-


Måndag: Ridning+Step
Tisdag: Ridning
Onsdag: Spinning på hemmaplan
Torsdag: Vila
Fredag: Ridning
Lördag: Spinning på hemmaplan
Söndag: Ridning

HAHAHAHA

Alltså. Jag var på Step som träning idag och jag säger bara en sak.. 

HAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHHAHA.

Jag fattade/hann med typ tre steg och sedan slutade min koordinationsförmåga att fungera. Vilket skämt. Nåja, jag hann med några få iaf.

Har precis tagit en dusch och ska sova snart för det är jobb som gäller imorgon. Har både ridit och tränat Step idag.

På tal om Step, jag måste ju bjuda på Steps 5,6,7,8. Min favorit som liten tös!


Första dagen.

Första dagen med det nya tänket idag då. Jag är en riktig måndagstjej och det kommer jag förbli. För att göra frukosten som bestod av havregrynsgröt, ett glas vatten och en Actimel roligare så blandade jag ner lite frysta hallon när jag kokade gröten och vips hade jag en rosa gröt. Mycket roligare än en tråkig, grå gröt. Inte sant?

När jag var påväg till bordet märkte jag hur jag tänkte "det där kan jag läsa nu när jag ska äta ju". Sen kom jag på mig själv och gick förbi det reklambladet som var på ett byggvaruhus. Fattar ni hur jävla störd jag är eller?! Jag läser hellre om byggvaror än att sitta ner tillsammans med enbart min gröt. Sjukt att jag försöker fly undan på det sättet.

Jag märkte under tiden när jag åt hur jag sökte efter saker att läsa och försökte fly med blicken och tankarna ut över vägen. Överskriften på en uppochnervänd tidning, ingredienser på en påse smörgåsar som låg framme osv. Jag fick skjuta bort allting och råstirra på gröten min.

Detta är svårt. Trodde jag aldrig att det skulle vara. Min frukost tog 10 minuter att äta istället för typ 3 så det är väl lite framsteg iaf?Vanlig gröt ser lite trist ut va?


Houston, I have a problem.

Jag har ju en belöningslista till vänster i min meny som ser ut såhär:

Nu har jag dock ett litet problem:Ser ni problemet eller?

Jag fick en ny keyboard i födelsedagspresent.
Likaså nya vårkläder och nya joggingskor.
En ny plattskärm fick jag ut på försäkringen eftersom
min skärm brann upp i stormen då åskan slog ner här.
Nu måste jag hitta på 3 nya belöningar. Herreguuuuud!


Besök 1 hos dietisten.

Okej, igår var jag ju hos dietisten för att snacka lite och sådära. Jag skulle egentligen uppdatera igår men jag tvärslocknade nästan direkt när jag kom hem efter jobbet efter två intensiva dagar.

Såhär sa min dietist iaf:

Hon sa att jag hade helt rätt tänk på allting och var en god bit på väg. MEN jag har problem med maten. Alltså som en ätstörning. Helt sjukt. Jag visste faktiskt inte att mitt problem kunde räknas som det. Oftast när jag ska till och äta, läser jag under tiden, sätter mig vid datorn eller vid TV:n bara för att jag inte ska/vill tänka på att jag äter. Detta gör att jag inte lyssnar på min kropps signaler, utan min koncentration är på ett helt annat håll samt att jag egentligen inte vet vad maten smakar samt äter tills det är slut på tallriken. 

Från och med nu, ska jag sitta i köket (helst själv till en början) och äta mina måltider som MÅSTE ta 20 minuter varje gång. Precis som jag skrivit tidigare så har jag ätit för fort, vilket gjort att jag överätit eftersom kroppen inte hinner säga att den är mätt innan maten på min tallrik är slut. Under dessa 20 minuter ska jag tugga varje tugga cirka 30 gånger, känna vad maten smakar och lyssna på min kropp. Detta kommer bli riktigt svårt för mig då jag vuxit upp med att stressäta. Det är alltså väldigt jobbigt att bryta det mönstret, speciellt i början.

Jag ska börja att lägga upp en liten portion och sedan ta mer om jag är mer hungrig. Jag ska inte ställa fram maten på bordet, utan enbart sallad och vatten medan jag tar maten vid spisen.

När min mage är hungrig, ska jag alltid äta (eller dricka) och jag ska sluta äta då min mage inte känns hungrig längre eftersom det tar 20 minuter för signalen att gå från min mage, upp till hjärnan och man känner mättnad. Så när man känner sig mätt och fortfarande äter, då har man ätit för mycket och skulle ha slutat äta 20 minuter tidigare.

När jag har lunch på jobbet och inte är hungrig, ska jag äta lite bara för att jag inte kommer kunna äta senare.

Hon sa även att min kropp är i chock och därför stannat upp i vikt. Jag gick ner mycket i vikt, fort (cirka 25 kilo på 4 månader) och att jag går upp ett kilo, ner ett kilo, upp två och ner ett igen om och om igen, beror på att min kropp fortfarande försöker stabilisera sig efter att ha gått ner mycket i vikt fort, samt min gallstensoperation som tar tid att hämta sig ifrån vilket jag var skeptisk till då jag gjorde den i augusti 2010. Eftersom kroppen består av 80% vatten och 20% fett, går min kropp upp och ner i vatten för att stabilisera sig från allt den varit med om. Kroppen kan fysiskt bara gå ner 500 gram fett i veckan. Mer släpper den inte ifrån sig eftersom fettet är svårt att förbränna. Om man går ner för mycket i vikt, fort så börjar även kroppen förbränna musklerna eftersom det är lättare att förbränna än fettet.

En annan sak som hon sa, är att jag har vågförbud ett bra tag framöver eftersom jag fokuserar på tok för mycket på vikten. Jag måste sluta tänka på vikten osv och istället börja tänka på hur jag mår när jag äter, hur mår jag annars, vad smakar maten osv? För jag måste börja lära mig att känna smak och tycka om mat. Min kropp kommer vara skeptisk till en början nu eftersom den varit med om mycket. Det kommer att ta tid eftersom det är en livsstilsförändring och det finns inga genvägar. Stressätit har jag gjort sedan jag var 11 år gammal, alltså halva mitt liv och det kommer vara riktigt svårt att bryta det mönstret men den tid det tar att bryta, kommer vara värt det då det är något som följer mig resten av livet.

Jag skriver väldigt sällan om min pappa i bloggen då han beter sig väldigt konstigt men eftersom min pappa är alkolist (öl) och har egentligen varit det sedan han var 19 år gammal så har hans missbrukartendenser gått i arv från honom, till mig. Jag missbrukar dock mat sedan min ridolycka som gjorde att jag gick upp i vikt (då tyckte jag att jag inte var värd något samt att min kropp redan var förstörd så då fortsatte jag genom att tröstäta mat och äter tills jag är så mätt att det känns som att jag ska spricka) istället för alkohol då jag tar ett stort avstånd till alkohol (dricker kanske 4 ggr om året) eftersom jag är rädd att falla dit och bli som honom. Maten är dock svårare då jag måste lära mig kontrollera detta då jag måste äta mat. Jag kan inte utesluta det helt från mitt liv, för då överlever jag inte.

Hon sa att jag endast får träna (spinning, simning, jympa, kickbox) 4 dagar i veckan eftersom min kropp är stressad. De andra 3 dagarna kan jag ta en promenad men ingen tuff träning. Jag var dock ganska så medveten om detta själv så det var väntat att hon skulle säga så till mig. Hon sa även att jag måste tänka på att kanske börja träna mer överkropp som skivstång (vilket jag planerat att göra) eftersom jag måste stärka ryggen/armarna lika väl som jag stärker benen (spinning). Hela kroppens muskultatur måste få träning så det inte blir ojämn muskultatur.

Jag får inte gå och handla om jag är hungrig, för då köper jag fel saker. Jag måste även börja veckoplanera vad jag ska äta och handla 1 gång i veckan för att få mer kontroll över hur mycket pasta, ris, potatis osv som jag äter för annars är det lätt att jag äter för mycket av det.

Jag måste även börja unna mig själv ibland för att undvika stora återfall (vilket ni sett att jag får). När jag får mina återfall så äter jag hur mycket som helst av allt! Om jag är sugen på godis, ska jag köpa godis men då bara 3-4 stycken godisbitar (vilket är cirka 25 gram som i sin tur innehåller cirka 100 kalorier). Då ska jag äta och njuta. Jag ska tänka på vad det smakar, var det som jag trodde och var det gott?

Till en början kommer jag gå till dietisten en gång i veckan för att komma igång på rätt sätt, komma i rätt tänk och få svar på mina frågor/tankar. Sedan kommer jag gå hos henne en gång i månaden. Därför startar jag nu en ny kategori som heter "Dietisten" för att lättare hålla reda på mina besök hos henne. Nästa besök är nästa onsdag morgon klockan åtta.Jag med min fiende, maten.


Har precis kommit till jobbet efter att ha...

dsc05829 (MMS)

Har precis kommit till jobbet efter att ha varit hos dietisten. Har mycket att berätta när jag kommer hem ikväll!


Glöm inte!

15:00 idag går mina auktioner ut på Tradera så kika in och lämna ett bud vetja!


Säljer bland annat detta:

Helt oanvänt och nytt!


Jag har en grymt hemsk hårdag. Håret står ...

dsc05826 (MMS)

Jag har en grymt hemsk hårdag. Håret står åt alla jävla håll även med diadem och hårsnodd. Skithår!


Imorn smäller det!

Då ska jag till den nya dietisten vilket innebär att jag ska kliva upp snortidigt eftersom jag ska vara där halv nio. Gosh. Jag har ju blivit lite bortskämd på senare tid.. Haha!

Fan vad jag hatar min pollenallergi. Jag är ju så jävla svullen i näsan att jag blir helt flåsig av att gå två meter. Sick sick.. Ni som inte har pollenallergi ska vara lyckliga!

Nu blir det fil, fiberflingor, ett glas vatten och Actimel.

Ha en bra dag allihopa!Hej morgonfrilla!


AJ!

Alltså min mage har inte varit nådig alls idag. Den har varit en jävla bitch kan jag lova. Skitmage! Äggstockarna gör ont som fan och hela magen bara puffar. Ändå har jag inte ätit något konstigt. Knepigt.

Nä, nu ska jag tentaplugga. Halv åtta imorgon bitti ska jag vara på plats borta hos hästarna för då är det longering som står på schemat. Måste hålla igång nu när vi väl startat!

Börjar jobba kvart i tio också. Sedan blir det att jobba tills klockan tre för att sedan åka till Lund och skriva tenta klockan fyra. Tentan slutar klockan sex och då ska jag fika/käka middag med Amanda och efter det ska jag in till Anna i Malmö för att hämta min spinningcykel som jag inte fick hem i lördags..Ey kompis, det är mycket nu yaoo.


-

Måndag: Ridning
Tisdag: Skulle spinnat men måste tentaplugga efter jobb :/
Onsdag: Jobba + Tentaskrivning i Lund (vilodag)
Torsdag: Skivstång efter jobbet
Fredag: Morgonspinning + Ridning
Lördag: Powerwalk före jobbet
Söndag: Powerwalk + Ridning före/efter jobbet

Det är lite svårt med träning nu eftersom jag jobbar 9.45-17-45. Och sedan kommer jag jobba till 18.45. Men jag ska nog få till det på något sätt, tror ni inte?

Alltså..

Idag har jag varit och ridit min fina pojke. Tro det eller ej, men idag höll han alla fyra hovarna på marken, inga frispel som han hade i torsdags. Då for han och flög åt alla håll och kanter.

Den som säger att ridning inte är en sport, har sååååå fel.

Varför skulle man annars få såna här lökar efter ett ridpass (+ jaga en häst i 2 minuter som inte vill bli fångad)??

Jag har världens finaste vän som heter Eli...

dsc05824 (MMS)

Jag har världens finaste vän som heter Elin. Jag ringde henne idag när jag var på min station innan jag började och bad henne komma med tre saker; en vattenflaska, ett äpple och två hårnålar då mitt hår lekte orkan idag. Hon kom med skivade morötter oxå i en påse. Aww. Det är dom små sakerna som gör det. Så idag har jag varit nyttig! Skriver mms eftersom mitt internet brann under åskstormen när jag kom hem. Det knäppte till två gånger i dosan och sedan luktade det bränt. Inte bra!


Dagens station. Idag ska jag vara på dom b...

dsc05823 (MMS)

Dagens station. Idag ska jag vara på dom batteridrivna elbilarna. Mindre roligt eftersom jag måste vara helt själv här på stationen men det går väl kanske..


Första dagen för säsongen.

Japp, första dagen på jobbet för säsongen är det som gäller nu då. Ett och två, jobba på. Fast idag blir det inte entrén som vanligt, utan det blir motorlandet! Brum brum bruuuuum!Konstigt bild.


Aj mina ben.

Det blev Skivstång/spin istället eftersom dom inte fick tag på en Coreledare. Jag säger bara en sak: Aj mina ben. Jag kan typ inte lyfta på fötterna. Känns som fan i baksidan av låren och i slutet av spinningpasset så brände det enormt i vaderna!

Slutsats: Jag ska träna passet igen. Helt klart!

Inte min dag.

Näe, idag är det fan inte min dag. Klockan är inte ens tio och redan har dagen varit skit. Lyckades radera halva mitt skolarbete som vägrar komma tillbaka hur mycket jag än trycker på ångra. Skitkul. Verkligen. Sedan spillde jag ut hela mitt glas med vatten över golvet. Skitbra jobbat. Fönstret slog sönder min blomkruka. Toppen. Mitt nattlinne revs sönder då jag fastnade i toastolen. Jaa. Fråga mig inte hur  i helvete jag lyckas.

Lägg till att det är mycket pollen i luften idag. Ska tydligen bara vara "måttliga" mängder av pollen idag. Men dom bor inte precis intill ett rapsfält som blommar.... Så nosen är svullen som en kåt snopp. Skitbra.

Sedan kvittrar fåglarna också, trots att det är mulet. Sjuka jävlar.

Nä, mitt PMS är inte ens måttligt idag heller. Detta är 3:e dagen.

Gina sa förresten att första gången hon körde corespin så trodde hon att hon skulle spy. Låter lovande inför kvällen med andra ord. Hon väger typ max 30 kg. Vad har jag gett mig in på?! HAHAPå söndag sätter jobbet igång!


Corespin.

Okej, idag blev det ingen spinning (tyvärr) så därför smsade jag Emelie och kollade om hon var sugen på att testa Corespin imorgon istället för jympa och det var hon. Så nu har vi bokat!

Nu undrar jag vad jag gett mig in på.

Har ni testat corespin?! Är det jobbigt? Kommer jag att dö?


Summerfeelings

Idag har jag transporterat hästarna till betet. Helt underbart. Men det är ganska tomt hemma på gården när det inte finns några hästar här. Nåja, nu är dom på semester och käkar gott, grönt gräs och njuter av tillvaron. Helt underbart!

Jag ställde in dagens träning eftersom jag var på tok för trött för spinning idag. Jag tror inte ni förstår hur pass trött jag är. Pollenallergin och spänningen över att transportera/släppa hästarna. Galet.

Jag har även världens jävla PMS. Fyfan. Är ingen glad tjej alls. Varken igår eller idag. Ont i äggstockarna har jag också. Nu ska jag och katten mysa vidare för att få bort monstren i min hjärna.Ja, katten har en egen kudde i sängen.


Svar till Maria;

Svar:
Du känns lite bitter och nedlåtande i dina kommentarer och eftersom du inte lämnade någon email, svarar jag här.

För att jag ska gå upp 1 kg i vikt, måste jag äta 7000 kcal i överskottsintag. 7 kilo innebär 49 000 kcal (7x7000). Ska jag ha tryckt i mig 49 000 kcal över dom kalorierna jag äter dagligen? Detta innebär att jag ska ha ätit ungefär 3500 kcal (49 000/14) över de 1800 kcal min kropp behöver och förbränner dagligen. Alltså ska jag ha ätit 5300 kcal dagligen i två veckors tid. Låter det rimligt? Näe, jag tänkte det. It doesn't make sense. Speciellt inte eftersom kroppen även förbränner 1300 kcal dagligen UTAN träning. Alltså då vi äter/går på toa/sover osv. Sen satt jag inte direkt stilla i en soffa under 2 veckors tid. Nej, jag var ute och promenerade, red, shoppade (GICK) dagligen!

Ett bra sätt att skylla ifrån sig? Njä, tycker jag inte. Jag käkade upp min glass och mitt kakpaket vilket var ett totalt värde av 1400 kcal igår. Under veckan har jag levt på kycklingsallad, dinkelmüsli, broccoli, bulgur och kokt lax. Därmed har jag ätit drygt 1300 kcal om dagen. Så att jag åt 1400 kcal extra igår är inte så farligt om du räknar ut det på hela veckan då jag i snitt då ligger på 1500 kcal under en veckas tid.

Något mer du tänkte tycka till om kanske?

-

Måndag: Afrodans
Tisdag: Vilodag
Onsdag: Skivstång/Spin
Torsdag: Ridning
Fredag: Vilodag
Lördag: Spinning
Söndag: Promenad

Jag har PMS! Är jag förlåten? Jag har levt...

dsc05815 (MMS)

Jag har PMS! Är jag förlåten? Jag har levt på kokt lax, kycklingsallad och broccoli hela jävla veckan...


Ligger efter..

Jag ligger efter. Jag har flera sidor med kommentarer att svara på / godkänna. Jag tycker nämligen inte alls att det är roligt att blogga när jag vet att det ligger efter.

Ni får inte tro jag dissar er. Jag kommer svara, så fort jag får lite mer tid över!


Mår illa..

Jag har ju gått på detox i veckan men idag när jag kom hem från jobbet, valde jag att äta grillat med resten av familjen. Det skulle jag inte ha gjort, för nu mår jag illa som ett svin.

Käkade grillat kött, potatiskroketter, grillade champinjoner, lite sallad och bea-sås. Nu känner jag mig redo att kräkas typ. Blä! Så jävla dumt egentligen när jag bara hade 1½ dag kvar på detoxen. Men men, gjort är gjort och så får det vara.

Jobbet gick bra, sa nej till både kaka, potatisgratäng och tårta. Duktig tjej.

Tänkte precis skriva att det inte blev någon träning idag, men jag har ju spinnat på morgonen. Haha! Minnet är kort.

Nu ska jag pysa vidare. Ha en fin kväll!


Fullspäckad lördag


Kika in...

...på min Traderasida och kolla lite på mina annonser som jag har upplagda vetja.

Finfin klänning, baddräkter och löshår ligger där!
En tiondels spinningcykel

Jajamensan, jag har precis betalat en tiondels spinningcykel. Resterande nio tiondelar ska jag betala nästa lördag då jag förhoppningsvis ska hämta cykeln.

I sommar ska jag försöka jobba så mycket som möjligt och eftersom mina jobbtider förmodligen inte kommer att gå hand i hand med passen som finns på Friskis, så bestämde jag mig för att köpa en egen spinningcykel för att hålla igång och fortsätta gå ner i vikt.

Hittade denna på blocket, vilket är en äldre modell av de spinningcyklar vi har på gymmet som jag föll för. Ringde till tjejen som har den och jag har fått tjinga den så nu håller jag tummarna att hon är ärlig!


Vila i frid

När jag kom hem från spinningen och svängde in på vår grusväg, såg jag min katt som låg i gräset. Den katt som inte kom i morse när jag ropade. Direkt när jag såg honom, förstod jag att någonting inte stod rätt till.

Jag stannade bilen, drog åt handbromsen och klev ur. Insåg rätt snabbt att hans ena ben var väldigt vridet. När jag lyfte honom skrek han som en stucken gris och jag förstod att han blivit påkörd. Hans ena bakben bara hängde medan det andra gick att röra på.

Jag klämde och kände på hans mage för att se om han hade några invärtes skador men han var inte varm och han skrek inte heller. Jag slog av bilen och ringde till mamma, typ 20 ggr. Hon svarade inte så jag körde in på gården och stannade bilen igen och ringde och ringde. Hon svarade inte. Jag lirkade mig ur bilen med katten i famnen och tog mig in till vardagsrummet där mammas sambo satt. Med tårarna sprutandes sa jag att han blivit påkörd. Han kastade sig upp ur soffan och gick in i köket för att hämta en papperspåse och bad mig lägga honom där i för "det är bara en katt och ingen hund som är skadad".

Jag vägrade, gick ut på trappan och satte mig för att försöka ringa till mamma igen utan att lyckas. Till slut gick jag in i vardagsrummet och sa att han fick ta honom. Vi la han i papperspåsen och sedan åkte han iväg till grannen som skulle skjuta honom. 3 minuter efter att jag gett honom katten, ringer mamma upp och jag berättar vad som hänt. Hon försökte få tag på sin sambo eftersom hon också inser att benet kan amputeras eller fixas på något sätt. Hon lyckades inte få tag på honom och nu är min underbara, fina, lilla kisse död och just i detta nu blir han begravd där våra andra katter vilar.

Frågan är: vem kör på en katt och sedan sticker? Han låg precis vid vägen och kan omöjligt ha tagit sig mer än 10 meter själv. Min andra fråga är: är en hund mer värd än en katt? Liv som liv, eller? Är det bara värt att rädda en hunds liv, och inte en katts?


Min fina, fina Skruven

Har aldrig haft en katt med den personlighet som han hade.


Sad news.

Ja, jag skulle ju väga in mig igen den 2a maj då jag kommit hem från min lilla Norrland+Värmlandsresa men så blev det ju inte som ni säkerligen kan se här i bloggen. Detta eftersom jag klev upp på vågen och såg +7 på vågfan.

Jag kan bikta mig och säga att jag har ätit kinamat en dag, massor av vitt bröd, godis, marängswiss och druckit läsk. Men.. Man kan omöjligt gå upp 7 kg fett på 2 veckor och därför är det ju inte särskilt rättvist mot mig själv att väga in mig då. Iofs så är det ju rättvist till viss del eftersom jag gjort bort mig. Men ett plus på 7 kg förtjänade jag inte.

Därför kommer nästa invägning ske den 30:e maj. Då utgår jag från senaste officiella vägning som jag redovisat här på bloggen.

Bara så ni vet liksom, varför det inte dykt upp något nytt vägningsresultat.30 juni 2010.


26 maj

Som ni vet har jag ju ganska så mycket kört fast i min viktnedgång. Jag har gått upp ett kilo, gått ner ett kilo, gått upp två, gått ner ett, upp ett, ner två osv osv osv. Så har det varit i flera månader nu och jag har ledsnat! Jag vet att kroppen kommer till platåer då den måste hinna återhämta sig men dessa platåer kan omöjligt vara så pass länge som det gått nu.

Nu har jag ledsnat på detta och ska kila iväg till en dietist om två veckor, den 26 maj klockan 8.30. Det kommer bli intressant att se vad hon säger och tycker. När hon ringde, lät hon äldre än vad jag hoppats på att hon skulle vara. Men jag hoppas att hon inte har stenåldersinsyn i det hela iaf.

Håll tummarna för att jag ska få lite nya tips och råd så jag kommer vidare i min viktnedgång.


Så mycket att göra.

Så lite tid.

Så grymt lite motivation.

Jag somnade vid halv tolv igår kväll och vaknade halv elva idag. Ehh. Jag som trodde jag skulle vakna tidigt så jag kunde plugga men det sket sig ju. Tur att det är lite halvdisigt så jag med gott samvete kan ligga inne och plugga idag. Att sitta ute i solen och plugga med laptop testade jag igår och det gick lite mindre bra kan jag ju meddela. Skärmen var för mörk och solen var för härlig.

Har pratat med min nya chef också så nu är det fritt fram att skriva tenta nästa lördagmorgon då jag fick ledigt hela dagen, samt onsdag om två veckor då jag fick ledigt från 15.00. Jag hoppas verkligen att jag får jobba så mycket som möjligt i sommar eftersom jag var så mycket sjuk förra sommaren och dessutom blev sjukskriven så tjänade jag 11 000 mindre än tidigare vilket suger rätt hårt om man har hästar som kräver mat. Jag är fattig som en kyrkråtta just nu. Galet.

Nej, plugga var det nu då. Halv fem ska jag dra iväg för att träna ett medelpass med Emelie också! Najs najs.


Lunchtime. Kycklingsallad och ett stort gl...

dsc05798 (MMS)

Lunchtime. Kycklingsallad och ett stort glas citronvatten. Underbart väder ute. Men jag sitter inne och ska börja plugga nu. Tråkigt. Hoppas ni har en underbar dag!


Nystart

Typ den sjuttioelfte detta år. Bööö, jag kommer aldrig få nya vårkläder. Snyft snyft! Jag ska kämpa på så jag får åka på semester i september iaf för dom biljetterna kommer nog bokas i dagarna kanske. Vi får se.

Jag kör iaf en nystart nu så igår fastade jag och drack massor med vatten och pissade som en brunstig pålle. Resten av veckan, kör jag på detox för att kicka igång mig själv lite igen. No more cheesburgare på donken efter träningen (Emelie, you know what I'm talking about.. hehehe), ingen mer choklad, glass eller läsk. Nu är det hårda bud som gäller.

Igår var jag på medelspinningen och det gick toppen. Snubben som satt bredvid mig bildade en hel jävla sjö mellan våra cyklar. Lagom nasty när jag tappade ner min flaska med vatten där. Jag såg nästan vågorna på golvet när den landade. Öööörk. Men fan vad jag också svettades. Det var typ tropisk värme inne i salen. Hahaha!

Bjuder på en grymt bra spinninglåt som Therese brukar spela på passen. Så jävla grym. Jag längtar alltid till denna låt som fan. Haha!

Ikväll blir det medelspinning med Anneli. Beach 2020 here I come!


-

Måndag: Medelspinning
Tisdag: Medelspinning
Onsdag: Medeljympa på Friskis
Torsdag: Basspinning
Fredag: Discospinning är jag sugen på. Men har inte bokat än.
Lördag: Basspinning
Söndag: Powerwalk

Försöker spinna så mycket som möjligt nu eftersom det från den 29:e inte kommer att finnas någon spinning alls förrän i höst igen. Trist!

 


Goddauuuu!

Gårdagen var helt okej. Förfesten var väl lagom liksom. 6 personer varav 2 som var nya i gänget i en trång lägenhet. Vi hade kanske fått plats några fler men vafan, vi träffas så sällan så då vill man ha lite kvalitetstid liksom eftersom vi har sjukt kul ihop. Vi käkade lite chips, enjoyade varandras sällskap och spelade ett spel typ. Vid tolvtiden drog vi vidare till Öja där det bara var snorungar som betedde sig som fjortisar och puttades och hade sig. För helvete, lite hyffs kan ni väl ha?

Vi åkte väl hem vid halvtretiden eftersom dom stängde tre och det spelades usel musik. Knappen och Hakim sög totalt. Kassa låtar och världens paus mellan varje låt så alla blev stillastående på dansgolvet. Mest dunkdunkdunkdunk och inget att sjunga till. Boooring. Jag tänker INTE gå på Öja igen. Inte förrän dom fått upp dansgolvet utomhus igen också för säsongen. Då kommer det iaf folk över 20 liksom. Btw Pauline, Donkenfluffet var där. HAHAHA!

Vi stannade till på Max för att jag, Shu och Pontus var lite hungriga. Sedan drog vi hem och halvglodde på en film. Sedan sov vi 3 personer i dubbelsängen som var typ 160 cm bred, en i en luftmadrass som tappade luften mitt i natten så pumpen gick igång vilken lät som en dammsugare och två i bäddsoffan.

Imorse gick fem av oss ner till Coop och köpte lite frukost som vi sedan käkade ihop vid ettiden och såg på Baksmällan. Sedan var det hej och goodbye liksom.Lockig och redo!
Huvudet på sné!
Efter kebabtallriken. Jag och Camilla påväg till Ystad
Linus kunde inte vara med in person pga att han går på diet. "
För många frestelser", sa han.
Men vi hittade ett sätt att ha honom med också såklart.
Rolig lek. Här är Elin George Clooney. Jag ville kyssa henne!
Stackars Shu som fick vara både Hitler och Usama Bin Ladin. Haha!
Jag fick en idé och sedan drog vi till Öja.
Då lämnade jag kameran hemma.


Lockat och sotat

Spinningen gick bra bra idag. Körde på fullt motstånd nästan hela passet utan att det kändes allt för mycket i benen. Therese är btw en jävligt bra ledare för er som inte visste det. Nästa gång är på måndag och sedan på tisdag och torsdag. Har redan ont i röven. Haha! Men jag får stå ut fram till 29e maj då det nog blir sommarschema eller ingen spinningen alls. Buhu!

Direkt efter jag och Emelie tränat, drog vi en liten runda till Donken och sedan till Tomelilla för att köpa lite nödvändigheter på Bo Ohlsson som strumpbyxor, nagellackremover, lösögonfransar (har själv väldigt långa ögonfransar men någon gång ska vara den första) och typ raklödder.

Sedan drog vi till bolaget och handlade lite smått och gott där och träffade en gammal klasskamrat och hans kompis. Jag kan icke ha luktat gott att ge en kram där. Helt svettig i håret och mysig. Hahaha!

Nu har jag duschat och målat naglarna. Skulle egentligen ha tagit en powernap men det känns som att jag skiter i det. Klockan halv fem ska jag bege mig till Emelie för att hon ska locka mitt hår och sminka mig. Sedan ska jag köra henne och hennes polare till hennes förfest i bushen och jag drar hem och käkar lite middag för att invänta Camilla som ska köra mig till vår förfest i Ystad city. Woopa! Ikväll ska vi ha roligt!

Ha en superfin helg och ta hand om er. Varannan vatten! He he he he he he he. Not.


Tidig lördag.

Jag ska sitta på en spinningcykel om 1 timme och 45 minuter. Jag känner mig inte taggad alls. Men här sitter jag med min gröt, mitt stora glas vatten och min Actimel och ska bege mig om 45 minuter för att hämta Emelie. Sen ska vi bränna lite fett.

Sedan blir det en snabbis till bolaget påväg hem och sedan ta en dusch, raka benen och lite under armarna och lite sådära. Torka håret och sedan blir det powernap så jag orkar dansa hela natten lång. Klockan åtta ska vi vara hos Elin och jag är taggad!


Besvikelse.

Jag var och tränade på medeljympan i onsdags och spinnade igår. Duktig tjej! Måste dock lägga i en högre växel och käka rätt igen. Men på lördag är det fest och då ska jag festa med stort F. Sedan är det full jävla fart från och med måndag så jag blir av med lite vikt. Får spel.

Visst, jag har käkat fel på semestern. Käkat vitt bröd, amerikansk pizza, kinamat, påskgodis och marängswiss i Norrland samt gräddiga såser i Värmland (kan inte tacka nej när morfars sambo lagar mat direkt). Men när jag ställde mig på vågen och såg +7 så fick jag en jävla chock. Jag kan helt jävla omöjligt gå upp 7 kilo fett på 2 veckor. Helt omöjligt. Det måste vara en hel del vätska.

Nu ska jag köra stenhårt och väga mig nästa gång den 30:e maj. 3 veckor dit och tills dess måste jag få lite kontroll över situationen om man säger så.

Man måste misslyckas för att kunna lyckas. Eller?

Håll tummar och tår.Jag på tåget, på väg hem till verkligheten 29 april 2011.


"Du har en stor och väldigt fin tricepsmuskel"

Eller aa, det kändes inte så mycket men ändå aj. Blödde som en stucken jävla gris (vilket jag också var, hähähä) när dom stack mig för sista Twinrixsprutan, något jag aldrig gjort vid de andra 2 tidigare sprutorna.  

Men detta kan väl iofs dock bero på att jag lät en student sticka mig. Vafan, jag pluggar medicin och vet hur bra det är när patienterna säger att studenten får tuta och köra. Dessutom är jag så jäkla van vid att bli stucken så jag tänkte "go for it".

Handledaren kände och klämde på armen för att hitta muskeln. "Ja, då får du gräva på bra", sa jag. Hon kontrade med: "Näääe, du har en stor och väldigt fin tricepsmuskel här". Ojojojoj, jag tackar jag! Sedan fick studenten klämma och känna lite innan hon stack, för att sprutan skulle hamna på rätt ställe liksom.

Allt gick bra, det brände och spände som det gjort tidigare men när hon drog ut nålen, kom hon åt något kärl. Jag droppade hela "servetten" på sängen full av blod och dom kom med x antal kompresser. Till slut slutade det blöda och jag fick ett litet miniplåster. Hahaha! Sjuksköterskan som var handledare hade aldrig någonsin varit med om det tidigare. Haha!

Nåja, 580 spänn gick tredje sprutan på vilket jag borde ha prutat ner eftersom jag fick sitta i väntrummet och vänta i nästan 45 minuter. Oh well, nu är jag skyddad resten av livet för hepatit A och B så det känns ju bra. Synd bara att det gått på närmare 1800 kronor. Men det snackar vi inte om för nu är jag skyddad och klar! Redo för fler Afrikaresor!


Fuck pollenallergi

Helvete alltså. Min näsa känns lika stor som en vattenmelon och den rinner som en kran. Jävla skit. Måste leta reda på min allergimedicin. Kvalsterallergin gör att halsen känns som ett rivjärn också. Blir sämre då det är pollentider.

Imorgon ska jag vara hos läkaren 8.30 för att ta min sista Twinrixspruta också. Fyfan vad jag är fattig denna månad. Iiih!

Förresten så gillar jag Jennifer Lopez nya låt med Lil Wayne en hel del. Skön liksom. Tycker ni inte?-

Onsdag: Medeljympa
Torsdag: Spinning
Fredag: Medeljympa
Lördag: Spinning + Dance the night away!
Söndag: Promenad om världen står still om man säger så..


Grattis björnen

Grattis på din dagGlömmer dig aldrig och önskar varje dag att du fanns här ♥


Jag @ Ikea = Lättroad

HAHAHAHAHAHAHAJag gillar Paulines mobilkamera, jag ser inte så fet ut då.. Haha!


Rosengård, ja det är vår stad. Ja visst är det det!

Jag hämtade upp Pauline 3 timmar tidigare än vi bestämt tidigare eftersom hon fick sluta tidigare. Vi åkte raka vägen till Ikea och sprang till restaurangen eftersom jag var HUNGRIG! Dock var deras chokladmousse en besvikelse. Fyfan. Smakade kakao och enbart kakao!

Sen ville Palle ta rökpaus och det var helt okej eftersom vi var förjävla smala i spegelbilden på svängdörren!

Sen gick vi och kissade.

Efter det så gick vi och la oss i en soffa för att vila ner maten.

Sen provsatt jag en fåtölj också.

Och sen drog vi hit för att köpa lite kryddor vilket vi inte hittade. Vem kunde veta att apelsinblomvatten skulle vara så svårt att få tag på?:


Vi drar till Malmö, vi drar till Malmööööööö

Vi drar till Malmö babyyyyy! Hahaha!

Jag och Palleballen ska dra och leta arabbutiker för att köpa marockanska kryddor så vi kan laga lite maaaat! Helt fel tillfälle att jag färgat håret blondt med andra ord. Tur jag har med mig Pauline som är svartskalle. She'll do tha look and I'll do tha talk! Ha en toppendag allihopa. Det ska jag ha! Tunika och leggins, solglajjer på det och ballerinaskor. Våren är här!


Thaimat och glass blev det idag som födels...

dsc05769 (MMS)

Thaimat och glass blev det idag som födelsedagsparty. För jag fick ju ingen jävla tårta. Haha! Har slappat hela dagen typ. Skönt!


Ja må jag leva, jaaa må jag leva!

Uti hundrade år. Hurra! Idag är min födelsedag. Skitkul, verkligen.
Höhöhöhö.

Ikväll blir det kickboxing och imorn börjar jag väl blogga igen är det väl tänkt. Kom hem igår natt, runt ettiden eller något sådant.

Vi hörs imorn! Ha en underbar första maj!


RSS 2.0