Luktar illa!

Jag satt vid datorn då mitt luktsinne började komma tillbaka från förkylningen så kände jag hur det luktade riktigt surt och äckligt. Vadfan tänkte jag, har vovven pinkat i sängen eller vad är det frågan om?

Så jag gick på upptäcktsfärd i rummet och jag hittade detta...  Psst, känsliga tittare varnas!

image52


Vad är detta då? Joo det är gammal makrillfilésås i en kopp som börjat mögla? Hur fräscht var det på en skala mellan ett och tio?

HAHAHA, jag döööör!

Hahahahaha jag var nyss in till byn och hämtade mitt paket. Hahahahaha!

Kolla in paketet!

image51


Hur fan ska det finnas en träna i det lilla fjuttpaketet som man ska kunna ha på sig? Som JAG ska kunna ha på mig? Hahahahaha, jag dööööör av skratt! Det är meningen att det ska finnas en långärmad tröja där... Iofs ser paketet rätt så stort ut på bilden men det är miiinimiiiinime!

Männen har kommit ett steg längre än kvinnorna?

Jaa, snacka bråk jag hade om det häromdagen. Så suuur jag var...

Det var såhär. Jag och en killkompis höll på och diskutera kvinnor och män.. Han sa:
- Kvinnor klarar inte av allt själv. Så fort de inte klarar av det som de ska göra så måste de ha hjälp av en man! Kvinnor är helt enkelt ett steg lägre än männen. Så fort de är ledsna så kräver de en man som kan trösta..

Oooh, som jag kokade efter att han sa detta. Jag lovar, hade han varit nära mig så hade jag nog strypt honom. Jag förstår inte, hur kan man tänka så? Varför skulle just kvinnor behöva männen så mycket mer? Lever vi på stenåldern eller? Det finns väl även män som kräver tröst av en kvinna när de är lite ledsna och så? Men näää, enligt han så var män dom stora och starka människorna som aldrig var ledsna. Allt var alltid tiptop enligt honom och män lät som om de vore helgon?

Kanske är det rent av kvinnorna som är ett steg högre upp än männen? Jag menar, vi kan ju föda barn. Det kan aldrig en man uppleva. Allt annat som män kan uppleva, kan även kvinnor uppleva. Förutom att pricka toaletten när man står på händer, det är ju helt omöjligt som kvinna men ändå. Så det kanske är kvinnorna som står högre än männen.. Jag vet inte.. Vi står nog förmodligen på samma trappsteg..

Det är bara ingen som har upptäckt det än..

(Förutom Feministerna då)

Förkylning.

Jag hatar skiten!

Igår var vi på SACO-mässan men vi var bara där en pyttestund.. Det var rätt dött och jag mådde bajs så jag ville inte gå på några semenarier så jag och Elin plockade på oss massor av gratisgrejjor och massa kataloger från alla högskolor och universitet. Haha! Som på Hjälpmedelsmässan eller vad det nu hette..

Efter det så åkte vi och käkade och sedan åkte vi och kollade på lite kläder på HM.. Rättare sagt, Elin tittade och jag tittade på Elin som tittade eftersom jag inte ville bli kär i några kläder så jag skulle behöva köpa nåt.. Smart drag av moi..

Efter att vi glott en massa så åkte vi hem med tåget och sedan skjutsade jag hem Elin. Efter det så fick jag världens feberfrossa så jag åkte hem och la mig i sängen och somnade.. Vaknade inte förrän nu så det var en jävla tur jag ställde klockan igår, annars hade jag inte vaknat och då hade jag missat att ringa och sjukanmäla mig..  Så fort som det är gjort så ska jag sova igen.. Jag tror aldrig jag mått såhär dåligt någon gång. Hela jag är helt seeeg. Skallen värker och hostan ger inte upp. Morfar sa att jag skulle testa nån kinesört för att bli frisk. Det var tydligen en dundermedecin engligt honom. Yey! Den kanske gör så att jag får löständer eller nåt.

Nä, nu ska jag gå och ringa. Första gången som jag kommer få rest på APU. Me not like that! Vi får se, kanske kan man jobba "av" dom timmarna med en extratimme resten av APU:n.. Jag får hoppas det, för det är två dagar som jag varit borta nu..  För mycket! Så det är egentligen 4 dagar.. Men det är rätt konstigt att vi hade två sjukdagar i ettan, två sjukdagar i tvåan och två sjukdagar i trean när vi varit ute 4, 5 och 6 veckor... När veckorna ökat så borde ju också sjukdagarna ökat?

Jaja..

Godnatt

Yey!

Idag har jag beställt en studentmössa och lite andra grejjor som hör till studenten. Niiice!

Efter att vi beställt det så åkte jag ner till stan eftersom jag skulle fixa lite saker och gå till optikern. Så runt 1500 kronor senare kärade jag ner mig i ett underbart halsband som jag måste köpa på fredag (??). Jag ska från och med nu, ALDRIG gå in på Guldfynd för jag bara kärar ner mig i saker där jämt. Men jag hittade mammas present där så jag måste köpa den också på fredag om jag nu får tid att åka in där då..

Postade brevet igår så jag hoppas på mer peningar snart.. Du gav mig inget val..

Sen så väntade jag på Orreborren och sen så försökte han dränka mig vid en trasig båt i hamnen. Not good.

Efter det så åkte jag vidare till Tomelilla och tandläkaren.. Har fått två nya tider. Bäst att passa på så länge det är gratis för mig. Det gäller att vara smart liksom! Haha!

I helgen så blire jobb för hela slanten. På lördagen i Gislöv och på söndagen blir det jobb i Skurup. Ska passa barnen på fredag morgon också. Jag kan ju inte passa dom alla mornar nu eftersom jag är på APU också.

Nu måste jag studa lite. Undrar när vi ska lämna in APU-rapporten egentligen? Ingen som gav oss något datum så jag antar att vi ska lämna den efter lovet. Aaah, jag har inte ens börjat läsa i Psykosocialboken.. Not good..

Pusshejsan

Jisses

Framtiden knackar på dörren och jag kollar på Kristianstads högskola nu. Jag vill gå där, inte i Malmö för Malmö verkar inte lika livligt liksom..

Läste att i höstas tog dom bara in 45 sökande. Aaaah! jag måste studa satan nu så jag kommer in till hösten.

Fyfan.

Oh mother.

Faaan som jag älskar den låten..

Jag var hemma idag för jag har ju som sagt fått min förkylning att bli väääärre så idag så fick mamma följa med mig och tanka i byn för alla mina tankkort blev konfisiskerade igår.. Haha! I feel guilty...

Så vi handlade sen på Ica. Haha. Mamma:
- Nu ska du fan tamme bli frisk! Nu har vi nyponsoppa, morotsjuice, kiwi, citroner och bananer. Massa C-vitaminer så du kan utrota viruset.
HAHAHA, jag höll på och dööö när hon stod där och plockade på. Sen tvingar hon alltid mig att bära korgen. Hon har en riktigt ful taktik också! Hon säger:
- Här, håll korgen så ska jag bara kolla detta..
Så jag håller och håller och håller och sedan börjar vi gå igen och då har ju jag glömt bort att jag håller i korgen. Så varje gång vi kommer till kassan säger jag:
- Vafan, nu fick jag bära denna igen?
Så möts man av världens smile som hon lägger av.

Haha. Hon är allt bra goooer mor min.

Linda med röööda mulen.

Ciaaao!

Skön helg..

.. men kunde ha vart skönare om man äntligen fått bli frisk men jag blir bara sjukare och sjukare. Börjar fundera på om det är influensa eller nåt sånt..

Har varit på bio igår och sett Saw4.. Den var väl okej men de andra filmerna är bättre. Tyckte det var för lite blod i denna. Haha eller jag menar, det var för lite människor som skulle lösa sina problem om man säger så. Jag höll till och med på somna så jag blev skakad hela tiden så fort jag höll på och somna. Haha. Tack till Willy som visade vägen från Dalby till Filmstaden i Lund. Utan honom hade jag inte hittat dit..

Sen när jag var påväg hem så satt jag och tänkte efter jag åkt förbi Sjöbo vad jag skulle göra om jag var älg eller rådjur. Jag kom fram till att jag skulle gå upp till skogen från åkern när det var kväll.. Men näääää, hinner jag köra mer än 200m innan det är en älgko framför mig som ska bevisa mig fel. Hon kommer från skogen och skulle ner på åkern. Det tyckte jag faktiskt var lite cooligt. HAHA!

Idag har jag bara vart i Ystad men jag skulle hellre ha stannat i sängen för jag blir bara sämre och sämre i förkylningen.. Nu gör halsen 20 ggr ondare och allt är sämre. Hostar som fan och måste snyta mig typ 200 gånger om dagen. Kasst.. Jag blir nog hemma imorn från APU:n ändå.. Tyvärr..

Igår var jag också och tvättade bilen på Statoil. Jag tankade också.. Sen när jag skulle gå in och betala dieseln och välja en tvätt så funkade inte kortet. AAAAAH! Panik! Kortet är spärrat sa killen. Jäääävlar. Vad gör man då? Som tur var så hade jag vart inne i Ystad innan och handlat lite på HM och skulle sätta in mina mynt på kontot.. Och myntmaskinen funkade inte.. Så jag fick betala typ 500 spänn i småpengar. Hahaha! Snacka stuuupid men ingen hade sagt till mig att kortet var spärrat och man kan inte direkt lämna tillbaka dieseln bara sådär. HAHA!

Aja.. Nu ska jag hoppa i säng så jag kan friska till mig lite. Jag borde kanske försöka äta något också för det har jag inte gjort idag...

Ciaao!

image50

Jobbigt att ta farväl.

.. Idag har jag skickat ett jobbigt mejl.

Ett mejl som handlar om farväl.

Jag känner mig tom.

Du sa en gång att 2 hjärtan i guld symboliserade dig och mig.

Varför är då mitt krossat för att jag var så jävla dum att lita på dig och det du sa när du sa att allt skulle bli bra?

Jag borde ha vetat hur det skulle sluta.


image49

Hoooovis..

.. har jag ringt idag. Så jag skulle ringa tillbaka vid sjutiden så skulle vi bestämma en dag när han skulle komma förbi.

Jag läste världens roligaste serie idag, den gick såhär: Mu! Mu! Mu! Bu! Hu! Hahahaha fyfan va jag skrattade åt den. Jag kunde inte sluta skratta. Sjukt rolig..

Idag på praktiken så var vi iväg på Kalvinteater. Yey! Det var faktiskt rätt så kul trots att jag träffade mina kusiner där... Dom var ledsna som fan att det satt två okända pojkar i mitt knä.. Knät som de brukar sitta i varje vardagsmorgon.. Så nu känner de sig dissade eftersom jag börjat halv sju så många dagar, då har jag inte kunnat ta hand om dom oxå. Så därför känner de sig nog lite bortglömda.. I know that feeling..

image48

Hej hopp, där kom en bild på Kalvin och Fantomen.. My heros! Psst, ser ni svetten på Fantomen? Det var typ 100 liter under armarna på honom också! Jiiiises..

Ikväll är jag arg! Dom har ställt in Navy CIS bara för att ha tre avsnitt på Sjukhuset. Skiiit! Så nu sitter jag bara och väntar på att Joey ska börja..

- Den är hård och lång och lite mjuk i kanten! Hahaha, tur att de andra förskolelärarna har samma dåliga humor som jag har när det gäller såna saker. Haha! Saken var den att det var en pensel jag nyss beskrev.

Jag fryyyyser något så otroligt mycket. Jag förstår verkligen inte vad det är. Jag måste åka utomlands snart så jag slipper kylan lite.. Nog för att jag älskar snöö men det finns ju ingen! Det är bara kyla! Men egentligen så är det inte ens kallt. Eller aa.. Jag vet inte.. Nåt knas i luften är det i varje fall.

Nu ska jag skriva lite APU-rapport. Jag har skrivit typ 13 (!!)  A4-sidor nu handskrivet så nu ska jag börja att skriva det på datorn för att sedan få ihop det till en rapport också!

Det är bara imorn nu och sen är det heeeeeeeeeeeeeeeeelg!

Tack och hej, leverkorv!

En snorunge..

... är född. Grattis eller nåt sånt...

Jag har nyyy hårfärg. Härligt värre. Snart får jag förhoppningsvis tillbaka min riktiga hårfärg. Jag saknar den faktiskt. Haha! Jag tror faktiskt inte att någon här i Skåne har sett min riktiga hårfärg.

image46

Jag vet att det är en dålig bild men en bättre bild kommer den dagen som jag har orkat fixa ansiktet så man ser någorlunda normal ut..

Snart är det äntligen helg igen. Jag är grymt less på veckodagarna nu trots att de går ganska fort. Vi är redan inne på tredje praktikveckan så det kommer bli gryyymt skönt på fredag för då kan nedräkningen börja. Visst, jag gillar praktiken men det är dryyygt om man är van att vara ledig på fredagar och börja halv tolv på måndagar. Jag går liksom bara 3½ dag i skolan i vanliga fall men nu är jag hemifrån 5 dagar i veckan så man hinner ju inte med allt som man annars hunnit med..  På fredag ska vi i alla fall ha halvtidssamtal. Kanske ligger man och gråter hela helgen lång om man har otur? Baah I really hope not..

Syyynd att man har tystnadsplikt om förskolan. Skulle vara härligt att berätta om härligt roliga saker som händer men nono, det får man inte..

Idag bjuder jag på en rolig historia. Jag garvade i alla fall som fan när jag hörde den. Haha, men min humor är kass eftersom jag tänker knas och sånt efter jag hört skämtet..

I alla fall:
"Första gången som en liten pojke ser en skotte i kilt så undrar han varför skotten är an upptill och tant nertill."

Haha, tänk en kvinna med mansbröst och skägg saaamt mööörk röst. Sexxxy!

Sjukvården suger!

Rent ut sagt. Jag vill mörda den jävla läkarn som jag betalade 150 spänn för att träffa. Jag har ont i halsen. Hon kollade ner i halsen typ 1 sekund och sa jag såg lite förkyld ut. Jaha, vilken nyhet liksom. Sen skulle hon skicka prover till labbet för att se om jag var pälsdjursallergiker? Ursäkta men say what? Jag hade lust att klubba ner den människan på direkten. Hon lät mig inte heller prata till punkt så hon fick ju inte veta nåt heller. Aaaah, all i want for christmaaaas är att ta bort mina halsmandlar som är dumme i näsborren mot mig non stop.

Idag träffade jag Elias oxå. Mys men han var suuuuris på mig. Haha. Han ville inte ens snacka med mig när jag sprang förbi han utanför kliniken.

På praktiken:

- Vad är det här för något R..?
- Iiiigelrektangel!

- Men Linda, spillde du på dig? Ska jag hämta papper till dig?
- Nej lilla M, jag spillde inte på mig men jag har papper här så jag kan torka av skeden.
- Okej vilken tur för annars hade du varit lite av en smutsgris.

Just nu så håller jag på och färgar mitt håååår. Härligt. Tack till mami som hjälper mig. Haha!

Tack och hejsan

Jag blir galen!

På denna jävla sjukdom. Och jag blir mer förbannad på att det inte fanns några tider hos läkarn idag. Ring imorn istället så har vi kanske en tid till dig, så sa dom när jag ringde. Fan va arg jag blir! Det är bara för att alla gamla tanter ska in och få massa recept och grejjor. Aaah! Less!

- Du har 4...7 hundar på dina strumpor Linda. Så sa en liten pojke idag.. Som är typ 2½ år. Sweet. Haha! Grejjen var den att det var katter på fossingarna mina.

Huvud, axlar, knä och tå. Knä och tå. Huvud, axlar knä och tå.. Baah man blir helt skadad i skallen av att vara med småbarn hela dagarna. Haha!

Nu ska jag dricka lite mer honungsvatten så jag slipper min onda hals för en minut.

Borde skriva lite på min APU-rapport som jag satte igång med idag under lunchen. Jag vet inte ens när den ska lämnas in..

Pusshejsan

Kallt värre..

... är det idag men jag har ändå fått mycket gjort.

Vaknade vid nio i morse så jag fick sova lite längre än andra dagar vilket var bra eftersom jag fick åka och hämta familjen igår kväll vid tvåtiden eftersom de varit på fest. Fick lite mer passagerare än vad jag tänkt mig eftersom jag fick köra hem Per-Martin och hans brutta också. Det var dimmigt och jävligt och om man har en tv-kändis i bilen så vill man ännu mindre köra åt helvete så det gick i sakta mak hemåt men allt gick bra som tur var.

I alla fall så klev jag upp ur sängen vid tio eftersom mamma åkte och köpte lite frukost till oss som hon fixade iordning. Efter det så pallrade jag mig ut i stallet och mockade ur all skit för att sedan köra in till Tomelilla eftersom min mamma skulle köpa några lampor på Bo Ohlsson. Sen så for vi och hämtade korn hos Nisse och då var jag tvungen att klappa på kossorna i tio mínuter så mami till slut ledsnade. Haha!

Efter det så lastade vi ur kornen och sedan bytte vi lamporna för att sedan kunna sätta upp dom på träden som vi skulle ha dom eftersom det snart är mörkt ute och sånt. Lagom tjejigt jobb det som mor min och jag fick göra. Haha!

Efter att vi var klara med det så gick jag ut i stallet och städade iordning lite och sedan plockade jag in djuren. Sen hoppade jag in i duschen medan de andra åkte och handlade och köpte pizza. Imooorn så ska jag ju ut och gå igen. Synd bara att det är mörkt när man kommer hem. Det får mig att tappa suget liksom..

Idag har jag totallyssnat på min underbara Enrique Iglesias. He makes my day! Bjuder på en bild på den hete pojken också.

image45

Nu ska jag mata djuren och sedan krypa ner i sängen.
Tack och hej!

Lurre..

Nu väntar jag på klockan att den ska bli tid att hämta hem resten av familjen. Det var kanske ingen höjdare att vara taxi för dom när dom skulle på fest. Blöööh, dom sa att dom inte skulle hem förrän halv två men jag kör hemifrån kvart i ett så får dom pallra sig ut i bilen då för annars får dom fan tamme traska hem!

Ikväll så var Willy här och vi såg på lite film. Vi såg på Andra sidan häcken och Instängd. Haha. Roligt värre. Men sen så tjötade vi med lite folk på msn vilket var nice. Poppade popcorn gjorde vi också. Najsigt.

Har har ont som fan i gommen i munnen. Har världens "bubbla" där men jag antar att det är någon allergisk reaktion eftersom jag käkade en liiiten tugga jordgubbssylt i morse på en smörgås. Haha! Synden straffar sig själv, sägs det. Irriterade och ont är det i alla fall..

Ont i halsen har jag fortfarande. Måste kolla upp halsmandlarna igen till veckan. Det är inte normalt att springa runt och ha ont i halsen jämt och ständigt. Vi hade hoppats på att jag skulle få operera bort dom men icke, det fick jag inte eftersom läkaren vägrade ge med sig på det så därför har jag jämt ont istället. Lagom kul.

Aaaaja, nu ska jag göra något annat så jag håller mig vaken de sista 20 minutrarna.

Natti natti mina små kycklingar!

Fjong långkalsong!

Nu är jag hemkommen från Ystad där jag har haft fun med Orreborren. Träffade på Elin också som skulle sy en genomskinlig kjol med rosor på. Haha!

Sen har jag sminkat mami för resten av familjen ska på nån 95-årsfest ikväll. Eller en av människorna fyller 50 och den andra 45 så blire 95 år liksom..

Nu ska jag städa lite på rummet innan Willy tittar förbi.

Tack och adjööööken!

En liiiten kakadua!

Viskade i mitt öra att det endast är 199 dagar kvar till studenten. Sen är man stor nog att klara sig själv. Då ska man läsa vidare och livet ska börja på riktigt...

Det känns lite skrämmande ändå eftersom man måste vara helt säker på vad man vill i livet så man inte drar på sig så otroligt mycket skulder. Jag ska bo hemma tills jag pluggat klart så slipper man massor av skulder.

Så för min del blir det förmodligen Kristianstad nästa eftersom jag siktat in mig på att bli mellanstadielärare. Jag älskar barn, jag gillar att lära ut saker så det är väl ett bra val? Om man är lågstadielärare så är ju barnen så små och när dom går i gymnasiet så har dom ingen respekt längre så då borde mellanstadiet vara perfekt! Haha!

Nu ska jag städa klart mitt rum lite så det slipper se ut som ett totalt bombnedslag när Fjonken tittar förbi. Sen ska jag bege mig till Ystad och Orreborren. HAHA! Det kan bli fun värre det.

G'day mate!

BTW,
till veckan ska jag färga håret så jag slipper denna rödblondbruna hårtuffs jag har på skallen för tillfället.

image44

Ajsing bajsing!

Vad jag har ont i skallen.

Imorn är det lördag så jag måste städa rummet på morgonen innan jag beger mig till stan.

Har börjat lite smått på min praktikuppgift. Känns härligt det för nu vet man ju vad man ska skriva om och det gör det hela så otroligt mycket lättare. Tyvärr finns det ju inga barn där som har särskilda behov så jag skulle få göra på ett annat sätt sa Martina så det är nice.

Nu ska jag hoppa i sängen och glo lite på Horatio och invänta John Blund.

Todelooo mina darlingar.

Snaaaart.

Är det heeeeeeeeeeeelg. Oooh ge mig heeeeeeeeeeeeeelg!

Helgen ska bli nice för då slipper jaaaag kliva upp tidigt som fasen.

Praktiken skulle inte kunna vara bättre. Den är underbar och alla människor där är verkligen urtrevliga o ch barnen är heeelt wonderbara. Kan inte skriva att dom är wonderfula! Kan misstolkas tyvärr.

Imorn börjar jag senare så jag slipper kliva upp innan mörkret försvunnit.

Jag fryser som fan! Mina händer är iskalla och hela min kropp bara huttrar och skakar.

Jag älskar mitt One Tree Hill!

image43

:(

När man väl tagit sig upp på benen igen så blir man nerslagen lika fort.

Du kan dra åt helvete! Allt du sa var lögn och jag var dum nog att anförtro mig åt dig.

Jag var dum nog att lita på dig.

Söndag och måndag..

Igår så mådde jag kasst! Men jag åkte och jobbade ändå... Dumt jag vet men det var det värt eftersom Fadi kom ner en snabbis till jobbet och sa hej. Jag hade sagt jag var sjuk så han hade tagit med sig en superstor burk med Alvedon. Haha jag höll på och dö av skratt när jag såg det. Men det var iaf skönt att få en paus från alla tomtar som fanns därinne.. OCH gammeldans. Hahaha! Dom dansade i sjukt fula dressar och hoppade runt.. Kanske kan visa det någon dag eftersom jag filmade det. Men iofs det är väl tradition här i Sverige, eller nåt sånt..

Idag så började jag inte förrän åtta så jag fick lite sovmorgon vilket var skönt eftersom jag inte var hemma förrän åtta igår kväll.. Vaknade fem i sju och såg att jag hade två missade samtal från Willy. Haha, tänkte: Vadfan, vem har nu dött? Så jag skickade ett sms och frågade varför han hade ringt och sen svarade han lika fort och undrade om vi kunde snacka. Vafan, tänkte jag igen.. Vad har jag nu gjort? Haha. Så ringde han upp vid sju och jag kunde verkligen inte snacka. Hahahaha, jag var heeees och jag lät som en kratta så han sa flera gånger att han inte fattade vad jag sa. Hahaha, så dagen började glatt i alla fall...

Sen i morse när jag skulle åka så vägrade bilen att starta. Aaaaah tänkte jag och blev riktigt förbannad eftersom jag inte ville vara sen till praktiken. Haha så efter 3 försök så kom min supermamma ut genom dörren och drog igång bilen på andra försöket. Haha, tur man har en kunnig mamma.

Jag upptäckte att jag var bajsvakt på praktiken idag för det var rena rama rusningstrafiken på toaletterna för barnen när jag stod där och väntade på ett av barnen. Så ropade alla: Fääärdig så kom jag där med mitt papper som en supermänniska. Hahaha! Tänk om ungarna skulle börja kalla mig för Bajs-Linda. Haha. Sött det skulle vara.

När jag kom hem så hann jag bara slänga mig framför tv:n så började mami gorva på mig om disk som jag hade på rummet och om min handduk som jag hade här oxå. Aah. Ibland blir man bara på tok för less.. Jag såg i alla fall mitt älskade One Tree Hill och sedan gick jag ut och mockade och nu sitter jag här så det känns verkligen som om man hinner med saker och ting på dagarna.. NOT! Imorn börjar jag halv sju och slutar halv två så då hinner jag i alla fall göra något efter trots att jag kommer stupa i säng tidigt på kvällen. HAHA!

G'DAY MATE!

Dagen idag..

Har vart tråkig värre. Jobbat sen åtta i morse och kom nästan nyss hem. Imorn så behöver jag inte åka hemifrån förrän vid halv nio så då blire lite sovmorron innan måndagen och praktiken börjar igen..

Jag höll på och döda ett gigantiskt rådjur på vägen hem. Jag hade ingen bil bakom mig så jag tvärnitade eftersom jag först bara såg hornen som var gigantiska. Jisses, tänkte jag. EN ÄLG! Haha men så var det bara en gigantisk rådjursbock. Efter jag stannat kom jag på att jag skulle ha kört på honom. Med så fiiina och stora horn så hade jag kunnat tjäna en rejäl kosing.

Idag har jag sjukt ont i min hals. Måste bero på att jag snackat alldeles för mycket.

Skallen gör ont också. Jag skulle vilja sova men det är en bra film ikväll så jag vill inte sussa.. Tufft val. Sova-Se film.. Soooova-Se film...? Aaah det blir väl sova som det blivit resten av dagarna den senaste veckan. Har hoppat i säng redan vid halv nio-nio..

Idag så träffade jag Jooohan en snabbis också. Woooho, det var precis ett år sedan jag träffade han senast. Haha. Samma sak med Sandra. Härligt att träffa människor man inte sett på så lång tid..

Tack och adjööööken!

Jobbigt..

Min tand gör ont.

Mitt hjärta gör ont..

Min hjärna går på högvarv.

Godnatt.

HAHAHA

Jag är en vinnare. Jag har fantamme vunnit 8 av 8 gånger idag. HAHAHAHA. Skit på dej din LIBANESFIS!

SMÄRTA!

Jävlar i mig vilken tandvärk jag hade idag. Jag har aldrig haft hål i tänderna eller nåt så mamma ringde och panikordnade en tid till mig medan jag var på APU:n. Jag började ju halv sju och slutade kvart i åtta igår kväll.. Härligt.

I alla fall så åkte jag till tandläkaren vilket jag hatar! Jag har aldrig vart rädd för tändläkarna förrän dom rev upp hela min kind med en bedövningsspruta för typ 3 år sedan. Sen dess har jag inte varit hos tandläkaren så min mage ville typ dö när jag väntade på att få komma in. Läste Kalle Anka medan jag väntade på min tur.. Började fundera på och smita men precis när de tankarna började komma in i min lilla hjärna så ropade sköterskan in mig. Så jag gick in i rummet med mina blåa plastpåsesaker på fossingarna och sedan började skiten..

Tandläkaren sa att hon skulle räkna 1,2, 3 och sedan skulle jag få svälja och andas lite.. S hon räknade 1, 2, 3 och sen slutade hon. Men efter ett tag så började det göra ont som fan på 2 så jag skrek till och då sa hon att hon skulle räkna 1,2 och sedan skulle jag få vila å sånt.. Så hon började 1....................................................2. Vadå luras? Tog typ 2 gånger innan jag fattade att hon drog ut på tiden. Haha!

Jag höll på och döda sköterskan med mina naglar eftersom jag fick hålla hennes hand när tandläkaren började borra och laga och blåsa och grejja. Men det var inte så farligt som jag trodde att det skulle vara. Visst, det gjorde ont men jag törs nog gå dit igen.. Ska dit igen den 27e så då ska jag ha heldag med grejjor. Haha. Optikern å läkarn och sen tandläkaren också.

Annars så har dagen varit hätlig. Trivs otroligt bra på min APU-plats så jag är grymt glad över att vara där jag är. Barnen börjar också märka att jag kommit till rätta där ännu mer eftersom de börjar vända sig mer till mig och kallar mig också för Fröken.

Haha, jag ska ha ett helt dussin barn själv också. Fyfan så många ungar jag ska ha. Haha!

Aja, nu ska jag snart hoppa i säng. Har nyss duschat och så. Börjar halv sju i morgon bitti också. Sen tänkte jag att jag har helg sen. Tji fick jag! För jag ska jobba i Kristianstad hela jävla helgen. HÄRLIGT!

Godnatt!

image42

Bra dag.

Idag har dagen vart bra värre. Längesedan dagen varit så bra som den var idag.

Vaknade vid kvart över fem men låg och drog mig till halv sex. Upp och hoppa, ut och mata djuren och klä på sig och mata katterna. Sen körde jag till APU:n.

Öppnade förskolan och möttes av massor av trötta barn. Sofia visade alla rutiner och så. Det är sjukt mycket intryck som man får så trots att man inte gör någonting särskilt så blir man ändå rätt ordentligt trött.

Vi var ute hela morgonen efter frukost och jag upptäckte att jag kommer behöva plocka med mig ännu mer kläder än jag hade med mig idag. Igår hade jag bara med mig mina Lovikavantar.. Och då när vi var ute så började det ju tooookregna. Så jag såg mer ut som en dränkt katta då. Haha. Bra första intryck. Så idag tog jag med mig massor av regnkläder och en massa och andra vantar. Men då kom det inget regn! Istället så var det snorkallt. Så jag ska fixa iordning allt idag så jag slipper frysa..

Imorn så börjar jag klockan 8 och slutar halv 4.. Sen börjar jag klockan 5 igen. Så under den 1½ timmen så ska jag ta mig in till Tomelilla och handla en färdigrätt som jag kan värma till mig själv som jag kan äta innan mötet på kvällen. Måste åka till SvenskaFoder också och köpa betfor, mineraler och vitaminer till hästarna.

Idag är det kallt.

Jag mååååste ringa Försäkringskassan imorn också! Får fixa det på min lunchrast eller något sådant..

Idag är det tisdag så det är bra program på tv:n hela kvällen.

Tack och hej!

GE MIG HELG!

Jag vill ha heeeelg! Jag är trött och less så jag vill bara soooova.

Nu ska jag skicka ett mejl till Martina och sen ska jag fixa lite med praktikpresentationen..

Jag vill inte ha onsdag.. Då ska jag börja klockan åtta och sluta halv åtta. Great..

RSS 2.0