Bajsblogg

Har inte fungerat att logga in på flera dagar och nu när jag väl kommer in så har jag inget att skriva.

Jag har ont i benet, jag är insnöad och jag måste plugga.. Efter Simpsons..

Har en fet jävla tenta om drygt två veckor och jag har inte ens börjat läst än så resten av denna helg ska spenderas med näsan i boken.

Nä, jag ger nog fan snart upp detta med bloggande.


Veckans vägning

Vägde mig imorse innan jag haltade iväg till skolan och vågen vågen visade -1,4kg vilket innebär att jag på lite drygt en månad ska ha tappat 6,3kg. Toppen ju!

Dessvärre kommer jag ju inte kunna träna nu på ett tag men förhoppningsvis kanske jag kan göra lite sit ups eller någonting i alla fall. Vill verkligen inte bara lägga av nu när det börjar röra på sig.

Imorgon åker mamma och hennes sambo på en så kallad arbetsresa och lämnar mig ensam hemma i en vecka. I vanliga fall skulle jag älska det men just nu har jag ju såna problem med allt så jag skulle vilja ha dem hemma. Kan ju inte ens köra bil liksom!

Nåja, time for bed. Ska svara på alla kommentarer så fort jag kan!

Stor kram till er alla!


Sjukhus all day long.

Jag fick åka in på sjukhuset efter att imorse ha blivit omkulldragen av en av hästarna som blev livrädd för ett skott som jägarna bakom stallet avfyrade och sedan också fått en spark av honom när han vände sig om och sprang.

Mitt smalben svullnade upp till dubbel storlek på mindre än fem minuter

Så jag haltade till mamma och frågade om det kanske kunde vara farligt? Hon tvingade mig in att byta kläder och sedan skjutsade hon mig till sjukhuset där jag fick massor av värktabletter och blev runtskjutsad i en rullstol.

Sköterskan klippte sönder min strumpa så när jag frös om foten så var mamma lite lustig och försökte få mig att skratta lite genom att sätta sin mössa på foten så jag slapp frysa.

Efter X antal timmar och röntgen så fick jag veta att jag har en lite spricka i benen samt att musklerna fått sig ett rejält slag också! Fick köpa ett par kryckor och betala för besöket, sammanlagt 450 spänn. Helt sjukt. 150 spänn för kryckor och 300 för besöket. Tycker det är förjävligt att man ska behöva betala för akutvård när 30% av ens lön går till skatt. Sjukt sjukt sjukt.

Nu ska jag vila bort drogerna lite.

Kan inte sova längre men värden ligger och snarkar!

Vad fan gör man när man inte kan sova längre men den man sover hos snarkar som en gris, samt att man inte törs röra sig i sängen för att personen i fråga kan vakna? Sträckte mig efter mobilen och nu har jag surfat runt i en halvtimme på den. Har testat den nya sängen men jag gillar nog min egen bättre. Det är en stor dubbelsäng med speglar på och typ marmorskivor med mönster på. Väldigt mycket stile a la arab men han är ju ändå kurd så det har ju sina förklaringar. Förresten, vad är det med alla som tror att bara för man sover i samma säng så betyder det att man ska ha sex? Nejnejnej. Fördomar! Man kan faktiskt kontrollera sig själv liksom och vara vänner som bara sover ihop. Ville bara skriva det direkt så inga missförstånd dyker upp. Sjukt kul var det att träffa Fadi igen iaf, han tvingade med mig på en 6km lång promenad. Lägg till att min väska vägde runt åtta kilo! Haha! Nej, jag ska väl sluta skriva nu för jag tror inte någon orkar läsa detta inlägg utan stycken osv. När jag kommer hem så ska jag och Camilla ut och äta för att sedan åka på bio! Det blir nice värre! Nåja, nu ska jag försöka väcka kurden eller nåt sånt.

Hej då!

Åker om två timmar. Ska bli himla skönt och komma bort från verkligheten lite och bara vara... I en dag. Skickade ett jobbigt email igår så nu är det avklarat och min anatomibok har kommit så nu kan jag bara slappna av i ett dygn.

Åker till en kompis som jag inte träffat på 1½ år, äter mat, glor på film, snackar skit och sedan ska jag få sova i den nya sängen som tydligen kostat 12 000 kronor. Ska se om den är så jävla mycket bättre än min!

Vi hörs imorgon. Nu ska jag äta upp min köttsoppa och sura över att facebook är dumt.

 


....

Kul! Lämnade hemmet halv sju imorse och kom precis hem. Nu ska jag äta middag och sedan ska jag sova om en halvtimme. Pendling suger!

En ledig dag...

....som spenderats i stallet tillsammans med hästarna.

Nu är klockan sju och redan klockan åtta ska jag gå och lägga mig eftersom jag ska kliva upp redan klockan fem imorgon bitti. Jippie... Börjar den nya kursen då också och jag har inte fått min bok än så vi får väl hoppas på att jag inte behöver läsa allt för mycket nu i början.

Jag har egentligen ingenting att skriva. Sitter och kollar på Biggest Loser nu och blir lite inspirerad igen.

Öööh jag har nyss duschat så jag har världens volym på håret. Har på mig min sköna pyjamas också!



Godnatt people!


Nya glasögon.

Yesyesyes mina glasögon som jag fick i julklapp kom ju redan förra veckan men jag har inte haft tid att hämta dem förrän idag. Det känns grymt skönt men alla som har glasögon vet hur det känns första tiden med nya glasögon. Man känner sig helt ihoptryckt och som man går i en backe, dessutom mår man illa också! HAHA. Tänk åksjuka, så mår jag just nu. Men det tar tid att vänja sig.

De gamla:



JAG SKA NOPPA ÖGONBRYNEN, LOVAR! Har bara inte orkat...

De nya:



Okej, bilden på de nya blev inte så bra men ni får i alla fall ett hum om hur dom ser ut.

Det var sjukt svårt att välja bågar eftersom jag haft de övre i fyra år och jag tyckte jag såg konstig ut i alla glasögon som hade "kant" så det fick bli ett mellanting med lite kant, lite utan kant. HAHAHAA

Ser det okej ut?


Minus på vågen!

Inte så mycket, men hela -0,9 kg. Det är ju rätt så bra ändå! Speciellt eftersom jag har lingonveckan också. Hahaha! Jag har nu gått ner 4,9 kg på tre veckor. Det känns ju rätt så bra att det faktiskt börjar gå neråt, även om det går långsamt!

Hittade btw en till helkroppsbild från i somras till er som frågat efter sådana. Hemskt värre men så pass illa är det. Men nu ska jag ner som sagt!



NU: SKOLA!


Knepigt.

Jag skrev ett inlägg igår på bloggen men det har visst inte kommit fram?!

I alla fall så var jag i Malmö och festade runt med lite people. Var riktigt roligt då vi inte setts sedan i maj 2009. Tyckte jag förtjänade det efter en tuff vecka förra veckan med tidiga mornar, halvsena eftermiddagar och sena powerwalks i mörkret.. Blev godkänd i kursen i alla fall så det var väl värt alla tidiga mornar.

Ska börja blogga riktigt imorgon igen. Då är det en ny vägningsdag också. Det blir intressant.

Nu blir det sängen. Tack till alla er trogna som fortsätter att titta in här trots att det är rätt så dött här för tillfället.

Stor kram!



Jag och min man...


Minnet är intressant!

I två dagar har vi haft långa föreläsningar om minnet som är sjukt intressant. Imorgon har vi blivit indelade i fyra grupper som ska ha ett varsitt fall med en patient (i pappersform) och vi ska försöka utreda deras dyslexi och hur de är påverkade av minnet. Grymt intressant! Mindre intressant är det att vi bara har fyra timmar på oss och sedan ska vi ha en powerpoint som är klar och kan redovisas på seminariet på fredag..

Har jag nämnt att fallet fick vi utdelat idag och är på 18 sidor engelska? Med ord som är medicinska termer.

Nääe, nu ska jag läsa igenom skiten igen för jag fattar inte ett dugg. Barnet är franskt i alla fall. Så mycket har jag förstått.

Svarar på kommentarer någon dag. Kanske imorgon! För på fredag behöver jag inte kliva upp halv sex! HAHA!

Fan vad denna vecka har varit tuff. Tidiga mornar och sena eftermiddagar men ändå har jag varit ute på min powerwalk i mörkret varje dag. Tur att nästa vecka blir soft i alla fall, då börjar en ny kurs. "Anatomi och fysiologi" och vi går sammanlagt 3 dagar och 12 timmar. Känns behövligt efter en så pass intensiv vecka som denna.



Fönstret är så jävla skitigt för att kattjäveln är och dregglar på det utifrån varje dag.


OMG

Vet ni när jag somnade igår? Klockan sex på kvällen till halv sju imorse när klockan ringde. Sjukt trött var jag! Redovisningen gick i alla fall bra och alla i klassen blev godkända vilken var en himla tur eftersom vi tre dagar tidigare hade en gruppmedlem som hoppade av utan att ha gjort sin del av arbetet.. Något som vi inte hann fixa!

Idag så skulle vi ha slutat lika sent eftersom vi läser en kurs på en vecka nu men som tur var så slutade vi lite tidgare så jag hann med tio i tre bussen hem. Kvart över fyra var jag hemma och halv sex åt vi middag. På den tiden hann jag mocka, ta en powerwalk, ta in hästarna och byta täcken på dom samt mata dem, ta en dusch och gå på la toilet. Himla effektiv var jag tycker jag!

Håller just nu på med en kurs som heter minne och kognition. Intressant värre!

Just ja, det stod -1,6 på vågen igår. 1,6 kilo mindre på kroppen. Det känns himla bra! Nu håller jag bara tummarna på att det fortsätter att minska i samma takt, helst lite snabbare!


Förlåt

Jag glömde helt bort att jag skulle blogga igår. Jag kom hem mitt i natten igår eftersom vi hade det så otroligt roligt på tjejkvällen med tacos och sällskapsspelande. Camilla fick utföra lite joddling samtidigt som hon dansade runt på golvet, Elin körde ett träningspass i en minut och jag råkade ut för att de fick skicka vilket sms de ville till några av mina kontakter. En sak ledde till den andra och vips hade en arg kurd ringt upp mig och skällde ut mig. Ooopsi. Nåja, vi hade det roligt värre iaf!

Just nu så är jag insnöad vilket suger eftersom Evelina skulle komma till mig idag så vi kunde plugga tills redovisningen imorgon. Istället fick vi ta det över telefon och jag har inte ens läst igenom mitt. Jag tror nog jag ska göra det typ nu..

Här får ni se hur det ser ut nu när jag är insnöad!


1,5 meter hög.



30 meter lång.

Imorgon ska jag åka hemifrån kvart i åtta. Jag hoppas att någon kommer och plogar ut mig tills dess..


Tjejkväll!

Idag stod det egentligen bowling och restaurang på schemat men istället blir det tacos- och spelkväll hemma hos Camilla istället. Nåja, med det sällskapet kan man inte annat än ha roligt!

Har precis lagat klart min kycklingröra som vi ska ha till tacosen. Den blev lika god som vanligt!

Ska köra om ungefär en timme så tills dess ska jag faktiskt inte göra någonting. Kanske klä på mig så jag inte kommer dit i morgonrock men annars handlar det väl mest av att sitta av tiden.

Ska gå ut och pussa på hästarna lite innan jag åker också!


-11.

Fyfan, nu börjar det bli kallt i Skåne. -11 grader har vi det nu och det ska tydligen upplevas som -18. Det känns nämligen mycket kallare i Skåne än vad det är eftersom det är mer fuktig luft eller något sånt. Jag vet inte om jag ska ta mig ut och gå idag eller hur jag ska göra. Det återstår att se.

Hästarna fick vara inne idag också så inte vattenledningen fryser. Även om vi har en värmekabel så fryser det ändå när det är så pass kallt som det är nu. Och det är dyrt att laga!

Igår var jag ju i Ystad tillsammans med Camilla och jag shoppade lite saker på presentkortet som jag fick på studenten. Köpte en ljusstake med Athena på som man ser Athena på om man har den på ena håller och som ser ut som ett hjärta när man vänder på den. Det var kärlek vid första ögonkastet.

 

Jag köpte också en grön fruktskål som jag tittat på i flera veckor.. JAG ÄLSKAR DEN GRÖNA FÄRGEN!

 

Båda två är handgjorda och handmålade också!


Jag måste ha sett ut som en smurf!

Där jag bor så är det en grusväg på 150 meter ner till den "stora" vägen som är asfalterad. På vår grusväg så var det cirka 30 cm snö så jag pulsade på i snön tillsammans på hundarna eftersom vi skulle göra vår powerwalk och sedan när jag kommer ut på vägen som är plogad så sträcker jag ut foten, sätter ner den OCH HALKAR OMKULL! HAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Fan vad jag måste ha sett rolig ut. Jobbar på där i djupsnön och direkt när jag kommer ut på vägen så sätter jag mig på rumpan. HAHAHA Fyfan alltså.

Mitt knä gör lite ont. Men jag fortsatte min powerwalk!


Nuså!

Nu jävlar ska jag ut och powerwalka innan jag ska åka till Tomelilla för att hämta Camilla, sedan beger vi oss till Ystad och ska traska i lite affärer. Det blir nog en trevlig dag. Självklart ska jag väl duscha innan också så man inte går runt och luktar gammal fis. Hehehehe.

Jag är dock pank så jag ska typ lämna tillbaka ett halsband och kolla in på Önska en snabbis för att se om det finns något att köpa för mitt lilla presentkort. Sedan blir det kanske en fika eller något liknande. Det visar sig nog..



Ha en bra dag!


Kommer inte sova mycket i vår..

Nej för jag kommer vara hemifrån från klockan 6 på morgonen till klockan 7 på kvällen större delen av vårterminen. Fan fan fan fan. Kommer typ dö. Detta är inte bra för fem öre.

Kommer läsa anatomi och fysiologi först, därefter fonetik och sist psykologi (människans utveckling 2). Dessutom kommer vi under hela vårterminen ha klinisk undervisning och färdighet. Det enda positiva är att vi slutar redan den 3e juni så det är ju skönt.

Blir dock svårt att hinna med allting som träning, hästarna och kompisar. Kommer dessutom få bära med mig en matsäck med frukost, lunch och middag varje dag. HAHAHAHAHAHA

Blir mycket bussåkande i vår i de sjukt hela bussarna. Roligt värre. NOT!

För den delen blev jag hemma idag istället för att åka till Fadi. Det är helt enkelt för halt för att köra till och från Kristianstad i mörkret idag.

Effektiv morgon.

Morgonen har jag spenderat genom att göra vettiga saker som att bygga en tv-bänk och mockat ute i stallet. Idag är det så pass bra väder att hästarna kunde gå ut utan täcken. Lagom kallt liksom och lite sol. Härligt vinterväder helt enkelt.

Bjuder på en vacker bild på mitt mästerverk. Ser ni korgarna också? Sjukt smart! Jag har dock inte kommit på vad jag ska lägga i dom än.. Men det finns alltid saker som kan läggas där.

Det känns lite ovant med en vit tv-bänk istället för den svarta men eftersom alla andra möbler i rummet är vita så passar det lite bättre med en vit tv-bänk också liksom. Tog bort jungfruplasten på tv:n idag också. Det var kanske på tiden nu när jag haft tv:n i en månad.

Busy day..

För idag har jag varit inne i Malmö tillsammans med Josse på IKEA. Shoppade lite saker och hade allmänt roligt. Köpte typ glas i två olika storlekar, en laptopbräda, en ny kudde, en ny tvbänk och 2 korgar till tvbänken.

Det var sjukt skönt att komma ut en stund nu när jag varit isolerad i nästan en hel vecka. Imorgon ska jag komma mig ut och powerwalka lite också. Så jag inte glömmer bort motionen.

Det är helt sjukt. Det märks att jag inte är helt frisk än för jag är lika trött som att jag sprungit ett maratonlopp. Haha! Dessutom har jag fått världens största läppar nu för jag är så torr om läpparna eftersom jag är förkyld så jag har slickat mig tvåtusen gånger. Alltid tänker man "SISTA GÅNGEN NU" men inte fan hjälper det.

Looka läpparna! Maj gaaaad, ser ju ut som Kissie nu för fan. HAHAHA



Svullet värre.


Vem fan...

...kom på att sätta klisterlappar på allt man köper?



Dom är ju fan omöjliga att få bort!


Minus på vågen!!

JAJAMENSAN! På en vecka har jag tappat hela 2,3 kilo. 2,3 kilo. Fattar ni hur mycket det är? Två mjölkpaket på 7 dagar. Och ändå har jag legat sjuk i sängen i en vecka och ätit frukost, lunch, middag och mellanmål som vanligt. HAHAHA! Helt otroligt!

Baby, it's going down down down down. *peppar peppar*.

Nu ska jag fira med lite te!



Goder morgon!

Ny vecka och denna vecka har jag bestämt mig för att ta itu med nyårslöftet "ha ett mer socialt liv".

Imorgon ska jag och Josse åka till Ikea i Malmö för att shoppa lite och bara umgås. Jag ska mest kolla på bäddsoffor tänkte jag och köpa två små skålar och en laptopkudde.. På onsdag ska jag åka till Fadi i Kristianstad och ha filmkväll. Har inte setts på över ett år! Helt otroligt vad tiden går fort. På torsdag blir det en dag i Ystad tillsammans med Camilla P. Vi tänkte mest gå runt i affärer och umgås. Och på fredag blir det tjejkväll med Elin och Camilla Sj. Vi ska bowla och äta på restaurang.. Det blir trevligt värre!

Så idag ska jag ringa och boka bord på restaurangen och boka en bana till bowlingen. Håll tummarna att det finns! Jag ska också lägga ut lite annonser på Tradera och försöka ta mig ut på en powerwalk. (eller så stannar jag inne och kurerar mig så jag är frisk tills imorgon!) Det låter väl som en bra dag?

Förresten, kolla vad snygg himlen var igår kväll!



Just ja, grattis till Nermin på födelsedagen!!


Böööö

UNABLE TO SLEEP.

Sånt suger verkligen.


Såhär...



....har min dag spenderats...

Inte många knop gjorda, nej!

Erkänn att mina rentofflor är sjukt söta!?


What did I do...?

Hittade denna lista hos Jennifer som jag tänkte göra.. Det kan vara kul att se vad jag minns och vad jag egentligen pysslat med..

15 år sedan: År 1995. Fyllde sex år och grät floder för att vi skulle flytta. Slog även ut en framtand med hela roten så jag hade en rejäl glugg. 

10 år sedan: År 2000. Då var jag 11 år och firade jul/nyår hos mammas sambo. Jag minns att vi åt fladdermössgodis med lakrits och hallon. Dessutom var jag ute med min plastsyster och högg en julgran. Hon traskade runt i djupsnö och skog med 12 cm platåskor. Hahaha! Annars minns jag inte så mycket av vad jag gjorde. Åkte som en jojo mellan vår lägenhet och mammas sambos hus på landet.

5 år sedan:
År 2005. Hade bott i Skåne sex månader. Var tillsammans med en pojk från Lund. Tyckte det var asballt att han var 18. Gick i nian i Tomelilla och mådde väldigt dåligt. Hade flyttat ifrån alla vänner osv. Red och tränade som en galning.

3 år sedan: År 2007. Oj, vad tusan gjorde jag då? Började andra ring på skolan och bytte gäng i klassen. Mådde sjukt bra och gjorde bra ifrån mig i skolan. Träffade pappa för första gången på flera år. Blev även sviken av honom lika snabbt igen. Var kär och lycklig.

1 år sedan: År 2009. Höll på och läste upp lite betyg. Sommarjobbade på Tosselilla för andra året. Trivdes som fisken i vattnet. Gick upp mer i vikt (?!?!?!?!), kom in på universitetet och crashade mammas bil..

3 månader sedan:
Oktober. Då hade jag läst en månad i skolan. Tyckte det var tufft och jobbigt. Förutom skolan gjorde jag nog inte så mycket tror jag.

Idag: Vaknade vid halv tio, matade hästarna och tog ut dom. Mockade, åt frukost. Har legat i sängen och snytit ig sedan klockan elva.. Ätit lunch..

Imorgon: Då blir det nog dammsugning innan mina tre arbetskamrater kommer hit. Då ska det bli tjejsnack och lite mat till det

1 år: Då ska jag ha gått ner i vikt så mycket som jag vill. Löst alla kärleksproblem. Varit i Marocko. Fixat alla kurser i skolan. Haft ett mer socialt liv. Jag ska också ha sparat massor med pengar. Helst sexsiffrigt! ;) HAHAHA!

10 år: Då ska jag vara gift och bo tillsammans med min man. Arbeta som logoped. Ha barn och leva livet.



Let's blicka mot tha future!


Rätt svar!

Jag har kollat allas bidrag till gissningsleken och jag har hittat vinnaren.

Emmely var den som kom närmast på 1080 kronor.

Rätt svar var 1284 kronor!

Emmely, skicka din adress till min mail ([email protected]) eftersom min bloggmail har lagt av för tillfället så kommer det en liten överraskning hem till dig! =)

GRATTIS!



Ser jävligt lite ut men jag hade hela 87 tior som ökade summan stort.


Atchooooo!

Fan vad jag nyser. Nyser typ var tioende minut. Det är icke roligt att vara förkyld. Jag har druckit massor av te och käkat massor av frukt men det släpper inte.

Har btw gått ner ett helt kilo på att bara äta rätt och sitta i sängen under den senaste veckan. Jag var ute på en powerwalk men det fungerar inte när man har hosta och det rinner i näsan liksom.. Härligt härligt. Då håller vi bara tummarna på att det går snabbare så fort som jag blir frisk igen.

Nåja, jag ska väl göra lite nytta... Har redan varit ute och fixat allting i stallet och nu myser jag i sängen med en stoooooor kopp te.



Krya på mig! Yesyes, I will...


Visste ni...

.... att det finns handikappinloggning?



HAHAHAHA


3 år gammal.

Denna lilla flicka är 3 år gammal och får hästen att göra precis som hon vill. Omg, säger jag bara..


100101

Då börjar det nya livet idag då. Det började ju himla bra med sovmorgon till klockan 11 och sedan åt jag frukost/lunch med resterna från igår.

Hade det himla trevligt igår med Ullis, trevlig tjej! Såg på 3 filmer, lagade god mat och fruktsallad. Sedan gick vi åt och kollade när Jocke och grannen mitt över sköt raketer och sedan höll vi tummarna för ett bra år nu. Hon hade väldigt stora nyårslöften "Ja ska hitta en karr o sen ska ja ha ett jobb!

Nåja, mina löften var ju dock lite större. 14 stycken. Nåja, jag ska försöka att hålla det första för nu hade jag tänkt att gå ut och powerwalka/jogga en runda!


RSS 2.0