Home sweet home.

Ja, i söndags morse kom jag hem efter två veckors semester i Agadir, Marocko. Jag vet, jag kan inte få nog av det stället. Underbart folk, underbar mat, helmysig stad.

Har njutit till tusen och ville verkligen inte komma hem igen. Önskar att jag kunde åka tillbaka typ nu. Men så kan man ju inte leva. Börjar dock fundera mer och mer om Sverige verkligen är något för mig?!

Orkar inte med den svenska avundsjukan, att man ska ha den senaste mobilen, största huset, fräckaste bilen och det bästa jobbet. När fan ska man vara nöjd egentligen?

Sitter i personalrummet och chillar lite i...

imag1107 (MMS)

Sitter i personalrummet och chillar lite i halvtid. Snart är det dags att gå tillbaka och jobba fram till fyra. Full fart!


Sommaren 2011

Då såg jag ut såhär:

Det jag hatar allra mest med min kropp, det är armarna. Dom är så jävla fula och jag blir fan äcklad när jag ser dom. Och känner hur dom dinglar runt. Nej nej nej, dom ska bort och det snarast. För såhär vill jag inte se ut längre..

Jag tror att jag var afrikan i mitt förra liv. För så fort jag går upp lite i vikt så som jag har gjort nu, då lägger det sig på röven, höfterna och armarna. Hahaha!

Svar till anonym;

Du ville veta hur lång rygg min hund har. Hans rygg är 92 cm lång från nacke till svansrot. Han är 86 cm hög(mätte honom precis). Kan du nu förstå att han väger 65 kg?

Familjen har vänner som är hunduppfödare och till och med dom säger att han är riktigt stor.

Gotta love Sheldon.

Omg, vad jag älskar The Big Bang theory. Såååå jävla rolig serie. Sheldon är ju den bästa. Men jag har ju torr humor så. Haha! Han gör hela serien. Bäst är BAZINGA-avsnittet.



Brukar ni också se The Big Bang Theory?


Hela vägen från USA.

Jag beställde en skiva från USA. Nämligen med The Piano Guys. Jag älskar nämligen pianospel och efter att jag lyssnat på deras låtar på Youtube på repeat, insåg jag att det bara var att beställa hem deras skiva som släpptes i limited edition. Asgrym!





Här är min absoluta favorit på skivan. Det bästa börjar på 1:29-2:30.

Ni visste kanske inte att jag är en pianonörd som älskar att spela och lyssna på piano?


I'm in lööööve!

Jag och Christina var på stan för några dagar sedan och jag hittade den här tavlan:


HUUUUR snygg är den? Jag föll totalt på direkten. Den är dock mycket snyggare i verkligheten när man ser vad som står i hjärtanen osv... Meeeen jag kom på att det kanske inte var sådär skitbra att köpa en tavla för 500 kronor som jag inte har någonstans att hänga. Haha!

Det är kanske dags...

Att visa mitt pepparkakshus?!

Min pepparkaksoskuld är tagen. Visst blev det fult? Hahaha!


IKEAS kycklingfilé!

Guuuuud. Finns det något godare än IKEA:s kycklingfilé. Jag förstår verkligen inte hur fan dom alltid kan få den så mör. Dom måste ångkoka den eller något för oavsett när man är där så är den så mör och god att den smälter i munnen... Ibland får jag till och med cravings efter deras kycklingfilé. Det är helt sjukt.

Ni kan förresten vara lugn. Jag åt inte upp allt det där. Haha!


So far, so good.

Än så länge har året börjat helt jävla underbart och jag hoppas verkligen att jag fortsätter ha samma flyt resten av året för det är min tur nu.

Jag har fått ett resultat på min tenta som jag gjorde 11 januari och jag har klarat tentan och fått mitt resultat registrerat i Ladok, jag har även fått ett intyg på Fonetikens 7hp som jag klarat av, återstår 8hp innan den kursen är klar. Detta innebär att jag börjar plugga på heltid igen på universitetet. Hur glad är jag? Helt jävla sjukt glad. Nu kan äntligen livet börja rulla på igen. Åt rätt håll.

2 februari (om precis en vecka) ska jag tillbaka till Xtravaganza och skriva in mig, väga och mäta och allt annat shit.

Jag är så jävla glad. Det enda som saknas nu, är att CSN ska få in mina sista resultat och godkänna mitt studiebidrag också.

Dock har jag fått en utbetalningsavi på att jag ska betala 6000-något i år för att jag slutat studera ?! (har bara haft sabbatsår på 6 månader så jag förstår inte riktigt vad dom håller på med då man ska börja betala tillbaka lån 1 år efter man slutat studera...). Tog ju lite lån och la undan pengarna i ett "ifall något händer"-konto när hela världen föll ihop förra året. Oh well. Jag är glad iaf.

Jag ska fortsätta plugga, jag ska bli smal, jag har ett jobb som jag trivs på till tusen. Enda milstolpen som kommer härnäst är att jag måste hitta ett nytt sommarjobb.

2012 SKA bli mitt år!


På tal om stora fossingar...

Jag var hemma hos Willys föräldrar häromdagen då han var där på besök (så slapp jag köra hela vägen till Helsingborg). Och jag säger då det.. Jag ska inte klaga på mina 42:or mer...



Helvete vilka jävla skidor till fötter.


Huvvvvaaaa

Sanna skickade en bild till mig häromdagen via mms.

Hon skrev "awww, du ser sååå ensam ut juuu". Ja, tro fan det. Jag skulle åka till Turkiet och stod i Fritidsresorkön. Vem fan vill resa med dom liksom? Jag har ALLTID haft något jävla krångel med dom så jag tänker inte resa med dom fler gånger. My skulle flyga med Ving och Sanna var där som taxi. Höhöhö.

Min spontana tanke är. Var fan är jag på bilden? Står jag bakom det dära fettot eller? Hahaha!


Awwww

Mamma och jag var ute och rotade runt i alla kartonger som vi hade med oss när vi flyttade till Skåne. Vi hittade min första sko. Såååå söt. Tänk om jag kunde få ha så små fötter igen, istället för storlek 42... Nåja, jag är 178 cm lång också. Får inte glömmas!



Huuuuur söt?!


I löööve it.

Jag har köpt en ny taklampa som jag ÄLSKAR. Fyfan vad fin den är, och den är sååå jag. Den är vit och har lite bling-bling. Lööööve it!

Köpte den när jag fick 50% rabatt så jag gjorde ett riktigt klipp!





Visst är den snygg?!


En dag...

...ska jag kunna ha den här klänningen utan att fettet hänger ut. Drygt en vecka kvar innan det nya livet börjar. LÄNGTAR!!


Världens finaste vän.

Ja, det har nog jag. Titta vad jag fick av Madde;



Den mittersta ögonskuggan stod jag och funderade på att köpa dagen innan julafton, meeen jag valde att lägga tillbaka den i sista sekund. Typ samtidigt som jag träffade Madde som var och köpte sista minuten-julklappar också. Och nu, förra veckan så fick jag detta av henne. Gudasnällt. Kände mig dock dum som inte hade något att ge henne.. Haha!

12 days to go..

Om 12 dagar börjar mitt nya liv. Längtar som en tok men längtar lite mindre till kostnaden för hela kalaset. Men det måste göras så det är bara att bita i det sura äpplet!

Hänger ni med i mitt nya liv?

Bajsregler.

På jobbet har vi bajsregler uppsatta på personaltoalettens dörr. Hahaha. Jävligt roande att ha något att läsa när man slår en drill! Haha!


What's in my bag...?!

Finns ju en liten utmaning som går runt på bloggarna då man ska visa vad man har i väskan. Och här kan ni se vad jag har i min väska:



Forexkuvert med euro, plånbok, kalender, penna, 3 olika sorters tuggummin, allergi-medicin, lite mynt, en nyckel, 3 olika läppbalsam, hårinpackning (ööh??), näsdukar, binda, virpepparkorn, bifolak (jag jobbar på förskola, okeeej=), mascara, ögonskugga jag köpt på rea, nässpray, handsprit (förskolearbetare again plzzz), en extramobil, några tamponger, en ModiFast-bar, concealer, samarin, alvedon, parnodil, åksjukepiller, migräntablett, allergitablett, Treo.

HAHAHAHA ett vandrande apotek som arbetar på förskola. Herreguuuud.

Hello Fetto.

Undrar om det finns någon akut fettsugning så man kan suga bort allt äckligt fett och bli smäcker på 5 minuter, utan smärta och komplikationer?!

Usch..



Nä, 2012 SKA bli mitt år. Så är det bara.


Öööh...?

Varför är mitt högra ben mycket fetare än mitt vänstra feta ben?


Nostalgi.

Ååh, när jag ser Strong Lakrits tänker jag bara på en sak. OkQ8 i Kvissleby. Den vid badhuset, inte den som lagt ner. Dit cyklade man, ner för den superbranta backen fastän man inte fick, för att köpa Strong Lakrits.

Vilka barndomsminnen. Haha!


Längtar...

Jaa, Gud vad jag längtar tills jag får köra igång på riktigt och bli smal. Som sagt, 2012 ska bli mitt år så jag håller tummarna., Visst, det finns viktigare saker att göra än att bli smal men detta är ett projekt som jag hållit på med länge.

Jag saknar mina gamla kläder och jag saknar att kunna gå och handla kläder i affärer. Visst, jag kan handla idag också men jag brukar inte vilja prova på plats i butiken. Därmed beställer jag hellre kläder och provar dom hemma istället. Bekvämt liksom.



Jag för ett par kilo sedan..


Pippiguuuul!

Ooooh, jag älskar min ny-gamla klänning. Köpte den second hand för 50 spänn. And i lööööe it! Såååå jäkla mjukt och härligt tyg!



En färgklick i garderoben!


My new baby!

Tänk att så lite kan göra så mycket...

Jag har köpt en ny bokhylla som är så sjukt mycket snyggare än den jag hade innan. Helt otroligt hur så lite, kan göra så mycket.

Känns som att det snart är dags för mig att visa mitt nya rum också. Har helt glömt bort det!


Ystad asså..

Under juletid förvandlas verkligen Ystad till tomtarnas stad. Det finns tomtar överallt.

Nere vid Pressbyrån ligger det en i trädet med kalsongerna uppdragna till öronen, samtidigt som han visar magen lite. Sedan finns det några som hänger i lyktstolpar och andra som klättrar på husens väggar. Haha!


I was there...

Har jag berättat att när Sandra var nere så blev Rihannas konsert inställd? Vi hade stått ute i regnet sedan klockan tre. Klockan sex skulle insläppet vara, som flyttades fram igen och igen och igen. 40 minuter innan hon skulle stå på scenen så ställde dom in konserten.

Jag kastade mig på telefonen och ringde Emma som också skulle komma dit och sa att det var inställt. Hon trodde mig inte alls. Dom hade åkt från Göteborg. Hahaha!

Sån jävla otur för vi stod typ först i kön. Fyfan vad sur jag var. Och är fortfarande.



Längst fram i kön..





Sjuuukt mycket folk. Detta är bara en sida.





Lappen som gubbarna höll upp. Dom snackade inte ens. Höll bara lappjäveln.


Ladies Night

Oooh, jag har ju glömt att berätta vad jag hittade på i slutet av oktober när Sandra, min blöjkompanjon från förskolan kom ner. Sjukaste ever hur vi ens har kontakt med varandra. Vi gick på samma förskola när vi var 3-4 år och hittade på massor av hyss ihop. När jag var 5 så flyttade vi från den hålan, till Sundsvall och skiljdes då åt.

När jag var 17 år gammal, satt jag inne på Lunarstorm och surfade runt och kom att tänka på att jag skulle söka reda på Sandra. Jag hittade henne till slut och vi klickade direkt. Sedan dess har vi haft kontakt på internet till nu, när hon kom ner och hälsade på.

Vi var på Ladies Night i Malmö och hade det asskoj. Vi dregglade för Kjelle (Brolle) ofc, precis som man ska göra om man kommer från Norrland! Redig karl det där. Höhö.



Världens godaste mat!





Fina Sandra




Miss Myself




Ladies in red




Killarna fejkar orgasmer i bastun




Vi satt på första parkett såklart!

Nästa år bär det av igen. Detta var mitt tredje år. Har ni varit på Ladies Night?


Hundjeeekel.

Hur fan ligger han med bakbenen egentligen? Måste bli jobbigt att ställa sig upp tycker jag. Men han leker kanske prima ballerina...



Vår 65-kilosklump..


The big thing..

Okej, det är väl dags att avslöja vad jag varit på för viktkonsultation. Ser att några gissat på en gastricbypass-operation men nej nej, här ska ingen skära! Får jag bestämma så ska jag aldrig operera mig i magen igen..

Min bekanta vän eller vad man ska kalla henne för, gick ner 30 kg och är asläcker nu om jag får säga det själv. Inte för hon var ful innan men ni förstår vad jag menar iaf.

Hon har gått på Xtravaganza. Ett dyrt bantningssätt där man får hjälp med mat, vägning, träning och den psykiska delen. Jag har funderat och funderat och funderat och nu är jag ungefär 90% säker på att jag faktiskt ska köra på Xtravaganza trots att det är jävligt dyrt;

Startavgift: 600kr.
Månadsavgift de 5 första månaderna: 667kr (kostar egentligen 868kr i månaden)
Månadsavgift de 5 senare månaderna: 499kr
Shakes/Soppor osv: 599kr/vecka.
+omega3, och två andra saker som kostar olika beroende på var man köper det.

Shakesen och sopporna använder man dock bara i början, 2-8 veckor (eller längre om man vill). Tanken är att jag ska dra igång med detta den 2 februari då jag ska dit på konsultation och invägning. Sedan är min första gruppsession den 21 februari.

Jag känner mig taggad. Jag hoppas att detta fungerar för mig. Hon sa även att de som haft mmycket problem med magen, kan bli bättre efter denna renande kur. Så jag hoppas på det för min mage reagerar på mjölk. mjöl, sojamjölk, vindruvor och en massa andra saker. Vore kul att kunna käka vindruvor utan att magen blir svullen som fan och låter som tredje världskriget.

Hoppas ni följer mig i min kamp tillsammans med Xtravaganza!

Tomtemor Fidde

Haha på julafton så hade vi tre små barn här. När vi har det, brukar Fidde (min kusin) klä ut sig till tomte. I år tänkte han inte göra det och familjen försökte övertala mig att jag skulle vara utklädd till tomtemor men nää, jag ville inte.

Då fick Fidde traska ut och byta om, låna mina trätofflor och sedan satte jag på honom mitt löshår med clips innan jag satte på honom mössan. Det svåraste var dock att gömma hans hår på bröstet. Haha! Fyfan vad roligt vi hade när vi klädde ut honom.

Tuttarna är gjorda av två garnnystan då mamma har en butik som säljer garn.

Det är stökigt i bakgrunden då de slagit ut väggen och håller på att bygga ut butiken då mamma har för mycket saker att sälja och platsen inte räcker till. Haha! Fler väggar ska slås ut för den plats hon har nu, efter renoveringen räcker inte heller till..



Men visst fick jag honom att se ut som en flicka? Hahaha!


Otursdag!

Ni kan ALDRIG gissa vad som hänt mig idag/ igår.

Igår skulle jag göra min tenta i Lund och åkte buss in tjugo över sex. Allt gick toppen. Halv elva skulle jag handla på Icca Malmborgs och det fungerade inte. Testade på Subway och fungerade inte då heller. Testade på bussen och det fungerade inte heller. Stod bara "kontakta kortutgivare, köp medges ej". Det konstiga var att jag fört över 600 kronor dagen innan. Jag fick iaf åka gratis eftersom det var en supersnäll busschaffis.

Idag fungerade inte heller mitt kort så jag gick in på banken arg som ett bi och dom kunde inte förstå vad det var för fel eftersom jag kunde få ut minneslapp, alltså var det inget fel på kortet. Sååå kassörskan ringde till huvudledningen som sa att dom spärrat mitt kort eftersom ett köp på rätt mycket pengar försökts göras igår i BANKOK! Så nu är ett nytt kort beställt. Med andra ord måste mitt kort ha blivit skimmat på bussen eftersom jag inte använt kortet på 3 veckor innan dess.

Sak nummer två. Jag har urinvägsinfektion och måste käka penicillin. Fan vad lämplig timing.

Nåååja, idag har jag varit hos Josse som hjälpte mig att färga håret. Och jag har varit på det där mötet på det där viktstället. Jag är sugen.. Så jag kör igång i början på februari. Woop! Bye bye fetto-Linda, helloooooo skinny-Linda! LÄNGTAR! Berättar mer om det sen.


Bambambam.

Tentan gjord, den gick skitdåligt meeeen jag får satsa på en omtenta istället.

Imorgon ska jag in på informationsträff och sedan får vi se vad jag bestämmer mig för gällande vikt/kost och hälsa. Kostar dock en hel del pengar så jag får se vad jag beslutar mig för. Känns lite osäkert då jag är student och inte har en fast inkomst. Men någonting skulle behöva göras då det jag gör inte tycks fungera. Eller det fungerar ett tag och sedan haverar det liksom.

Jag skulle egentligen ha träffat Pauline idag men den muppen drog iväg till Tyskland igår så det blev det ingenting av. Sedan skulle jag träffa Emelie idag men eftersom jag var så sjukt trött så hoppade jag över det också. Social tjej, yes yes.

Jag har dock köpt en klänning idag. En gul som är förjävla snygg. Typiskt sommar. Jag ska visa den någon dag. Den är dock second-hand men det är skitsamma för den ser sprillans ny ut!

Nu ska jag se på Biggest Loser Sverige och gråta en liten skvätt. Nu ska jag bli motiverad!



Hej tjockis, hur är läget elleeer?


Tentatime, wish me luck...

imag0382 (MMS)

Tentatime, wish me luck...


Första måltiden.

Ikväll åt jag första måltiden sedan min ModiFast-kur. Jag har en veckas modifast kvar men jag tänkte att det var bättre om jag börjar äta nu, innan jag åker till Marocko så inte magen får en chock på den underbara, marockanska maten när jag kommer dit. Kör den andra veckans ModiFast när jag kommer hem. Sedan får vi se vad jag bestämmer mig för att göra. Det får vi se på torsdag, då ska jag bestämma mig...

Nu blir det tentaplugg. Håll en tumme för att jag fixar tentan imorn!

Pöss!

Ännu ett ModiFast-tips.

Blanda i ordning puddingen (choklad/vanilj) och sätt in i frysen 45 min innan du äter. Smakar inte alls lika äckligt. Wooop!

Frågestund?!

Herregud vad jag är trött. Kunde jag så skulle jag lägga mig raklång i sängen och sova i en vecka. Men nej nej. Så blir det inte! Tentaplugg står istället på schemat.

Jag var och jobbade 8-12 idag. Kort pass men helt lagom liksom. När vi skulle äta lunch så vispade jag ihop min ModiFast-soppa med smak och potatis och purjolök och satte mig tillsammans med barnen. Ett barn sa "jag vill också ha en sån soppa!". Min tanke var: "Ehh, det vill du verkligen inte för det smakar skit". Haha! Dom är goa barnen.

Iaf så kommer jag nog inte uppdatera min blogg något imorgon då jag jobbar 8-16 och sedan ska tentaplugga till tentan som är på onsdag 8.00, sedan kan jag börja blogga ordentligt igen. Jag funderade på om jag kanske skulle testa och ha en liten FRÅGESTUND under tiden då ni faktiskt är 100-120 personer som läser här varje dag, medan det bara är några få som faktiskt kommenterar och även ställer frågor. Frågorna får vara anonyma  om ni inte vill säga vem ni är, ni får även fråga vad ni vill. Skulle det vara något? Hojta till för då lägger jag upp ett sådant inlägg ikväll!

Kram på er!



Malin och jag, Malmöfestivalen 2010


Visst har jag en snygg tentapluggsoutfit? ...

imag0344 (MMS)

Visst har jag en snygg tentapluggsoutfit? Dessvärre verkar det inte riktigt som att jag kommer igång idag. Hatar att läsa under press... Tenta på onsdag och ska jobba imorn och på tisdag. Bra Linda, mycket bra!


Ser på Gladiatorerna och käkar en kvällsap...

imag0326 (MMS)

Ser på Gladiatorerna och käkar en kvällsapelsin och lite grönt te. Fattar ni hur snygga killar i minimala brallor jag kikar på? Omg...


Utvärdering av min lilla samling...

Jag har ju en hel samling av Modifast-produkter hemma nu som jag tänkte utvärdera så att ni kan förstå hur det egentligen smakar, samt mina tips för att få dem att smaka bättre.

Här är min samling:


Längst upp till vänster: Vanilj - smakar hemskt sött. Mixa med 4-5 isbitar så smakar det vaniljglass.

Längst upp till höger: Potatis- och purjosoppa - helt okej faktiskt med salt och peppar på.

Rad 2 till höger: Chokladpudding - smakar pulver, tillsätt lite mintextrakt så försvinner pulversmaken

Rad 2 till vänster: Banan - helt okej faktiskt, dock godast mixad med 4-5 isbitar.

Rad 3 till vänster: Sparrissoppa - helt okej men smakar mycket bättre med salt och peppar.

Rad 3 i mitten: Hallon - fy i helvete. Besk och söt på samma gång. Mixa och drick snabbt!

Rad 3 till höger: Choklad - var helt ok första gången men nu smakar den bara pulver. Mixa tillsammans med 4-5 isbitar och mintextrakt.

Längst ner till vänster: Chocolate bar - örk, smakar pulver och smulas i munnen samt fastnar bakom tänderna.

Längst ner till höger: Caramel bar - örk, smakar pulver och smulas i munnen samt fastnar bakom tänderna.

En till som inte är med på bild: Vaniljpudding - ÖRKKK på med kanel så blir det lite, lite bättre.

Jag dricker/äter alltid dessa med ett stort glas vatten på sidan som jag kan sköja ner kletet med.

Hur känner jag mig då?
Ja, jag äter en apelsin varje kväll så jag äter inte endast dessa men jag kan tycka att jag känner mig tröttare men det kan också bero på att jag pluggar väldigt mycket nu då jag har tenta på onsdag. Men annars så tycker jag att de mättar bra och magen kurrar lagom tills att det är dags för nästa påse. De första dagarna var hemska när jag gick på detta. Fyfan vad jag var hungrig. Men inte nu längre!

Nackdelen för mig, kan vara att jag är väldigt känslig mot laktos, speciellt om jag dricker/äter det när det är kallt. Därför är det inte helt super att jag mixar med is eftersom jag får springa på toaletten rätt snabbt efteråt. Men men..

Kom ihåg att jag bara kör på detta i 2 veckor efter dietists order för att tappa vätska.

6,8. Jag har faktiskt gått ner 6,8 kg och ...

imag0255 (MMS)

6,8. Jag har faktiskt gått ner 6,8 kg och inte de 4,8 som står i vänsterspalten. Det är alltså 2 kg mindre än innan jul. Bra! Då är jag mer än halvvägs till delmål ett. Goodie!


Modifast banan till frukost, den minst äck...

imag0295 (MMS)

Modifast banan till frukost, den minst äckliga modifasten som finns. Vet ni vad jag gör för att få dom mindre vidriga? Jag mixar dom med fyra-fem isbitar så den blir riktigt kall. Då är den faktiskt lättare att få ner, den äckliga pulversmaken försvinner och smakar mindre vidrigt.


Får väl uppdatera på bloggen lite.

Typ med viktnedgång och sån shit eftersom jag gått upp i vikt. Helvetes jävla skit. Lätt att vara bitter när det händer skit som man inte kan göra något åt. Så jävla onödigt att jag kämpade ner mig i vikt innan. Nåja.

Nu skiter vi i det för 2012 SKA BLI MITT ÅR! Går jorden under så ska jag iaf vara smal. Eller, mindre tjock iaf.

Vidrigt

Fyfan vad ModiFast-shaksen smakar vidrigt. Fy i helvete. Ska aldrig mer lyssna på en dietists råd. Fy! Bra för hon är smal så tycker hon jag ska dricka något som smakar gammalt fotsvett. Fy! Nåja, bara 9 dagar kvar på den skiten. Bara att hålla ut och kämpa.

Jag berättade igår att jag skrivit en intresseanmälan till det där stället. Imorse, halv åtta ringde en tant och väckte mig för att boka tid. Så den 12:e januari 11.00 ska jag vara där. Gosh..

Nä, jag bjuder på en grym låt som ni kan njuta av lite. Öronorgasm deluxe! Helt klart den bästa featen som gjorts under 2011!



You're so cynical, Narcissistic Cannibal. Got to bring myself back from the dead.

Omg!

Har suttit och snackat med Gabriella nu på kvällen som gjort en jäkla resa. Hon la upp en bild på Facebook på de 30 kilo har hon gått ner och jag säger bara OMG, fan vad fin hon är och jäklar vad duktig hon varit.

Är lite inne på hennes spår efter en timmes utfrågande, bara för att testa något nytt. Har kört på mitt så länge, går ner 30 kg och sen tar det stopp, något händer och vips går jag upp i vikt igen. Skulle vara bra och kul att testa det som hon gjort men det kostar mycket pengar och det är väl det som sätter stopp för mig som är student. Hmm. Jag får tänka igenom det hela lite till. Har skickat en intresseanmälan så jag får lite mer information så får vi se sedan vad jag bestämmer mig för...

Decisions decisions...


Less

Ja, jag är så jäkla less på att ge och ge, men inte få något tillbaka. Usch! Vissa människor alltså...

Nää, nu ska jag tentapugga lite. Det stormar ute och taket knarrar som fan. Snart flyger det väl iväg. Hästarna fick vara inne idag. Tvivlar på att dom vill gå ut i detta väder. Dom brukar bara stå vid grinden och gnägga när det blåser för mycket. Bekväma hästar!

Nä, plugga sa vi ja.

Ett nytt nyårslöfte

Tack vare den kära spåkulan på Facebook (som verkar känna mig allt för väl) så har jag kommit på ett till nyårslöfte.

- Var mer spontan!

Jag är ett planeringsfreak deluxe vilket gör att jag ibland missar att vara med på roliga saker bara för jag tänker för mkt och planerar! Visst, det är bra att planera men någon måtta får det vara liksom.


Imorn så jävlar!

Ja, då kör jag igång. Jag ska lyda min dietists råd och ta en 2 veckors Modifast-kur så jag tappar lite vätska. Håll en tumme eller två att jag inte blir helt förstörd av detta. Jag stödjer inte sån här skit alls så jag är lite motvillig till detta. Men jag har samlat en jävla massa vätska så jag tror jag behöver detta!

Nu har jag även köpstopp. Betalade mina räkningar idag och det var en dyr historia. Så förutom lite småshopping i Marocko, dit jag åker snart, så kommer jag inte köpa något mer förrän till sommaren. Håll en liten tumme att jag fixar det också.

Har förresten sålt ett hästtäcke idag. 300 kronor in på bankkontot, kaaaa-ching! Onödigt att det bara ligger eftersom mina hästar har en massa täcken redan, bättre om det kommer till användning.

Annars har jag och mamma bara varit iväg till soptippen med en massa skit som behövde kastas. Så nu är det lite tommare på skit här hemma.

Nä, nu ska jag se en rysare och chilla lite för helvete vad jag är trött. Imorgon är det dags att börja plugga till tentan som är nästa onsdag också. Wiiihooo!

Ha det gött!


HAHAHAHAHA

Vilken jävla start på året det blev. Spöregnar som fan. Hoppas resten av året inte blir likadant, då emigrerar jag!

Iaf så skulle jag egentligen på fest igår hos Emelie och Mattias MEN jag bestämde mig för att vara hema eftersom mamma och hennes sambo skulle iväg på fest och de var hemma förra året för att vakta mina hästar och hundarna. Vi har en hund som blir riktigt livrädd och skakar som fan av raketerna. Så jag var hemma med djuren igår, kikade på film och spelade lite spel på msn. Helt okej kväll! Nästa år blir det fest istället om jag befinner mig i Sverige förstås annars får man se vad som händer på nyår!

Nu ska jag antingen sätta ihop min nya bokhylla eller börja plugga till min tenta som är den 11 januari.

Ha en superbra första januari!


RSS 2.0