I survived!

Fyfan vad kul med spinning. Vi bokade nästa vecka också direkt. Sedan ska vi nog gå upp från bas-spinning, till medelspinning istället!

Jag svettades som fan och fan vad härligt det var. Känner mig frälst som fan. Jag känner mig så jävla taggad! Beach 2013, here I come!


Tog mig en powerwalk innan spinningen idag...

dsc05715 (MMS)

Tog mig en powerwalk innan spinningen idag. Blev 1500-metersrundan. Alltid något, eller hur? Om jag inte uppdaterar mer ikväll så vet ni att jag dött under tiden min spinningoskuld togs! Detta känns nervöst. Jag som är risig i magen. Haha!


Brum brum brum..

Jag har satt ihop ett bord och ett sängbord nu på morgonkvisten. Nu har jag precis tagit en dusch och ska snart bege mig in till Ystad för att gå på en intervju med en kurator på ÖP-skolan. Jag har nämligen en uppgift att göra i skolan som handlar om hur skolan effektivt arbetar mot skolk/mobbning och droger/alkohol. Så det blir intressant att se vad hon har att säga.

Efter det blir jag kvar i Ystad eftersom jag ska spinna mitt livs första pass klockan sex. Herregud, vad har jag gett mig in på?

Idag blir det tjocktröja för fan vad kallt och regnigt det är. Det blir diadem också för min lugg kommer att krulla sig på nolltid. Haha!


Härligt!

Det blev en härlig träning idag. Både jag och Emelie blev svettiga medan Madde såg väldigt taggad ut för en likadan träning. Haha! Nåja, det var jobbigt och nyttigt. Jag tror jag ska börja gå på denna jympa på onsdagar i framtiden istället för jympan på torsdagsmorgnar.

Imorgon ska spinningoskulden tas också. Herregud, tänk om jag svimmar på kuppen? Känns som att jag ska ta med mig 2 liter vatten in i salen, HAHA!

Näe nu kastar jag mig i sängen. Min migrän dödar mig fortfarande.. Förstår inte hur jag lyckades ta mig igenom jympapasset med tanke på hur illa jag mådde. Godnatt godingar!


Jympa jympa.

Eftersom jag försov mig till gymmet igår så blir det ett jympapass i eftermiddag istället med Emelie. Men eftersom jag har värdens jävla migrän och har stått och tapetserat hela dagen (med migrän) så tänker jag fan i mig sova tills det är dags att åka. Godnatt!


Här ska jag driva en viktblogg men sen fai...

dsc05710 (MMS)

Här ska jag driva en viktblogg men sen failar jag själv. Hur bra är det? Inte brao. Har dock inte ätit grodan på bilden ännu och jag köpte den mest för att när jag var liten så fick jag alltid en gloda när vi åt på café. Fick flashbacks liksom. Jag åt dock en glass i eftermiddags. Men eftersom vi åt salladsbuffé till lunch så det jämnar väl ut sig kanske. Ny dag imorgon. Då blir det bara nyttigheter. Jag lovar.


Helt seriöst. Vet ni vad detta kostade? 14...

dsc05709 (MMS)

Helt seriöst. Vet ni vad detta kostade? 1400 kronor. För vad? FÖR ATT KUNNA SE! För om jag inte ser, kan jag inte plugga, jobba, se på tv, träna, köra bil eller leva! Och vad fick jag för pengarna? 6 månaders linser och två flaskor vatten. Så om ett halvår är det dags igen. Dessutom hade jag en student som gjorde min undersökning som inte ens gjorde som min vanliga optiker brukar. På 2 minuter var det klart. Min optiker håller på i minst tjugo. Sen ska jag betala fullt pris för att studenten pillat lite på mig. Nej. Fyfan. Inte får man några bidrag för det heller, eller ens dra av det på skatten. Nej, nu blir det till att spara pengar till en laseroperation.


HAHAHAHA dagens!

Min mobil hade inte bytt tid fick jag uppleva i morse. Igår kväll så ställde jag klockan på halv åtta. När jag vaknade och gick ut i köket så var klockan fem över halv nio. Jag planerade att vara i gymmet nio och då tar det tjugo minuter att köra också. HAHAHAHA alltså seriöst. Så jag hann tyvärr inte med gymmet innan jag skulle till optikern så därför blir det en powerwalk när jag kommer hem igen istället.

Nu är det dags att klä på sig och bege sig till den stora staden för att fixa nya linser. Dyrt.


Förbannad.

Fyfan, jag ville slå ihjäl en brud på afrodansen. För det första så såg hon ut att vara hög på koffein för hon hade en egen takt som var två gånger snabbare än den takt vi skulle ha. Sedan var jag tvungen att springa iväg på toan lite snabbt. När jag kommer tillbaka har det fanskapet snott min plats. Wtf?! Mellan låtarna klämde jag in mig på min plats igen så hon var tvungen att flytta på sig. Wtf, jag står på samma plats varje gång so that's my spot. Jävlar vilket menshumör jag har idag. Haha!

Jag har precis käkat middag och nu ska jag relaxa lite och föra över pengar till mitt bankkonto eftersom jag ska till optikern imorgon förmiddag. Jag ska dessutom träna på morgonen och efter jag varit hos optikern, ska jag träffa Christina för en lunch på stan. Mysigt!


Vad tycks?

Den första och svåraste väggen är färdigtapetserad nu. Mamma överlevde eftersom vattenpasset låg lite för långt bort. Tur var väl det, annars hade jag inte fått någon middag ikväll. Haha!

Väggen är sjukt svår att tapetsera eftersom den är målad och det målade går tyvärr inte att ta bort utan att man förstör hela väggen. Så därför är det lite svårt eftersom det är en ojämn skarv på grund av att det är en snedvägg som det gör det hela ännu svårare.

Dessutom är det också mönsterpassning och det är verkligen inte det lättaste kan jag berätta!



Vad tycker ni om tapeten då? Visst är den lite fräck?




Mönsterpassning!

Nu ska jag kika lite på Gordon's kitchen nightmares innan det är dags att dra till afrodansen.

Sneakpeak. Här tapetseras det. Mamma har n...

dsc05707 (MMS)

Sneakpeak. Här tapetseras det. Mamma har några jäkla klumphänder så snart slår jag nog henne i huvudet med vattenpasset!


-

Måndag: Afrodans
Tisdag: Gym
Onsdag: Powerwalk
Torsdag: Spinning
Fredag: Powerwalk
Lördag: Gym + Dans
Söndag: Kickbox (??)

Svar till Anonym;

Lämna gärna en ny kommentar med din mail då jag inte skriver om det så öppet här i bloggen då det är komplicerat. Du som hittade hit via gruppen på Facebook, du vet nog vem du är! =)


Fiasko!

Haha helt seriöst. Varför är det inget drag i Malmö en löningshelg? Alla satt och söp, inga som dansade. Iofs så var vi inte på så många ställen. Vi började med Cl & Gr och gick sedan vidare till T.G.I Fridays för att sedan kila in på Chili. Det fanns två tjejer som dansade och jag säger bara O M G vilka jävla slampor. Fyfan. Mer fart är det i Ystad vilken helg som helst.

Vi ledsnade rätt snabbt på att vara där och skulle vidare till Etage vid tvåtiden men då mötte jag Kezzi utanför Chili som bjöd oss till en annan klubb där han skulle spela. Stackarn hade tappat en tand i överkäken så jag undrar vad som hänt honom. Har inte träffat honom på 1½ år så efteråt fick jag ett sms där det stod "Linda, you really look nice and so sweet and SKINNY! Good job, hope to fix a day to meet and talk soon". Haha! Kul att det syns iaf.

Vi bestämde iaf att vi inte ville stå och vänta utanför Etage i två timmar på att bli insläppta eftersom det var sjukt jävla kallt och Pontus flickvän låg hemma och mådde dåligt. Så vi tog en re-call på denna kväll och bokar in en ny festkväll där vi förfestar tillsammans på riktigt för förfesten vi var på var så jävla död. Aldrig varit med om värre.

Oh well, jag var söt iaf!


Mörkblonda Linda!


 
Jag och Elin redo för Malmö!



Jag i Sebastians keps!

 
Jag och en bananasplit!
 


Wooopa!

Några dagar efter jag kom hem frpb Marocko, var jag och Emelie på Bo Ohlsson för att shoppa. Jag hittade en underbar tunika som jag verkligen blev kär i och ville ha. Därför köpte jag den, vilket jag inte skulle ha gjort egentligen eftersom jag sagt till mig själv att inte shoppa. Den satt även tight och jag såg ut som en jävla vattenmelon upptill.

I torsdags frågade Emelie mig hur den satt nu, därför testade jag tunikan och visst fan sitter den ganska så okej nu?



Mina nyckelben som börjar synas, samt mina feta lår.


Dance the night away!



Laddar inför ikväll. Ikväll ska jag ha KUL! Jag är taggad till tusen!
Dansa, skaka rumpa och skratta som fan!

Ha en förjävla härlig lördagkväll, vad ni än gör!


Primadonnan

Varje morgon väcker hon mig tidigt genom att vrålskrika utanför min dörr tills jag öppnar den. När jag öppnat den så kastar hon sig över min kudde innan jag hinner tillbaka till sängen. Nog för jag sover med 5 kuddar. Men hon tar alltid min favorit! You bastard!



Undrar om hon blir förvirrad när jag byter rum?


Sovmorgon?

Ja, jag har då ingen sovmorgon jag. Jag är och tränar just i detta nu. Dubbla pass är det som gäller. Jag gymmar mellan 9.00-10.00 och sedan är jag och dansar mellan 10.00-11.00. Härligt att röra på sig, inte sant?

Egentligen skulle jag åka till Elin och duscha, samt byta om för att sedan bege oss ut på stan men eftersom jag kollade både på HM's och Lindex hemsida och det inte fanns några snygga klänningar så sket vi i det. Så jag får leta i min garderov och försöka hitta något snyggt.

Klockan fem ska jag åka till henne och göra mig iordning där, sedan beger vi oss till Malmö för att partaja. Härligt! Jag ska dock vara nykter, Elin likaså men vi brukar ha det sjukt skoj ändå.









Sist jag och Elin var nyktra på fest. Hade skoj ändå som ni ser.
Finklädd jag var va? Hade precis opererat mig så
jag orkade inte alls bry mig om kläder.
HAHA!


Baby, I have no story to be told.



You had my heart inside your hand.


Härligt!

Ibo på bättringsvägen! Bra, bättre, BÄST!



Mindre skoj med uppror i Syrien. Usch


WOHO!

Alltså gårdagen kunde ju inte sluta bättre. Jag klarade min hemtentamen! WOHO! Fan vad härligt.

Och idag då? Jo idag så är det CSN så det är ju underbart och dessutom har dom ringt från ett extrajobb imorse och vill ha mig att arbeta en dag i fält snart. Fan vad roligt! Lite extra pengar i kassan säger jag ju inte nej till..

Dags att börja plugga inför tentorna också. Har två tentor och två uppgifter att lämna in mellan 4/4 och 21/4. Fyfan. Heavy work waiting.. Sen ska jag försöka pressa in ytterligare en tenta snart också. Jag väntar på svar från en lärare.

Förresten, vad är det för jävla fel på blogg.se? Jag vet om att det är två personer som kommenterade mina inlägg igår (de berättade det för mig) men ändå har kommentarerna inte kommit fram till mig. Någon som har samma problem?


Målarnissen Linda.

HAHAHA, helvete vilken träningsvärk jag har i armarna nu när jag stått och målat hela dagen. Eller okej, halva iaf. Målade som sagt listerna för en andra gång, samt taket. Härligt att ha det gjort. Jag hade dock på mig en mössa för att skydda håret. Jag kan lova att jag fick färg i ögonen för satan vad det sprätter när man målar med roller. 

Imorgon blir det till att slipa och lacka dörrkarmen. På söndag och måndag ska vi tapetsera. Härligt!



En kossa som står och målar. Höhöhö.


Härlig start på morgonen!

Igår morse började morgonen bra eftersom jag fick veta att jag klarade min talproduktionstenta som jag hade för två veckor sedan, samt en uppgift som jag lämnade in för tre veckor sedan. Härligt härligt! Nu håller vi tummarna för att jag klarat resten också.

Idag började morgonen med en härlig träning. Det blev först 45 minuters jympa (jag, Emelie och Sandra kilade ut när det var stretching på gång) och fortsatte sedan i gymmet cirka 1 timme (om man räknar med stretchingen) med crosstrainer (2,5km), jogga på löpband (0,5km) och lite maskiner. Full fart med andra ord.

När vi tränat klart åkte jag och Emelie till Willys där jag köpte lite torkad papaya, citroner och smörfisk (finns inget godare!). Emelie köpte frukt, lite naturgodis och oliverna som jag tipsade om här i bloggen för ett tag sedan. Haha! Hoppas att hon tycker om dom lika mycket som jag gillar dom! Hur smakade dom, Emelie?

När jag kom hem så åt jag min goda böngryta till lunch med lite sockerärtor. Nu är det dags att plocka ut hästarna i hagen för att sedan traska upp på det nya rummet och måla. Ingen rast och ingen ro!

Vad pysslar ni med idag? Jobbar? Pluggar? Solar?


Vad har jag gjort idag då?

Jo, jag har gliiiiiidit i min skinnjacka, blonda hår och solbrillor. Höhöhö, eller ja. Jag åkte till biblioteket en snabbis för att boka en bok typ. Boka en bok. Avboka den bokade boken som bokats. Höhöhö. Bok bok bok. Okej, jag är trött idag.

Jag har inte gått min powerwalk idag, trots det underbara vädret. Jag har däremot målat uppe på nya rummet. Målade listerna för första gången och imorgon ska jag måla dom för den andra gången, samt måla taket för första gången. Sedan får vi se om listerna och taket är klart då eller om jag behöver måla det igen. Sedan är det dags att slipa dörrkarmen och lacka om den. Tapetsering är det som är kvar efter det och sedan kan jag äntligen börja flytta in och dra internet- och tvkablar. Åååh vad jag längtar!

Nu ska jag gå och laga lite böngryta till middag och sedan blir det en tidig kväll eftersom jag ska träna imorgon bitti.



Nu får jag skynda mig och tappa 10 kg till så jag kan köpa nya vårkläder!


Less.

Plugga aldrig på distans för fan vad det suger. Jag träffar inga folk eftersom klasskompisarna finns på internet. Jag kan inte heller träffa vännerna för dom har fullt upp på sina håll med plugg och jobb och BARN. Sen när blev jag så gammal att vännerna har barn?! Galet. 

Men på lördag så drar vi in till Malmö och ska skaka lite rumpa. Jag ska dock vara nykter men fan vad roligt jag ska ha. Jag brukar ju vara rätt rolig nykter också, som Emelie sa igår. HAHA!



Jag och vovvarna igår vid stranden.


Promenad i solen.

Fyfan vilken underbar dag vi haft i Skåne idag och vilket underbart väder. Helt underbart. Dagen började såhär:



14 grader varmt enligt min mätare i bilen och hela 19 grader i solen. Underbart!


Emelie smsade mig och eftersom hon skulle göra sin träning på sitt håll och jag skulle göra min powerwalk på mitt håll så bestämde vi oss att åka ner till stranden i Löderup tillsammans och ta en promenad längst med stranden och även i skogen intill. Slutade med att det blev två timmars promenad med mina hundar. Bjuder på de bilder som togs med min mobilkamera. Förhoppningsvis kan jag dela med mig av alla de fina bilder som togs på Emelies kamera snart också.




Jag och Liam vid havet




Emelie och Lady vid havet


Ny frilla.

Okej, nu tror jag att jag vant mig så pass mycket vid den nya färgen och nya frillan att jag törs visa den. Såhär ser jag ut och ska alltså se ut framöver (strunta i att jag är osminkad):




Har med andra ord blivit BLOND, klippt snelugg på nytt och fått en snebena, samt klippt cirka 10 cm på längden..


Helt underbart. Känner ni våren?

dsc05697 (MMS)

Helt underbart. Känner ni våren?


O M G

Jag är blond. Alltså blond som i riktigt blond. Oh my god. Trodde aldrig att denna dag skulle komma men tydligen finns en första gång för allt.. Tror fan inte jag vågar visa. Måste nog vänja mig lite först. Herregud..


Time for change!

Just nu, 8.30 sitter jag i en frisörstol hos Ellinor i Tomelilla. Varför gick jag med på att åka dit klockan halv nio en morgon då jag har sovmorgon?!

För den delen är jag stammis där. Har klippt mig hos Ellinor sedan jag flyttade till Skåne för 7 år sedan. Jag ringde och sa att jag vill boka tid för klipp och färg. Sedan säger hon: "okeeej, den 22 mars 8.30 skriver vi in Linda på". HAHAHA hon visste mitt namn utan att jag ens sagt det. Stammis!

Det är dags att göra något åt håret. Är så less på håret. Det bara hänger och ja. Utväxt har jag också. Så jag ser ut som en jävla mupp. Sätter bara upp håret i en knut för jag ska slippa se skiten! Haha! Så vi får se hur jag kommer se ut när jag kommer hem..



Vackra frillan....!


Svar till Sandra;

Svar: Vad kul att du också håller på och går ner i vikt. Hoppas det går bra i övrigt, förutom denna vecka med ett sämre resultat. När jag skriver att jag samlar på mig vätska, så är det precis som du skriver. Att det är pga lingonveckan helt enkelt. Det gör man ungefär en vecka innan man har sin roliga vecka. Så bry dig inte om det dåliga resultatet denna vecka. Det beror helt säkert på att roliga veckan är på ingång. Och du, tänk på att när vi tjejer har lingonvecka, bränner vi mer kalorier! En liten positiv tröst liksom! Kämpa på!

Fullt opp!

Ajamensan. Här är det fullt upp i huset kan jag lova. Därav min lite glesa uppdatering och dåliga kommentatorgodkännande och -svarande. Det kommer. Bara vänta och se!

Jag har hållit på och rivit tapeter tre dagar nu i det rum som jag ska flytta till. Igår blev jag äntligen klar med tapeterna som satt som berg. Idag spacklade jag igen alla hål + ojämnheter och sopade upp alla tapetrester.  Imorgon blir det förhoppningsvis till att slipa lite på kanterna, samt måla lister och tak. Full fart med andra ord.

Idag har jag även suttit och försökt planera hur rummet ska vara möblerat. Det är mycket som ska in och det är inte så mycket plats att hurra över. Så därför klippte jag ut en ritning i "naturlig storlek" (oh well, 1 cm fick betyda 10 cm så ritningen var typ 44x45cm stor).

Sneekpeak:

Guuuuud vad jag längtar! Just nu bor jag i en "skrubb" som är typ 2x2,3 meter stor.. Lite plats om man ska sova, se på tv, umgås och plugga i rummet.

Nej hörni, nu ska jag plocka in hästarna och sedan drar jag iväg på lite afrodans! Ha en fin kväll!

-

Måndag: Afrodans
Tisdag: Jympa på Friskis (?)
Onsdag: Powerwalk
Torsdag: Spinningoskulden ska tas!
Fredag: Powerwalk
Lördag: Gym + Dans
Söndag: Powerwalk

Veckans Vägning V.12 (V.59)

Okej, nu har jag en lite mindre rolig nyhet. Jag kommer inte väga mig igen förrän V.18, alltså den 2:a maj (1 dag efter min födelsedag). Detta eftersom jag känner att jag vill komma under -30-strecket innan jag väger mig nästa gång. Och på 6 veckor borde jag lyckas komma dit tycker jag. Är även svullen som en jävla ballong så jag tror inte att vågen kommer vara snäll med mig denna vecka vilket inte är ett dugg rättvist mot mig och min viktnedgång eftersom det endast är vätska som gör mig så pass svullen.

Dessutom kommer jag vara bortrest en vecka också och har även två tentor på ingång så då känner jag att det får gå som det går då eftersom tiden till träning kanske blir lite begränsat. Jag vill inte få dåligt samvete för dåliga resultat när jag har annat "on my mind". Jag ska dock uppdatera er varje dag om hur det går för mig ändå. Håll tummarna för mig så håller jag koll på er också!

29:e bilden

29:e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.



Jag och en elefantsnabel!


Helt seriöst..

...tror ni att jag skulle passa bra i dessa träningsbyxorna?



Härlig färgklick i tillvaron liksom!


Helt seriöst. Jag har fått en Fucking finn...

dsc05686 (MMS)

Helt seriöst. Jag har fått en Fucking finne i mungipan. Gör svinigt ont och jag kan nästan inte gapa. Bra bantningsmetod med andra ord..


28:e bilden

28:e bilden: En tokig bild.



Gymnasiet. Så jävla kul. Jag tyckte Elin såg ut som en sugga
när hon hade två koner på sig. Då satte hon på fyra koner till eftersom
en sugga har massor av tuttar. Hon kunde inte hålla uppe dom
alla så därför gav Olivia henne en hjälpande fot. Haha!

Minnen!


Flashbacks.



Thong, thong, thong, thoong!


Sitter och dunkar lite Michael Jackson och...

dsc05675 (MMS)

Sitter och dunkar lite Michael Jackson och då kommer det en turkisk lastbil och blåser om. Haha!


Dags för hö!

NU sticker jag och tar in lite hö till hästarna. Full fart med andra ord! Klockan tolv ska jag vara i Svedala. Såhär kan det se ut när det är dags för höintag:



Håll tummarna för att det går bra och inte blåser så mycket..


27:e bilden

27:e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.



Palle i Marocko. Hon hade aldrig varit på en gammeldags toalett.

Så jag fick ge henne en snabbkurs. Ner med brallorna, backa in, kasta inte pappret i hålet, hinken på sidan som du ser där den ska du fylla vatten i från kranen som är ovanför, sedan ska du "spola" rent där, ta med pappret ut, kasta i hinken utanför, tvätta händerna. HAHAHAHAHA hon var så jäkla söt: LIIINDA, HUR GÖR JAG NUDÅ?! Nu har jag backat in, vad gör jag nu?! Jag: KISSA! HAHA! Minne för livet!


Håller på med ett Lindaprojekt just nu ige...

dsc05671 (MMS)

Håller på med ett Lindaprojekt just nu igen. Håller därför på att dra lite tapeter. Roligt värre. Dammar som fan!


Nu är det vår!

Snödroppar i trädgården! WOHO! 

 There is life! Haha!


26:e bilden

26:e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.



Elin och Camilla. My girls! <3


ÄNTLIGEN!

ÄNTLIGEN HAR JAG HITTAT GODA OLIVER! Det var jag tvungen att skriva med stora bokstäver bara så ni inte missar det. 11.90 kostade dom för en burk på Willys. Jag har köpt både gröna och svarta oliver och äntligen fick jag tag på oliver som inte smakar gummianka.



MUMS MUMS MUMS!


Sitter på gymmet nu och väntar på tränaren...

dsc05665 (MMS)

Sitter på gymmet nu och väntar på tränaren. Skulle hämta Josse också men hon vaknade inte igen så jag körde till Tomelilla i onödan. Så nu får hon åka tåget istället eftersom jag kliver upp en halvtimme tidigare för att hon ska följa med, ligger ute med bensinpengar och påminner henne på kvällen om träningen. Då kan jag använda pengarna och tiden till något vettigare liksom.


Sitter på gymmet nu och väntar på tränaren...

dsc05665 (MMS)

Sitter på gymmet nu och väntar på tränaren. Skulle hämta Josse också men hon vaknade inte igen så jag körde till Tomelilla i onödan. Så nu får hon åka tåget istället eftersom jag kliver upp en halvtimme tidigare för att hon ska följa med, ligger ute med bensinpengar och påminner henne på kvällen om träningen.


25:e bilden

25:e bilden: En person som alltid gör dig glad.



Min fina Jessie. Fyfaaan vad kul vi har ihop!


Jag = Mästerkock

Jag bjöd familjen på kycklinglasagne med curry, keso, zucchini, mozarella och vitlök.


Succe som vanligt!


24:e bilden

24:e bilden: En bild som gör dig glad.



Hahaha, Ida försöker lära mig skånska.


Grymt dålig uppdatering idag, jag vet. Men...

dsc05664 (MMS)

Grymt dålig uppdatering idag, jag vet. Men jag har varit på IKEA hela dagen med mamma. Är påväg hem nu med en massa nya saker.


Jävla demoner.

Det är några jävla demoner som tagit över min kropp. Jag har ätit choklad, en 200 grams tortillachipspåse och typ några Skittles.

Kan min jävla lingonvecka komma någon gång så jag slipper ha en djävul på min axel som styr min kropp och handlingarna? Det konstiga är att jag mår riktigt illa av det jag äter och det känns som att jag ska kräkas men ändå så äter jag. Konstigt.

Känns dumt att skylla på lingonveckan men saken är ju den att när man ska ha lingonvevckan och har den, bränner man mer energi och därför kan man få sug som detta. Icke brao. Önskar jag var kille. Nu ska jag ut på en powerwalk för att komma på bättre tankar.



TjockisLinda i Marocko, för cirka 10 kilo sedan.


Någon har misshandlat min nya, fina bil! :...

dsc05660 (MMS)

Någon har misshandlat min nya, fina bil! :-o :'(


Värmland/Sundsvall

Jag frågade ju häromdagen var ni trodde jag skulle bege mig. EN person skrev ett förslag på var jag skulle tänkas åka. EN person. Inte ens en procent tog sig tid att kommentera. Fy på er! Ni kommenterar inte men ändå är ni inne här och kikar flera gånger varje dag. Oh well. Vill ni vara hemliga så ska ni får vara det!

Till rätta svaret...

18 april - 22 april befinner jag mig i Värmland.

22 april - 27 april befinner jag mig hemma i Sundsvall.

Kommer bli wonderful att få träffa morfar, syster, kusiner, kompisar och så som jag inte träffat på ett tag. Exempelvis Jessica har jag inte träffat på 7 år. Fattar ni? 7 jävla år. Helt otroligt att vi kunnat hålla kontakten. Tack vare Lunarstorm, Bilddagboken, SMS och Facebook. Det har hjälpt massor.

Om det är någon som missat att jag ska norrut, eller om någon bloggläsarna skulle vilja träffas och ses, får höra av sig på Facebook, mail, kommentera här eller smsa om ni har mitt nummer.  Det är alltid skoj att träffa nytt people liksom!

Kommer bli sååå jävla näääjs!


23:e bilden

23:e bilden: En bild från i somras.



Båttur i Side, Turkiet i juli 2010


Funderar..

Jag funderar på om jag kanske ska börja väga mig varannan vecka, istället för varje vecka.. Det tål att tänkas på. Hmm..

Vad tycker ni? Vägning varje vecka eller varannan vecka?


Veckans Vägning V.11 (V.58)

Hahaha denna vecka hade jag verkligen inga förväntningar. Speciellt inte eftersom jag vet att lingonveckan är på ingång och jag dessutom är svullen som en ballong. Jag har tränat 5 dagar denna vecka och vilade helt enkelt 2 dagar för jag visste att jag ändå skulle svälla som en ballong.

Veckans viktförändring: +0,9 kg.

Total viktnedgång:  26,2 kg

Det är lite skoj när man kollar tillbaka i arkivet. V.10 gick jag ner 1,3 kg, V.9 gick jag ner 0,4kg, V.8 gick jag ner 3,4kg. V.7 gick jag upp 0,6kg. Hahaha. Oh well. Lingonveckan är regelbunden iaf så jag säger samma sak som då; Det är vätska, vätska, väääätska! Så enkelt är det! Jag är inte så orolig. Jag vet ju om att jag tränat hårt och varit duktig. I vanliga fall går jag upp mellan 3-4 kilo när jag ska ha lingonveckan. Så att "bara" få ett 0,9 i plus är inte så farligt tror jag. Nu kör vi på i veckan. Håll tummarna att det ser bättre ut nästa vecka på vägningen! 

-

Måndag: Afrodans
Tisdag: Powerwalk
Onsdag: Powerwalk
Torsdag: Jympa på Friskis + Gym
Fredag: Powerwalk
Lördag: Gym + Dans Fuego + Höintag
Söndag: Kickboxing (måste boka denna också!)

21:a bilden

22:a bilden: En bild på en tid du saknar.



My skinny days. Dit jag jobbar mig tillbaka nu..


15:e bilden

15:e bilden: En person som du vill vara med.



MORFAR SÅKLART!

HAHA blev knasig ordning nu.
Ovanligt att tidsinställda inlägg blir knepiga..


Slitna fossingar!

Mina fötter får vara med om mycket nuförtiden. Oftast är dom instängda i trånga och varma träningsskor och på afrodansen får de stampas barfota i golvet i en timmes tid. Därför tog jag mig ett rejält fotbad idag och skrubbade dom rena för att sedan kunna göra en fotbehandling här hemma.

Fotbehandlingen jag ska göra, ska se till att alla döda hudceller kommer att försvinna inom en vecka och man kommer tappa stora kakor med hud. Låter vidrigt, jag vet men det kan nog vara bra för fötterna att få sig en ordentlig genomkörare. Återkommer med status om fotbehandlingen fungerar!


Buhuhu

Ingen kickboxing idag eftersom tränaren var sjuk. Idag är orkanvindar och hagel ute så jag tänker inte ta någon powerwalk heller. Och då brukar jag vara ute i alla väder. Ingen träning alls idag med andra ord. Och vätskefylld. Vägningen imorgon kommer inte bli rolig. Nåja, det blir förhoppningsvis bättre nästa vecka.

Ett litet problem..

Förra veckan när jag var på kickboxingen och värmde upp så hade jag ett "litet" problem. Mina träningsbyxor ville nämligen inte hålla sig uppe, utan de gled ner så pass mycket att jag fick springa och hålla i dom = ingen effektiv uppvärmning.

Så nu på morgonen tog jag tag i problemet. Jag klippte upp byxorna i sidan och satte i ett snöre över gummibandet som egentligen ska hålla byxorna uppe. Detta snöre kan jag knyta så jag inte tappar byxorna när jag springer.

Det är jätteroligt att byxorna blir för stora men dessa träningsbyxorna har jag precis köpt och vill därför kunna ha dom ett tag. Det är ju nämligen 20 kilo kvar tills jag får köpa nya, fina träningskläder liksom.



Alla sätt är bra utom dom dåliga, inte sant?


21:a bilden

21:a bilden: En person som alltid ställer upp för dig.



Det är nog Josse det tror jag som bland annat lånade ut sin soffa en
hel helg när jag var utslängd, följer med och tränar tidigt
på morgonen och helt enkelt alltid finns där.


Träningsduktig tjej!

Idag har jag varit en duktig tjej igen. Tränade först i gymmet i cirka 50 minuter, sedan blev det en timmes dans. Känner mig lite lagom duktig. Tror dock inte det kommer synas så mycket på vågen dock eftersom jag samlar på mig vätska igen. Ni förstår nog vad som är på ingång. Just det ja. Lingonveckan. 

När jag kom hem, skickade jag iväg mina fyra responser på texter som jag skrev igår kväll. Sedan var det dags att laga middag.

Idag blev det en potatis- och purjolökssoppa med lök och champinjoner. Till det så blev det två skivor varmt, hembakat bröd med lite smält smör på (mums) och ett glas vatten. Skitrolig lördagsmiddag men jag var inte ett dugg hungrig. Billig middag blev det också.



Himla glammigt med en bricka!


Alltså..

...jag vet inte vad det är för monstergurkor dom odlar i Tyskland...




...men jag har aldrig sett en sån där fet gurka i hela mitt liv..


20:e bilden

20e bilden: En bild på dina närmaste.



Det är dessa jag går ut till när jag känner mig nere eller liknande.
Jag är nämligen en sådan som inte pratar när jag mår dåligt eller liknande.
Hästarna har alltid funnits där som tröst liksom.


Waky waky!

Time to get up! Haha närå. Godmorgon folket! Min klocka ringde klockan sju och jag ville typ döda mig själv för att jag bokat träning idag. Efter en halvtimmes snoozande så känns det bättre.

Tentan igår gick det väl förhoppningsvis bra med. Skrev 4½ sida så jag hoppas att något är rätt. Klockan 18:07 tror jag klockan var när jag skickade in den eftersom jag insåg att jag inte skulle komma fram till något mer än det jag redan skrivit.

Nej, dags att klä på sig och göra sig redo för en timmes gymmande och en timmes dans. Igår struntade jag faktiskt i min powerwalk eftersom det var ett riktigt busväder och jag dessutom inte haft en enda vilodag på 2 veckor.

Ha en trevlig lördag!



Jag saknar Marocko!


Laxpasta

Jag har ju fått önskemål om fler matinlägg så här kommer ett tips:

LAXPASTA 2 pers

Allt du behöver:
- 100 gram bred okokt fullkornspasta (Tagliatelle)
- 200 gram fryst spenat
- 100 gram lax (kokt, rökt, stekt. Jag använder mig av kallrökt lax för det är godast)

Enkelt, nyttigt och förjävla gott. Omega 3-, energi- och järnrikt!

Koka pastan, värm spenaten och gör stuvning med den av vatten, mjölk, mjöl, salt, peppar och muskotnöt samt skär laxen i bitar.

Blanda ihop allt i en skål när det är färdigkokt.

Käka med lite grönsaker till. Jag tog 100gram sockerärtor som innehåller 40kcal. Kalorisnålt och mättande.

Resultat: Du blir mätt i magen samtidigt som du får i dig cirka 315 kcal (med sockerärtorna blir det 355kcal). Mums! Det låter kanske lite med en middag på cirka 350-450gram (pastan och spenaten väger ju mer när det är klart så ni inte tycker min uträkning är helt galen) men jag blir mätt på det iaf. Blir inte ni mätta så kan ni ju göra receptet större. Men detta är hur jag gör laxpasta och jag tycker det blir gott och mättande.

Jag hatar tentaplugg. 4 sidor skrivna nu. ...

dsc05656 (MMS)

Jag hatar tentaplugg. 4 sidor skrivna nu. Funderar på om jag ska ge mig eller skriva en till.. Hmm.


Can you guess..?

khere I'm going? Som jag sa så har jag bokat in lite roliga saker i vår. Det har varit en massa planerande och pusslande eftersom jag ständigt måste ha någon som kan passa mina hästar och att hitta en sådan är inte lätt. En unge kan man ju lämpa av var som helst eller ta med sig medan hästarna är lite svåra att ta med sig på tåget och det finns ju massor av hästrädda personer osv osv.



Så kom igen, gissa var jag ska någonstans!


Jag failade.

Ja, hur gick det igår då med suget? Ja, halv nio så gav jag upp. Jag tog min tekopp och fyllde sedan min godisskål med torkad frukt, choklad och tomteskum. Jag åt alltså mitt lördagsgodis på torsdagen. Inte bra alls men det är första gången det händer. Jag klarade helt enkelt inte stå emot mina PMS-känslor längre. Jag hade kämpat emot dom hela dagen.

Nu får jag inget nam nam på lördag och får därmed vänta tills nästa lördag innan jag får något gott igen. Jag hade dock ångest som fan efteråt och mådde illa eftersom jag redan ätit en apelsin och ett Finn Crisp med keso på så jag tror inte att jag kommer göra det igen. Jag får trösta mig med att jag åt kalorisnålt både till frukost, lunch och middag.

Att fela är mänskligt. Imorgon är en ny dag.



Detta minus pajen tröck jag i mig igår kväll..


19:e bilden

19:e bilden: En person som är snygg.



Tomo Milicevic



Måste lägga in en video också. Så jävla skojig snubbe.


Han må vara 32 år gammal men..
mums mums mums mums!


Jobbigt läge.

Idag har jag varit mätt men ändå har jag gått runt med ett konstant sug i magen. Jag vet inte vad det är som det suger efter. Vid halv tre pallrade jag mig in i köket och åt en Finn Crisp med keso för att försöka stilla suget. Men det fungerade inte. Försökte med lite torkad frukt också men det hjälpte inte heller. Jag får hoppas att en kopp te med en tesked honung fungerar..

Kan det bero på att jag tränade för hårt imorse? Körde ju två timmar. En timmes jympa, 10 minuters snabb gång och 10 minuters jogging på bandet, 10 minuter crosstrainer och 30 minuters arbete med vikter på olika maskiner. Kan man bli sötsugen då? Hmm.. Eller så är det kanske PMS-monstret som är på ingång..


Skön smak.

Nu är inte längre OLW:s dippar med god smak.

Dom har nämligen en skön smak. Känn ungdomsspråket ta över chipshyllan!


I may be a geek.

But I like it. Ja, jag erkänner. Jag är premunant på en tidning. Vilken tidning då tänker ni?! Jo. Jag är en tönt. Jag prenumererar nämligen på.....



Elvis, för han rockar!


18:e bilden

18:e bilden: En bild på din fritid.



Något som jag kämpar för att kunna pyssla med igen.
That's why I need to lose some weight!


Iiiiich.

Det är inte billigt att vara hästägare kan jag lova.

Jag har försökt övertala Anton att gifta mig med honom. Det är nämligen hans mamma och pappa som är veterinär till mina hästar. Tänkte att jag skulle få lite rabatt då. Men tydligen var jag för lång för Anton som inte ville ha nackspärr och dessutom tänder han på cougars och japaner. Läget är med andra ord kört. Big time.

Nästa år..

....påminn mig om att jag inte ska köpa en semla.

Semlan var skitgod, verkligen. Helt perfekt. Jag köpte en semla som var hälften så stor som de vanliga semlorna eftersom en semla på 100gram innehåller 350 kalorier. En vanlig semla brukar väga cirka 200 gram, alltså 700 kalorier. Goes straight to that ass of yours liksom.

Den semlan jag köpte hade lagom mycket av allt liksom. Men fan vad jag mådde illa efteråt. Jag hade dessutom en fet hinna i gommen av grädden. Öörk. Näe, jag håller nog mig till mina frukter nästa år, även om jag förtjänade min semla.



Min semla och en kopp grönt te.
Reimans ska det vara!


Guuud vad kuuul

Idag ska jag börja skriva på min jävla hemtenta i Mobbningens Psykologi. Jag säger ju det, det tar aldrig slut! Men nu är det denna tenta som ska vara inlämnad på fredag. Sedan blir det tentaplugg hela helgen för att jag har en till tenta på tisdag. Sedan lugnar det fan i mig ner sig tills den 4:e april då nästa dugga ska lämnas in. Underbart!

Den 26:e är det utgång på ingång också för att fira att det lugnat ner sig i skolan. Då sticker vi till Malmö och skakar lite rumpa. Det blir nice! Jag har även planerat in lite annat roligt att se fram emot! Fikor och lite resor och grejjor. Berättar mer sen, för nu ska jag plugga! Mobbningens psykologi, here I come!


17:e bilden

17:e bilden: En ovanlig bild



Hahaha, på den tiden jag hade pengar på banken.
Innan jag lånade ut pengar till alla som frågade, familj som vänner.
Nu ekar det nästan på kontot tyvärr.


Duktig tjej!

Nu har jag skickat in uppgiften till skolan så nu är det gjort. Fan vad härligt. Nu tar jag ledigt ikväll och imorgon börjar jag plugga till hemtentan som ska lämnas in på fredag. Läsa en massa psykologiska termer på engelska är alltid lika roligt... Not. Nu ska jag fira med en semla när klockan slår åtta!



Nu håller vi tummarna på att jag har gjort rätt.


Idag är det strålande solsken och nio plus...

dsc05638 (MMS)

Idag är det strålande solsken och nio plusgrader. Jag invigde därför min skinnjacka för säsongen. Helt underbart! Hur sotis är ni? Den sitter betydligt bättre nu än förra våren kan jag lova. Nu får jag i armarna igen utan att klämma fläsket. Ännu mer underbart!


Veckans Vägning V.10 (V.57)

I veckan som gått så känner jag att jag gjort allt rätt. Visst, jag åt mammas paj i lördags men det var en liten bit och dessutom hade jag förtjänat den med tanke på hur mycket jag tränade. Träningen har gett resultat. Jag känner mig slimmare och jag känner över mina höftben, nyckelnben och dessutom syns mina revben när jag lyfter på armarna. Så mitt fläsk sitter nog lite underligt till tror jag. Det mesta av mitt fett sitter faktiskt på höfterna, låren, rumpan och armarna. Så jag ser lite smått lustig ut. Men lustig får man kanske se ut. Då roar man folk!

Veckans viktförändring: -1,3 kg.

Total viktnedgång:  27,1 kg

I torsdags när jag smygvägde mig så såg det ut som att jag skulle få ett större resultat än vad jag fick idag. Men kanske har jag börjat bygga muskler? Muskler väger ju mer än fett! Jag är dock jävligt nöjd ändå. 2,9 kilo kvar tills andra delmålet! Idag ska jag dock skämma bort mig med en semla för det är bara semmeldagen en gång om året! Och det har jag dessutom förtjänat!

16:e bilden

16:e bilden: En bild på dig själv.



Jag på min student, 5 juni 2008. 3 år sedan. Fan vad tiden går snabbt.


-

Måndag: Afrodans
Tisdag: Powerwalk
Onsdag: Powerwalk
Torsdag: Jympa+Gym på Friskis
Fredag: VILODAG
Lördag: Gym+Dans
Söndag: Kickboxing

Förresten, visst har min fina vän Anna gjort en fin bild till mina "veckans träning" ?! Mycket roligare! Tack bejb!

En helt vanlig dag..

Det har varit några som frågat vad jag äter en helt vanlig dag. Och här har ni svaret:

Frukost:


Gröt med banan, Actimel, 1 glad morotsjuice, 1 glas vatten, cirka 310kcal


Lunch:


Gurka, pasta med köttfärssås, inlagd vitlök med vatten, cirka 479kcal


Mellanmål:



2 FinnCrisp med keso och ett glas vatten, cirka 70kcal


Middag:



Blodpudding, bacon, sockerärtor och lite lättsockrad lingonsylt, cirka 730kcal


Kvällsfika:



Vindruvor, apelsin och ett glas mineralvatten (lördag you know), cirka 108kcal


Totalt under en dag: Cirka 1700kcal (1697)


Har precis tagit en liten promenad till ce...

dsc05633 (MMS)

Har precis tagit en liten promenad till centralen från skolan. Strålande solsken. Dock är det lite kallt. Önskar jag hade ett par vantar.. Har precis haft min tenta som kändes bättre än förväntat. Jag svarade på alla frågor iaf. Så håll tummar och tår så är ni söta. Nu sitter jag på tåget till Malmö, sedan blir det tåg till Ystad för att till sist ta bussen till Tomelilla. Jävla bök att bo på landet när bussen går varannan timme..


Okej, jag är vaken.. Skulle göra vad som h...

dsc05632 (MMS)

Okej, jag är vaken.. Skulle göra vad som helst för att få sova en timme till. Men inte då. Bussen går om en timme. Rise and shine...


Sket nästan i brallan.

Var på kickboxing idag. Vi brukar ha snälla Maria men tyvärr var hon sjuk idag. In kommer en liten karl som börjar direkt, JOGGA HEPP HEPP HEPP, spark i baken HEPP HEPP HEPP, snabba slag HEPP HEPP HEPP, uppercut HEPP HEPP HEPP, höga sparkar HEPP HEPP HEPP. TA I NUUUU DÅÅÅÅÅÅÅ! 30 TILL! Jävlar vilken röst och jävlar vilken respekt han ingav.

Och fan vad jag tog i. Det droppade svett från pannan och ner i ögonen i slutet. Fan vilken härlig karl. Det är så dom ska vara. Så man svettas så mycket att man nästan svimmar. I slutet var jag helt slut och det var fler. Fan, alla var dyngsura av svett. Härligt!

Slå, sparka, slå, sparka! Uppercut, raka slag, snabba sparkar, knäsparkar, armkrok. Fan vad roligt det är! 75 minuter och helt mör efteråt.

Nu ska jag plugga till tentan. Önska mig lycka till godingar!


Perfekt bil!

Min nya bil är perfekt för träning.



En kopphållare och en bananhållare. Perfekt liksom!
Vad kan man mer be om liksom?


14:e bilden

14:e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.



Gymnasiet. Den tiden rockade. Fan vad kul vi hade!


Är det lördag...

.....så är det!

Mamma bakade en blåbärspaj på kesella och blåbär, sedan blir det lite tea och lite lördagsgodis. Torkade jordgubbar, två tomteskum, en smörkola, några mandlar med apelsinchoklad på och tre bitar mörk choklad av olika smak (caramel intense, sea salt och mint). Detta är min belöning varje vecka (minus pajen men jag var tvungen idag för det doftade underbart i huset).

Inte närvarande..

Fan, plugget tar KÅL på mig nu. Igår läste jag en bok på 290 sidor, i sträck på fyra timmar bara för jag helt enkelt glömt bort att den ska läsas tills på tisdag och dessutom inte hunnit med. Direkt när jag kommer hem från skolan på måndag då jag haft tenta, ska jag göra uppgiften till boken. Sedan har jag skola på tisdag, onsdag, torsdag och fredag. På fredag ska även en annan tenta lämnas in. Och på tisdagen har jag nästa tenta och för att kunna göra den så gäller det att plugga satan i helgen eftersom jag inte gjort uppgifterna till den än. Det tar ju aldrig sluuuuuuuut.

Det är svårt att hitta en balansgång mellan skola, träning och ansvaret som jag har med hästarna. Jag är helt sjukt stressad och somnar ibland redan nio på kvällen eftersom jag är helt slutkörd. Jag vet hur mycket jag skulle behöva göra också.

Bland annat skulle hästarnas man behöva ryckas, nästa helg måste jag hämta hö, efter den 15:e ska jag sätta igång med ridningen igen och hovslagaren måste ringas också. Det låter hemskt men ibland vore det bättre om jag inte hade dom. Jag känner själv att jag inte alls hinner med. Men samtidigt kan jag inte ta bort dom ur mitt liv heller. Aaah. Träningen är dock bra för jag får utlopp för mycket stress genom träningen. Jag vet inte hur jag ska förklara.. 

Nåja, jag ska återgå till pluggandet. Fonetik är det som gäller. Tenta på måndag som sagt. Håll en tumme eller två.

Jag längtar tills denna kurs är slut, den 15 april. Då åker jag till morfar den 18:e och fan vad jag längtar. Min morfar är bäst.


Första powerwalken för året utan mössa. Hä...

dsc05631 (MMS)

Första powerwalken för året utan mössa. Härligt, våren är påväg! Strålande solsken och sju plusgrader.


Besviken!

Idag hade jag bokat in dubbla träningar, gym på morgonen och dans efteråt. Och imorse när jag vaknar så har jag fått världens jävla migrän. Aaah, man kan ju få spel för mindre.

Så det blir en powerwalk idag istället när migränen lagt sig lite mer. Dessutom är det sol ute så det är ju underbart, även om det blåser i 20000m/s. Men det är bättre att jag gör så och ladda inför imorgon då det står kickboxing på schemat! Ååh vad jag längtar att få slåss lite. Det var ett tag sedan!



Längtar dock efter sommar och sol ännu mer.


HAHAHA

Ibland när jag duschar tvättar jag kroppen med hårschampoo. Idag läste jag på flaskan: ”För extra volym och fyllnad”. Skit! Inte konstigt att man går upp i vikt!! Det blir nu till att duscha i diskmedel. På den flaskan står det: ”Tar bort även det svåraste fettet”. Tänk vad enkelt, nu kan man äta hela godisskålen och sedan ta lite diskmedel på magen.



Fyfan vad jag vill ha lakrits- och vaniljfudge. Mums!


13:e bilden

13:e bilden: Du och någon klasskompis.



Markus i rött, jag i svart och Linn i vitt. Det är sånt här
vi gör på medicinska föreningen på universitetet ni vet.

Haha!

Dysfagi (sväljstöning)-lektion


Allt är logiskt!

Jag är hungrig på morgonen. Men under resten av dagen kurrar det inte i magen alls längre. Jag är inte hungrig så att det känns men jag äter tills jag är mätt, och sedan lämnar jag resten. Jag har alltid varit en sån som kastar i mig maten eftersom jag levt under ständig stress hela livet och har dessutom aldrig lämnat något på tallriken. Nu försöker jag jobba med att äta långsammare, och därför bli mätt snabbare och på så sätt inte överäta.

Som logopedstudent har jag lärt mig att:
1. Viktigt att tugga maten länge för att förbereda magen.
2. Från att du sväljer, tills maten är i magen så tar det 8-20 sekunder.

Ser ni sambandet?

Äter man för snabbt, tuggar man maten för snabbt, sväljer innan den är färdigtuggad och förbereder inte magen. Man sväljer första tuggan och tuggar nästa tugga snabbt och sväljer igen = innan första tuggan hunnit ner i magen så kommer nästa tugga som vandrar ner. Sedan blir man tvärmätt och svullen. Detta gör även att man får mer gaser.  Och om jag ska vara ärlig så har jag fisit betydligt mindre sedan jag började tänka på att äta långsammare eftersom man tuggar maten och blandar med mer saliv ju längre man har det i munnen vilket gör att magen har lättare att bearbeta maten.

Man kan också tänka såhär: Barn får mat upplagd, barn sitter inte still och äter non stop utan pratar och rör sig vilket gör att allt tar sin tid (den tid det behövs för maten att nå ner i magen). Sedan blir barnet mätt och säger "jag är mätt", ofta ber föräldrarna barnet att äta upp det som de tagit för sig trots att de är mätta = ungarna blir feta. Allt är ju logiskt!


Who the fuck...?!

Uppfann tånaglar? Helt seriöst. Dom är bara onödiga. Dom bara sitter där. Och sedan kan man inte spara ut dom, för då skaver man upp halva tårna och det ser allmänt nasty ut att ha dom långa.

Men sen när man ska klippa fanskapen så finns inga direkta linjer på hur man ska klippa dom, så som med naglarna på händerna. Och därför händer detta:


Man klipper för långt ner och få gå runt med en jävla lingonsyltstå i en hel jävla vecka som dessutom gör så jävla ont att man går som att man skitit på sig på det ena benet. Dessutom ser min tå ut som ett jävla ollon också. Åååh, vad många jävla det blev i inlägget men jag har ont i tåjäveln!

Kunde inte hålla mig...

.....så jag smygkollade min vikt idag eftersom jag riktigt känner hur det bränner i kroppen efter jag tränat. Och om det håller i sig så kommer jag få ett TOPPENBRA resultat på måndag. Wooohooo, det har jag fanimig förtjänat efter all denna slit som jag haft.

Jag ska inte avslöja för mycket, utan ni får helt enkelt se på måndag om resultatet är lika bra, eller möjligtvis ännu bättre då. Åååh vad jag längtar!


12:e bilden

12:e bilden: En bild på din vardag.



Sånt här sitter jag och pluggar hela dagarna nu. Tenta på måndag. Wish me luck!


Sugen, sugen, sugen, SUGEN!

Jag tror aldrig jag har varit så sugen på en Sacherbit någonsin i hela mitt liv.

Kom till mamma!


Har aldrig sett värre.

Jag sökte hur man ska ta sig mellan Malmö och Tyringe efter en utekväll i Malmö. Normalt sätt så tar det ungefär 1½ timme med tåg, ett byte. Men på natten är det tydligen omöjligt.



Stadsbuss inom Malmö, regionsbuss till Lund. Stadsbuss i Lund, tåg till Helsingborg, promenad till hamnen, båt till Helsingör (Danmark) och sedan tåg till Tyringe. HAHAHAHA. Helt sinnessjukt.


OMG

Vad har hänt med min kropp? Något har hänt med den jävligt snabbt. Var har min mage tagit vägen? Nyckelbenen syns ju. Det la jag märke till häromdagen. Men något mer har hänt också. Fan vad kul!






Mina jeans rynkar sig baktill, ser ni? 
Jeansen köpte jag innan vi åkte till Marocko och då satt de slickade typ. 
Och nu är de dessutom nytvättade!

Något har hänt!


11:e bilden

11e bilden: En person du kan berätta allt för.



Aykut!
Han lyssnar alltid, kommer alltid med råd och finns alltid för mig.
Sedan har vi sjukt roligt ihop också trots att han är två huvuden kortare än mig.
Jag ser honom som min bror. 
Haha!


Minsta gumpen!

En dag när jag loggade in på MSN, fick jag detta meddelande:




Gump betyder rumpa, för er som inte förstår skånska.
Självklart var jag tvungen att googla;



Vilket är ironiskt eftersom min gump är känd för att vara ganska så stor;



Så ni som hittat till min blogg genom att googla på minsta gumpen,
jag är ledsen att behöva göra er besvikna..


Svar till Sandra;

Svar: Hej! Det är lite olika om jag bestämt mig för att köra kondition eller styrka.

Om jag valt styrka
så brukar jag köra cirka 10 minuter på löpbandet då jag går snabbt och joggar lite, för att sedan gå till maskinerna och jobba med musklerna vilket också tar rätt så hårt på kroppen eftersom jag brukar svettas som en gris. Brukar gå mellan maskinerna, göra cirka 10-20 repetitioner (reps) beroende på vilken maskin det är och ungefär 4-6 sets, alltså 40-120 reps (40-120 gånger) på en maskin. Jag använder olika vikter beroende på vilken maskin det är. Brukar göra långsamma reps upp och ännu långsamma reps ner så armar och ben nästan skakar i slutet av setsen eftersom om man använder sig av för snabba reps så kan man svinga upp vikten och använda helt fel muskler. Sedan brukar jag köra 10 minuter på crosstrainern också mellan maskinerna, bara för att svettas lite mer liksom. Svettas är bra! Speciellt om man vill gå ner i vikt! Så jag kör med allt jag har och mesar inte på som dom som bara trampar lite halvhjärtat på spinningcykeln för att inte bli svettig.

Om jag istället valt kondition så brukar jag köra 10 minuter på löpbandet då jag går snabbt eller joggar lite, 40 minuter på spinningcykeln på högt motstånd och högt tempo (brukar hinna 20km på 40 minuter), ungefär 10 minuter på roddmaskinen, för att sedan köra ytterligare 10 minuter på löpbandet för att varva ner.

Oavsett vad så stretchar jag hela kroppen efteråt, glöm inte det!


10:e bilden

10:e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.



Fadi är alltid snäll och lyssnar alltid!


Framsteg!

Jag börjar se att jag går ner i vikt. Inte minst känna det på kroppen. Där det varit mjukt innan, har det nu blivit hårt. Höftbenen känns nu och nu syns även mina nyckelben igen!



Härligt härligt!


...

Nu skulle jag egentligen sitta vid ett bord på tredje våningen på den logopediska instutitionen och skriva tenta. Istället valde jag att stanna hemma. Jag kände mig helt enkelt inte tillräckligt förberedd för att jag skulle kunna klara den tentan.

Hade jag åkt dit så hade jag kastat bort 7 timmar av denna dag, som jag istället kan använda till att plugga till uppgiften som ska lämnas in på fredag, eller plugga till tentan på måndag och tentan tills nästa fredag. Ju mer jag pluggar till de sakerna, desto större chans har jag att klara dem. Och jag skiter hellre i en tenta och tar den till sommaren, än att jag kuggar alla tre..

I'm no quitter, but when I realize that it's impossible, I must be realistic.


9:e bilden

9:e bilden: Någon i din släkt.



Lillasöööstra mi! Bor uppe i Värmland med sin mor!


RSS 2.0