Sticker iväg!

Ja, jag sticker iväg på fredag. Jag drar på en liten mini-weekend till Göteborg och kommer hem igen på söndag kväll.

Jag måste ladda batterierna efter all jävla skit som hänt. Rensa tankarna, släppa alla måsten och bara chilla. Hästarna har hästvakt.
 
Jag måste börja tänka på mig själv i första hand.
 
På söndag kväll är det all in som gäller. Tills dess ska jag inte ha några som hels dåliga samveten över mina val. Jag kommer nå mitt mål. Tro mig, det ska gå!
 
Nu ska jag kolla lite efter tågbiljetter, sedan ska jag äta middag lite snabbt med familjen. Morfar har opererats och kom hem från sjukhuset idag. Efter det, ska jag bege mig till hoppträningen för att sedan ta en dusch och krypa ner i sängen.

Imorgon jobbar jag sista dagen innan en ledighet på 3 eller 4 dagar. Det kommer bli underbart.
 
Jag och Hotten i förrgår efter träningen. Måste köpa tajtare/mindre ridtröjor för dom jag har nu, fladdrar bara i vinden och gör att jag ser asfet ut. Haha!

Mardrömmar.

Fy katten vilken obehaglig mardröm jag drömt två nätter nu.

Jag drömmer att jag är ute och kör med bilen, kör upp för en backe och sedan kör jag av vägen, rakt ner i vattnet och drunknar.
 
Jag har googlat runt lite på drömtydning och har kommit fram till att om jag kör av vägen, innebär det att något i mitt liv behöver förändras. Drunkningen innebär att jag kommer att få tur med det mesta och klara mig helskinnad genom många problem. Om jag har en hjärtevän betyder drömmen att denna har ett jämnt humör och gärna vill bli gift med mig.
 
Jag vet inte riktigt men det känns som att dessa två talar emot varandra en del. Till och med mitt drömmande är förvirrat.

Målet är nära.

Ja, i onsdags var jag på konsultation eftersom jag kommit halvvägs på min viktresa.
 
Man köper nämligen ett års medlemskap hos Xtravaganza och de första 26 veckorna består av ett program som just heter 26. Därefter följer nästa program som heter Lifetime. Då får man en ny skiva med mentala spår (asbra, jag som redan ligger sjukt mycket efter med den första) och även en ny kundbok.
 
Kirsten som jag träffade (eftersom Lovisa var ledig), presenterade hela konceptet för mig eftersom de inte innehåller exakt samma saker som 26. Utan detta är lite mer djupt. Hon intervjuade mig också för att se hur allt gått hittills.
 
Hon satt även och räknade och kom fram till att OM jag skulle gå på halvfart från och med nu, så skulle jag nå mitt resultat i mitten av februari. Om jag går på helfart ett tag till, då når jag dit snabbare.

Känns helt sjukt när hon satte datumet 14 februari 2013 som att jag gått ner alla mina kilon tills dess. Helt jävla sjukt. Peppad som fan blev jag. Men likt förbannat norpade jag åt mig några godisar som stod på vardagsrumsbordet och åt. Varför? För jag tyckte synd om mig själv som varit uppe hela natten med morfar på sjukhuset och att jag helt enkelt var ledsen. Nu blir Emelie sur på mig. Förlåt!

22 juli. Dagen då allt sket sig.
It never ends.

Idag är jag hemma från sjukhus eftersom jag fick skjutsa in min morfar akut inatt eftersom sjukhuset vägrade skicka en ambulans. Vad i helvete?! Han hade svårt att andas, kände sig yr, hade ett tryck över magen, var blek och blod kom ur katetern.
 
Ändå tyckte de att han skulle gå själv till bilen, ner för vår trapp och åka i en bil in när han själv sa "det gör mer ont när jag sitter upp än när jag ligger ner."

Svenska sjukvården alltså.

Nu är han inlagd och jag är hemma från jobbet ifall han skulle bli opererad eller liknande under dagen. Man vet aldrig vad som kan hända så då känns det bäst att vara "nära" fastän jag har lika långt till sjukhuset från jobbet. Vid tretiden ska jag åka till honom för då är det besökstid.
 
Det tar aldrig slut på oflytet i min tillvaro känner jag nu...
 
Min lilla gullemorfar!Tänkvärt.

Sitter en lapp på stället där jag jobbar som jag tycker är jävligt vettig.

Allt handlar om att tankesättet ska ändras för då förändras ditt beteende och även din framtid.

 
 
 

Bästa tiden på dagen...

...är när man kommer hem, slänger sig i sängen och får knäppa upp brallorna.
 
Speciellt med tanke på min helfartsstart. För herregud vad trött jag är. Hade helt och hållet glömt bort att man var såhär trött när man påbörjar helfarten. Hade jag kommit ihåg det så hade jag aldrig någonsin börjat äta innan jag var "färdigbantad".

Imorgon blir det en jobbig dag. Jag börjar jobba klockan 7 och måste köra hemifrån 6.15. Slutar jobba 12.30 och sedan går allt i ett hela dagen lång. Möte med Lovisa på Xtravaganza på eftermiddagen och sedan ska en massa ärenden till morfar göras också. Dessutom har jag träning 19.15 också. Kommer sova gott imorgon kväll med andra ord...
 

Nära skjuter ingen hare.

Jag har haft en finfin helg men var påväg att tabba mig idag.

Var in på Ica och köpte mat till min morfar som nu bor här med oss. Jag köpte en rulle Mentos som hamnade i min kundkorg utan att jag ens tänkte på det. Well... Sen glömde jag den på Ica.
 
Bra va? Inget fusk!
Ni är många...

...som frågar hur det går med min hud. Hänger den med osv?
 
Well. Den hänger välmed relativt bra om jag får säga det själv. Det är väl armarna och insidan på låren som inte riktigt hänger med och där kan det faktiskt se lite hemskt ut...
Har laddat kylen!

Jajamensan. Nu har jag laddat kylen med massor av färdiga shaker som jag ska ha till helfarten. Så jävla smidigt att ha med sig en sådan i väskan som man kan äta när det behövs. Asbra!


Synd bara att de är så mycket dyrare än de andra shakerna...
 
Har haft lite peptalk med min fina Emelie idag medan David sa att jag fick lov att käka choklad eftersom jag varit så duktig idag. Haha fan då!

Nu jävlar!

Nu har jag lyckats! Tre shaker drunkna och det är allt jag ätit idag. Ville såååå gärna äta choklad idag men David övertalade mig att inte göra det. Skönt! Annars har jag haft en skitdag idag med allt och ligger just i detta nu med täcket över huvudet. Sista gruppträffen på Xtravaganza har vi haft idag också.

Ni som skriver jag borde lägga ner helfarten kan lägga ner ert snack. Jag har gjort detta val nu, jag har klarat det innan och det passar mig. Stötta då det valet jag gjort istället för att klanka ner på det.

Puss!

Varför är det så jävla svårt?!

Varför är det så jävla svårt för mig att finna fokus och komma igång med helfarten?

Jag blir fan arg på mig själv nu.
 
Igår gick allt bra till klockan två då jag tyvärr åt en knäckemacka med ägg och kaviar på. Idag gick allt bra fram till lunch då jag istället för min soppa, åt lunchen som serverades på jobbet (köttfärslimpa, potatis och grönsaker). Jag sa till Jessica att om jag ens suktar mot något ätbart på jobbet imorn så får hon slå mig. Jag jobbar till 16.30 imorgon och sedan har vi gruppträff på Xtravaganza också.
 
Så imorn jävlar!The walk of shame... Hehehehe

 

Det tar aldrig slut!

Nä, det tar fan aldrig slut på fanskapet i mitt liv just nu. Fan fan fan säger jag bara till allt.
 
Har kört på med helfarten nästan felfritt från förra veckan. Åt kvällsmat hemma igår när jag hade min rast mellan mina två pass och idag har jag också ätit kvällsmat men resterande dag bestod av shakes. Imorgon kommer jag behöva äta hela dagen om jag ska orka med.
 
Jag ska nämligen jobba 6-45-12.15 för att sedan 12.15 ta tåget upp till Örebro där jag ska hämta min morfar med bil och husvagn som ska ner till Skåne då han inte kan köra själv. Är framme 17.12 så då blir det full fart ner till Skåne med tusen pauser på vägen då han inte kan sitta ner långa sträckar. Han och hans sambo gick nämligen hastigt och lustigt skilda vägar igår och morfar bodde på hotell.
 
Full jävla fart blir det imorn iaf. Sen blir det jobb på tisdag morgon klockan 8 igen. Kommer vara helt död på tisdag kväll. Hela tisdagen hade jag tänkt köra på helfarten iaf och även resten av veckan för nu får det vara nog, vilket jag sagt typ tusen gånger redan men vafan. Saker händer och jag har gjort mitt bästa. Visst, jag har fallit men jag är även mänsklig. Att komma igång med helfarten är både psykiskt och fysiskt påfrestande.
 
Ni kan tycka att jag är velig just nu och har en massa bortförklaringar men jag är iaf fullständigt ärlig med er.
 

Snygg kropp?

Jag satt och googlade lite precis för att hitta en bild på en kropp jag tycker är snygg som jag kan ha som motivationsbild.
 
Istället för att hitta saker som motiverade mig, hittade jag sånt här när jag googlade på "snygg kropp"... Det är inte konstigt alla har en skev verklighetsbild när det kommer till utseenden...
 
Efter mycket "om och men", kom jag fram till en bild på en kropp jag tycker är snygg. Nämligen Whitneys från Americas Next Top Model.

Hennes kropp är "lagom" och så skulle jag vilja se ut när jag är färdig med min viktnedgång.

RSS 2.0