New love.

Ja... Kärleken då? 

Jag skrev ju att jag träffat en ny kille. Ny och ny.. Han har funnits i mitt liv under nästan två års tid. Dock har varken han eller jag fått tummarna ur rumpan och verkligen tagit ett första steg. 

Jag fick dock nog en dag och skrev till honom på Facebook där jag rakt ut frågade om han hade något intresse för mig eftersom jag fått mixed signals. Han läste direkt men det dröjde en timme innan han svarade. Han trodde att jag fortfarande var tillsammans med A och innan dess hade det enligt honom inte funnits något riktigt läge. I efterhand har det kommit fram att han nog inte var redo för något innan dess. 

Men iaf. Nu har vi hållit på och träffats i sex veckor. Allt känns toppen än så länge. Men efter uppbrottet med A, är jag lite rädd och skeptisk till kärlek om jag ska vara ärlig. Tar det försiktigt. Vågar inte riktigt hundra osv. Sedan finns ju en annan kille med i bilden också som försvårar allt lite. Vi träffades efter uppbrottet med A. Dejtade och sådär under två månaders tid men känslorna fanns väl inte där riktigt. Vi är fortfarande vänner. 


Xtravaganzasnack!!

Ja, ni som följer mig på Instagram såg ju hur det gick senaste vägningen.. Jag gick på helfart tre veckor, utan fusk!!! Jag tappade 1,1 kg. Detta är INTE normalt. Så jag tror att jag inte kommit in i ketosfasen eller något liknande. Antingen är det så då jag tuggade en del tuggummi. Detta gjorde jag dock förut också när jag gick på helfart, utan några problem!

Annars är det problemen med min sköldkörtel som ställt till det för mig. Någon annan förklaring till detta problem finns inte. Den. 13e november ska jag opereras och efter det hade jag tänkt köra på stenhårt igen. Jag kommer köpa ett nytt träningskort på Friskis eftersom jag inte alls trivs på OpenGym. Det är litet, mörkt, trångt och det känns bara fel. När man ogillar ett gym går man inte dit och då är det inte värt det. Då lägger jag hellre pengarna på ett nytt träningskort från Friskis om jag ska vara ärlig. 

Saknar att svettas!
Inredning ja!

Ja, jag hållet ju på för fullt att inreda min lilla lägenhet. Jag hade skrivit ett inlägg som försvann om detta. Jävla app!

Iaf så är min lägenhet rätt så nyrenoverad. Jag är den första som bor där sedan de fixade lite. Lägenheten är väldigt ljus och jag som har mycket vita möbler (ALLA MÖBLER) kommer ju kunna välja och vraka när det gäller färgklickar. Annars kommer det nog gå i vitt, grått, rosa och lite lila som jag har tänkt det nu.

Köket är litet och har en rätt så okej tapet. Skåpluckorna är gråa. Köket är litet och därför kommer jag inåt få plats med det matbord jag först tänkte... Så därför blir det vita möbler där också. Hade egentligen tänkt mig ett ekfärgat med grå klädsel på stolarna. Istället blir det såhär; 

Badrummet är helt vitt. Var dock turkost när jag var och tittade på lägenheten. Så där kommer jag kunna göra det riktigt snyggt med vilka färger som helst. Började dock i lördags med att byta ut toarullehållare . Haha! Köpte även ett tvättställsskåp som ska stå under tvättstället. Men det passade inte riktigt så Johan ska hjälpa till och såga till det när han kommer ner den 2 november. Stora rummet är ljust och har stora fönster. En del som jag kommer använda som sov- och skrivbordsdel och den andra sidan som är vardagsrumsdelen. Kommer förmodligen köpa en Expedithylla att skärma av med. Men jag ska först bo in mig lite och känna efter om det behövs.

Sovrumsdelen kommer annars se ut som den gör nu; 


Vardagsrumsdelen kommer se ut såhär; 


Sedan ska jag klämma in min träningscykel på ett bra sätt också. Funderat på att sprutlackera den i vitt så jag slipper en blå klump mitt i rummet...

Har dock några saker som jag saknar men som jag kommer att köpa in så snart jag har möjlighet. Badrumsskåpet som sitter där nu, ska vi inte ens prata om...


Lägenheten

Ja, som jag skrev i förra inlägget så har jag skrivit på kontrakt för att hyra en lägenhet. Det är en etta på 51 kvm som jag ska hyra. Stor och bra planlösning så det blir tiptop. Ni som följer mig  Instagram har ju sett detta tidigare i veckan.. Annars har det varit mycket hysch hysch om det tills allt varit klart. Men blev lovad denna lägenhet redan i slutet av augusti. 

Inflyttning är den 1 november men jag bar redan nu fått nycklarna och tillgång till lägenheten. Riktigt härligt. 

För er som inte vet så har jag ju bott hemma pga studier och att jag har haft hästar. Jag började redan i somras leta efter nya hem till hästarna så jag skulle kunna flytta eftersom pluggandet startar igen nästa vår som det ser ut just nu. Tanken var att grannen skulle ta ponnyn och den stora skulle till en annan tjej som jag fick tag på. De skulle självklart fortfarande vara mina men de skulle vara ute på foder/sällskapshäst. Men när jag berättade om detta, blev mamma lite ledsen (det var jag också såklart) och sa att hon tar över ansvaret och tar hand om dom så jag kan flytta eftersom jag inte alls mår bra hemma. 

Iaf. Snart är dagen här. Igår var jag på Ikea och köpte en massa möbler som vi sedan skruvade ihop. På tisdag slutar jag jobba tidigt och kommer då att ta med mig J (som är ledig) och packa bilen full med lådor som ska till nya lägenheten. Bor nämligen i ett kartongberg just nu. Kaaaaos!!

Så här ser lägenheten ut i stora drag förutom att den är spegelvänd.Long time, no seen!

Halloj! 
Det var ett tag sedan jag bloggade. Jag borde egentligen inte få ha en blogg ju. Säger jag ska bli bättre och sen blir jag inte det. 

Mycket som händer just nu så jag skyller lite på det. Har träffat en ny kille, skrivit på kontrakt för lägenhet, nytt jobb, handlat massa möbler, inredning, massa sjukhusbesök, operation på gång osv. Herre min Gud. Jag ska berätta om allt i lite egna inlägg. 

Hoppas allt är bra med er finisar som fortfarande tittar in dagligen? 


RSS 2.0