Uuusch

Jag såg nyss på Saw 4 och den sög rent ut sagt. Jag minns inte att jag sett filmen med Ohran på bio förrän typ halva filmen gått. Jag blev ju aldrig rädd vilket jag alltid brukar bli när det gäller sådana filmer. Kanske beror min icke rädsla på att filmen var i urkass kvalité och att den blev totalt suddig varannan minut. Ibland försvann bilden helt också. Kasst som fan. Nåja, jag ska se femman imorgon i alla fall. Men den är jag säker på att jag inte sett.

Nu ska jag gå upp till övervåningen och skriva ut en sak som jag ska lämna in till skolan imorgon, eller rättare sagt till en lärare. Det blir toppen det. Imorgon ska jag göra nationella prov också. Jag är lite nervös. Haha!

Puss och godnatt!

Vah sana vah sana vahJag kan inte sätta fingret på exakt vad det är som är så speciellt med denna man. Men någonting är det. Han är alldaglig men samtidigt unik. Han är inte särskilt snygg men ändå dras mina ögon åt honom. Det är knepigt det där. Haha. I och för sig var det väl samma sak med polacken i somras. Ingen visste vad det var med honom som var så speciellt, han var ju egentligen ful men ändå så fastnade såg dom allra flesta åt honom och sa att han hade någonting speciellt.

Ge upp nu!

Alltså. Jag får spel på att folk får tag på mitt nummer utan att jag gett det. Imorse så vaknade jag av detta:


Jag säger ju det, fel att ge upp? Du läser min blogg så jag tar det en sista gång här: - Jag har aldrig någonsin älskat dig och jag har aldrig någonsin haft några som helst jävla planer på att vara med dig på något som helst sätt. Förstå det och stick! Mitt hjärta tillhör en helt annan kille, en kille som du ALDIG kommer att kunna mäta dig med. Så låt mig vara ifred!

Aktiva Linda

Ja fyfan vad jag är aktiv idag, ÄRLIGT!

Jag hade sovmorgon idag eftersom jag bad mamma ge hästarna mat. Inget ansträngande liksom, maten var redo och det var bara att kasta in den till hästarna. Så idag känner jag mig utsövd. Även om jag haft någon som ringt mig 40 gånger inatt. När jag vaknade hade jag 47 missade samtal på min mobil. Fel att ge upp?

När jag klev upp så gick jag raka vägen in till köket och gjorde min deg till bakningen. Den ska stå i några timmar så den borde vara klar klockan ett.

Efter att jag gjort degen så satte jag mig här och renskrev lite svenska som jag tänkte lämna in på måndag. Och nu har jag suttit och letat efter information till ett annat skolarbete som jag ska göra. Om någon vet var man laddar ner Insider, avsnitt 3 som handlade om Sexsadister så hör av er till mig med en länk! För jag hittar det då ingenstans. Melker försökte hjälpa mig också men han hittade det inte heller. Så finns det någon därute som är smartare än oss, hör av er!


Skolskitsaker

Okej, mitt förra inlägg var inte till för att väcka sympati. Det var nog bara mitt sätt att få ur mig sakerna ur systemet. Så nu är det gjort och allt är frid och fröjd för tillfället..

Jag håller på med mina ämnen som jag håller på och läser upp. Jag sitter och planerar och tänker en massa. Jag räknade ut att jag måste (läs vill...)  ha minst 4 kurser klara tills höstterminen slutar. Det känns bäst så. Fan vad jag önskar att allt detta vore gjort så jag slipper hålla på och syssla med det nu. Jag vill ha ett jobb istället så jag kan spara ihop pengar och dra ifrån Sverige ett tag.

Nästa vecka känns det som att jag inte kommer att vara hemma någonting. Haha, på måndag ska jag göra nationella prov i engelska B, på tisdag kommer hovslagaren, på onsdag ska jag träffa Ingemar och gå igenom musiken lite och på torsdag ska jag till tandläkaren igen. Jag är ju van att vara hemma hela dagarna nu ju. Jisses..


Samhällskunskap A, Teckenspråk för hörande steg 1, Natur och Friluftsliv A, Svenska A, Engelska B, Naturkunskap B och Arbetssätt och lärande. Skjut mig, snälla?

Jag är arg

Kom hit din dumma människa så jag får ge dig en fet jävla smäll! Gud vad jag börjar bli less på att du ger mig en massa skit trots att det inte är jag som är ansvarig. Ge mig skulden bara, tack tack! Det krävs två för att dansa tango heter det!

Nää, nu ska jag gå och baka kakor istället för att glömma bort ilskan lite. Det kommer sluta med att jag äter upp alla kakor också. Haha!

På återseende!Det blir ingen jävla bakning eftersom min mamma är världens största jävla egoist i hela jävla världen. Fan vad jag är less på denna familj! Jag ska fan flytta någonstans där jag slipper ha kontakt med dom. Jag hatar helt seriöst min mamma. Så är det bara. Jag står henne inte nära, hon ska alltid döma mig och klaga på mig, plus att hon bara skäller på mig jämt och ständigt. Jag ger fan upp snart och flyttar iväg och skaffar mig skulder stora som ett jävla höghus.

Bananpyjamas!

Idag har jag varit hos tandläkaren, jag hade inga hål och ingen början till något hål heller, skönt! Det är ett mirakel så som jag har slarvat med tänderna på sistone. Mellan jag var 13 och 17 år gammal så borstade jag aldrig tänderna och fick en enda liten påbörjan till ett hål. Nu har jag inte borstat tänderna regelbundet sedan i somras. Jag kanske har borstat på morgonen men inte på kvällen eller något liknande. Skitäckligt, jag vet.

Jag ska dock tillbaka nästa vecka och få min nya bettskena. Jo, ni läste rätt. Jag sover med bettskena för jag gnisslar tänder när jag sover. Den förra som jag fick, bet jag sönder på mindre än en månad. Sedan dess har jag struntat i det hela. Btw så hade vi bankrån inne i byn när jag var där. Jag som trodde det var så mycket poliser där eftersom det var fartkontroller. Det värsta är att dom som rånade banken flydde på en cykel. HAHA. Som sagt, detta är en håla.. Även sådana saker kan alltså hända i Tomelilla.. Tufft.

Nu till rubrikens innebörd. Jag var uppe hos morfar och när jag var på Ica så hittade jag någon tufft som jag var tvungen att köpa, som vanligt!


Det är en bananlåda! Helt perfekt när jag föhoppningsvis ska börja plugga igen. Helt perfekt att stoppa ner i väskan så inte bananen krossas. Btw så är jag egenkär eftersom min "Mina första år"-bok ligger i bakgrunden. Haha!

Muuu

Jag måste bli bättre på att skriva rubriker. Det slutar alltid med att jag skriver buuu eller muuu eller bäää eller miaaaoooow. Det är kanske inte helt bra för man får ingen aning om vad inlägget egentligen handlar om. Men nu handlar det om muuu. För jag känner mig som en kossa.

Jag har ont i magen som en idiot. Tuttarna gör ont och jag är allmänt otrevlig och svär åt allt som händer runt omkring mig. Jag vet inte om det är PMS eller vad det är. Jag brukar aldrig ha några problem med detta... Icchhhhh. Jobbigt är det i alla fall. På morgonen har det låtit såhär:

- Hinkjävel, sitt förfan där jag sätter dig innan jag kastar dig i sopjävlarna! (min ponnys hink hade lossnat...)
- Helvetes jävla skit i helvete vad jävla ont det ska behöva göra! Jag ska operera bort dig din jävla fotjävel! (jag slog fotjäveln i dörren)
- Hundeländesjävel kom hit nu för fan annars får du vara ute i regnhelvetet och bli blöt då för helvete. Jag skiter i vilket. (hunden vägrade gå in så det slutade med att jag fick kuta ikapp fanskapet och bära in honom.. han väger dock 47kg.. hrmm..)

Jag kanske har den där sjukdomen Tourettes syndrom eller vad den heter..?

När jag var liten gick jag av alla människor på ett kristet dagis, eller förskola som det nu heter. Jag av alla människor gick där, det var det enda i byn så jag var väl rätt så tvungen till det. Sandra, du vet vilket jag talar om. Haha. Anyway så fick man inte svära där och det var massor av andra saker som man inte heller fick lov att göra där. Så fort någon svor så var jag där och sa till dom att man minsann inte alls fick svära sådär. Ja.. Det var tider det.Sandra är den första till höger, jag är den andra..


Vi var förresten bästa kompisar på dagis. Sedan hittade vi igen varandra på Lunarstorm för 2 år sedan, efter 13 år... Tur att Lunarstorm har varit bra till någonting i alla fall..

Så jävla fult

Jag gick inte och la mig förrän halv fyra i morse, halv sju skulle jag upp igen eftersom mamma inte vill att jag ska sova bort hela dagen. Nu kommer jag till mitt livs undran!

Varför heter det blygläppar? Jag menar. FAN VILKET FULT ORD! Inre och yttre blydläppar. Vadfan är det om? Är läpparna blyga? Tog idéerna slut? Dom yttre blygläpparna borde väl heta showlips eller nåt sånt. Dom syns ju liksom, dom inre hade kunnat heta blygläppar eftersom dom är lite blyga. Höhöhöh. Jag har sex läppar. Slå den om du kan!


Som sagt. Jag har inte sovit mycket inatt..

Roligt i natten.

När man inte har någonting att göra på natten så är det verkligen bra att MSN finns. Där kan man använda sig av cam, mic och spel för att få det att kännas som att man är personerna nära. Just nu sitter jag och spelar lite spel med en vän samtidigt som vi camar och har microfonen på. Det är toppen när man är långt ifrån varandra. Tur att jag har Daniella. Hon befinner sig i Amerika som Au Pair. Där är klockan inte särskilt mycket än. Så här sitter jag, mitt i natten och spelar spel. Haha.

Någon mer som är vaken?

Keep your love locked down, YOU LOSE!


Im not lovin you, the way I wanted to

What I had to do, had to run from you

Im in love with you, but the vibe is wrong

And that haunted me, all the way home

So ya never know, never never know

Never know enough, till its over love

Till we lose control, system overload

Screamin no no no, no no

Im not lovin you, the way I wanted to

See I wanna move, but cant escape from you

So I keep it low, keep a secret code

So everybody else dont have to know


So keep ya love locked down, ya love locked down

Keepin ya love locked down, ya love locked down

Now keep ya love locked down, ya love locked down

Keep ya love locked down, you lose


Im not lovin you, the way I wanted to

I cant keep my cool, so I keep it true

I got somethin to lose, so I gotta move

I cant keep myself, and still keep you too

So I keep in mind, when Im on my own

Somewhere far from home, in the danger zone

How many times did I take 'fore I finally got through

you lose, you lose

Im not lovin you, the way I wanted to

See I had to go, see I had to move

No more wastin time, you cant wait for life

we're just wastin time, where's the finish line


So keep ya love locked down, ya love locked down

Keepin ya love locked down, ya love locked down

Now keep ya love locked down, ya love locked down

Now keep ya love locked down, you lose


Im not lovin you, the way i wanted to

I've met no one new, I got no one new

Know I said Im through, but got love for you

But Im not lovin you, the way I wanted to

Gotta keep it goin, keep the lovin goin

Keep it on a roll, only god knows

If I be with you, baby im confused

You choose, you choose

Im not lovin you, the way I wanted to

Where I wanna go, I dont need you

I been down this road, too many times before

Im not lovin you, the way I wanted to


So keep ya love locked down, ya love locked down

Keepin ya love locked down, ya love locked down

Now keep ya love locked down, ya love locked down

Now Keep ya love locked down, you lose, you lose

You lose

You lose

You lose


JAG BLIR GALEN!

Vart fan kommer ljudet ifrån? Så fort jag öppnar en jävla internetsida så börjar den här radion på engelska? VAD ÄR DET FÖR FEEEEEEEEEEEL?

Jag är tillbaka!

Hej allihopa. Nu är jag tillbaka!

Jag kom i och för sig hem förra onsdag natt men jag har varken haft någon lust, motivation eller ork att uppdatera här. Resan upp till morfar tog hårt på krafterna, både fysiskt och psykiskt.

Jag åkte ju dit på måndagen och jag åkte ifrån Ystad station med pågatåget till Malmö redan klockan nio på morgonen. Sedan var det byte i Malmö till X2000 klockan 11 för att sedan hoppa av i Mjölby. Därifrån tog jag pendeltåget till Örebro för att springa ikapp en buss som gick till Karlskoga. Efter det så skulle jag på nästa buss som gick upp till sjukhuset och på sjukhuset var jag inte förrän vid femtiden. Jag skulle ju överraska min morfar men istället var det han som överraskade mig. När jag klev in i hissen på bottenvåningen så kom det en sköterska tillsammans med en sjukhussäng med en patient i. Jag reflekterade inte så mycket över det förrän jag hör: -Nämen Linda! Haha, det var min morfar som låg där i sjukhussängen. Usch vad blek och smal han var, jag kände nästan inte igen honom. Inga glasögon hade han på sig heller. Och ingen näsduk! Morfar är känd för sina näsdukar som han alltid har i fickan..

När vi kom till hans rum så var det dags för middag och när han reste sig upp och gick för att sätta sig på stolen så satte han sig men helt plötsligt så låg han på golvet och jag fick ingen kontakt med honom. Jag blev livrädd och trodde att jag skrämt ihjäl honom eller något liknande så jag ropade in en sköterska som kom tillsammans med en annan och hjälpte honom upp igen.

Efter att han ätit och vi pratat ett tag så var klockan sju och det var dags för mig att gå tillbaka till bussen som gick ner till stationen igen. Tjugo i åtta skulle en buss till Karlstad komma och jag åkte dit. Jag var där kanske vid tio i nio för att bli utkastad från busstationens vänthall! Vem fan stänger en vänthall klockan nio en vardag då bussarna fortfarande går? Och när det är flera minusgrader ute? Fyfan vad förbannad jag var, kall var jag också. Så jag fick stå utanför och vänta på nästa buss i 40 minuter. Jag trodde jag skulle förfrysa rumpan alltså. Det var inte roligt.

Bussen kom till slut (eller egentligen så hade den stått på stationen hela tiden men inte släppt in oss tidigare trots att det var rent ut sagt skitkallt...) och jag åkte vidare till Filipstad där jag skulle sova. Där var jag inte förrän klockan var halv tolv, tror jag. Morfars sambo mötte upp mig och vi gick hem till dom för att dricka te och prata en massa till klockan halv två på natten. Så sammanlagt tog det från Karlskoga och till Filipstad, runt fyra timmar. En resa som skulle ha varit 6 mil och tagit en timme om det gått en direktbuss. Istället fick jag åka runt halva jävla Värmland innan jag äntligen fick sova. Eller aa, den södra delen i alla fall. FY SKÄMS PÅ VÄRMLANDSBUSSAR! Även om Karlskoga ligger i Örebro län så tycker jag ändå att det borde gå bättre bussar än så. Ni ser här på bilden: Ni ser vart jag skulle (inringat i rött...) Det blåa strecket var den 6 mil långa vägen mellan Filipstad och Karlskoga, det lila strecket är den resan som jag fick ta..Onödigt va?

På tisdagen sov jag till halv tolv eftersom jag var så otroligt trött och sedan åkte jag och morfars sambo för att handla lite saker till morfar. Det blev hederliga dammsugare, godis, frukt och några tablettaskar. Sedan plockade jag ihop sakerna hemifrån som han ville ha, dvs glasögon, ögondroppar, NÄSDUKAR och lite saker så han kunde skriva sina räkningar. Sedan åkte jag dit med morfars bil (tacka vet jag körkort...) och var där från tvåtiden tills besökstiden var slut, klockan sju. Jag sa till honom att han fick rycka upp sig till dagen efter och klippa bort hans betar som växte ut genom näsan. Haha, jag är glad jag inte är man, för då har man massar av hår som väser ur näsan. Han såg ut som en smal valross om jag ska vara riktigt ärlig.


Morfars sambo stannade hemma eftersom hon skulle få främmande i form av sitt barnbarn och barnbarnsbarnen.. Jag kom hem vid halv nio eftersom det var så otrolig halt på vägen hem, handlade några fler nektariner till morfar, åt middag, tog en dusch och gick och la mig redan vid tiotiden. Den natten var en mardröm eftersom jag och morfars sambo skulle sova i samma rum. HON SNARKAR SOM FAN! Det slutade med att jag låg med en kudde på mitt huvud för att slippa höra ljuden. Haha, på onsdag morgon hade hon sett kudden och skämts lite. Haha!

På onsdagen var det dags för mig att åka hem. Bussen till Örebro skulle gå klockan fem ifrån Karlskoga så jag åkte till Karlskoga med en buss som gick från Filipstad till Kristinehamn och sedan fick jag byta buss från Kristinehamn och vidare till Karlskoga. Jag säger då det, bussarna i Värmland/Örebro suger. I alla fall så kom jag till morfar vid ettiden och då hade jag pratat med sköterskorna om att komma tidigare, vilket var helt okej.

Under tisdagen hade morfar kommit på otroligt mycket saker som han ville ha hemifrån trots att han från början sagt att han inte skulle ha någonting hemifrån. Men det slutade med att han skulle ha kam, nagelsax, bättre skor att gå i när han gjorde sin sjukgymnastik, strumpor och några andra saker. Så dom sakerna packade vi ner i en väska på hjul att ta med till honom. Detta gjorde ju att på onsdagen när jag skulle hälsa på honom så kom jag med två rullande väskor, en kasse med mina saker såsom lunch osv och min handväska. Det måste ha sett ut som att jag skulle flyttat dit. Denna dag gick jag fel också. Så jag slutade nere på förlossningen där jag hörde en kvinna skrika, fort som fan vände jag om och gick tillbaka för att hitta rätt igen. Haha! När klockan var tjugo över fyra så var det dags för mig att ta bussen ner till stationen och samma långa resa började igen. Dock så var bussen som skulle gå från sjukhuset och ner till stationen, försenad. Så jag var livrädd att jag skulle missa den andra bussen som skulle gå klockan tio över fem. Som tur var, så hann jag med den. Jag åkte buss till stationen, jag åkte buss till Örebro, jag åkte tåg till Mjölby, tåg till Malmö osv. Jag var inte hemma förrän halv fyra på morgonen. 

Resan var trots allt värt mödan och tiden.. Faktiskt. Morfar berättade om alla hans upplevelser som jag aldrig ledsnar på att höra om, även om jag hört dom flera hundra gånger. Jag och morfar satt också och pratade om gamla minnen som vi hade tillsammans och bestämde att vi ska åka och fiska i sommar, precis som på den gamla och goda tiden..


På torsdag morgon klockan halv nio gjorde jag nationella prov också. Helt hjärndöd var jag så det gick väl som det gick. Det är ju inte så mycket att göra åt det hela. Jag skrev 4 sidor istället för dom 11 som jag skrev förra året. Eftersom jag inte går i skolan så hade jag inte heller fått det förberedande häftet som man ska få läsa innan man gör provet. Det tyckte jag var rätt dåligt eftersom läraren inte försökt få tag på mig. Hon hade ju i värsta fall kunnat skicka det med posten tycker jag, precis som hon gjorde med att facit som jag behövde till lite grammatikövningar. Nåja. Sedan sov jag hela torsdagen och hela fredagen och nu sitter jag här.

Oj, vad långt detta blev. Det är nog ingen som orkar läsa igenom detta. Men om ni har orkat med det så ska ni ha big time cred! Jag har ju berättat vad jag sysslat med nu när jag varit borta i alla fall. Dom andra åkte upp till morfar i helgen, med bil som tur var. Det går betydligt mycket snabbare om man säger så.. Så jag har varit ensam hemma hela helgen. Skönt värre, då kan man dansa näck i köket utan att någon bryr sig..

För den delen så tror jag att min dator är knäpp. Jag är bara inne på blogg,se's sida och helt plötsligt så började musik komma och nu är det nyheter på engelska? Och nu spelar dom någon jävla Supermariolåt och nu skiftade det till nyheter igen.. Vafan!? Är det något nytt som dom börjat med under tiden jag varit borta?

Känns bättre idag

Idag känns allting så otroligt mycket bättre med morfar. Jag var där från två till klockan sju och fan vad vi surrade. Jag ska dock prata med sjuksköterskorna om en sak som oroar mig imorgon innan jag åker hem till Skåne igen.. Det oroar mig verkligen...

Det värsta jag har varit med om.

Så känns det rent ut sagt. Jag tror inte att min morfar kommer att få finnas med mig länge till. Han trillade bara ihop på golvet och jag fick ingen kontakt med honom. Sen var han helt vanlig igen. Det gör ont att se honom i detta skick. Fan också..

Konstig tjej

Jag har tåg i mjölby nu och nu sitter jag på tåget till örebro. Jag sitter mittemot en jävla konstig tjej. Hon sitter och virkar... Och skrattar till för sig själv rätt som det är. VADFANHANDLARDETOM? Hon skrämmer ju mig. Bara en timme kvar till örebro...

Blä.

Jag åker pågatåget nu och jag mår illa. Jag kom på att jag kan mobilblogga lite när jag är borta. Vi vet fortfarande inte var jag ska bo men det löser sig nog. Annars får jag lägga mig rakt över vägen och sover där. Fan vad trött jag är! Fan också! Haha

Packat och klart

Nu är jag duschad, nypackad, kläderna som jag ska ha på mig imorn ligger redo och jag är redo för att åka. Så nu ska jag krypa i säng. Imorgon får jag träffa min morfar. Fan vad härligt! Jag kommer säkert gråta som en liten fjolla när jag väl kommit dit till sjukhuset. Haha! Det är typiskt mig.

Det blir nog inga fler inlägg förrän jag kommer hem igen. Jag kommer i alla fall hem innan helgen. Så mycket vet jag. Vi hörs allihopa. Ta hand om er!


Ändrade planer

Jag åker till Karlskoga och morfar imorgon istället. Jag bokade precis biljetten som sista minute. Det gick på 450 kronor så det är ett rätt så okej pris ändå. 3 byten blir det på väg dit och resan tar 5½ timme. Men det är det värt. Morfar vet inte om att jag ska komma så det kommer bli en överraskning för honom. Nu längtar jag. 

Samtidigt som jag längtar så vet jag inte hur jag kommer reagera när jag ser honom eftersom han har gått ner 20 kilo. Jag pratade med honom i telefon i nästan en timme och vi skämtade på som vanligt. Han lät mycket piggare än vad han gjort tidigare. Jag skojade och sa att det hade vart bättre om vi bytt plats, så hade jag kunnat tappa 20 kilo istället för honom. Haha. Det hade varit härligt.

Samtidigt så är det lite konstigt att åka dit eftersom jag ska sova över där och jag har inte hittat någon plats med lediga rum. Men det löser sig förhoppningsvis. Annars får jag väl sitta på sjukhuset i någon stol hela natten. Det borde gå att lösa tycker jag. Jag vet inte när jag kommer hem igen men det märker vi väl antar jag.

Eftersom tåget går redan imorgon bitti så är det mycket att göra på en gång. Packa ska jag göra och sedan ska jag duscha och skriva klart en ansökan till ett jobb. Full fart framåt med andra ord. Jag ska försöka köpa någon bok som han kanske tycker är intressant när jag är på centralen i Malmö. Usch, nu längtar jag!

Jag vet hur hans reaktion kommer vara: "VAD FAN GÖR DU HÄR?" Hahaha. Jag lovar, dom orden kommer han säga. Det vet jag.

Vi får se om jag uppdaterar någonting innan jag åker iväg, annars så får ni ha det jättebra tills vi hörs igen!

Sen får jag ju inte glömma att packa ner min söta/töntiga present som jag köpte till honom i somras.


Förjävla trist

Jag hatar Sveriges tråkiga väder. Det är så tråkigt att det inte finns tråkigare. Jag har lust att dra utomlands och komma tillbaka när sommaren kommer tillbaka till Sverige. Men då är det ju så förbannat mycket mygg här också, så det är kanske inte heller någon bra idé? I och för sig så finns det ju mygg i andra länder också men om jag åker typ till Afrika så är det ju varmt och skönt hela vintern lång.


Ja, ni ser ju själva. Bilden är tagen klockan ett. Tråkväder!

Förhoppningsvis så drar jag till Marocko i april om allt går enligt planerna. Jag måste prata lite med Josse om det så jag vet om jag får åka med hennes klass eller om dom ska totaldissa mig bara för att jag inte går på folkhögskolan som dom. Jag kommer ju inte direkt umgås med dom om man säger så. MEN JAG VILL ÅKA NU! Hej då tråksverige!

Jag ska lägga ut en hel del annonser på Tradera så får vi se om jag har turen att tjäna lite pengar eller om det går helt åt helvete. HAHA! Eftersom det handlar om mig så lär det väl sluta med det senare alternativet.

Jag åker inte till morfar idag och jag åker inte imorgon, men på tisdag åker jag förhoppningsvis dit. Mamma sitter och kollar på andra lösningar än den som jag kom på idag. Hon ska försöka tvinga in mig i en lastbil tillsammans med en långtradarchaffis. HAHA! Morfar har ju i och för sig varit långtradarchaffis så han är ju välkänd inom det yrket. Haha, jag brukade åka och tuffa runt med honom i lastbilen. Det var tider det.

Knepigt väder..

Igår så var det kasst väder. Det regnade och blåste som fan och idag är det sol. Men rätt som det är så blir det molnigt och blåst igen. Kan vädergudarna bestämma sig så man vet vad man ska ha på sig? Haha. Inte för att jag tar så annorlunda kläder på mig när det regnar än när det är sol.

För den delen så kommer jag förmodligen försvinna från bloggvärlden några dagar. Ingenting är bestämt än men jag ska förmodligen åka upp till morfar och hälsa på honom på sjukhuset. Resten av familjen tänkte åka upp nästa helg men eftersom alla inte kan åka samtidigt (pga djuren..) så föreslog mamma att jag ska åka upp först nu under veckan. Synd bara att biljetterna är så jäkla dyra. Det hade varit billigare om han legat på Karlstads sjukhus istället för Karlskoga. Pengar är inte allt men det måste vara ett rimligt pris för att komma dit eftersom jag förmodligen ska bo på vandrarhem också.

Jag tycker sjukt synd om honom. Han har inte haft en enda besökare under den tiden som han har legat där. Och då har han legat där i 5 dagar. Inte ens hans sambo har kommit för att hälsa på eftersom hon inte vill köra hem på kvällen? Jag är så arg på henne! Jag tycker ju att hon borde kunna känna någon som kan skjutsa henne eller att hon åtminstone kan ta en taxi dit (även om det är dyrt...).

Glasögonen har han hemma i lägenheten i Filipstad så han kan ju inte göra så mycket heller. Usch. Jag tycker synd om min lilla morfar.

Han och jag har verkligen ett väldigt starkt band mellan oss. Han är den som står mig allra närmast. Han är den som gråter varje gång han ger mig en hård kram för att säga hej då eftersom han är rädd att vi inte kommer ses igen. Förlåt om ni tycker att jag ältar det hela väldigt mycket här på bloggen men jag antar att det är mitt sätt att bearbeta det hela.

Nu blev det ett väldigt långt inlägg här igen. Det var ju inte meningen att det skulle bli så. Nu spöregnar det igen också btw.Min underbara morfar..

Stringkallingar

Jajamensa, förra sommaren eller om det var förrförra sommaren så fick min morfar stringkallingar med ett drakhuvud. Dessa var han ju tvungen att prova på direkten. Såhär såg det ut när min 81-åriga morfar testade sina nya stringkalsonger:


Btw så har vi fått veta varför morfar blev så akutsjuk. Dom har tydligen slarvat med hans prover på vårdcentralen och han hade blodförgiftning? Inte konstigt att han mådde så dåligt. Nu är det bara att hålla tummarna på att han blir bättre. Om han är kvar på sjukhuset nästa helg så ska hela familjen åka upp till honom. Han är smal nu, han har gått ner 10 kilo på bara några dagar. Stackarn.

Skånehelvete

Jag hatar denna jävla håla. Det blåser fan tamme hela tiden. Idag var jag ute och gjorde min Powerwalk vilket var bland det svåraste jag gjort. Min känder fladdrade som om jag var någon utomjording som flög runt i rymden i 790 knyck. Ljudet bl bl bl bl bl kommer ha en helt ny mening i mitt liv nu. HAHA! Tänk om det hade blåst in någonting i truten på mig? HAHAHA! Typ en sten eller nåt! Det hade vart grejor det.

För den delen så är det riktigt jobbigt att göra Powerwalk i motvind för fy tusan vad det tar på benen. På tillbakavägen är det 10 gånger bättre eftersom man har medvind då. HAHA! På tillbakavägen så var det ju nästan så illa att fläskvalkarna som sitter på ryggen, blåste fram till brösten och gav mig dubbeltuttar. 2 par boobisar till och jag hade sett ut som en sugga för tusan!

Detta är alltså min hund i blåsten påväg hem:Den ljusa pälsen längst fram på honom, ska egentligen sitta på nedersidan av örat, som en polisong..

Jaa, ni fattar ju hur mycket det blåser..

Ledsen.

Börje har åkt hem. Mitt liv går under!Vem ska jag nu äta?

Sista droppen

Sonata Arctica - Last Drop FallsWhen I´m looking in your eyes
Everything seems to fade away
After all these years we had do I know you now
Have I trusted blindly in your love, too many times

You said "Hey, my love, I´m sorry but we can´t go on
Cause I´m in love with someone else"
Tell me, what do you want me to say
When you treat me this way

Oh I love you, maybe?
And I hope it goes away
How I want you daily
I know it´s gonna stay

You are so self satisfied
Always ready for a ride
Double crossing, lousy cheat, love you anyway
You have warm and tender devils soul, you are so low

I can hear you say "I´m sorry, should we still go on,
I´m not in love with that someone else"
Tell me, what do you want me to say
When you treat me this way

Oh I love you, maybe?
And I hope it goes away
How I want you daily
Tell me now that
I have found the whore in you
Why can´t I tell you no
Time will show, the last word is for me
If you fail to see the problem we have, one room full of walls
Jar of love isn´t dry until the last drop falls

The moment I will step aside
You´re ready for another ride
Walking in the cool night air without underwear
You have red light burning in your soul, I´ve seen the glow

In every dream I have I say "I´m not in love with you
But every day I say I do"
You have messed with my head so many times
Forced me to love you

Now that
I have found the whore in you
Why can´t I tell you no
Time will show, the last word is for me
If you fail to see the problem we have, one room full of walls
I will try until the last drop falls

Now that
I have found the whore in you
Why can´t I tell you no
Time will show, the last word is for me
If you fail to see the problem we have, one room full of walls
I will try until the last drop falls

Jag är gravid!

Jajamensan. Så är det. Det är min stora hemlighet här i livet. Jag är med bebis och här är en bild på den lille:


Han kom till mig idag, varifrån har vi ingen aning men han kom spatserande på åkern så jag stängde in honom i växthuset tills dom andra kom hem så jag kunde visa dom min lilla bebis. Han tycker inte alls om mig. Han väser och låter illa när jag kommer för nära. Men honom ska jag charma med lite korn så blir han fet och go. Sedan är det slakt och en god middag som står på bordet. Han heter Börje förresten, säg hej till Börje!

Min våg ljuger!

Min våg ljuger för mig! Den säger att jag gått ner 4 kilo på 11 dagar? Vad fan är det om? Var har dom kilona försvunnit ifrån? Jag är ju like rund och go som jag alltid är. Knepigt. Om det stämmer så är jag jävligt glad men någonting säger mig att det inte stämmer. Mamma sa att det mycket väl kunde stämma eftersom jag satt igång med sån fart på en gång. Fart, hahaha. Förlåt. Dålig humor igen.

Vad händer idag då? Jaa... Jag har nyss varit inne i byn för att tanka plus att jag varit på banken. Jag skulle egentligen ut och powerwalka nu men det går inte i det här jävla vädret. Men jag måste väl. Om jag nu ska komma i mina gamla jeans någon gång. HAHA! Det kommer nog aldrig hända, eller om det ska hända så kommer jag få jobba på utav bara helvete.

Just ja, jag filmade litegranna inne i byn idag. Tänkte slänga ihop en liten film så nu får se hur det ser ut i Tomelilla City. Oh yeah. Det är så vackert att man blir tårögd. HAH!

Nääe, jag ska kanske ta och byta om så jag inte blir förkyld. Jag sitter ju här i blöta kläder. Det riktigt vräker ner regn utomhus.

Jag ska visa en annan sak sen också. Det blir nice.

Stor puss så länge!Min vackra klädsel för dagen. Blöt och smutsig. Perfekt!

HAHAHA, fan va mina fötter ser miffade ut.

Buske

HAHAHA, jag har så jävla kass humor. Jag hittade precis en av mina bilder som min kusin tog för några år sedan på mig. HAHAHA. Fan alltså vilket minne. Rusta var ett rooligt ställe minsann.Min buske är grön, vilken färg har din?

Torsdag

Idag var det torsdag och det innebär att det är en massa snubbar på torget som säljer saker. Torgförsäljning är nice för då brukar Mehmet, Özcan och Ali vara där. Haha, dom är roliga som fan. För er som inte känner mig så är det som så att min familj har marknadsförsäljning på sidan av dom andra jobben. Så därför lär man känna massor av människor som står och säljer. Det betyder att man får mycket gratiskläder. HAHA!

Nåväl, välkommen till Tomelilla allihopa!Vackert va?

Dålig idé!

Mjo, när man är ute och går i Skåne så är det bäst att man antingen har på sig en mössa eller ett diadem, annars slutar det såhär:Och om det slutar på det sättet så kan man bli påkörd av en bil eftersom man inte ser vägen. Alltså är ett diadem eller en mössa livsviktig här i Skåne.

Na na na nanaaaa!

Jag måste bjuda på en låt innan jag försvinner i pluggandets värld..

Den är rätt så gammal nu men vafan. Killen är lika snygg då som han är nu. Aj aj aj.

Murat Boz - Aski Bulamam Ben ffs!Åååh han är så söt där runt 3.00 när han liksom viker näsan och munnen åt sidan.
Aaaawwww mitt hjärta smälter.

Min dag =

Ja, detta ska alltså min dag bestå av:


Usch vad jag är less på engelska nu. Less, less, less, LESS! Det är så tråkigt men engelska grammatik.. Who och Whom. Usch, fy, tvi och blä! Franska grammatiken är bra mycket roligare. Nåja..

Jag ska ju vara klar med engelska kursen snart så det är väl lika bra att jobba på.. Det är ju nationella prov nästa torsdag så jag hoppas på att det går bra då så jag får mitt MVG istället för detta förbannade VG som jag har. Sen ska jag skriva en uppsats och läsa en bok också i den kursen. Usch. Det kanske är bäst jag sätter fart dårå..

Vad hittar ni på för skoj idag då?

Stort tack.

Stort tack till alla er som funnits, stöttat och lyssnat på mig idag. Ni vet hur mycket min morfar betyder för mig så det betyder väldigt mycket att ni finns där.. Stort tack till er som även försökte få mig på ett bättre humör också. Det betyder massor.

Sjuka jävlar.

Jag ser på Insider just nu där det handlar om djur som blir sexuellt utnyttjade. Jag ser hur dom pratar om ponnyn som heter Silver. Det är hemskt att folk kan göra såna saker och sedan gå fria. För det inte finns någon lagstiftning mot det? Vadfan är det för jävla skitsnack? Man får inte våldta människor men man får våldta djur? Vad sänder det ut för signaler? Jo, djur är tydligen mindre värda än människor? Jävla skitsnack alltihopa! Liv som liv! Djur kan inte skydda sig på samma sätt som människor.

Djur som litar på oss människor och då kommer några dumma jävlar och ska utnyttja den tilliten. Det är hemskt. Jag blir så arg!

När jag tänker på hästarna som blir knivskurna, våldtagna av föremål och könsorgan så tänker jag på mina hästar. Om någon jävel skulle komma och göra det här hos mina hästar så skulle jag slå ihjäl personen på direkten! Det kan jag lova!


Listor är roliga?

Nu ska jag göra en lista som jag snodde ifrån Sabas blogg. 

Tre saker som skrämmer mig:
    * Krig
    * Förlora mina nära och kära..
    * Människor.

Tre personer som får mig att skratta:
    * Mouloud
    * Ida
    * Aykut

Tre saker jag älskar:
    * Familjen och djuren.
    * Vännerna
    * CHOKLAD?

Tre saker jag hatar:
    * Rasister
    * Att jag inte har ett jobb..
    * Att jag inte kan ha mina gamla kläder..

Tre saker jag inte förstår:
    * Främlingsfientlighet
    * Politik
    * Kärlek

Tre saker som finns på mitt skrivbord:
    * Datorn
    * Vitaminer
    * Kollegieblock i massor..

Tre saker jag gör just nu:
    * Tänker
    * Ser på tv.
    * Kliar mig på fingret

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
    * Bli rik!
    * Gifta mig
    * Skaffa barn

Tre saker jag kan göra:
    * Skela med ögonen
    * Böja bak min tumme.
    * Skriva fort på datorn.

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
   * Äldre. VISA RESPEKT!
* Bra musik!
   * Polisen. Annars går det illa!

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
    * Hebreiska. Coolt!
* Cykla baklänges
    * Springa och göra massor med volter! HAHA! Jag skulle se ut som en kossa som just släppts ut på bete.

Tre favoriträtter:
    * KEBAB!
    * Köttfärssås.
* Pressad potatis och lax.

Kärlek?

Inlägg raderat...


Aiiiii!

Vill ni ha ett tips?

Om ni har feta lår, gå då fan inte ut och powerwalka i mjukisbyxor som man har hål mellan benen på när ni är ledsen och ska träna ut alla känslorna!

För då slutar det såhär:


Och om det slutar så på insidan av låren , så gör det jävligt ont!

Ännu mer otur.

Nu blev min dag ännu sämre än ett internet som slutar fungera. Morfar är på sjukhus igen. Ambulansen hade hämtat honom klockan tolv inatt igen och nu är han på sjukhuset. Fan också.

Du vågar inte lämna mig morfar, vi ska ju fiska i sommar!


Höjden av otur!

Igår satt jag här vid bloggen och skrev, svarade på lite kommentarer och hade det allmänt "trevligt". Så kommer jag på att jag ska gå in och kolla om det kommit in några nya jobb som jag kunde söka. Sagt och gjort, jag tittade och BOOM. Ett jobb som var perfekt för mig hade kommit in som jag tydligen missat tidigare men sista ansökningsdagen var den 11/11-08, alltså igår så jag tänkte att jag skulle göra ett försök.

Så jag sätter mig och skriver värsta ansökan som är GRYMT bra, jag skriver säkert en halvtimme för att få den perfekt. Jag riktigt säljer in mig så jag loggar in på hotmail, bifogar filerna och ska skicka. DÅ SLUTAR INTERNET ATT FUNGERA! Vafan vad det om? Det började fungera nu idag igen. Less, less, less. Jag vill inte vara fattig men mitt internet vill ha mig fattig så jag istället ska sitta här hela jävla dagarna istället för att dra in lite pengar. Skit också. Så nu sitter jag här med en grym ansökan och ett internet som fungerar. Och nu kan jag inte söka jobbhelvetet längre.


Damn!

Fan vad jag saknar er tjejer!Vi borde ses allihopa tillsammans nu i jul/nyår då alla är hemma tycker jag! Ha en såndära tjejkväll som vi hade förr i tiden, innan vi började trean... När alla är hemma från studentorterna liksom!

VEM FAN?!

Vem har tuggat på min BH?


VAVAVAVAVAVVA?

Sjukhus

Jag har varit på Universitetssjukhuset i Lund hela dagen. Nu tänker jag sova. Godnatt.

Gott värre!

Nu ska jag krypa till sängs och frossa i detta:


Gurkstavar, tzatziki och Ramlösa kaktus. Kan det bli bättre än så?

Minnen...(klickbar bild...)

Mmm, sooova.....

Gud vad jag vill gå och lägga mig igen. Jag har precis tagit ut hästarna och matat dom så nu ska jag ut igen direkt efter jag ätit frukosten. Vilket liv jag lever va? Mat, hästar, powerwalk, mat, hästar, powerwalk. HAHA!

Nåväl.. Jag ska i alla fall ut och mocka och sedan ska jag ut på dagens powerwalk. Sen ska jag fan tamme ta en dusch och krypa ner i sängen igen. Det förtjänar jag efter ett sådant slit..

Imorgon ska jag börja plugga på allvar också. Jag har satt målet att jag ska vara klar med alla kurser i februari! Sen ska jag ju också till Arbetsförmedlingen imorgon.. Tycker mamma dårå. Men jag förstår inte vad det ska ge mig? Nåja, vi får väl se om hon ens kommer ihåg att hon sagt att vi ska dit..

Nu ska jag dricka upp mitt nya supergoda te och äta upp gröten, sedan beger jag mig ut i solen.


AAAAAAH!

Jag blir galen!


Oj oj oj, nyttigt värre!

Jag har lagat middag idag. Jag har ätit idag, äntligen kan jag äta litegranna i alla fall utan att kräkas.. Magsjuka suger ju som sagt. Men titta vad nyttig jag var då när jag skulle laga mat:


Mmmm, maaat! Det är bönor, ärtor, brysselkål, sojakorv och champinjoner med i min blandning. Plus en massa peppar och lite salt. Muuums. Det kanske inte ser så gott ut men det var faktiskt gott som fasen.

Ida brukar klaga på min mat som jag lagar och när jag lägger upp bilder på den så brukar hon klaga ännu mer. Men nu är det fan tamme en vegetarisk rätt så nu kan hon inte skylla på köttet i alla fall!

Att laga mat är faktiskt roligare än vad man kan tro.

Jag måste bara

Jag måste bara lägga upp denna låt med Razorlight. Fan vad jag älskar den. Sen är ju grabben som sjunger, inte helt fel att titta på heller... Och vilken röst. Den dära lite hesa och sprickande rösten. Underbar..

Razorlight - Golden TouchI know a girl with the golden touch
She's got enough, she's got too much
But I know, you wouldn't mind
You could have it all if you wanted
You could have it all if it mattered so much
But then all they know is how to put you down
When you're there, they're your friend
But then when you're not around
They say, "Oh, she's changed"
We know what they mean
Well they mean, they're just jealous
Because they never do the things
That they wish that they could do so well

That kind of girl, yes she's never alone
You leave a thousand messages on her phone
But you know you never get through
And you could have it all if you wanted, girl
You could have it all if it matters to you

But then all they know is how to put you down
When you're there, they're your friend
But then when you're not around
They say, "Oh, she's changed"
Oh we know what that means
Well it means they're just jealous
But they'll never do the things
That they wish that they could do so well

I saw my girl with the golden touch
Give 'em a taste but not too much
I just can't listen to the words of fools
But don't give away too much
Someone will need your golden touch

Because all they know is how to put you down
When you're there, they're your friend
And then when you're not around
They say, "Oh, she's changed"
And we know what that means
Well it means they're just jealous
But they'll never do the things
That they wish that they could do so well

Because all they know is how to put you down
When you're there, they're your friend
And then when you're not around
They say, "Oh, she's changed"
And we know what that means
Well it means they're just jealous
But they'll never do the things
That they wish that they could do so well
They'll never do the things
That they wish that they could do so well
They'll never do the things
That they wish that they could do so well
But they'll never do the things
That you do, you do so well


Kreativa Linda!

Jajamensan, nu har jag varit kreativ... Igen!

Jag har varit och köpt presenter till plutten som fyller 7. Hoppas han blir nöjd med dom.. Någonting säger mig att han inte kommer vara så förtjust i att han inte får några leksaker. Jag köpte två spel till honom istället. Tack till Bo Ohlsson för att ni är billiga. Det är perfekt när dom har många barn som ska fylla år hela tiden.

Om man tänker såhär:
*
 Dom har 3 barn = 3 födelsedagar/år.
* Man kanske köper en present för 200kr varje gång. Det blir 600 kronor på ett år.
* Om man tänker den summan på 18 år, plus doppresenter som kostar runt 500 kr/person så handlar vi presenter till dessa barn för minst 12 300 kronor innan dom är 18 bast.

Tänk då också på att detta bara är en familj med barn. Det finns ju fler familjer med barn i släkten. Aj aj aj, Jisses, barn är dyra. Jag ska ha fyra stycken! Det är bara att börja spara dårå..

Men min kreativitet handlade ju inte om att räkna (även om siffror är roliga..) utan det handlade ju om att jag slagit in paketen.

Jag var även kreativ eftersom jag självklart glömde köpa ett gratulationskort till honom, så jag fick ta ett vykort som jag sparat sedan jag var liten. Generöst värre.


Duktigt gjort av mig va? Inte allt för illa pinkat av en bonde va?

Godistjuv!

Vet ni vad? Jag är stolt över mig själv idag. Jag var så jäkla godissugen häromdagen trots att jag mådde illa. Så jag hittade självklart en gammal godispåse på mitt rum. Gammal och gammal.. Det är en stor påse svenskt godis som är påväg utomlands, om man säger så.

Så jag nallade en liten godis där.
Ni vet ett såntdära körsbär i gele? Sen kom jag på: "Vafan gör jag? Nu har jag börjat träna och har ätit bra i en hel vecka. Nu kan jag inte falla tillbaka i gamla vanor, jag kan inte heller göra så eftersom jag är med i en utmaning som går ut på att man inte ska äta nåt onyttigt..."

Resultat:


Möhöhöhö. Det var väl kanske lite äckligt men det skiter jag i. Jag ville bara ha bildbevis på att jag inte föll för frestelsen till 100%... Ska jag vara ärlig så var den inte ens god.

Nu ska jag kolla om Bo Ohlsson öppnar 10 eller 11 och sedan ska jag bege mig dit för att köpa en födelsedagspresent till min "kusin" Elias som fyller 7 år! Grattis! Synd att jag inte ska på kalaset.. Det är kanske inte helt hundra om man åker dit på kalas och sedan smittar ner allihopa där med magsjuka..

Sen ska jag till Ica också eftersom någon äter upp mina bananer här i huset. Trots att någon säger att han inte äter bananer längre... Ändå har det försvunnit 6 bananer på 2 dagar. Jag ska kanske leka detektiv?

Porrfilm? Gratis?

WTF! Jag sitter på föräldrarnas dator nu och skulle söak reda på en sak på google. När man skriver i deras sökruta så kommer det upp ord som man tidigare sökt på i en lista medan man skriver. Anyway. Jag skrev g för att söka efter en sak. Och då kommer GRATIS porrfilm upp som översta alternativ i dendära listan. VAFAN HANDLAR DET OM? Eller, jag vill faktiskt inte veta vad det handlar om. Även om föräldrarna är 50 bast så måste dom få snuska sig. Även om det är lite halvt äckligt..


Ta sluuuut!

Den här dagen vill inte ta slut. Jag tänkte: Vad skönt, jag är hemma. Jag ska ta en dusch och krypa ner i sängen. MEN VAD FAN ÄR KLOCKAN? 18.32. Vafan. Inte kan man väl lägga sig och sova halv sju en fredagskväll? Jag tror dock inte att det kommer att hända så hemskt mycket annat heller. Så jag hade väl egentligen kunnat lägga mig nu. Trött är jag också eftersom mina tankar var helt fulla under natten. Jag kunde ju inte sova alls.

Men men. Inget har jag kunnat äta idag heller. Magsjuka rocks. Not!

Jag har i alla fall varit med mamma och byggt till henne uppe i Kristianstad. Hon ska vara med på en julmässa förstår ni.. Så vi har byggt upp allting idag så hon kan ta det lugnt imorn. Allt som hon har gjort, är nämligen handgjort. Hon har stöpt egna ljus, målat dom osv. Sen har hon målat tomtar i trä som hon också har tecknat och sågat ut själv. Sen så smider vi ljusstakar också här hemma. Lite stolt är jag faktiskt över henne!

Här kan jag i alla fall bju på lite bilder från vad jag gjort idag:Det saknas dock en ljuskrona på bilden..

KLICKBARA BILDER:

   

Detta är ljusen som hon själv har stöpt och målat.Vinterlandskapet som vi byggde upp i en hylla..
Tråkigt va?

Vill ni se det i verkligheten så får ni åka till Kristianstad och Yllan för att se skiten live.


Bläää

Big time blä. Jag ska åka till Kristianstad nu. Bara tanken på att åka bil idag gör mig ännu mer illamående än vad jag redan är.

Ha det bra idag! Så ska jag försöka ha detsamma..

GALEN!

Jag blir rent ut sagt galen. Jag skulle ju sovit för längesen men jag har istället legat och vänt och vridit mig tills nu. Jag skrev ju ett blogginlägg när jag gick och la mig, och nu är jag fortfarande vaken. Det betyder att jag har legat i sängen och vridit på mig i över 3 timmar. Det är inte särskilt bra när jag ska upp om fyra timmar igen. Skjut mig!

Jag mår illa, som en gorilla. MÖ MÖ MÖ MÖ MÖ!

Massor av tankar flyger runt i skallen också. Jobbigt läge.

Är någon vaken?


Anla Artic

Ååh vad jag älskar denna låt!

Jag älskar Murat Boz
. Han ska jag gifta mig med när jag blir stor.
Vackra människa!


Med detta säger jag godnatt! Sov gott allihopa!

Vitlök

JAG ÄLSKAR VITLÖK. Kan någon inte förstå det? Haha. Jag kan seriöst sätta mig och äta färska vitlöksklyftor om jag vill det. Det är sjukt. Jag måste kanske skylla det på mina gener lite? HAHA!

Idag så köpte jag vitlökssalt. Jag har vitlök till allt, likaså salt. Så då kan jag lika gärna ha en blandning av dom, riight?

Smart att snacka vitlök när man har magsjuka? Haha!


Usch

Jag har fått världens magsjuka. Jävligt nice att få det idag när jag skulle träffa familjen och när jag skulle jobba hela helgen. TACK SÅ JÄVLA MYCKET BACILLJÄVLAR! När jag väl har en pytteliten chans att slita lite för att tjäna lite pengar så blir jag sjuk?

Jag mådde dåligt redan inatt men vid åttatiden så blev det värre, om man säger så... Så det var bara att skicka ett sms till familjen och kolla om det var okej att vi ses nästa vecka, som tur var så var det helt okej. Jag hoppas dock att dom inte kommer tycka illa om mig när jag avbokar så sent som halv nio, när vi skulle ses klockan tre hemma hos dom. Nåja, sjukdomar kan man ju inte direkt styra över.

MEN SKJUT MIG! På ett år har jag fått magsjuka 4 gånger? Hrm..

Sen fick jag ångest eftersom jag bara låg i sängen och inte kom ut och gick som jag gjort varje dag denna vecka, mitt nya liv, aiiight? Så jag trotsade både sjukdom och väder och gick 2.5 km, sedan hämtade mamma mig eftersom vi skulle åka och handla. HAHA! Jag rörde på fläsket iaf.

Imorgon ska jag åka till Kristianstad med mamma. Så jag får väl ha med mig en kräkpåse i bilen eller någonting sånt. Hon måste ha hjälp där så jag måste ju ställa upp, trots att jag är sjuk.

Nu ska jag gå och mysa lite med min Bebis istället. Vi hörs kanske lite senare igen.Btw, ser ni gubben som håller koll på oss där i bakgrunden?

Näääeee

Jag går och lägger mig igen. Fyfan vilket jävla väder. Godnatt. Vi ses senare istället.

5 miljoner ord..

Jag kan ändå inte sluta tänka på det hela, trots att jag har lovat mig själv det. Idag satt jag och kollade igenom några av våra gamla msn-konversationer som jag har sparade på datorn.

Sammanlagt har vi helt seriöst 13 950 a4-sidor msn-konversationer.
Det blir minst 5 miljoner ord har jag räknat ut. Det är en hel del om man säger så... På vissa ställen fick jag tårar i ögonen och på andra ställen skrattade jag så jag höll på att skratta ihjäl mig. Fan också!

Jag gör kväll nu. Så nu hoppar jag ner i sängen och sover. Imorgon ska jag på en "anställningsintervju". Be till dom högsta gudarna att jag får ett ja så jag kan börja spara pengar igen. Så jag slipper "nalla" från mitt sparkonto..

Nåväl, sängen var det ja.


Godnatt!

Vilket elände.I write the lines you want me to,
With the words I dare to use of all the ones that you have taught me,
Along the years

You cast a perfect shadow on the paper, fade away with sunlight,
I fear the way you know me, love can leave a stain...

You steal my only hope and make me stay awake another night,
I wish you bear with me, stay near me
When the Autumn leaves have fallen....
Solitude, my pain, the last thing left of me..

If you fall I'll catch, if you love I'll love,
And so it goes, my dear, don't be scared, you'll be safe,
This I swear. If you only love me

Seven lonely lies written on Deadwinter's night,
open the only book with the only poem I can read
In blood I sign my name and seal the midnight with a tear,
burn the paper, every line for them I cried...

If you fall I'll catch, if you love I'll love,
and so it goes, my dear, don't be scared, you'll be safe,
this I swear. If you only love me back

I am the Playwriter and you are my Crown, make me cry for your love,
like you've done many times, so I know I can't write these storylines without you, Lady pain,
make me strong, can't we be together without them forever...

The words I write can only hurt you, sorry for the rain, thank you,
my only one, you gave me this pain
I leave you gently on the floor, take one step towards the door,
where's the letter never written, goodnight now...

If you fall I'll catch, if you love I'll love,
and so it goes, my dear, don't be scared, you'll be safe,
this I swear. If you only love me

If you fall I'll catch, if you love I'll love,
and so it goes, my dear, don't be scared, you'll be safe,
this I swear. If you only love me back

If you fall I'll catch, if you love I'll love,
and so it goes, my dear, don't be scared, you'll be safe,
this I swear. If you only love me

Underligt!

Det är minst sagt underligt hur vissa ord kan slå till i magen som ett hårt knytnäveslag. Även om man inte hör orden, utan istället läser dom så gör det ont. Jag hoppas i alla fall att allt fixar sig till slut och att jag får min chans så jag slipper gå runt och känna såhär. Man känner sig lite tom liksom..

Nu ska vi strunta i detdära lite.

Allting är gjort inne i byn så nu är det bara att relaxa tills när hästarna ska in. Jag MÅSTE börja med att plugga igen men det är så mycket skönare att ligga i sängen och glo på tv eller slappa vid datorn istället. Jag hämtade det som kom på avin också. Det var ett brev från utomlands så det var ju trevligt att få det också.

Jag måste ju visa hur nyttig jag var idag när jag skulle äta lunch! Jag stekte lök, sockerärtor, bönor, ärtor, kycklingkorv, brysselkål och broccoli tillsammans. Mmmm. HAHA! Fibrer så det heter duga va! Jag tycker faktiskt att jag varit duktig hittills som ätit nyttiga saker.Är det någon som har några nyttiga recept att dela med sig av?

Vilken morgon..

Min mami är arg på mig. Inte blev det bättre av att jag inte klev upp "förrän halv nio"... Halv nio är väl inte så jäkla sent? Eller är det sent kanske?

Nåväl... Jag har ätit frukost i alla fall, slängt ut hästarna i hafen och mockat. Nu ska jag bara byta om och sedan ska jag ut och powerwalka. Usch.. Det är såntdära slemmigt väder idag också. Precis som det var igår..

Efter att jag gjort det så måste jag nästan åka in till Tomelilla för att se vad jag fått för paket? Jag fick hem en avi i förrgår men jag har inte beställt någonting? Så jag hoppas på det bästa.. Jag har en svag aning om vad det kan vara. Men det är säkert fel.. Nåväl.. Vi får väl se.. Jag skulle behöva åka till banken också. Bläää, jag hatar att vara gammal.

Promenad var det ja.. Jag vill rida. Jag saknar ridningen.. Eftersom jag sitter på mammas dator så kan jag ju bjuda på denna bild som togs 2004, när vi precis flyttat till Skåne. Lady (hunden) ser inte särskilt glad ut va? HAHA! Det värsta på bilden är egentligen mina byxor. Jag satt och red runt i mina mjukisbyxor i sammet. Fy vad dumt det ser ut..


Kass humor!

Jag har en vän som alltid försöker få mig gladare när någonting känns tungt. Han är en väldigt nära vän om jag säger så. Nu när jag har vart lite nere på grund av saker och ting så finns han där för mig och försöker göra mig gladare igen. Han är från Trabzon i Turkiet men pluggar till läkare i Bursa, Istanbul nu.. Det är Aykut aka Ahmet som jag pratar om såklart.

Ni som har kass humor (IDA, Elin och Olivia iaf..) måste läsa detta för han delar vår humor.. Han försökte göra mig glad i söndags när jag var så nere. Jag skriver på svenska nu så alla förstår. A står för honom och L står för mig. Okej?

A: - Det kommer sluta med att vi får gifta oss med varandra och skaffa massor med barn..
L: - Sant, men då kommer jag ju få gå runt på mina knän resten av mitt liv... (Han är bara 163 cm lång..)
A: - Ja, men vi kan ju ändå skaffa barn. Kom ihåg att jag ska ha mitt fotbollslag!
L: - Jo, vi ska ju ha 20 stycken!
A: - På en gång!!!
L: - Sen skaffat vi 20 till! Du ska ju bli läkare så vi kommer ju ha råd. Sen kan vi ha din mamma anställd som blöjbytare!
A: - Min mamma älskar dig!
L: - Tänk när jag är gravid med tjuglingar som är dina. Hon kommer göööööda mig! HAHA, när jag ska föda barn så kommer bara jag få plats i rummet!
A: - När vattnet går så blir det en swimmingpool!
L: - Tänk om jag inte kan simma då? Eller när vi ska få barnen så kan jag inte gå. Så får du sätta mig på en skateboard å putta mig till sjukhuset! Så kommer en nerförsbacke och det går inte att stanna mig. Så kör jag rakt in i sjukhusväggen med magen före och börjar spruta ut barn som flyger iväg!
A: - Eller så sätter jag dig bara på biltaket!
L: - Haha, så krockar vi med en stoppskylt eftersom du inte kommer se någonting när min mage hänger ner för rutan!
A: - Dom sista barnen kommer bara flyga ur dig när vi väl kommer till sjukhuset så vi får stå och ta emot dom.
A: - Och tänk när vi fått barnen då? Och ska åka på semester!
L: - Haha, vi får skaffa en egen dubbelbuss.
A: - Eller ett flygplan!
L: - Wiiie, jag vill köra flygplan. Jag blir piloten. Du får ta hand om barnen!
A: - Med din syn så kommer du krocka med en fågel så vi störtar!
L: - Vafan, då blir det ju bara en grillad anka på köpet. Den kan vi behöva när vi väl har så pass många barn.. Allt för att spara pengar!

HAHAHA, förlåt. Men vi hade skitkul åt detta. Vi har kass humor. Men vi garvade så pass mycket att vi hade ont i magen sen.. För en sekund glömde jag allt det jobbiga.. Här har ni förresten ett klipp där jag försöker lära honom lite svenska:Kan någon gissa vad han säger?

Träääningsvääärk!

Aj aj aj aj aj, mina ben gör ooont. Det är liksom på framsidan av nederdelen av benet. Ni fattar. Ont gör det i alla fall.. Lagom härligt att hoppa in i duschen direkt när man kommer hem, för att sedan dricka en kopp varmt te.. Mmmm!


När det är så mycket dimma och regn så är det bäst att man har på sig reflexer så man syns. Och inget jävla skitsnack om att jag har på mig reflexer men inte hunden. Jag är större så jag behöver reflexer. Han går dessutom innanför mig, alltså längst ute på vägen mot diket om man säger så. Så om jag har på mig en reflexväst och någon dum jävel kommer och kör på mig, så kommer dom lika gärna köra på vovven om han har på sig reflexer. Nu var det förklarat i alla fall.


Men ni ser ju, detta går ju snabbt som satan. Så pass snabbt att halva bilden blir suddig! HAHA!


Sen kom jag till helvetesbacken. Denna backe hatar jag. Må den brinna i helvetet! När man väl kommit halvvägs och tror att den är slut, så är det lika mycket kvar. Jobbigt värre. HAHA! Observera att bilden är tagen efter att jag gått upp för halva backen! Det bästa med denna backe, är väl att det är nerför på vägen hem... Haha!


Detta är varför jag hatar att använda glasögon, och istället använder linser jämt:


Ja ni fattar ju.. MAN SER JU FÖR FAN INGENTING!
Det kan komma en elefant och traska förbi mig utan att jag märker någonting..

Jag tror jag ska ta tag i saken och uppfinna sånadära torkblad till glasögonen!

Nuså

Nu ska jag bege mig ut i dimman ett tag. Lite regn, dimma och rusk ska väl inte stoppa mig från att gå min powerwalk, eller hur?


Vi ses snart igen!

Gymnastik?

Förresten så kan jag bjuda på lite morgongymnastik idag. Säg efter mig:

"Three witches watch three Swatch watches. Which which watch whitch Swatch watch?"

För er som klarade det galant så kommer steg två här:

" Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watch which Swatch watch switch?"

Haha, den hittade jag i dassboken imorse. Prisa dassboken ffs!


Godmorgon

Jag vaknade av mig själv runt åtta imorse men då körde jag på att vara seg och hyffsat morgontrött och låg kvar i sängen en timme till. Så nu är jag tillbaka på gårdagen eftersom jag har förlorat två timmar! VARFÖR SKA JAG BEHÖVA VARA MORGONTRÖTT?

Fan så mycket bättre det är när man är barnvakt på morgonen, då kan man i alla fall säga att man gjort någonting under dagen vid denna tid..

Nåväl, jag sitter och äter frukost nu.. Det är första gången på hur länge som helst. Jag hade helt och hållet glömt bort hur mycket jag tycker om gröt! Alla tycker att jag är äcklig som fan som äter min gröt helt utan mjölk, socker och sylt... Men min gröt ska vara naken.. Det är gott värre då.


Snart bär det av in till byn.

SUGER!

Denna dag suger. Så nu tänker jag krypa ner i sängen och sova istället.

Selim har btw läst mitt inlägg till honom. Toppen! Då har han läst det mesta som jag vill säga honom i alla fall. Så det är väl bra antar jag? Sana kalmis simdi hersey sana bagli!


STOR PUSS!


Utmaning

Jag har blivit utmanad av 2 bloggare....

.......och utmanarna är Pauline och Vendela!

Regler:

Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa.
Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem.

7 saker om mej!

  • Jag har stora fötter, storlek 42 har jag minsann!
  • Jag har 9 olika allergier..
  • Jag älskar spenat (just like Vendela...HÖHÖ)
  • Jag är förkyld 3/5 av året..
  • När jag har en finne så sitter jag och pillar på den tills det blir 20. Mysigt va?
  • Jag älskar att pilla mig i öronen..
  • Jag gillar att suga på saker.. JAG VET HUR DUMT DET LÄT! Men jag menar saker som sladden till mp:3:n osv..
Eftersom dom flesta bloggar jag läser har gjort denna utmaning så utmanar jag dessa 7..

Emmah
Emma

Blondinbella
Kissie

Stina-Lee
Kenza
Linda Rosing

Nytt liv dag 1.

Just ja, mitt nya liv började ju idag. Så jag har gått på promenad. Eller powerwalk heter det kanske. Jag tränade i vilket fall som helst! 2 km bort och 2 km hem. Det blir ju totalt 4 km. Hur duktigt är inte det för att vara första dagen? GE MIG BERÖM NU!

Det kommer dock ta ett tag innan jag kommer upp i dom 9 km som jag powerwalkade varje dag tidigare..

Jag har inte ätit någonting idag heller, detta för att rena min underbara kropp för att börja äta frukost, lunch och middag imorgon igen. I över ett halvår har jag bara ätit middag. Det gör ju att man går upp i vikt. Så jag måste fixa iordning mina matvanor imorgon igen.

Sen måste jag börja kliva upp vettiga tider. Man mår inte direkt bra av att sova bort halva dagen. I och för sig kliver jag upp fem för att passa barn. Men istället för att gå och lägga mig igen så skulle jag ju kunna göra någonting vettigt liksom..

Nåväl, jag ska få ordning på alla mina matvanor, träningsvanor och allt annat, kosta vad det kosta vill!


Sovit?

Hur har ni sovit inatt? Själv har jag väl inte sovit så toppen kanske. Vaknat flera gånger och slängt mig på klockan/mobilen...

När jag väl hade somnat i morse så vaknade jag av ett jävla oväsen:


God morgon Linda och välkommen till ditt nya liv..

Över..

Sen benim seni anlamadigimi düsünüyorsun fakat sen bana seni anlama sansini vermedin. Sen benimle hic bi erkegin ilgilenmedigi kadar ilgilendin ve sen benim daha önce hic bir kisinin bilmedigi bircok seyimi biliyorsuneger sansim uzaklardaysa seninle birlikte olmak istemiyorum ask güclüdür bu yüzden bence biz bunu yapabiliriz 2 güsel yil birlikte gecirdik ve 3.yilimida seninle paylasmak istiyorum.

Ben seni seviyorum Selim daha öncede seviyordum ve hala seviyorum. Umarim kararini degistirirsin Selim.
Hattiarla ayi ikimizinde görebilecegi süre boyunca izle ve düsün birbrirmizden uzak olmadigimizi. Biz bu uzakliktan en iyisini yapmis olabilirdik. Uzaklik bizim icin hicbir zamn problem olamaz.

Her nekadar simdi birbirimizden uzakta olsak da. Benim icin hasta olman fakir olman bunlar sorun degil. Senin kalbini ve senin iyi karekterini seviyorum..


Seninle olmak istiyorum.


Minnen

Det är otroligt vilka minnen man kan ha till vissa låtar. Här är en sådan låt, som för med sig många minnen.


Jag bjuder på Seksendört med låten Ölürüm Hasretinle
Gossegooos!

Nu har jag varit och gosat med kossorna och hämtat korn till hästarna.. Fan vad jag gillar kossor alltså. Jag vet att ni tycker att jag är knäpp men det är någonting särskilt med deras lukt som jag avgudar! När jag blir stor så ska jag ha en helsvart kossa som jag ska gosa sönder. HAHAHA!

Fan vad det är mycket som jag vill göra just nu.. Det är inte vara lätt att vara jag när jag inte har lust att göra någonting egentligen..

Jag skulle vilja plocka iordning alla mina nya kläder som jag har köpt och visa upp dom för er här i bloggen. Det är en hel del om man säger så.. Men då måste jag städa garderoben också.. Sen så skulle jag vilja börja plugga på allvar med motivationen finns inte där. Sen så skulle jag vilja bädda om i sängen men jag hittar inga örngott. Så för att göra det så måste jag städa garderoben. Nåväl, innan veckan har gått så ska jag ha hunnit göra allting har jag bestämt!

Imorgon ska jag ut och börja gå igen också. Det är tur att jag är med i utmaningen som jag antagit, för det innebär att jag inte ska käka godis, bullar, kladdekakor eller annat gott på en månad. Dag två är det nu och hittills så har det faktiskt gått förvånansvärt bra.


Nu ska jag skicka lite ansökningar till jobb som jag ska söka.. Plus att jag ska ringa familjen i Tomelilla nu också. PRIO NUMMER ETT!

Vad sysslar ni gullefjun med idag då? Någon mer som har varit och gosat med kossor?

AJ AJ AJ!

Jag tror att jag behöver en ny säng för satan vad jag har ont i ryggen. Inte roligt. Det sitter liksom längst ner i ländryggen.. Ajajaj!

Jag tog en sovmorgon idag också... Vem vill vakna av en väckarklocka på helgen liksom? Mamma matade hästarna innan jag klev upp och körde ut hö till dom. Jag tog på mig mina underbara foppatofflor. Det var ganska så dumt eftersom jag har en geggig hage. När jag insåg det så traskade jag ändå rakt ut i hagen med foppatofflorna som blev helt geggiga.. Kallt var det också. Så det rann in vatten och gegga ifrån alla hål som jag hade på tofflorna. HAHA!

Hot Shot mår i alla fall bra i geggan ute i hagen:


Lerinpackning sägs ju vara bra för huden...
Synd bara att det är jag som måste få honom ren ikväll..

Fniss..

Jag som skrev i morse att jag hade jättemycket att göra. Det slutade med att jag inte gjorde mer än jag skrev att jag hade gjort i morse. Återvinningscentralen var ju stängd idag så det var ju inte direkt någon idé att åka dit..

Imorgon ska jag i alla fall börja plugga. Jag ska ju snart göra nationella prov i engelska b och om jag har pungat ut 500 spänn för att läsa upp mitt VG till ett MVG så ska jag fan tamme göra bra ifrån mig på nationella provet också! Annars är det ju ingen idé att jag ens försöker läsa upp mitt betyg...

Jag ska nog krypa ner i sängen nu och se klart på The Grudge som är på femman nu. Vilket tråkigt liv jag lever va?

På måndag ska jag börja promenera och röra på mig igen. Jag känner ju att man inte blir särskilt pigg av att inte röra på sig..

Nåväl.. Sängen var det ja...!

Btw, jag önskar bara att du kunde ge mig svar. Så jag slipper gå runt och oroa mig. Jag behöver inte bli mer förvirrad än jag redan är. Så ta ansvar för dina handlingar istället för att bara rymma ifrån det jobbiga hela tiden... För det är precis det som du gör, du rymmer ifrån det jobbiga..

Godnatt!


HICKA?!

Jag har hickat halva dagen. Det började vid ett-tiden. Så den människa som sitter och tänker på mig, snälla sluta! Haha. Det börjar till och med göra ont i halsen ju. Haha. Sen försöker jag dricka och hålla andan och försöker också skrämma mig själv. Men inte fan funkar det heller...

Jag hade hoppats på sällskap på msn nu. Men tyvärr ser det inte ut som det. Som vanligt. Trist läge. Så jag ska nog bädda ner mig i sängen nu.

MEN jag känner mig ju på socialt humör också. Haha. Någon bloggläsare som har lust att snacka lite på msn? *blink blink*


Du finns bara 3 timmar och 15 minuter bort. Jisses...


Miiiaaaooow

Denna låt gör mig glad!

Kenta - Min bil!


Musikvideon som någon har pimpat är så jävla rolig. HAHAHA! Det är dock inte originalet förstås!

Vers 1:
Ner i botten med pedalen mannen sen i väg
jag kör i hundratio tjugio trettio på femtioväg
en häst under huven har mer än vild tjur
alla vet att Kenta kör sin bil som en biltjuv
[knip nu]jag ska ta med dig på en biltur
[knip nu] ska du spy?kliv ur
min gud ställ dig där bort långt borta ner på gatan
Kenta vid ratten och V-ås på kartan
se oss och prata försök hinn ikapp
du kommer bara se min rygg mannen sen blir det svart
är det det det det det det det det det där du kallar bil man
har sett mycket skit men det där tar nog priset
[streetrace]stå ba tyst och fin
i bakgrunden för det blir ba ba basist som flee
det kallas artisteri


Refräng:
Whoawhoaoohawhoawhoaohawhoaoawhaowhao
whaowhaooahaohwhaowhaowhaowhaowhaowhaooh x2

Vers 2:
Ner i botten med pedalen lämnar bromspår på gatan
Du lämnar dom i bilen i kalsonger och på lakan*ohh*
du är inte fräsch nånstans
och din bil är väl ändå lite väl långsam
BWOOP BWOOP Oh Oh dom vill vissa dom är störst
Dom vill ta mitt kort med dom måste ta mig först
Jagad av polisen babylon hack i häl
köpte grisen i säcken men en gris stack iväg
jag visar en väg alla ni glider med
håller fanan så länge bilen är hel
du riskerar livet (din jävla galning)
ja ba lider med er som har kärran på lagning
femton p-böter ingen varning
hur jag har klarat mig? ingen aning


Ref x2

har sovit i min bil haft sex i min bil
högtalareset har spräckts i min bil
har man somnat i min bil har man väckts i min bil
dom sjukaste saker jag sett i min bil*igen*
har sovit i min bil haft sex i min bil
högtalareset har spräckts i min bil
har man somnat i min bil har man väckts i min bil


Ref x 4

Vad tycks?

Morron

Eller middag. Jag vet inte riktigt. Jag har redan hunnit med en del och mer ska jag också hinna med idag. Jag har redan fått ut hästarna och mockat till dom, trots att jag inte klev upp förrän halv tio.. Skönt med sovmorgon ibland. Men hästarna var mer än hungriga eftersom mamma hade missuppfattat mig igår kväll när jag bad henne mata dom i morse. Men dom överlever!

Igår var det en lite jobbig kväll för mig. Men det pratar vi om en annan gång.. Eller så pratar vi inte om det alls. När jag såg honom igår så stannade mitt hjärta nästan.. Förvirrad är jag över hela saken i alla fall. Inte blir det bättre av att jag alltid har en massa frågor som inte besvaras. Nåväl.. Livet går vidare..

Fiddan ringde nyss också, den lilla kusinen.. Jag förstår inte, telefonen har gått varm idag. Det ringer hela tiden och inte är det någon som vill prata med mig heller. Haha! Stackars mig. Jag är inte omtyckt. Eller så är jag omtyckt men alla som jag känner ligger och är bakfulla idag? Jag hade två fester som jag hade kunnat gå på igår kväll, ett halloweenparty som Elin hade och en inflyttningsfest som Josse hade. Men vad gjorde jag? Jo, jag satt hemma på msn.. Haha. Men om man kliver upp fem hela veckan så har man inte någon ork att festa heller..

Nej, nu ska jag hoppa vidare. Det är som sagt mycket att göra idag. Jag ska åka till återvinningscentralen nu (om den är öppen), sen ska jag hämta korn till hästarna, sen ska jag duscha och bädda om i sängen, skicka lite ansökningar till jobb och sedan ska jag plugga. Usch, vilken jävla lördag va?Det blev ett jävla långt inlägg nu. Förlåt. Haha!

RSS 2.0