Blääää

Den här dagen har sugit sedan den började. Vilken tur att den är över snart.


Fin utsikt.

När man är påväg hem så är det trevligt när man har en fin utsikt framför sig.


Tycker ni inte?

Btw så bor jag rakt in till höger här... Ute på åkern med andra ord..

Igår var jag glad!

För då snöade det! Alla ni som känner mig, vet hur mycket jag tycker om snö. Så ni kan ju förstå hur pass glad jag var. Haha! Snö i Skåne, i oktober dessutom. Jag är mer än nöjd! Haha. Jag blev så pass glad att jag var tvungen att ta mig ut i ovädret för att ta lite bilder..


 

Dessvärre så är ju all snö borta idag och det är stora vattenpölar överallt men skit i det, jag har sett snö!

Nu ska jag gå och göra våfflor. Sedan är det dags att städa stallet igen. Alla dagar är likadana. Fan vad tråkigt.

Vilken jävla morgon.

Jag trodde att allt skulle gå bra idag, det verkade i alla fall så i början av dagen. Det har tyvärr ändrats eftersom det har slängts glas och tallrikar som gått sönder. Så jag har fått dammsuga också. Det är inte lätt när mellanpojken har en dålig dag...

Utmaning

Jag har gått med i en utmaning som Emmely har på sin blogg. Från och med lördag och en månad framåt ska man inte äta något godis, dricka, chips, bullar och allt annat sånt skit.

Jag tycker att ni också borde vara med i utmaningen. Det är kanske dags att börja om livet på nytt liksom? Få en vändning? Då kan det vara bra att vara med i denna utmaning för att få en riktig start.

Klicka på bilden för att komma till Emmelys blogg och var med i utmaningen du också! Berätta för mig också om du är med i utmaningen vetja. För jag kan behöva all support jag kan få om jag ska kunna sluta med mina kladdkakor. HAHA!


Alltså..

Jag håller på att bli riktigt sjuk. Jag har gått runt och hostat och nysit hela dagen. Trist läge.

Klockan fyra kommer hovslagaren Thomas för att sko min häst. Då får han nya pjucks så då kommer han känna sig snygg värre. Snygg är han i vilket fall som helst.

Jag har kommit på att mitt rum är på tok för litet. Jag vet inte vad jag ska göra. Finns det någon som har tips på hur man kan få mer plats i rummet? Jag har redan tre stora plastbackar under min säng med saker. Men var ska jag ha plats med dessa saker till exempel? :


Jag har ingen aning om var jag ska lägga skiten. Jag har redan fulla väggarna med saker och jaa.. Jag vet inte. Något tips?

Snart är det lördag och då kan man sova halva dagarna. Om jag har den turen. Mamma brukar komma och väcka mig halv nio eftersom hon tycker att jag sovit tillräckligt länge då.

Vilken jävla natt.

Jag har hostat hela natten så jag har inte fått sova många minuter/timmar. Jag tror faktiskt att jag har influensan. Nu så sjunger jag och Lizette lite. Ni kan ju själv föreställa er en tvååring som sjunger Pippi och Blinka lilla stjärna. Hon läspar..

Klara, färdiga, GÅ!

Nu ska jag bestiga Mount Everest. Eller, sängenberget kanske. HAHAHA!


Som sagt, jag kan i alla fall se golven och nu skiner dom. Nu ska jag ta tiden att packa till allt där det ska vara igen.. Mitt rum är för litet. Det finns ingenstans som jag kan lägga alla saker. Eller så har jag för många saker...?

En liten paus

Nu tar jag en liten, liten paus för att uppdatera här. Jag jobbar på för fullt för att få ordning här. Jag kan äntligen se mitt golv. Jag kan dessvärre inte längre se min säng. Inte bra. Haha!

Guuuud vad jag är sugen på chips. Inte blir saken bättre av att Boan har utförsäljning av chips heller. Dom säljer 2 påsar för en tjuga.

Som jag skrev i morse så såg jag på barnprogrammet Dora med barnen och jag kan säga så mycket som att jag från och med nu hatar höstlov! För nu kör dom dubbla avsnitt av skiten också. Helvete. Jag trodde jag skulle dö när jag satt där i soffan med dom i morse.

Jag tycker förresten att ni ska klicka er in hos Marica och vara med i hennes tävling. Jag är i alla fall med! Man kan vinna en goodiebag med olika slags smycken. Denna söta är exempelvis med i bagen..

Klicka på bilden för att komma till tävlingen..

Jag är kartan, jag är kartan, JAG ÄR KARTAN!

Fan vad jag hatar barnprogrammet Dora. Det dödar min hjärna. "Jag kanske har en lång stege i min ryggsäck!" och självklart har hon det, tre stycken till och med. Bananbyxor alltså! Men det har blivit en vana att mobilblogga lite på morgonen i alla fall..

Puss

Puss på dig min lilla kisse!

Jag började städa rummet men så kom jag på att det är Desperate Housewives ikväll. Det betyder att jag ska packa av min säng och lägga alla saker på golvet istället. Jag får städa imorgon istället. Tror ni det kommer ske?

Med detta säger jag godnatt!

Stökigt?

Jag har ju skrivit i många dagar att jag har stökigt på mitt rum. Nu tänkte jag dela med mig hur det egentligen ser ut inne på mitt rum. Ni tror säkert att jag överdriver..

Men hur får man motivation, lust och ork att städa rummet när det ser ut på detta sätt?:






Allt det som ligger här på sängen låg även på golvet innan jag la upp det på sängen. Haha

Jag ska gifta mig med en man som är bra på att städa.

Som sagt, budet kvarstår.. Vem vill ha betalt för att städa mitt rum?

Roligt

Jag hittade denna roliga histora hos Robin på Gaybloggen..

En lärare frågade sin nya elev:
- Vad är ditt namn lille vän?
- Mohammed Ben Ahmed, svarade den lille.
- Nu är vi i Sverige. Här finns inga Mohammed. Från och med nu kommer du att heta Örjan Karlsson!, svarade lärarinnan. När den lille kom hem så mötte dehan sin mamma:
- Var har du varit Mohammed?, sa hans mamma till honom under sin slöja.
- Jag heter inte längre Mohammed, sa den lille. Jag heter Örjan Karlsson, för jag är nu i Sverige.
Mamman blev rasande och gav honom en örfil och skrek på sin man. När han fått situationen förklarad för sig gav han också Örjan en örfil.  Dagen därpå, när han kom tillbaka till skolan, kunde lärarinnan konstatera att han hade märken efter fingrar på sina kinder:
- Vad har hänt Örjan?!, frågade hon alldeles bestört.
- Jo, det tog inte mer än två timmar efter det att jag blev svensk förrän jag blev attackerad av två araber

HAHAHAHA. Min humor är kass.



Okej, när jag ändrade språket till engelska på denna historia så ändrades svensk till amerikan? Ofta...

Okej?

Vem fan döper en tv-katt som är på ett barnprogram, till Puppi? Jisses,jag trodde jag hörde i syne.. Jag längtar hem till sängen igen eftersom vädret suger, men snart får jag åka hem. Än har barnen inte bråkat något. Its a hallelulja (stavning?) moment..

Fan, fan, fan, FAN!

Här planerar man för en tidig kväll, man stänger av datorn klockan sju, lägger sig till rätta med tv:n på och vad ser jag i taket? MILJONER MYGGOR! Klanten Linda har vart igång och lämnat fönstret öppet med fönsterlampan på. Imorn är jag en prickig korv..

Shopping

Jo, jag har ju som sagt shoppat alldeles för mycket nu under en tid. Det är inte bra eftersom plånboken börjar eka. Imorgon ska jag åka och köpa en tavla också. 129 kronor kostade den så det är inga stora pengar, men många bäckar små sägs det ju..

Jag ska lägga upp ett inlägg där jag ska visa upp allt som jag köpt den senaste tiden. Det är en del om man säger så.

Idag har jag pratat med Selim lite. Han hade vart inne på min blogg igår och såg videoklippet som jag la upp igår. Det betyder en del om man säger så. Ett minne.. Inte bra, inte dåliga. Men ett minne i alla fall. Han var glad som fasen över att jag hade lagt in översättningsfunktionen från google på min blogg. Då kunde ju han också läsa min blogg, istället för att bara kolla på bilderna. HAHA!

Idag har jag också shoppat btw. Jag har köpt renar! Haha. Min rensamling blir bara större och större. Jag hittade världens tuffaste sak idag när jag var på Boan (Bo Ohlsson, Skånes svar på Ullared..typ..), jag tryckte nämligen en mjukisren på foten/tassen/klöven. Jävlar vad han sjöng och rockade loss! HAHA! Hornen dansade och bjällrorna klingade. Den var tuff. Dessa är inte lika tuffa men dom är i alla fall rumsrena:


HAHA, ser ni den röda lappen? REA! Den var så jävla ful att jag var tvungen att ha den. 29 kronor kostade mina renar sammanlagt.. Jag gillar att köpa fula saker.

Höhöhö, jag ska kliva upp från sängen om exakt 11 timmar igen. Klockan 05.10 ringer klockan. PANIK!

Jag stinker..

Jag luktar för mycket häst nu. Hunden vill nämligen inte mysa med mig i sängen. Trist läge. Jag kom nyss hem från att ha passat barnen och har slängt ut hästarna i hagen. Jag är GRYMT trött, jag kunde verkligen inte somna igår. Dags för en powernap. Puss!

For you..

Du vet vem du är..


Trots allt som hänt så kommer jag aldrig glömma dig..

Jag längtar tills vi ses.

Jag älskar dig...

HUNDJÄVEL!

Idag blev jag väckt klockan halv nio, fast klockan var egentligen halv åtta. Haha, våra telefoner fungerade tydligen inte eftersom mamma glömt lägga på luren på övervåningen för 2 dagar sen...? Hahaha.

När jag vaknade och klev upp sådära halvtrött och vandrade in till toaletten så blev jag livrädd. Jag höll rent ut sagt på att skita på mig. Varför? Joo, eftersom jag HALKADE? Inomhus? Hallåja? Benen gick åt varsitt håll och jag blev grymt chockad.

När jag tände lampan och såg vad jag halkade i så blev jag grymt äcklad..

God morgon Linda, god morgon...

FAN TA DIG HUNDELÄNDE!

Det värsta är ju att man ser halkspåret också. HAHA! Tänk om jag ramlat och brytit benet. Vad skulle jag ha sagt till läkaren liksom?

Grymt bra

Jag älskar denna låt med den svenska killen Erik Hassle. Den är underbar..

Erik Hassle - Hurtful


You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

Nu ska jag kolla på Roger Pontare. Tack och hej!

Mjaaaooo

Idag har jag haft högskoleprov. Och det var bra mycket tråkigare att göra när man var ensam. Ida, till våren får du joina mig igen! HAHAHA. Jag har redan rättat mitt så jag vet hur många rätt jag får. Fan vad löjligt egentligen att jag har alla rätt på statistiken förutom dom 2 sista som jag inte hann göra. Där fyllde jag bara i några rutor eftersom tiden tog slut. Nåväl, 18 poäng fick jag på den delen i alla fall så det var väl trevligt. Det är förjävla konstigt att jag fick bra på den delen när jag bara har G i Matte B. Uffa. Jag tror nog att jag är jävligt dum ändå. Jag hade nog bara tur där.

Det är trist att dom ska ha ordförståelser med också. För orden är så lika varandra och man vet inte riktigt vilket ord som är det rätta. Jag fick 26 rätt på den och det fanns 40 ord. Så det var den delen som det gick sämst på.

Men nu har dom tagit bort saken så jag kan inte kolla hur mycket jag får i snitt nu.. Trist.. Jag vet bara poängen och snittet ändras vid varje prov. Så det är lite trist.. Men det är nästan roligt att göra detta.. Faktiskt. Så det är lite konstigt. Jag ska göra det i vår också så det blir nice.

Btw så gjorde halva Tosselilla crew högskoleprovet, jag såg Frida, Fredrik, Jennie och fyra andra där. Och så jag förstås. Får icke glömmas.

Ikväll så vill jag börja att städa mitt rum så jag kan sätta igång med pluggandet på allvar. Sanningen är den att jag inte hittar mina böcker eftersom jag byggt berg inne på mitt rum. Det är saker överallt i stora högar. Nåväl. Jag kan väl inte vara över-flitig idag heller? Jag slänger mig framför tv:n och ser någon skön film istället.


Phuuu

Som tur är så gick allt bra med morfar igår. Men jag kan lova att det var många orofyllda timmar. Han fick sövas ner och sedan skulle dom "chocka" in hjärtat i rätt rytm igen. Det är en rätt så vanlig "operation" men ändå så blir man ju orolig eftersom han ändå är 82 år gammal. Nästa sommar har jag planerat att jag ska ta en vecka då jag ska åka upp till morfar och fiska som på den gamla goda tiden. Jag och morfar fiskade alltid på somrarna innan han flyttade till Varberg, för att sedan flytta till Filipstad. Det är våran grej liksom..

Men sen ska jag ju dra till Turkiet också. Ajaj, blir svårt att hinna med allting. Jag ska prioritera morfar min i alla fall.

Anyway.. Nu ska jag snart åka och vara barnvakt till dom små pojkarna som bor 3 minuter härifrån. Det blir nice.. Jag hoppas att dom är lugna så jag kan få ha det lite lugnt.. Men så lär det väl inte vara antar jag. Haha.

Jag hoppas verkligen att förkylningen släpper till imorgon. Jag vill inte sitta i salen på högskoleprovet och vara den där som alla sitter och kollar bak på eftersom jag har den irriterande näsrinnan och hostan. Haha.



Puss!


Jag har en finne på sidan av min mun. Vacker va?

Oro

Jag fick precis veta att min morfar är på sjukhuset. Han kommer genomgå en hjärtoperation inom en halvtimme. Min morfar är 82 år gammal så därför är jag grymt orolig för honom. Om han inte bodde 50 mil härifrån så skulle jag hoppa in i bilen nu på direkten för att vara med honom på sjukhuset. Han är nämligen den som betyder mest för mig i hela världen. Morfar, be strong. Jag klarar inte att förlora dig nu. Jag kommer aldrig klara av att förlora dig.


Bilden är tagen 1998 när jag var 9 år gammal.

Wonderful day

Minst sagt. Har ni kollat ut genom fönstret? Grymt fint väder är vad det är. Det känns nästan som att det är vår. Btw så har jag kommit in i målbrottet för helvete vad jag pratar snyggt nu. Haha!

Jag vill helst av allt krypa in i mitt täcke igen och inte göra någonting men så går det inte att göra idag. Eftersom jag har varit sjuk och haft feber så har mina stackars hästar fått ha smutsiga boxar i 2 dagar nu. Mina stackars hästar ja.. Nåja, det är väl inte så mycket att göra åt saken när man är så pass sjuk som jag har varit. Jag har haft 39 graders feber i tre dagar nu och jag har fortfarande feber. Men nu MÅSTE jag mocka, oavsett om jag är sjuk eller inte.

Efter att jag tagit mig igenom allt bajs så ska jag ta en snabb dusch för att sedan åka in och hälsa på mamma på marknaden. För er som inte vet så är hon marknadsknalle. Trevligt värre. Hennes julklapp är köpt nu också. Det känns faktiskt ganska så skönt att ha det gjort. Jag har bara tre julklappar kvar att köpa och sedan är jag klar.

Jag hatar julen. Bara så ni vet.



I hate

Jag hatar när folk busringer mig. Bara så ni vet.

Med detta säger jag godnatt.

Atjhoooo!

Btw, jag saknar dig. Du vet vem du är tatlim..


Jag tävlar!

Jajamensan, ni minns kanske mitt dåliga försök att ha sånahära tjocka armband? Om inte så kommer bilden här igen:


My dear tejprullar... Jag skrev ju då att jag inte förstod modet med sådana tjocka armband. Men nu vill jag som sagt vinna sådana armband för att försöka förstå det modet.

Dessa vill jag vinna:


Dom är bra mycket snyggare än mina tejprullar va? Du kan vinna dom hos Little peaché.

Tävlingen avslutas imorgon så skynda dig att klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Gör mig en tjänst!

Ni är helt världsbäst om ni gör mig en tjänst.

Klicka på bilden och bli medlem på den sidan så är ni underbara. Om man värvar 30 personer så får man en laptop som premie. Hur bra är inte det? Så gör slag i saken och bli medlem där så är ni helt underbara!

Det tar inte lång stund att bli medlem där. När ni sedan tjänat in 10 poäng så får även jag 10 poäng. Toppen, eller hur?

Där dom frågar vem som tipsade dig/er om sidan så låter du siffrorna bara stå kvar.



Om man nu inte är sugen på en laptop så kan man exempelvis få presentkort på MQ (IDA, this is for you!!), presentkort på smink, GPS, Nintendo, Playstation 3, 6 biobiljetter, Playstation 2, Xbox och mycket annat.

Ni är helt underbara om ni hjälper mig att nå min laptop som jag är grymt sugen på.

Skriv till mig efter att ni blivit medlem så kanske jag kan fixa en liten överraskning till er.

Varför i hela friden?

Varför måste alla människor vara så förjävla spydiga? Jag är less på såna idag. Nåväl, idag ska jag vara positiv istället för att vara negativ. Om man är negativ så tjänar man ju inget på det, eller hur?

Jo, lite mer negativ måste jag vara eftersom det inte finns några jobb!!! Jag har sökt fyra stycken den senaste månaden och jag får inga napp. Idag fick jag ett brev hem från Distriksveterinärerna om att jag inte fått jobbet som assistent där vilket är ltie trist. Det var istället någon Andrea som fick jobbet. Bajs på dig! Det har gått så långt att jag börjat överväga ett telefonförsäljarjobb. Då är det illa!

Feber har jag också.

Så jag tänkte fixa mina bilder från Ladies Night så ni kunde få ta del av dom. Men det sket sig eftersom min kamera dog när jag väl hittat sladden för att överföra bilder..

Pengar har jag också gjort av med. Närmare 1500 kronor. Det är trist att veterinärer är dyra. Min lilla häst fick ha en tub med kamera genom mulen och ner i luftröret och lungorna. Han var slemmig värre så nu måste han gå på medicin i 10 dagar. Men det är ju bättre om han är frisk så pengarna är väl spenderade.. Synd bara att det står 5941,26 på kontot.. Snart lär det väl stå 0,00.. Det skulle behöva stå 59412,60 istället.. Gosh.. Tur att jag satte in en del pengar på mitt sparkonto så jag inte blir av med alla pengar jag äger och har. Den dagen jag får jobb så ska jag spara pengar som fan. Det lovar jag dyrt och heligt.

Imorn ska jag upp halv fem igen. Låt mig sova! Men det är pengar det också. Som jag ska spara.. Jo, eller hur. Haha.

Sen kom jag på att det snart är helg och att jag då får sova, men nej. Det är högskoleprov på lördag. Skjut mig, snälla?

Bajs på allt!


Jaha, det blev ett rätt så negativt inlägg idag ändå.. Det var ju inte det som var meningen.. Inte tjänade jag något på det heller..

Kläder

Klääääder i massor. Jag har shoppat på tok för mycket kläder på sista tiden. Dessa saker från Haléns är påväg hem till mig nu:


Tuff!

Satan vad tuff den kille är. Han har tydligen byggt instrumentet helt själv. Jag tycker att han är tuff. Faktiskt. Jag ger er:
 
KazooKeylele - Ukulele - The final countdown



Vad tycker ni?

Shit

Jag tror aldrig att jag har varit såhära förkyld någon gång tidigare. Min näsa är knallröd och har tappat en massa hud bara för att jag har snytit mig så mycket. Jisses. Jag hoppas att det går över snart, annars kommer jag bli galen.

Jag har lagt till en funktion på min blogg där man kan byta språk på mina inlägg. Detta eftersom jag har människor från 3 olika kontinenter som läser min blogg. Men dessvärre så förstår dom aldrig vad jag skriver, dom kollar mest på bilderna istället. Anyway.. Översättningen blir dock inte 100% perfekt. Men då kan dom i alla fall förstå lite av vad jag skriver. Det blir bättre för dom och det blir bättre för mig.

Idag har det inte hänt så mycket. Jag har fixat hästen lite eftersom vi ska till veterinären imorgon bitti. Klockan nio ska vi vara där så jag lär få kliva upp vid halv sju-tiden eller något liknande..

Vet ni vad jag har kommit på? Naturkunskap B är jävligt intressant. Jag har lärt mig massor av cancer idag. Jag hade aldrig trott att cancer kunde vara så intressant.

Jag har fortfarande inte fått några napp om städningen på mitt rum. Jag undrar varför? Hahaha. Jag borde kanske slänga upp en bild här på bloggen så ni kan se hur otroligt stökigt det är. Ni tror mig säkert inte.. Haha! Jag vill göra höstmysigt inne på mitt rum igen med höstiga ljus i fönstret och sånt. Jag vill mysa på mitt rum. Massor.

Nåja, nu ska jag slänga in detta inlägg på bloggen och sen ska jag svara på lite kommentarer. Det låter bra va? Jag tänkte slänga upp ett till inlägg lite senare med lite saker som jag nyligen införskaffat till min garderob.


Lampskärmen är dock inte en av dom sakerna...

Inte så dum ändå.

Jag är inte så jävla dum som jag ser ut. Jag gjorde nyss ett iq-test.

Töft. MENSA nästa, aiiight?

Sjuk värre.

Idag är jag sjuuuuk. Sjuuuuuk värre. Jag hatar att vara sjuk. Jag gillar inte att vara förkyld. Min näsa rinner ena sekunden och nästa så är den helt täppt. Sen har jag hosta och ont i halsen som fan. Lägg till att jag har lock för öronen och att det känns som att jag har en stor varboll på nacken, istället för ett huvud. Haha. Det enda som är roligt med dethära, är att jag låter som en man när jag pratar. Eller rättare sagt... Som en kille i målbrottet..

Jag känner att jag verkligen skulle behöva städa mitt rum. Det är kris nu alltså. Det ser hemskt ut om jag ska vara ärlig.. Men jag orkar inte och jag vill inte heller. Någon som har lust att städa mitt rum? Ni får 500 kronor om ni gör det. Under tiden hade jag tänkt ligga i sängen och ha ett maratom med Desperate Housewives.

Trist att jag är sugen på apelsinjuice när jag är allergisk.

Så händelserik har min dag varit. Vad har ni pysslat med under dagen?


Sötnosar

Vet ni vad jag tycker att ni ska göra?

Ni borde bli medlem hos Gratisbio via min länk. Då får ni 75 poäng extra. Jag har varit medlem ett bra tag där men har inte tänkt på att jag kan värva medlemmar. Men kanske finns det någon av mina läsare som vill bli medlem? Då får man presentkort och/eller biobiljetter genom att sitta vid datorn och klicka på annonser. Hur underbart är inte det, egentligen?

Så klicka på bilden här nedan som jag lånat här och bli medlem du också vetja! Så gör ni både mig och dig själv en tjänst liksom.


Jävligt less

Det kan jag säga att jag är! Jag är så sjukt jävla less på en tjejs jävla falska spel. Hon är full av skit. Hoppas hon får skit för hur hon själv är. Nääe, nu ska jag inte vara sån.

Let's move on..

Igår så jobbade jag fem timmar hos den nya familjen. Det var trevligt faktiskt. Det var första gången som dom hade en barnvakt så jag är glad att det var 2 barn och inte 3, annars hade jag dött. Haha. Barnen var 1 och 3 år gamla. Jag trodde det skulle bli stoooora problem när jag skulle lägga lillen men det gick ju ändå faktiskt. Han somnade ganska så fort. Det var förmodligen många nya intryck och därför tvärslocknade han. Sen satt jag och den andra pojken och kollade klart på Idol, dom sjöng väldans fint tyckte han. Men han sjöng finare. HAHA! Så sööt.

Barn är underbara. Minst sagt..

Nu sitter jag med lite räkningar i knät som jag hade tänkt att betala nu på stört. Så det blir gjort liksom.

Annars har jag nog inte gjort så mycket dom senaste dagarna, jag vet dock att jag varit väldans frånvarande här.. Tyvärr. Men ska jag vara ärlig så har jag inte haft varken lust eller ork att röra datorn. Jag har bara umgåtts med djuren. Och familjen såklart. Skönt värre. På tisdag ska jag till veterinären med min pålle också. Wish us luck, we'll need it...


Jag och min Bebis.. (oh yeah, that's his name...)

Nu ni!

Nu har jag jobb minsann. Eller jobb och jobb vet jag inte om jag ska kalla det. Jag ska i alla fall börja passa mer barn nu. Det är ju bättre än ingenting, eller hur? Jag ska börja passa tre andra barn som bor 3 minuter ifrån mitt hus. Härligt värre! Sen börjar det rulla in ännu fler saker och ting som jag kan tjäna pengar på. Jag funderar på att sälja lite saker också som jag aldrig kommer att använda igen. Fan, det känns som att jag är världens fattiglapp. Men sanningen är den att jag egentligen inte behöver jobba alls.

Nåväl..

Jag är hemma från min lilla resa också som ni kanske förstår. Showen var nice som fan. Mycket Martin. Så jag är mycket glad. HAHA..

Anyway.. Annars hände det inte så mycket däruppe.

Men jag bjuder i alla fall på lite bilder.

Trodde jag ja. För nu dampar min jävla dator igen. Jag ska skjuta fanskapet.

Mutter...

Förlåt

Förlåt att jag inte uppdaterat någonting här på flera dagar. Först har jag ju varit bortrest men sen så ligger mitt internet nere. Det fungerade häromdagen men då kom jag inte in på internet istället. Imorgon ska jag på anställningsintervju. Wish me luck!

Ladies

Vi kom nyss hem från Ladies Night. Helt underbar Martin var eller? Jag älskar karln! Nu ligger jag på soffan hemma hos Emmah, jag borde sova eftersom jag är trött och ska upp tidigt imorn men jag kan verkligen inte sova. Det är väl lite trist. Vad gör ni?

Jag hatar tåg!

Bara så ni vet liksom... Jag sitter på tåget påväg till Malmö nu. Självklart hamnade jag på en bak och fram plats och fy vad jag mår illa. Snart är mitt mp3batteri slut oxå. Hoppas Pressbyrån har så jag kan köpa nya. Annars avlider jag. Big time! Uff..

Pfff

Jag är äntligen klar med all städning, eller om jag ska vara ärlig så blev jag klar redan vid fyratiden då jag istället började laga mat. Jag känner mig som värsta mamman bara för att allt skulle vara perfekt när mamma kom hem. Självklart så glömde jag att städa tvättstället och inte satte in mina flskor i skåpet vilket fick mamma att gå i taket när hon kom hem ändå. Less.

Nåväl, annars så har jag inte gjort så mycket annat idag. Imorn ska jag åka tåg. Uuuusch. I wish I could drive. Eller flyga. Men det går ju inte. Så nu ska jag snart börja föra över massor med nya låtar på min mp3. Guuuud vad jag vill ha en Ipod. Give me one, please?

Förresten så har vi nya håret här. Det är en rätt dålig bild men nu ser ni i alla fall hur det ser ut..



Tänk om man kunde bli bra på bild någon gång? Vad härligt det skulle vara.. Haha!

En hemlis

Vill ni veta en sak? DET SUGER ATT STÄDA! Jävla skit. Jag hatar att man ska behöva stöka ner för när man gör det så måste man städa också. Nu har jag i alla fall dammsugit nere och nu ska jag börja dammsuga här på övervåningen också. Sen är det skurningen kvar och efter det så måste jag laga mat och plocka ur och i diskmaskinen som lär bli proppfull eftersom jag har 90% av våra glas inne på mitt rum. Det är väl bäst att plocka ur dom innan mamma kommer hem. För om dom står därinne när hon kommer hem, då tar det hus i helvetet vill jag lova.

Sen måste jag packa ikväll också, plus att jag ska föra över lite låtar till min mp3. Jag ska ju åka tåg imorn. Jag fasar redan för att jag ska kräkas. Uscha. Sen måste jag tillbaka in till Tomelilla eftersom ett paket kom till mig idag. Löjligt att man inte kan få hämta ut det innan 16.00. LÖJLIGA ICA! Plus att jag måste mocka. Så det är mycket att göra idag, men det blir väl så när man skjuter upp allt till sista sekunden antar jag?

Nej, jag ska fortsätta nu så jag kan jobba på med att uppdatera bloggen på ett riktigt sätt sen. Ni ska bland annat få en massa bilder. Det blir nice.

Stor kram!
 
Jag bjur på nå skoj nu också innan jag kilar iväg...


Uuuuusch

Fyfan vad jag mår illa.

Jag gör nog kväll nu.

Hörs imorn istället så uppdaterar jag riktigt...

Let me sleep

Zzzzz, fan vad jag är trött. Det är kanske inte så bra att stanna uppe halva natten och snacka i telefon när man ska upp klockan sju. Jag snoozade 2-3 gånger också innan jag äntligen tog mig upp. Jag fattar inte hur morgontrött jag är. Jag var inte trött heller egentligen. Utan det var mer en känsla av att ligga kvar i sängen som svepte över mig liksom..

Jag hann inte färga mitt hår igår (eller jag orkade inte...) så därför håller jag på och färgar det nu. Hej jag heter Linda och färgar mitt hår tidigt på morgonen! Vad är ditt problem? Haha.

Något säger mig dock att det inte ser riktigt rätt ut.. Men jag märker väl det om en kvart då jag ska ta ur skiten..

Förresten så ser jag nu att jag har två födelsemärken där på sidan. Det visste jag inte. Coolt.

Anywaaay så är jag hungrig också. Så jag ska nog göra gröt idag tror jag. Haha, jag äter gröt frivilligt? I'm wacko.

Halv tio ska jag vara på gamla skolan för att få information och böcker av lärarna. Låter väl nice? Så jag ska träffa Yvonne, Ana, Linda och Peter. Nice nice. Sen kan jag äntligen börja plugga igen så jag slipper sitta hemma och uggla.

Nej, nu ska jag kolla runt lite på bloggar innan jag tvättar ur håret.

Pöss!

Övertrött

Helvete vad trött jag blev helt plötsligt. Jobbigt.

Men nu har jag badat hästarna i alla fall och nu står dom i stallet med nya täcken och nyhalmade boxar. Det är första natten som dom ska sova i stallet så det är extra fint idag. Mysigt värre.

Jag som täntke lägga upp finfina bilder nu men det går ju inte eftersom min dator vägrar samarbeta med mig.

Nu ska jag krypa ner i sängen. Det blir en tidig morgon imorgon. Jobbigt. Jag som är van att sova till elvatiden nuförtiden ju. Huvva.

JAG LYCKADES MED MATEN IDAG BTW. Jag borde få en eloge för det. Jag brände inte fast mjölken. Härligt!

Nu ska jag sussa, godnatt sötnosar och dröm sött!


SJUKT!

HAHAHA. Får jag fråga hur fan man ska kunna använda detta?

(bilden lånad från coolstuff.se)

Visst, det är säkert skitkul (skitkul, fattar ni. höhöhö..) att ha någonting sånthära att göra när man sitter på toa. Men om man nu sitter och kluddar på detta när man är på toa och sen ska torka sig så kan det väl sluta illa? Jag menar, hur kul är det att springa runt med en jävla sjua i baken?

Då kör vi då!

Yes sötnosar! Nu ska jag ut och träna. JAG, TRÄNA? HAHA. Det var ett tag sen men jag ska nog överleva lite powerwalk. 30 minuter blir det nog, som på den gamla goda tiden ni vet. Haha. Något säger mig att jag kommer vara helt död ikväll.

Idag har jag inte gjort ett skit egentligen. Özz ringde och väckte mig klockan åtta i morse. Då var jag inte nådig. "Pfff, riiing seeenare jag sooooooover...". Stackarn. Nåväl life is life och när jag sover, så väcker man mig inte utan konsekvens.

Jag har massor att göra innan fredag när jag ska åka till Emmah. Jisses alltså. Jag ska träffa flickan på fredag. Och allt tack vare ett linne julen 2006. Cooolt. HAHA!

Idag måste jag:
* Träna
* Duscha hästarna
* Färga håret
* Laga middag
* Städa rummet
* Duscha

Imorn måste jag:
* In till skolan, få information och böcker.
* Elgiganten nästa! Jag måste ju köpa ett nytt minneskort.
* Städa mitt rum. (något säger mig att det inte kommer göras idag)..
* Laga middag.
* Träna.
* Bada Liam.
* Duscha

Torsdag:
* Packa
* Träna
* Städa hela huset.
* Laga middag.
* DUSCHA.

Aaaah, hur ska jag hina med allt detdära idag? Klockan är redan tre. Jisses. Jag blir lite frånvarande här några timmar så hörs vi senare ikväll.

Btw så låter jag som en duscholist nu.

Ge mig förslag på vad jag kan laga till middag imorgon och på torsdag!


Mjaaaaao

Jag har blåsor på fötterna. Ont, ont, ont, ont! Men nu är fan tamme hästarna hemma från betet. Det tog en dryg timme att gå hem men det var ju bara bra att få börja röra på sig igen. Nu kan jag börja med träningen igen. Jag menar, jag har ju kommit igång ikväll. Trevligt värre.

Hästarna var snälla som fasen också. Om man tänker på att dom har gått på bete i 5 månader och bara latat sig så trodde jag att dom skulle hoppa och flyga som några idioter. Men det gjorde dom inte. Mina älsklingar.


(nej, min ponny har inget öga på den sidan.. det är därför som det bara är ett hål där..)

Nu till något annat. JAG ÄR ARG! Jag skulle ju klippa mig idag, jag åkte dit och jag satte mig. Tjejen frågade hur jag ville klippa mig och jag sa som jag ville ha. Sen sa jag att jag ville ta så lite som möjligt på längden eftersom jag vill spara ut mitt hår. Ni vet, ta det slitna men låta resten vara. Hon visar upp att 3-4 cm måste bort. När hon har klippt klart mig och sådära så ser jag hur långt det är. MÄNNISKAN HAR TAGIT 15 CM! Fan också. Så nu har jag inte ens håret i patthöjd längre. Skit också. Jag som tänkte visa hur snyggt det blev och så. Men nu går ju inte det.. Skit också.

Sen åkte jag till Ystad också för att köpa nya linser och lite annat smått och gott. Så nu känner jag mig pank. Jag hoppas att jag får ett jobb typ imorgon.

Tänk om man vore rik...

Utmanad av Emmah

Godmorgon sötnosar. Jag blir alltid utmanad i sånahära förjävla listor så jag får väl göra en till nu då. Iiih. Snart ska jag klippa mig. Det blir nog najs det. Det blir en frippa som jag inte haft på 2 år. Så det blir nice. Jag hör av mig lite senare igen. Puss!


Jag blev utmanad av Emmah.

Brukar du komma i tid: När jag inte försover mig så. Men jag var ofta sen till skolan av någon konstig anledning.
Vad hade du i din mun senast: Fruktsallad!
När mår du bra: När jag trivs med mig själv.
När blev du fotad senast: I somras på personalfesten.
Hur känner du dig nu: Ont i skallen och är lite halvt orolig.
Kan du laga mat: Ehm, värma färdigrätter i mikron?
Vad pluggar du: Jag börjar på onsdag. Med kurser som jag hade G och VG i från gymnasiet. Det ska jag nu ha MVG i!
Vad tycker du om fötter: Dom är förjävla bra att ha när man vill gå någonstans..
Är du smart: Ida kallar mig smart, hon vill tydligen ha min hjärna. HAHA!
Är du aktiv i skolan: Jag var.
Vad saknar du: En mörk man vid min sida. HAHA!
När och varför grät du senast: Inatt eftersom min jävla stegräknare låg och tjöt och vägrade sluta oavsett hur mycket jag tryckte på knapparna. Det slutade med att jag klev upp och la den på bron, under en tom kruka. Som en hatt ni vet. HAHA! Jag var så frustrerad. Fan va geeeeeek jag är.
Var det pinsamt att svara på det: Haha. JA! Jag tror jag ska ändra svaret om smarthet nu..
Hade du en bra kväll igår: Den hade kunnat vara bättre.
Din favoritdryck på morgonen: TE!
Är du nöjd med ditt liv: Till 50%.
Vad vill du jobba som: LOGOPED!
Har du tråkigt just nu: Typ.
Vad gör livet värt att leva: Morfar, djuren, vännerna och familjen.
Vad i livet ångrar du: Att jag inte tagit vissa chanser som jag fått.
Är du musikalisk: SLÄPP KATTEN, skriker mamma när jag sjunger. Men jag kan spela lite piano. OH YEAH!
Vad lyssnar du på för musik: Oj! Mycket osvensk musik, rock osv osv osv.
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Typ FÖR SLÖ FÖR ATT BRY SIG!
Är du bortskämd: Mamma säger att jag är det men ändå har jag jobbat ihop till altl själv.
Är du trött: Ja.
Vad gör du imorgon: Jag ska vara hemma, försöka städa rummet. MÅSTE GÖRAS!

Din första

Operation: Benet.
Första piercingen: Öronen.. DOM RÄKNAS FAN!
Första bästa vän: Jeanette.
Första priset: Förutom prisrosetter? Hmm, Stallets Flitiga Lisa 2001.
Första sporten du började på: Aerobics.
Första husdjuret: När jag föddes så hade vi både katter och en hund.
Första semestern: Öhm. Jag vet inte om Turkiet räknas men annars så är det väl Kanarieöarna när jag var 5.
Första konserten: Oj, jag minns faktiskt inte den. Jag tror det var Enrique Iglesias för x antal år sedan.
Första kärleken: HAHA Dennis, en unge med klotrunda brillor på förskolan. Jag var lika gammal, alltså.

Favoriter:
Filmer:
Komedi, skräck, thriller, drama. Om handlingen är rätt så kvittar genren.
Tv-program: Oj. Desperate Housewives, Hell's Kitchen, Vänner, Ugly Betty, Top Model. Listan är lång så vi slutar där.
Kroppsdel: På mig själv? Öööhm.. Jag gillar mina ögon eftersom dom byter färg.
Sport: Dressyr, ridsport.
Plagg: Min pyjamas.
Bok: Flyga Drake, så sjukt underbar bok.

Just nu:
Äter du:
Ingenting.
Dricker du: Loka fläder.
Ska du: Packa av sängen och slänga mig i den.
Lyssnar du på: The Rasmus - 10 black roses.
Väntar du på: Att listan ska ta slut.
Tittar du på: Datorn, musikvideo och tv:n
Har på du på dig: Stallbyxor som är nytvättade och en målartröja. HAHA!

Vad du föredrar(motsatta könet):
Läppar eller ögon:
Ögon
Kortare eller längre: Långa ska dom vara!
Snygg mage eller snygga armar: Armarna!
Busig eller lydig: Det  beror på vilket humör jag är på! Nääe men dom ska vara busiga.
Långt hår eller kort hår: Kort! Det är killar för faen!
Brunett eller blondin: Brunett eller svart hår för mig tack.
Charmig eller flirtig: Charmig men inte för mycket heller.

Har du någonsin:
Brutit ett ben: 
Ja
Rymt hemifrån: Jag tänkte göra det när jag var mindre, skrev värsta brevet och allt. HAHA!
Röntgats: Ja.
Krossat någons hjärta: Jag är rätt så säker på det ja.
Gråtit när någon dött: Vem har inte gjort det? JA!

Tror du på:

Gud: Ja
Mirakel: Ja
Aliens: Ja, varför skulle vi vara dom enda i universum? Egentligen!
Magi: Nej men det skulle vara tufft om det verkligen fanns.
Himlen: Ja
Tomten: JA! Hahaha. Nej men det gör jag faktiskt inte.

Sex på första träffen: Ja. Sex bestämmer inte om kemin stämmer eller inte.
Kyssas på första träffen: Ja
Änglar: Ja

Jag utmanar AngelicaElin, Louise, Emma och Linda


Knepiga bananer!

Jag har hittat en underbar och helt görfräck frukt, nämligen bananen. Jag har märkt att bananen har vissa egenskaper. Exempelvis dessa:

* Om man skalar en banan och äter den så smakar den banan, right?
* Om man skivar en banan och äter den så smakar den annorlunda.
* Om man mosar en banan och äter den så smakar den ännu mer annorlunda.
* Men om man tärnar bananen så är den underbar..


Varför är det så? Det är ju samma banan?

Jävla skit

Vädret suger getpung. Seriöst. Hur jävla roligt är det att det spöregnar och blåser som fan den enda dagen som man verkligen planerat att vara ute? Jag skulle ju ta hem hästarna från betet idag. Inte fan vill jag vara ute och gå i det här jävla vädret. Fan vad less jag är på Skåne. Det regnar och blåser jämt här. Och då menar jag verkligen jämt. Skitställe!



Jag tror jag hämtar hem dom imorgon istället. HAHAH!

Jag har skjutit upp det i två veckor nu. Jisses.

Nu ska jag göra som alla andra Tomelillabor gör när det regnar, jag ska åäka till Bo Ohlsson. Tack och hej!

Jag älskar mina finnar.

Verkligen. Denna låt är så sjukt jäkla bra att jag blir galen. Faktiskt. Detta är en av dom bästa låtarna med The Rasmus. Faktiskt.



Denna video tycker jag faktiskt är bra gjord också.

Men det skulle ha vart lite fler bilder på bara Eero. Mjaaaooow!



Sådärja.

Alla vet

Alla vet att det är kanelbullens dag idag. Just därför har jag hållit mig ifrån affären idag. Skulle jag ha känt den nybakade kanelbullelukten så hade jag dött. Hahaha. 

I vardagsrummet sitter en viss person och mumsar på chips. Aaaah. Så vad gör jag en dag som denna då? Joo, jag gör en Linda, det vill säga att jag gör en fruktsallad. Underbar fruktsallad är det också. Hela min familj älskar när jag gör min fruktsallad eftersom jag använder kryddor i den. A la Linda helt enkelt. Och det är sådana kryddor/örter som man aldrig trodde skulle passa till frukt. Mitt recept kommer dö med mig. Hahaha. Nääe men seriöst. Alla älskar min fruktsallad. Den är mums. 

Så han därute kan sitta och käka sina chips som är helt feta, jag ska käka detta:

 
HAHAHAHAHA.
Kolla min tumme.
Vadå skyldig? Har jaaaag petat på blåbären? Nähää!

Bonde

Nu är det som såhära. Jag är bonde, jag bor på landet och jag har hästar. Jag är inte som Stina Lee, Kenza eller någon av dom snubbarna som får åka på bloggmingel eller liknanade. Jag får åka till nyöppnandet av en ny ridsportsbutik. Jag är en tönt med andra ord. Men töntar får köra roliga mackapääääärer. Sådetså! Senaste vännen till samlingen, är röjsågen.


Vacker, inte sant?

Det bästa är att både fingrar och tår fortfarande sitter kvar på min kära kropp. Hur underbart är inte det?

Förresten, är det bara jag som ser att min tumme är jättebig i domdära vantarna?

I don't feel lika dancing!

För det känns som att jag har elefanter som dansar på min skalle.

Nu ska jag skicka iväg en ansökan om ett jobb som jag skulle vara perfekt för. Hur perfekt låter det inte om jag skulle få jobb i en butik som säljer hästsaker. Hur perfekt låter det inte att det ät 60% som det gäller? Det skulle vara helt perfekt för mig som håller på och ska börja plugga igen på onsdag. Aaaah. Jag längtar faktiskt. Det känns som att jag skulle behöva lite hjärngymnastik. Och det lär jag få när jag läser matte B. Hahaha! Men det ska jag inte börja med än.. Jag ska prata lite med rektorsassistenten på onsdag också och se om jag kan anmäla lite fler kurser då. Matte B kräver ju sin lilla tid om man säger så.

Fan, det låter som att jag är skitdum bara för att jag inte kom in på universitetet nu. Men saken är faktiskt den att jag hade bra betyg när jag gick ur gymnasiet. Det enda problemet är att den linjen som jag sökte till, hade alldeles för höga poäng just eftersom arbetet är inom vården. Trist men sant. Jaja, jag hoppas att jag får MVG i de kurserna som jag håller på och läser upp nu. Dom kurserna som jag läser upp, är kurser som jag hade VG och G i. Och nu sitter jag bara att skryter om att jag är jättesmart fast jag egentligen är rätt så förjävla dum. Vill ni ha ett bevis? Här kommer det:



 

Vem som helst klarar av att tvätta. Utom jag, tror jag. För jag tror inte att det riktigt ska se ut sådära när man tvättar.. Eller?

Morötter

Jajamensan. Idag är det fredag så då är det ju dags för gotti eller hur? Eftersom jag är så duktig och inte ska bryta min kära diet så käkar jag detta nu till kvällen:



Morötter och gräddfil som jag blandat ner lite klippt gräslök i. Wonderful!

Men jag skulle mycket hellre sitta och trycka i mig pepparchips nu. Mmmm. Chips med pepparsmaaaaak. Mmmmm...

Aooouuuuch!

Min mage gör ont idag. Jävlar i min lilla låda (som mamma brukar säga). Det känns som om min mage är en tvättmaskin som typ centrifugerar. Helvete. Boom, boom, boom. Det låter fan som om det är någon som möblerar om därinne. Det konstiga är att jag inte ätit något konstigt. Men magen börjar väl protestera nu när jag inte käkat onyttigt på en hel vecka. Herregud. Det dödar mig typ. Ingen choklad, ingen glass, inga bullar/kladdkakor/mackor. Uff.. Men men..

I alla fall så har jag blivit värsta mästerkocken nu när mamma inte varit hemma. Haha. Jag har fått laga mat i tre veckor medan mamma har varit borta. Hon kommer ju hem typ på torsdag eller någonting liknanade. Det betyder att jag ska överraska mamma med att städa på onsdag (ifall hon kommer hem tidigare...) så det är skinande rent härhemma så jag får en liten eloge. Haha! På torsdag ska jag ju göra lite annat också. Och på fredag, på fredag så drar jag. Moahahaha! Hej då Ystad, Tomelilla och Skåne!

På måndag ska jag äntligen klippa mig. Jag räknade till att det idag är exakt 4 månader sedan jag klippte mig. Jag klippte mig ju senast innan studenten. Så pass illa är det. Så nu blir Linda blondin. HAHAHAH!

Puss på er!


18 minuter..

...kvar tills Desperate Housewives börjar.

Jag är huuuungriiiiiig men det är 3 timmar kvar till lunch. Jag ska kämpa på. Fan alltså, det är svårare än man tror att sluta småäta/äta sent på kvällen. Jobbigt!

Fan, om en vecka och en dag så kommer jag sitta på tåget påväg uppåt i landet. Fan va najs. Haha! Stackats Emmah...

Jag vill dock klippa mig innan jag ska dit men någonting säger mig att dom inte kommer att ha någon ledig tid nästa vecka. Det liksom bara känns så. Haha. Illa att alltid vara ute i sista sekunden..

Jag vill typ ha tillbaka mitt hår såhära:



Nu är det bara 12 minuter kvar.... Great!

Modemedveten?

Yey, en sak som jag verkligen hatar just nu som finns på alla bloggar som man kikar in på, är dom hära förjävla tjocka armbanden. Jag fattar inte grejen med dom. Först ska man klämma ihop handen som ett miffo för att få in armen i dom och när dom väl sitter där så är dom bara tjocka och fula. Det ser omänskligt ut!

Sen när jag kollar på armbanden så tycker jag mig se något helt annat. Det påminner liksom om någonting. Men jag har aldrig kunnat sätta fingret på vad det är. Men nu, imorse kunde jag äntligen sätta hela näven på vad det påminner om.

Men även jag ska börja följa modetrenden. Jajamensan. Med två armband till och med!


Vackert va?

HAHAH, alla sätt är bra utom dom dåliga.

Förberedelser..

Snart så är jag helt klar i stallet och redo att ta hem hästarna från betet. Jag skulle egentligen tagit hem dom nu i helgen men eftersom det har blivit lite varmare igen så får dom gå en vecka extra på betet. Dom har ju ändå täcken på sig så dom klarar sig säkert utan problem.

Nu är boxarna städade i alla fall:





Sen är jag sur på mig själv, på Hööks och på Bole. Hööks och Bole är jag arga på för att jag inte får mina paket som jag behöver NU NU NU NU! Förjävla skit att det ska ta över två veckor att få det som man beställer.

Eller som Bole, jag beställde saker. Jag får mitt paket men det som jag behövde allra mest, står det att det kommer senare. Varför kunde dom inte ha gett mig den informationen när jag ringde och beställde? Jävla skitaffärer.

Nu ska jag bege mig in ï The Sims värld igen. Skönt att drömma sig bort och kunna styra andra "människor" till fullo. Sen kan jag garva åt dom som att jag vore deras Gud. Moahahaha.

RSS 2.0