Orolig

Idag ska jag gå tidigare från jobbet, tyvärr. Jag har en häst på betet som har gått ner sjukt mycket i vikt, verkar vara dålig i magen och magen låter som tredje världskriget. Så idag ska veterinären komma ut och ta lite prover på honom och nojjig som jag är så är jag sjukt nervös och känner mig nästan gråtfärdig. Förhoppningsvis är det inget fel på honom utan bara jag som överreagerar men någonting står ändå inte rätt till. Fan va jobbigt det är att vara djurägare.

Jag säger bara en sak:

AJ!

Idag är mina fötter sjukt jävla trötta och jag har så ont i dom så att jag håller på att smälla av. Idag harf jag stått upp konstant i nio timmar. Jag hade tjugo minuters lunch inklusive promenaden till och från personalhuset som tar sammanlagt cirka 13 minuter.

Vi hade 6787 besökare idag. Normalt sätt har vi 1500-2000 personer om dagen. Jag har gjort över 500 våfflor idag och jag har stekfett fan överallt. Jag har bryggt runt 45 kannor med kaffe också. Fyfan för kaffe säger jag bara.

Jag sitter i sängen nu och jag tänker fan inte röra min feta röv till duschen för att duscha idag. Det får bli imorgon bitti.

Nu ska jag sova. Mina fötter gör sjukt ont.

Tack och hej.

Herregud

Jag hade fest igår. Någon bjöd mig och Camilla på något och efter det var vi okontaktbara och kräktes sönder oss själva typ. Vi kunde inte gå överhuvudtaget och vi minns ingenting efter det heller. Jag har tydligen rullat runt i andras kiss när jag skulle kissa, min klänning är sönderriven och det ligger kräftor och glasbitar överallt.

Jag minns jag satt och snackade med Ahmed, Donna, Inez, Milot och Ossian om en massa skit samt lärde dom att käka kräftor. Albaner, bosnier och araber är tydligen inte så bra på det. Jag lärde mig dock själv för bara tre år sedan. Vi dansade runt en massa men efter det så är det ganska så blankt i min skalle. Det kom runt 30-40 personer så det var ganska så trångt men det gick bra ändå. Dennis tog massor av bilder så bilder ska vi lägga upp också så fort jag får dom.

Kvällen slutade också på ett väldigt tråkigt sätt:


Som tur var så fick Linus "bara" en bruten handled och en hjärnskakning vilket är ett under efter att man har åkt rakt igenom rutan och landat 20 cm från ett stort träd.

Fullt upp!

Förlåt att jag inte har skrivit på så länge men jag har haft fullt upp.

I veckan har jag haft det roligt. Jag har jobbat massor såklart men på tisdagen åkte jag, Camilla och Elin iväg till Kiviks marknad och traskade runt där lite. På torsdagen så jobbade jag på Tomelilla marknad och igår så var jag, Linus, Micke, Frida och hennes pojkvän på Sjöbo marknad.

Idag ska jag städa mitt rum, imorgon efter jobbet så ska vi bygga upp partytältet eftersom jag ska ha fest på tisdag. På måndag efter jobbet så ska vi skruva ihop bänkar och bord som vi också ska ha på tisdag. Tydligen så ska det komma mycket folk så det blir trevligt värre.

Nu ska jag avsluta bloggandet för dagen för det åskar hos oss. Dags att dra ur sladden med andra ord, annars blir det dessvärre dyrt.

Ha det fint!

hum hum

från humlegården!

Nääärå, jag har inte kunnat sova bra inatt. Jag vaknade klockan fem och har legat och vridit mig tills klockan sex då jag gav upp och klev upp. Nu är jag trött igen. Fan då!

Idag så ska jag jobba. Det blir trevligt värre. Jag skulle egentligen ha varit ledig men tack och lov så var det en tjej som blev sjuk så att dom behövde mig nere i skogskiosken. Trevligt värre. Igår skulle jag ha jobbat nere i popcornsvagnen där man också gör sockervadd men jag tvärvägrade eftersom det är där äcklet dricker sitt kaffe och det är lite svårt att undvika varandra när placet är 2 gånger 4 meter stort. Jag slapp gå dit i alla fall så det var ju en himla tur. Har dock märkt att snubben sitter och kollar på mig när jag är ute och går i parken. Läbbigt. Vore trevligt att få ut all ilska så man slipper må skit på jobbet varje dag. Men någon dag så ska han minsann få.

Nåja, ikväll blir det att åka till Kiviks marknad efter jobbet tillsammans med Camilla, Elin och Linus. Det blir trevligt värre för där har jag inte varit på två år. När man har en mamma som är marknadsknalle och man följt med på marknader i hela Sverige så är fan inte Kivik så jävla speciellt längre.

Ähh, nu orkar jag inte blogga mer. Jag får bara ångest över att jag har tre sidor med kommentarer som måste svaras på så nu kryper jag ner i sängen och gosar med kudden en timme till innan det är dags att kliva upp.


Full fart, non stop!

Gud vad jag är trött. Jag har jobbat non stop denna vecka känns det som men egentligen har jag bara jobbat måndag, torsdag, fredag, lördag och idag ska jag ockaå jobba. Idag slutar jag runt klockan sex eftersom jag efter jobbet ska åka till barnen och vara barnvakt om det är fint väder från klockan sju till klockan ett. Och imorgon ska jag kliva upp klockan sju för att åka och jobba igen. Full fart, non stop liksom. Jag hann och orkade inte ens gå ut på min powerwalk igår och idag lär det väl inte heller bli någon powerwalk. Trist!

Nej, jag ska åka hemifrån klockan åtta och jag sitter fortfarande i min omatchande pyjamas och har varken packat kläder tills ikväll, ätit frukost, satt i linserna, klätt på mig, sminkat mig eller fixat håret så jag antar att jag måste sätta fart eftersom klockan är 07.38 nu.

Pöss!


SÅ JÄVLA GLAD!


Förstår ni hur jävla glad jag är? JAG KOM IN PÅ UNIVERSITETET! Ett helt jävla år av slit och flera tusen senare så kom jag in på universitetet! Detta gjorde verkligen min dag. Fyfan vad underbart!

Dyrt!

Jo, det blev ju ingen billig dag igår om vi säger så. Hela kalaset utan linser slutade på 3485 kronor. Dock var 400 kronor för mat men ändå. Det är sjukt dyrt om jag får säga min mening.

Min pålle har en riktigt stor ögoninflammation och fick därför både smärtstillande och en ögonsalva som hon ska ha två gånger om dagen i fem dagar nu. Så det blir tidiga mornar eftersom hästarna står nästan 35 minuter hemifrån och att jag sedan ska till jobbet också. Med denna medicin så får hon aldrig slaktas vilket jag fick på papper som ska sparas.


Jag fick även avmaskningsmedel utskrivet tills när hästarna ska komma hem från betet. Det är lika bra att ha det gjort så man har det hemma liksom.


Kan någon lista ut vad jag pysslade med igår?




Jag lagade massor av mat till matlådor som jag fryst ner eftersom jag alltid kommer hem så sent och nu när mamma är borta på arbete så finns det ingen lunch till mig. Att köpa lunch blir väldigt dyrt i längden så nu har jag lagat massor av mat för att spara lite pengar.



Det är väl inte så illa pinkat med 12 matlådor gjorda på en och en halv timme? I och för sig så blev det bara fem olika rätter men det duger. Sedan tar man bara med sig en grönsallad så är man good to go liksom.

Nu ska jag klä på mig eftersom jag sitter helt näck och luftar stjärten lite. HAHAHA! Sedan ska jag bege mig in till Bo Ohlsson för att sedan åka till Företagscenter. Efter det så ska jag hämta Camilla och åka upp till hästarna. Eftersom jag var ledig idag också så åkte jag till hästarna tidigt, snäll som Camilla var så erbjöd hon sig att kliva upp tidigt för att hjälpa till att ge hästen medicin och sedan skjutsade jag henne till jobbet. Människan är gräsallergiker och nyser som en galning men ändå är hon så pass snäll att hon hjälper till. Sånt är guld värt!

Nej, nu ska jag hoppa i kläderna. Vi hörs senare igen!

Har inte tid!

Med bloggfan! Jag hinner verkligen inte med. Jag är inte hemma förrän klockan nio på kvällarna som tidigast.

Idag är jag äntligen ledig. Jag har jobbat sju dagar i sträck men nu är jag ledig både idag och imorgon om inte Anki lyckas fixa in mig att jobba imorgon också som jag ville. Det får jag inte veta förrän senare idag.

Nu tänker ni, vad fan gör hon uppe när hon äntligen är ledig? Jo, jag har en häst som inte mår så bra och jag har därför ringt till Distriksveterinärerna som jag har noll komma noll förtroende för sedan dom sa att min häst hade åldershosta när hon i själva verket hade kvickdrag. Men dessvärre så har veterinärstationen här i Bollerup tydligen semester för tillfället och eftersom jag nästan försov mig till telefontiden till Distriksveterinären så var jag ju tvungen att ringa till dom. Så halv elva-elva ska jag möta upp en veterinär som ska titta på min hästs ögon och förhoppningsvis skriva ut någon medicin till henne istället för den receptfria från Apoteket. Det blir dyrt men vad gör man inte för sina djur när dom mår dåligt liksom?

I eftermiddag ska jag till optikern klockan elva också för att prova ut nya linser. Det har gått ett år så nu måste jag ha nya linser. Denna dag kommer alltså bli jävligt dyr! Jag hatar att vara ledig, man spenderar bara en massa pengar ju!

Annars så har jag jobbat i full fart hela veckan. Jag skulle egentligen ha varit ledig förra onsdagen och torsdagen men snälla Daniel fixade så jag fick jobba då också. Det tackar jag för, närmare tusen kronor extra på lönen är väl ingenting som man klagar på?

Nu jobbar vi åtta timmar om dagen plus all övetid så oftast jobbar vi runt nio timmar eftersom vi inte kan stänga parken innan alla gått ut. När alla har gått så ska vi städa toaletterna i entrén också. Jag säger bara en sak, varför i hela friden lyfter killar inte upp toalettringen när dom ska pissa? Varför ska dom pissa ner hela jävla toalettringen och hela vägen upp på toalettknappen? Det är ju så jävla äckligt! Fyyyy!

Varje dag efter att jag slutat jobba runt klockan sju så åker jag upp till hästarna och hälsar på för att se att dom mår bra. Det gör att jag inte är hemma förrän tidigast klockan åtta på kvällen och efter det så går jag ut på min powerwalk för att sedan äta middag runt halv nio-nio. Det är inte bra att äta sent men vad ska jag göra liksom? Sedan är det dags för sängen. Vilket roligt liv jag lever just nu va? Haha! Förresten så stod det minus ett kilo på vågen igår också. Det går sakta men säkert *peppar peppar* så jag hoppas att det håller i sig. Minus fyra kilo på tre veckor liksom! =)

Nej, jag ska väl klä på mig och äta frukost eftersom jag ska möta veterinären om en timme och det tar minst 30 minuter att köra dit. Full fart med andra ord! Jag lovar att jag ska börja blogga igen för ni är faktiskt en stadig grupp som tittar in här varje dag, även när jag inte uppdaterar och senare idag ska jag svara på era kommentarer också.

Min morgonfrilla är btw inte att leka med idag! HAHA!


Hej allihopa!

Och förlåt att jag inte har uppdaterat på ett tag men tiden och orken har verkligen inte funnits. Trots att jag inte uppdaterar så är det en massa folk som klickar sig in här varje dag. Det är trevligt värre men jag måste dock be om ursäkt. Jag har jobbat non stop känns det som och när jag inte jobbade så tog jag in hö. Tungt värre om jag får säga det själv eftersom höet inte var torrt riktigt än så vägde balarna runt 40 kilo styck. När jag har jobbat så har jag varit ute på min powerwalk och sedan har jag somnat så där har ni förklaringen till varför jag inte uppdaterat eller svarat på kommentarerna. Haha!

Förresten så stod det minus tre kilo på vågen i måndags! Som jag har kämpat!

Vad har mer hänt då? Eeeh.. Let's see...

Michael Jackson har ju gått och dött, det är ju trist värre men jag tycker det är underligt att han har levt så pass länge som han faktiskt har gjort. Personligen så tror jag att han tagit en överdos. Oavsett vad så var han grym och jag tänkte simma till England bara för att se honom live. Nu blev det inte så och kanske var det bäst att han fick avsluta sina dagar i sitt "hemland".

Jag uppdaterade senast den 26 juni så det är ju hela 6 dagar sedan. 5 av dessa dagar har jag jobbat och i måndags var jag ledig. Det var då vi tog in hö, vilket syns på mina ben om vi säger så...


Det ser ut som att jag varit i krig!

Nu ska jag nog ta och klä på mig och fixa mig för jag ska åka till jobbet. Jag skulle egentligen ha varit ledig både igår och idag men som tur var så fick jag jobba dom dagarna också. Nu har vi också börjat jobba en timme längre vilket också innebär mer pengar. Hehehe.

Jag ska försöka få tid till bloggen ikväll när jag slutat jobba. Ha det fint så länge!

RSS 2.0