Självklart

Så mår jag ju inte så jävla mycket bättre. Jag mådde bara illa tidigare och var lite snuvig. Sedan växte det på sig och blev magsjuka och en riktig förkylning men för första gången någonsin så är jag inte hes. Helt otroligt. Jag har inte ens kunnat äta någonting sedan i tisdags. Usch usch.

Man kan ju i alla fall se det såhär: Sist när jag var sjuk så hade jag öroninflammation och halsfluss. Nu har jag förkylning och magsjuka. Sedan finns det väl inga mer sjukdomar? Då borde jag hålla mig frisk väldigt länge nu då?! Hål tummarna!

Idag ska jag i alla fall bege mig in till Ystad för att köpa en tavla där och jag ska också posta ett paket till min morfar. Jag vet, jag är sjuk och borde ligga i sängen men nu har jag legat där i tre dagar och jag är sjukt jävla less på det! Har en massa bilder att dela med mig av men det får jag göra nästa gång jag har igång laptopen för min dator vägrar tydligen att läsa av mitt minneskort?!

Jag pratade även med Lina igår om nästa veckas träning och vi har hittills bokat in:
Måndag: Gym (eventuellt puls/bas efter det)
Tisdag: Gym
Onsdag: Gym
Torsdag: Gym
Lördag: Gym + Dans

Jaaaa, något sådant dårå.. Nu ska vi bränna rumpa minsann. Jag tycker förresten att ni som är intresserade av vikt och sådant så borde ni kika in hennes blogg. Hon är minsann en kämpe. 16 år och 108 kilo. Ner ska vi båda så vänta bara.

Nästa vecka är jag dessutom ledig från tisdagen tills onsdagen därpå så då ska jag försöka ta mig ut och gå på morgonen också för att få igång konditionen lite. Men jag ska kanske inte planera allt för mycket eftersom jag fortfarande är sjuk och har feber. Jag hoppas att jag mår bättre imorgon för då ville Camilla hitta på något och på söndag ska jag jobba så håll tummarna.

Oj, nu blev det ett sånt där långt blogginlägg igen. Som jag vet att ni hatar.



Hehehe, my blog, my rules! HAHAHA!


Kirrade skiten

Jag klarade hemtentan även när jag inte fattade ett skit. Jag är så jävla glad kan jag lova er! Fick en godkänd kurs också. Godkänd var det högsta vi kunde få så jag är sjukt jävla nöjd kan jag lova er! Dessvärre har jag blivit sjuk. Eller håller på att bli sjuk. Har så jävla ont i huvudet och hela kroppen värker. Har inte startat datorn på flera dagar igen. Ska svara på alla kommentarer imorgon om jag mår bättre då. Måste börja blogga riktigt igen då också. Detta fjollbloggande funkar inte längre. En ny kurs börjar imorgon också. Lingvistik. Det blir intressant. Nej nu ska jag stänga av mobilen och återgå till att sova. MEN JAG ÄR ÄNDÅ SÅ SJUKT JÄVLA GLAD!

Ett horoskop som stämmer väldigt bra!

Oxen 21/4-21/5

Trevlig söndag, men det blir bäst om du tar en tidig kväll. Efter åtta är tevesoffan ett bra val.


Precis vad jag hade planerat!

Jag börjar blogga imorgon igen. Det har varit väldigt mycket nu de senaste dagarna så jag har faktiskt inte ens startat min dator sedan i torsdags när jag skickade min hemtenta.

Btw, visste ni att det finns rövkonst?


HAHAHAHAHAHAH!

 


2139 ord

Det innebär 861 ord kvar. Det som jag skrivit är bara allmänt svammel och jag kommer kugga stenhårt på denna tenta. Men det verkar inte som att det bara är jag som känner så. Både Camilla och Sara har skrivit samma sak så det känns skönt att veta att det inte bara är jag som har problem. Synd bara att dom också ska ha problem. Det suger.

Nåja, jag tröstar mig med att vår lärare sa i början att man inte kunde misslyckas i denna kurs. Lever på hoppet med andra ord...

Hemtentor suger!

Bara så ni vet!

Satt hela dagen igår och jobbade med en enda fråga och ändå är jag inte klar med skiten. Jag döööör. Seriöst, hur svårt kan det vara? Jag gav till slut upp och gjorde min rapport istället på 5 sidor, 1503 ord minsann. Jag kände att det också var lite viktigt eftersom den också ska in på torsdag.

Hann ju tyvärr inte blogga igår och imorgon hinner jag inte heller träna. Jag ska plugga järnet av mig ikväll och imorgon och sedan ska jag börja blogga på riktigt igen. Har helt enkelt inte tid med detta just idag. Jag hoppas att ni förstår i alla fall och att ni inte lackar ut för mycket nu. Hahaha! Jag skriver någonting imorgon förhoppningsvis istället. Just det ja. Ni kan ju få ta del av den andra uppgiften som jag ska sätta igång med nu, så kan ni få se hur hemtentor a la Universitetsnivå ser ut:

Diskutera teoretiskt och empiriskt (forskningsbaserat) stöd för och emot synen att adolescens är ett särskilt stadium i människans utveckling. Blir tonåringar mer idealistiska av att de övergår till formella operationer – vad är kopplingen mellan idealistiskt tänkande och formell operativt tänkande? Är konflikt mellan en själv och ens egna föräldrar en nödvändig och viktig faktor för ens vidare utveckling under tonåren? Förankra ditt svar i argument.

Denna fråga ska jag alltså svara på med max 700 ord. Härligt va? Tänk er också att jag har sammanlagt 3 sådana stora frågor kvar. Neej, nu är det dags för middag och sedan ska jag sätta igång. 


Hehehehe

Undrar vem som tar mest plats i badrumsskåpet?





Inte fan kan det väl vara jag?



Hehehehehehehe.


Regrets

Jag har gjort någonting dumt. Någonting som jag aldrig någonsin trodde att jag skulle göra. Någonting som jag skäms över. Någonting som jag ångrar. Någonting som jag önskar att jag aldrig någonsin skulle ha gjort. Någonting som inte går att ta tillbaka.

Förlåt Hakan. Det är allt jag kan säga. Jag ångrar allt. Mer än så kan jag inte säga.

Hurtig värre!

Vet ni vad jag gjorde klockan nio imorse? Jag av alla människor åkte nämligen till gymmet redan då imorse efter att jag gjort klart allt i stallet. Jag åt inte ens frukost innan. Det var dock ett stort jävla misstag för fyfan vad min skalle snurrade efter att jag gått klart på löpbandet.

Idag gick jag bara på löpbandet i tjugo minuter i hastighet sex och sedan körde jag crosstrainern i typ fem minuter, plus att jag körde en kilometers rodd på fyra minuter. Jag borde kanske börja ro? Typ ro till Marocko, tror ni det skulle vara en bra idé? HAHA!

Orkade fan inte mer men det beror nog på att jag inte hade ätit frukost imorse. Jag hade ingen träningsvärk men kanske var musklerna mer trötta än vad jag kände av.

Nu ska jag begrava mig i lite plugg.


MAJ GAAAAD!

Jag kommer inte kunna gå imorgon. Jag glömde nämligen mina skor hemma så jag fick träna utan skor. Och jag kan lova er, att gå på ett löpband utan skor är INGET jag rekommenderar!

Jag har kört ett stenhårt pass idag i alla fall. Helvete vad jag har svettats och flåsat.

Jag har:
1. Löpband 12 min i hastighet 3.0-5.0 1000 meter
2. Crosstrainer 8 min i hastighet 5.5 500 meter
3. Rodd 4 min 1000 meter
4. "Trycker benen tillbaka-maskinen" 10 st
5. Löpband 20 minuter 1852 meter
6. Rodd 3,58 minuter 1012 meter.

Så nu är jag helt körd i min kropp. Jävlar vilken start på träningen. Men nu kör vi stenhårt på detta och håller tummarna på att med svetten så rinner fettet med också. Det är liksom stekoljan som kommer ut ur kroppen. Höhöhö. Nu jävlar ska min gumpi bli lika "liten" som här:

Veterinären har också varit här så nu blev jag 1600 kronor fattigare. Bara i restid kostar veterinären 259,88 kronor, plus bilavgiften på 150 kronor. Det blir cirka 400 kronor i bara restid hit. Det tar 10 minuter från deras kontor hit, det innebär att det kostar 40 kronor i minuten för veterinären att komma hit. Damn, ett sånt sommarjobb ska jag också skaffa med sådan hög lön. HAHA!

Nu ska jag sätta igång med min hemtenta. Ville bara skriva ner vad jag gjort idag så jag inte glömmer bort det.

Redo!

Nu så är jag redo för dagen. Jag vaknade pigg som attan halv åtta i morse, beror kanske på att jag somnade klockan no igår kväll men ändå. Jag är redan klar i stallet. Har mockat, sopat och gjort allt annat som ska göras i ett stall dagligen.

Ska åka om ungefär en halvtimme för att möta Lina utanför Friskis och Svettis. Detta blir intressant. Kommer bli väldigt intressant att se hur pass dålig kondition jag egentligen har nuförtiden. Vi ska gymma idag så det blir ännu mer intressant.

Jag har redan bytt om. Jag har typ trekvartsbyxor och jag har inte rakat benen. Inte fan tänker jag raka dom heller. Ska köra en "Wooopsiiii, jag har visst glömt att raka benen!" för Lina så kanske hon tror på det. Damn, tänk om hon läser detta inlägg nudå? "Wooopsi Lina, jag har visst glömt att raka benen. Ojojojoj!" Äääh förfan, det är vinter och ingen jävel ska se mina ben ändå. Förutom Lina och dom på gymmet. Och hundarna kanske. Skitsamma, det är bara stubb! Just nu i alla fall.. En uppdatering kommer om tre veckor! HAHAH!

När jag kommer hem så ska veterinären komma och ge mina hästar sina vaccinationer, samt ta nya blodprov på Hotten för en ny analys. Därefter var det tänkt att jag skulle jobba men tydligen så blev det inställt eftersom barnen fått magsjuka. Jag fick nämligenett sms klockan 03.27 där det stod: "Blir inget galej för oss idag, S fick magsjuka! Hör av mig direkt så du kan planera in något roligare denna fredagskväll!" HAHAHA alltså klockan halv fyra i morse kom dom att tänka på mig så jag kunde hitta på något roligt ikväll. Jaha, men jag ville ju tjäna pengar ju! Jag kanske tycker att det är roligt med magsjuka?!

Så vad är det roliga som jag ska göra ikväll då? Hmm. Jag ska börja med hemtentan som vi fick igår. Jisses säger jag bara. Den ska vara inlämnad nästa torsdag så det gäller att begrava näsan i skolboken och anteckningarna. Kommer somna på det sättet också tror jag.

För den delen har ni blivit jävligt snåla med kommentarerna! Känns som att ni bara läser för att läsa och sedan skiter i att ge feedback?! FEEDA MIG! Nej, nu ska jag pysa. Snart. Typ.. Nu! TJAAAAARÅ!

Uruselt och snö!

Första snön föll idag men den landade inte ens på marken innan den försvann igen. Mitt internet fungerar inte så därför skriver jag från mobilen, hoppas ni överlever ändå! Imorgon ska jag träna för första gången på Friskis och Svettis tillsammans med Lina. Redan klockan halv tolv ska vi ses så nu jävlar ska det brännas rumpa och lår och mage och armar och DUBBELHAKOR. Nu jävlar ska Bill och Bull försvinna. Nej, nu är det Lyxfällan på tv. Vi hörs imorgon igen, då svarar jag också på kommentarerna.. Puss och kram, grön banan!

There's no turning back...



För 1875 spänn ska jag väl hitta motivationen?


Mitt internet dog...

..typ igår och fungerade inte. Kunde inte blogga och dessutom somnade jag typ halv nio när jag såg på Ugly Betty. Det innebär att jag missade både Desperate Housewives OCH Hells Kitchen så nu måste jag ta reda på när repriserna går.

Vilken jävla skitdag det var igår btw!? Vaknade tidigt och var sjukt trött och opeppad, klev upp ur sängen, gick ut till hästarna och gav dom mat, höll på att förfrysa öronen för jag glömde mössan, tog ut djuren, käkade äcklig frukost och åkte till bussen. Fick trängas på en trasig buss (igen). Klockjäveln gick inte ens rätt.

Kommer fram till skolan, sitter och väntar i min ensamhet i typ 20 minuter tills det äntligen börjar komma lite fler people som pendlar långt.

SEDAN får vi veta att lektionsjäveln är inställd för hon är sjuk. Greker asså. Alltid i sista sekunden!

Så jag var inte hemma förrän fem i halv två och då gjorde jag inte ett smack på hela dagen. Kändes ju verkligen lönt. Sedan köpte jag ett nytt busskort också, 850 spänn för en månad. Och då var det med studentrabatt! Rena rama rånet för tusan!

Nej, nu ska jag svara på lite kommentarer innan jag ska åka iväg för dagen!

Att tillägga:
Är redan klar med allt som ska göras hemma. Härligt!


I don't get it!?

Om detta ska föreställa bröst:



Varför är då bröstvårtorna så jävla stora?

Det är ju inte verklighetstroget för fem öre.

Vem har sådär stora bröstvårtor? Inte jag i alla fall.


Trött!

God morgon people! Jag har precis varit ute och matat hästarna och sängen var sådär mysigt varm när jag kom tillbaka. Ska faktiskt försöka sova tre timmar till och sedan ska hovslagaren komma kvart i tolv så då måste jag väl vara på benen. Efter det så ska jag åka in till Ystad för att träffa Lina och gå till Friskis och Svettis. Ni läste rätt,jag menar allvar om att jag ska dit. Ska köpa gymkort och sånt. Har köpt hem MASSOR av frukt också så nu jävlar är det allvar. Det blir nice. Nä nu börjar min tumme göra ont så nu ska jag lägga ifrån mig mobilen igen. Godnatt people!

Förlåt!

Jag hann visst inte uppdatera igår. Jag hade fullt upp hela dagen lång. Trevligt värre.

Först och främst låg jag i sängen och drog mig typ halva dagen:



Sedan så gjorde jag faktiskt i ordning mig:



Sedan hämtade jag Josse i Tomelilla och vi for på roadtrip till Kristianstad:



Hälsade sedan på hemma hos Camilla som jag inte träffat på flera månader. Hon hade fått en ny sköldpadda som heter Skalman:



Sedan begav vi oss ner till staden för att käka lite middag:



What's up with the gurka?



Efter maten gick vi till bion och såg Äntligen Midsommar, grymt rolig film med mycket snoppar. Alla med kass humor måste se den:



Efter filmen gick vi ut på parkeringen och då kom vi på att Camillas bil förmodligen är lite låg i tak för mig:



Sedan hoppade jag ur bilen för att vänta på Petter som skulle komma eftersom hans syster faktiskt fött barn någon dag tidigare och passande nog så var han också i Kristianstad precis denna dag och hade ingenting att hitta på under kvällen. Underhållaren Linda ryckte med andra ord in. Under tiden satt mina spanare i bilen och väntade tills han kommit:



Sedan kom Petter och då såg han och jag en till film, nämligen Surrogates. Himla knepig film. Jag trodde att det skulle vara skräck som det stod på hemsidan men så var det visst inte:



När filmen var slut så gick jag och Petter ut från bion och väntade på parkeringen och han lovade minsann att när han kom ner nästa gång, i december så ska vi se filmen 2012 eller 2010 eller vad den nu hette. Sedan kom mina tjejer och hämtade mig. När dom gjort det så åkte vi och hämtade min bil och sedan åkte jag och Josse till Statoil för att handla te och glass:



Sedan körde vi hem i mörkret:



När jag kom hem så fick jag äntligen ta på mig min omatchande pyjamas, det hade jag minsann längtat efter hela dagen:



Är du nöjd nu Petter?

Det var alltså min lördag dårå.

Any comments on that?


Kondomer asså!



Jag vet vad RFSU:s kondom extraknäcker som:



Är det bara jag som ser likheten?


Stort grattis!

Min älskade Anna har precis blivit mamma. Ååååh vad jag är glad för henne nu! Väntar dock spänt på mer information. Åååh, jag är så glaaaad!

Anna, du kommer bli världens bästa morsa och det vet du!



En inte allt för smickrande bild på oss dock.. Hehehe.


Nu är Linda glad!

För min bästa vän är tillbaka på Ica igen!



Ser ni han? VAVAVAVA? Kurt ju!

Håriga män ska det va!


Glömde säga..

...att igår så träffade jag "Lina" inne i Ystad. Vi fick ju kontakt över bloggen eftersom vi båda två vill gå ner i vikt och sådant. Så vi har snckat lite fram och tillbaka på bloggarna om att vi kanske skulle börja träna tillsammans och igår träffades vi för att fika lite (jag körde på diet och köpte bara en burk mineralvatten, beach 2010, here i come!) och prata lite. Vi pratade inte så värst mycket om träning och sådant, utan desto mer om allt annat som finns att prata om för att lätta på stämningen lite.

Hon varnade mig innan att hon var lite blyg och tog därför med sig sin pojkvän. Jag kände mig väldigt gammal bland lammköttet. 20 bast och gammal liksom. Hehehehe. Hon är ju bara 16 år och pojkvännen hennes är 19 så jag var en oldie där.

Vi kom i alla fall fram till att jag går som barn, fattar ni? JAG GÅR SOM BARN! Sparar med andra ord en massa pengar. Hehehe, i fredags åkte jag tåg som barn också. Sparade hela 26 kronor tur och retur. Babyface, I have a babyface! Eeeh.. Något sånt! Men Friskis och Svettis i Ystad är stället som vi då ska träna på i alla fall så nu får vi hålla tummarna.

Nästa vecka ska vi börja, redan på måndagen blir det så detta blir intressant! Följ Lindas kamp mot fläsket, i en blogg. Nära dig! Hahahahahaha.

Påväg hem så var jag tvungen att springa in på Resebyrån i Ystad också för att hämta lite kataloger för jag hade ju tänkt att bege mig till Marocko inom det snaraste. Verkar dock som att det får vänta tills i April men det får vi också hålla tummarna för att det ordnar sig för dit ska jag bara. Så enkelt är det.


Ska ju övertala min kära Anna att följa med. Anna skulle dessutom ha fött barn för 3-4 dagar sedan men är fortfarande tjockis så vi får hålla tummarna på att hon får krysta snart också. Höhöhö.. När vi ändå pratar om bebisar så måste jag också skriva grattis här i bloggen till den underbara Linda som fick en dotter förra veckan. GRATTIS!

Fan vad jag har länkat i detta inlägg. CREDS till mig! 

Och fan vad långt det blev! Alla som har orkat läsa hela vägen hit ropar hej så får dom varsin Wasa-macka!



UPDATE:
Min älskade Anna är inne på förlossningen nu! PRESSA NU GUMMAN! Jag tror att det är en liten pojk. Så enkelt är det bara!

Äntligen!

Nu har jag tagit det stora steget. Det stora steget som jag har varit på väg att göra väldigt länge..

Jag har nämligen köpt min sparälg! 335 riksdaler kostade han. På tyska hette han visst "Ägyptische elchkuh elke" men det tyckte jag var ett himla fult namn så ag döpte om honom till Bengt.

Är han inte vacker så säg?!


Mums!

Nu ska jag göra en Karin och tipsa om något som är sjukt gott!

Nämligen dessa:



Den nya Wasa-sandwichen med kantarellsmak! Mums säger jag bara. Jag är ju egentligen gluten men ibland får man faktiskt smaka sånt ändå, fastän man får himla ont i magen.. Men det är det fan tamme värt!

Vi har ju en hel del hemma också om man säger så:

 


WTF?!

Vad har hundjäveln emot mig?



Alltid precis utanför mitt rum.

VARFÖR?


Vart fan...

....kommer alla grejor ifrån?



Och vad fan....



...gör ketchupflaskan på golvet i mitt rum?


Bra kurd!



U started playing games
So now u gotta deal with it
And oh it's such a shame
That we couldn't be real about it
Karma karma karma
Yeah u gonna regret it
Yeah u gonna regret it
Regret it

Darins nya album är faktiskt ganska så härligt, beror kanske på att han nästan inte skrivit några av låtarna själv. Men ändå. Han växer och kommer nog bli stor i framtiden. Det är vad jag tror i alla fall!


Storm!

Jag har ju glömt att berätta för er att det är storm här i Skåne för tillfället och igår åkte jag och Josse ner till havet för att äta. Då kom ju jag på den smarta idén att gå ut och ta lite bilder och filma nere vid havet. Well well, jag hade bara mobilen med mig så resultatet blev uselt och dessutom filmar min mobil i MP4-format så därför kan jag inte dela med mig av filmerna. Great!

Det blåste en del kan jag ju lova!



Toapapper på vift. HAHAHA!

Förresten, är det någon som vet hur man högerklicksskyddar sin blogg?
Börjar bli less på att behöva märka bilderna för att folk ska låta dom vara ifred.
För annars dyker bilderna upp både här och där, det har jag märkt tidigare.


Min plutt

Satt och kollade på lite bilder och videor och kom ihåg att jag la upp denna på youtube på min pålle innan sommaren. Han busar ju alltid som fasen när jag skriker att han ska busa:



Nu får han ta och bli sig själv igen!

Gud som jag tjatar om mina hästar hit och dit och mer än innan men ni vet hur det är när man är orolig. Då finns det bara det i huvudet liksom. Hästarna är en stor del av mitt liv och ni som tycker att jag tjatar för mycket om dom i bloggen, kan väl traska vidare till en annan blogg då!


ÖVERLYCKLIG!

Jag har hittat min älskade kamera. Jag har hittat den! Gud vad underbart! Jag minns det som igår när jag gömde den där jag gömde den. Varför kom jag inte på det tidigare? Idag hittade jag den av en slump bara för jag var lite gottisugen och öppnade min låda med naturgodis. Tack till dom högre makterna att den inte var stulen!

Helgen blev ju dock inte riktigt som planerat dårå och Willy-grejen blev inställt och likaså barnvaktandet så det var ju trist värre.. Igår var vi i alla fall ute på Donna Gina, jag, Josse, Daniella, Sandra, Dennis och André. Försökte ringa till Gizmo, Orhan och Fadi också men vi (jag) blev dissad. Vilket jävla sätt! André lämnade oss dock lite tidigare eftersom han inte var riktigt kry men vi hade roligt ändå med spermasprut rakt över bordet och liknande. HAHAHA! Bilder kommer, for sure. Jag väntar bara på att Josse ska piggna till och skicka bilderna till mig!

Jag bjuder på en jävligt suddig och rätt så dåligt mobilbild på mig, Sandra och Josse sålänge!


Jag bor på landet, jag bor på landet!

Och här kan man göra vad man vill..

Som att exempelvis handla på LIDL i morgonrock!




Turbobussen!

Tanten som kör bussen idag är en riktig tuffing! Hon gasar utav bara helvete i Lund och skrämmer slag på alla cyklister som faktiskt stannar när hon kommer. Det är en jävla grej det för cyklister är det överallt här och hon har satt skräck i dom alla. Vilken jävla makt hon sitter på. Haha. Vad fan svamlar jag om? Nu blir det kolbasti sista biten innan jag ska kliva av. Ha en bra dag allihopa!

RSS 2.0