Äckligaste ever!

Jag har precis ätit en middag som bestod av någonting som jag aldrig någonsin i hela mitt liv ska äta igen. Mamma berättade att jag tydligen ska ha tyckt om det när var mindre. Det var nämligen grönkålsstuvning med nån äggstanning eller vad fan det nu hette.. Vet ni hur det smakade? Gamla, sura jävla fötter så om ni någon gång blir bjudna på det, ät det inte! Jag höll nästan på att kräkas om jag ska vara ärlig. Usch, usch, USCH! Jag kan ju säga att hela familjen bantade idag för ingen åt det, inte ens mamma.. Hahaha!

Nåja, jag tuggar tuggummi nu så förhoppningsvis så får jag bort den äckliga smaken i min mun snart. Imorgon ska jag passa barn, bara en timme men jag får väl kanske en hundring för det. Det är ju alltid något tycker jag dårå.

Jag har varit på språng (språng var kanske att ta i, jag har haltat mig fram) hela dagen och nu ska jag iväg igen. Jag ska till Yaaaaaazmin och ha det trevligt. Så jag ska springa nu medan jag fortfarande har någon som har lust att skjutsa mig. Hehehe.

Puss!


Jag dog inte!

Okej, det var inte så illa på banken idag förutom att snubben inte hittade mig. Jag tyckte inte att jag hörde hemma där på familjerätten eller på företagssidan. Även om jag har en bred rumpa så är det långt ifrån en hel fabrik liksom. Nåja jag hittade killen till slut och det var visst inte så pass farligt som jag trodde att det skulle vara. Eftersom min mamma svarade på samtalet när dom ringde igår och bestämde en tid så fruktade jag det värsta för jag inte visste vad det gällde. 

Men som tur var så ville gubben bara prata om mina fonder som tydligen inte mådde så bra just nu. Så nu är dom sålda. Mina stackars fonder. Jag vet inte ens vad en fond är. HAHAHA! Jag har bara sett en massa siffror när jag loggat in på Internetbanken men jag har aldrig förstått vad det betyder, tyckte att det var trevligt med en massa nummer på ett konto som man inte ens kunde pilla lite på. Men nu är dom borta, gone liksom.

Jag tog aldrig upp maskinen, jag tyckte att det verkade säkrast om jag inte sa någonting eftersom den fortfarande var ur funktion. Men han tittade lite lömskt på mig som om han visste, innerst inne liksom. DU VAR DEN SOM DÖDADE GRETA! Jo, den heter nog Greta eftersom den gick sönder när jag försökte använda den. Surkärring liksom. Ni vet hur det fungerar. Hehehe.


Döda mig?

Jag undrar om banken tänker döda mig eftersom jag förstörde deras maskin som man sätter in pengar med i tisdags? Dom ringde mig nämligen igår och undrade om jag kunde komma in på möte idag klockan tio. Jisses. Jag funderar nästan på om jag ska ta med mig min mamma som kan hålla mig i handen. För det känns lite hemskt. Tänk om dom tänker bränna mig på bål liksom?

Daniel hette snubbe som ville prata med mig. Aaaah Daniel låter som värsta lönnmördarnamnet liksom. Jisses.

Jag kommer dö.


Är han fet?

Jag har alltid trott att min katt som är 1½ år är fet.
Alltså fet. Tjock, big mama. Ni fattar grejen.Meeeen...
Vet ni vad veterinären sa när vi var där förra veckan?

Min katt är inte fet, han är muskulös.
Det betyder alltså att han är stark, atletisk och senig.

HAHAHAHHAHAHA.
Nu vet ni det. Min katt är inte fet. Han är muskulös.

Rekommenderad

Min blogg har rekommenderats att läsas av Emma och nu tänkte även jag skriva ner tre bloggar som jag tycker att ni ska läsa;

* Hanna. Nu är det ju såhära att denna blogg är ganska så känd ändå men jag tycker att alla ska läsa denna blogg. Jag hoppas att den blir ännu större än vad den redan är och dödar både Stina-Lee och Blondinbellas blogg. SÅ KLICKA SÖNDER LÄNKEN! Speciellt om ni har riktigt låg humor. Alltså sjuk humor. För man garvar alltid när man läser denna blogg!

* Pauline. Här kan ni följa en väldans go bruds vardag. Hon skriver mycket och öppet om sin stamning och har även gjort videobloggar där hon visar upp sin stamning för oss läsare. Mycket intressant för mig som vill bli logoped. Men den förtjänar ett klick av alla tycker jag!

* Rebecka. Detta är en underhållande och jävligt go blogg. Bruden är väldigt, väldigt öppen om det mesta och där är en väldans rolig blogg om jag får säga det själv.

Poängen är att vi ska hjälpas åt att hitta varandras bloggar! Jag vill att det ungefär ska fungera som i filmen "Skicka vidare" (eng. titel Pay it forward). Den har en jättefin story som handlar om en 12-årig pojke som kommer på att om han gör något snällt för tre andra personer så istället för att de gör något snällt tillbaka måste de skicka vidare en fin handling till ytterligare tre andra....och så fortsätter det. Tänkte att bloggkedjan kan funka lite på samma sätt....

I din blogg ska du länka till 3 st andra bloggar som du tycker är bra (helst nystartade bloggar eller bloggar som inte har hunnit bli populära). Du skriver namnet på bloggen, lite kortfattat om vem bloggaren är och vad bloggen handlar om. Därefter skriver du lite kortfattat eller t.o.m. kopiera den lilla förklaringen jag har skrivit om "Pay it forward - by bloggers" och lägger in i ett inlägg i din blogg, så att andra kan förstå vad det handlar om.  Därefter går du till bloggarna du har valt att skriva om och lämnar in en kommentar som lyder:

"Din blogg har blivit rekommenderad att läsas i min blogg genom "Pay it forward - by blggers". Läs på min blogg vad denna bloggkedja handlar om och Du har nu fått äran att föra detta vidare på samma sätt!"


HAHAHAHA

Vadfan är detta:VARFÖÖÖÖÖÖR?

Det är ju förfan bara pinsamt.

HAHAHAHA

Roooligt

Regler: Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!


1. Vad heter du? Linda

2. Ett ord på fyra bokstäver: Lott

3. Flicknamn: Leonora

4. Pojknamn: Lukas

5. Yrke: Logoped

6. Färg: Lila

7. Klädesplagg: Leggins

8. Mat: Lutfisk

9. Sak i badrummet: Ludd (från tvättmaskinen eller naveln)

10. Plats/stad: Luleååå

11. En orsak att vara sen: Liftade

12. Något man skriker: LILLA SNIGEL AKTA DIG!

13. Film: Leon!

14. Något man dricker: Loka

15. Artist/Band: Linkin Park

16. Djur: Lo

17. Gatunamn: Ljungvägen

18. Bil: Lotus. BRUM BRUM!

19. Sång: Leyla

20. Aktivitet med mer än en deltagare: LoppisDet var som fan

Jag norpade åt mig ett mvg i teckenspråk också. Så kändes det verkligen inte imorse. I en och en halv timme satt vi och tecknade och samtalade med varandra, jag och min lärare. Trevligt trevligt. Nu är det alltså bara 6 stycken kurser kvar (plus 3 till som jag inte orkar räkna än) som ska göras klart. Fan vad härligt.

Jag har en liten nyhet riktig till Olivia och Ida också. Gayhard jobbar heltid på skolan nu. Hehehehe. Jag har hans email, har ni? HAHA!

Efter att vi varit på skolan så tvingade jag mamma att köra till Willys eftersom jag tyckte att vi skulle storhandla. Vi har egentligen ingenting i skåpen här hemma längre. Allt är slut, alla konserver och alla frysta grönsaker och allt annat. Som tur var lyssnade hon på mig och vi shoppade tillsammans loss för 1500 kronor. För det fick vi en halv vagn full med mat så nu finns det god och nyttig mat hemma igen. Äntligen.

Just nu sitter jag och ser på Top Model som var mycket bättre dom tidigare säsongerna eftersom Tyra Banks själv tog mycket mer plats i serien. Nu är hon ju egentligen bara med när dom väljer ut tjejerna och när dom ska rösta ut någon.

Eller har jag fel?


Helvete

Idag gäller det. Det kommer gå åt helvete. Jag förstår inte varför några få handrörelser ska vara så svåra att minnas. Skit också. Jag ska öva igenom det hela några gånger till. Det är bara hälften som sitter tyvärr. Usch. Jag får ångest. Big time.


Jag kan säga mitt namn i alla fall. Hehehe

Men öööeee!

Mannen heter Edward Smith, är 57 år gammal och är sexuellt attraherad av bilar. Han har sex med bilarna i avgasröret eftersom det är bilens anus.. Det enda han använder till själva kärleksakten är lite glidmedel. Öööee?Om ni inte redan ser på femman, slå på den kanalen ögonaböj!

Berättelsen om när Linda förstörde insättningsautomaten!

HAHAHA jaa idag har jag ju verkligen lyckats med någonting som jag aldrig trodde jag skulle göra. Jag har nämligen förstört den där automaten som man sätter in pengar med på banken.

Jag kom till banken, väntade på min tur eftersom det var någon liten plutt som satte in en miljon småpengar. Det fungerade finfint då och jag väntade väldans glatt på min tur. Min tur kom, jag tryckte in kortet i maskinen, knappade in min kod och sedan ett kontonummer som pengarna skulle sättas in på.

Sedan stoppade jag in pengarna i hålet där sedlarna ska stoppas in. Jag står och väntar på att maskinen ska räkna färdigt. Helt plötsligt börjar den rossla som fan och riktigt tjuta för att sedan spotta ut fem kvitton. Sedan kommer det upp en skylt på maskinen där det står: Insättningen avbryts. Maskinen stängs av och mina pengar är BORTA! Eeeh..

Jag fick gå till informationen för att berätta vad som hänt, hur mycket pengar det var och sedan skulle dom sätta in pengarna åt mig. Hehehehe. Jag lyckas då med allt jag! Hoppas bara att jag inte behöver betala reparationerna. Hehehehehe..

Det roliga är att för ungefär en vecka sedan så förstörde jag en maskin som man pantar flaskor i inne i Ystad också. Hehehe. Jag och maskiner kommer verkligen bra överens.He's the devil..

Men hallåja?

Hur trevligt är det inte att mötas av ett mejl som ser ut såhär?:


Murat BozNjuuuut.

Moahahaha..

Nu ska jag snart ringa Peeeeeteeeeer. Det låter skoj. Han skulle minsann prata med mig om viktiga saker. Han ville tydligen prata med mig innan jag började med uppgiften som hade med samhällsfrågan att göra. Woooopsidaysi! Jag har ju gjort klart hela den uppgiften... Ehrm.. Jaja, jag får väl vara ärlig och säga att den var klar. Det var ju faktiskt inte mitt fel att han inte svarade på mejlet förrän igår. Även om det har varit lov så tycker jag att lärarna borde kolla sin mejl ändå. Speciellt om man har folk som gör prövningar och som inte går i skolan. Eller är det fel att tycka så?

Utöver det så måste jag väl kasta mig in i duschen en sväng också eftersom jag ska åka till sjukhuset med mitt finger. Vi skulle åka runt tolv så jag antar att jag borde hoppa in i duschen redan nu. Ajaj, hoppas dom inte ska skära och ha sig en massa. Det gjorde dom en gång innan för att få ut allt. Det är till och med samma finger fast på andra sidan den här gången. Inte bra, inte bra.. Tur man får bedövning!

Förutom det så ska jag med min onda tå och mitt onda finger bära en massa hö idag. 36 balar närmare bestämt. Det blir tungt och kommer säkert ta hela dagen. Vilken tur att jag är klar med mockningen och allt annat som skulle göras i stallet. Och vilken tur att jag har ätit en riktig frukost med gröt såhär på morgonen.

Justja! Grattis Fisnik om du nu läser detta. NOOOOT!

Hahaha han var rätt söt igår btw som frågade om han skulle komma och hålla handen när jag skulle till doktorn. Awwww.

Nåja, nu har jag gullegullat i bloggen för dagen också. HeheheheDagens fråga:

Varför döljer jag alltid ett öga på mina bilder?

Sony Ericsson

Hittade denna lista häääääär och ville göra den med!

Antal meddelanden i inkorgen:
Ingen aning för det står inte. Sällan jag räknar dom.

Antal meddelanden i utkorgen:
6

Vem har skickat meddelandet högst upp i inkorgen?:
Matin

Vad står det?:
Vad gör du min fru

Vem har skickat det tionde meddelandet uppifrån?:
Dino

Vad står det?:
Lyssna sista gången jag frågar vill du att vi ska tappa kontakten helt?

Vem har skickat det tjugofemte meddelandet uppifrån?:
Ohran

Vad står det?:
Haha d e orhan din dumme haha vem trodde du jag va

Vad står det i fjärde meddelandet under det?
Woot wooot! Jalla jalla!

Vem har skrivit det?
Ida

Från vem har du mest meddelanden?
Det står nog lika mellan Mouloud och Özcan

Från när är ditt äldsta meddelande?
2 oktober 2007 klockan 00:23

Vem skrev det och vad står det?
Mouloud. Hej gumman jag vet att du är mitt i drömmarna nu men sov gott o alla fall.

Vad står det i ditt översta meddelande i utkorgen?
Ich bin ladin nu så ring igen den dog

Till vem skickade du det?
Ömer

Vad står det i ditt meddelande längst ner i utkorgen?
Pfffffffffffff.

Till vem skickade du det?
Özcan

Vilket meddelande i inkorgen gör dig gladast och vem har skickat det?
Jag har kass humor så det får bli denna:  Tarzan hade råkat ut för en olycka. Han miste ett öga, en arm och snoppen. Han fick inopererat ett hököga, en gorillaarm och en elefantsnabel. Vid en förfrågan en tid efter om hur det var, sa han: - Jag kan se hur långt som helst, svingar mig längre i träden någonsin men jag är så jävla trött på kuken, den stoppar gräs i röven på mig HELA tiden! Från David.

Men om man inte får ta roliga historier så blir det denna: Hej jag undrar  äter du kåldolmar? Från Olivia. HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA saken var den vi skulle flyga flygplan. Tänk efter kåldolmar. OJOJOJOJ!

Vilket meddelande i utkorgen gör dig ledsen och vem har du skickat det till?
Pffffffffff till Özcan.

Gå in i inkorgen,blunda och klicka ner i 5 sekunder vad står det i det meddelandet?
Turk jävel :)..puss på rumpan

Vem har skickat det?
Visar


ÄNTLIGEN!

Äntligen får jag lite tid över och vila min feta bak på stolen. Mysigt! Jag har varit på språng hela dagen. Eller språng var kanske att ta i eftersom jag hoppar runt för det mesta. Tåjäveln gör ont som fan och som om det inte vore nog så är mitt finger infekterat också! 

Ja ni ser ju, det är knallrött och svullet som fan. Vi tröck på den innan och då sprutade det ut en massa äckliga saker. Mysigt värre. Om det inte är bättre imorgon så måste jag nog åka till farbror doktorn.Det enda positiva med dagen är att vi kanske ska åka och äta kinamat ikväll.

Nåja, nu ska jag ut och iväg igen.

Vi hörs senare igen!

Älskar

Jag älskar verkligen denna musikvideo och låten också.

Ojojoj. Så jävla vacker.


Det verkar dock bara vara jag och Aykut som gillar Ismail Yk. Alla andra dissar honom. Äääh, sluta. Han är bra. Hehehe. Det finns massor av minnen från hans låtar. Speciellt denna låt, sekerim benim och cok tatlisin. Hehehe. Dissa bäst ni vill, mer Ismail Yk för oss! Hehehehe. Annen beni seviyor! Hehehe

Nu har våra gäster kommit och dom sitter och äter någon äcklig fisk som luktar i hela huset. Den får dom äta själv. Jag ska äta min moussaka istället. Mums!

Det blir nog inget Malmö. Synd! Jag hade velat träffa Ismail, det var så längesen. Men jag kom på att jag ska upp redan klockan 7 imorgon bitti eftersom vi ska hämta lite saker på morgonen.

Ännu en anledning kan ju vara att jag inte har någon bil längre. HAHAHAHA. Den är fortfarande helt trasig. Roligt värre. Så jag får köra med våran bil som bara skriker blatte när jag åker in till byn. Det är en såndär skåpbil som vi använder på marknaderna. Hahahaha! Man känner sig lite uttittad när man sitter där..

Nåja, något tips för vad man kan göra ikväll?

Är det något bra på tv kanske?

Helt otroligt!

Klockan är nu 10.12 och jag har hunnit med allting som skulle göras idag innan jag skulle sätta mig och plugga. Jag har varit ute i stallet och fodrat, tagit ut hästarna, mockat, städat lite i stallet, ätit familjefrukost och duschat. Och jag har hela dagen framför mig. Fan vad härligt det är att vakna tidigt och utvilad för en gångs skull. Helt otroligt.

Ikväll ska vi ha gäster men jag funderar på att åka till Malmö istället. Det låter najs liksom. Men först ska jag sätta igång och plugga lite teckenspråk eftersom jag ska ha redovisning för Kajsa på onsdag. Jag har inte ens öppnat det feta lexikonet som jag måste öppna. Men jag har skrivit klart min presentation och mitt sommarminne. Men jag vet i katten var jag har lagt det. Hrm.. Knepigt att saker försvinner hela tiden.


Nåja, jag ska väl sätta igång.

Kan någon av er teckenspråk förresten?

Hehehehehehe

Han må vara kurd men fan vad grym han är. Fyfan.Jag älskar denna kille. Seriöst.

Nu ska jag gå och fixa iordning lite te för sedan ska jag bänka mig i soffan tillsammans med resten av familjen för ikväll är det Let's Dance. Vi ska äta min kaka som jag har bakat också. Ni ska få se sen. Den är så vacker!

Bruten tå

Mjo, jag har brutit en tå. Det gör ont. Men om man är dum så får kroppen lida. Det finns fasen inte en kroppsdel som jag inte har brutit. Jag har brutit båda armarna, handleder, ben, tår och fingrar.

Man kan ju tillägga att jag har haft fem hjärnskakningar och har en rygg- och nackskada också. Damn. Min kropp sitter nästan inte ihop längre. Haha!

Förhoppningsvis läker min tå snabbt eftersom allting alltid läker snabbt på mig. Sist så läkte min tå på fem veckor.

Nu ska jag läsa igenom min samhällsuppgift en sista gång. Sedan ska jag skicka in den till Peter och förhoppningsvis gå för att äta middag. Det blir nice. Mamma har lagat moussaka. Ingen kan laga moussaka som min mamma. Jäklar vad god den alltid är. Mums! Man skulle nästan kunna tro att hon är grek. Hehehehehe.

Någon som tror sig kunna utmana min mammas moussaka?Förresten, missa inte Let's Dance och När lammen tystnar ikväll!

Mjao

Idag hade jag bett fyra personer väcka mig. Eller.. En väckarklocka, err mobillarm, en som skulle ringa och en som skulle banka på dörren så jag inte försov mig. Jag är verkligen livrädd att försova mig på mornarna eftersom denna familj är beroende av att jag kommer dit i tid så dom kan åka och jobba. Usch, det är fan inte roligt för jag kan inte somna på natten och när jag väl gör det så vaknar jag flera gånger på natten och kastar mig på mobilen för att se vad klockan är.

Jag ska gå ut och starta bilen snart så jag slipper skrapa rutorna.. Det är inte roligt för fem öre klockan fem på morgonen fick jag veta igår när det var runt -14 grader utomhus. Huvva!

Inatt hade jag en väldigt konstig dröm så om det finns en drömtydare häromkring, hör av dig!

Nää, jag ska väl kliva upp, klä på mig och starta bilen.

Ha det fint!

Men sluta!

Oxen 21/4-21/5

Onsdagen handlar mer om framtiden än om nuet. Du får ut mycket av att planera och av att välja mål.JAG VET! Planera, få tummen ur röven. Nu tjatar till och med mitt horoskop på mig? Sluta nu förfan!

Jag känner mig redan helt stressad och pressad för att fixa alla jävla betyg som ska fixas innan juni. Jag tror att anmälan till högskolan har öppnat också. Pain värre... Btw så hade jag en lärare som hette Paine i efternamn, det tyckte jag var lite roligt.

Nej, jag ska väl fortsätta skriva samhällesuppgiften eftersom bloggen dummar sig. Detta inlägg skrev jag 21.03. Hrm..


VAFAN!

Jag är så grymt jävla less på denna skitsida att jag snart kräker på hela skiten. Jag tänker inte sitta i 10 jävla minuter för att kunna svara på en jävla kommentar. Det är fan inte värt det. Så är det bara. Jag strejkar tills imorgon bitti eftersom det fungerar mycket bättre på mornarna.

Sedan lagade mamma någon kryddstark jävla mat så det låter som att jag har en hel armé i magen. Knepigt. Jag som brukar kunna äta allt utan några problem. Hrm..

Jag längtar utomlands. Jag är less på Sverige nu.

Dessutom så var jag så jävla dum att tacka ja till att vara barnvakt imorgon bitti också. Ööeeeeh. Jävla skit också. Det betyder att jag måste lägga mig redan klockan nio. Jävla skit.

Ännu mer dessutom har jag sträckt nacken så jag inte ens kan röra på huvudet.

Nej, jag är anti idag.

PUSS PÅ ER!

Ångest

Jag känner ångest. Varför i helvete var jag tvungen att tacka ja till att vara barnvakt idag. Klockan är 04.58 och jag skulle mycket hellre ligga i min säng och sova. Men inte då! Jag ska vara på plats om ungefär en halvtimme. Jag är trött värre.. Jag har kanske sovit två timmar i natt eftersom jag varit livrädd att jag ska försova mig så därför har jag vaknat flera gånger, precis som alla andra gånger då jag varit barnvakt på morgonen.

HAHA! Nu ringde precis personen som jag bad ringa mig klockan fem så jag inte försov mig eftersom han jobbade natten inatt. Härligt att han gjorde som han skulle!

Nåja, jag är uppe nu i alla fall och får förhoppningsvis gå och lägga mig om några timmar igen. Fast sedan ska vi åka med djuren till veterinären. Klockan två ska vi vara där så det blir väl bara en timmes powernap.

Jaja, jag ska väl klä på mig istället för att sitta här i pyjamaströja och trosor. Höhöhö, fast trosorna är jävligt sexiga alltså. Urtvättade härliga jättestora boxertrosor med en massa hjärtan på. HAHA! Jag är helt enkelt redo för att vara med i Victorias Secret eller vad det heter. Höhöhö.

Nä men vi hörs senare igen då ni förhoppningsvis också har vaknat!

Ha det fint så länge och god morgon!


Hahaha!

Fan vad jag älskar dessa klipp även om de är 3 år gamla. HAHAHA! Dom är så bra! Jag vet att jag har laddat upp dom tidigare också men jag måste ladda upp dom igen. HAHA!


"Du måste, du har luggit på henne!" HAHAHAHA!

Så jävla fult med julgranen där btw!

Yesyesyes!

Mitt internet verkar som att det vill fungera igen vilket är UNDERBART! Jag kunde ta mig in till byn idag också så det var ju trevligt värre. Jag har kommit på världens träningsschema nu när jag har varit utan internet också. Nu jäklar ska jag ligga i... Okej, kanske inte just nu när det inte ens går att gå på vägen. Om jag ska kunna gå nu så behövs det världens broddar så jag inte bryter benen av mig.

Jag har alldeles precis skickat in min kurs. Hela min kurs i Arbetsmiljö och Säkerhet ligger nu i min lärares händer. Betalat högskoleprovet har jag också gjort. Så nu är jag på gång, känns det som! Det kanske var bra att mitt internet försvann eftersom jag då fick en spark i röven och gjorde klart en hel kurs på bara några dagar? Duktiga Linda! =)

Just nu sitter jag och skriver lite till kursen Samhällskunskap A. Jag ska skriva om en samhällsfråga och jag valde därför att skriva om sexuellt utnyttjade djur eftersom jag såg att jag fått svar på mina frågor från Djurskyddschefen här i Sverige. Detta är ett intressant ämne som gör mig riktigt förbannad.

Kan ni tänka er att endast 3 fall av 209 har lett till STRAFF? 3 av 209? Det är helt jävla sinnessjukt. Man måste tydligen kunna bevisa att djuret utsatts för LIDANDE. Fan, dra ner brallorna så ska jag sticka in en sopkvast i gumpen på dig så ska vi se om du lider liksom? Idioti hela skiten. Tänk att man var mer emot sådant innan 1944 då tidelagen avkriminaliserades? Då fick man hårda straff om man haft sex med ett djur. Nu döms man nästan inte ens. Det är ju inte klokt.

Skulle någon göra någonting sådant mot mina hästar som faktiskt är det mest utsatta djuret, då skulle jag slå ihjäl människan på stört. Om jag sedan skulle få livstids fängelse rör mig inte i ryggen.Man skulle kunna tro att min häst är lite dålig i magen på bilden, men det brinner faktiskt bara bakom henne. Hon släpper alltså INTE någon rökare ;-)

Finally!

Jag har kickat igång mitt internet här hemma så nu fungerar det i alla fall. Eller, det fungerar just nu. Det kom nyss upp en liten ikon som sa att internet var tillbaka, sedan försvann den och då var internet borta igen så jag skyndar mig att skriva detta i Word innan jag klistrar in det på bloggen om internet nu kommer tillbaka igen.

Idag sitter jag och pluggar för fullt. Jag har bestämt mig för att en kurs ska vara klar imorgon och jag har bara en enda uppgift kvar nu. Underbart! Jag har gjort 2 andra idag också och innan dess har jag gjort 3 också så sammanlagt är det 6 uppgifter.

Jag kommer inte att godkänna eller svara på kommentarer förrän mitt internet är tillbaka. Det kanske ni förstår. Annars kommer jag att slita mitt hår och det är kanske inte särskilt smart.

I veckan har jag postat de tre varorna som jag sålde på Tradera och jag har också lagt ut en annan annons där också. Ska lägga ut fler så fort mitt internet är tillbaka igen. Det är nog snön som gör att internet försvinner på detta vis. Trist är det i alla fall... Min häst tycker dock inte att det är lika trist med snön vilket ni kan se på bilden som jag tänkte klämma in på detta inlägg om jag hinner innan internet försvinner igen.

För övrigt kan jag kanske säga till allihopa att ha en bra alla hjärtans dag och använd kondom typ. Finns väl kanske inte så mycket mer att säga. Jag hoppas på vissa saker tills ikväll men vi får se om dom slår in eller inte. Hehehe.

Nåja, jag bjuder på en bild på min häst som togs igår när vi busade på åkern igen:Ha det fint så länge!

Hej...

Mitt internet hemma fungerar inte och vi är i stort sätt insnöade eftersom plogen plogar in oss hela tiden. Alltså har vi en mur ute vid vägen som är cirka 70 cm hög. Hahahaha! Så jag kommer ingenstans och jag har inget internet. Men nu uppdaterar jag lite snabbt tack vare att jag pulsat ut i snön och fått lift in till byn för att jag ska umgås lite med vänner ikväll trots att jag fortfarande är lite febrig.

Jag hoppas att ni allihopa har det bra. Jag kommer att blogga så fort som vårt internet fungerar som det ska igen. Vilket borde bli senast på måndag.

Jag bjuder på en bild från i måndags när vi var ute på åkern och busade lite som jag redan laddat upp på bloggen så länge.


Vackert

Varför tvingar jag mig själv att se sånthär?:När jag vet att kommer att böla i slutet?

Dyrt snor.

Hallelulja. Jag har gjort såååå mycket nu på morgonen. Jag tog mig upp från sängen, kastade ut hästarna i hagen, skickade vinnarmejl till dom som vann auktionerna på Tradera, svarade på alla kommentarer här på bloggen och misshandlade katten lite.. (inte misshandel som i misshandel utan misshandel som i puss på huvudet vilket han hatar..) Försökte nämligen smitta katten så jag får ha sällskap på rummet på natten när jag ligger och hostar.

Snart ska jag försöka övertala min mamma till att följa med in till byn så jag kan gå på Apoteket och köpa lite saker så jag blir av med förkylningen. Inatt har näsan runnit konstant! Jag har inte sovit mycket eftersom jag hostat också.

Inatt har det gått åt såhär mycket näsdukar:


Hur fasen kan min näsa som är så liten (enligt alla) ha så mycket i sig? Det har gått åt 40 näsdukar inatt. INATT! Tack gode Gud att Euroshopper och Coop har näsdukar så det blir billigt. Annars hade detta varit dyrt värre.

För den delen. Varför är mitt finger gult?

Håller jag på att förvandlas till en kines?

To be continued..

Kom igeeeen nurå!

Pressa, pressa, pressa upp mina priser på Tradera nudå! Nu ligger dom uppe i hela 156 kronor (10 minuter efter jag skrev detta så ligger dom uppe i 207 kronor). Jäklar i min lilla låda så rik jag kommer att bli. Underbart ju. Hahahaha. Jag måste lägga in alla mina andra auktioner där också. Jag har en hel låda i mitt rum som bara väntar på att bli fotograferade och upplagda där på sidan. Det blir nice.

Så är ni sugen på lite löshår, nutrilett eller lite pärlor som jag inte har någon fantasi till,
bjussa lite på mina auktioner som du hittar här. Dom flesta går ut om 4-6 timmar.


Dare or not?

Jag har blivit utmanad av Miss M i en utmaning som JAG verkligen tycker är en rolig utmaning eftersom jag älskar att vara ful. Detta är utmaningen:

Ta fram den fulaste bilden på dig o lägg upp den i din blogg och länka den som utmana dig!

Spelar ingen roll om den är gammal eller ny!

Berätta sedan varför du tog bilden och vart det var.Ehm. Okej. Bilden togs sommaren 2007 då vi cyklade från mig och in till Tomelilla. Bilden är dock tagen när vi var påväg tillbaka hem till mig. Jag bor cirka 12 kilometer från själva Tomelilla och vi cyklade i en svagt lutande uppförsbacke som håller sig i uppförsbacke i typ 2 kilometer. Alltså inte brant, utan bara allmänt svagt lutande. Lägg till att det var motvind och blåste som fan. Kolla mitt hår liksom. Så bilden togs för att jag var grymt less och ville visa hur less jag var på bild. Lägg till att jag är osminkad också.

Jag har massor av fula bilder på mig själv. Men denna tar nog fan priset eftersom jag här också hade någon blond hårfärg som mitt hår envisades med att få fastän jag färgat håret mörkbrun. Ööhm ja.

JAG HAR STJÄRTHAKA!
Hahahahaha, fan vad denna bild är rolig.

Jag utmanar:
Alla som vill och törs göra denna utmaning.

Lämna en kommentar om du tar dig an uppgiften
 så jag får se alla era fula bilder.

Fittcomviq!

Comviq/Tele2 osv osv osv vad fan företaget nu heter. Fan vad jag är less på dom. Jag skickade ett sms som jag inte fick någon leverans på, så jag ringde upp den jag skickat det till och frågade om han fått mitt sms, nej det hade han ju såklart inte. Så frågade jag varför han inte svarat på mitt sms som jag skickade igår om att jag var halvt om halvt döende (tyckte det var lite väl hjärtlöst att inte svara på det liksom), men det hade han svarat på fast att jag inte fått det? Han hade fått mitt sms ungefär 7-8 gånger också. Samma sms alltså? Öööhm.. Okej.

Vad är det för fel på företaget? Är det bara jag som har det såhär eller är det någon mer som upplever samma problem? SVARA FÖR TUSAN! Jag får damp.

Var tvungen att klicka mig in på bloggen och spy lite galla fastän att jag är sjuk och har feber. Jag ska nog krypa ner i sängen igen eftersom mitt huvud snurrar. Eller. Det snurrar inuti huvudet förstås.

Helvete också

Jag skulle blogga igår men det gick inte så bra. Så jag får väl blogga idag istället dårå.

Igår natt vaknade jag klockan fyra trots att jag gick och la mig klockan två och var helt plötsligt superförkyld? Jag hade lite ont i halsen när jag gick och la mig. Klockan fyra hade jag så ont i halsen att jag inte ens kunde öppna munnen? Öööhm okej. Det gjorde ont att till och med svälja mitt eget saliv. Ööeee. Sen var jag helt yr i skallen också. Hemskt värre.

Trots detta så var jag ju tvungen att mocka i stallet och ta hand om hästarna. Men det var verkligen så att jag borstade tre gånger, satte mig och vilade, borstade lite igen för att sedan sätta mig och vila igen. Jag har 39,7 graders feber vilket var mycket för mig som normalt ligger på ungefär 35,4.

När jag skulle ta en dusch och lät det första vattnet rinna över mitt hår och huvud så snurrade det till i skallen så pass mycket att jag var tvungen att sätta mig ner och ropa på mamma. Hahaha, hon hjälpte mig ut och satte på mig morgonrocken och sedan började jag skaka som en galning. Då kollade vi tempen igen och den låg helt plötsligt på 40,4. Jag trodde jag skulle dö. Jag frös så in i helvete. Men mamma bäddade ner mig under 5 täcken och några filtar och gjorde lite te till mig med massor av honung i så det skulle vara lätt att svälja. Sedan sov jag tills klockan tolv i morse förutom att mamma kom in och kollade min temp några gånger för att se att den inte gått upp mer, för då skulle vi tydligen åka till sjukhuset.

Idag ligger febern på 39,2 grader men jag kände mig lite tvungen till att uppdatera här och berätta att jag faktiskt lever. Tro det eller ej liksom.

Nu ska jag krypa ner i sängen igen. Jag svarar på era kommentarer när jag mår bättre, kanske imorgon med andra ord. För då måste jag vara frisk igen.

Ha det fint så hörs vi!


Sådärja!

Nu är det väl nästintill klart dårå. Hur ser det ut? Blev det bättre/sämre eller är det någonting som ni tycker borde ändras?

Såhär ser det ut för mig nu:Stort tack till
Jessica som har gjort min nya header!

Innan jag ändrade såg ju bloggen ut såhär:Ser bloggen likadan ut för er? Eller ser den annorlunda ut hos er?
Speak up!


Update:
Ser du inte min nya design alls så tryck F5 några gånger..

Bygger om

Yesbox, nu sätter jag igång och börjar bygga om här på bloggen så om bloggen ser lite knepig ut så vet ni varför..

First step

Idag är det alltså det första steget ut i den sociala världen som gäller. Willywonka kommer hit lite senare så jag ska snart börja plocka undan på mitt rum lite och städa sängen.. Sedan ska jag utnyttja honom lite för att åka in till byn så jag kan sätta in pengar på mitt bankkonto. Roligt värre.
 
Ikväll ska jag se på Let's Dance tillsammans med familjen och kanske ska jag börja pilla lite på min design här på bloggen. Jag har ju en header som ska laddas upp och sedan ska jag ändra lite annat skoj också. Det blir nice. Mer av det ikväll.

Hej så länge!


Då var det dags!

Nu var det dags att pallra sig till toaletten och göra iordning sig själv. Smink, hår och allting måste fixas litegranna och sedan ska jag bege mig till byn för att passa barnen igen. Fast jag måste vänta tills bilen kommer hem, känns lite trist nu när jag är fånge i mitt eget hem. Men då får man kanske lite saker gjorda? Eller.. Man hamnar kanske i sängen och sover bort dagarna istället. Det är inte bra. Jag måste verkligen sätta igång med läxorna nu.. Tiden bara rinner iväg..

Nej just det ja. Det var dags för linser, smink och hår nu då.. Eller. Jag skiter i håret. Något säger mig att en liten plutt ändå kommer att dra mig i håret om jag har otur.

Imorn kommer Willy hit vid tretiden också. Och jag ska vara barnvakt på morgonen. Det blir trevligt värre det.

Vi hörs kanske senare igen.

Ha det fint!

Åååh!

Jag lagar gotti gotti nu. Om fem minuter är degen klar och då är det dags att fixa det sista och sedan blir det mums! Som jag längtar! Jag känner redan smaken i munnen. Mmmmmm!

Och du anonyma människan, jag vet vem du är. Du har skrivit andra kommentarer i ditt NAMN så det är ju jävligt idiotiskt att skriva något sådant när du redan kommenterat en massa liksom. Puckat värre. Säg det -to my face- istället för att jävlas en massa. Pucko!


Äntligen hemma!

Nu har jag lagt tre barn i sängen och fått dem att somna. Jag har också fått 300 kronor som går till spargrisen. Hoppas inte den stackaren spricker snart. Höhöhö, ingen risk gott folk! Har ni en slant att skänka så är det bara att skicka! HAHA!

Stackars plutten som slog i huvudet. Eller, han nuddade bara i kanten på en stol med näsan och då blev det livat värre minsann! I fem minuter grät han. Till slut grät han inte ens längre utan skrek bara. Antagligen var det för att han var trött för efter att jag hittat snuttefilten så tvärsomnade han i mitt knä när jag satt och spelade schack med dom andra pojkarna.

Så då var det bara att gå och byta om på lillen så han fick sin pyjamas på. Och byta pyjamas på ett barn som sover är nästan omöjligt fick jag lära mig idag. Dom är helt lös i hela kroppen liksom. Nåja, jag fick det att fungera till slut och sedan spelade vi lite mer schack innan det var dags för de två mellanpojkarna att gå och sova.

Det är otroligt att det ska ta längre tid att få en sexåring och en nioåring i säng och somna än en liten ettåring. Hrm.. Nåja. Imorgon ska jag vara där halv sex till klockan åtta. Så det blir trevligt värre. Nu känner jag att de äldre pojkarna börjar bli lite mer öppna. Innan så har de varit så blyga att de nästan inte ens svarat när jag pratat med dom. Nåja, det är en väldigt trevlig familj i alla fall så det är härligt att man kommer så pass bra överens med dom liksom.

Handlat har jag gjort idag också för imorgon ska jag laga börek. Fyfan vad längesen jag åt det. Mmmm! Spenat, ost och vitlök. Kan det bli bättre? Nääe!

Bjuder på en bild som jag precis tog. Bara så ni ser att jag lever liksom. Eller bara för att det är så jävla kul att se sig själv i camen och göra riktigt fula miner och sånt krams. HAHA! Men mjaa, såhär ser jag ut för tillfället:HAHAHA kolla mitt knubbfejs. Mina kindben syns inte ens längre.
 Höhöhö. Istiden here I come

Jävla skit

Jag skulle ner till Tomelilla för att köpa lite mat till middagen idag. Hur långt kom jag? Till fucking jävla TOARP! Sedan sa det BOOOOOM och bilen blev helt svajig, så det var ju bara att stanna bilen med ett framdäck som det var punktering på. Jag hade till och med rivit upp stora ränder i vägen. Hahahaha!

Och jag ska säga en sak. Att få punktering mitt ute i skogen när man är ensam tjej och det ligger en skola med en massa snygga bönder på, det är en hit!

Hela sju snubbar (och två tanter..) stannade och frågade om jag ville ha hjälp. Hjälp fick jag också men tyvärr så är hela bilen trasig eftersom det var någon fjäder som släppt och på så sätt rivit hål i däcket. Vad fan liksom.

Så min "farbror" fick komma till hjälp och backa hem bilen till honom hela vägen och jag fick köra hans gamla bil. Roligt värre. Så nu sitter jag här hemma och är oljig värre, jag som duschade i morse eftersom jag ska vara barnvakt ikväll. Inte finns det någon mat här heller. Aj aj aj. Not good.


Nåja, jag har väl reserver att leva på.

6:6

Jag fick en utmaning av Miss M som gick ut på att man skulle ladda upp den 6:e bilden i den 6:e mappen ur Mina bilder i bloggen och sedan skulle man utmana 6 andra bloggare. Här kommer mitt bidrag:Ehm. Ja. HAHAHA!

Detta är alltså jag som håller på att lära mig skånska..

Jag vet fortfarande inte vad fan rabbegröd är.

Jag utmanar:
Frida - http://memystar.blogg.se
Palleballen - http://pupsie.webblogg.se
Emma - http://irrelevant.blogg.se
Linda - http://babymyz.blogg.se
Marica - http://rodeback.blogg.se
Louise - http://louisesa.blogg.se

Det känns som att man alltid utmanar samma människor.
 
Men det får ni ta!

Mjaaaooow!

Jag har nyss vaknat igen, eller nyss är väl vid klockan elva... Jag klev ju upp halv fem, eller det blev rättare sagt fem eftersom min klocka aldrig ringde? Jävla skitapparat!

Det var förjävla äckligt där idag när jag passade barnen i morse (mina plastkusiner..) för när jag satt och läste i min naturkunskapsbok vid köksbordet så såg jag en mus som kutade runt på golvet och ställde sig sedan på tröskeln till sovrummet innan han sprang in där. Öööeeeeee! Jag hara möss. Dom är äckliga och har en massa sjukdomar. Fyfan! Så jag gick därifrån och satte mig och såg på Trolltider tills två av barnen vaknade. Då satt vi där tillsammans, tätt ihopkurade trots den hemska morgonandedräkten och såg på filmen istället. Mys värre.

Idag är det inte heller en vanlig dag för idag är det min morfars 83-årsdag! Hipp hipp hurra, eller något liknande. Jag ringde och grattade honom och han hade fått min present så det var ju tur att den har kommit fram. Usch vad jag älskar min morfar. Han är helt enkelt bäst. Hoppas sommaren snart kommer så vi kan åka och fiska tillsammans.


Tamally Maak

Kan ni förstå att denna man är hela 48 år gammal? Åldern har verkligen varit snäll med honom. Jag ska också flytta till Egypten. Då blir man tydligen snyggare med tiden. Hehehe..


Ana 3omri mabrite nkhasrak

Aaaaah shit!

Alla mina kommentarer är borta. Oh nooooooo! Jag som hade lite tid över och tänkte svara på lite kommentarer. Men som jag läste på blogg.se's förstasida så ska de alltså komma tillbaka ganska så snart. Vi får väl hoppas på det. Annars blir jag lite ledsen eftersom det var lite nytt folk som hade hittat hit. Hur och varför förstår jag inte men så är det i alla fall.

Lite knepigt att Kenzas alla kommentarer finns på hennes blogg medan vi som har pyttesmåbloggar i jämförelse med henne, inte har några kommentarer kvar alls. Det tycker jag är både knepigt och orättvist eftersom hon inte ens svarar på sina kommentarer. Nej, jag följer inte hennes blogg men måste ju se om vi blir orättvist behandlade liksom. Ääääh, jag är sur idag. Imorgon kommer jag vara surare eftersom jag ska kliva upp halv fem för att passa barn från klockan fem och framåt halv åtta-tiden.

Jag håller på och lagar mat nu. Det går snabbt värre men förmodligen så lär jag väl bränna skiten till slut ändå.

Jag ser på Top Model Australien just nu och det måste vara det sämsta programmet i världshistorien. Hela skiten känns så jävla b, precis som Sveriges Top Model.

Vad är jag mer sur på idag då? Hmm.. Joo, jag postade smyckena och det är helt jävla otroligt att det kostar 80 spänn att skicka skiten. Förjävla dumt och dyrt om jag får säga vad jag tycker.

Nej, ska kolla till maten nu.

Hörs senare igen!

Så söööööt <3

Åååh jag måste bara visa denna video. Den är med Murat Dalkilic som är så fruktansvärt jäkla söt när han ler med sina smilegropar (speciellt på 2:29...) men det är inte det bästa med låten. För kolla vad som händer på 2:41. Lalalala! MUSIKEN PÅ MAX FÖR FAN!


MURAT BOZ!


Ååååh min älskling!! Hahaha! Förlåt men guuudars vad vacker människan är! Men fixa tillbaka frillan ögonaböj!

Jag ska också döpa mina ungar till Murat för då blir dom också heta som fan. Haha! Nån turk som ställer upp? VAVAVA? Sära på benen mannen, vi ska umgås! HAHAHA!


Okej. Brist på sömn. Så jag säger tack och godnatt nu va?!

Goood morgon!

Vi har typ snöstorm här ute på landet. Det snöar, blåser och är allmänt kallt och jävligt. Det gör att man stannar inomhus hela dagen lång istället för att kanske kliva utanför dörren. Jag har spenderat den mesta delen av dagen ute i verkstaden och inne i byn för att handla mat. Roligt värre. Det känns som om jag är typ 50 bast eller nåt sånt.

Det är nästan så här pass illa:Okej, det är kanske inte riktigt så pass illa. Men nästan så.

Hahahaha, nu såg ni hur jag bor också.

Tycker ni att jag bor lokalt? HAHAHA

Ååååh

Jag skulle ju inte deppa något ju. Men det blir lätt att man deppar ihop på kvällarna när man sitter och pratar med nära kompisar som precis fått sitt hjärta krossat. Min kära vän Aykuts stora kärlek ska gifta sig och han är jätteledsen. Uscha. Är det inte han som är ledsen så är det jag som är ledsen. Fan då, det är ingen bra kompisrelation vi har just nu tror jag. Haha! Mer skämt om flygplansköp, rullande gravida fruar till sjukhuset och femtonlingar i magen som skjuts ur frugan som han ska fånga med en basebollhandske tack! Ehm jaa.. Vi har kanske lite sjuk humor.. HAHA!

Han sa världens finaste ord till mig idag också. Det känns så bra att man har en vän som man betyder så mycket för. Han sa ungefär detta: "Du vet att du är en väldigt bra person med ett stort hjärta Linda, i mina ögon kommer du alltid vara den bästa.". Som vanligt skämtade jag bort det hela eftersom jag blev helt tåris och sa "Ja, med denna stora kroppen skulle det väl vara konstigt om man inte hade ett stort hjärta också?" HAHAHAHAHA!

Nåja, han är så snäll så. Jag tror jag måste fylla på mobilen så jag kan ringa honom någon dag. Saknar att skoja med honom. Hihi! Den tjejen som kommer gifta sig med honom i framtiden kommer bli en väldigt lycklig tjej. Han vet verkligen hur man ska behandla tjejer. Han är liksom lite sådär lagom blyg och försiktig men samtidigt så kan han bjuda på sig själv och vara seriös och social. Perfekt helt enkelt. Plus att han är färdigutbildad läkare 2010. Köng eller?

Nåja, efter ett tag började jag lyssna på musik och jag hittade självklart denna gamla goding som jag tycker passar väldigt bra in på allt som hänt den senaste tiden. Eller vad tycker ni?Jag tycker då att denna passar utmärkt till allt som hänt den senaste tiden ja..

Anladim anladim bitsin
Anladim benim degilsin
Anladim gönlün sevinsin
Olamayiz senle gayri
Yolumuz ezelden ayri
Anladim yarim degilsin

Nej, happy thoughts!

Nu ska jag tvätta den fula nunan och krypa ner i sängen och se Flyga Drake.

Jag svarar på kommentarer imorgon för nu är mina ögon trötta..

RSS 2.0