Underbar

Denna video får mig alltid att gråta.Underbar låt, underbar video, underbar skådespelare.


Tack!Har haft en sjukt rolig helg! Tack! Imorn börjar skolan. Weyy!


Jävla oflyt!

Nu har jag lyckats bryta näsan också. Fan vilket jävla oflyt jag har. Helt galet.

Detta hände: Jag var på Malmöfestivalen med mina vänner, minding my own buisness och filmade ett framträdande. Stod på 10e raden, alltså långt fram. Står där, sjunger, dansar och filmar. Från ingenstans säger det BOOOOOOOOOOOOOM som följs av ett aaiiieeehhhh (visar sig sedan att detta ljud kommer från min mun).

Då har jag lyckats få en frisbee på näsan som någon kastat snett (förmodligen inte med vilje eftersom ingen såg den komma) och lyckas träffa MIN LILLA NÄSA av 10 000 åskadare. Det är ju helt otroligt vilket jävla oflyt jag har i år. Vilken jävla tur att året snart är slut. Brutet ben, operation, bruten näsa etc. Får spel. Det bästa av allt är att jag har det på video. Youtube, here I come!

Veckans Vägning V.34

Jag har haft och har fortfarande fullt upp. Jag vet att jag har massor av kommentarer att svara på. Jag ska svara på dom så fort jag har tid. Jag läser dom och jag glömmer inte bort er, jag lovar. Till er som undrar vad jag kör på för diet, jag har ingen diet. Jag äter helt vanligt fast mer än tidigare (3 mål mat om dagen+2mellanmål), lite mer grönsaker och lite mer frukt och rör på mig cirka en halvtimme om dagen. Jag har inte uteslutit något från min kost förutom godis, chips och bullar. Det är ungefär det som jag gör. Jag har mycket att berätta, tro mig. Jag ska berätta allt. Ge mig bara tid, just nu har jag mina tankar och koncentration på andra håll.

Veckans viktnedgång: -0,8 kg.

Total viktnedgång: 27,0 kg.

Nu har jag exakt 3 kg kvar till mitt andra delmål. Nu gäller det att kämpa på. Det är 18 veckor kvar till semester och värme, tills dess ska jag ha tappat ytterligare 20 kg. Är ni redo? Då kör vi!


I can do this!I'll make it. No matter what they say.
I'll still stand strong with my head up high.


Minus trots slarv!

Idag är jag glad. Jag har nämligen fått minus på vågen, trots att jag slarvat och dummat mig. Det är inget stort minus men Rom byggdes inte på en dag. Idag är det i alla fall nya tag som gäller och det med basta. Idag fastar jag för att rena kroppen och imorgon kör jag igång med nya tag! Sitter på jobbet just nu men det är sjukt lite folk så jag pillar lite på mobilen. Ett big nono men men. Jag slutar tidigare idag, redan klockan tre och då ska jag åka till hästarna och därefter handla hem lite bra mat så jag har något i kylen hemma. Efter det så ska jag och Josse ut och gå en runda.

Veckans viktnedgång: -0,1 kg.

Total viktnedgång: 26,2 kg.

Jag är nöjd. Med tanke på hur jag mått och känt mig så kunde jag inte varit mer nöjd. Jag har ju inte gjort ett skit förutom att ligga i sängen senaste två veckorna liksom och då kan man inte förvänta sig så mycket heller. Realist är det bästa att vara.Bild tagen för 4 kg sedan...


87,5

Det är det magiska talet. 87,5 cm har jag tappat på min kropp. 26,1 kg och 87,5 cm. Helt jävla otroligt.

18 cm i midjan.
15 cm över naveln.
17 cm över rumpan.
6 cm på tuttarna.
8 cm under tuttarna.
2 cm runt halsen.
3 cm på vaderna.
9 cm på låren.
3 cm på knäna.
1 cm på ankeln.
0,5 cm på handleden.
3 cm på överarmen.
2 cm på underarmen

Det är helt jävla sjukt när man tänker efter...

Och vet ni vad? Jag ska ner lika mycket till. Imorgon ska jag börja med min diet igen nu när jag äntligen kan äta någorlunda okej igen. Ska även börja lite smått med träning också. Inte för snabbt och tungt. Imorn blir det en promenad efter jobbet med världens bästa Josse! Nu ska jag komma igång igen. Känns dock som att morgondagens vägning kommer bli mindre rolig. Men man kan ju inte räkna med så mycket när man är handikappad. Jag känner mig taggad!


Veckans Vägning V.28-V.32

Dags att uppdatera alla dessa veckors vägning.

V. 28: +2,8 kg (vätska innan lingonvecka)
V.29: +0,1 kg (lingonvecka)
V.30: +2,5 kg (vägdes på sjukhuset inför operation)
V.31: -5,0 kg (hemma igen efter operation, mens osv)
V.32: -0,7 kg (living, breathing and eating)

Alla veckor tillsammans: -0,3 kg
Sammanlagd viktnedgång: 26,1 kg

BMI: -8,2poäng

Snacka om att det varit veckor som gått upp och ner nu. Det har varit semester, inpumpande av tusentals liter dropp, operation, mens osv osv osv. Jag längtar tills jag får börja träna igen! Just nu får jag inte göra några tunga lyft och ska ta det lugnt. Blir galen! Jag vill fortsätta min viktresa och bli smal smal smal.


Hemma och sjukhus

Yesyes, jag kom hem för två veckor sedan. Men dessvärre har jag legat på sjukhus och inte alls mått bra. Har även fått opererats akut i magen vilket var lite mindre roligt. Jag har nu cirka 40 stygn i magen som ska tas bort på onsdag och sedan ska jag börja jobba på söndagen igen. Just nu är jag nämligen sjukskriven.

Förra fredagen fick nämligen min galla spel, samma kväll som jag hade mina tjejer här på myskväll med god mat och film. Mådde så dåligt, hela kroppen böjade skaka, jag kräktes som fan och huvudet snurrade bara runt runt. Trodde helt seriöst att jag skulle dö.

Så jag blev skjutsad till sjukhuset och blev inlagd, fick morfinprutor och dropp. Lördagen så fick jag opereras akut mot stora gallstenar och inflammation i gallblåsan. Fick en snetändning på narkosen så dom fick söva ner mig igen vilket ledde att jag spenderade över tolv timmar nere på uppvaket. Sedan har jag legat down. Fick komma hem i måndags men är totalt orörlig och har inte ätit något nästan sedan förra fredagen. Mår så fruktansvärt illa!

Nu har ni sett min tjockismage också! =)


RSS 2.0