Väldans besviken!

I onsdags var vi på visning, för en trea i stan. Den hade varit så jäkla perfekt för oss Då det inte var en typiskt trea, alltså en annorlunda planlösning. Gammalt hus och alla rum egentligen satt ihop utom ena sovrummet som var en egen del. Jaja.... Igår fick vi besked om att vi inte fick den. Så vi (eller främst jag) är lite besvikna. 
 
Visst, vi har det bra i vår tvåa också men det hade varit skönt med ett extra rum. 62kvm på två personer och tre katter märks om man säger så. Det är egentligen bara sovrummet och toaletten som man kan stänga in sig i om man säger så. Nåja. Det kommer väl fler lägenheter. 
 
Vi känner dock att vi bara vill bort härifrån just nu då MASSOR, typ nästan allt blivit förstört i källaren pga fukt och mögel och Brogripen gör ingenting åt det. Vaktmästaren var och kollade på det, och sa "jag vet inte var det kommer ifrån". Jag tvivlar starkt på att de andra som har förråd därnere, fått veta något ännu. Det var förra helgen som vi märkte det då vi skulle ner och hämta lite flyttkartonger som jag skulle ge till min kollega. Alla kartonger därnere är förstörda, dvs runt 30-40 flyttlådor, böcker, gardiner osv osv osv. Till och med på väggarna så bara rasar det. Riktigt tråkigt och det verkar inte heller som att vi får någon ersättning. Brogripen lär inte betala något, och ska vi ens få ut något på hemförsäkringen så måste vi betala typ 1500 i självrisk. För något som inte är vårat fel och för något som vi betalat pengar för att hyra. Snacka om att vi är besvikna och ledsna. 
 
Nu säljer vi av det mesta som klarat sig, men som inte blivit förstört. Detta eftersom vi inte får plats med sakerna uppe i lägenheten. Just nu har vi flera kartonger och lådor som står här uppe. Resten har vi fått slänga ner i plastbackar med lock i hopp om att det ska klara sig. Tyvärr så stinker allt ändå. Och sålänge inre grannarna meddelas så kommer vi inte heller bli av med möglet. 
 
/Irriterad tjej som är sömnlös pga konstant hosta. 
 
 

RSS 2.0