DÖD!

Åt tandläkarsjäveln.


Uppe med tuppen.

Idag börjar allvaret igen. Idag börjar en ny kurs på skolan. Eller till och med två om vi ska vara petiga. Teckenspråk och Utvecklingspsykologi. Det blir intressant att se hur det kommer gå. På en månad ska vi göra ett projekt på egen hand, men även göra en hemtenta. Full fart med andra ord. Håll tummar och tår för mig.

Jag hade missat att dom ändrat tiden från 10.00 till 9.15 så jag kommer att komma lite sent till skolan, men det är det fan värt första dagen. Hur mycket kan dom gå igenom om teckenspråk liksom? Jag har ju läst det tidigare i sammanlagt tre år så detta ska nog också gå vägen. Förhoppningsvis. Om jag nu minns något. Haha!

Nej, frukosten har jag fått i mig och hästarna har fått mat. Jag kommer inte hem förrän halv sju ikväll och därför får hästarna tyvärr vara inne idag eftersom det spöregnar och ingen kan ta in dem när täckena börjar släppa igenom vattnet. Jag vill inte att mina pruttar ska bli sjuka liksom.

Nej, off I go. Off I go! Ha en bra dag!


Vägning v.17

Nu vet jag inte hur pass mycket jag kan lita på dessa siffror men man kan ju alltid hoppas på att de stämmer..Klev på vågen och den visade denna siffra, klev av den igen, klev på igen och den visade 6hg mer, klev av ännu en gång och på och då visade den 1,2 kg mindre och sedan klev jag på en sista gång och då visade den första siffran igen så jag kör på denna ändå eftersom siffran kom upp två gånger.

Idag landade vågen på -2,2kg.

Totalt förlorade kilon: 15,6kg

Igår sa gubben här hemma att det faktiskt syntes och om han tycker att det syns, ja då måste det nästan synas lite!

Denna stora viktminskning kan ju dock bero på att jag haft den roliga veckan förra veckan.. Och nu är allt gone liksom. Men vi får väl se nästa vecka hur det ser ut då..



Tog en snabb bild innan jag ska åka vidare. Fullspäckad dag!


Löshår till salu!

Jag hann helt enkelt inte blogga igår. Det hände helt enkelt för mycket annat som jag var tvungen att fixa. Jag var bland annat på Öja nattklubb på kvällen och innan dess for jag väl runt överallt och ingenstans hela dagen. Haha!

Har jag missat något i bloggvärlden? Nääe, jag tror inte det va.

Idag har jag hittills varit jävligt effektiv. Jag kom hem klockan fem imorse, men redan klockan halv nio så var jag på benen. Tvärpigg! HAHA! Så jag har tagit ut hästarna, mockat, varit ute på min jogg, bytt däck på bilen, ätit frukost, duschat och skjutsat fritösen till bussen. Jaa. Effektiv morgon helt enkelt. Jag fick även sällskap på min jogg av Dilshad av alla människor. Haha! Jaja. Vi kom fram till att vi känt varandra i fyra år. Det är sjukt hur fort tiden går! Det är bara 6 dagar kvar tills jag fyller 21 också! 9 år till 30... Jag känner stressen..

För att komma till rubriken.. Jag har en massa löshår som jag ska sälja och jag tänkte, varför inte lägga in löshåret här först och se om någon är intresserad? Alla är helt nya och oanvända. Hör av er om ni är intresserade! Det korta håret är 42 cm långt och de andra är 60 cm långa.




Helt slut.

Igår umgicks jag med min lilla Anna och Saga hela dagen lång. Hade det sjukt roligt. Som vanligt!

Efter att jag lämnat av Anna på stationen så åkte jag raka vägen till Tomelilla central eftersom fritösen väntade på mig där. En arg sådan som fått vänta i "kylan" i en halvtimme. Så inatt har jag inte sovit mycket. Jag ska nog sova lite mer nu. Godnatt!

Så jävla glad!

Jag vaknade redan klockan halv åtta imorse helt laddad för idag ska jag äntligen få träffa min underbara vän Anna och hennes lilla dotter Saga som jag inte träffat på 2 år. Well, Anna har jag inte träffat på 2 år. Saga är bara 6 månader gammal så henne har jag aldrig träffat. Men det ska nog gå bra. Glad är jag iaf! Vi var oslagbara tillsammans! Tjockedunsen och kortirockenbena!

Vi träffades också på ett väldigt roligt sätt. Jag hade nämligen min häst på bete på ett ställe där jag inte hade några ridkompisar eftersom jag var 13 år och alla som hade hästarna där var över 20. Jag var en snorunge helt enkelt.

Så en dag när jag var ute och red i Sandskogen på världens underbaraste ridväg så hör jag hur någon börjar trava ikapp mig. Jag blev förbannad som fan eftersom min häst blev helt stressad men när människan kom ikapp så blev det glädje istället eftersom jag kände igen henne eftersom hon brukade följa med en vän till stallet och jag red i samma ridgrupp som den tjejen. Det blev ett "hej" och sedan flöt det på bra.

Efter den dagen spenderade vi hela sommarlovet ihop med fika till häst, roliga ridvägar, bad till häst och spenderade även en del tid på skolan ihop när den började, trots att hon var ett år äldre än mig. Det var även hon som jag skolkade med första gången i åttan. Vilket min mamma fick reda på, åkte till stallet och skrek som en stucken gris. Fyfan, det var tider det. Haha!



I löööööve my Anna!


WTF?!

VAD FAN ÄR DETTA?! Är det ett skämt? Är det någon som driver med mig?

Det är Islands fel. Så enkelt är det bara. Fuck Island!


Godmorgon.

Jag har redan varit igång i två timmar. Himla stolt att jag kom upp ur sängen innan tio idag.

Dagens första syssla:

Fodersäcksbärande. Jag hatar det! Tunga jävla säckar som bara går sönder. Men jag får väl se det som ett litet miniträningspass! Jag ska bara äta upp min morot och sedan sätter jag fart!

OMG

Vi får se hur allt detta slutar. Detta kan bli intressant... Fortsättning följer!

Vägning Vecka 16.

Idag är det måndag = vägningsdag.

Idag landade vågen på -0,5 kg. Vilket ger en total viktminskning på 13,4 kg. Woop woop!

Jag trodde faktiskt att jag skulle få ett plus så jag är jätteglad, även om jag önskar att det vore mer. Denna vecka som kommer så ska jag kämpa stenhårt så jag får ett stort minus på vågen vecka 17! That's for sure.

Full fart!

Jag hann med allt i fredags och hade det trevligt värre tillsammans med Elin och Camilla. Som vanligt. Vi åt gott på Thairestaurangen i Tomelilla vilket jag fick ångest för dagen efter men eftersom jag ätit totalt nyttigt länge nu så tyckte jag att jag förtjänade det. Det blev fyra små rätter med desserten friterade bananer och glass. Men jag drack faktiskt vatten till. Så jag gjorde i alla fall någonting rätt. Men nu ska ni få höra något roligt. Dom tvingade mig att se på Så ska det låta när vi kom hem till mig. Wtf liksom? HAHAHAHA

Igår så spenderade jag hela dagen ute i stallet för att gnugga av hästarna den mesta vinterpälsen och promenerade också med en av hästarna som skötte sig galant. Så det hände ingenting då överhuvudtaget. Gick och la mig redan klockan tio och sov tills nio imorse. Jag vet inte varför men jag har varit så sjukt trött den senaste tiden. Jag kanske ska testa att köpa järntabletter så jag blir lite piggare. Men då blir man tydligen hård i magen och det suger ju! Haha!

Nu ska jag bege mig ut i solen. Jag orkar inte sitta inne en dag som denna när solen skiner och fåglarna kvittrar. Synd bara att det blåser kallt, annars hade jag nog kunnat sola lite och fått lite färg på kroppen. Det hade ju inte varit helt fel, om man säger så.



Bjuder på en gammal bild. Igen.


Stress stress stress!

Igår hann jag inte blogga mer efter skolan. Eller jag hade väl hunnit men jag orkade verkligen inte. Var mer död än levande när jag väl kom hem.

Idag blir det full fart non stop. Jag har precis slängt i mig gröten och min kära Proviva. Nu ska jag ta mig ut i stallet för att ta ut hästarna sedan blir det full fart in igen för att göra mig i ordning.

Klockan halv nio ska jag nämligen köra hemifrån för att lämna lite sprit till Elin i Ystad, sedan styr jag kosan mot Lund och skolan för lite mer röstövningar. Sedan blir det full fart hemåt för att handla och städa på rummet. Klockan sex ska jag möta upp Elin och Camilla på torget för att käka thatimat inne i Tomelilla och sedan ska vi hem till mig för att se på någon film och bara umgås. Jag måste försöka slänga in en träning någonstans i dagens planering också. Men det fixar sig nog.

Nej, jag ska väl ge mig iväg. Kram på er!



Jag lapar tha sun! Som en kissemiss! Miiiaaoow!


Oj.

Titta när jag är vaken. Woop woop.

Nu ska jag in till Lunc och ha 45 minuters röstträning. Kul!

Mo - Ha - Aha - uppvärmd och klar! HAHA!

En heldag i solen.

Idag har jag varit hos optikern för att testa lite linser och sedan mötte jag upp Elin för att umgås lite. Vi har inte setts på 1½ år trots att vi bor 20 min ifrån varandra. Galet!

Vi spenderade i alla fall hela dagen på en trappa i solenförutom när jag åt en fajitasallad till lunch på Max, medan Elin drack en stor läsk. Hon bantar tydligen. Haha! Men på eftermiddagen blev hon hungrig så då åkte vi till McDonalds så hon fick lite mat i sig. Så där satt jag och kollade på medan hon åt pommes och hamburgare. Jag blev faktiskt inte ens sugen! Snacka om framsteg!

Vi spenderade närmare 5 timmar på den där trappen, snackade skit, solade oss och lyssnade på musik. Härligt värre. Jag fick till och med fräknar på näsan, något som jag inte haft sedan jag var 4 år gammal.

Självklart blev det lite bilder också! Mitt hår ser helt fettigt ut för att jag plattade det, vilket jag aldrig gör längre. Big mistake. Wild and crazy är mer min grej..



Elin med sina 12 cm klackar.



Jag testade Elins nördglasögon. Gjorde sig bäst på huvudet.



Elin satt i bara linne, shorts, strumpbyxor och HALSDUK!



Och blev lite kramsjuk!


Du vet verkligen hur man spelar!

Dom orden fick jag igår kväll. Jag vet tydligen verkligen hur man spelar piano. Det var ju trevligt!

Jag satte förresten ut baljorna till hästarna ute i hagen igår. Man kan undra vem som gillade det mest.



Hästarna eller katten?


HAHAHAHA

Alltså, jag skulle leta upp en bild på Saat Kulesi, klocktornet i Izmir till en kompis som inte vart där. Så googlade jag och hittade denna bild:

Min fråga är: VAD FAN ÄR DET SOM JAG RINGAT IN FÖR NÅT? En fågel? Ett flygplan? En kokosnöt? En val? WTF?!

Men ökkkkkk!

Jag skulle värma mitt te i mikron, trött som fan imorse. Jag öppnar mikron och håller på och DÖR!


Vad är det för jävla pucko som lägger en köttbit till att tina i rakt in i mikron? Min mamma är fan blond alltså..

Jag stängde luckan ganska fort och ställde mig och kokade vattten old fashion style istället..

Lååång dag.

Äntligen är dagen över. Den här dagen har varit längre än någon annan. Mor min bröt ihop totalt imorse pga all stress som hon lägger på sig själv så räddaren Linda fick såklart rycka ut!

Jag har suttit i bilen två timmar idag för att tuffa runt på olika ärenden:
* Handlat mat.
* Varit in på banken (totalt jävla kaos därinne för dom gör om systemet..)
* Varit till Sjöbo och köpt specialmat till katten med njursvikt.
* Varit inne på Boan och köpt hundmat.
* Varit inne och köpt plastfickor och papper.
* Besiktat bilen (SOM GICK IGENOM!!!!)

Sedan har jag hjälpt mamma med datorn, duschat en av hundarna eftersom mamma åker på jobbresa från och med imorgon och då tar med honom. Jag har också mockat i stallet och gjort min träning. Nu sitter jag i morgonrocken eftersom jag också har tagit en dusch och väntar på middag. Morotsstuvning och kycklingkorv! MUMS!

Resultat: LÅNG JÄVLA DAG!


3 veckors vägning.

Eftersom jag åkte bort för två veckor sedan så glömde jag att skriva den vägningen, jag glömde även att skriva vägningen när jag var i Turkiet och idag har jag vägt mig igen. Så nu ska jag väl ta och redovisa tre veckors vägning.

Vecka 13 29/3 så hade jag gått ner 1,2 kg

Vecka 14 5/4 så hade jag gått ner 1,1 kg

Vecka 15 12/4 (idag) så har jag gått ner 1,6 kg

Sammanlagd viktminskning sedan den 28/12-09: 12,9 kg

Jag känner mig nöjd! Började äta i lördags igen och har fått behålla allting så det är verkligen toppen. Nu är det bara 4,9 kg kvar till det första delmålet. Woop woop!


Chatroulette.

Har ni testat Chatroulette? Det har jag! Två gånger och aldrig mer. Det är typ en miljon kukar som flashar förbi dig. Och om det inte är såna,så är det några som frågar efter att få se dina bröst. Men sedan finns det ju också de människor som faktiskt gör något roligt av situationen och verkligen bjuder på sig själv, som exempelvis denna man:

Jag har sett klippet 5 gånger i rad nu och kan inte sluta skratta. Ett gott skratt förlänger livet, och mitt har förlängts med 10 år nu. Minst!

Har ni testat chatroulette och kanske sett något roligt?!

Omöjlig bantning.

Alltså.. Det är nästan helt jävla omöjligt att banta hemma hos mig.











Fattar ni hur jävla mycket styrka det krävs av mig att ens kunna gå ut i köket?

Först måste jag gå förbi den stora godispåsen och "chipsen" som ligger i vardagsrummet, sedan när jag öppnar kylskåpet måste jag se choklad, när jag går till skafferiet ligger det snäckor precis brevid, om jag vill ha en plastpåse så finns det center, kexchoklad och yankie som bara skriker mitt namn, vill jag ha mina jeans så står julmust på dom.

Omöjligt place att bo på men jag är stark.
Jag klarar detta...


Sveriges största skalbagge?!

Gissa vad jag precis hittade ute i foderkammaren?

Fattar ni hur jävla stor skalbaggen var? Och det är bara april?! Något säger mig att detta år, är skalbaggarnas år. For sure.!

Shopping.

Jag beställde ju lite saker från Ellos i onsdags som kom redan igår. För en gångs skull så jobbade dom på väldigt snabbt på Ellos och det är jag tacksam för. En del saker tänker jag dock inte behålla, utan skicka tillbaka.

Jag vet inte riktigt om jag kanske ska skicka tillbaka kjolen också. Den ser fresh ut på bilden men i verkligheten var den helt rak, inte utåtgående alls, vilket man kan tro om man tittar på bilden.

Ballerinaskorna ser snygga ut på bilden men var helt glansiga i verkligheten och såg billiga ut. Inte så snygga som jag trodde att de skulle vara. Handdukarna var ett stort jävla skämt! 300 spänn för något med så dålig kvalité. Nej nej. Tillbaka på en gång blir det för dom.

Tubtoppen var däremot helt jävla underbar. Jag har likadana fast från förra sommarens färger och jag älskar dom. Sjukt underbara, känns som att man går naken! Och färgen är ju så fruktansvärt fräck! Gladiatorskorna är sååå jävla mycket snyggare i verkligheten. Jag har alltid tyckt att dom skorna har varit så sjukt jävla fula men dessa är jag totalt jävla kär i.

Jag längtar tills nästa paket kommer (10maj), för då kommer dom sakerna som jag egentligen var sugen på. Snygga jeans, mysiga linnen och annat snyggt. Det blir nice.

Award!

Den som får denna award ska:
1. Kopiera awarden på sin blogg
2. Länka till personen som gett dig awarden [ Amanda ]
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
4. Välj ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till
5. Länka till deras bloggar & kommentera hos dem att de har en Award att hämta!

Jag fick denna award i slutet av januari men bättre sent än aldrig heter det väl?

1. Jag sover alltid med strumpor oavsett årstid och temperatur. Jag kan inte somna om jag inte har strumporna på. Men på morgonen när jag vaknar så är dom alltid av.

2.
Jag suger verkligen på att sjunga. Låter som en full katt. Dessvärre älskar jag att sjunga.. Haha!

3.
Jag gör smycken själv som jag säljer. Hojta till om ni är intresserade!

4. 
 Jag ser alltid en massa saker som ingen annan ser. Jag kan gå med mina vänner och helt plötsligt kan jag säga "fungerar bättre än annat!" eftersom jag då har läst det alldeles precis när jag går. Hittar texter att läsa överallt och alla blir alltid helt brydda över vad tusan jag läser och var det står.

5.
Så fort som jag är ensam hemma så ser jag till att näcka. HAHAHA!!!

6.
Jag snarkar när jag sover, jag pratar även i sömnen och sparkas i sömnen. Varje morgon när jag vaknar så har madrassen åkt ut 10-20 cm ur sängen eftersom jag inte kan ligga still.

7. Min största dröm är att åka till ett land i Afrika och åka på safari i jeep för att se illa vilda djur. Gambia, Kenya, eller något liknande skulle vara perfekt.

Och här är mottagarna av min award:

[ Anna ] [ Birsen ] [ Lale ] [ Linda ] [ Jessie ] [ Emmely ] [ Emelie ]

God morgon!

Jag sa ju att jag skulle börja blogga igen,och här är jag!!

Jag vaknade för en halvtimme sedan i panik! Mina stackars hästar hade ju inte fått mat än och stod och gnäggade när jag kom ut. Dåligt samvete till tusen fick jag.

Igår fick jag veta att min underbara Anna kommer ner till Skåne om 9 dagar. Förstår ni hur fruktansvärt glad jag är? Jag har inte träffat henne sedan 2008 eftersom jag inte varit uppe i norr och hon har inte heller varit ner hit. Mycket har hänt under den tiden. Hon har blivit mamma till en liten flicka och blivit supersmal, jag har blivit mer tjock och student. Hahaha! Vilket liv.. Känns som att hon lyckats lite bättre än mig nu! HAHA!

Idag ska jag städapå rummet, åka och hämta ett paket som jag beställde i onsdags och som kommit redan igår. Ibland jobbar Ellos på snabbt. Jag ska visa vad jag köpt när jag kommer hem igen. Sedan ska jag försöka ta mig ut i solen och powerwalka min lilla runda om jag inte mår allt för illa... Det återstår att se.

För övrigt hittade jag en bild på min blogg som fick mig att längta efter morfar. Jag har inte träffat honom på ett år nu. Usch vad jag saknar honom!



Ha en superbra dag i det strålande solskenet allihopa!


Salmonellasmittad!

Jag kom hem från Turkiet i tisdags efter en jävligt lång resa. Izmir-Istanbul och sedan Istanbul-Köpenhamn. Flyget hem var försenat nästan en timme så det sög ju.

När jag kommit hem så skrev jag ett långt mail till min lärare i skolan och vi kom överens om att jag ska läsa denna kurs till sommaren istället efter jag slutar jobbet på kvällarna och sedan tenta av den i slutet av sommaren. Jag känner helt enkelt att jag inte orkar med skolan just nu. Det har varit mycket som har hänt den senaste tiden och det har helt enkelt blivit för tungt. Så nu är jag ledig tills den 28e april då nästa kurs börjar.

I onsdags åt jag två ägg till frukost och sedan var det kört. Kräktes i centrala stan, mådde illa hela dagen och fick våldgästa toaletten på centralstationen i en kvart. Jag som har fobi för allmänna toaletter. Då förstår ni hur illa det var. Hahaha!

Jag fick då igår åka in och ta ett salmonellatest eftersom jag mådde lika dåligt då för att se om det var det som jag kunde vara smittad av. Testet visade positivt så nu kan jag må dåligt i två veckor, upp till sex månader tydligen. Roligt roligt. Har druckit nyponsoppa dessa tre dagar men annars har jag inte fått ner något. Men nyponsoppa i ett halvår borde väl göra mig slim som fan, eller?!

Så dagarna sedan jag kom hem har jag legat i sängen och sett på film eftersom jag mått åt helvete. Jävligt roligt när jag har massor av träning och hästsaker att göra. Nu har jag ju också tid till det. Men imorgon ska jag försöka ta mig ut på en promenad oavsett vad magen säger. Jag får ju spel av att bara ligga i sängen hela dagarna.

Nej.. Nu ska jag skölja ur min hårfärg och sedan ska jag se klart på Big Bang Theory och sedan ska jag minsann godkänna och svara på alla jävla kommentarer som ligger och skräpar här på bloggen. Det tummar vi på!!!


Tiden gar för fort!

Jag vill inte hem, jag vill inte hem, jag vill inte hem!!!

Kommer sakna alla som ett javla fan! Çiğli for life!

Skönt att komma hit och ladda batterierna lite i alla fall. Nu kommer jag inte kunna aka hit förran i slutet av augusti igen i basta fall. Trist!

Ar sa javla sur att jag inte har en kamera eller ens en telefon. Har fatt en gammal av min kompis som han inte behövde mer. Men den saknar ju bokstaver och skit ocksa. Vi har ju varit pa djurparken Doğal Yaşam Parkı och jag ar sa sur att jag inte har nagon kamera. Maste aka dit en gang till nar jag har med mig kamera. Sjukt fint och sjukt stort! Rekommenderas!

Nu ska vi ut pa balkongen igen och dricka lite çay, chilla lite, snacka skit, röka lite mer nargile som har varldens godaste smak. Vet inte om den ar ny men jag har aldrig smakat den innan. Kiwi ar det i alla fall. Sjuk javla god. Den rekommenderas! Hörde förresten att det regnat dar hemma. Synd för er. Det har varit 27 grader varmt har och stralande solsken. Underbart!

Vill inte hem.

Bara 3 dagar kvar nu innan jag maste aka hem igen. Vill inte. Och jag tanker inte spendera mer tid pa datorn nar jag ar har. Jag har varit inne pa MSN tva ganger kanske och kollat laget pa Facebook men sen har jag bara spenderat tiden ute. Underbart!

Maste bara bjuda pa en lat som gatt pa repeat non stop nar jag varit har. Har suttit ute pa balkongen, rökt nargile, snackat massa skit och bara lyssnat musik. Underbart! Det ar sa har livet ska levas! Nar jag pluggat klart ar det jag som flyttar hit. Pa tal om pluggat, snacka om ovart att ta med böckerna. Har inte last i dom en enda gang.

Just nu ar det stralande solsken och 23 grader varmt och vi ska ivag och shoppa lite. Ska köpa lite skivor hade jag tankt.

Glad pask pa er dar hemma!


RSS 2.0