Nu ger jag upp.

I med linserna, byt kläder och sedan drar jag!

Nu skiter jag i om jag är sjuk. Nu ska jag UT!

2008

Okej, jag tänkte ta och skriva lite kort om vad jag sysslat med under 2008.

x Vi köpte en till hund.
x Jag fick mitt hjärta krossat.
x Jag tog studenten.
x Jag åkte till Polen för att se på koncentrationslägrena.
x Jag jobbade på Tosselilla under sommaren.
x Jag hade en rätt så rolig kräftskiva.
x Jag blev getingstucken och fick veta att jag var allergisk.
x Jag klippte lugg för första gången på 12 år.
x Jag kom inte in på universitetet.
x Jag fick mitt hjärta lite lagat.
x Jag jobbade på Inzpiration i 4 månader..

Ööhm. Jaa. Det var väl typ det. Kort sagt så har det varit ett ganska så meningslöst år. Nästa år ska det förhoppningsvis hända lite mer saker. Saker som har betydelse för mitt liv.

När man trycker ihop alla saker som man gjort under ett år så förstår man hur lite man egentligen gjort. Jag har inte direkt åstadkommit mycket som är av minne. Förutom hunden, studenten och Polen så har livet varit rätt så långtråkigt i år. Det kan ju i och för sig bero på att jag inte varit på topp alls under året. Så jag får väl egentligen skylla mig själv.

Imorgon är det ett nytt år och det är rätt så korkat att när man som mig, ska starta om sitt liv. Livet förändras inte på en natt.

Nästa år så hoppas jag att jag åstadkommit betydligt mer och är mycket gladare med mig själv. Imorgon börjar mitt nya liv, bara på en natt så ska mitt liv förändras. Det måste jag tro på. För på detta sätt som mitt liv varit det sista året, vill jag inte ha det igen.

Några bilder från året som gått:

(Alla bilder är klickbara. Så klicka på dom för att se dom i ett större format..)

 
  
  
  
  
  
 

Jaja, bilderna ligger inte i någon vidare bra ordning. Men struntsamma. Det var mitt år 2008. Hur har ditt år varit?

Om jag inte skriver igen idag så vill jag önska alla läsare en riktigt trevlig nyårsafton och ett gott nytt år!


Svulla!

Vet ni vad? Imorgon är den nyårsafton. Det betyder att jag bara har idag och imorgon om jag vill äta någonting onyttigt. För den 1 januari så ska jag börja med träningen och dieten igen. Jisses, jag undrar hur många hundra tusen människor i Sverige det är som lovar att dom ska förändra livet på det sättet under det nya året? Hur många av mina läsare ska börja en diet nu när det nya året börjar?

Nåja. Jag har ju lagt av med det mesta redan. Men det slog mig nyss att det är sista chansen. Hahaha. ÄÄh, nu får jag väl ge mig eller någonting.

För den delen så viskade en fågel i mitt öra att min blogg kommer genomgå en förändring snart. Inte idag, inte imorgon men någon dag snart om allting går som det ska.

Imorgon måste jag åka in till Ystad oavsett om jag vill det eller inte. Jag måste nämligen till banken eftersom min internetdosa har lagt av? Och det finns inga batterier som passar dosan? Jävla skitsak!Förresten så har jag världens fulaste händer. Helt seriöst. Mina händer ser ut som en killes händer med rosa nagellack. Hrm.. Oh yeah, jag är en transa!

Tävla om en riktigt grym kamera!

Herregud, jag har hittat en tävling som jag verkligen vill vara med i och vinna. Tävlingen handlar om en sådan här skönhet:


En Nikon D60!

Det finns inte ord som besrkiver hur gärna jag skulle vilja vinna denna kamera. Jag är med om tävlar om denna kamera hos Omdigitalkameror och sista dag att tävla, är redan imorgon eftersom vinnaren dras den 1 januari. Hur underbart vore det inte att kunna starta det nya året med en sådan skönhet i sin ägo? Jag som precis börjat tycka det är roligt att ta bilder. Min mobilkamera är kanske inte världens bästa att ta bilder med om man säger så. Haha!

Mer information om olika digitalkameror  och tips på hur en sådan kamera egentligen fungerar, finns självklart på deras hemsida. Klicka bara på länken ovan för att komma dit..

Hallåja?

Fick nyss en kommentar från en anonym typ:

Anonym om Ööööeeeee:
söt och vacker jag blir kåt när ser dina bilder tänder på dig pusssssssssssssss
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 208.184.6.120

Om anonym lämnar sin email så kanske vi kan fixa en het jävla dejt?

Så jävla korkat att ens skriva en sådan kommentar.


HA HA HA HA

I'll put my weiner in your ass...It's raping time...

HAHAHA, denna video är så jävla rolig.

Ööööeeee

Vad kan jag säga om dagen?

Kass.

Nu ska jag skicka iväg ett litet sms och sedan feta in mig på msn.

Kul va?

Redo!

Jag just nu:


Upp med fötterna, luta sig tillbaka, upp med en kudde bakom huvudet, på med tofflorna, på med filten, upp med tangentbordet och musen i knät, snygg kille på tv:n, på med hörlurarna och slå på grymt bra musik som strömmar rakt in i öronen... Redo för en datorkväll a la Linda helt enkelt! Hahaha.

Seriöst, kolla hur mitt rum ser ut. En halv ren på tv:n tillsammans med en adapter och en tejprulle.. Frågan är vad fan koppen gör bakom tv:n?

Vakthästen Hot Shot

Haha, min häst är rolig värre. Alltid när det är någonting som inte stämmer så gnäggar han. Exempelvis när ponnyn har rymt, då brukar han gnägga. Eller om den äldre hästen trasslat in svansen i mathinkarna, då gnäggar han. Eller när hunden är ute på åkern, då gnäggar han också. Och alltid när han gnäggar så brukar jag ju springa ut och kolla vad det är för fel. Det gjorde jag idag också eftersom jag låg i sängen och hörde honom gnägga ett flertal gånger. Jag springer ut i min pyjamas och han fortsätter att gnägga. Jag kollar i hagen och alla tre hästarna står och äter sin mat, ponnyn är inne i hagen och äter han också. Hundarna är inne så ingen av dom är ute och springer på åkern.

Jag kollar runtomkring för att se om det är någon som rider på vägen, men nej nej. Ingen där heller. Hästen fortsätter att gnägga och gnägga och gnägga. Till slut förstår jag varför. Det ekar. När han gnäggar så hör han ju sig själv och tror att en annan häst svarar, sedan gnäggar han igen och hör ekot igen. Aaah, snacka om korkad häst. Hahaha. Han verkar ju inte förstå att samma sak som han gnäggar, kommer tillbaka.


Hö hö hö

Jag kan ju dela med mig av ännu mer humor:


Minns ni tjejer? Hahahaha

Btw så tror jag att jag håller på att få påssjuka också. För helvete vad det spänner i kinderna och på sidan av munnen. Satan! Jag har haft påssjuka en gång. Och då såg jag ut som Elin gånger 100. Vi brukar alltid skämta om att Elin har kinder som ett marsvin och jag har kindbenen som en öööh. Giraff? Jaja, poängen är den att jag bara har kindben medan hon bara har kinder. Men nu jäklar Elin, nu ligger du snart i lä!

För den delen var jag och Willy in till Lund och shoppade idag efter mycket om och men.. Min bil gick sönder på vägen. Eller.. Jag fick en ispropp så dom andra i familjen kom med en av våra andra tre bilar till mig så jag kunda fortsätta in till Lund utan problem..

Jag köpte en hårddisk och nya hörlurar. En jävla fitta stod bakom kassan. Nybörjare var hon också. Fan vad irriterad jag blev på henne. Vem fan sätter en nybörjare bakom en av kassorna en dag då det är mellandagsrea?

Willy den fisen var rik värre så han köpte en hårddisk och en systemkamera. Fyyyy. Så nu hoppas jag att Dino köper en systemkamera till mig som han lovade. HAHAHAHAHA. Ironi gott folk, ironi...

Yesboxxx.

Jag tror jag fick den bästa julklappen igår. Verkligen. Så nu hoppas jag bara att allting fungerar som det ska så man slipper en massa smärta. Men du skulle väl inte såra mig igen, eller?

Btw så var min jul såhära:


Mjukiskläder på, osminkad och liggandes under 3 filtar med feberfrossa. Men jag var där när några släktingar kom! Jag borde få beröm.

Mamma tvingade mig att smaka på hennes hemmagjorda rödbetssallad. Blaskig och jävlig var den. Smakade en massa majonäs också. Men hej! Jag känner smak igen, det borde väl vara ett framsteg?


Sen kom tomten och av någon anledning så var han väldigt smal i år.. Men han delade ut julklappar till barnen ändå..Men det var som fan, vi stora barn fick minsann också julklappar


Hallelulja, jag fick en dassbok. HAHAHAHA


Och ungarna fick massor av leksaker vilket innebar en jävla massa liv. Underbart när man har nästintill 40 graders feber..


Ungarna tog en gruppbild med tomten innan han lämnade huset...Jag måste ha vart en riktigt snäll flicka i år eftersom jag fick lite drygt 2500 kronor av tomten. Kanske är det bra när han är smal ändå? Hahahahaha!

Det är en jävla tur att julen bara är en gång om året, så slipper man låtsas tycka om skiten allt för ofta. Men vad gör man inte för sin mamma..?

Få ordning på allting.

Jag sitter och snackar med honom just nu. Jo just det ja, killen som gett mig så otroligt många tårar och smärta i mitt hjärta. Vi sitter och diskuterar allting. Förhoppningsvis kommer vi fram till ett svar om vad som kommer att hända ikväll. För vi vill båda ha ett svar idag. Så vi slipper gå runt och undra och tänka på vad som kommer att hända eller inte hända.

Jag hoppas att allting kommer att gå tillbaka till hur det var innan, fast ännu bättre. Ingen svartsjuka, inget skitsnack. Bara allting precis som det ska vara. Som det var menat att vara från början. Jag har inte glömt honom och han har inte glömt mig. Jag hoppas att han är seriös och ärlig, och att detta inte är någonting som han bara kommer på just nu. 2 år är en lång tid. Kommer jag att kunna lita på honom igen? Kommer han att kunna lita på mig?

Det är miljoner tankar som far igenom mitt huvud. Men samtidigt är detta någonting som jag velat väldigt länge. Men törs jag ta steget? Jag menar. Han berör mig på ett sätt som jag inte tror att någon kille gjort tidigare. Han förstår mig, och jag förstår honom. Åtminstone så förstod jag honom tidigare.

To be continued...


Nåväl..

Även om julen inte är någonting speciellt för mig så får jag väl ändå göra såhära:Så ni inte tror att jag är en kall jävel.

Detta är till alla er som skickat sms, mms osv också. Jag är pank så därför har ni inte fått något svar.

Snart är denna högtid slut. Äntligen. För jag hatar skiten..

Att jag dessutom suttit i soffan med 4 filtar på mig och sovit uncer hela kvällen gör verkligen saken mycket bättre...

Nåja, God Jul till er i alla fall!

Göööööörsnygg!

OKEJ, Detta inlägg skrev jag 9.50 imorse och nu är klockan 19.25 och det har fortfarande inte kommit upp på bloggen...

Fan vad jag känner mig snygg på mornarna när jag förflyttar mig ut i stallet:


Hahaha, fan vad korta ben jag har på bilden. HAHAHA. Och vilket vackert hål jag har på mina pyjamasbyxor. Matchar gör det inte heller. Sedan har jag spillt någonting på ena patten. Nåja.. Ni förstår principen i alla fall.

Nåja, jag har en tjock en jacka också. Plus vantar och mössa såklart. Hallå liksom, helt dum kan man väl inte vara heller?

Snyggt som fan är det i alla fall. Kanske är det en modetrend som är på gång?

Jaja, jag måste väl kanske byta om nu eftersom jag ska vara inne hos läkaren om 40 minuter.Great, 39.2 i feber och två olika penicillin. Nu ska jag slänga mig i sängen igen. Det är inte konstigt att jag varit så yr i skallen då.. Vi måste köpa en ny termometer. Nu ska jag som sagt återgå till min säng som jag spenderat dagen i.. Godnatt...

Ibland har man tur.

Jajamensan. Ibland har man en jävla tur. Jag höll på att städa på mitt rum litegranna och vips så hittar jag 600 kronor som jag glömt bort helt och hållet, under min ena högtalare till datorn. Lycka!

Idag kom även mina presentkort på Siba på hela 700 kronor. Nu ska jag köpa en extern hårddisk så jag kan omformatera datorn. Eller jaa. Jag ska väl kanske inte göra det. Jag är ju tjej och har tummen mitt i handen så därför ska snälla Willy komma hem till mig och hjälpa mig.

Han ska även följa med mig att köpa en hårddisk så jag får tag på en bra så jag får ordning på datorn. Det är ju nätt och jämt att internet startar just nu eftersom någon skickade mig ett virus som slog ut hela mitt virusprogram. Lite less man kan bli... Men det är tur att man känner nördar som är bra på datorer. Ta inte illa upp nu. Du vet att du själv kallade dig för nörd också. HAHAHA!


Sie liegt in meinen armen

Underbar låt. Minst sagt.

Muhabbet - Sie liegt in meinen armenMiaaaooow

Hate / Love

Okej, jag och mamma var ju på IKEA i fredags och handlade lite saker. Jag fick en ny datorstol och ett rullande rött bord som jag ska stoppa saker i. Eftersom mitt rum är väldigt litet så var jag tvungen att ha ett litet bord eftersom inget annat får plats. Det var egentligen meningen att jag skulle ha köpt ett i grått men så fanns dom i rött där också och jag var fast. Jag har ju rött rum liksom.

Btw så trodde jag faktiskt att dom sålde stolarna ihopsatta. Så jag fick världens chock när jag hittade en kartong istället för en stående stol. Grymt besviken var jag...

Det är roligt det hära med IKEA. Jag menar.. Man går där på IKEA och är glad för man ska få nya saker. Man plockar på sig sakerna, betalar och åker hem. När man kommer hem så ska man sätta ihop skiten. Man börjar med att pööna kartongen, laddad värre. Sen ser man att det är 200 olika muttrar och skruvar som ska sättas ihop med delarna. Alla skruvar och muttrar ser likadana ut och man ser inte vilken som ska sitta vart eftersom det inte står i beskrivningen. Man blir arg och börjar skrika att man aldrig mer ska handla på IKEA. Efter att man äntligen har fått ihop skiten så ser man resultatet och tänker att IKEA inte är så jäkla dumt ändå. Och sedan börjar det om på nytt. HA HA HA!

Nåja. Det är en love/hate relation som man måste leva med antar jag för resultatet är ju helt superbra..

Jag menar, min Verner är jätteskön att sitta på.

 

Någon som är som jag?

Dumförklarad av en 9-åring.

Jag har varit barnvakt idag, mellan halv åtta i morse till klockan var två. Femhundra kronor till min kära plånbok. Tack så mycket!

Dagen började dock med att jag fick leka sunnimuslim när jag skulle ut i stallet och mata hästarna. Det regnade ju som fan! Skydda sig den som kan liksom.

Hej kroknäsa...

Sedan när jag var barnvakt så var minibebisen som är tio månader lite febrig. Så han har varit helt mysig hela dagen. Suttit med sitt huvud mot min kind och pillat med mina fingrar. Åååh, jag smälter för honom som fan. Han är så otroligt söt! Inga problem alls idag. Han var hur glad som helst och han hade inte något anfall att attackera golvet idag. Skönt!

Nioåringen har väl mest suttit på övervåningen och spelat spel, det tar tid att komma honom in på livet om man säger så. Blyg kille! Jag, sexåringen och bebisen har suttit på bottenvåningen och spelat datorspel där. Lugn dag med andra ord. Ännu mer skönt!

HAHA, sen blev jag totalt dumförklarad av nioåringen eftersom vi skulle rosta mackor till dom vid tolvtiden.
Jag: - Vill ni ha en eller två var att äta?
Måns: - Gör en var till oss till en början.
Jag: - Okej (stoppar ner bröden i brödrosten och trycker ner knappen. Knappen far upp igen med världens fart och jag testar tre gånger till.
Jag: - Men, hur fungerar den här? Dom hoppar ju bara upp igen.
Måns: - Jaaa, man börjar ju med att stoppa i kontakten i väggen.

HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAH, jag ska inte ha barn om mina ungar ska vara så smarta. Fan. Jag kände mig så otroligt dum!

AAAAAH, mina händer luktar fortfarande våtservetter. Hur får man bort lukten? (Jag har tvättat händerna flera gånger. Med tvål!)

AJ AJ AJ AJ!

Min mage gör ONT! När fan ska detta sluta? Vad less jag blir. Nåja, jag ska bara skriva en liten snabbis eftersom jag ska åka in och hämta mamma i Ystad, hon har tagit tåget ifrån Malmö.

Denna dag har varit... Intressant. Om man säger så. Jag klev upp halv åtta för att ta en dusch eftersom vi skulle åka in till IKEA i Malmö. Mamma skulle leka kartläsare och som ALLTID när hon ska vara kartläsare så trasslar hon bort oss. Vi slutade på Dalaplan... Och Dalaplan är tydligen värre än Rosengård har jag hört nu. Eller ja, så fick Diiiino det att låta i alla fall. Det var bland annat tydligen någon som hade blivit skjuten precis utanför hans port. Öhm.. Så jag höll på att skita på mig när jag åkte där. HAHAHA! Jag blev livrädd för några araber som såg lite onda ut, så jag låste bildörrarna. HAHAHA!

Jaja, vi hittade fram och vi shoppade en massa saker till MIG. Och jag slapp betala. Hur jävla bra är inte det? Jag fick en ny datastol. Äntligen! Min sitter nästan inte ihop. Men så blir det kanske när den redan var trasig när vi fick den.

Sedan fick jag köra hem och då trasslade jag bort mig själv och hamnade i Trelleborg, istället för i Ystad. Herregud, det finns inget sämre i generna förutom att vi inte har något lokalsinne.

När jag kom hem så fick jag städa kylen. Fyfan. Jag hatar att göra det. Man hittar alltid en massa äckliga saker där, oavsett hur ofta man städar. Fyfan.


Click Click Click!

Dino skickade en länk till mig igår, med en låt som han tyckte att jag skulle lyssna på. Han diggar tydligen inte min musiksmak. Hrm.. Och Ida, det är en rocklåt som han inte gillade. Så han tyckte att jag skulle lyssna på denna låt:

Nasri - Click Click Click


För att inte vara min musiksmak så var låten faktiskt jäkligt bra. Faktiskt. Att killen är jävligt het gör ju inte direkt saken sämre.. Oooh, vilka läppar! Och vilka ögon!


Moröööööööööten

Jag har försökt logga in på min blogg hela dagen men det har inte alls fungerat. Idag har jag skickat in min bokrecension till engelskan, så håll både tummar och tår för att jag ska få MVG nu i engelska b. Annars vet jag inte alls vad jag ska ta mig till. Då får jag flytta till London en månad så jag blir bättre på engelska.

MIn lilla ponny hade tydligen varit lös i stallet idag så allting var på golvet, överallt. Sen är han så liten så han kommer ju in i foderkammaren också, mindre bra med andra ord.. Förresten så hittade jag en mycket vacker morot i stallet imorse.


Hahaha, snygg va?

Porrfilmsprenumerant.

Mamma håller i ett kuvert och ser på mig med bekymrad blick:
Mamma: - Linda, prenumererar du på porrfilm?
Jag: Öööh, va?
Mamma: - Ja, det står ju Lovefilm på kuvertet här ju...Så då fick jag visa henne att det inte alls var någon porrfilm, utan filmen Alvin och gänget i kuvertet. HAHAHA!

Massor av smink!

Detta är min dag. MIN DAG! Hahaha. Jag har precis skrivit klart min recension och ska förhoppningsvis skicka in den imorgon. Jag ska läsa igenom den någon gång till och kanske lägga till några mer saker, sedan är den helt perfekt. Förhoppningsvis..

Jag skrev ju i morse att jag är hemskt förkyld och hes så jag har spenderat hela min dag på rummet med täcket lindat runt mig. Och nu kom min mamma hem med ett paket till mig. TILL MIG? Haha.

Mamma: - Det ligger ett paket till dig i bilen, från USA.
Jag: - TJOFF!

Så detta var mitt finfina paket:GODIS OCH MASCARA! Oh yes, var min första tanke.


MER PAKET!


Så i paketet fanns det alltså:
6 stycken rouge i mousseform
4 stycken läppglans
4 stycken volume lip plumper
2 stycken negellack i färgen cutie pink
2 stycken bronzing puder i mineralform
5 stycken Define A Lash mascara
1 godispåse Swedish Fish

Moahahaha. Tack Louise! Pullepullpullpull! *hihi*

Min bebis!

God morgon! Idag är jag uppe med tuppen, eller hur? Nää, kanske inte riktigt då.. Det var ju synd. Det hade annars varit väldigt trevligt att vakna tidigt så man slapp sova bort hela dagen. Men man får ju kanske skylla sig själv när man väl ligger och pratar i telefon till klockan fyra på morgonen. Haha! Nåja, trevligt var det i alla fall. Det ska jag inte ljuga om..

Min magsjuka har inte riktigt gått bort än, så jag har faktiskt inte ätit någonting sedan förra torsdagen. Jo, jag åt två små kalvsyltebitar på lördagen men det kom upp lika fort igen så det blir nog ingen mer kalvsylta i mitt liv. Nåja, jag dör inte för det i alla fall.. Jag är väldigt förkyld också, så jag låter som att jag verkligen är i målbrottet. Nu vet jag hur det är att vara kille när rösten verkligen spricker så man piper som ett brandlarm. HAHA!

Annars så ska jag ta itu med den sista uppgiften i engelska idag. Jag har skjutit upp det tills nu eftersom jag inte mått särskilt bra, men jag måste skicka in den så Linda hinner sätta betyg innan fredag eftersom rektorn vill ha in mitt nya betyg i Engelska B också. Nåja, det ska väl gå att ordna så länge jag får tummen ur rumpan.

Jag fick förresten tummen ur rumpan igår kväll och satte upp min fina tavla som jag gjort helt själv. Förstår ni hur stolt jag är? Den känns verkligen som min bebis och jag är så stolt över mig själv eftersom jag tagit bilderna helt själv också. Oh yeah!Lite stolt kan jag väl ändå få vara över mig själv? Bilderna är inte redigerade, utan en sån fin solnedgång/soluppgång brukar vi ha här. Bilden längst ut till höger blev lite mörk men det är mina hästar i solnedgången. Jag funderar på att sätta svart där det är vitt istället men jag vet inte jag. Vad tycker ni?

Tusen ordEn bild säger mer än tusen ord, inte sant?

Problem

Vad fan är ditt jävla problem?


Ja, det hände. Nej, det är inte skälet till att jag inte dricker. Och vad som helst kan hända vem som helst när som helst. Så är det bara. Sist jag drack? Slutat dricka alkohol? Ursäkta! Jag har druckit två gånger i hela mitt liv. Två gånger. Och ja, jag ångrar att jag drack den sista gången men nej, det beror inte på det som du antyder. Det beror på att det är helt jävla fel att dricka. Ingenting annat. För den delen användes skydd också. Men vissa saker är meningen att det ska ske. Att du sedan kommer och säger att det är MITT fel att det hände, det är helt jävla befängt.

Du som tror att jag är så jävla feg och skäms för det som hänt, det är jag inte. Jag lägger ut detta till allmän beskådan just därför. Det spelar ingen som helst jävla roll för mig vad folk tycker och tänker om mig. Det är du som är jävligt feg i ditt agerande. Minst sagt. Istället för att snacka med mig direkt och konfronterat mig så börjar du med en massa jävla skit i din blogg. Säga upp bekantskapen genom bloggen, vem fan gör något sånt? Jisses människa. Väx upp!

Varför dricka?!

Kan någon förklara för mig varför svenskarna ska supa och dricka hela tiden? Nu är det ju alkohol som jag snackar om här då.. Varför ska man dricka alhohol hela tiden? Så fort det är minsta lilla tradition som ska firas så är drickat framme fort som fan! Kan någon förklara för mig varför det är så?

När man firar jul så ska det drickas.
När man firar påsk så ska det drickas.
På valborg ska det drickas.
På skolavslutningar/studenten ska det supas till.
På midsommar dricker man.
På Halloween är det dags att supa igen..

Har jag glömt någon storhelg?

Jag förstår verkligen inte grejen med detta. Varför måste man förstöra alla helger genom att dricka alkohol? Kan man inte ha roligt utan att supa? Det är precis som att svenska folket ska visa sig tuffa och bättre än andra när dom ska dricka. Det är precis som att om man har pengar så köper man sprit och bjuder på. Sedan spelar det ingen roll om man är pank som kyrkråttor i en månad efter det. Jag förstår verkligen inte grejen. Kolla själv hur det ser ut hos mamma och hennes sambo nu:


VARFÖR?

Ofta så kan jag höra min mammas sambo tjata om att jag borde ge mig ut och festa och dricka som alla andra ungdomar. Men varför? Varför ska jag förstöra min kropp och min lever och allt annat av att supa?

Är det inte bättre att fira traditioner genom att umgås med familjen, på ett nyktert sätt. Man firar väl julen för att Jesus föddes, eller har jag fel? Kristendomen är väl emot alkohol? Men ändå dricker allihopa. Jag förstår inte. Alla är ju för fan hycklare! Man tror inte på Gud, men man ska fira traditionerna. Men man måste dricka alkohol till det hela.

Jag fattar inte. Jag dricker i alla fall inte alkohol.

Jag ska dock lägga till att jag drack på studenten. Men utöver det gången så är det ett big nono.

Jordbävning!

Herregud vad rädd jag blev klockan 06.20 i morse. Hela huset började skaka och jag befann mig i TOMELILLA? Alltså där dom räknat ut att själva centrum för jordbävningen är. Herregud säger jag bara. Det är lite liv i byn ändå. HAHA!

Nej men seriöst, jag höll på att skita på mig. Jag hade feber igår kväll så jag slängde mig i sängen klockan 5 på eftermiddagen och har sovit sedan dess. Helt plötsligt vaknar jag av att hela huset skakar. Jag sätter mig upp och kastar mig på golvet! Och jag befinner mig i Sverige. Vi har ju aldrig någonsin jordbävningar i Sverige. När jag har varit utomlands så har jag varit med om det men i Sverige? Herregud, jag trodde helt seriöst att jorden skulle gå under. Och då var det bara en 4,7:a. Det är tydligen den största i Sverige sedan 1904. Aaaaah, ska vi börja ha sånt i Sverige nu också?

Min stackars äldsta häst är i total chock. Hon vägrar att äta och står och blickar ut genom fönstret. Gammelhästen min. Hon fyller 24 år nu i januari och hon har varit med om bra mycket i livet hon. Nu kan hon lägga till en jordbävning till cv:t också.


Tömma magen

Hahaha, jag klev upp halv nio idag eftersom jag tänkte vara effektiv. Jag gick ut i stallet och mockade trots att jag fortfarande är sjuk. Tömde magen på gödselstacken gjorde jag också. Hahaha, tolka inte fel nu babes! Jag drog inte ner brallorna därute.

Imorgon ska jag in till skolan för att redovisa min engelska och jag har en hel uppgift kvar att göra. Kanske kan jag göra det muntliga imorgon för att lämna in det skriftliga senare i veckan. Det vore toppen i alla fall.. Jag skulle egentligen också ha träffat Fadi imorgon eftersom han kommer att flytta till Barcelona efter nyår. Jisses, hur ska jag överleva utan honom då? Nåja, det blev inställt i alla fall eftersom han blev kallad till Migrationsverket för att lämna in några papper där i Malmö imorgon. Trist.. Det är kanske lika bra eftersom jag är sjuk. Jag kommer ju att sakna honom.

Haha. I sommar var det så jäkla roligt. Vi var på Tosselilla där jag jobbade i somras för att åka karusell och lite annat. Han har bara åkt karusell en enda gång i hela sitt liv, och det var på fyllan. Så han var livrädd. Sen när vi åkte karusellen så skulle ju Kari snurra oss så mycket att Fadi trodde att han skulle dö. Sen drog han ju igång karusellen extra länge också. Fan vad kul det var. Fadi trodde helt seriöst att han skulle dö. Efteråt så var han så jävla förbannad på mig. Hahahaha. Så han fick utlopp för sin aggression när han sköt på blommor. Han såg så jäkla ful ut, kolla bara ställningen:Men han fick ner runt 25 rosor..

Haha, Fadi är rolig. Honom kommer jag att sakna. Nåväl. Kanske får man gratis boende i Barcelona om man åker dit och hälsar på om man har tur? Haha!

Nej.. Jag ska väl ta och göra någonting vettigt nu igen kanske.

Blä!

Jag mår illa.

Äntligen

Nu är jag äntligen klar med min uppsats som ska vara på engelska. ÄNTLIGEN! Det blev hela 9 sidor. Fyfan. Om jag inte får MVG i ämnet nu så vet jag inte vad jag ska göra. Kanske fungerar det om man strippar lite för Linda? Höhöhöhö. Då skulle jag få IG på en gång.. Haha. Nåja, 9 sidor är skrivna och hela dagen har gått.

Jag har även fått magsjuka och jag tror faktiskt att det till och med är influensa på gång för jag har frukstansvärt ont i halsen. Fyfan. Jag vill inte ha influensa! Det enda positiva med att man har ont i halsen, är att jag kan dricka hur mycket te som jag vill. UTAN att min mamma kommer och klagar. Det är perfekt för mig eftersom jag är en riktig temänniska.Hej stora händer! Men ni vet dom säger om stora händer.... Grrr...

Jag har dock inte kunnat äta någonting idag. Jag törs helt enkelt inte. För så fort jag bara dricker nyponsoppa så kräks jag upp det igen. Och kommer det inte ut den vägen så sprutar det från andra hållet. (läs hålet...) HAHAHAA. Förlåt. Jag ska inte ge er så ingående med information.

STOR PUSS PÅ ER! Hoppas jag smittar er. Ska jag lida, ska ni lida. Moahahaha!

Höhöhöhö

Detta är helt seriöst min humor.

Purple and Brown - Bubble Gum.Purple and Brown - Monster


HAHAHAHA

SMART LINDA!

Förjävla smart.

Jag har precis gått i mina skor som jag köpte för 800 spänn, i en ladugård där tjurar bor. För i helvete. Hur jävla smart planerat är det? Så jag fick traska igenom denna dynga med mina pjucks:


Nåväl.. Jag fick klappa på mina tjurar i alla fall:


Jag älskar kor. Innan jag dör så ska jag ha ägt en helt svart ko. Det är mitt mål i livet!

Raggobjekt!

Jag ska skaffa en bebis. Fatta vilket raggningsobjekt det är? Jag var ute och gick med plutten i vagnen idag. Under den tiden som jag vände mig om och låste dörren så hann ju han somna. Så jag gick och gick och gick. Jag gick först en runda bortifrån Coop och upp till busstationen och snurrade på där litegranna. Sedan gick vi hem men då vände jag så vi var till Ica och handlade och hämtade ett paket till mamma också. Haha.

Nu till rubriken. När jag gick med bebisen så kollar ju folket i byn på en och säger: Åååh, vad han är sööt. Gud vilket söt mössa han har. Och en av alla våra albaner sa: Men gud vilket söt unge, fan vad ni är lika. Jag sa: URSÄKTA? Det är inte mitt barn. Haha!


Livsfarlig var den lille också. Vi satt uppe på övervåningen och lekte och booom, helt plötsligt slog han huvudet i golvet. Han satt liksom upp och tog riktig sats och slog skallen mitt i golvet. Föräldrarna sa att han tydligen brukade göra så ibland...? Fan, jag blev ju livrädd! Nåja, 500 kronor rikare blev jag i alla fall på 6 timmar. Härligt värre. Dessvärre kom en av pojkarna hem klockan tolv och la sig och sov. Han hade feberfrossa, ont i halsen och ont i magen.. Sedan kräktes han. Så nu kommer jag säkert få magsjuka. Men det är ändå 500 kronor. Och det var det värt!Jag och mössan var lik varandra i alla fall..

Iiiiiih

Det är inte mänskligt att kliva upp såhär tidigt på morgonen.

Leker med knivar.

När jag leker med knivar....


Så kan det inte sluta mer än illa...


HAHA. Det ser inte så farligt ut men precis efter att jag tog den bilden så började blodet riktigt strömma fram. HAHA. Jag är som småbarnen, jag skulle behöva ha plastbestick!

Nej, jag ska krypa ner i sängen redan nu. Jag ska upp tidigt imorgon. Fan vad skönt!

HA HA HA

Minnen. Alltså. Jag råkade visst snubbla in på Youtube istället för att plugga och då hittade jag denna video som vi haft så jäkla roligt åt när vi gick i skolan. HAHAHA.

Bäst är det ju i början när grabben håller andan för tunneln dom kör i. HAHAHAHAHAHAH!Sån jävla trafikfara. HAHAHA!

Mus!

Jag tror jag har en mus inne på mitt rum. Antingen är det en mus eller så är det en råtta eller så är det kanske ett spöke för fan vad det prasslar under sängen. Jag är dock lite rädd att titta in där under ifall att det skulle vara nåt annat vidrigt. Man vet aldrig när man bor på landet liksom.

Så vad händer idag då? Hrmm.. Jag ska plugga engelska. Fyfan vad tråkigt. Jag ska skriva en utredande uppsats på engelska och en bokrecension. Vad fan är en utredande uppsats? Jag ska tydligen använda 3 källor också. Men hur ska det gå till? Jag vet ju redan allting! HAHA. Näää. Jag skojar bara. Jag har ingen aning om vad jag ska använda mig av för ämne..

Jag tror att jag ska slänga ut lite auktioner på Tradera också idag. Jag har ju precis sålt mitt allra första objekt. Vilken grej va? Hela 22 kronor pungade jag in för 6 stycken julpapper som man kan ha till scrapbooking. Haha. 22 kronor. Det värsta är att jag bara har 66 kronor kvar på kontot. Fan vad jag är fattig... Det är tur att jag har lite pengar innestående hos en familj och att jag ska upp och jobba klockan 8 imorgon. Det blir nog bra. Jag antar att det är bäst om man inte har några pengar, för om man har pengar så gör man av med dom så förbaskat fort. Om man inte har några pengar så kan man inte heller göra av med några. Förhoppningsvis..

Nåja.. Engelska var det. 2 stora uppgifter som ska vara klar tills på måndag, för då tentar jag av min engelska också. Håll tummar och tår för mig så jag får ett MVG där också.

Fan, det var mycket roligare att plugga när man gick i skolan..Höhö, lite renhumor...

Broken-hearted girl

Beyoncé - Broken-Hearted GirlI don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna to take a breath without you babe
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
And I don't want to play the broken-hearted girl no no
No broken-hearted girl
I'm no broken-hearted girl

There's something that I feel I need to say
Up 'til now I've always been afraid
That you would never come around
And still I wanna put this out
You say you got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving of me
And still you're in my heart
But you're the only one

Vilken dag!

Fan vad jag är på bra humör idag. Jag har egentligen ingen anledning till att vara på bra humör eftersom jag har otroligt mycket att göra idag. Jag borde börja plugga engelskan, städa rummet och lite andra saker borde också egentligen göras.

Men jag tror faktiskt att jag ska gå och lägga mig i sängen och sova någon timme till. Jag är så otroligt trött, jag har ju inte sovit riktigt på flera veckor känns det som. Jag vaknar mitt i natten och är helt yr i bollen och sedan kan man ju inte somna om igen.. Eller så går man ju inte och lägger sig förrän klockan är fyra på morgonen....

Btw så läste jag nyss på msn:s hemsida att Ice Age 3 är på gång till Sverige. Moahahahaha. Jag älskar Ice Age. Den tjocke är ju så jäkla rolig. Vad heter det? MAMMUT! Så heter det ju. Ice Age är bäst på svenska eftersom Robert Gustavsson spelar Zid. HAHAHA. Jag älskar Robert Gustavsson. Jamen ni ser ju, vad är det med mig idag? HAHA! Btw så är kanske det en gammal nyhet. Hrm.. Jag är kanske lite efter mig? Hrm..Ha en bra dag!

Förlåt

Förlåt för allt! Om det är någonting som jag gjort fel, snälla berätta det för mig. För jag förstår inte varför du gör så här mot mig. Jag saknar ditt leende, jag saknar ditt skratt, jag saknar våra sena nätter och jag saknar våra skämt. Jag saknar dig. Snälla förstå det. Det gör så förbannat jävla ont i mig.

Vilken underbar dag!

Jajamensan. Idag är det en underbar dag. Trots att den kanske inte började som den bästa så blev den bara bättre och bättre under tiden som dagen gick. Jag var på min gamla skola för att göra lite uppgifter med läraren i svenska a. Nu är jag klar med det ämnet och kolla in mitt betyg:


Bra dag med andra ord. Nu ska jag tenta av engelskan nästa vecka. Härligt härligt.

Jag har ju bara hundra ämnen kvar nu, sedan är jag äntligen klar med skiten. Gud vad jag hoppas att jag kommer in på utbildningen nu till hösten, fan vad glad jag skulle bli!

En hel jävla dag åt helvete.

I morse klev jag upp klockan halv sju eftersom jag skulle åka och hämta hö, helt själv! Jag och min hästtransport åkte hela vägen till Skurup/Svedala för att hämta mitt hö. Jag slet och bar och drog och släpade och tryckte. Helvete vad man blir mör i armarna efter något sådant.

Sen när man väl kommer hem så är det dags att öppna hästtransporten, få en höbal i huvudet och sedan ska man packa in allting i stallet igen. Varje bal väger runt 30 kilo (riktigt hårt pressade balar) och har två blå snören som man ska bära in dom i. Dessa snören skär in i händerna så att det gör fruktansvärt ont.


Men efter ett tag så blir man äntligen klar, och då är man ännu mer mör i kroppen.


Det ser inte så farligt ut men kolla in detta: 41 balar lastades in som vardera väger 30 kilo = 1230 kg. Sedan lastades det ut 41 balar också, tyvärr så vägde dom fortfarande 30 kg. = 1230 kg. 1230+1230=2460kg. OCH SOM SÄGER ATT RIDNING SKA VARA EN LYXSPORT? Vart är lyxen? VA VA VA VA VA?

När man väl lastat in och ur höet så är det dags att mocka och gräva om gödselstacken. Helvete vad jag måste vara stark.

SKIT PÅ DIG!

Oxen 21/4-21/5

Romantik och kärlek fyller din lördag med upplevelser och skön längtan. Allt annat känns rätt oviktigt.Vilket jävla bullshit. Vadå romantik och kärlek? WHAT THE FUCK? Det har ju du krossat ditt pucko! Ööhm. Jaja.. Godmorgon förresten.

Haha, jag har haft så jävla kul nu på morgonkvisten, i ungefär en timme har jag suttit och bråkat med en person på youtube som tydligen säger att man inte får skriva någon kommentar på något annat språk än engelska? Vad är det för jävla bullshit? Jag får väl skriva på japanska om jag nu vill det. Chia choo chaaa chishhh. Ingen ska väl förfan klaga på det. Idiot. Det värsta var ju att det inte ens var en engelsk låt, eller ett engelskt band? Ännu mer idiot.

Btw så har jag rivit mig på magen inatt hur nu det har gått till så min pyjamaströja ser ut som sju svåra år och en kall vinter. Eller en jävligt blodig vinter i alla fall. Jag förstår inte hur ett sånt litet sår kan blöda så mycket. Men det är ju bara jag som inte förstår det kanske. Man ska kanske testa att fettsuga sig på sånt sätt? River man sig riktigt djupt så trillar kanske fettet ur magen? Höhö.

Nä hörrni mina små gullefjun, jag ska ta och skriva lite svenskarecensioner så jag kan tenta av svenskan klart på måndag. Yey! På återseende!

Okej dårå...

Kul att dom flesta uppskattade mitt förra inlägg som handlade om att analysera min bild. Det blir kanske fler sådana i framtiden om det finns önskemål för det?

Okej, i brist på annat så kör vi en lista för sedan ska jag ut och iväg. Härligt att komma ifrån hemmet ett litet tag! Hittade listan hos Ferhat.

Piercingar: Har inga längre.
Tatueringar: Har inga än men jag vill ha i framtiden.. Tror jag.
Längd: 178 cm
Skostorlek: 42
Hårfärg: Ingen aning. Typ brunt tror jag?
Är du kär i någon: Ja.
Önskar du att du bodde någon annanstans: JA! Måste jag säga mer än Tomelilla?
Tänker du på självmord: Nope. Jag har gjort det förr i tiden dock.
Tycker andra att du är attraktiv: HAHA. Nej. Men tjejerna diggar mina kindben och min näsa av någon anledning..?
Dricker du: Mer sällan än jag klipper mig.
Använder du droger: Nej. Det är ingenting för mig.
Röker du: Nej!
Vilket shampoo använder du: Loreal absolute repair.
Vilken parfym använder du:  Paris Hilton eller någon billighetssak som jag köpt på Bo Ohlsson.
Vad är du rädd för: Döden.
Gillar du att tvätta: Njää. Det är väl inte så kul kanske.
Gillar du Berg-och-Dalbana: Ja!

SENASTE..

Film du hyrde: 
Det var nog från Lovefilm så det måste bli Råttatouille.
Film du köpte:  Öj.. Den senaste med Will Smith. Vad den nu heter...? HANCOOK!
Låten du lyssnade på: Öhm.. MTM - Khalena Sehab We Bas
Låten du hade på hjärnan: Blommig falukorv.
Låten du laddade ner: Ett album med Sting..
Personen du ringde: Mouloud.
Tv program du tittade på: Are you smarter than a 5th grader?
Personen du tänkte på: Ida. HAHAHA bara för att jag skrev om falukorven.

FAVORIT..

Mat:
Öjj, svår fråga. Fisk och SPENAT! Eller bara SPENAT!
Låt: Det beror på vilket språk?
Sak att göra: SOVA!
Sport: Ridning! Det är visst en sport!
Dryck: Vatten. Helst mineralvatten. OCH TE FÖR FASEN!
Kläder: Pyjamas.
Film: Leon. SE DEN! Så jävla fin.
Bil: Audi, bara för att dom är så jävla härliga att köra.

HAR DU NÅGONSIN:

Gråtit över en pojke:
Oja.
Gråtit över en flicka: Jo, där har jag också varit.
Ljugit för någon: Ja.
Varit i slagsmål: Ja.
Blivit arresterad: Nope.

ANTAL..

Gånger du varit kär:
Allt för många. Men det är kanske förälskelser? Det är kanske 2 gånger som jag varit riktigt kär.
Gånger ditt hjärta brustit: 2 gånger.
Hjärtan brustit på grund av dej: Oj. Ingen aning.
Tjejer du kysst: Haha, 2! Passa er brudar! Höhö.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Bara namnet Linda eller hela faderuttan? Det är väl tävlingsresultaten då och när jag träffade en björn i skogen när jag var ute och red.
Ärr du har på kroppen: Allt för många.

Ska bli skoj: Att få komma i form igen. Form. HAHA! Banta ner rumpan då?
Ska inte bli skoj: Att jag behöver massor av pengar just nu. Så jag måste sälja saker. Uffa.
Sparar till: En utlandsresa och en laptop.. Det är dock lite svårt när man inte har någon inkomst.
Väntar på: Att jag ska bli rik.
Pålägg som gäller: Jag äter aldrig smörgåsar. Men jag testade någonting nytt häromdagen. Det var typ mjukost i tub med skaldjurssmak blandad också.
Dagens dryck: Julmust light. Jag som aldrig dricker dricka annars...

SENASTE..

Bok du läste:
Flyga Drake.
Personen du fick mail av: Gunnel som vann min Traderavinst. Eller Youtube Service eftersom jag fått lite kommentarer på en video som ligger uppe där.
Personen du fick brev av: Förutom räkningar? Mulle!
Personen du fick sms av: Hakan.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Ikväll.
Saken du köpte: Ben och Jerrys. Jag har mens. Jag ska feta mig. HAHA!

Vad har du gjort idag: Typ ingenting alls. Mockat, grävt om hela gödselstacken och försökt plugga.
Var det kul: Inte ett skit. Skit, fattar ni. Höhöhö.
Hur tidigt stiger du upp: Det beror på. Allt ifrån halv fem till halv tio.
Gillar du att slåss: Alltså. När man är riktigt förbannad på någon så gillar jag att klappa till fanskapet alltså. Helt ärligt.
Vad ska du göra ikväll: Försöka ha kul.
Är du seriös: Kanske inte jämt.
Vad är du allergisk mot: Oj, var ska jag börja? Gluten, tomat, jordgubbar, apelsin, rök, klor, kvalster och pollen.
Var har du ont: Magen.
Använder du hårspray: Yes. Men inte så ofta nu längre.
Kan du stå på händer: Jag kunde. Gör jag det nu så går dom ju av.
Favorit serie: Desperate Housewives.

Håkan Hellström eller The Ark:  The Ark. Ola, bli min fru! HAHA
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Hum, hum från humlegården!
Salt eller socker: Salt.
Gillar du ketchup: Ja. Knepigt va. Jag är allergisk mot tomat men jag kan äta ketchup? Min kompis Elin är också allergisk mot tomat och kan inte äta ketchup men hon kan äta färska tomater. Haha!
Är du glad nu: Inte överlycklig kanske.
Var du glad igår: Jag hade mina stunder.
Känner du nån som jobbar på sjukhus:  Ja.
Vad dansar du till: Jag, dansa? You've got to be kidding me!
Stockholm är: Fjollträskigt värre. Höhö. Nää men där byter man tåg när man ska hem till Norrland.
Göteborg är: Där har jag aldrig varit!
Kan du sjunga: Jag kan sjunga men det låter förjävligt.
Mer värt än guld: Familjen, vänner och kärlek. Och mina tottisar såklart. Mina älsklingar. HAHA!
Spaghetti eller makaroner: Inget av dom. Blä!
Ett land jag helst vill besöka: Egypten.

Analysera bilden

Okej, idag ska vi leka en liten lek som heter analysera bilden. Jag och Ida satt och analyserade denna bild för några veckor sedan och nu tänkte jag dela med mig till er...

Här är bilden i normal fattning:


Ja, det var väl ingen big deal, eller hur? Den bilden är ju riktigt söt på oss allihopa. Förutom att Idas (nr 1 nerifrån vänster) ena skinka hänger utanför bordet och att Maddes (nr 2 nerifrån vänster) ser avklippt ut.. Men nu ska vi börja analysera skiten och då kör vi på denna:


Okej, bilden är fortfarande söt. Det ser dock ut som att Madde (nr 2 nerifrån vänster) inte mår riktigt bra så därför håller Emelie (nummer 3 nerifrån vänster) i Madde så inte Madde ska tippa eller springa iväg. Ida däremot (nr 1 nerifrån från vänster) mår skitbra och har en riktigt bra dag! Hon ler lite extra och lägger huvudet på sne precis som hundar brukar göra. Nr 2 nerifrån vänster som är Emelie ser lite pittögd ut på denna bild. Nr 4 nerifrån vänster ser vi också, det är Elin. Hon spanar nog in på någon pudding. Kan det vara Helen kanske? Eller så tycker hon att hon själv är skitsnygg när hon sötar till sig sådära! Men det är hon ju också!

Nu kommer vi till det komiska och det är nr 2 uppifrån vänster.. Det är jag. För att ni ska få en bättre syn på hur jag ser ut så zoomar vi in lite till:


Ehm jaa.. Nr 1 från vänster är alltså vår lilla söta Olivia. Hon ser dock ut som en kär liten påg på denna bild (så som Ida skulle sagt...) just på grund av att hennes hår ligger lite knasigt. Nu till en annan sak. VARFÖR I HELA FRIDEN ÄR HON LÄNGRE ÄN MIG? Joo, hon sitter på bordet den lilla plutten som egentligen är 150 cm.. Jag är ju 178 som ni kanske vet.

Nu kommer vi till mig. Nr 2 från vänster. Jag bryr mig inte riktigt om kameran. jag spänner även min överläpp så det ser ut som att jag saknar läpp överhuvudtaget. Mina ögon lyser. Det betyder att jag är besatt. Jag kollar på Olivia, som faktiskt ser lite rädd ut. Ni ser hur jag kollar och spänner min läpp. Man ser också mina huddtänder. Det ser ut som att jag ska ta en stor tugga av den lilla plutten. Det är nog mycket möjligt för det var ungefär när denna bild togs, som jag började banta och slutade äta en massa. Alltså. HUNGER! Ni ser ju, jag tuggar ju nästan fradga till och med!

Idas och min analys av bilden:

Linda: kolla olivias hår hahaha så söööt.
Linda: olivia måste sitta på bordet! så är det bara
Ida: Olivia e söt :D nä men du böjer benen.. Minns att du sa de :P
Linda: gör ja? :O
Ida: eller nja hon ser väldigt lång ut
Linda: eller hur.
Ida: hon sitter, du böjer :ÖP
Linda: å hon har inga ben under bordet heller. Din min är klockren!
Ida: haha jag e en smiiilfink..
Linda: VADFAN GÖR JAG? :-O Hahahahaha kolla, zooma in på mig. Kolla tänderna. Blicken. Hahaha jag ser ut som dracula
Ida: HAHAHAHAHAH zomade lite too much nu :-O AHHAHA
Linda: riktigt hhhhhh. Du vet det ljudet. Hahaha
Linda: Ida när jag zoomar på dig så har du dubbelhaka. Hihi men jag har 3dubbel

Ida: HAHAHAHA skulle precis säga de. Maj gawd min haka
Linda: vi ser ut som 2 tjockisar som gått vilse på ett smalhetsläger
Ida: Haha ja HAHA kolla Olivia i zoom
Linda: du nauuuw
Ida: Vad händer? var e jag?"
Linda: hon ser ut som en liten pojke med håret sådära
Ida: du har ju ingen dubbelhaka, du ser skinny ut
Linda: hennes haka går inåt istället för att bli dubbel
Linda: kolla emelie i zoom

Ida: : shit va emelie e brun :S Hahah
Linda: HON ÄR PITTÖGD! :-O
Linda: mina ögon är röda ;S ännu mer dracula

Ida: nja de e väl för huvet e snett? Ser inte alla ut så? :P HAHA du ser ond ut
Linda: ser ut som jag ska tugga på olivia
Ida: HAhaha men du e ändå bäst på detta fotot :D
Linda: hahaha, jag jaa. Oooja. "i'll take a bite from u olivia.. hhhhh" men det ser ut som du redan käkat en bite av hon ;P höhö kanske drf hon inte har några ben ;P höhö kolla maddes hand
Ida: ja jag ser väldigt rund och glà ut iaf :P armen? HAHAHAHAHA ja
Linda: den ser amputerad ut. Den ser ut som en stump! Och din gump hänger utanför. hahahaha
Ida: HAhaha vi har suttit med de xzoomat jättelänge nu, tårarna rinner
Linda: jag har text ovanför skallen annars så står jag där. Hahahaha
Ida: HAHAHA
Linda: Det är drf jag ser ont ut. Ställ upp stolarna annars LINDA. Hahaha
Ida: HAHA


Oh baby <3

Ibland blir man bara så otroligt glad.


Jag älskar dig med baby!

Fan alltså. Anna, kan du förstå att det var 6½ år sedan vi hittade varandra i skogen? Haha! Fan vilken historia att berätta för barnbarnen i framtiden! Vet du hur tant Anna och mormor träffades? Joo, vi var ute och red på varsin häst och stötte ihop mitt ute i skogen i Bergafjärden och efter den sommaren har det bara rullat på.

 

Fan alltså, du får flytta ner till Skåne snart ju! 120 mil är alldeles för långt bort!

Mensfläck

Jag kom hem för ett tag sedan, går på toa och vad ser jag? Världens största blodfläck i gumpen på byxorna. HAHAHAHA, tänk att jag har gått med dom byxorna i Tomelilla halva dagen. Och innan jag åkte hemifrån så hade jag då fan ingen blodfläck där. HAHA. Fan också. Jag måste ha varit dagens händelse här i byn. Haha. Och jag som var precis överallt också, Ica, Coop, Apoteket, Tandläkaren, Banken, Biblioteket. Herreguuud. Hahahaha. Ooops liksom..


Jag garvar sönder mig.

HAHAHA, på in på Google och tryck på bilder. Skriv sedan Tomelilla i sökordet. HAHAHAHAHAHAHAHA. Fan va dåligt! Tomelillasoffan är mer känd än vad hela Tomelilla är. HAHAHAHAHAHA. Man tänker ju att kartbilder eller en bild på en spettekaka ska komma upp, eller en stor bild på en kullersten. MEN EN SOFFA! Och det är ju inte bara en soffa, det är ju tre, fyra stycken på rad. HAHAHA. Jag är lättroad.

När jag ändå visat prov på min dåliga humor så kommer det en till här:Idag ska jag till tandläkaren och sedan ska jag till biblioteket. När jag kommer hem ska jag baka kakor. Mums!

Förresten så börjar jag ledsna något otroligt på bloggare som skriver: Åååh, bara 20 dagar kvar till jul! SKIT I JULJÄVELN! Julen suger. När jag blir stor så jag inte fira jul. Nu måste jag bara för att mamma har tomtar i hela huset. Man kan inte ens sätta ner glaset på bordet i vardagsrummet, för där står det en tomte. Mamma, skaffa ett liv och sluta vara så besatt av tomtar!

Nu ska jag spela lite Für Elise. Tack för mig.

Jag ska byta kön

För helvete vilken jävla mensvärk jag har. Fan ta den jäveln som kom på att vi tjejer skulle ha mens. Jag tycker att killarna istället hade kunnat ha den skiten. Jag har hellre kulor som hänger och dinglar istället för att jag ska ha mens.

Jag brukar aldrig ha mensvärk men nu jäklar har jag det. Ont i tuttarna har jag också. Aaaah. Jag säger ju det, jag ska byta kön.. Fan vad bra ni har det grabbar!

Btw så fick jag jobbet. Lönen fick jag till och med bestämma själv.. Det blir nice. Så nu blir det lite cash i kistan redan på lördag. Härligt! Sedan ska jag börja jobba på fredag morgon igen. Då ska jag tydligen få pengar också. 500 kronor rakt in i min spargris. Nu ska jag snåla så in i helvete så jag kan dra till Marocko i april. För om ni inte förstått det så ska jag inte till Marocko. Det var mer en dröm att åka dit nu när jag såg billiga biljetter.

På skolan fick jag lite papper och en genomgång så nu hoppas jag att det ska gå vägen. I så fall så är jag klar med min kurs i musiken redan i januari och det vore ju underbart. Jag ska spela låten Für Elise på keyboard. Det är synd att jag inte har någon bra keyboard hemma. Nåväl. Jag hoppas att det kommer gå vägen ändå..


...Stort tack

God morgon, men det är kanske inte en god morgon? Mjo, denna morgon är faktiskt helt okej. Jag sov dock inte så mycket. Min natt var nästintall kaotisk. Eller vad det nu heter. Jag kunde inte sova, jag låg bara i sängen och grät. Något emo det där va? Nåja.. Livet går vidare. Om man har tur. Men det är lite tråkigt att man samtidigt inte vill att det ska gå vidare.

Idag ska jag åka till skolan för att gå igenom lite saker på musiken med Ingemar och sedan ska jag till Tomelilla på en anställningsintervju. Jag vill verkligen ha det jobbet så jag kan åka ifrån Sverige ett tag och komma bort ifrån allting. Det hade varit helt underbart. Efter intervjun så ska jag vidare till biblioteket för att låna en novellsamling.. Hrm.. Ja, vad gör man inte för betygen?

Förresten så hade jag helt och hållet glömt bort att jag har lovat massor med saker här i bloggen. Jag har lovat en film från Polen, jag har lovat en film så ni får se hur det ser ut i min håla så ni verkligen förstår att det är en håla och jag har lovat bilder på min shopping. Det är en hel del. Men jag ska göra det. Bara vänta och se.

Jag vill bara ge M, min gamle gode vän ett stort tack för att du kom till msn och pratade med mig. Du lyssnade verkligen på mig och satte dig in i min situation. Tack. Det är fan inte lätt att vara vän med mig. Mitt i natten kan jag ringa och behöva prata med honom och han ställer alltid upp. Det är en sann vän det.


Less

DETTA INLÄGG SKRIVER JAG INTE FÖR ATT VÄCKA SYMPATI. JAG SKRIVER DETTA FÖR ATT JAG SJÄLV BEHÖVER DET.


Jag förstår inte hur mitt liv kan gå neråt, uppåt och ner åt helvete på samma jävla dag? Jag fattar verkligen inte.

Många som jag umgås med, känns mer och mer som främlingar. Jag vet inte vem som jag ska lita på eller på vem som jag inte ens ska se åt. Jag tror alltid det bästa om alla vilket leder till att folk hugger mitt i ryggen hela tiden. Jag är så jävla fuckad i skallen som ändå litar på folk.

En annan sak är att jag har förändrats så otroligt mycket på 4 år, sedan jag flyttade till Skåne. Jag är liksom 19 år och går på 4 olika mediciner 3 gånger om dagen. Läkarna vet inte ens vad det är för jävla fel på mig och jag har genomgått alla jävla undersökningar som finns. Men någonting är det ju som är fel. Tack vare att jag inte är helt frisk så kan jag inte leva som alla andra. Jag har gått upp massor i vikt och liknar en jävla flodhäst.

Jag är så förbannat jävla less på mig själv att det finns inte. När jag ser mig själv i spegeln så ser jag bara ett stort jävla ufo. Jag vill inte ens kolla mig själv i spegeln, jag kollar åt ett helt annat håll istället. Men utåt så visar jag ingenting. Jag håller mig själv glad och visar upp en glad och bra fasad eftersom det aldrig finns någon som verkligen vill och kan lyssna på mig.

Hela mitt jävla liv har jag känt att jag inte dugit åt någonting. Hela mitt liv så har jag blivit utstött och blivit mobbad av andra människor som hela tiden ska trycka ner mig. Det var fel på mig eftersom jag hade ett fult efternamn, det var fel på mig eftersom jag var lång. Det fanns alltid något jävla fel på mig.

När inte helt okända människor hittade något fel på mig, så var det min egen familj som hittade fel på mig. Den enda som aldrig hittat något fel på mig, är min morfar. Nu är min morfar väldigt sjuk och det känns som att jag kommer att dö tillsammans med honom. Hela mitt liv har jag haft problem med min pappa. Hela mitt liv har jag haft en mamma som sagt att jag är hennes livs största misstag. Min moster anmälde min mamma till socialen redan när jag var nyfödd. Ni kan ju själva kanske förstå vilken jävla vrickad familj och miljö jag växt upp i.

Att jag mår som jag gör, har gjort att jag inte är schysst 100% av tiden mot mina nära och kära. Jag är så jävla less på detta. Jag stöter mig ifrån alla människor och är helst bara med mig själv för att jag ska slippa vara den där dumma jäveln mot dom jag känner.

Hela tiden när jag lär känna någon som jag verkligen känner att jag kan lita på och som jag öppnar mig för, så slutar det med att jag blir kvar helt själv med ett krossat hjärta och en tillit som är ännu mera förstörd än vad den redan var. Jag är less på detta nu.

You know I can't erase you from my mind..

Al Azif vs Crossfire - Lady


Fan ta dig.

Det trodde jag verkligen inte om dig. Jag får väl ta och tacka då! Tack tack!

Nåja, idag har jag mått uselt. Jag har kräkts och hållit på. Mår illa som fan. Det är inte roligt alls. Imorgon ska jag till skolan också. Fan vad roligt! Efter jag varit på skolan så ska jag på en anställningsintervju också. Och den kan jag inte boka av igen. Jag har redan avbokat den 2 gånger med jag har haft turen att få en ny tid. Det är ju i alla fall bra. Sedan måste jag till biblioteket imorgon också. Jag vill inte. Jag orkar inte. Jag bryr mig inte. Jag vill sova. Jävla skitdag!


BUI don't know why I want you so
Cause I don't need the heart break
I don't know what addictive hold
You have on me I can't shake
No, I'm not in controlJag gillar inte låten. Men bakgrundmusiken är helt okej i alla fall. Hade det varit någon annan som sjöng låten så hade jag varit ett större fan!

BYE BYE!

Nu har jag varit och gjort nationella provet igen. Sög totalt. Nåja, nu är det gjort i alla fall..

Btw, hej då Sverige. Vi ses om 1½ vecka. Moahahaha!PUSS!

RSS 2.0