Härligt.

12 augusti, på lillasysterns födelsedag drar vi till Norrland. Såååå underbart! Längtar!

Har en del som måste göras. Morfar ska ju som sagt gravsättas, Thor ska döpas, marknad. Det ska hinnas med en tripp upp till Övik och hälsa på Sandra med familj också. Helst hade jag velat ta mig upp till Skellefteå också en tripp  och hälsa på Halvan men jag vet inte om vi får ihop det. Planering, planering och ännu mer planering.

Kommer bli sjukt kul att komma upp till norr, träffa härligt folk (de som inte är på semester), komma bort från allt hemma och NJUTA av dagarna. Kommer bli underbart!
 
Längtar till sommar och sol och korta kjo..... ehm ja. Dags att sätta igång med tränandet igen så jag får på mig dom där kjolarna. Är dock ännu inte helt kry från magsjukan. Frågan är när man ska slippa springa till toaletten???
 
Nåväl, nästa vecka ska vi till Ullared och är jag inte bra tills dess så är det jag som drar på mig en blöja!!!
 
 

Kämpar på..

...med att kanske försöka få igång bloggen igen.

Har igår suttit och svarat/godkänt 183 kommentarer som lämnats sedan i juni förra året. Jisses.
 
Blogga är ju roligt. Samla en del av sitt liv så man kan titta tillbaka och se hur man levt. Jag kanske inte kommer att blogga varje dag men jag ska försöka komma igång med några inlägg i veckan iaf.
 
Just nu ligger jag hemma i magsjuka. 2 veckors feber/hosta/halsont/slem men jobb ändå utvecklades till magsjuka nu. Jippiyeyyy! Inte helt roligt men det är bara att gilla läget.
 
Gör en liten kort update idag bara. Ska till Ullared nästa mån-ons. Har ingen lust att åka. Bajsdåligt med pengar denna månad. Har köpt på mig lite nytt pulver för att bryta sambotrenden som dykt upp här hemma. Skärpning Linda. Vill inte vara tjock/fet, och absolut inte så stor som jag tidigare varit. Har ett gymkort som bara ligger och tickar pengar.

Nu ska Linda börja viktblogga igen!
 
 

Planring är A och O

Igår satt jag och Johan och planerade semester. Min första betalda semester, trots att jag arbetat för företaget i 2 år. Så går det när de använder sig av "provanställningar" ett antal gånger. Nåväl. Nu ska vi iväg iaf.
 
Vi har planerat in 12 underbara dagar i Norrland (och här i Skåne såklart). Vi ska bila hem till norr så vi slipper hyra en bil däruppe. Marknad, dop och begravning. Min fina morfar ska gravsättas. Så han ska åka med oss upp till Norrland. En sista roadtrip ihop jag och moffan. Usch vad det känns konstigt att ha varit utan honom ett halvår. Kommer bli skönt när allt är över och han är begraven och fått den sista vilan.
 
Jag och Johan har kikat lite på resor. Antingen har vi tänkt åka utomlands i november, eller i februari. Vet inte riktigt var det blir. Vi har kikat på Dominikanska republiken men det kostar ju därefter också. Men jag lägger nästan 15 000 och åker på en resa som jag verkligen vill till, än typ Gran Canaria för 7000 kr. Det lockar mig inte riktigt.
 
Vi får väl se.
 
Annars har jag fortfarande problem med Tele 2. De erbjöd mig först 3 fria månader, därefter 4 fria månader för att till sist erbjuda mig 6 fria månader pga problemen som jag haft med dom under 9 månaders tid. Jag sade att jag skulle tänka på saken och höra av mig.
 
Nu säger dom att dom bara kan ge mig 3 fria månader, istället för dom 6. Efter att ha pratat med chefen så erbjöd han mig då 4 månader. Näe! INTE ok! Snacka om oseriöst företag som inte kan göra rätt för sig och sina jävla misstag! Med tanke på de marginalerna de har för de tjänster som de köper in, och sedan säljer så gör det ingenting för dom att ge mig 6 månader fritt, istället för 4 månader fritt. Men för mig gör det mycket. Jag blir nöjd. Vad är viktigast, en nöjd kund som fått det som jag egentligen är värd, eller att de ska hålla på sina "riktlinjer"?
 
* Missade två veckors jobb pga att chefen ej fick tag på mig pga ett simkort jag skulle få skickat till mig då de avslutat mitt abonnemang. Lovades dock att det skulle fungera när jag underströk att jag ej kunde vara utan telefon.
* Fick ej möjlighet att säga hejdå till min morfar då äldreboendet ej fick tag på mig. Istället fick han somna in helt ensam i ett tomt rum.
* 9 månaders problem med fakturor på ett pausat abonnemang, inkassokrav osv som jag ej ens skulle ha på detsamma. 8 fakturor/påminnelser och 3 inkasso.
 
Fy fan. Så fort min abonnemangstid går ut med Tele2 så bryter jag ALLT med dom och byter abonnemang. Aldrig mer Tele 2. Ser ni en sådan försäljare, spring för fan för livet!


Så glad jag var över min nya telefon. Hade jag vetat vilka problem det innabar så hade jag aldrig skaffat den.

RSS 2.0