Läbbigt!

OXEN

21/4-21/5

Torsdagen handlar nästan helt och hållet om kommande val och framtida ambitioner. Inget händer just nu.

image413

Seriöst. Hur mycket stämde inte det då? Jag var och pratade med min studievägledare idag om min framtid. Om mitt framtida yrke och sådant.

På tal om yrke så har jag bytt vad jag vill göra. Jag vill istället för mellanstadielärare, utbilda mig till logoped. Jag gjorde ett arbete om talsvårigheter och hjälp som finns mot det och sen blev jag intresserad av det. Programmet finns på Lunds universitet så det skulle kännas som om jag får lite mer status om jag går där än på Kristianstads högskola.. Eller hur?

Man tjänar typ 7000 kronor mer som logoped också. Har tänkt på pengar i framtiden förstår ni och som mellanstadielärare får man ungefär 12 000 skattat som max och som logoped får man 19 000 skattat som max. Så vad väljer man? Någonting som är betydligt svårare att komma in på, kräver mer poäng, som det är brist på, som ger mer pengar och där man kan hjälpa människor eller någonting som är totala motsatsen?

Jag kommer nog inte in på universitetet till hösten eftersom det krävs runt 19,30 i snitt och jag har 17,1... Mindre bra. Så jag ska plugga upp några ämnen under nästa år samtidigt som jag jobbar och sedan söker jag in igen 2009.. Tror ni att det skulle fungera?

image412

Repeat

Idag går denna låt på repeat. Älskar den! Visst, det finns en liknande med Ismail YK också men låten är fan bättre med Ozan. Grymt mycket bättre. Plus han är hetare. Lugnt min blivande maaaan!Mmm mmm sekerim benim.

Åååh min älskliiing. Hahaha!

Kul kulKillens reaktion i början. HAHAHA!

Konstverk?

Idag hade jag lite tråkigt när vi hade lunch så jag lekte lite med glas medan jag väntade på att Olivia och Ida skulle äta klart.

Till och med en mattant stannade och tyckte att det såg ut som konstverk minsann...

Detta blev verken som jag gjorde under lunchen:

image409


image410


image411

Vad tycks?

JAG DÖÖÖÖR!

HAHAHAHA seriöst. Kolla klippet. 

Ahhhh..

JAG DÖÖÖÖÖR!

Jag skrattar seriöst ihjäl mig. HAHAHA!

Pussas?

Idag är det en dålig dag att jag är singel.. Jag är på PUSSHUMÖR som heter duga. Inte bra alls. Jag får nog sätta mig med hunden i soffan och pussas med honom lite. Hahaha! Så pass illa är det.

image405

Har ni någonsin varit på ett riktigt pusshumör?

Dålig dag!

Dagen börjar med att jag försover mig. Men när man ändå är sen så kan man lika gärna bli lite mer sen, right? Sitter i telefonkö just nu. Började på nummer 23 och nu är jag på nummer 12 på 45 minuter. Så det går framåt även om det går sakta men det är ju positivt att det går framåt överhuvudtaget...

Jag måste ju ändå prata med dom och om jag redan är sen idag så kan jag väl ta det idag då? Right? Annars måste jag ju bli sen en annan dag också.. Nu hoppade jag visst till nummer 9. Great.

Så fort jag kommit fram och snackat med dom så ska jag bege mig till skolan på direkten. Inte bra att få så mycket frånvaro som jag har för tillfället. Fy på mig och fy på sjukdomar. Inte bra..

Nog om det, vad ska ni hitta på idag då?
image385

Vuxet?

Nu har jag skrivit ut mina betyg som de är just nu från internet.. Så nu ska jag bara skriva ett litet brev också. Sen kan jag lämna in detta imorgon till olika ställen. Det blir nog bra det. Så får vi hålla tummarna på att jag får ett litet jobb så jag kan tjäna lite mer pengar än vad jag har just nu..

Håll tummarna för mig därute nu..
image404
Förresten, det är väl den 25 idag? VART ÄR MINA PENGAR? Nån som snott beskedet med checken från min postlåda? VAVAVA?

Sjukt rolig!

Ni måste bara se detta:


"Jag är en man som älskar mooooos!" HAHAHA!

Duktig flicka!

Idag har jag gjort klart 3 arbeten som legat efter med. Så nu är jag glad för det är bra gjort. Mindre glad är jag eftersom Selim har åkt tillbaka till sitt universitet på Cypern. Tråkigt värre.. Men men.. 22 april kommer han tillbaka till Istanbul så det är ju bra. 2 månader kvar bara, inte 4 som det var tänkt från början. Jaja. Nog snackat om honom..

Nu ska jag sätta videokameran på laddning så jag och Ida kan titta igenom filmen som vi har filmat. Det blir nog great. Någonting säger mig att vi kommer skratta en hel del.. Haha!

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Pluggat, mockat, ätit, hann inte med powerwalken idag så det blir imorn istället.

Svarar och accepterar kommentarer sen. Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa eftersom jag varit så duktig idag.

Vad har ni hittat på för trevligt idag då?

Hemskt att läsa..

Ärrad

av: Ensam


Det var en tjej som var mobbad av en enda tjej. Alla andra tyckte väl att det var löjligt att hon kunde må så illa för att en annan tjej då och då sa nåt elakt elr gjorde nåt dumt, men det dom andra inte visste elr inte ville se var att den tjejen trycktes ner mer och mer dag efter dag. Till slut ville hon knappt gå till skolan, klagade på att hon hade ont i magen och ville vara hemma. Ibland åkte hon hem från skolan för att bara komma ifrån allt, för att hon helt enkelt inte orkade med all skit hon fick ta! Hon mådde mer och mer dåligt, till slut vart hennes mamma less och hon fick flytta till en annan skola, där vart allt mycket bättre.


Men sen kom tjejen som mobbade henne och allt blev genast mycket sämre, det dåliga var att den mobbade flickan inte vågade säga nej. Hon tordes helt enkelt inte, vem vet hon kanske skulle ha fått ett slag i ansiktet eller så kanske mobbaren skulle fixa så att hon inte skulle ha några kompisar kvar. Det hade ju hänt förr.


Sen började hon sjuan och nu gråter hon varje kväll och skriver i dagbok om hur dagen har varit, oftast har den inte varit så som man önskar.. Hon vill inget annat än att försvinna bort till en plats där allt är bra. Hon som mobbade henne när hon var liten gör det väl lite fortfarande men det som har hänt sen hon gick på dagis kommer alltid finnas kvar inom henne och ärren mobbaren har lämnat efter sig kommer aldrig försvinna.


Ibland på kvällen gör hon saker som hon inte borde göra, hon försöker sluta men det är skönt, för allt försvinner just i det ögonblicket och för en sekund mår hon bra. Men nu börjar hon inse att det aldrig kommer bli bra, aldrig någonsin. Hon hoppas att allt en dag ska bli bra. Men det sorliga är att den mobbade flickan, det är jag..


P.S Det är en sann berättelse!:/Jag håller på med mitt organisationsarbete om mobbning och hittade precis denna berättelse. Sjutk sorglig tycker jag. Jag har varit grymt mobbad och allt som man varit med om, det bär man med sig. Precis som denna person skriver.  Det som jag varit med om tidigare i mitt liv, påverkar mig idag. Att jag blivit mobbad och kallad för dumma saker, har gjort att jag inte kan lita på människor idag.

Precis det som står i berättelsen har jag varit med om. Jag ville inte gå till skolan och hade alltid ont i magen. Min mobbning gick så långt att jag blev slagen varje dag i skolan. På rasterna satt jag inlåst på toaletten. Även på lunchen. Skolan ville att jag skulle byta skola, precis som denna tjej men varför flytta den mobbade när det är de som mobbar som gör fel? Kan någon förklara det för mig? Är det för att det är lättare och skolan slipper ansvaret?

Berättelsen är lånad här .-> Mobbad

Skitbra!

Alltså filmen igår. DEN VAR SKITBRA! Haha. Verkligen min humor. Jag garvade till och med när resten av biosalongen var helt tyst. Ida hade känt igen mitt skratt.. Hrm.. Haha! Om ni inte tänkt se filmen "Morgan Pålsson, Världsreporter" så måste ni göra det. Seriöst..

På ett ställe så var Morgan och Robert (Morgans kameraman) nergrävda i sanden mitt ute i öknen. Bara huvudena stack upp. Så hade dom en radio med nån skitmusik på.. Och plötsligt så kommer en skorpion och kryper. Robert har somnat så Morgan står öga mot öga mot skorpionen så han tar upp en liten pinne med munnen och blåser iväg den och säger "Apport, apport!" till skorpionen. Hahaha. Fattar ni hur kul jag tyckte att det var?

Plus att han lekte självmordsbombare med ölburkar runt magen. Hahaha! Jisses, den filmen ska jag köpa när den kommer ut. Det är ett som är säkert!

Tack för igår Ida och Hannah! (pssst Ida, stavas hon så?)


Sen som vanligt!

Nu ska jag bränna klart skivan, springa ut och mata hästarna, kolla vattnet i bilen och sedan slänga mig in i bilen för att köra till Sjöbo och hämta upp de andra där för bio! Ha en bra kväll för det ska jag ha minsann!
Vad ska ni hitta på ikväll?

Biotime!

Yesbox! Idag ska jag på bio med Ida och Hannah (tror jag att hon hette).. Vi ska se Morgan Pålsson, Världsreporter. Det blir skoj värre. Vi får väl se om jag kommer ihåg vägen in till biografen... Haha. Det kan bli ganska så intressant att se.. Vi ska ju ändå till Lund liksom... I värsta fall får jag ringa Willy så han får slita sig upp och komma och visa mig vägen.. Igen.. HAHA!

image403

Ska ni också se den filmen kanske?

Vinnare!

Vinnaren i min tävling är korad.

Efter att ha läst igenom tävlingsbidragen så har jag hittat en vinnare som jag tycker förtjänar den lilla grisen och den avslappnande duschkrämen.

Det var svårt! Det trodde jag faktiskt inte men alla hade någonting som fick mig att vilja ha dem som vinnare. En nyanländ bebis, en trött mamma, grissamlare, de som har syskon som förstört skrubbdjur tidigare, en som ville överraska sin syster med en gris i duschen osv osv osv.

MEEEEN! Jag har en vinnare som vann med hjälp av sann kärlek till den lilla skrubbgrisen.
Nämligen Evelina

"Jag vill vinna eftersom jag blev helt tokig i grisen från första början.
Jag bara måste ha den hör supersöta grisen och vinner jag kommer jag garanterat skrubba mig med glädje!"

Skicka ett mejl med din adress så kommer grisen och duschkrämen hem till dig nästa vecka.

Stort grattis!

image402


Sjukt snyggt!

Förstår ni hur oerhört snygga klockor Cocoo har fått in?
Dessa är mina nya favoriter av de nya:
image401

Det bästa är att dom är billiga också. Dessa ligger på endast 195-295 kronor.

Så fort jag får pengar ska jag beställa den som är längst ner till vänster. Sjukt fin!
Fler nya klockor
finns på hemsidan.
Länk ->
Cocoo <- Länk

Sista tävlingsdagen

Imorgon avslutas tävlingen men det finns fortfarande chans att vinna den underbara skrubbgrisen och den avslappnande duschkrämen..

LÄNK TILL TÄVLINGEN ->  Tävling   <- LÄNK TILL TÄVLINGEN

Imorgon ska jag berätta för er om rullstolen. Det roligaste jag gjort på väääldigt länge kan jag säga. Jag och Ida höll på att garva ihjäl oss. Bokstavligen talat! Haha! Vi höll ävne på att krocka litegranna med en ful en bil. HAHA! Men men.. Mer om det imorgon..

Imorn godkänner jag även och svarar på alla kommentarer eftersom blogg.se inte alls har tyckt om mig idag. Därav den dåliga uppdateringen

Nu: Mer Gordon och sen sängen.

Puss på er! Sov gott!


Rullstolsåk!

Jajamensan!
Nu ska jag bara sminka mig, klä på mig och sedan ska jag möta Ida i stan för att vi ska åka rullstol och filma rullstol. Den ni! Ser ni två istidsmänniskor och en rullstol, VINKA FÖR FAN!

image400

Shopping!

Jajamensan. Idag har jag ju varit till Ikea och shoppat lite smått och gott.

2 vaser (1 svart och 1 guld) Har redan 10 såna men nu har jag 12.. Enkel matte.. 5 KRONOR STYCK!image388

4 stooora tekoppar. (hade redan köpt 2 såna så nu har jag 6 till när jag flyttar hemifrån)
image389

På andra sidan ser de ut såhär (29 kronor styck):
image390

2 mattor. Som egentligen är badrumsmattor men de fungerar nog i rummet mitt också. Eller?
image399

4 tavlor som jag blev helt kär i efter att jag såg dom i Elins blogg (är mer planscher än tavlor men när det är dags att sätta upp dom så ska jag köpa ramar till dom) 119 kronor kostar dom för alla 4...
image391

     

Vad tycks?

INTE BRA!

Jag har tappat bort någonting som jag verkligen behöver imorgon. Nämligen min lilla väska med videobanden till videkameran. Jag och Ida ska filma med rullstolen imorgon. Detta innebär att Ida kommer vara väldigt arg på mig.

JAG VISSTE VÄL ATT DET VAR DÅLIGT ATT STORSTÄDA!Update:
Okej. Jag visste att det var kasst att storstäda. Jag har seriöst gått ut till soptunnan och letat igenom alla mina soppåsar som jag slängde när jag storstädade. 3 stycken proppfulla Icakassar. Verkligen great. Fräääscht som fan! Hittade dock inte den lilla väskan.. Som tur var kanske. Hade den legat där så hade jag nog inte velat ha den längre..

När jag kom in igen ville jag verkligen bara slänga mig på sängen och gråta för att jag är så otroligt jävla korkad som tappar bort en så pass viktig sak.

MEN sen kom vändningen. Jag fick tipset: "Kolla på skrivbordet.." Jag kollade där. Fanns icke där. MEN sen öppnade jag min skrivbordslåda.. Och där låg den! Jag ska aaaaldrig slarva bort dig igen, Svarting!

image387

Yesyesyes!

JAG SKA ÄNTLIGEN FÅ ÅKA TILL IKEA IDAG! YEEEY!
Vi ses när jag kommer hem. Ska shoppa massor av billighetsvaror. Lalalaaa!

Puss på er!
image386

Sjukt bra!

Nu ska jag dela med mig av en sjukt låt. Jag hade helt glömt bort att jag hade detta album men nu när jag såg bandet på "I huvudet på Gynning" så måste jag dela med mig av den bästa låten:

Crash Diet - In the rawSångaren är också fruktansvärt het. Det går inte att förneka..

Söt vovving!

Hahaha jag sa ju att ni skulle få se någonting sött och nu kommer den. Det är självklart vår nya vovving som vi lärt ska sitta tills vi säger att han får gå. Såhär söt är han när han väntar:Verkligen: "Får jag gå eller inte?" "När säger hon ordet???"

Visst är han sööööt?

Damn!

Det känns i mina ben att jag varit ute och rört på mig i två hela dagar nu. Glömde ju stretcha igår men nu har jag stretchat för både idag och igår så det blir nog toppen det.

Ni glömmer väl inte att min tävling avslutas på fredag? Det finns alltså fortfarande chans att vara med att tävla om den lilla skrubbgrisen och den avslappnande duschkrämen.
LÄNK TILL TÄVLINGEN ->
TÄVLING <- LÄNK

Annars har det inte hänt så mycket idag förutom att jag varit ute och gått. Har även varit ner till byn och handlat lite mat eftersom mami var hungrig.

Nu ska jag försöka få tag på Ida så vi kan bestämma vilken dag vi ska filma till projektarbetet.

Ni får titta in sen så ni får se någonting sött (som just nu laddas upp på youtube men tyvärr går det fruktansvärt sakta)

Todeloo sålänge!

image385

Bimbo? Jag?

HAHAHA! Jag gjorde nyss ett test som jag hittade på Sabas blogg..
länk -> Saba <- länk

Först sa testet att jag var:

image382

Men jag ville inte vara en Bimbo eftersom det inte alls var jag så jag gjorde om mitt test och blev då:

image383

Det påminde mer om mig. Eller inte! Även om det vore nice att slippa raka sig överallt.
Eller vad säger ni?

Nystädat!

Hahaha. Jag har äntligen tagit itu och städat på mitt rum så nu tänkte jag visa hur jag har det på mitt rum!

image376

image377

image378

image379

Sådärja. Vad tycker ni om mitt enkla boende nu då?

Gå ner i vikt?

Goodermorgon allihopa!


Idag är det måndag och början på mitt nya liv..igen.. Vi får väl se hur länge det håller denna gång men förhoppningsvis ska det gå väl nu. Jag pratar såklart om att jag ska börja träna och äta rätt igen. Så som jag gjorde innan. Så jag slipper drösa runt på en massa extrakilon som bara är ivägen.


Så idag har jag faktiskt redan hunnit mocka och varit ute på powerwalk trots att jag var hemma sent igår. Duktigt av mig tycker jag dårå. Powerwalkade tillsammans med min hund typ 4-5km. Bra gjort med tanke på att det är första gången sedan i juni jag gör det. Då powerwalkade jag som mest 9 kilometer på en halvtimme. Den ni! Jag vet inte om det är bra eller dåligt men det gick snabbt och det var effektivt så jag är nöjd med det.


Jag ska anta mammas vad angående vem som går ner mest kilon på x antal månader. Som ni kan läsa i detta inlägg! LÄNK -> Ett vad. <-LÄNK 

Vinnaren får 2000 kronor av den andra. Så ni får hålla tummarna för att jag vinner. Så jag slipper hosta upp 2000 kronor till min mamma. Jag ska dock anta det vadet om några dagar eftersom jag på så sätt redan kommer igång med förbränningen. Så förlorar man inga dagar liksom. Smart va?


Jag ska med andra ord nu fortsätta med träningen (powerwalk, ridningen och min crosstrainer som jag har på rummet), börja äta fibersaker av allt (ris, pasta osv) igen, skippa mjölken och det bröd som jag äter. Halva tallriken med grönsaker (iofs så har jag redan det men ändå).. Sen ska jag inte äta några onyttigheter som chips och godis. Dricka dricka ska jag inte heller. Det är lugnt på den punkten eftersom jag inte ens dricker dricka. Om jag vill ha någonting gott så ska jag köpa mina salladsärter som man kan köpa på Ica för 20 kronor. Perfekt liksom.

Mer frukt, mer vatten och mindre sitta vid datorn!


 

Hur skulle ni göra om ni ville gå ner i vikt? Några tips som ni vill dela med er av?
image375
Mina älsklingar..

Handboll/Malmö!

Idag var jag, Olivia, Madde och Emelie och tittade på handboll i Ystad. Med direktsänd tv. Den ni! Tvkändisen Linda nudå. Nån som vill ha en autograf?

Haha. Sen nu så är jag i Malmö hos lilla Isabella. Haha. Skulle egentligen bara hämta mina saker och sen åka hem igen men så blev inte fallet. Ska se film och sådant meeen hon är och hämtar saker hos en annan så jag sitter här och väntar för jag inte törs åka bil med den galningen.

Ni får ha en superbra kväll allihopa!


TÄVLING!

Jag är med och tävlar om ett ett väldigt fint myspaket sponsrat av t4u.se. Jag hoppas verkligen att jag vinner det! Tävlingen arrangeras av JunitjejLäs om tävlingen. Jag tycker att du också ska vara med och tävla! Kom ihåg att du har ingenting att förlora.  Skynda dig nu och var med, du har bara fram till torsdag den 21/2 kl. 20.00 på dig.

LÄNK -> Junitjej <-LÄNK


PERFEKT tävling för mig som dricker över 4 koppar te om dagen.


KEBABPIZZA

Fattar ni hur ballt det hade varit om vi skickat vidare dessa gubbar till Serbien? HAHA!


KEBABPIZZA FÖR TUSAN!Rätt balla. Haha!

Albaner och kurder!

Okej. En sak är lite knas nu tycker jag dårå.

Kosovo blir idag självständigt, det vet väl alla men vad fan bevisar det egentligen? Det måste väl bevisa att krig och elände lönar sig vilket innebär att kurderna kommer bli 2000 gånger värre mot turkarna nu eftersom albanerna visade att det fungerade.

Det innebär att Turkiet kommer bli ännu farligare att vara i nu. Det kommer bombas ännu mer och det kommer helt enkelt bli värre med mer krig eftersom det fungerade för albanerna. Blööh!

Turkiet..

Visst, det är säkert superkul för alla albaner att det äntligen lönar sig för dom som förlorat så många män egnom åren och nu blir dom självständiga men samtidigt så måste man väl tänka på vad det ger för signal till andra länder som också vill ha ett eget land. Samerna är samma sak. Rätt som det är så börjar de också bomba i Stockholm eftersom de vill ha ett eget land till sina renar. Jisses.
Det kommer bli farligt vart man än befinner sig nu. Usch..

image374

Vad tycker ni om allt detta?

Kolla detta!

Jag måste dela av mig av detta. PRECIS MIN HUMOR! HAHHAHAHA

Jag är Peter Paaaan!'

Finns det någon liten tjej som vill flyga med?

Happy thoughts!JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!

Jag vet att det i alla fall måste vara EN som garvar åt detta som jag...
LÄNK -> Louise <- LÄNK

Samma kassa humor som jag har hon så hon borde väl garva åt detta. Diskad och allt som hon var från Melodifestivalen igår. Missade Björn gjorde hon också men här finns klippet Louise. MISSA INTE DET NU!

Aj aj Kapten!

Hahaha idag känns det seriöst som om jag bara följer strömmen.

- Linda, gör det!
- Okej.
- Linda, gör det!
- Okej.
- Linda, gör det!
- Okej!

Fyfan vad jag är grym idag. Jag vaknade helt seriöst själv kvart i nio. Och då tänkte jag: "Idag gäller det, idag ska jag städa!"

Tror ni jag har börjat städa än då? Njää..

Satt vid matbordet med de andra till halv tio och sedan gick jag ut och lekte med hunden och tog ut hästarna.

Sen håller vi på och jävlas med bilen idag. Den dricker vatten som en flodhäst och ville inte starta. Så nu är dom och byter glödstift på den. Lagom roligt för det misslyckades dom med sist eftersom den som skulle byta inte visste var dom satt på min bil. HAHA! Det var lite lustigt.

Mindre lustigt var det när han började skruva och grejja och frågade mig om det kunde vara glödstiften som satt på ett särskilt ställe. Min enda tanke var då: "Skruva förfan inte isär någonting om du inte ens vet vart sakerna sitter. Det kommer sluta med att jag tappar motorn på vägen hem i mörkret."

Nej hörrni, nu ska jag vara lite effektiv för en gångs skull för jag känner mig på sånt humör idag. Great!

Vad ska ni hitta på för trevligt idag?

image373

Håll tummarna!

JAG HÅLLER TUMMARNA FÖR ATT KEBABPIZZAN KOMMER GÅ VIDARE!

Men jag slår vad om att Carola & Andreas och Sanna Nielsen kommer gå vidare.

MEN JAG VILL HA KEBABPIZZAN I SERBIEN! HAHAHAHAHAHA. HAPPY THOUGHTS! HAHAHAH. Jag döööör. Så jävla kul Björn är. Jisses. Hahahaha gubben var för tuuung. Jisses. Jag lovar att jag höll på att garva ihjäl mig. Totalt. Fyfan. Hahaha.


UPDATE: 
CAROLA GICK BARA TILL ANDRA CHANSE, CAROLA GICK BARA TILL ANDRA CHANSEN, CAROLA GICK BARA TILL ANDRA CHANSE, CAROLA GICK BARA TILL ANDRA CHANSEN, CAROLA GICK BARA TILL ANDRA CHANSE, CAROLA GICK BARA TILL ANDRA CHANSEN, CAROLA GICK BARA TILL ANDRA CHANSE, CAROLA GICK BARA TILL ANDRA CHANSEN, CAROLA GICK BARA TILL ANDRA CHANSE, CAROLA GICK BARA TILL ANDRA CHANSEN, CAROLA GICK BARA TILL ANDRA CHANSE, CAROLA GICK BARA TILL ANDRA CHANSEN, CAROLA GICK BARA TILL ANDRA CHANSE, CAROLA GICK BARA TILL ANDRA CHANSEN, CAROLA GICK BARA TILL ANDRA CHANSE, CAROLA GICK BARA TILL ANDRA CHANSEN, CAROLA GICK BARA TILL ANDRA CHANSE, CAROLA GICK BARA TILL ANDRA CHANSEN, CAROLA GICK BARA TILL ANDRA CHANSE, CAROLA GICK BARA TILL ANDRA CHANSEN, CAROLA GICK BARA TILL ANDRA CHANSEN.

Förstår ni hur glad jag är? JAG HATAR CAROLA.

Sjukt kär!

Jag är så gryyymt kär i denna klocka från Cocoo!

image372
Visst är den snygg? Åååh. Så fort jag får pengar så ska jag minsann beställa den! LÄNK -> Cocoo <- LÄNK

Förjävla äckligt!

Jag hittade nyss någonting på toaletten som såg riktigt äckligt ut. Jag satt seriöst säkert i 5 minuter för att luta mig från toastolen och se vad det var för någonting utan framgång! Fyfan... Ni som äter och sådant kan lägga ner det ni äter och ni som är känsliga borde kolla för jag har ingen aning om vad det är..

Eftersom jag inte vet vad det är så lät jag det ligga. Mamma får själv plocka upp det. Eftersom hon är mamman i huset liksom. För jag vet att jag inte lämnat efter mig någonting som ser ut som dendär saken gör.


image371

Först tänkte jag att det kunde vara en toarulle men de brukar väl inte blänka? För denna sak blänkte lite också..

Ni som tordes kolla ändå, har ni något tips på vad det kan vara?

(Det kanske inte var så äckligt ändå MEN om fantasin sätter in så kan det bli riktigt äckligt. Därav varningen..)

GRATTIS EMMAH!

image370

Ajajaj, glömde att Emmah fyllde år. FYYY PÅ MIG!
Det ska stå: Finaste födelsedagsbarnet, ever.. Paint ni vet!

Sexställningar

Varför i hela friden finns det så många sexställningar? Seriöst?

Jag fick en länk igår till en hemsida där de visade mängder av sexställningar i olika svårighetsgrad! Vafan liksom. Det låter snart som om man måste göra ett prov för att bli godkänd till de olika svårighetsgraderna.

Jag förstår bara inte. Haha! Kolla in dessa liksom:

image369
Första frågan: VARFÖR HAR KILLEN PÅ SIG KEPS NÄR HAN HAR SEX?
Förstår dom inte vilka signaler dom sänder ut till dagens ungdomar?

Den gröna förstår jag verkligen inte. Allt blod måste trilla ner i skallen så man blir yr.
Kryssad missionär. Herrejisses.

Hey baby baby, vill du köra den österrikiske guvenören med mig?

Seriöst, den ställningen kan väl ändå inte vara rolig när utsikten är pojkens rövhål? Samma sak med den omvända missionären. Frääääscht!

I X-ställningen får man lukta på fotsvett. Ännu mer fräääääscht.

Vad säger ni, vilken av dessa tyckte ni var den knäppaste?
 Eller detta är kanske någonting som ni kör med vardagligen?

Sweden rock!

Jag vill till Sweden rock i sommar men tyvärr så har dom lagt det precis när jag tar studenten. VARFÖR TÄNKER DOM INTE PÅ MIG?

Sweden Rock skulle vara mellan 4 och 7 juni tror jag det var.. Och jag tar studenten den 5e. Kanske ska man hoppas på att de lägger de band som jag vill se på lördagen och söndagen så man kan åka dit ändå.  Breaking Benjamin för fasen! Sjukt bra band!

Damn, jag får förhoppningsvis lite sällskap dit också om den personen inte ska till Danmark. Men vad tusan liksom, han kan ju lifta med mig upp igen då om det skulle vara så..

Någon annan som ska till Sweden Rock i sommar?

Höjdhoppande vovve?

GODMORGON!

Igår var jag ute och lekte med vovven litegranna. Så slängde jag leksaken så den råkade fastna i ett träd. Jahaja, tänkte jag och började vandra dit. Men vad tror ni hunden gör då? Han hoppar rakt upp i luften 1,5 meter och tar ner den själv. Jisses.

Var tvungen att göra det igen för att ha bildbevis på att jycken skulle kunna vara höjdhoppare.

Före hoppet:
image366

Under hoppet:
image367

Efter hoppet:
image368

Alltså, är hunden grym eller grym?

Facit i livet?

Förstår ni hur otroligt lätt livet skulle vara om man fick en handbok på hur man skulle leva. Vem man ska spendera sitt liv med, vad man ska välja för yrke, vad man ska döpa barnen till och uppfostra dom till för att dom ska ha ett så bra liv som möjligt utan bråk och mobbing. Tänk så otroligt mycket lättare livet skulle vara då!

När det gäller kärlek skulle det vara toppen för då kan man leta efter den personen direkt istället för att gå på massor av nitlotter. Jag önskar i alla fall att jag hade en handbok.. Önskar inte ni också det? Eller ni vill gå på några nitar innan ni vet vad som ska hända i ert liv?

Nääh, nu ska jag se på Gordon Ramsays Kitchen Nightmares och sedan ska jag sova så jag blir frisker snabbare. God natt gnuffarna!
Våren påväg?

Kolla vad jag hittade på vägen hem från skolan!

image365

TUSSILAGO!

Även om bilden är dålig eftersom jag tog den i farten när jag körde hem men ändå. DET ÄR TUSSILAGO!
Har ni någon tussilago än?

Tekniska flickor?

Idag så ringde Ida och väckte mig vid tiotiden och sa att vi hade fått låna den rullstol som vi var på jakt efter under veckan. Så den ska vi låna över lovet för att filma till vårt projektarbete. Roligt värre..

Sååå, jag begav mig till skolan för att hämta upp rullstolen eftersom Ida inte kunde ta med sig den hem i bussen. Det första jag ser när jag kommer in i skolan är Idas sexiga tröja med knappar baktill på och en Ida som sitter och läser min blogg. DÄR BLEV HON BUSTED MINSANN! Därefter ser jag Robert i rullstolen. Jisses, jag trodde det skulle vara en lyxstol men det är en ranglig jävla stol som kommer trilla ihop när vi två istidsmänniskor ska sitta och rulla runt i den...

Jaja, sen gick vi ut och Ida fick hälsa på Liam som fått den stora äran att följa med mig till skolan. Därefter började problemen när vi skulle försöka vika ihop stolen. Det slutade med att jag klämde Idas finger två gånger och mitt finger klämdes en gång. Härligt värre. Jag ljuger inte om jag säger att vi höll på med den förbannade stolen i 10 minuter. ENDAST FÖR ATT VIKA IHOP DEN!

Sen kom nästa problem.. Vi skulle få in den i bagaget. Jojo hur bra gick det då? Efter 10 minuter gav vi upp eftersom hur vi än gjorde så stack någonting ut genom backluckan.. Haha! Så Liam fick byta plats med rullstolen. Det vill säga att Liam fick sitta i bagageluckan och rullstolen fick sitta i baksätet.

Ida var otroligt noga med att spänna fast rullstolen med bälte. Så den inte får böter liksom..

Nästa problem är nu hur jag ska få ut den? Jag tror den får vara kvar i bilen tills vi ska filma så får Ida hjälpa mig att få ut den. HAHAAH! Nu var jag smart!

image364

Btw, för er som inte vet så är Liam en hund så inga småbarn kom till skada under rullstolslastningen!

Bjuder på detta!

I brist på annat så bjuder jag på detta klipp. Det visar verkligen hur dålig humor jag har. Hahaha.


Slutet garvar jag som fan åt. BOOM!

Gör svinont!

Jag har ont i nyckelbenet. Kan man ens ha det? Känns som om det är någonting som rör sig därinne. Någon som kan ha en aning varför det är så? Kan man ha träningsvärk eller liknanade där?

Det är när jag andas in som det gör svinont. Jobbigt läge.

Nej, nu ska jag glo på CSI och bli frisk!

Puss på nosen alla sötnosar!

Godnatt! Sov gott och dröm sött!

Top Model!

Alltid lika bra! Jag garvade som fan när Tyra skulle få visat hur man gjorde en vaxning. Synd bara att jag redan vet vem som vinner denna säsong.. Haha! Men Tyra var vacker om vanligt. Sjukt fin kvinna är hon!

image362

Eller vad tycker ni?

Störtcool morfar!

Min morfar är verkligen bääääst alltså.

Han visste inte om att jag gjort slut med Christian så han undrade vad jag skulle göra på lovet:
- Jaa, du har lov nästa vecka va? Vad ska du göra då?
- Joo, jag ska plugga lite och sen ska vi kanske filma till projektarbetet.
- Jaså, så du ska inte upp till Norrland iår eller?
- Neeej, det ska jag inte. Jag blir hemma.
- Så det är slut?
- Men jisses vad du var rakt på sak då!
- Frågar man inte så få man inget veta.
- Men jaa. Det är slut så nu gråter moster floder...
- Jo, kanske det men du har det nog bättre utan det där rumpdraget.

Sen började båda asgarva. HAHAHA! Min morfar är störtskön. Så jävla bra han är. Det finns inte ord för honom. Hur många har egentligen en så pass nära relation till sin morfar?

image361
Always and forever...

Sjukt jävla irriterande!

Har ni någonsin hört någon låt som är såhär fruktansvärt irriterande någon gång i hela ert liv?
FYFAN SÄGER JAG BARA!


HISS!

Jag älskar denna låt. Så grymt jävla fin så man kan dööö.


Lyssna på texten.. Och ni förstår hur fin den är!

Living is
Hard enough
Without you fucking up
Why give up?
Why give in?
It's not enough
It never is
So I will go on until the end
We've become desolate
I't not enough
It never is
But I will go on until the end

LYSSNA OCH NJUUUT!

Tvätta frukt?

Jag kom på en sak idag när jag körde in till byn för att köpa lite päron..

Hur många av er tvättar egentligen av er frukt innan ni äter den?

Jag vet att jag aldrig gör det. Tänk så många baciller som jag egentligen får i mig. Hur många som kan ha nyst på mina päron innan jag köpte dom? Hur många som har pillat på mina päron?

Tvättar ni av er frukt innan ni börjar tugga på den eller är jag den enda som är så dum att jag käkar baciller?

image360

JAG DÖÖÖÖRPutröven, hoppen, dikten. ALLT! HAHAHAHAHA!

Kladdkaka VS Magsjuka

Okej.. Jag har magsjuka men jag tror aldrig att jag varit såhär sugen på kladdkaka i hela mitt liv.

Det enda som jag fått ner idag är vatten. Allt annat törs jag inte äta. Men så fort som magsjukan lagt sig så ska jag attackera en kladdkaka! Eller kanske inte. Jag ska ju anta mammas vad som handlar om vem som kan gå ner flesta kilon på tre månader och vinnaren får 2000 kronor av den som förlorar. Om jag ska vinna så måste jag verkligen totaldissa allting. Haha men det kan bli intressant..

Det vore dock otroligt gott med en kladdkaka nu plus att det ska vara lite grädde uppepå. Mmm..

Nej, jag ska återgå till vattnet och sängen jag.. Ikväll är det TOP MODEL! Och jag ska sitta klistrad vid tv:n.


Hahaha, jag garvar som fan när jag ser detta gamla klipp. Jisses. Tyra har typ PMS här.

Vad hittar ni på idag? Vad missar jag egentligen?

Förstår du?

Jisses, jag är hemma och sjuk idag. Fick magsjuka inatt så jag antar att det var därför jag var allmänt hängig igår. Usch. Inte är det roligt av att vakna av att man måste spring till toan av den dåliga anledningen.

Nej usch. Nu ska vi inte prata så längre...

Jag ser på Capish nu. Han säger hela tiden: "Förstår du?" Aaaah, så less jag är på honom. Haha kanske borde leta reda på min fjärrkontroll så jag kan byta kanal..

Vad hittar ni på idag för nåt? Någon mer än jag som är hemma och sjuk?

image359
Gynning!

Förlåt om jag säger detta men nu tycker jag att Gynnings program börjat bli sämre och sämre. Jag förstår inte ens de skämt som hon försöker dra nu! Usch nej..

Första programmet var skitkul då hon skulle ta hand om barnen. Det program då hon sjöng var väl rätt kul det också men nu är det bara dynga! Usch nej..

Hur många av er ser egentligen på I huvudet på Gynning ikväll?

image355

Dååålig humor!

Jag har sjuuukt dålig humor och det ska jag visa prov på senare. Vänta bara så ska ni få se vad jag tycker är allra roligast av allt. HAHA!

Btw, ingen somnade på min redovisning. Det var bara två elever på lektionen, jag och läraren. Liten grupp så det var ju bra om man säger så. Jag fick en chock när läraren sa att jag fick redovisa för de. Jag trodde seriöst att han skojade.. Men jag ska ju inte klaga eftersom jag slapp ha det i helgrupp.

Förresten. Jag ska visa mina nya fina godbitar som jag köpt för ett tag sen men ändå liksom. Bättre sent än aldrig!


Ett par tärningsörhängen..image353

Så ser dom ut på. Haha!
image352


En söt fotoram i form av ett hjärta..
image354

Alltihopa är köpt på cocoo.se LÄNK-> Cocoo <- LÄNK

Ballongbebis!

På mattelektionen kom jag på en smart idé som jag ska fixa den dagen det är dags för mig att skaffa barn! Det sägs ju att ungefär 90% av kvinnorna spricker när de föder barn. Det vill då inte jag göra. Tänk så har man bara ett hål sen liksom.

Nejnej! Jag ska istället ha en ballongbebis i min mage när jag ska ha barn. Då glider den bara ut när det är dags och föda och sedan kan man blåsa den i näsan så blir det en totalt normal unge som alla andra. Då skulle det inte heller göra ont när man födde barn eftersom barnet är så platt och litet liksom..

Skulle inte det vara en bra idé?

Ingen bra dag!

Idag har jag verkligen ingen bra dag alls. Det känns som om jag skulle kunna börja böla för vad som helst. Haha. Fan va patetiskt egentligen. - Hej Linda! - BUHUHU!!!!

Haha! Uscha..

Jag letade efter någon som kunde hjälpa mig med att kopiera min bilder till overhead men det är tydligen ingen som har tid att hjälpa mig och min redovisning börjar om drygt 45 minuter. Usch.. Det blir nog lagom roligt det..

Nä huvvaligen! Jag längtar hem till min säng för jag är sjukt trött och grinig idag. Hahaha vilket positivt inlägg detta blir! Men det bjuder jag på!

Ville bara skriva ner det så ingen undrar varför jag är så grinig idag. Jag har en dålig dag. Inget illa menat till någon om jag är off idag om man säger så..

image351

Tog aldrig slut!

Det kändes fan som om mitt arbete aldrig skulle ta slut men äntligen är det klart! Nu saknas det bara bilder på overhead men jag får be någon lärare kopiera det imorgon. Jag har två låtar som jag kan spela upp för dom också. Tack till Markus som laddade ner dom till mig. Haha. Det lär väl kosta mig dyrt, antar jag..

7 a4-sidor har jag nu så min redovisning kommer ta både år och dar att göra. Otäckt. Tur att vi bara är 12 stycken i gruppen för då blir det inte så supermånga som lyssnar och sånt. Annars vore det nog tråkigt värre.

Det är synd att jag inte kan med powerpoint för de som lyssnar, kommer att tvärsomna. Så tråkig kommer jag att vara. Neeej, nu ska jag krypa ner i sängen och vila mina trötta ben. Jag har fortfarande träningsvärk sen min "förlossning". Jobbigt läge. Haha!


image350

Önska mig och mina samer lycka till!

Godnatt och sov gott alla sötnosar därute!

Otäcka ljud!

Hur fan kan någon som är så söt, göra så otroligt hemska ljud?


Btw, blogg.se är supersegt idag för mig eller så är det för någon annan i huset vårt -hrmmm- tar allt internet från mig.. Så jag svarar och accepterar alla kommentarer imorn istället. Håll till godo!

Föder barn!

Inatt drömde jag en helsjuk dröm. Jag drömde att jag födde barn. Okej, det kan inte verka så konstigt men när jag vaknade så hade jag världens jävla träningsvärk i benen. Detta måste innebära att jag har legat och krystat i sömnen. Fattar ni så sjukt det känns?

image349

Har ni nånsin legat och krystat i sömnen?

Eller är det bara jag har udda saker för mig när jag sover..?

SKITSNACK!

Dagens horoskop..

OXEN

21/4-21/5

Måndagen blir stillsam och handlar förmodligen mest om känslor, familjeband och minnen. Du gillar lugnet.

HAHAHA! Var fan har jag det lugnt? Jag har ett arbete som ska redovisas imorn som bara är halvfärdigt. Jag har 5 andra läxor tills på torsdag. Klart som faaan att jag gillar lugnet. Dessvärre har jag inget lugn. Mina känslor? Det har jag inte heller idag. Känner bara haaaat idag!

image283
Vad säger ni oxar därute? Känner ni något lugn?

FÖR LÅNG!

Idag har det varit en sjuuukt lång dag trots att jag var i skolan kvart över tio. Slutade kvart i tre men det kändes som om dagen aldrig skulle ta slut. Det hela började med att jag försov mig i morse då jag och Ida skulle arbeta med projektet men efter lite jäkt så var jag på skolan 45 minuter senare än vi skulle börja.

Haha, på lunchen ville Olivia åka till Mc Donald's så hon fick köpa sin älskade Happy Meal. Hon fick Twister som vi ska spela någondag när vi har lunchrast. Det blir nog great. Slänga fram Twisterplattan mitt i korridoren. För att få komma förbi så måste de vara med.

Vi fick åka med Madde eftersom hon fått körkort och ville visa upp sina kunskaper. Det gick mycket bra. Vi parkera rakt på Mc Donald's´och vi var de enda där. Hahaha! Alla dissar donken!

Vi kom på att jag är för lång för att åka i Maddes bil. HAHAHA! Looka in var min skalle är:

image348

Det är kanske inte fullt så bra att vara 178 cm lång i alla sammanhang..


C-vitamin!

Nu ska jag dricka upp mina C-vitaminer, äta upp mitt päron, borsta tänderna och sedan krypa i säng och se klart på Runaway Bride. Donar med kommentarerna imorgon.

Sov gott allihopa.

image260

Shopping!

Jo, jag tror att jag har glömt att visa vad jag shoppade senast. Handlade på lite mer rea hos Ellos.


image346

Ett par shorts, en kofta i blått, 8 tallrikar (4 vita och 4 svarta), svarta uppläggningsfat.
Great! Jag har sakerna hemma också så det är verkligen perfekt värre.

GLÖM INTE!

Glöm inte min GRISTÄVLING! LÄNK -> GRISTÄVLING <- LÄNK

Piggy och skummet vill ha ett nytt hem!

Äter mycket!

Har ni tänkt på hur mycket man egentligen äter?

Om man tänker sig att man äter 3 mål mat om dagen, då äter man cirka 1095 mål mat om året. Och då är detta bara frukost, lunch och middag. Kan ni tänka er hur mycket pengar som vi egentligen ätit upp? Det måste vara minst en miljon. För om man tänker att man exempelvis varit på Kinarestaurang 10 gånger i sitt liv, då har man bara på de 10 måltiderna, ätit för cirka 3000 kronor.

Det är sjukt egentligen!

Så som  vi äter, så borde man väl lika gärna kunna skita guld?

image345

Kåta killar?

Varför i hela friden får jag alltid en massa konstiga människor som skriver till mig?
Kolla detta: 
image344

Varför i hela friden får jag alltid såna killar som skriver till mig på lunarstorm?

Är det någonting med mitt utseende som skriker ut:
JAG ÄR KÅT, KOM OCH TA MIG BÄST FAN DU VILL! BEHANDLA MIG SOM ETT DJUR. I'LL LOVE IT!

Säger mitt utseende någonting sådant? Har jag otur när dessa killar skirver till mig? Eller är det rentav tur?
Är jag den enda som blir drabbad av dessa sexoholickillar?

VARFÖR HANDLAR ALLT OM SEX?

Kletigt värre!

Usch! Jag har upptäckt någonting negativt med Liam, hunden som vi köpte igår.
FYTUSAN VAD HAN SLEBBAR NER ÖVERALLT!

Jag skulle gå ut från mitt rum och klev i världens jävla PÖL med hunddreggel. USCH! Det luktar illa och det är hår överallt. Håret är väl okej eftersom han är nybadad. Då fäller de ju mycket men att han secklar så. Usch!

Kolla här:
image341
image342

Sådär äcklig blev jag när han bara drog nosen över min arm och hand.

Här har vi boven som sitter och dregglar ner golvet ännu mer för tillfället!

image343

Vad kan man göra åt det? Är det fel om man hänger fast en hink på hakan på honom?

Jobbar på!

Just nu så sitter jag och jobbar på med mitt samiska arbete som ska redovisas på tisdag på Samhälle B- lektionen. Fel av mig att skjuta upp allt som jag gjort så nu blir det råplugg både idag och imorgon eftersom jag inte hann igår. Som tur är, så kan jag mycket om ämnet utantill. Haha. Jag har även ett gammalt arbete att gå efter så det borde väl inte vara så svårt detta heller?

Vad vet ni egentligen om samer? Förutom att de har renar?

Breaking Benjamin!

Ååh vad jag älskar denna låt och bandet också såklart!
Lyssna och njut! Det är allt jag säger idag..

Breaking Benjamin - So cold.


You're so cold but you feel alive.
Lay your hand on me,one last time

HEMSK FRILLA!

Hur kul är det att vakna på morgonen och se ut såhär i håret?

image340

Jag ser ju fan ut som en dålig kopia av Ace Ventura!

Godnatt?

Jag har inte kommit i säng än eftersom jag fastnade på msn. Verkligen great. Eller inte. Liam bökar runt inne i vardagsrummet också den stackarn. Måste vara svårt att vara på ett nytt ställe första natten. Stackarn. Funderar på att sova på hans täcke i rummet, tillsammans med han. Men då blir jag blöt överallt eftersom han är helt kär i mig. Slickar mig i ansiktet och överallt.

Jag satt på golvet i vardagsrummet tillsammans med resten av familjen i soffan när det var Melodifestivalen. Då hade jag Lady liggandes med huvudet på det ena benet och Liam på det andra benet. Mys!

Denna bild får avsluta min dag!

image339

1) Gå in på http://www.raggningsreplik.se/
2) Klicka på "slumpa raggningsreplik" 5 ggr.
3) Kopiera bilden och den här texten till din bilddagbok.
4) Raggningsrepliken som dyker upp är den du kommer vinna din framtida fru/man på

Var bara tvungen eftersom jag fick en sån bra raggningsreplik!

Lekt mycket!

Jajamensan, idag har jag lekt massor i lekparken.
Gungat så jag är helt yr i bollen så nu ska jag hoppa i säng.
Sov gott allihopa!

image338
 
Ser ni mig på jättegungan?

Over and OUT!

SKJUT MIG!

Vem fan vill se denna fula jävla nuna i Serbien? Inte jag i alla fall och jag hoppas verkligen att ni inte heller vill se honom. Jag tycker inte om honom, hatar hans jävla låt och tycker han är kass på engelska. I HATE HIM!

image337

Hur fan kan man rösta på honom? Och sen Amy Diamond! Märks det att gamlingarna är de enda som röstar eller?
Less jag blir!

Håll tummarna!

Håll tummarna på att Etype och The Poodles samt Velvet går vidare i melodifestivalen!
1 och 3!Båda mina låtar har gått vidare till andra chansen nu. SÅ HÅLL TUMMARNA FÖR MINA LÅTAR FÖR DOM SKA VINNA! Jag vill verkligen att E-type och The Poodles ska vinna hela skiten! Fyfan vad tuffa vi skulle vara då!

Välkommen Liam!

Jag sa ju att jag skulle presentera er för någon idag. Så här kommer han.. Detta är Liam. En schäferpojke på 14 månader. Han tillhör numer oss och bor med oss härhemma. Otroligt go vovve om jag får säga min mening.

image333
(Detta är annonsbilden på honom.)

Såhär ser han ut hemma hos oss:

image334

image335

Så nu har vår kära lilla Lady fått en ny kompis..

image336
Hon ser lagom road ut va?

Btw, visst har han grymt söta öron när dom går ihop sådär?


GLÖM INTE MIN TÄVLING NU! LÄNK -> TÄVLING

Dagen i Malmö!

Idag så var ju jag och Ida i Malmö. Hon blev mycket lycklig när hon hörde vilken skiva som finns i bilen..

Vi körde dessvärre fel.. Två gånger! Och jag tappade mitt avgasrör. Great. Nu pruttar min bil runt istället. Men tredje gången hittade vi rätt. Och sen kollade vi på idrotten. Det var faktiskt rätt så intressant om jag får säga vad jag tycker. Så nu har vi bilder, film och egna erfarenheter. Great!

image331
Detta var då Elhockey.

Jävlar i mig vad de kör och krockar med varandra. Idas stora fundering var: "Undrar om jag också skulle kunna få vara med och spela i denna sport?"  Det skulle vara en bra sport för oss istidsmänniskor eftersom vi slipper röra på oss.....

När vi skulle gå ut från hallen så tog jag en bild på själva utsidan. Så kom några killar och gick. En av killarna gick precis i vägen. Så en av dom halvskrek lite: "Meeen, du kan ju inte gå där heller. Hon knäpper ju kort!" Hahaha de andra undrade sedan om jag inte tyckte han var snygg eftersom jag tog en ny bild. Mitt svar blev: "Njääääeeeh." Hahaha! Det ljudet skulle tydligen Ida mobba mig för eftersom jag lät som ett får. Bäääh!

Sååå förlåt mig killen lilla. Du är säkert väldigt snygg. Jag fick ingen ordentlig titt på dig. Så jag vet inte riktigt hur du ser ut. Så om du läser detta. Förlåt! Gråt dig inte till sömns.

image332

Malmö Open!

Idag ska jag och Ida till storstan minsann. Jag ska köra dit eftersom det är lättast. Man vet aldrig vad som händer när man åker stadsbuss där liksom.. Vi har hört ryktena..

Så Ida tar bussen till Ystad nu så ska jag hämta upp henne där och sedan lär mina öron få blöda tillsammans med My Chemical Romance.. Jag önskar att jag inte hade den skivan för direkt när Ida hoppar in i bilen så byter hon skiva minsann. Men idag ska jag överraska henne! Jag ska byta skiva tills när hon kliver in i bilen. DAMN, hon kommer smälta på direkten..

Jaja, vi ska i alla fall till Malmö eftersom det är en tävling där som heter Malmö Open som är en internationell tävling för funktionshindrade. Så vi ska kolla på tre olika sporter idag. Jag har med mig videokameran så vi kan filma till vårt projektarbete men jag har även med mig min kamera så vi kanske kan ta lite bilder.

Detta blir nog nice det. Härligt väder är det också så det blir väl full fart framåt. Synd vi kommer tillbringa den största delen av dagen i bilen.. Men det är väl sånt som man får leva med..

Svarar och accepterar era kommentarer senare. Glöm inte att vara med på tävlingen nedan. Skrubbgrisen vill minsann skrubba kroppen din ren! Förstår ni, ren? Haha. Ett Idaskämt mina damer och herrar!

Vi hörs senare allihopa och då har jag någon som jag vill presentera er för!

Tävlingsdags i bloggen!

image330

Okej, för att vara med i bloggens första tävling så går det till såhär:

Spara ner bilden och skriv ett inlägg där den finns med. Skriv en kort liten motivering där du berättar varför just du vill vinna detta lilla kit. Länka till min blogg i det inlägget så fler kan hitta tävlingen. Ju fler desto roligare, eller hur? Därefter kommenterar ni detta inlägg med länkadressen till ert bidrag.

Det låter väl enkelt värre?

Tävlingen avslutas Fredagen dem 22 februari.

Jag väljer min vinnare efter att jag läst alla motiveringar till varför ni vill vinna min lilla söta gris.

TIPS! Ni som inte har en blogg och vill vara med i tävlingen, gör en ny liten blogg och gör likadant som de andra gör.

Tävling!

Nu är det på G. Grisen är köpt och mer info kommer snart..

Det var ju en del som tyckte att det skulle vara en gristävling så då blir det minsann så också!
Det blir dock inte bara en skrubbgris i pris. Det blir mer saker också minsann! Den du!

Todeloo sålänge!

Tävla lite?

Eftersom alla verkade gilla grisen något otroligt i förra inlägget. så ska jag kanske ha en gristävling i bloggen för er? Vad tycker ni?


image328

Skulle ni vilja ha chansen att vinna en sånhär tvättsvamp/skrubbgris?

PRESENTER!

Hahaha idag var jag in till byn och köpte födelsedagspresenter till min morfar. Jag köpte två stycken till honom eftersom han är världens bästa morfar liksom..

Jag köpte denna fina ljuslykta till honom.

image326

Den har lock och texten morfar på sig. Det finns även en dikt på den som går såhär: "Min morfar är min vän som alltid finns där för mig. En omtänksam man som jag alltid kan förlita mig på. Din glädje och styrka motiverar alla omkring dig. Det är därför jag uppskattar dig, lite mer för varje dag. Och av den anledningen, är du nu hedrad med ljus och värme."

Sen tycker jag att min morfar kan vara lite lortig ibland så därför köpte jag också en tvättsvamp (skrubbdjur) i form av en......

image327

GRIS!

Sött va?

Det stämmer!

OXEN

21/4-21/5

Du kommer underfund med något som du egentligen inte gillar men inte heller kan ändra på. Irriterande.

Idag stämde mitt horoskop igen. Härligt. Jag som vart irriterad hela dagen. Nu blev det värre.


Ride with me!

Hahaha. Jag lyssnar på en skittuff låt nu. Riiide with me! HAHAHA! Greaaat! Jag ska dela med mig av den nån gång. Tror jag. Fast alla tycker jag har kass musiksmak MEN DET SKITER JAG I FÖR JAG GILLAR MIN MUSIK!

Ska jag visa grejjorna som jag fick hem häromdagen? Kanske är dags att göra det eftersom jag får hem annat imorn.. Haha! Jag ska inte handla mer nu. NU SKA JAG SPARA RESTEN AV PENGARNA! För jag ska ha en LAPTOP!

I alla fall så har ni här mina tre tröjjor från Josefssons..

image321
Mina fötter köptes dock inte. Denna tröja är jag inte så nöjd med men för 29 kronor så ska jag behålla den minsann!

image322
29 kronor. Great!

image323
139 kronor.

Allt är köpt i Josefssons. Behöver jag säga att det var rea? Haha!

På köpet fick jag detta:

image324
4 gröna och 4 vitgröna tallrikar.

PLUS att jag för 29 kronor köpte till bestick. 16 bestick.

image325

That's all for now!

Over and OUT!

JAG VANN!

Jajamensan. Jag vann ju en tävling i Veckorevyn när man kunde vinna julklappar. Remember? Man skulle rimma på en särskild julklapp och sedan kunde man vinna den. Jag rimmade på parfymen och på börsen. Jag fick veta att jag vunnit men jag var lite spänd på att se vad jag vann.

Detta var det jag vann!
image320

Jag tyckte faktiskt att den var rätt så söt om jag ska vara ärlig. Den kan jag ha mina parkeringspengar i. Så slipper jag rota runt i väskan jämt när jag ska parkera bilen i stan. Haha!

4 small things..

4 saker jag ser fram emot:
Studenten. Bli vuxen. Resa? Morfars besök.

4 saker som irriterar dig:
När folk snackar skit om allt och alla. Att ingen fäller ner toalocket efter sig. Att jag inte kan spara pengar. När folk inte tror på mig.

4 saker jag säger ofta:
Nåååååuuu (mitt ljud) Va? Mmmm. Wtf.

4 saker jag gör varje dag:
Skickar sms. Går på toaletten. Pussar på djuren. Dricker C-vitamin.

4 saker jag har på mig dagligen:
Hårsnodd (antingen i håret eller på armen) Strumpor, Någon form av byxor. Något form av tröja.

4 saker jag rör varje dag:
Mobilen. Fjärrkontrollen (DOSAN FFS). Glasögonen eller linserna. Täcket.

4 personer jag vill träffa oftare:
Anna. Min morfar. Sandra (aslängesen ju!). Fiiisen.

4 band/artister jag har sett IRL:
Bryan Adams. Enrique Iglesias. The Ark. Supernatural.

Snodde listan från Saba igen.

RIKARE ÄN IGÅR!

Jag är rikare än igår för idag har C varit hos mig så jag har tjänat lite peningar.

Härligt!

Nästa gång blir förmodligen om 2 veckor. Skulle det bli tidigare så skulle dom höra av sig så det blir toppen detta. Det var en superfin vovve så det var lättförtjänta pengar om man säger så...

Här har ni en bild på C. 10 månader gammal..

image318

Har dock fixat nytt penicillin till min katt också eftersom han i morse hade 40,8 i feber. Veterinären sa att om inte nässpray för barn och det nye penicillinet fungerade så kunde vi bara hoppas på att han samarbetar med medicinen. Annars så finns det ingenting att göra. Med andra ord så står han fortfarande och väger mellan döden eller livet..

Stort M!

Min pincett är trasig och mina ögonbryn ser snart ut som ett Mc Donald's M!

Herreguuuud.

Varför smiter den från mig?

Nya kläder!

Jajamensan. Jag har fått hem nya kläder för några dagar sedan. Mycket bra.

Har dock beställt lite igen. Mindre bra.

JÄVLA SKIT!

JAG av alla människor har fått en IG-varning i Matte B. Trots att jag ligger före vissa andra i klassen, fastän jag fått godkänt på den senaste diagnosen så har jag fått en IG-varning.

Jag som hela tiden har haft VG eller MVG i matte. Ååååh! Han måste ha blandat ihop mig med någon annan eller någonting..

SÅ SUR JAG ÄR!

Nää, nu ska jag plugga matte igen..

Hejdå!

Tävlingsdax!

Denna gånga handlar det om en plånbok som Gossip tävlar ut.

image317

Söt värre! Jag som behöver en ny plånbok eftersom den jag fick i julklapp redan är trasig. Huvva.. Så håll en tumme för att jag vinner denna plånbok så jag har något att stoppa mina pengar i! Så inga skurkar stjäl mina byxor!

Ny familjemedlem!

Till helgen får vi en ny familjemedlem..

En liten plutt som heter Liam. Liam är 1 år och 2 månader gammal. Riktigt söt är han också.

Dom ringde och berättade att de valt oss så nu är vi glada värre härhemma.

Detta blir nog bra det ska ni se.

Skolan?

Hittade denna lista hos Elin

Hur går det för dig i skolan?

[x] Du har sagt att du är sjuk fast du egentligen bara inte orkat gå
[x] Har fått ig på prov
[x] Du har skolkat
[ ] Du har vart med en kompis istället för att gå till skolan
[x] Du har åkt hem från skolan för du inte orkat vara kvar
[x] Ibland orkar du inte lyssna på genomgångarna, istället tänker du på annat och skiter i vad läraren säger
[ ] Du har haft tuggummi eller annat godis på lektionen även fast läraren sagt till en annan elev att den inte får ha de
[x] Du har fått en utskällning av läraren
[x] Du har blivit utkastad från en lektion
[x] Du har låtsas arbeta, fast du egentligen inte gjort ett skit
[ ] Du glömmer oftast böcker och pennor till lektionen
[ ] Du håller aldrig reda på prov, det är andra som får påminna dig
[ ] Du skiter ifall du inte får bra betyg
[ ] Du skiter i skolan i huvudtaget, du vill ändå inte bli något
[x] Du har skrivit av kompisens svar på uppgifter för att du inte alls följt med
[ ] Du får aldrig godkänt på ett prov
[x] Du har kommit försent till en lektion
[x] Du har tagit egen sovmorgon
[x] Du har försovit dig
[ ] Du har sagt att du var sjuk fast du åkte istället och shoppade
[ ] Du har vart full på skoltid
[ ] Du har druckit i skolan
[ ] Du har slagit en lärare
[ ] Du har blivit avstängd från skolan

Totalt:

1- 7 Du sköter det mesta, kämpa på så får du nog bra betyg !
8 -14 Du är ganska slarvig i skolan, fortsätter du så här så kommer du inte få bra betyg, skärp dig för fan!
15-24 du skiter i skolan totalt, you'r too bad

Oookej.. Ändå har jag relativt bra betyg..


Han dog inte!

Min kisse klarade natten med otroliga 41,7 i feber. Vi akutringde till djursjukhuset som vi var på igår och hon sa att jag inte kunde ge honom penicillin som vi fått recept på, förrän ikväll.. Istället kunde jag lägga en handduk i frysen och sedan lägga över kissen för att sänka febern. Det var också viktigt att få i honom vatten men jag hade tvingat i honom vatten under hela kvällen genom en liten spruta som jag sprutade in i mungipan på hono,.

Jag la istället en påse med frysta hallon på honom och jävlar var skönt han tyckte det var. Han la hakan på den också eftersom den kylde ner bra mycket...

image316

Så jag fick hacka loss två kylklampar som jag lindade in i en kökshandduk och sedan la både under honom och på ryggen hans..

Sedan låg jag med han på min mage under hela natten.

Det var skitläbbigt eftersom rätt som det var så somnade han till och slutade andas. Så jag fick hålla honom vaken. Väcka honom så fort han somnade eftersom han inte kunde andas genom nosen. Då fick han ju istället hålla munnen öppen och försöka andas genom den och den stängdes automatiskt när han somnade. Eftersom han låg så så var jag tvungen att vattna honom ofta eftersom mycket saliv försvann.

image315
Såhär hemsk såg han ut när han såg som värst ut.

Vid halv sex så var han uppe och gick lite och skrek för han ville att jag skulle öppna dörren till vardagsrummet så han slapp vara i mitt rum och vid halv tio tog jag tempen på honom igen och då hade han 38,8. Så min kisse mår bättre nu! Tack och lov! Han har även druckit lite vatten själv idag så han är duktig!

Det är sjukt egentligen för denna katt är min lilla bebis. Han heter också Bebis! Han är 5 månader gammal och har kostat runt 6500 kronor i veterinäravgift hittills.

Kanske låter det wacko att man är såhär när det gäller en katt.. Meen. He's my baby!

Han kommer dö..

Min katt kommer dö inatt..

Innan vi åkte till djursjukhuset i Lund så hade han 39,7 i feber.

Sen sänktes den så han hade 39,4.

Nu har han 40,4..

Min katt kommer inte överleva natten.

Vila i frid Bebis

image288

HAT!

DU ÄR INTE VÄRD ETT SKIT I MINA ÖGON LÄNGRE.

BRINN FÖR FAN!

Grattis!

image314

Tacksam x10.

Hittade denna roliga lista hos Saba

10 saker jag är tacksam för
  • Att min morfar firade sin 82 födelsedag idag! GRATTIS! 
  • Att jag har min mamma för hon är BÄST.
  • Att mina föräldrar litar på mig.
  • Att jag har många nära och kära.
  • Att jag har bättrat på mitt självförtroende de senaste åren..
  • Att så många dörrar fortfarande finns öppna för mig..
  • Att jag är lång. (ytlig, javisst!)
  • Att jag inte trott på vad som helst..
  • Att jag faktiskt kan kliva upp i tid, även på helgerna.
  • Att jag har förmågan att kunna känna medlidande för fler personer än jag trodde att jag kunde.

Jag utmanar alla som vill göra detta.


Nu SKA jag!

Ta itu med alla kommentarer som jag fått i dagarna. Jag har verkligen haft en dålig vecka för jag har inte ens orkat godkänna och svara på kommentarerna sedan i söndags, precis en vecka med andra ord. Men nu ska jag ha lite söndagsgöra.

Todeloo!

Värsta middagen ever!

Huvva. Har ni någonsin ätit mat med några som det känns som att om man tappade en knappnål på golvet, skulle höras?

Välkommen till min söndag.

Överhuvudet i huset var snorsur eftersom vi fick åka akut till veterinären eftersom det gick på en hel del pengar om man säger så...

När vi åt så sa jag: - Vad tysta ni är, kan vi inte prata lite?

Mamma kollade på mig precis som: - HÅLL KÄFTEN UNGE FÖR ANNARS KOMMER HAN FLYGA I LUFTEN..

Great, perfekt sätt att sluta veckan på. Verkligen..

Nä, nu ska jag ta in hästarna så hörs vi sen igen..

Sjuk kisse

Min katt är sjuk. IGEN!

Så vi ska till akutveterinärerna i Lund nu halv tre.

Det blir dyrt. Kul...

Wish my kisse good luck. Just nu har han 39,7 i feber.

Verkligen great..

image286
image288

Svar ja, det är min tjockiskisse som måste åka till veterinären..

SJUK DRÖM!

Jag hade världens knäppaste dröm idag.

Jag drömde om pappa, studenten, brodern och att jag fick två ikeglas. Jag drömde också att jag fick barn men att mamma inte var mormor. Sjukt. Jag vet inte ens hur jag fick allt att gå ihop men det var verkligen inte realistiskt att det ens skulle höra ihop.

Damn!

Jag har inte uppdaterat min blogg på flera dagar ordentligt just eftersom jag varken haft tid, lust eller ork.

Men nu ska jag bättra mig igen.. Tror jag.

Haha!

Det är en del som händer härhemma och det ska jag berätta om mer snart men nu ska jag gå och fika med de andra som sitter i köket.
Todeloo sålänge!

Hänt massor!

Idag har det hänt massor.

1. Jag blev ovän med en lärare. Typ. HAHA!
2. Jag och Ida har varit på en intervju till projektarbetet.
3. Jag var på "anställningsintervju" så på onsdag börjar hunden komma hem till mig. Det blir förmodligen på fredagar också samt någon helg.
4. Jag har tankat.
5. Jag har hämtat 2 paket (visar sen)
6. Jag har handlat.
7. Jag ska på bio nu med F... Lalala..

Så nu ska jag skynda mig lite eftersom jag måste sminka mig och klä på mig lite sådära för att se normal ut. Sen ska jag köra heeela vägen till Lund i blåsten. Great. Verkligen..

Vi hörs förmodligen imorgon eller senare inatt.

image298

RSS 2.0