Let me sleeeeep!

Jag har varit uppe sedan halv fem och pluggat men jag förstår fortfarande ingenting. Gick och la mig typ elva igår kväll och låg och läste tills jag somnade med boken på bröstkorgen. Så jävla usel..

Nåja, jag ska klä på mig nu och sedan ska jag åka och kugga på min tenta.

Böööeeeeh.

Nytt hår!

Jag var ju hos frisören i fredags och bytte lite hårfärg.

Detta var innan:



Detta var under:



HAHAHA så jävla snygg!

Och efter:





Hiss eller diss? Vad tycks?


Snacka om att bli blåst...

...sitter och tentapluggar i godan ro och fattar ingenting av hawaiianska, hebreiska, nahuatl eller maltesiska. Så bläddrar jag till nästa sida och ser att den ska vara på turkiska och jag blir sjukt jävla glad eftersom det äntligen är något som jag förstår och jag tänkte att jag skulle få lite, lite, lite fördel av mina språkkunskaper för en enda gångs skull. Sex olika ord på turkiska i olika böjning som exempelvis:

At = Häst (en)
Atlar = Hästar (na)
Attan = Från häst (en)
Atlardan = Från hästar (na)
Atim = Min häst
Atlarmden = Från mina hästar.


Och sedan på samma sätt med orden cep (ficka), gül (ros), ok (pil), tikli (räv) och oda (rum).

Ja men det såg väl inte så jävla svårt ut, helt jävla logiskt liksom tänkte jag och läste vidare till själva uppgiften.

A) Fastställ morfemen och ange dess ordningsföljd.
B) Ange för varje morfem alla förekommande allomorfoner.
C) Försök finna regler för växlingen mellan de olika allomorferna.

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA snacka om att bli blåst. Fattar inte ett skit och har tenta på måndag. Yes yes yes. HAHAHAHA

Nej nicho:ka, nicho:ka, nicko:ka. Betyder jag gråter, jag gråter, jag gråter på nahuatl. HAHAHAHA. Vilket jävla språk. Kan inte ens säga det jävla ordet. HAHAHA! Nej jag ska väl fortsätta med denna skiten.

HAHAHAHAH

Såååå jävla mycket min humor!





Nu ska jag åka och klippa mig, färga håret och sedan är det föreläsning och ikväll blir det tjejkväll hos Josse. Just ja, iyi bayramlar allihopa! Ha det fint!


Lååång dag i shoppingens tecken!

Idag har jag spenderat hela dagen lång i det nya Ikea som finns i Malmö. Det var så stort att det inte fick plats på en bild:





Men vilket jävla system dom hade därinne då. För att komma upp till varuhuset var man tvungen att antingen ta trappan eller hissen upp. Sedan var man tvungen att gå upp för en ytterligare trappa, förbi ett räcke och sedan ner för en annan trappa för att komma in i varuhuset och efter man betalat var man tvungen att ta hissen ner igen. Dumt värre! Vad fan gör dom om hissen går sönder då? Sällan man kan bära en vagn på ryggen ner för trappen!

Nåja, jag shoppade loss i alla fall!



6 Röda uppläggningsskålar i olika storlekar.



Djuptallrikar, mattallrikar, mindre tallrikar och frukostskålar.



Bakform och pajform.



Decilitermått och påsklämmor.



2 lampfötter (fast bara en på bilden)



2 underbara och sjukt mjuka kuddar!



2 krukor och två blommor. Well, kaktusar..



2 mattor, ytterligare två olika lampor, den andra lampfoten, en lampskärm, energisnåla lampskärmar, galgar. lakan i fyra olika färger, sprayflaskor och prylhängare.

Allt ska ner i min kista tills jag flyttar hemifrån förutom sprayflaskorna, lakanen och "blommorna".

Någon som kan gissa vad hela kalaset slutade på?

En ledtråd: Jag har varit mer ekonomisk än ni kan tro...


Tentaplugg

Oxen 21/4-21/5
Romantisk onsdag som ger dig möjlighet att fördjupa och utveckla ditt kärleksliv. Mysig kväll...

Min säng ser ut såhär nu:



Finn ett fel?


Svar till Maria!

Postat av: Maria

Vad är ditt delmål då? Om du vill berätta :) Och förresten är du dålig på att vara inne på msn dummer :P

2009-11-20 @ 12:33:59

Svar: Jadu, det är lite hemligt. Ingen vet hur mycket jag väger och det tänker jag inte avslöja förrän jag känner mig nöjd med mig själv igen. Haha! Jag skäms helt enkelt för jag är en tjockis så därför skäms jag över siffrorna också. Så på bloggen berättar jag inte min vikt till någon minsann. Msn krånglar just nu för mig men jag jobbar på att fixa det. Men det går väldigt trögt, är inget datasnille tyvärr... Testa att skicka ett mail så kan jag svara där också för mailen kollar jag dagligen!

Ser ut ungefär såhär nu, hej tjockis!:



Jag i rosa och jag med grodan.

Sjukt stolt!

Har kommit hem från kickboxingen nu och ätit min middag. Det känns bra. Ska gå och sova redan nu för jag är så sjukt trött eftersom jag passade barn sedan klockan 8 imorse och imorgon ringer klockan 05.15 eftersom jag börjar min första lektion klockan 9 i Lund. Sjukt tråkigt. Sedan är jag inte hemma förrän tio i sex på kvällen.

Måste dock berätta att jag igår nådde en milstolpe. Körde 5km på löpbandet och jag joggade hela 1,8 km på löpbandet. Jag är så sjukt jävla stolt över mig själv som äntligen orkade med det. Nu håller vi tummarna för att det visar sig på vågen också.

Jag har en tenta nästa vecka och jag ligger så sjukt efter i skolan redan så den kommer att gå åt helvete. Det är bara att inse att jag inte är så jävla smart som jag trodde. Lingvistiken är skitsvår! Ser ungefär ut på detta sätt:

Imorgon ska jag svara på alla kommentarer. Jag har helt enkelt inte haft varken tid eller ork till det än. Men det kommer. Jag lovar!

Btw, min msn fungerar inte. Jag förstår inte riktigt vad som är felet men sedan jag laddade hem den nya msn så har msn slutat fungera och det står bara att min kontaktlista inte är tillgänglig så jag kommer inte ens in på msn. Någon som vet vad det kan vara för fel?


Underbart!

Kom nyss hem från världspremiären av Twilight, new moon. Och den var fucking great! Så jävla bra! Men vilket jävla slut då? Fyfaaaan vilket jävla sätt! Nu längtar jag som fan till nästa film!

Ska jag vara ärlig så trodde jag att alla överdrev hela Twilight-grejen men jag säger då det. Dessa filmerna är underbara och jag är kär i Edward. Helt jävla otroligt. En kille som han skulle man ha, trots att han är vampyr. Ni som inte har sett dessa filmerna får fan ta och sätta er och se dom!


Bra dag!

Fan, bara för jag skrev deppinlägget igår så mår jag mycket bättre idag. Ibland behöver skiten bara komma ut. Tack så mycket Anna för ditt stöd. Du är underbar och det vet du!

Idag så har jag varit och tränat på Friskis och Svettis som vanligt. Skickade ett sms till Lina klockan 11 och vi bestämde att vi skulle träna på direkten typ. Jag gick 5 km i snabb takt på 50 minuter medan araben brevid mig sprang 12 km på en kvart. Jag gick i hastigheten 6.2, han sprang i hastigheten 16.0. HAHAHAHA! Jaja, jag var duktig i alla fall. Mig stänkte det i alla fall inte svett av som det gjorde på honom, på mig rann det sakta men säkert istället. 

Efter det så körde jag lite benlyft också. 38 kilo 50 gånger och 46 kilo 46 gånger. Duktiga Linda. Jag ska bli smal. Tror ni det kan lyckas? Jag är bara två kilo ifrån mitt första delmål nu!

Inatt så ska jag klockan 23.59 sitta i en biostol inne i Ystad eftersom jag och Lina ska se den nya filmen i Twilightserien, New moon. Jag har dock inte sett ettan ännu så jag ska se den nu innan vi ska träffas eftersom jag ska hänga med i svängarna liksom.. Det blir intressant värre!

Världstoalettdagen!

Jag och mina ballar (skinkor på skånska men något helt annat där jag kommer ifrån) önskar er alla en riktigt trevlig världstoalettdag! Mer toaletter åt folket! Yeeeeeey! För femte året i rad firas världstoalettdagen minsann! Tiden går fort när man har roligt! Hahaha!



Bilden är lånad här.

Visste ni förresten att det till och med finns en världstoalettorganisation?


Less less less less

Varning för ett drygt jävla inlägg.

PÅ ALLT!

Vill bara kasta mig i sängen och sova tills i maj igen. Var långledig från skolan men har inte varit där sedan dess. Men ska fan åka dit imorgon. Har inte alls mått bra den senaste tiden. Känner mig sjukt skoltrött fastän jag inte är skoltrött. Är pendeltrött men jag måste ta mig i kragen och hoppa på bussen på mornarna trots att den är överfull.

Annars så är det mycket annat som händer. Har drömt hemska mardrömmar om min morfar flera nätter i rad och kastat mig på telefonen på morgonen för att ringa och kolla hur han mår.

Annars så är det annat som händer också. Det är vänner som jävlas och saker som skiter sig. Jag går runt och väntar på att saker ska lösa sig men ändå så löser dom sig inte.

Det är ett under att jag orkat träna under denna tiden men det är väl ungefär det som jag har gjort. Tränat. tagit hand om hästarna och sett på tv men jag antar att jag får ta och rycka upp mig igen. Ingen kan göra saker och ting bättre igen förutom jag. Alltså ligger ju ansvaret på mig så att jag ska börja må bra igen.. Typ.

Vill bara åka ifrån Sverige och alla nära och kära och aldrig komma tillbaka igen. Bryta kontakten med alla och bara gå under jorden. fan vad nice det skulle vara. Är så less på vardagen och ingenting nytt kommer hända på åratal känns det som. Funderar på att knåpa ihop ett litet mail till min pappa igen också för att försöka återuppta kontakten med honom. Igen. Vi får väl se hur saker och ting slutar. Men oftast så slutar det bara med att jag sitter besviken och förbannad framför datorn eftersom han är full av skit.

Jaja, nu vet ni väl på ett ungefär varför jag inte uppdaterat här på ett tag. Ska bättra mig. Promise.

Nää, jag ska väl ta mig i kragen så jag kan åka till gymmet och göra någon nytta istället för att feta mig här.


Trött trött trött trött

Men vill fan inte sova. Har sovande vak i natt hos en familj som jag ser efter barn hos. 4 pojkar och alla sover nu som tur är men jag vill inte sova. Ska tydligen sova i föräldrarnas säng och det känns ju lite fel så jag drar ut på att gå och lägga mig. Ska vakna halv sju eftersom barnen ska väckas klockan sju och sedan skjutsas till skolan klockan åtta. Funderar på att vara vaken hela natten men det kommer aldrig att fungera... Pinsamt om man skulle råka få mens precis när man sover här liksom... Haha!

Förlåt förlåt förlåt

Jag har haft fullt upp så jag har helt enkelt inte hunnit, orkat eller kommit ihåg att blogga. Men nu ska jag minsann blogga en liten snabbis.

Har tränat på som en galning men nu har jag ledigt i två dagar minst eftersom jag tog vaccinet för svininfluensan igår och är helt jävla handikappad. Mamma fick hjälpa mig att klä av mig både linne och bh igår och dessutom fick hon mocka till hästarna idag medan jag höll henne sällskap på en halmbal. Jag har fortfarande sjukt ont i armen och lite feber och kan inte röra den alls men förhoppningsvis så släpper det snart. Palleballe har minsann inga problem alls utan är och shoppar idag. Himla orättvist!

Jag ska snart åka och passa de fyra barnen trots min onda arm. Ska dock bara passa dem två timmar idag men alla bäckar små sägs det ju. På torsdag klockan 16.00 ska jag passa dem igen tills på fredag morgon 09.30 så det blir ju toppen värre.

Nåja, skulle bara skriva lite kort nu och det har jag gjort. Jag ska skriva mer ikväll eller imorgon om något roligare. Jag ville bara titta in lite snabbt så ni ser att jag fortfarande lever eftersom ni är en del som tittar in här varje dag för att se om jag bloggar. Lägg till mig på bloglovin så slipper ni bli besvikna när ni tittar in gång på gång utan att mötas av en uppdatering. Sök bara på Liiiiinda89.



Pöss!


RSS 2.0