Snabb update!

Det är hela 2 veckor sedan jag sist skrev här och mycket har hänt sedan dess. 

Visumet är fixat, allt är inskickat och klart så nu väntar vi bara på besked. Ser till och med att mitt inlägg om visumet inte ens publicerats?! Weird.

Jag har färgat håret. Igen.. Mörk is the shit. Inga jävla slingor och skit. Jag är född mörk (eller blond) men sedan har jag varit mörk sedan jag var 8 år så då är det så det ska vara!

Sommarjobbet är klart också. Så det är skönt!

Jag har haft min anatomi och fysiologitenta för ett tag sedan och som beräknat så kuggade jag. Jag fick 22 och godkänt var 27. Jag hade ringat in 6 svar som jag sedan ändrat på. Självklart var svaret som jag ringat in från första början det rätta och om jag inte ändrat de svaren så hade jag fått 28. Så det suger ganska så hårt. Men från och med nu så ska jag bara lita på min intution eller vad det heter.

Jag har omtenta om ungefär 3 veckor. Tills dess ska jag plugga tillsammans med en klasskompis som också ska göra den då. Så vi ska plugga järnet för detts ska vi minsann klara! Annars får vi vänta tills nästa vår för att fixa den tentan.

På fredag har vi nästa tenta. Fonetik handlar det om då och tentan handlar väl mest om grunderna som öppna, halvöppna, halvslutna centrala, och slutna vokaler. Tonade, otonoade, dentala, glottala och frikativa konsonanter och en massa annat. Så meningen är väl att jag ska plugga järnet vilket jag också ska göra.

På vågen har det under de senaste veckorna sett ut såhär:
15/2: -0,1
22/2: -0
28/2: -0,3

Det står mest stilla och går lite nedåt vilket är bra nu när jag inte kunnat träna och liknande pga benet men en rolig sak var att idag var jag iväg och handlade med mamma och gick utan kryckor. Himla nice! Fast det gick väldigt långsamt och jag hade en vagn att stötta mig på så det räknas kanske inte?

Ja, det var en snabb update! Ska börja blogga igen så fort som allting lugnar ner sig en del. För just nu så känns det ungefär såhär:


Someone get me out of here. Lalalala.


Visum.

Yesyesyes, har börjat kolla lite på visum och sån shit. Har aldrig haft någon som hälsat på mig i Sverige innan eftersom det är mycket billigare och smidigare att själv åka iväg men nu ska en av mina bästa kompisar komma hit. Man behöver tydligen en blankett och ett personbevis men är det någon som vet exakt vad för typ av personbevis det är man behöver? Någon som kanske har koll? Jag hittar fan ingen information på Skatteverkets hemsida.

Tacksam för hjälp!


Life's a bitch.

Idag när jag loggade in på facebook läser jag på alla håll och kanter att gårdagskvällen var hemsk och att alla känner sig helt tom. Jag snurrade runt lite på facebook för att ta reda på vad som hänt. Jag kom fram till att en bekant från Norrland fick sin son i december. Men tydligen somnade han in igår?!

Jag förstår inte hur mycket den tjejen ska behöva gå igenom. Hennes mamma dog först i cancer. Sedan fick hon en dotter som blev sjuk och som sedan dog. Därefter fick hon ännu en dotter för två år sedan som lever och nu igår hände detta med hennes son. Jag förstår inte. Livet är inte så jävla rättvist.

Stör mig.

Idag stör jag mig på idioter som tror att dom är något som dom inte är och som tror dom är skitsnygga och bäst för en massa random killar som är så fula att deras egen morsa gömmer deras huvud under ett skynke när dom ser dom. Såna tjejer stör jag mig på idag. Tack och hej.

According to you, I'm stupid, useless and I can't do anything right.

But according to him, I'm beautiful, incredible, he can't get me out of his head.Japp, så är det!

NU: TENTAPLUGG!


Inte lust med nåt.

Sedan jag gjorde illa benet och började hoppa runt på kryckor har jag ätit massor av smärtstillande som fått mig att inte orka göra någonting. Denna vecka var jag på skolan en dag av fyra för jag inte orkade åka dit. Sover sjukt mycket och är trött hela tiden men det får man väl ta kanske. I och för sig så har jag också varit insnöad.

Jag har tenta nästa fredag och jag har inte ens börjat plugga än eftersom jag inte orkat.

Vaknade för en timme sen men skulle kunna sova redan nu igen utan problem. This aint good.

Desssutom går allt emot mig just nu. Min mobil la av så jag blev av med alla mina sms, mms, bilder, musik, kontakter osv. Köpte mobilen för 4300 i september. INTE OKEJ! Var in med den igår men tydligen var det programvaran som det var fel på? Äh, jag orkar inte bry mig. Vill bara ha tillbaka pengarna eftersom den inte fungerar som den ska. Hänger sig och jävlas med mig överhuvudtaget.

Jag är sur för jag inte kan träna heller. Benjävelshelvetet kan väl bli okej igen snart så jag kan fortsätta? Ställde mig på vågen i måndags och den visade -0,9. På måndag kommer den visa +1000000 eller något sånt.

Ikväll ska jag iväg med mina tjejer till Elin och mysa lite. Äta mat och kanske spela något spel men egentligen vill jag bara vara hemma och mysa runt i pyjamasen och sova. Är beroende av andra nu och behöver skjuts överallt jag ska och jag vill inte störa andra bara för jag ska göra saker så istället stannar jag hellre hemma.

Till råga på allt har jag pms också. Ääh nu fattar. Jävla skitperiod helt enkelt. Hoppas ni har tålamod med mig.

Så fort benet mår bra igen så kan jag börja träna och må bra igen. Gick lite utan kryckor igår i stallet men fyfan vad ont det gör idag och väldigt sakta gick jag. Håll tummarna för att jag ska bli bra snart!


Jag är kär!

Sitter just nu och ser på The Ellen Show och dom har en artist som gäst och jävlar vad jag blev kär i honom. Vilken röst, vilka ögon. Omg.Adam Lambert heter han visst. Mums!


RSS 2.0