Har haft en asrolig kväll med tjejerna frå...

imag1666 (MMS)

Har haft en asrolig kväll med tjejerna från gymnasiet. 4 år sedan vi alla samlades och hade så skoj som vi haft ikväll. Ibland har jag mina stunder. Skrattat som fan har vi gjort. Tack för det Olivia, Ida, Madde och Emelie! Dags att sova nu. Har vart vaken 21 timmar..


Har haft en asrolig kväll med tjejerna frå...

imag1666 (MMS)

Har haft en asrolig kväll med tjejerna från gymnasiet. 4 år sedan vi alla samlades och hade så skoj som vi haft ikväll. Ibland har jag mina stunder. Skrattat som fan har vi gjort. Tack för det Olivia, Ida, Madde och Emelie! Dags att sova nu. Har vart vaken 21 timmar..


Xtravaganzamöte nummer 5

Idag var jag på mitt 5:e Xtravaganzamöte. Jag vägde mig för skojs skull då jag väntar på min lingonvecka nästa vecka. När det är dags brukar jag gå upp 4-5 kg så jag tänkte att det skulle vara roligt att väga mig och jag stod faktiskt still. Det har nog aldrig hänt när jag väntar på mensen, eller till och med gått ner 0,1 kg. Helt otroligt. Blir kul att väga mig om 3 veckor.

Jag köpte 2 veckors mat så jag slipper åka in nästa vecka igen. Så jag har blåst 1400 kronor idag. Tjoff sa det bara..

Idag gick vi iaf igenom idealviktsträningsprogrammet. Långt ord det där men så heter det. Det handlar om att man ska skriva vad man ska träna mer på och sedan utvärdera det veckan därpå. Så jag ska göra det och den andra hälsoanalysen som det är dags för. Vi gick även igenom att "jag väljer själv att äta och jag väljer själv och får därmed ta konsekvenserna av mitt handlande". Helt logiskt och sant. Man ska inte bestraffa sig själv, utan istället se det för vad det är och komma igen med nya tag dagen därpå. Jag måste komma igång med min mentala träning också. Måste in och få CD-spåren överförda på mitt USB-minne så jag kan sätta igång med det.

Kom förresten hem halv åtta ikväll, tog en snabb dusch och ska nu sova för imorn börjar jag jobba 6. Wohooo! Bloggar mer i helgen för imorn kommer det inte finnas tid. Hoppas ni mår bra allihopa!

Pöss!Blev lite småsugen på chokladen men smakade inget.


Bakning.

Idag efter jobbet ställde jag mig i köket och började baka lite smaskigt som jag ska ha med mig på fredag när vi har tjejkväll. Dessvärre ska jag ju inte äta något så jag hoppas att mitt bakverk blir bra och smakar gott. Det luktade riktigt gott iaf kan jag lova.

Hur gick det med suget då? Well.. Det luktade gott men jag kände inte att jag var sugen. Kändes bara konstigt att inte slicka av fingrarna när jag fick lite smet på dem eller inte slicka av slickepotten efter att allt var klart. Ovanligt liksom.


Underbart.

Alltså. Dagen idag har varit helt underbar. Strålande solsken, barn på bra humör, inga overaller och jobbiga vinterskor, samt att maten har fungerat kanon trots att det var våfflor, sylt och grädde till mellis.

Ännu bättre var det att det var hela 16 grader varmt när jag skulle åka hem från jobbet. Helt jävla underbart är det kan jag lova.

Jag skulle egentligen gå på powerwalk imorse när jag vaknade men jag var på tok för trött och sedan tänkte jag göra det när jag kom hem men då var jag också på tok för trött.

Imorgon börjar jag jobba halv åtta och ska ut på powerwalk klockan sex. Tänkte egentligen träna på gymmet efter jobbet för jag skulle sluta halv ett. Men jag fick förlängd dag och jobbar fram till kvart i fem. Kanske tar jag en powerwalk till efter jobbet då. Allt beror på hur vädret är. Sedan ska jag träna på gymmet onsdag och torsdag innan jobbet då jag börjar klockan nio.


Inflammation.

Ja, ni som följt min blogg ett tag vet ju att jag haft lite problem med huden på min kind och har hela tiden tänkt att det bara är något just nu.Det är inte finnar, utan det är mer röda utslag och svullnad. För tre veckor sedan fick jag nog och ringde och bad om en remiss till en läkare för att få reda på vad det är. I fredags var jag där och fick veta att det förmodligen är en inflammation under huden som måste behandlas med antibiotika.

Läkaren sa klart och tydligt att det var viktigt att jag började med den här medicinen direkt på fredagen då vi skulle ha ett återbesök nästa fredag eftersom hon sedan skulle resa bort. Well. Hon ringde in receptet och jag åkte till apoteket för att hämta ut det men det hade inte kommit in än. Oh well, tänkte jag.. Hon har väl inte hunnit än. Så jag åkte dit igen efter jobbet men det hade fortfarande inte kommit in.

Irriterad tjej?!

Imorgon ska jag ringa och skälla!Höger kind (den som är till vänster på bilden) är svullen och jobbig.

Som ni seeeer förstås.


Testing testing.

Jag har köpt två "nya" Xtravaganzaprodukter. Färdigblandade drycker. En med melon och passionssmak och en med chokladsmak. Jag fick tipset att lägga chokladen i frysen och sedan äta den. Så nu ligger en sådan i frysen och jag ska snart hämta den. Hoppas det är smaskens! En sådan flaska är samma sak som en påse man blandar.Melonen var riktigt god men hade en vidrig eftersmak.
Chokladen smakade inte så gott MEN inte lika vidrig som chokladpulvret.

35 kr / flaska eller 129 för 4-pack.


Hemläxa

Vi hade en hemläxa på Xtravaganza tills igår där vi skulle göra två kollage. Ett för var vi är idag, och ett på vårt framtida resultat. Såhär såg mina ut:


Den övre handlar om var jag är nu och där beskriver jag hur jag ska ta mig dit jag vill, samt en bild som visar att jag är på rätt väg. Jag la även till två bilder där mina hinder visas eftersom det finns frestelser överallt, speciellt här hemma. Det ligger goda saker typ överallt. Mina resurser är mina vänner som stöttar och finns där (hittade dock inte en bra bild på de som stöttar mig mest så jag tog en bild på andra vänner), samt min egen kämparglöd. Sist men inte minst ser man tre bilder på mitt motiverande mål. En bild på min gamla, mindre kropp. En annan bild på mig på en ridtur och den sista bilden på mig när jag var slim och lycklig.

På den nedre bilden finns mitt framtida resultat där en bild på min gamla kropp är huvudbilden. Där har jag skrivit 3 mål. Ett mål som jag ska uppnå om 1 år, ett annat som jag ska uppnå om 5 år och ett sista som jag ska uppnå om 10 år. Jag har även skrivit att vid varje 10-kilospassage så passerar jag ett delmål som ska belönas. Hur mår jag? Hur ser det ut som jag mår på mina gamla, smala bilder? Jag ser lycklig ut va? Därefter står det vad kan jag göra (när jag når mitt mål)? Där ser ni två bilder på mig ridandes på min häst, samt en annan bild som jag tog på en tävling jag vann. Jag saknar tävlandet (och vinnandes ofc) något enormt. Mina strategier är att inte avskärma mig från roliga saker, utan ändå vara delaktig samt ha delmålskläder.

Det sista citatet är ett löfte till mig själv och det står såhär:

"Jag Linda, är gladare, orkar mer, kan ha kläder i "normala storlekar", kan träna och tävla med mina hästar, ta med min hund på en joggingtur och är nöjd med mig själv".

Förlåt!

Jag har haft fullt upp idag så jag har inte hunnit blogga. Jag har varit till läkaren, jobbat och en massa annat. Helt underbart väder har vi. Vi har varit ute med barnen utan jackor och overaller idag. 15 grader varmt. HELT underbart!

Ska snart berätta om vad vi gick igenom på vårt gruppmöte på Xtravaganza igår!

This is how it is:

Lika bra att ni också får veta det också eftersom folk frågar om min pojkvän.


Det fungerade inte längre. Jag insåg att det var dags att bli realistisk och inse att det inte längre var en hälsosam relation för någon av oss.

Såhär ser jag ut nu:

Ni är några som frågat mig om det syns att jag gått ner i vikt och hur mycket det syns. Jag vet inte riktigt. Jag ser ju mig själv varje dag så jag tänker inte på det. Jag lägger ut en bild så ni ser hur jag ser ut just nu. Ni som träffat mig i verkligheten kan ju avgöra själv om det syns och hur mycket det syns.

Ni som inte träffat mig i verkligheten kan ju inte få en riktig bild på hur mycket skillnad det är. Jag ska föra över bilder från min kamera där jag tog en bild på mig själv när jag startade för snart 5 veckor sedan så kan ni se lite skillnad.

This is me:Ber om ursäkt för morgonfrillan och att jag står helt sjukt med benen.


Har precis kommit hem efter en liten barba...

imag1563 (MMS)

Har precis kommit hem efter en liten barbackatur på min 27-åriga pålle. Har redan sjuk träningsvärk i vaderna så vi får se hur ont jag kommer ha imorgon...


Jag har gått ner......


Min hälsocoach var imponerad för av dessa 16,5 kg, är hela 11,6 kg rent fett.

Jag har även gått ner hela 5,2 poäng på BMI-skalan.

Jag har fått så här bra resultat på 5 veckor varav 2 av dem jag legat i influensa och ytterligare 2 veckor varit så trött att jag egentligen bara jobbat och sovit (de första två veckorna när jag gick på helfart, innan kroppen kom in i ketos). Jag har med andra ord bara powerwalkat/tränat lätt i 1 vecka. Tänk då vilket bra resultat jag borde få när jag börjat träna?

GLAD TJEJ!


Jag har varit till Xtravaganza och handlat...

imag1559 (MMS)

Jag har varit till Xtravaganza och handlat idag. Jag har även vägt mig. Är ni nyfikna på resultat eller?


WHAT?!

Loggade in på Skatteverkets hemsida för att se hur mycket jag skulle få tillbaka/betala på skatten. Detta besked möttes jag av:

Riktigt glad och nöjd kan jag lova med tanke på att jag bara jobbat 4 månader under 2011. Sedan ska jag dra av lite bensin också för första gången så vi får se hur det hela slutar.

SaltvattenTuzlu suyu denize değil gözüme sor
Bir ağladı mı hesabı olmaz, hesabı olmaz
İnsanoğlu sever günahı
Bozuldu mu izahı olmaz, izahı olmaz

Kafasına göre ara sıra gülüyor yüzüme, ne diyeyim
Topu topu kaçkere çiziyor gönlüme sen gibisini kaderim

Kafasına göre ara sıra gülüyor yüzüme, ne diyeyim
Topu topu kaçkere çiziyor gönlüme sen gibisini kaderim

Ah İnadım inat dedi bir yüzümü güldürmedi
Vah oradan oraya süründürdü öldürmedi
Ah İnadım inat dedi bir yüzümü güldürmedi
Vah süründürdü süründürdü öldürmedi

Wtf?!

Här försöker jag gå ner i vikt och kämpar stenhårt för att inte bli sugen på saker. Men hur jävla lätt är det när startsidan på blogg.se ser ut såhär? För helvete...Ser ju inte alls gott ut.. Nääeeedå...

 


Svar till Vanja;

Svar: Jag har ju hållit mig till helfart hela tiden. Dvs 2½-3 påsar VLCD, frön, Omega3 olja och cirka 2 liter vatten (dricker nog mer än så tror jag). Det enda som jag kan ha "gjort fel" när det gäller helfarten, är att jag kanske haft lite för mycket citron i mitt vatten två gånger. Man får ju ha citronskivor eller gurkskivor i vattnet för att få lite annan smak på det meeeen jag vet inte om två citronskivor på 5dl vatten är för mycket. Om det blir för mycket, är det ju risk att man kommer ur ketosfasen.

Viljan har jag och jag känner mig mer peppad nu när jag vet att det kostar mycket pengar att gå ner i vikt med Xtravaganza. Jag har räknat med cirka 13 000 på ett år.. Men vi får se vad notan slutar på. Jag har ju kämpat i många år med vikten och har lätt kunnat gå ner i vikt men det svåra är att behålla den. Jag har alltid kört "ät nyttigt, träna och håll dig borta från godsaker" och alltid varit emot pulvergrejen. Har testat det mesta utom just pulver. Kanske behöver jag den kickstarten för att komma ur gamla vanor, samt få med den mentala biten. Kul att du också lyckas! Keep up the good work! :)

 


That time of the month.

Ja, det är alltid lika roligt när den tiden kommer i månaden.

Betala räkningar alltså. Känns inte som att min bank vill samarbeta med mig för jag kommer inte in på internetbanken. Den märker väl att jag köpt kläder både på Gina Tricot och Ellos den här månaden samt beställt saker från CDON. Inte bra, inte bra.. Jag hade ju köpstopp?!

Första betalningen för Xtravaganza ska göras också. Det är de tre första månaderna som ska betalas nu så det blir runt 2000 kr. Phuu.

Det är inte bra för plånboken att få influensa för då köper man bara en massa onödigt via internet. Det är väl dags att fylla i papprena från Försäkringskassan också så jag får lite sjuklön. Måste bara förstå exakt hur jag ska fylla i skiten.

På återseende!


Svar till Vanja;

Svar: Jag vet faktiskt inte hur mycket jag har gått ner. Jag vågar inte hoppas på någonting eftersom jag legat till sängs i 2 hela veckor pga min influensa och inte kunnat träna någonting Men jag hoppas på 10 kg. Men man kan aldrig veta säkert. Magen är lugn och fin nu iaf så jag slipper ha dom problemen och det är värt guld!

Har jag berättat...

....att jag spelade mycket fotboll när jag var liten? Haha. Jag var målvakt och grym var jag också.En bild från Lilla vm, en fotbollscup i Matfors.


Tills tränarens dotter ville vara målvakt. Jag var inte lika bra som utespelare och då slutade jag för det inte var roligt längre. 

När jag var liten så sportade jag mycket. Det var fotbollsträning 2 dagar i veckan och match varje/varannan vecka. Sedan red jag och ledde de mindre barnen så jag sprang typ 1-2 timmar om dagen. Jag spelade även hockey ett tag. Dessutom bodde jag ju i Norrland och fick cykla var jag än ville.

Ahh, härlig barndom egentligen. Tänk dagens ungar som åker buss/tåg överallt, spelar massa tv-spel och hellre lanar än att vara ute i den friska luften.

Typ såhär känns det idag. Usch den här inf...

imag1306 (MMS)

Typ såhär känns det idag. Usch den här influensan tar verkligen musten ur mig. Åt sista penicillinet igår iaf så nu hoppas jag verkligen på att jag blir frisk och kry snart. Hatar penicillin, man blir så jävla trött. Längtar efter att börja träna igen! Nu blire den vidriga jordgubbsshaken frukost. Till det blir det omega-3, äckelfrön och oljan också. Helfarten är nice...


Mr. Perfect dont exist my little friendCounting all the assholes in the room
Well Im definitely not alone, well Im not alone
Youre a lier, youre a cheater, youre fool
Well thats just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect dont exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well Im
definitely not alone, well Im not alone

Look deep into yourself before you blame all others
for betrayal, for betrayal
I promise, so easy to say, and easy you failed,
and you do it again


Nytt midjemått

Jag har mätt mig med ett band runt midjan och mätte sedan bandet med tumstocken och resultatet blev:

-11cm i midjan på 4½ veckors helfart med Xtravaganza (det är 5 veckor på lördag).

Fan vad härligt. Undrar hur mycket jag tappat i vikt. Intressant. Det får jag tänka på tills nästa torsdag för då ska jag väga mig för första gången sedan jag började. Då kommer jag ha gått på helfart 5½ veckor. Spännande!


Det kan ju inte vara sant.

Alltså jag skulle ju mäta midjemåttet idag efter 5 veckors helfart med Xtravaganza men mitt måttband verkar inte finnas någonstans. Jag har kollat under sängen och vänt upp och ner i hela rummet. Jag vet att jag hade det på sängen sist, under min kalender men där är det inte och inte heller på golvet.

Jag ska hitta fanskapet. Jag förtjänar att få veta hur mycket jag tappat i midjemåttet. För det måste ju vara någon centimeter iaf tycker jag!

Jag hittade en tumstock men det är ju lite svårt att mäta midjan med den. Just måttband är något som försvinner som smör i solsken här hemma. Jag tror att det är en viss liten kisse som lekt med det.

To be continued...

Sug sug sug

Okej, jag har det första suget ever sedan jag började på helfarten på Xtravaganza. Omg. Ge mig choklad! Nog för jag har lingonvecka men det här är fan löjligt. Jag ska dock inte falla för suget.

Jag hämtade lite vatten med 2 citronskivor i och hoppas att det hjälper mot det värsta suget. Men jag skulle mer än gärna sätta tänderna i något nu men det är ju bara bortkastat om jag faller för suget.

Nästa torsdag ska jag vägas. Har bestämt mig att vänta tills dess. Däremot tänker jag mäta midjemåttet imorgon. Nervöst!


I miss Morocco.

Ja guuuud vad jag saknar Marocko. Ska dela med mig av lite bilder därifrån men jag har inte hunnit föra över bilderna från kameran, till datorn än. Men det kommer. Bjuder på två kassa mobilbilder sålänge.
Kroatien!

Jag har ansökt om att få bli Solresors resereporter på Cypern, Kreta, Spanien eller i Kroatien under en vecka. Vill du också ansöka så gör du det här.

Jag vill åka till Kroatien!

Två bilder.Malin gillar getenJag petar näsa.

Haha två bilder från min och Malins dubbelbio så vi såg Sean Banan och En dag i Phuket. Vilket var typ en månad sen eller iaf tre veckor. Haha! Jag garvade som fan åt Sean Banans film men mest för den var så löjlig. Ingen film att se egentligen. Helt otroligt hur Kicki Danielsson låter folk göra narr av henne. Hon gick runt i kasslernät till strumpbyxor och käkade falukorv. Hahaha.

En dag i Phuket var en helt okej film. Lite seg i början men sedan bjöd den på en del skratt men det var ingen film som var värd att se på bio.


HAHAHAHABjur på en Marockobild från 2010/2011. Palle tog enorm tid att göra sig klar. Håret skulle fönas och plattas och volymas och sprayas och där satt jag med håret uppsatt och bara väntade på att vi skulle gå och käka... Haha!


No need to worry.

Jag testade hostmedicinen en gång, fick asont i magen och sedan har jag inte rört den igen. Tydligen var den inte så bra om man har problem med gallan och gallgångarna. Så jag går fortfarande på helfart och det går jättebra.

Mamma var snäll och åkte till Ystad och köpte ny mat till mig i fredags eftersom det ekade tomt i skafferiet. Så nu har jag en massa mat igen. Jag hoppas att jag är frisk på torsdag så jag kan åka in och väga mig. Fast samtidigt hade jag ju velat träna lite innan jag vägs så kanske väntar jag tills nästa torsdag och väger mig då. Spännande...


Something weird's going on... Vaderna har ...

imag1460 (MMS)

Something weird's going on... Vaderna har domnat bort, öronen är det lock för, jag känner mig yr och toksvettas. Dessutom känns det inte längre som att jag är i min egen kropp, utan svävar ovanför den. Fan vad konstigt jag mår. Det är vår ute iaf. Kul för er friska jävlar som slipper ligga i sängen.


Det här suger ju.

Jag var till doktorn idag som sjukskrev mig i 10 dagar eftersom jag fått influensa med mycket förhöjda crp-värden vilket tydde på en allvarlig influensa. Askul.

Det här betyder att jag inte kommer kunna väga mig på Xtravaganza imorgon som jag väntat på i 2 veckor. Jävla skit. Får åka in dit nästa vecka någon dag när jag förhoppningsvis mår bättre så jag får väga mig!

Sedan har jag ett val när det gäller Xtravaganza. Jag har fått en stark hostmedicin, men den innehåller ju alkohol vilket man inte får dricka när man går på helfart för då bryts ketosfasen.

Så jag kan välja på att fortsätta på helfart och riskera att förlora lite muskelmassa vilket kan leda till att det tar lite mer tid tills det börjar släppa mer fett igen (men samtidigt behövde detta inte hända mig). Eller så kan jag starta upptrappningen nu för att inte riskera detta och sedan starta helfarten igen när jag slutar gå på den här medicinen. Hur hade ni gjort om ni var jag? Jag vill ju helst slippa starta om helfarten eftersom jag var så trött dom två första veckorna, innan jag kommit igång men nu är jag superpigg. Samtidigt kommer jag ju kanske inte gå på denna medicin länge, utan typ 4 dagar om hostan blir bättre. Samtidigt har jag ju tagit vanlig hostmedicin i 3 dagar så det känns ju som att det redan är kört när det gäller det där.

Svårt val. Hur hade ni gjort?


Har köpt lite nya skivor att lyssna på nu ...

imag1539 (MMS)

Har köpt lite nya skivor att lyssna på nu när jag är hemma och sjuk! Bra musik ska göra mig frisk!


Jag har legat vaken och hostat hela natten...

imag1534 (MMS)

Jag har legat vaken och hostat hela natten så kattstackarn har inte kunnat sova. Hon har legat och glott på mig med stora ögon när jag stört hennes sömn. Jag har nämligen åkt på influensan som alla andra på jobbet och kände igår att jag mådde bättre. Big mistake. Febern var tillbaka imorse tillsammans med rethosta. Skitkul. Jag som skulle jobba hela veckan och dessutom täcka upp för 2 ordinarie personal idag. Lägg till att 2 barn ska inskolas. Jessica skrek nästan neeeeeeeeej i telefonen när jag ringde in mig sjuk kvart över sex imorse. Jag känner mig sååååå dum men jag måste lyssna på kroppen. Har aldrig varit sjuk under de 5 månader jag jobbat där.


Influensan.

Ja, det verkar nästan som att jag åkt på den berömda influensan som härjat runt på jobbet i lite mer än en månads tid. Igår kväll mådde jag riktigt skit, kollade tempen och hade 38,7. Askul verkligen. Jag som normalt har en temperatur i kroppen på 35,4. Det gör ju att jag är halvt döende när jag bara har 37 graders feber.

Självklart ringde jobbet imorse och frågade om jag kunde komma in och jobba idag. Tyvärr fick jag tacka nej men imorgon får jag så lov att pallra mig dit så nu hoppas jag att jag blir frisk. Kände mig bättre mitt på dagen men nu börjar jag känna mig kass igen. Håll en tumme på att jag blir frisk imorgon så jag kan jobba!

Idag blir det ingen powerwalk iaf för nu måste jag bli kry!Bjuder på en gammal bild från 2008.


4 dagar kvar...

Ja, nu är det bara 4 dagar kvar till nästa gruppmöte och jag längtar som en tok för jag ska äntligen få väga mig. På lördag har jag gått på helfart i 4 veckor så det kommer bli intressant att se om jag gått ner något, och isåfall hur mycket.

Jag har de senaste 4-5 dagarna tagit en powerwalk varje dag (även efter jobbet) men jag har inte börjat träna på gymmet än. Jag antar att det är dags men jag vill helst bygga upp min kondition lite först med powerwalksen.

Annars tycker jag att det fungerar riktigt bra. Jag håller mig mätt och nöjd hela dagen, vissa dagar glömmer jag till och med av en halv påse pulver. Jag har pratat med min coach på viktcentret och hon sa att det är okej att ibland inte äta alla 3 påsar, bara man inte gör det för ofta. Glömmer jag av en halv påse men ändå håller mig pigg och alert så gör det inget. Men jag försöker alltid pressa i mig alla 3 påsarna.

Förövrigt så känner jag inget sug alls efter något, även om det känns lite som tortyr när familjen äter lax eller när barnen på förskolan äter spenat. Jag älskar verkligen lax och spenat ska ni veta. Men det är inte så illa att jag vill ha det, utan mer att jag vet att det är så gott. Jag drömmer dock om hur jag äter mat så kanske är jag sugen på att äta riktig mat, men undermedvetet.

Vill ni veta något konstigt? Förra torsdagen var jag till Therese där vi hade lite tjejkväll med Sanna och Carina. Kolla här vad som fanns på bordet (plus en tårta som kom fram senare):Vet ni vad jag var sugen på?

INGET! Framsteg!


Powerwalks


Nu har jag och hundarna varit ute på powerwalks 2 dagar efter jobbet. Jag förstår mig inte riktigt på folk som har på sig reflex på sig själv medan hundarna inte har några reflexer alls. Mina jyckar ser ut som julgranar när vi är ute och går. En reflex i svansen, två på benen och en reflextröja/reflexbrösta var på sig. Vi syns hellre för mycket, än för lite.

Igår när vi var ute så trodde jag att vi skulle dö. Vi gick precis i skymningen och på ett ställe sprang 15 vildsvin över vägen 10 meter framför oss. 5 av dom stannade 20 meter bort medan de andra fortsatte för att sedan tvärnita och vända. Trodde verkligen att vi skulle dö då men vips så sprang en liten kulting över vägen också mitt framför oss. Sen stack allihopa. Phuuu!

RSS 2.0