Tar det aldrig slut?!

Igår fick jag ett sms av A. "Kommer nog hem sent idag. Väntar på svar från röntgen". Ja. A var ju på träning. Trodde han trillat eller något men istället hade han smällt ihop med en annan spelare. Så nu har han brutit benet. Gips i sex veckor till att börja med. Stackarn!
Så jävla härlig!

Jag har hittat en låt jag vill göra allt till. Springa, spinna. Osv osv osv! Så härlig!
 
 

Jag försökte iaf.

Imorse kände jag mig bättre från magsjukan så jag försökte mig på att börja äta helfart igen. Det sket sig ganska så rejält för när jag svalt psylliumfröna så fick jag springa till toan och de kom upp igen.
 
Så jag får fortsätta att smutta på mina Piggelin. Dricker jag ett glas vatten så kommer det bara upp igen. Tar verkligen på krafterna. Jag suger iaf på isbitar och Piggelin för att få i mig lite socker så jag får pyttelite energi iaf.
 
Så jävla ovärt att jag skulle bli sjuk nu.

Obehagligt.

Sitter och ser på Efterlyst där de kommer berätta om de hästar som blivit skurna i underlivet och anus.
 
Riktigt sjuka människor. Hoppas att de blir utsatta för detsamma i fängelset. Sjuka, äckliga människor!
 
Detta sker i mitt område där jag bor. Riktigt obehagligt då jag har två hästar som går på bete. Fyfan säger jag bara.

Planerna bara spricker.

Ja, visst suger det när man blir sjuk och inte kan göra något?
 
Magsjukan håller i sig. Stackars A som får höra mig både rallybajsa och kräkas. Ändå är han snäll och go och håller om mig samt pussar mig på pannan.
 
Jag har ju en massa paket som jag packat som står hemma hos mig och väntar på att skickas. Jag har sålt av massor av mina gamla kläder så nu är det inte mycket kvar. Skönt för det tar bara en massa onödig plats. Har skrivit till allihopa och sagt att jag är sjuk och kommer att kunna posta paketen först imorgon eller på fredag. Det var okej med allihopa så det är ju skönt att de har förståelse för att man kan bli sjuk.

Som om det inte var nog med att jag är sjuk och har ont i nacken så är morfar på sjukhus igen.
 
Tar aldrig slut på eländet.
 
 
 

Fyfan!

Usch. Inatt vaknade jag med ett jävla tryck på magen. Slutade med att jag satt på toaletten två timmar. Har kräkts och jaaaa non stop. Helt galet.
 
Mår riktigt jävla dåligt ännu men har inte kräkts sedan imorse iaf så det är ju en tröst.
 
Detta är seriöst tredje magsjukan på två månader. För ett par år sedan fick jag salmonella. Kan det vara detta som blommat upp igen? För att ha magsjuka så pass ofta är ju inte normalt.
 
Någon som varit med om något liknande?

Jävla pollen!

Alltså jag är så fruktansvärt sur idag. Det är världens finaste väder ute men jag klarar inte av att vara ute idag. Det är så sjukt mkt pollen i luften idag att det är extremt. Jag var ut en timme tidigare och fy fan säger jag bara.
 
Jag har tagit min medicin i tablettform, samt medicin som man sprutar i näsan. Det sistnämnda innebar ju en traumatisk upplevelse iaf. Jag har fått världens innebrännare i näsan. Skrek rakt ut när jag sprutade mig i nosen. Helt sjukt vad ont det gjorde.
 
Imorgon ska jag på sjukgymnastik igen. Jag hoppas verkligen att hon ser framsteg nu för jag är redigt less på detta nu. Det känns bättre sålänge jag inte gör stora rörelser. Jag har accepterat att yrseln kommer att finnas kvar ett tag till men att inte kunna röra sig. Det suger.
 
Hur tappar man vikt om man inte ens kan röra sig liksom?! Less tjej.
 

Enorm skillnad.

Ja, jag har snart gått två veckor på helfarten och jag måste vara säga att det är en enorm skillnad på mina naglar. Helt galet! 
 
Jag har alltid haft väldigt starka naglar men sedan jag blev sjukskriven, har de skivat sig och varit sköra. Förmodligen eftersom jag inte ätit och fått i mig tillräckligt av alla näringsämnen. 
 
Men nu är naglar lika starka som de annars brukar vara. De som säger att helfarten är dålig för en borde tänka om. For sure.

Fin dag.

Idag har jag varit in till Malmö för att träffa Jessie. Vi har inte setts på säkert 1½ år. Så sjukt hur fort tiden går egentligen.
 
Sjukt härligt att ses igen och vi sa att det inte skulle dröja allt för länge till nästa gång. Fan vad roliga minnen vi har. Lärde känna varandra över bloggarna för cirka fyra år sedan. Vår kväll på Ladies Night, Nova Lund hahaha Gud.
 
 
Nackdelen med att vara lång! Försök prova kläder när man syns såhär. Och nej. Jag står inte på tå.


Viktupdate

Jag har ju glömt att berätta för er hur det går med min vikt. Jag har ju gått på helfart ungefär 1½ vecka. Jag vägde mig häromdagen så på en vecka och en dag har jag gått ner lite mer än sex kilo i vikt. Det är väl ganska så okej ändå va?

Nu håller vi tummarna på att jag tappar fler kilo, ännu snabbare.
 

Hehehe

Är det inte kul att se vilka jäkla nyckelben jag har fått? Gaaalet.
 
Och vilka små pattar jag har. Dom är ju förfan obefintliga nuförtiden..
 

Den osminkade helfartssanningen.

Ja, om ni ser någon människa som ser ut som jag på bilden. Då springer ni fram till dom och klappar dom på huvudet för jag tror inte det finns någon som kan se så trött ut som de som precis börjat på en helfart.  Lägg till att man är osminkad och tadaaaa!
 
Snart vänder det.
 

Har laddat upp!

Ja, får jag inte käka glass som alla andra nu när det blir sommar (glass är verkligen min last!!). Då ska jag minsann få dricka något gott iaf nu när jag går på helfart. Jag tycker att jag ser mjukglassar var jag än går!
 

Breakthrough?!

Ja, jag körde faktiskt mental träning igår och jag tror jag kom till ett breakthrough.
 
När jag hade lyssnat på hela spåret, så avslutades spåret med att jag skulle gå förbi min eld och hämta god energi. När jag sedan öppnade ögonen så märkte jag att tårarna rann. Sjukt läskigt. Jag märkte inte hur det började rinna tårar. Jag tror att det var något som gjorde att jag blev påverkad.
 
När jag lyssnat klart, satte jag mig ner och skrev upp vad jag måste sluta göra, samt vad jag ska börja göra.
 
Detta är det jag kom fram till:
 

Vad jag måste göra:
- Stå emot frestelser.
- Ignorera andras åsikter angående mitt val.
- Undvik personer som tar mer energi än de ger.
- Inse att det är mitt liv, mitt val och JAG som måste fixa denna kamp
- Acceptera var jag är idag.
- Skriva ner tydliga mål och när dessa mål ska uppnås för att kunna komma i mål.
 
Vad måste jag sluta göra?
-Bortförklara mina felaktiga val.
- Undvika vad som egentligen är problemet.
- Utsätta mig själv för frestelser jag inte klarar.
- Skjuta bort och bete mig som att "det gäller inte mig".
 
Detta låter kanske som massa blahablaha för er. Men jag vet exakt själv vad jag menar.

Ett sjukt skämt?!

You've got to be kidding me...
 

Favoritbok.

Jag fick ju de tre kokböckerna från Xtravaganza i julklapp och det finns några som frågat vilken jag rekommenderar.
 
Min absoluta favorit av dessa tre, är den längst ner till höger "Internationella influenser" heter den. Den är riktigt bra och har goda recept. Jag gillar ju lite osvensk mat om man säger så. Det var tex där som jag hittade receptet på den afrikanska kalkongrytan.
 
Den andra som jag gillar är den vänstra, "Inspiration". Där finns också en massa goda recept.
 
Den tredje boken "En coach i köket" känns som en repris av allt man lärt sig på gruppträffar, samt allt som står i våra kundhandböcker men visst är det smart att ha allt samlat på ett och samma ställe. Där får man även veckomenyer klara tillsammans med inköpslistor. Jättesmart att ha de första veckorna man går på helfart eller jämviktsfart (finns olika menyer beroende på vilken fart man går på) men tyvärr så var dessa maträtter ingenting som föll mig i smaken.
 

Vad har hänt?!

Ni är ett flertal personer som skrivit och frågat varför jag är sjukskriven och vad som hänt min nacke. Well. Jag kan väl dra det kort.
 
Förra sommaren var jag med om en bilolycka där bilen voltade. Värsta jag varit med om. Jag var i chock flera dagar efteråt. Jag slog mig inte särskilt då men ett par dagar senare, svimmade jag på jobbet och slog huvudet i väggen och därmed gjorde jag illa nacken.
 
Efter två veckor började jag jobba igen utan några problem med nacken. I höst har jag känt av nacken lite av och till, typ känt som att jag sträckt den ett par gånger eller som att jag fått kramp.
 
I slutet av mars var A hemma hos mig. Vi låg och pussades på morgonen och allt var frid och fröjd. Jag skulle senare ta ut hästarna och skulle bara gå ut till hagen för att se att linan var stängd ut till hagen. När jag nästan är framme i hagen så halkar jag baklänges och slår mig. Jag vet inte om jag slog i huvudet/nacke i marken eller vad som hände. Jag minns inte. När jag fem timmar senare var hemma hos A, kunde jag inte röra mig. A frågade vad jag gjort eftersom allt vart bra bara några timmar tidigare och jag svarade att jag inte visste. Jag minns inte att jag trillat. Detta minns jag inte förrän två dagar senare när jag var hos läkaren som frågade om jag slagit mig eller trillat. Först då minns jag att jag halkat omkull.
 
Han skickade iaf mig till akutröntgen som inte visade något. Då skrev han att detta var en nackspärr. Denna sk nackspär höll i sig och jag har varit ett antal gånger hos läkare och sjukgymnast som kommit på att detta är en wiplashskada. Den tredje inom ett år.
 
Detta gör att min syn är nedsatt eftersom min skada sitter långt upp i nacken (nära synnervskorsningen). Sjukgymnasten har även insett att alla mina mindre muskler i nacken lagt av, medan de stora musklerna är sjukt spända. Detta har i sin tur lett till att jag har sämre hörsel än normalt, samt är väldigt yr. Ibland när jag reser mig upp så känns det som att jag är i ett tredje stadium. Som att det piper och att jag finns, men ändå inte. Flummigt men ni som varit med om det, vet vad jag pratar om.
 
Så ja, där är jag idag. Blev ganska långt ändå. Förlåt.
 

I somras när jag fick åka in med ambulans efter att jag svimmat på jobbet och hade lilla Kevin som barnvakt. Fick inte ens gå på toa, utan de rullade in en kastrull på hjul som jag fick kissa på. Haha!
 

Auuuuuch.

Minns ni att jag cyklade med Elin förra lördagen i Ystad? Jag har ju som sagt slagit i nacken och min syn, hörsel och balans är sjukt nedsatt. Detta ledde ju till att jag höll på att vingla omkull flertalet gånger. Vid ett tillfälle så slog jag benet i cykeln och nu, 1½ vecka senare ser benet ut såhär:
 

OMG

Var med om det värsta på länge i lördags. Jag plockade ur min väska sedan jag var i Norrland i januari och vad fann jag där?? Det var precis som att hela jag frös till och stod helt still i två minuter...

 
Tänk att en sån jäkla liten Wienernougat kan påverka en så pass mycket.  Hur gick det då? Ja, jag åt inte upp den så jag slängde den i soporna. 1-0 Linda/Old habits.

AJ!

Det känns verkligen i min stackars hand att jag hållit på och mocka hela hagen i lördags. Snacka om att jag har fått en blåsa på tummen. Att jag aldrig lär mig att man ska ha på sig vantar så man slipper sånt här jota!


Första veckan är ÖVER!

Jag är nöjd med min prestation även om jag igår helst av allt ville moffa i mig marsipantårta. Sjukt konstigt sug jag fick där. Jag som inte ens tycker om varken marsipan eller grädde. Haha!
 
Mental näring har jag haft massor av denna vecka. Mental träning har jag inte kommit igång med, fy på mig! Rörelseglädjen har jag medvetet låtit vänta till denna vecka då jag velat fokusera helt på att komma igång med God Energi, helfarten. Denna vecka ska jag ut på en pw med Emma imorgon och jag har tagit med mig badkläder så jag ska testa simma och se hur det går med nacken. Går inte det så får jag ta fler promenader. 
 
Tröttheten håller dock i sig. Magen har lugnat ner sig så det är skönt!
 
Hur går det för er andra?!

.......

A är inte snäll mot mig just nu. Nåja, grönsakssoppa är gott det också...
 

Snart en vecka.

Ja, imorgon har jag gått på helfart en vecka. Känns bra men helst av allt skulle jag vilja köpa en gigantisk påse med lösgodis från hemmakväll och goffa i mig. Men när jag tänker efter så är det egentligen inte så jäkla gott. Jag tror det är plockandet som gör det om jag ska vara ärlig. 
 
Det går bra med helfarten iaf. Jag har inte failat en enda gång och det är ju underbart. Jag drömmer dock om mat och fantiserar om mat. Typ beställer en pizza med en massa sås på (jag avskyr såser!) och mumsar i mig. Det är rätt sjukt vad som händer med en mentalt under en helfart då man eliminerar vanlig, tuggbar mat. 
 
Jag tuggar massor av tuggummin. Helst ska man inte tugga tuggummi under helfarten men tidigare har det inte visat sig på vågen för min del så vi kan ju hålla tummarna att det förblir så. Jag har testat väga mig innan jag åkte till A och jag har gått ner 5 eller 6 kilo. Nu kommer jag vara hos A en tid som inte äger en våg. Så det blir intressant att se hur det går. 
 
Min nacke mår bajs idag och jag är yr. Men vad hade jag förväntat mig när jag ansträngde mig på ett sätt jag inte skulle ha gjort igår.
 

Skönt.

Hästarna är nu ute på sitt bete och kan chilla, äta grönt gräs och bli feta medan jag kan koncentrera mig på att dricka massa pulver och bli smal. Wihoo!

Dagens "träning" blir att mocka hagen. Det är nämligen strålande solsken ute så då känns det som ett bra tillfälle att kunna få lite färg på min blekfeta kropp liksom. Lika bra att ha mockat den så är det gjort liksom.
 
Igår träffade jag Emelie efter att jag varit och hälsat på Senada för att träffa hennes nykläckta lilla son. Sååå söt! Jag och Emelie satt ute på baksidan med hästarna gående lösa så att de skulle få beta inför betessläppet. Då fick vi också lite sol på oss. Myspys!

 

Kajko mage, bajsinlägg!

Ja, min mage är helt upp och ner. En reaktion på helfarten månntro? Helt galet. Tar ju fröer, olja och omega3 på morgonen, en halvtimme senare får jag springa till toaletten. Och det är inte direkt några korvar som kommer. Skumt! Kanske ska chilla med oljan någon dag och se om det slutar? För det ser liksom ut som olja det som kommer ut. 
 
Det skumma är att jag går på toaletten med kööööörvar senare under dagen också. Skumt skumt skumt. 
 

Fokus

Jajamensan, mitt fokus är klart. Snart är första veckan på helfart över och då kommer allt gå så mycket lättare. Har försökt trycka in en massa mental näring nu här i början av min helfart för att verkligen komma igång med bra motivation. Det är kanske därför jag lyckas denna gång när jag så många gånger tidigare har failat?
 
Tror denna gång är svårare eftersom jag är sjukskriven och inte kan jobba. För jag får så grymt mycket mental näring från mitt jobb!
 
Igår mötte jag upp Malin för att spela lite minigolf (värsta jävla beslutet jag tagit på länge med tanke på hur min nacke mår idag). Vi snackade även en massa om vår Turkietresa som vi tänkt göra i september. Blir förmodligen en vecka i Alanya och en vecka i Side. Så igår kväll satt jag och snackade med en Alanyaexpert som vart där typ 30 gånger. Måste hitta bra hotell. Vägrar att hamna på ett mögligt fanskap igen! Fick massa bra tips så vi får se hur det går. 
 
 
Enligt Jenny och John var det 90-tal över denna bilden.
 
 
Bäst att ta en bild på andra hålet innan hon blev lack!
 
 
 
Oh noooo en kossa på rymmen!

Njuter lite.

Ja, idag har jag så fruktansvärt ont i nacken så jag kan smälla av. Yrseln är värst. Tänk er att ni precis åka tio rundor i virvelvinden samtidigt som ni finns, men ändå inte. Så känner jag idag. Hua hua!
 
Idag sitter jag därför ute på vår baksida och vaktar mina pojkar i en tillfällig hage som jag byggt med hjälp av hösnören. Haha! Det är dags för bete till helgen och deras magar måste vänja sig vid gröngräset. Igår plockade jag tre skottkärror fulla med gräs, säkerligen därför jag mår som jag gör idag.. Så därför pallar inte min nacke med att plocka mer gräs idag. Därmed denna lösning. De betar och jag sitter och bloggar. iPad är awesome! Haha! 
 
För mig går allt galant iaf, har lite ont i huvudet men det beror nog på att jag inte käkar något socker nu, ett beroende som ska brytas. Abstinens kallas det väl för.. 
 
Vi njuter av solen och värmen iaf. Snart har de betat en timme och då är det dags att gå tillbaka till den vanliga hagen och jag ska kasta mig i duschen eftersom jag röjt en del i stallet. Ska sälja av en massa saker som är Kalinkas. Gör bara ont i hjärtat när jag ser allt iomed alla minnen. Det blir ju en del sådana på 16 år..
 

Skit ner dig.

Jag har hickat konstant i fyra timmar nu. Hemskt är det för vid varje hickning så rycker jag ju till och nacken gör ont. Fy katten säger jag bara. 
 
I övrigt så är detta den värsta helfartsstarten någonsin. Jag har startat och gått på helfart tre ggr (fyra månader, en månad och en vecka) och jag har aldrig känt mig trött eller hungrig. Var bara trött den första gången jag startade helfart men sedan har jag sluppit det. Men denna gång. Herregud. Jag hickar massor, är sjukt trött och grymt hungrig. Helt galet! Men det släpper ju efter de första dagarna så det är ju bara att härda ut. 
 
Är dock sjukt sugen på smågodis. 
 
 
Kännäämä litä blek jadårå!

Hur går det då?!

Säkert den fråga som ni alla tänker. "Failar hon? Käkar hon nåt? Kommer hon igång helfarten på tusende försöket?"
 
Svaren är nej, nej och JA! Jag är verkligen igång och det känns toppen. Emelie peppande mig innan jag träffade Pauline för en fika igår och jag hade redan sagt till Palle att hon inte skulle låta mig äta något. Kanon! Det blev en Tea för mig medan Palle klämde min favorit! Haha!
 
Det känns som att jag kommer klara detta nu!
 

Pratat med sjukgymnasten..

Jag pratade med min sjukgymnast idag då jag var dit. När vi var klar med mina övningar så frågade jag om träning. Vad får jag lov att göra utan att riskera att jag skadar mig mer osv..
 
Jag får promenera, springa, simma (på ett visst sätt) och spinna (på ett visst sätt). Jag har ju en spinningabstinens som heter duga. Men när det gäller spinningen så får jag bara sitta utan att hålla i styret samt enbart köra position ett (sitter på sadeln) och position två (står rakt upp över sadeln utan att lägga nån vikt på styret). Treans position sa hon att jag kunde glömma. 
 
Simningen fick jag gärna göra men om jag ska simma bröstsim så måste jag under vattenytan vid varje simtag för att minsta trycket på nacken. Ryggsim var ok. 
 
Promenera gör jag redan och jag har testat springa men tyvärr gör det ont varje gång jag sätter ner foten. 
 
Det går sakta men säkert framåt iaf. 
 
 
Nytränad Linda.

Trött som fan.

Ja, det känns ju verkligen att jag går på helfart nu. Helvete vad jag är trött. Helfarten tillsammans med pollen i luften gör ju verkligen mumma för själen. Helt gaaalet trött som sagt. Men men.
 
Helfarten idag har gått finemang. Var och handlade utan problem och har hållit mig utanför köket så mycket som möjligt. Tog 2-3 chips tidigare då katten ville ha mat och jag la nosen i chipsskålen. Men det är ju betydligt bättre än tidigare gånger då jag försökt starta min helfart.
 
Imorgon åker jag hem till mig och förhoppningsvis går det bättre att verkligen gå på helfarten där då det inte finns riktigt samma möjligheter till att handla snask samt att jag inte är själv om dagarna hemma.
 
Ska in till Xtravaganza imorgon också påväg hem (om de har öppet tidigt) så jag kan fylla på mitt skafferi med puuuulver. Hähähä. Ska även träffa Palleballe en sväng innan jag ska till sjukgymnasten för en liten fika innan hon ska jobba. På tiden att vi ses tycker jag!
 

Mysdag.

Ja, i lördags var jag hem till Ystad och hade en riktig mysdag med min fina Elin. Allt var oplanerat och det blev skitbra. Började med att käka lunch för att sedan gå hem till henne. Därefter gick vi och hämtade hennes systerson (världens sötaste lilla unge) som diggade mig till tusen.
 
Därefter tog vi en promenad/cykeltur ut till Jaktpaviljongen för lite glass och mys. Påväg ut så fick jag en egoboost iaf då en kille i en amerikanere lutade sig ut genom rutan och skrek "du har en förjävla fin röv". Jag tackar och bockar, kommer leva på den kommentaren länge.
 
Vi tittade på lite bilar iaf och sedan gick/cyklade vi tillbaka in till Ystad. Så den där glassen förbrände jag faktiskt. Gick ju 3 km i rast takt till stationen i Trelleborg först och sedan cyklade jag runt hela Ystad. Fint väder var det också.
 
Jag avrundade dagen med att åka hem till mina föräldrar och käka grillad kyckling innan jag åkte tillbaka till A.
 
Idag är det måndag och jag går in helhjärtat för helfarten. Har 1½ shake kvar att fördela under dagen och nu känner jag verkligen att jag ska klara detta. Går inte ens in i köket för i skafferiet finns chips och godis, det vet jag minsann om! 
 


Det har ekat lite tomt här..

...ett par dagar. Det har varit lite mycket på det personliga planet. Jag har failat och insett att om jag ska lyckas med min helfart så måste jag komma igång med min mentala träning igen.
 
Jag har även räknat ut hur mycket pengar jag lagt på Xtravaganza och jag vill inte detta ska vara förgäves.
 
Jag låg och bläddrade i min telefon igår och såg bilderna nedan och frågade mig själv; vad fan håller jag på med? Jag var väldigt nära mitt mål eftersom mitt mål är 80-75 kilo, däromkring. Vad krävs egentligen för att jag ska fixa detta? Jag har alla redskap som krävs. Jag har min goda energi, jag har min mentala träning i mobilen, jag har min mentala näring. Rörelseglädjen är begränsad för tillfället men jag gör mitt bästa. 
 
Alla säger alltid att jag ser ut att väga mindre än jag gör, måste bero på min längd då jag är nästan 180cm lång (178,5). Ser jag ut att väga 87,6 kilo på bilderna nedan?
 
Detta är alltså några dagar innan nyårsafton.
 
 
 

Idag....

Var ingen bra dag. På det igen imorn...

Sorry.

Har inte haft tid att blogga idag. Delar med mig av en bild från i lördags istället. Ser ut som en jävla mupp men wtf.
I feel like A giant.

Hahahaha visste ni att Lokas supergoda jordgubbsglassmineralvatten (oj vilket långt ord det blev hehe) också finns på 1,5 liters flaskor? Haha vilken lycka igår när jag hittade denna och chokladmilkshakevattnet, 
 
Trodde först att jag såg i syne. Hoppas verkligen att detta innebär att denna kommer att stanna i sortimentet.
 

Humhumhum

Vaknade i morse av världens smäll. Årets första åskväder. Fyfan. Satte mig rakt upp och sa: DET ÅSKAR! A la ut sin arm och jag kröp nära honom. Jag tycker inte om åska. Inte så att jag är rädd men jag har respekt för åskan. Åskar det, går jag gärna inte ut efter en händelse för ett par år sedan då det åskande och hästarna var ute i hagen. Fyfan värsta jag vart med om. Blixtrade på 3,4 ställen på himlen samtidigt som det brakade som fan. Hällregn var det också. Skräckslagna hästar mitt ute på en åker. Haha jag minns att jag sprang på huk för att inte bli träffad. Som om det hade hjälpt haha! 
 
Nåja. Det är över iaf så det är ju skönt. Däremot har jag världens smärta. Det känns som mensvärk men eftersom jag har spiral, har jag inte mens. Kan det vara spiralen som krånglar eller vad?! Någon som varit med om samma sak? 

Rent och snyggt

Självklart valde jag att städa här hos A den absolut varmaste dagen på året ännu. Svetten rann men nu är det rent och snyggt här. Luktar gott gör det också. Jag har mina goa stunder ibland. Får jag inte ligga ikväll så jävlar! Hahaha nä jag skojar bara. Försöker gör mer och mer vardagliga saker så jag snart kan börja jobba igen. Det är så jävla tråkigt att bara vara hemma.
 
Jag ska försöka övertala A att köra till Maxi sedan så vi kan köpa lite ny kattmat och kattsand till Sudden. Det är ganska långt att gå dit faktiskt och det är bara där Suddens krubb finns. 
 
 

On track!

Gjorde ett litet snedsteg igår när jag var till Coop och köpte skithuspapper och mineralvatten. Jag köpte en glass. 
 
Idag är en ny dag och jag kör på! Har tagit mina frön, olja och omega3. Snart ska jag ta första shaken. Kunde inte somna inatt så jag sov lite längre idag. Mindre bra men vad ska man göra när man inte kan sova?
 
Idag hade jag tänkt att städa lite här hos A som en liten surprise. Då slipper jag även tänka på mat samtidigt som jag rör mig lite extra. Det är underbart väder ute idag så jag ska ta en promenad senare också hade jag tänkt. 
 
Nu ska jag sätta igång hade jag tänkt! 
 
Ha en underbar dag!
 
 
Tjena morgonfrilla.

Första frestelsen.

Jag hann inte mer än ut i vardagsrummet....
 
As godispåse.
 
 
Fick knöla ihop påsen och ställa den på skrivbordet så jag slapp se den.

Nu kör vi!

Jajamensan. Vaknade, kände lukten av nyklippt gräs vilket doftar nytt och fräscht men är man pollenallergiker så är man.. Solen skiner och det är helt vindstilla. Vilken underbar dag för förändring. 
 
Jag kan väl säga att jag inte känt mig helt pepp på att börja men jag tror att när jag väl kommer in i det, då kommer peppen.
 
Tänkte ta mina psylliumfröskal nu tillsammans med min omega-olja och omega3. Sedan ska jag nog gå ut på en liten promenad innan första shaken. Jag måste köpa lite mineralvatten.
 
NU KÖR VI!
 

Lördag kväll

 
 
 
 
 
Härlig kväll med härliga tjejer! 

Astrevligt!

 Fan vad trevligt det var igår och jag känner verkligen hur jag behövde detta. När det var dags att ta oss till
en nattklubb eller vad det nu kallas, här i Trelleborg vid ettiden så valde jag att ringa A som kom och hämtade mig istället. Bättre det än att riskera att jag gör illa nacken ytterligare..
 
Lägger upp lite bilder snart. Ska bara äta lite frukost här.
 

Astrologs

 

Bott under en sten.

Jag tror jag vet varför det gått så otroligt dåligt för mig att komma igång på helfarten. Jag har ju för fan bott under en sten. Jag är sjukskriven pga en whiplashskada vilket gjort att jag ständigt går runt med en smärta. En smärta som gör mig trött och fruktansvärt osocial (försök själv att vara trevlig och glad medan det känns som att du får en kniv instucken i nacken liksom). Detta har lett till att jag mestadels varit ensam eftersom A jobbar och har träning. Mina vänner jobbar eller går i skolan och jag har inte kunnat ta mig någonstans. 
 
De gånger som jag faktiskt gjort något de senaste sex veckorna, är när vi varit till As svägerska på kalas, samt As syster och systersons kalas. Utöver det, här jag träffat Emelie en dag och varit på Emporia med Emelie och Mattias en annan dag. 
 
Hästen fick tas bort och likaså vår fina hund.
 
Med andra ord har jag haft en stor brist på mental näring samtidigt som jag gått igenom två kriser på kort tid. Det tar på psyke och kropp mer än man tror. Nåväl. Ikväll ska jag iväg på tjejkväll iaf. Det är en av As bästa kompisar som bjudit mig på tjejkväll tillsammans med vin, spel och skratt. Kanske tar vi oss ut i nattlivet, kanske inte. Jag har stoppat två flaskor vin i kylen iaf.
 
Jag tror jag kan behöva en sån här kväll för att känna motivationen igen. För det är ju när vi har mental näring i vårt liv, som vi känner för att göra en förändring samt finner motivationen för denna förändring. Vi kör på detta. På måndag är det jag och Issa som tar tag i våra liv. 
 
Jag tycker iaf att det är sjukt roligt att hon bjuder mig trots att jag och A varit tillsammans så pass kort tid (3 månader..). 
 
Kvällens outfit blir detta iaf: 
 

Säljer säljer och säljer.

 
Ja, jag säljer av massor av kläder som nu är för stora. Men det blir inte mindre i påsarna av någon anledning. Det kan ju iofs bero på att jag rensar mer för var dag och dessutom inser mer och mer att jag inte kan sy in alla kläder. Trist.
 
Lägger upp lite bilder här igen och ser intresse. Sist sålde jag ju två klänningar när jag la ut bilder här så man kan ju alltid hoppas på att något faller er i smaken. 
 
 
 
 
 
 
 

Går dåligt här.

Har varit lite mycket de senaste dagarna då jag varit hemma. Min nacke har varit i total smärta pga att jag skött om hästarna. Har sovit massor eftersom det tar sjukt mkt på nacken att försöka arbeta i stallet. Eller aa... Arbeta kan man ju inte säga heller. Ni fattar. Daglig skötsel.
 
Försökte köra igång med helfarten igår men då hade jag glömt allt mitt pulver hos A och hade helt slut på allt hemma. Nu är jag tillbaka hos A då jag inte behövde vara hemma ännu. Så vi kör igång på måndag igen. Då är det verkligen igång som gäller. Jag kan inte mesa på såhär. Jag är inte lycklig såhär. Jag vill nå mitt mål. 
 
Skrev sms till A igår och skrev att jag skiter i detta nu och förblir fet och han är ju så jävla fin att han svarar: "varför skiter du i helfarten? Jag tycker inte att du är fet, men det är ditt eget val, det är du som ska vara nöjd med dig själv <3". Ååååh underbara, underbara kille. Vad har jag gjort för att förtjäna en sån underbar karl? Åh vad jag tycker om honom! 
 
På måndag är det all in som gäller oavsett vad. Jag och Isabelle ska peppa varandra nu i början I kampen mot de sista kilona vi vill bli av med. Olika metoder men nu jävlar! HÄNGER NI MED?!
 

Målklänningen/klänningarna!

Jag sa ju att jag skulle visa bilder på mina målklänningar som jag la upp häromdagen. Och här är de: Sååå jävla snygga.


Vad tror ni, kommer jag lyckas??


Finfin dag.

Ja, min födelsedag var en toppendag. Började dagen med att jag fick tusen pussar i nacke och axlar då A vaknade. Meningen var väl att han skulle väcka mig på det sättet men jag slog upp mina blå redan klockan sex (fyller man år så gör man liksom!).
 
Vi åkte sedan hem till mig för att äta lite tårta och få presenter. Fick en massa presentkort och blommor. Det var roligare att fylla år när man var mindre.
 
 
Efter detta. tuffade vi vidare ner till stranden där vi lekte med familjens hund samt grillade lite kycklingkorv. En riktigt mysig dag helt enkelt!
 

Lille pinnen...
 
 

Grillmästaren och korvvaktaren

Wihoooo!

Happy bööööööthhhhdääääj to miiii! Idag blir jag 24 bast. Lite halvt ångest över att bli äldre dock... 
 
Fick finfina rosor av A igår och av mamma och Bo blir det nya brillor. Ännu bättre verkar det bli eftersom solen lyser och vi ska tuffa iväg till Stenshuvud idag innan vi åker hem till mig och käkar tårta. Myspys! Mamma har bakat sin hemmagjorda med färska jordgubbar på. Smaskens!
 
Ha en fin dag!
 

RSS 2.0