Ett, två, tre plugga och få te't. Närå. Ja...

imag1639-1 (MMS)

Ett, två, tre plugga och få te't. Närå. Jag har halsfluss så nu går jag på penicillin också och igår stod jag med en liten flicka över soptunnan som fick vinterkräkan så jag bara väntar på att det ska komma. Höhö. 24 timmar sedan nu, 48 så ska man ju gå säker sägs det. Imorn är det tentadags så då kan ni väl hålla en liten tumme eller två?


På gång igen!

Jajamensan, jag är på gång igen. Förra onsdagen körde jag igång igen och jag har inte fuskat en endaste liten minigång. Jag kan. Känn på den ni!

Träningen ska komma igång igen så fort min rygg tillåter sig att användas till fullo igen. Jag var och fyllde på mitt träningskort häromdagen. Lika bra att göra det så jag inte lägger pengarna på något annat liksom. Sedan fryste jag mitt kort direkt eftersom jag hade läkarintyg med mig. Men nu är det påfyllt och redo.

Nu ska jag försöka plugga lite. Imorgon blir det jobb igen precis som idag och sedan är det tenta på torsdag. Wish me luck!

God morgon! Idag blev det lite sovmorgon v...

imag1284-1 (MMS)

God morgon! Idag blev det lite sovmorgon vilket behövdes då jag dragit på mig världens förkylning men så länge jag håller mig ifrån vinterkräksjukan, löss, skabb och mask så är det lugnt. Snart är det dags att kliva upp och bege mig till jobb. Jobbar 13-17.15 idag och sedan ska jag bege mig till Tomelilla och jobba 18.00-01.00. Sedan blir det tentaplugg till helgen och till veckan för jag har inget jobb inplanerat förrän nästa fredag men håller tummarna på att de hör av sig om mer. Tenta på torsdag. Håll tummarna så är ni söta. I augusti failade jag på den tentan med 5p. Suuuurt!


Slappna av..

Om promenader är så himla sunda som alla påstår, så skulle ju brevbäraren praktiskt taget vara odödlig. Valen simmar hela dagarna och äter bara fisk, och den är tjock som fan! Kaninen springer och hoppar hela dagarna, men lever max 5 år. Sköldpaddan springer inte, hoppar inte, kommer alltid sist, rör sig nästan inte och lever i
150 år. Så för helvete gott folk... Slappna av!

Hahahaha, bästa!

Jag lagade hemgjord pizza till middag idag...

imag1569 (MMS)

Jag lagade hemgjord pizza till middag idag och bjöd familjen. Mums! Snart blir det till att sova för jag ska upp klockan sex imorgon för att jobba. Hoppas ni haft en fin helg!


Riktigt roligt.

Jag har nu jobbat min andra dag och längtar redan tills imorgon då jag ska jobba igen. Trivs som fisken i vattnet! Trots att det bara är andra dagen jag jobbar, har jag redan fått eget ansvar.

Om damen är sjuk nästa vecka också, är jag redan lovad jobb hela veckan lång. Så jag håller en liten tumme (elakt, jag vet men jag vill ju jobba!).

Blev även bortlovad till en annan avdelning den 24:e och 25:e november.

Nice!

Min rygg dödar mig, men det skiter jag i!

Kom hem, käkade lite firre, potatis och rårivna morötter. Mums!

Nu blir det till att se på Biggest Loser, samt plugga lite.


Konstig dag.

Dagen började skitbra då de ringde från förskolan jag var på anställningsintervju på för 2 veckor sedan. Jag har tyvärr inte fått tjänsten då det var någon som hade förtur via kommunen. Däremot så frågade tjejen om jag möjligvis vill jobba resten av veckan. Självklart vill jag det! Riktigt roligt att få komma dit och göra något på dagarna, se nya saker och träffa nytt folk. Denna vecka ska jag jobba på småbarnsavdelningen. Hoppas att de kommer att gilla mig så jag får jobba mer där senare.

Sen blev dagen lite bättre då jag och mamma var och storhandlade. Älskar att storhandla, packa ner saker i vagnen efter att en matlista för en månad är skriven osv.

Sedan blev dagen skit då jag kom till Lund och studievägledaren. Fick lite dåliga nyheter, sedan grät jag en skvätt och då fick jag lite bättre nyheter. Så håll tummarna för mig.

Sedan blev dagen bra igen eftersom Emelie köpte en subwaymacka till mig. Haha!

Nä, nu ska jag ta en dusch och krypa ner i sängen för jag börjar jobba klockan nio imorgon bitti. Underbart!


Dags att bryta tystnaden.

Ja, nu är det dags att bryta tystnaden och skriva lite kanske.

Jag har äntligen tagit itu med att godkänna och svara på kommentarer vilket jag inte gjort sedan i juli. Men nu är det gjort och det känns grymt bra.

Senaste tiden har det inte hänt särskilt mycket i mitt liv. Jag kämpar för fullt med att få min rygg att fungera igen. Jag fick åka in och röntga den akut då de misstänke en kotförskjutning och en liten nervskada då jag tappade reflexerna i benen och armarna. Kändes inte alls roligt.Röntgen visade ingenting vilket är skönt eftersom man kan få dras med en skelettskada i ryggen länge om det läker fel och så.

Istället visade det sig att jag har en muskelinflammation och en disk i ryggen som gett upp hoppet om livet typ. Så just nu knaprar jag massa smärtstillande som innehåller kortison vilket gjort att jag svällt som en jävla vattenballong och jag ökat i vikt. Känns skitbra (not). Har även fått några övningar som jag ska göra dagligen samt order om en kvarts promenad om dagen. Haha! Jaaag får spel av att inte få träna men eftersom jag varken kan/får sitta, böja mig framåt eller lyfta så kan jag inte göra särskilt mycket.

Det gör mig olycklig att jag började gå upp i vikt av medicinen vilket gör att jag är dum i huvudet och köper idiotsaker som jag trycker i mig vilket gör att jag går upp mer i vikt.

Förövrigt så är jag kär och lycklig också, trots ryggontet.

Ska köra igång och blogga för fullt igen nu! Känns som att jag behöver det då jag har mycket tankar som måste få komma ut.

Kram på er!

Hahaha är det inte ryggen det är fel på så...

imag1475 (MMS)

Hahaha är det inte ryggen det är fel på så är det klumpsinnet. Blåmärket till vänster Mee rivsåren fick jag genom att gå rakt in i släpvagnen (det var dock mörkt och dimmigt till mitt försvar). Rivsåret och det röda till höger lyckades jag få genom att kliva på en kofot som slog upp på benet. Hahaha. I måndags blev konserten till Rihanna inställd efter att vi stått i fem timmars kö. Lite flyt i tillvaron hade ju varit helt underbart!


RSS 2.0