Hej då!

Jag fick världens bästa födelsedagspresent igår i förtid så vi hörs på söndag när jag kommer hem igen. Hej då Svearike!


Ska man skratta eller gråta?

Jag fyller alltså 20 år på fredag. The big 20, fyller systembolag liksom. Det är ett ganska så stort kliv för nu får man egentligen göra allt utan att ha någonting så löjligt som en ålder som håller mig tillbaka. Nåja, jag fick ett paket hem i brevlådan alldeles nyss och detta innehöll paketet:Jahaja, tänkte jag. Trevligt att få lite gratisbindor, sånt går ju alltid åt.

Sedan börjar jag läsa brevet som kom med bara för att fördriva tiden liksom.. Och.. Ja.. Läs det som jag ringat in...


Det var inga bindor, det var ju förfan BLÖJOR för vuxna. Jisses Mathilda. Nu börjar det gå utför. Min lycka över att äntligen fylla 20 byttes väldigt snabbt ut mot ångest mot för att jag börjar bli gammal. Grattis till mig själv! Down, down, down it goes..

Låååång dag.

Denna dag har varit väldigt, väldigt lång och inte fan verkar den ta slut på många timmar än. Jag vaknade halv sex i morse eftersom jag skulle vara på skolan klockan åtta. Upp och hoppa, mata hästarna och slänga på dom täcken eftersom jag trodde att det skulle regna men sedan kom aldrig regnet så mina hästar fick tydligen stå och svettas tills när jag kom hem eftersom det var hela 23 grader varmt här idag. Stackarna.

Nåja, jag kom till slut till skolan och läste igenom materialet igen vilket var tur för det fick man visst inte ha med sig in på provet. Sedan satt jag och skrev från halv nio till halv elva, två timmar på raken och läraren fick nästan rycka av mig pappret. Dom har gjort några knasiga regler som gör att man måste skriva minst 300 ord men max 600. Jag råkade skriva 666 vilket jag tyckte var väldigt roligt.

Sedan hade jag mitt muntliga nationella prov i engelska också klockan elva och då pratade vi om människors privatliv, om man får lyssna av telefoner och sätta upp videokameror i skolor osv. Håll nu tummarna på att jag får mitt MVG. Jag har ju dessvärre två prov kvar nästa fredag i samma ämne så det blir väl intressant att se.. Det är nämligen listening och självklart har dom alltid någon australienare som läspar som ska snackar så man inte förstår ett ord.

Kort sagt har detta varit en jävla skitdag som jag egentligen hade kunnat vara utan. Det enda positiva med dagen är att jag fick se min bejb en snabbis innan och att jag kommer att få se honom senare igen. Han hade tydligen planerat någonting för min födelsedag så det återstår att se vad som händer på fredag då..Såhär kan man också sammanfatta dagen ja!

JAAAA, JAG SKA FÄRGA HÅRET SNART!

Skjut mig

Just put a gun to my head.

Thank you.

Woooot?

Jag fattar inte. Jag fick en ny enkrona igår i växel när jag var och handlade och vid första blicken så tyckte jag väl att den var rätt så häftig egentligen eftersom den hade ränder.


Men sedan tittade jag lite mer på kronan för att se vad som egentligen står på den, kan ni se vad det står? För litet? Nåja, vi zoomar in litegranna..


"Den underbara sagan om ett land på andra sidan helvetet"

Wtf!?! VARFÖR har man skrivit så på kronorna? Hur kul är det att ha pengar som påstår att andra länder skulle vara helvetet? Tänk om dom andra länderna blir arga och kommer och dödar alla svennebaner. Jag ska minsann ringa kungen och fråga vad han egentligen tycker om dom nya enkronorna.


Update: Det var en anonym läsare som skrev att det stod hafvet och inte helvetet. Jahaja, nya brillor skulle behövas ja!

Dyr sommar!

Detta kommer till att bli den dyraste sommaren ever.
Jag har så många idéer och så mycket saker som jag skulle vilja göra att jag kommer att behöva jobba så mycket som det bara går.

Jag ska bygga om sadelkammaren vilket betyder att jag måste köpa material och det lär väl gå på runt 2000 spänn, jag ska ha hästarna på bete vilket kostar 5000 kronor, jag ska köpa hem hö till hästarna så dom har mat under 2009/2010 och det kommer gå på cirka 15 000 kronor inklusive frakt om nu inte det går att ordna på andra sätt för då blir notan på nästan hälften... Jag måste köpa saker till hästarna från Hööks för 2700, jag måste ha en laptop tills när jag börjar plugga och en sån går väl på runt 5000 kronor, en skrivare lär jag väl också behöva och en sån går väl på 800 kronor, en Ipod står väl på önskelistan också så 1700 kronor till på det, sedan skulle jag behöva ha saker från Ikea för runt 2000 kronor också. Sedan lägger vi till att jag ska framkalla alla mina kort vilket lär kosta multum eftersom det är runt 3000 bilder så det lär väl i alla fall gå på 3 papp..

Sedan ska jag spara pengar till att åka en sväng till Marocko också vilket lär gå på runt 8000-10 000 kronor. Helst skulle jag väl vilja ta en eller två resor till Turkiet också men det lär väl inte hända om jag inte får någon att bjuda mig.

Allt som allt kommer väl hela kalaset sluta på runt 46 000 kronor. Milda Mathilda, jag tror jag drar täcket över huvudet och går i ide. Det gället verkligen att jobba ihjäl sig i sommar och inte vara sjuk en enda dag.

En miljonvinst skulle med andra ord passa riktigt bra nu. Synd bara att man inte spelar på någonting..


Well well, det är en bit kvar ja...

700 kg rakt på benet

Jävlar i helvete vad ont jag har i benet. Jag skulle hämta hö idag hos min plastkusin som tagit hem en stoooor rundbal till mig. Jag kommer dit, hela gården är full av blod för dom håller på att stycka grisar. 10 döda grisar hänger i fötterna upp och ner uppskurna inne i ett skjul. Mysigt värre. Hrm...

Nåja, balen blev lastad och jag åkte hem i sakta mak. Kom hem och då började problemet. Jag fick inte av baljäveln och inte fanns det någon hemma som kunda hjälpa mig. I vanliga fall är mina ben så pass starka att jag kan få av balen själv men då väger dom "bara" runt 400 kg som jag lyckas rulla av.

Men till slut efter 6 timmars väntan fick jag hit en person som hjälpte mig av med balen. Jag skulle styra balen, han skulle putta med ett spett för att få loss den. Visst, balen som väger 700 kilo rullar rakt på mig så mitt knä viker sig bakåt och det bara knakar i hela knät..


Den baljäveln fick jag över hela knät som är helt svullet nu. Balen är betydligt större än den ser ut.. Bara i diameter är den runt 250 cm.. Vår dörr är liksom 250 cm hög så ni fattar hur enorm den var. Fyfan! Och även om jag är tjock, lång och fet så är då fan baljäveln större än mig, alltså var det inte snällt av balen att göra så mot mig.

Men nu är knät smort med hästliniment så förhoppningsvis blir det bättre tills imorgon, annars får jag åka in till sjukhuset och se efter om det är något ledband eller något liknande som gått av. 

Jag  blev i alla fall sur och hade riktigt ont i knät så jag gick ut för att gosa med hästarna istället..Var lugn, jag duschade typ en timme efter bilden togs så håret mår bra nu!

Alltså har typ ingenting hänt idag. Händelselös dag. Meningslöst inlägg. Ont i knät. Bajs.

Nu ska jag kasta mig i sängen och glo på South Park-maratonet som är på Comedy Central.

Vad pysslar ni med ikväll då?

Buse!

Hotten har kommit på något jävla roligt som han verkligen tycker är askul. Så fort jag ropar: Busa, busa dååå! Så börjar han bralla runt som en jävla idiot. Hahaha, det är rätt kul att se faktiskt..Kolla på videon i HQ, annars är den helt suddig.

När man ser honom så kan man faktiskt inte tro att han blir hela 16 år i maj. Fy vad tiden går fort. Han var ju bara 10 när jag köpte honom! Man kan ju inte heller tro att den andra stora hästen är hela 24 år nu så som hon traskar på. Jisses alltså. Dom två är dom bästa köpen som jag någonsin gjort. Jobbade ihop till pengar själv genom att springa med reklam upp för trappor och ner för trappor, full fart framåt!

Träning ger resultat...

...på dom mest knepiga sätten.


Detta måste ju i alla fall fungera som ett bra bevis på att man faktiskt rör på kroppen...

Det känns även i fötterna för fyfan vad ont det gör i högerfoten nu.

Hur man vet när det är dags att tvätta bilen..


När folk är avundsjuka på att min kusins bil är mer "DIRTY" än deras flickvän så är det nog dags, eller vad tror ni?

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

I made it. Jag gjorde provet idag och det gick skitbra! Det var bara några frågor som jag var lite osäker på men annars gick det verkligen toppenbra! Gud så glad jag är nu. Läraren skulle gå igenom allt tills nästa vecka och kolla hur det låg till med betyg. Förhoppningsvis så slipper jag göra ett till prov. Håll tummarna!

För den delen så gjorde jag ju mina redovisningar i Samhälle idag också occch det gick så bra att läraren valde att skippa dom två sista uppgifterna och gav mig istället ett MVG redan idag efter endast två uppgifter gjorda. Tack! Det var visst en etta på skolan som trodde att jag var Peters dotter. Jisses, var är vi lik någonstans?

Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Jag ska jobba den 5:e maj också från 06.00-18.00 vilket innebär 840 kronor mer i plånboken. Superbra!

Nu ska jag ta och tvätta av sminket, svara på kommentarer och glo på tv resten av kvällen. Det tycker jag faktiskt att jag har förtjänat nu. Jag skulle dock vilja smaka något sånthär ikväll:


Nervös

Nu är jag vaken, hästarna är ute och jag sitter redo att läsa igenom alla sidor en sista gång.. Någonting säger mig att provet inte kommer att gå så bra men man kan alltid hålla tummarna. Om jag gör provet bra så slipper jag förhoppningsvis det sista provet som jag annars skulle göra.

Efter provet så ska jag vänta på skolan i nästan två timmar för att göra två redovisningar i samhällskunskapen. Då ska vi diskutera de två arbetena som jag gjort i kursen så det blir förhoppningsvis lite enklare än provet eftersom det handlar om vad jag skrivit och inte om vad andra skrivit. Hehehe..

Provet handlar om atomer, det periodiska systemet, kemiska reaktioner, ädelgasstruktur osv osv osv. Tråkigt värre med andra ord men man kan ju alltid hålla tummarna för att det ska gå bra. På ett sätt känns det som att jag kan sakerna men på ett annat sätt så känns det som att provet inte kommer gå bra alls. Ojojoj säger jag bara..

Nää, det är väl bäst att sluta oja sig och läsa igenom skiten igen. 40 sidor, here I come.

Förresten så är det fint väder idag också, det gillar vi!

 

Dummaste låten ever

Alltså jag förstår mig inte alls på denna låt. Det måste ju vara den dummaste låten som någonsin gjorts.


Om han nu älskar henne, varför lämnade han henne när han saknar henne? Hon älskar honom, han älskar henne. Varför ska dom då gråta sönder sig själva? Ååååh, turkiska låtskrivare vettu! Korkat!

Och varför har dom kluddat på honom mascara? Ååååh, puckon!

Tvättmaskiner alltså!

Dom är tamme fan helt otroliga. Jag har tvättat strumpor halva dagen känns det som och nu när jag torkat strumporna så ser det ut såhär:


Nu kommer vi till frågan: Vart har min andra grodstrumpa tagit vägen, var har min svarta kostrumpa tagit vägen, var är den andra vita ugglestrumpan och vart har min andra gråa kärleksstrumpa tagit vägen? Och hur kan det helt plötsligt vara tre röda gris-strumpor? Blev dom lite busiga i tvättmaskinen och skaffade en liten bebis?

Hur kan strumporna alltid försvinna när man tvättar? Man lägger ju strumporna två och två i tvättkorgen och ändå slutar det såhär. Helt otroligt.

För fem dagar sedan var det min bh som råkade illa ut och nu är det strumpornas tur. Vad är nästa steg? Ska den börja käka upp mina trosor så jag får gå med rumpan bar hela dagen lång?

Kattnappare?!

Nu är jag arg och orolig för våra katter. En efter en har katterna försvunnit trots att de alla är kastrerade. Om de inte varit kastrerade så hade man kanske kunnat förklara det som luster. I vanliga fall lämnar dom inte ens stallet så det är väldigt konstigt att de har försvunnit.

4 katter saknas nu här hemma och vi har ingen aning om var dom är. För 2 månader sedan försvann en av katterna, för en vecka sedan försvann en av de andra katterna, igår försvann den tredje och idag försvann den fjärde. Nu har vi bara en liten stackare kvar här hemma som kommer att bli inlåst från och med ikväll så vi inte blir av med honom också.

I vår familj så är djuren verkligen en del av familjen så därför vill vi hemskt gärna få hem dom igen.

Fisan som försvann för två månader sedan:Rulle som försvann för en vecka sedan:Bebis som försvann igår:Ida som försvann idag:


Är det någon av er som kan ha sett dom?

Lista!

Jag snodde denna hos Pinar och eftersom jag gillar listor ibland så gör jag den nu i brist på annat och eftersom jag inte vill plugga..

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?  Det står "Türkiye kökenli olmak, neredeyse her anlama gelebilir. Bu, hem...." HAHAHA det lät ju intressant värre. 
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?  Luft.
3. Vad var det senaste du såg på tv?  CSI, ser det fortfarande. Innan dess var det Cold Case.
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:  21.45 kanske? Well, it was 21.49
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? Vad jag hör eller vad jag gör? Jag gör inget förutom att gäspa, ser tv och jag hör på Bermuda Lovers - My Girl
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? När jag tog in hästarna och matade dom för ungefär 1½ timme sedan..
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? Tv.
8. Vad har du på dig? Mjukisbrallor, ett randigt linne, en bh, strumpor, trosor och morgonrock. Fryser!
9. Drömde du något inatt? Dunno!
10. När skrattade du senast? Idag när hästen fick fnatt.
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? Massor av hyllor, två lampor, två tavlor, en spegel och en rolig fotoram från Ikea med massor av bilder i.
12. Har du sett något konstigt på sistonde? En gigantisk fluga som fastnat på vidrutetorkaren..
13. Vad tycker du om den här utmaningen? Tidsdödande.
14. Vilken var den senaste film du såg? The Flintstones 2
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? Jag skulle skaffa en massa fadderbarn och köpa ett snyggt hus med massor av mark så jag kan ha massor av pållar.
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till. Jag har väldigt lätt för att rapa. HAHA rapar jämt.
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara? Utrota svälten och ge alla barn två föräldrar.
18. Tycker du om att dansa? Nope. Rör inte denna kropp mer än nödvändigt..
19. George Bush? Jag har ingen aning om vem människan är förutom att han är från USA.
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? Yazmin och Leonora samt Benjamin, Nicholas och Zacharias. Jag ska bli en babymaskin!
22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? Både ja och nej. Jag skulle välja att föda mina barn i Sverige iaf.
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? "Här har du dina 40 oskulder!" HAHAHA nej jag skojar. Jag skulle vilja att Gud sa att jag gjort ett bra jobb i livet..
24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna? Jag tror att dom flesta redan har gjort denna lista.. Men dom som vill!

Låten som strömmar ur mina högtalare för tillfället.


Ööööh

Den här dagen suger getpung för jag har ont i magen så jag håller på och smäller av. Jag var ju så korkad att jag smakade lite bullar som jag bakat och självklart smakade jag ju den som jag inte ens har gjort glutenfri. Hela natten har magen haft kaos och nu likaså. Så jag käkade lite vitkål till lunch och hoppas på bättre tider. HAHAHAHAHA!

Nu ska jag snart försöka ta mig ut och mocka för att sedan röra på fläsket och komma hem och plugga igen. Jag hatar att plugga. Plugga suger. Jag har prov på onsdag och det kommer gå åt helvete bara för att jag inte pluggat. Inte bra Linda, inte bra alls! Jag har en redovisning på onsdag också, eller till och med två! Jisses, det kommer bli en jobbig dag för min lilla hjärna.

Nu ska jag försöka baxa upp häcken från stolen, byta om och börja med skiten. Lalala...Jag älskar att vara ful på mina egna villkor men så fort någon taggar mig på bilder på Facebook blir jag sur för som taggar alltid mig på såna bilder där jag är asful så man får sitta halva dagen och plocka bort taggar bara för att annars syns bilderna på min egen jävla sida också. SLUTA TAGGA! Höhöhö.

Ååååh du..

...vackra människa men den himmelska rösten.

Vad underbar du är!

Ååååh Gökhan, BLI MIN!

Ge mig ringen och du ska få lukta på mig jämt istället för hennes jävla kudde.
Hehehehe

Kolla dom läpparna, den näsan, dom händerna och den rösten.Som jag älskar denna låt. Blir helt känslig när jag hör den för tusan.

MINNEN

Herseyde biraz sen varsin
Baktigim her yerde gözlerin
Koklarim yastigini hala
Icimdeki hüzünlerde senin izlerin

Hur man gör morfar glad

Min morfar avgudar marmeladkulor och sedan jag var fyra år gammal har jag alltid köpt en sådan ask till honom på Ica med gröna kulor när han fyllt år samt i julklapp. Då har han blivit glad värre. Det är standarden liksom.

Ni vet väl att dom flesta äldre gillar sånt godis, jag antar att det beror på att det är sött och lätt att tugga.

Men nu snubblade jag över ett recept och jag valde därför att testa baka eget marmeladgodis till honom eftersom jag då kunde välja hans favoritsmak som nämligen är hallon. Jag blev faktiskt chockad över hur pass enkelt det var att göra. Det gjorde jag bra minsann!
Redo för att stelna:


Färdigrullade i sockret och redo för att ätas!


En hel låda blev det minsann!


Nu blir nog morfar glad värre. Förhoppningsvis dårå.Här kommer receptet:

Ingredienser:
2dl outspädd hallonsaft
2 dl vatten
1 flaska fruktpektin (180ml)
5 dl strösocker

Garnering:
2 dl strösocker

1. Koka upp vatten och saft
2. Blanda fruktpektrinet med lite av sockret och rör ner i kastrullen. Koka i någon minut under omrörning.
3. Tillsätt resten av sockret och koka tills det har löst sig. Skumma.
4: Häll upp massan i en form med höga kanter. Cirka 15x25 cm. Låt stå att stelna i några timmar.
5. Stjälp upp massan försiktigt och skär den bitar. Rulla bitarna i strösocker. (jag tog en skål som jag hällde sockret i, la ner godisbiten och skakade runt den, lättare så..)

Lördagsgöra

Ja, vissa bestämmer sig ju för att festa på lördagskvällar, andra bestämmer sig för att mysa på lördagskvällar och vissa andra bestämmer sig för att bara slappa. Men vad bestämmer jag mig för halv nio på en lördagskväll? Joo, jag bakar och inte är jag klar förrän seeent! Jag fyller ju snart 20 och skulle därför baka en massa gott till min "fest" som vi ska ha till veckan.

Bakning pågår:Resultat:

Morfars godis som inte är klart än. Det ska stelna mer, sedan ska den skäras i bitar och sist rullas i socker.


Jaaa, min chokladmintbrownie blev pyttelite bränd men det var ugnens fel!


Självklart hade jag mina ständiga vapendragare med mig som hjälpredor:Imorgon ska jag baka min cheescake också och göra klart morfars godis.

Det blir mums!

Lalala!

Idag har det varit en riktig slappdag. Förutom att jag har rakat benen så har jag inte gjort särskilt mycket. Willy kom hit runt halv tolv och åkte igen runt halv fem så vi såg på tre filmer. Jag råkade dock sparka honom i huvudet vilket jag inte tror var särskilt uppskattat.

Jag fick ett ryck igår kväll och rev ner alla mina kläder som är för små för tillfället i papperspåsar eftersom jag inte tycker att dom ska hänga där och göra mig ännu mer sur på min kropp. Det gjorde dock att jag fick världens motivation att börja träna ännu hårdare så jag kommer i mina gamla kläder. Det var kläder från storlek 34, S och uppåt där. Jisses Mathilda.

Jag käkade sallad till middag och nu ska jag baka fem olika saker. Tror jag. Jag hinner ju inte imorgon eftersom jag tydligen måste köra till Lund vid ett för att möta upp mamma vid Nova runt tvåtiden. Där försvann alltså min heldag i sängen. Haha!

Nej, nu ska jag baka eftersom vi ska fira min födelsedag i veckan. Jag får se om jag slänger upp några bilder på bakverken senare idag eller om jag bränner hela skiten. Hehehe.Vad pysslar ni med ikväll förresten?

Det finaste man har..

...sätter man på bordet.Inte sant?

Min enda tanke..

...är att den måste skutta runt och skaka runt en hel jävla del på den pojken...


Sexdröm

Alltså fattar ni vilken jävla chock jag fick alldeles nyss. Jag vaknade av att jag gungade i hela sängen och jag drömde att jag hade sex, med en annan tjej. WTF! Jag skulle aldrig någonsin ens testa att ha sex med en tjej, varför i hela friden drömmer jag då om det? Och varför gungade jag sängen? Det finns väl ingen anledning till att gunga sängen om jag har sex med en tjej. Jisses alltså, nu har febern tagit kol på dom sista hjärncellerna som jag hade.

Hmmm...

...jag vet inte jag men jag tror att min lärare inte kommer bli särskilt glad när jag lämnar tillbaka boken och den har rullat ihop sig..


Ett tips, lämna inte skolböcker i bilen över natten för då jäklar får dom liv!

Finn ett felNågot säger mig att vår tvättmaskin inte tycker om min bh..

Hudproblem

Jag är så jävla förbannad på min hud nu. Min hud suger getpung. Den är full av finnar men ändå är det inte finnar, utan det är bara röda områden i huden. Det går inte att klämma för att få ut något eller någonting sånt. Nej, istället är den bara röd och ful så in i helvete. Jag gråter nästan så fort jag ser mig själv i spegeln på grund av detta!

När det kommer till dålig hud så är det en sådan sak som man alltid ska hålla käften om. Om man har dålig hud så ska man ändå ha självförtroende och vara glad, inte låtsas om problemen liksom. Och om man inte har dessa problem så får man minsann inte kommentera andras hudproblem. Det är en stor no no grej liksom för om man har dålig hy så lever man tydligen ohälsosamt och människan är äcklig för finnar och liknande är ju äcklig. Hur jävla fel det än låter så är det så som folk tänker när det kommer till hudproblem, finnar och sådant.

Så jag kanske ska varna er
om ni sitter och äter att det faktiskt finns bilder på mina äckliga problem längre ner i detta inlägg så sluta ät på en gång, annars kommer ni kanske kräkas upp det ni fått i er.

Jag röker inte.
Jag dricker inte alkohol
Jag äter inte godis
Jag äter inte fet mat
Jag dricker mycket vatten 

Trots allt detta så har jag dessa problem. Om man försöker dölja det med smink så ser det bara värre ut eftersom det blir helt ojämt och fult. Om man låter det vara utan smink så är man alldeles knallröd i hela nyllet eftersom dom jävla områdena skiner upp som några jäkla solar mitt i en sommardag. Om man inte döljer det så känns det som att hela jävla världen glor på finnarna och om man döljer dom så undrar man om folket ser vad som döljer sig under det förbannade sminket.

Jag vet inte varför min hud ser ut på detta sätt eftersom jag inte har någon fet hy, bara en jävla massa prickar över hela kinderna. Jag är less på detta nu. Jag har inte alltid haft dessa problem. Problemen kan man säga började i slutet av första året på gymnasiet, sedan försvann det i slutet av andra året på gymnasiet och nu är det värre än någonsin. Innan jag fick problemen det första året i gymnasiet så hade jag aldrig några som helst problem med min hud. Jag hade aldrig en finne eller liknande trots att jag då var i tonåren!

Det sägs ju att om man har problem med magen så kan det tydligen visa sig genom att huden i ansiktet blir dålig. Att jag har problem med magen, vet ju allihopa så kanske beror det på det men ska jag då behöva leva med detta hela mitt liv?

Hur fan kan min hud ha gått från detta:


Ja, jag hade enligt mig fin och glänsande hud. ÄLSKADE min hud där!

Till detta:På så pass kort tid?

Ni ser ju, det är ju inte ens finnar, det är bara röda jävla områden i hela nyllet.


Det är ju fan katastrof. Och ja, jag står för att mitt nylle ser ut sådär för nu är jag fan less på att dölja skiten för den går ju inte ens att dölja.

Tänk vad härligt det hade varit om detta hade suttit typ på röven eller något liknande, ställen där ingen ser problemen men näää, istället ska det sitta i ansiktet och förpesta livet på personen i fråga.

Har någon av er haft problem på detta sätt?

Berätta gärna vad som går att göra åt eländet för snart kommer jag springa och hämta vårt rivjärn så jag blir av med huden på kinderna.


42 minuter

Jajamensan, jag har nyss avslutat ett 42 minuter långt samtal till +90. Det var trevligt värre och man garvar alltid lika mycket när man pratar.. Det är ju trevligt värre att man kan ha så pass roligt när man ringer någon. Garvar som fan och bara har det allmänt trevligt.Negerläppar äger. Internt skämt dock. HAHA!

Nåja, hela förra veckan var han sjuk och nu har jag åkt på någon jäkla konstig sjuka. Jag fryser som fan och känner mig hängig men ändå har jag ingen feber. Förhoppningsvis går det över tills imorgon för då ska jag ut och röra på fläsket igen.

För den delen så slapp jag göra provet idag för min lärare tydligen hade passat på att bli sjuk precis nu vilket passade helt perfekt eftersom jag inte hunnit eller orkar plugga till provet. Förhoppningsvis så gör jag provet nästa vecka istället.

Nu ska jag sova bort det hära konstighetshumöret.

Är det bara jag...

....som tycker att denna gubbe ser jävligt pervers ut? Hade jag barn så skulle jag minsann inte låta dom käka falukorv hos honom för han ser himla skum ut, speciellt när han sneglar mot barnen på förpackningen sådära..Det kanske är en jäkla tur att man inte käkar falukorv..

Jag menar, flickan längst upp till vänster ser ju inte så himlans glad ut..

En liten fråga...?

Om man råkar dra in två flugor i näsan och då menar jag flugor och inga jävla knott! Betyder det då att man har stora näsborrar?Jag lovar, jag tvättade av både pennan och batteriet efteråt.

Någon hyfs har man väl liksom..

I don't get it...

Kan någon förklara för mig varför man alltid lägger Systembolaget och Apoteket precis brevid varandra?Det är ju perfekt för dom som är självmordsbenägna och vill ta livet av sig. Jag menar.. Dom slipper ju springa så långt för att få tag på det dom behöver. Man har ju alltid lärt sig att man ska inte blanda tabletter och sprit. Men varför ligger dom alldeles brevid varandra då?

Eller har jag fel när jag tycker att det är lite knepigt?

Houston, we've got a problem!

Eeehh, jag glömde visst att smörja benen efter att jag rakat dom igår. Hehehehe, det var kanske inte så smart.


Det svider litegrann om man säger så. Och barn, smörj er ALDRIG när benet ser ut såhär. Det bränner utav bara helvete och svider tio gånger värre. Om ni undrar varför mitt ben ser fuckat ut där på insidan också så är det för att jag har ett ärr där. Jag opererade mitt ben som tioåring. Den ni! Det visste ni inte minsann!

För den delen så hoppade jag upp på vågen i morse och möttes av ett -2,8. Det var ju trevligt värre. Törs man hoppas på att det äntligen börjar släppa nu eller hade jag bara grymt mycket hår på benen? Fortsättning följer...

Knasiga morfarn vettu!

Jaa, min morfar är lustig värre. Jag fick nämligen en bilstereo idag av honom som han skickat med mamma. Det är väl jättesnällt att jag ska ha en bilstereo och sådära meeen.. Jag har ju ingen bil? Vad fasen ska jag med stereon till? Hmm...


Det kanske är ett såntdära set som man köper vissa delar av och nästa gång får jag en ratt, gången efter det så får jag en vindrutetorkare och nästa gång igen så får jag en backspegel och till slut har jag en hel bil. Hehehehe...

Dålig stil!

Här skriver man om hela sitt liv på fejjan, har 200 vänner på facebook också får jag en, alltså EN ENDA tumme upp för att jag kirrat sommarjobbet. Dålig stil! Fyfan! Nu är jag besviken på er!Och dom har haft sedan i tisdags på sig att gilla läget också.

Fyfan vilken dålig stil!Jag kan tillägga att när jag skrev att jag gjort bort mig big time för några dagar sedan

DÅ FICK JAG MINSANN I ALLA FALL TVÅ TUMMAR UPP!

Skadeglada människor alltså.

INTE bra planering..

Jag har ett prov på onsdag i naturkunskap b. Det är cirka 40 sidor som ska läsas och svaras på frågor. Jag har inte ens börjat. Det är inte särskilt smart, speciellt inte när läraren har sagt att om jag gör det provet bra så får jag mitt MVG och slipper göra det sista provet... Jag har också ett helt skolarbete i samma kurs som ska lämnas in på onsdag. Det är ännu mindre bra. Jag har kommit så långt att jag slagit upp kollegieblocket och skrivit överskriften. That's it.Sååå jag ska väl lägga på ett kol nu..

Så söööt!

Jag måste bara lägga in denna låt:


Den gör min morgon varje morgon. Haha! Han är så jävla söt. Speciellt när han kör hela: "smack that, ohhh clap that ohh smack that"-grejen. Hahahahaha.

Synda?

Varför är det så förbannat dumt att åka och handla när man är riktigt, riktigt hungrig?

Jo, för sånt här hamnar i kundkorgen:


Men jag har faktiskt varit jätteduktig och lagt påsarna i skafferiet eftersom jag inte tänker synda idag. Tror ni jag lyckas eller kommer jag falla för frestelsen? To be continued... HAHA! Jag förstår inte varför jag köpte den till höger heller för jag tror att jag fick en allergisk chock av den sist när jag åt av den påsen. Hrm.. Jag förstår inte varför dom ska behöva trycka ner jordgubbar i allt..

För den delen har jag gått 12 091 steg idag.. Det tycker jag faktiskt förtjänar en liten applåd för jag har suttit vid datorn den mesta tiden idag.. Gjorde min powerwalk, handlade två gånger, kollade på bete, mockade, tog in och ut hästar. Det var väl ungefär det som jag gjort idag. Så kom igen, ge mig en applåd!

Jag syndade faktiskt till middag eftersom jag var så nöjd med mina steg idag. Alla ni som äter ägg och en massa rå fisk kan vara tyst för jag lagade min egen hemmagjorda pizza som var jättegod. Glutenfri, halvnyttig och hela köret. Petter håller tyst för man ska inte döma maten efter utseendet har jag fått lära mig..Den var i alla fall jättegod!

Dyrt med bete

Varning för hästigt inlägg!

Imorse var jag tvungen att pallra mig upp redan klockan åtta eftersom vi skulle åka och kolla på betet. Nu är jag sur. Gubben tyckte tydligen att vi skulle göra hagen pytteliten och sedan öppna till dom så dom går i en annan hage sen. Om mina hästar ska gå på sommarbete för 5000 kronor så vill jag ha valuta för pengarna också. Okej, han skulle hängna hagen och han skulle också ge hästarna vatten varje dag men det är fan inte värt 5000 kronor om dom inte ska ha en stor hage att gå i. En hektars hage är fan inte stort liksom..  

Läget är to die for också vilket gör det hela svårare.. 3 minuter från mitt sommarjobb, tio minuter från mitt hem. Alltså ligger betet precis mitt emellan hemmet och jobbet vilket innebär att jag slipper sova hemma på hela sommaren om jag inte skulle vilja..  

Men samtidigt så tycker jag att hästarna ska kunna få gå i en jättestor hage på sommaren. Inte någon jävla fjutthage. Dom har faktiskt semester och borde få traska runt i en stor hage. Anledningen till att han inte ville att dom skulle få gå på stora hagen, var att han ville plöja upp i deras första hage när dom ätit upp där. Jamen jaha, vad händer när dom käkat upp allting i den andra hagen också? Då har dom ju ingenstans och gå och jag måste ta hem hästarna igen. Jävla vrickat. Men som sagt, läget är to die for eftersom det är så nära jobbet vilket innebär mer bus med folket som jag ska jobba med i sommar eftersom jag inte har några tider att passa..

Åååååh vad svårt det blev nudå.. Beten finns det inte så mycket av just nu direkt. Det är en bristvara och de som finns, ligger en bit härifrån. 5000 kronor är jävligt dyrt för ett bete också... Det finns dom som tar 1200 kronor för bete under hela säsongen och denna man vill ha 5000. Lägg till att han vill göra hagen minimal. Men samtidigt så är det ju så nära jobbet! Åååååh! Jag vill ju ha valuta för mina pengar! Hur hade ni hästtjejer gjort?


Missa inte!

Grannfejden som är idag, börjar nu klockan 21.00. Det är från byn som ligger precis intill min by. Intressant värre!


I Sjöbo ställer minigrisen Trynet till en grannfejd så infekterad att Robert Aschberg och Jonas Gåde måste rycka in för att lösa stridigheterna.


Att hävda att lugnet alltid kännetecknat skånska Sjöbo är kanske att ta i. Men på senare tid har det blivit riktigt grisigt i den lilla staden. Mitt bland alla upprörda känslor bökar minigrisen Trynet runt. På ena sidan i konflikten står Trynets matte Maria - på den andra det äkta paret Anna-Greta och Heinrich. Maria älskar sin, inte så lilla, minigris. Anna-Greta och Heinrich ser honom helst serverad på julbordet. För att lösa den svinaktiga grannfejden beger sig Robert Aschberg och super-konfliktlösaren Jonas Gåde till Sjöbo.


Maria är 36 år och har bott i Sjöbo i princip hela sitt liv. Hon delar tak med sina två barn, hundar och minigrisen Trynet. Som grannar, på andra sidan planket, bor Anna-Greta och Heinrich med sin älskade katt Missan. Anna-Greta och Heinrich, som varit gifta i 60 år, flyttade till Sjöbo när de blev pensionärer. Anna-Greta samlar på prydnadsföremål och har en förkärlek för minnestallrikar, bland annat med Kennedy och påven. Ett annat av Anna-Gretas stora intressen är sportfiske och 1973 vann hon SM i denna ädla sport.


Anna-Greta och Heinrich är inte speciellt förtjusta i sin fyrfota granne, minigrisen Trynet. De tycker att Marias gris är alldeles för stor för att överhuvudtaget få kallas för minigris och att det inte borde vara tillåtet att ha en sån stor gris i ett villaområde. Men det stannar inte där - grisen har infekterat relationerna mellan grannarna så till den milda grad att förolämpningarna dagligen flyger över staketet som skiljer tomterna åt.


Robert Aschberg och Jonas Gåde tar sig naturligtvis an det svinaktiga fallet i Sjöbo och försöker medla mellan svårförsonliga parter. Ett stort antal experter anlitas i kampen för att mäkla fred


Bild och information lånad på www.tv3.se

Nu ska vi se..

Om jag får detta att fungera. Jag finns tydligen på bloglovin utan att jag har lagt upp min blogg där och jag har några prenumeranter men nu tänkte jag slänga upp bloglovingrejen här i bloggen så ska vi se hur det fungerar sen.

Dom flesta som följer min blogg är ju nära och kära från hela världen som inte ens använder bloglovin eller som inte ens kan svenska och översätter den med hjälp av mitt fina översättningsprogram som jag klistrat in här på bloggen... Men det kan ju vara trevligt för er andra att enkelt hitta mig. Alla frågar alltid hur många i:n som egentligen finns i mitt bloggnamn. 5 STYCKEN! Namnet Linda har fem bokstäver så därför gjorde jag det lätt för mig. Nåja. Tillbaka till bloglovin. Vi får se om det fungerar eller ej. Detta blir intressant att se om jag ens gör rätt. HAHAHAH! Om någon ser och vet att jag gör fel, hojta till! För man skulle tydligen bara slänga in denna kod i ett blogginlägg.

"Följ min blogg med bloglovin"

Herrejävlar, nu föder dom minsann barn på tv:n också. Jisses Matilda.

Skattepengar

NU vet jag hur skattepengarna används:


Man köper nämligen in gigantiska ägg som man sätter ut längs vägen här i Tomelilla och man toppar det hela med en massa fjädrar. Trevligt, trevligt.

La la la la

Jag är sur. För en viss person har rakat av sitt fina hår och är skallig nu. Inte bra, inte bra. Det blir inga barn gjorda så länge han ser ut sådär i alla fall. HAHAHAHAHA! Eller nåt..

La la la la, jag ska skicka massa paket imorgon och jag ska ringa om betet imorgon så ska vi förhoppningsvis åka och kolla på det på lördag. Ehh vad mer ska jag säga nu då?

Jag ska plugga. Jag har precis skickat intervjun till politikern som jag ska intervjua och förhoppningsvis så svarar hon idag eller imorgon. Så detta blir toppen det. Då är jag klar med det arbetet sedan och kan koncentrera mig på andra saker som alla andra kurser som jag har att göra. Jag måste boka en ny tid med idrottsläraren också eftersom hon inte kom sist när vi skulle träffas. Så jag stod där och väntade i en halvtimme, snurrade runt lite på skolan ifall jag såg henne men det gjorde jag inte.. Så jag får väl boka en ny tid med henne antar jag så jag kommer igång med dom två kurserna också. Tiden rinner iväg så jag borde inte sitta här nu..

Justeja, jag har lekt med dammsugaren nu på morgonen också. Vuxenpoäng till mig! Mamma kommer ju hem ikväll efter att ha varit borta i typ två veckor... Det blir myyyys.

Jag har glömt att visa vad som trillade ner i min brevlåda i förrgår också:Massor av kort. Kul värre!

Alla dessa kostade bara 273 kronor och då är det 306 bilder. Perfekt!

Eller är det lite B att framkalla bilder nuförtiden?

Wannabe

Vissa som är wannabe borde tänka lite innan dom öppnar sin blonda lilla käft. Hon säger till Aysel det är ironi allting som hon sagt till mig. Men man säger inte "Hellre alban än turk" då. Det betyder hon ser ner på turkar som att albaner skulle vara bättre. Alltså är hon rasisten men hon kallar mig rasist. Så jävla wannabe. Försöker lära mig om albaner och inte albaner. Dom som är från kosovo är albaner likaså dom som är från Albanien, dom kallar sig alla för albaner. Inget skäl att flippa sönder som du, du har inget alban rinnande i ditt blod. Jag tror dom klarar sig att försvara sig själva utan att bli utskämda av en svensk blondin.

Och att Albanien skulle vara ett rikt land? Fan tillåt mig skratta! HAHAHAHAHAH. Läs på! Jisses. Och medan du ändå håller på, köp ljusare foundation! :)

Sen är hon för feg för att acceptera mina kommentarer för hon vet att jag har rätt och hon har fel. Alltså jisses kvinna du är inte alban så du behöver inte flippa på mig när du bara var "ironisk" till mig. Alltså shiiiit.


Hon ska inte kalla mig patetisk för det var hon som flippade på mig sen är hon sån tvättäkta jävla wannabe att hon backar direkt för hon vet jag har rätt. Tänk dig för innan du öppnar din stora blonda käft för bråkar du med en av mig så kommer tio till. Jag har det i mitt blod, du är wannabe och kan aldrig bli. Vi vet du vill, men du lyckas aldrig!


Puss på dig från oss!Här har du någon som sjunger om dig också! =)

Nu är det alltså vår!

Och hur märker man det?

Blommor? Näää!
Pollen? Näääää!

Detta är hur man märker att det är vår hemma hos oss:


Justeja. Hästarna släpper pälsen.. Och eftersom hovslagaren var här i morse klockan nio så tänkte jag fortsätta inom samma tema efter att jag skrubbat ren honom med en gummiskrapa så jag ryckte manen på en av pållarna också..


Så manen blev 15cm kortare... Så nu ser han ut som en liten bebis. Jag har inte orkat eller brytt mig om att piffa till honom på länge och på grund av det, fick jag betala ett pris. Resultatet blev nämligen detta:


Ehh, ja.. För er som inte har hästar så kan jag påpeka att manen är precis som sylvass fiskelina. Efter ett par gånger så slutar det sådär. Ont som fan gör det. Men nu är det gjort så nu slipper jag rycka manen på ett tag. Förhoppningsvis. Trist läge att jag har två hästar till som måste piffas till snarast möjligt också..

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

JAG HAR FÅTT JOBB!I sommar ska det pussas en massa på Larven igen!

JAG HAR JOBB, JAG HAR JOBB! Nu har klumpen i magen släppt.
Underbart!

Sommaren 2009 ska ÄGA sönder!

För er som inte förstått så ska jag jobba i Entrén på Tosselilla Sommarland denna sommar också. PERFEKT!

Kan ju bjuda på lite flashbacks från förra sommaren när vi ändå håller på.

 
 
 
 
 Min vackra.. Ehhh. RÄKA! Hahahaha!

Om ni har missat det: JAG HAR JOBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Den stora frågan

Hur fan lyckas han?


Bra dag!

Denna dag har hittills varit grymt bra. Jag la in två annonser på blocket och jag har redan fått svar på dom båda. Den första handlade om att jag sökte bete till mina tre hästar där en man nyss ringde. Betet ligger precis i Tryde vilket ligger precis mellan mitt hem och Tosselilla där jag förhoppningsvis får jobba i sommar också. Imorgon är sista dagen som man ska få svar så nu håller vi alla tummar vi kan för att jag ska få jobba där i sommar också. Till helgen skulle vi förhoppningsvis åka dit och kolla på hur betet ser ut. 5000 kronor ville han ha för säsongen och då får hästarna en egen privat hage och rubbet förhoppningsvis.

Den andra annonsen handlade om 93 böcker som jag försöker sälja och där hörde en tjej av sig också så förhoppningsvis så får jag dom sålda snart.

Imorse ringde jag och pratade med Försäkringskassan angående ett skolarbete och hon gav mig också en e-mail till en tjej som kan svara på lite andra frågor som jag har. Jag har också fått svar från en annan tjej angående en intervju som jag ska göra. Så nu ska jag bara skriva ihop frågorna och skicka iväg dom snabbt som attan! 

Vad mer bra har hänt idag då? Joo, jag har varit ute och vandrat. Vägt mig har jag gjort också och tro det eller ej men det stod minus på vågen. Helt underbart! Nu håller vi tummarna för att det håller i sig.

Nu ska jag kila iväg och laga middag. Mami är ju hos morfar och äter gotti där så jag ska laga lasagne till oss härhemma. Mums!

Ey kompis, det går bra nu! Förhoppningsvis...


En halv lax rikare!

Yes! Jag blev en halv lax rikare idag. 500 kronor med andra ord. Var barnvakt mellan kvart i åtta i morse till kvart i tre på eftermiddagen. Den familjen är väldans go. Fyra pojkar fast en av dom var inte hemma idag eftersom dom var på match tillsammans med honom idag. Full fart non stop. Ungefär.

Idag var det sånt fint väder att vi var ute och gick en runda. Vi gick till lekparken och lekte där lite, spelade sällskapsspel när vi kom tillbaka och hoppade på studsmattan, åt lunch och en massa annat. Trevligt värre.Ni ser ju, de tre musketörerna på den gungande katten!

När jag kom hem så satte jag mig tillsammans med skolböckerna och hade det trevligt värre.

Men nu är min hjärna helt slut så jag ska slänga mig i sängen, se på första säsongen Hipphipp och käka lite cekirdek. Höhöhö.

Ha en bra kväll allihopa!

GRATIS GODIS!

Okej, Ida säger att det ska vara pjål att vara med på denna sida men skrattar bäst som skrattar sist Ida för kolla vad man kan vinna där nu:


Gratis choklad för ett år! Fattar du hur mycket choklad det skulle bli?

För den delen så tycker jag att ni ska kika in sidan och bli medlem för den fungerar faktiskt. Många tror att det är skitsnack men kika in hur mycket godis som jag samlat in:


55 godis. Och då snackar jag inte om sånt lösgodis utan riktigt godis. Stycksaker liksom. Så klicka på bilden, bli medlem, aktivera ditt konto och börja samla godis! Yallah! Man kan tjäna ihop till Maoam, Ahlgrens bilar, colaflaskor och mycket mycket mer!

Och sedan behöver man ju inte käka godiset själv om man inte vill det. Själv ger jag bort mitt till barn som jag passar.. Det är perfekt för då gillar dom mig extra mycket.. Vägen till ett barns hjärta är genom sötsaker.. Haha!

Hoooooooooome!

Yesbox, nu är jag hemma igen. Det var meningen att jag skulle komma hem imorn istället men eftersom en lärare ringde mig och bokade möte och prov med mig imorgon så var jag tvungen att bege mig hem idag istället eftersom det är stängt på skolan hela nästa vecka... Även om jag inte var borta så länge så känns det grymt bra måste jag säga! Det känns som att jag är fulltankad igen och kan jobba på non stop. Nu känner jag mig laddad värre helt enkelt.

Det var underbart att träffa allt folk som jag inte sett på så länge och det märks att mina vänner som är snubbar har snappat upp hela turistgrejen nu liksom. Hahahaha! Sist jag träffade dom så var vi allihopa typ 14 år. Nu är vi 20 och det märks på killarna om man säger så... Ni vet det dära slibbiga som dom lägger till.. HAHAHA! Dock inte på mig för dom vet att dom skulle få världens snyting. Men fy tusan vad roligt jag haft! Det måste jag göra om snart. I december/januari blir det förhoppningsvis Marocko. Fyfan vad jag längtar!

Att jag möttes av detta i brevlådan när jag kom hem gjorde ju inte direkt saken värre:Jag tackar jag! 6794 kronor + ränta tillbaka. YES!


Däremot så undrar jag varför jag ska behöva betala pengar till kyrkan bara för mamma var så otroligt dum och döpte mig när jag var liten? Jag har aldrig ens satt min fot i kyrkan förutom när två "kusiner" skulle döpas. I don't get it.. Och varför ska jagh behöva betala begravningsavgift? Jag är väl för fan inte död heller?

För den delen så är jag med i en utmaning just nu där vi många tillsammans ska lyckas gå ner ungefär 1,5 kilo på två veckor. Var alltså. Och jag har vägt in mig och hela kitet så nu får vi väl se hur det går.

Nu ska jag sätta mig och plugga eftersom jag har ett prov imorgon i naturkunskap b. Det håller vi tummarna för! Sedan ska jag träffa en lärare som jag ska göra prövningarna i Idrott och Hälsa A och Idrott och Hälsa B hos. Kan ni tänka er, JAG SKA HA MVG I BÅDA IDROTTEN?! Jag kommer dö..


RSS 2.0