Ojsan

Såg visst tack vare Ida att senaste inlägget blev lite tokigt.
 
Det skulle såklart stå att företaget där jag arbetar gått i konkurs. Jag äger inte direkt något företag haha!

Vi blev chockade till tusen då vi inte fått några som helst indikationer på att det skulle gå dåligt för dem då de precis öppnat upp ett nytt kontrakt med en kommun, samt att vi precis haft lönesamtal osv osv. Riktigt skumt. Iaf så vet vi inte mer än förra veckan förutom att vi får lön som vanligt imorgon...
 
Lönegarantin kommer gå in, är glad att jag har ett extrajobb på kvällarna inom hemtjänsten men aaaaaah. PANIK! Vi som ska åka på långresa, planerat semester och RUBBET! Själva behovet försvinner inte då barn behöver tas om hand på dagarna men det innebär ändå en panik. Fy!

Typiskt.

Baaaaah mitt företag har gått i konkurs så nu är vi utan jobb. Skitkul verkligen.

Helfartar!

Jajamensan. Det är full rulle med pulvret nu. Wihoooo!

Gick hela förra veckan, åt i lördags kväll och sedan på skitet igen. Full fart med andra ord. Känns bra faktiskt!
 
Nu ska jag peppa lite Biggest Loser tillsammans med tea, tända ljus och egentid. Johan är på kvällsmöte så det känns rätt skönt faktiskt att ha tystnad. När man är singel vill man inte vara själv. När man bor ihop så vill man ha lite egentid. Aldrig är man nöjd.

Imorgon ringer klockan 5.30. AAAAAH! Kommer dö! Dog nästan imorse när jag satte klockan på 6.30. Snoozade till 7 och var dötrött hela dagen. Fyfan!

Nä, dags att slå ihop datorn.

Puss!

Underbart.

Jahaja, vips så blev man 25 år gammal och inser hur lite man hunnit med i livet. Man ska aldrig jämföra sig med andra men det är helt klart att man gör det.
 
Har sökt en ny linje att plugga då logopedin inte riktigt var för mig. Får se om jag kommer in på det jag sökt.

Annars så kommer vi mer och mer i ordning hemma. Balkongen har vi satt upp vindskydd på, blommor ska köpas om två veckor för att fixa alla blomkrukor och blomlådor. Kommer bli sååå bra. Det enda som saknas därute, är konstgräset. Vi kommer inte fram till någonting. I värsta fall får det se ut som det gör nu. Vi får se. Vardagsrummet är mysigt iaf.
 
 
 
Vitrinskåpet har vi satt ihop iaf. Det är sååååååå fint! Älskar det verkligen. Det är i samma serie som tv-bänken och vardagsrumsbordet. Vill bara ha meeer och meeer och meeer av den serien. Så jävla fin!
 

Vardagsrumsbordet+stolar hade vi en kille som kollade på igår. Håller tummarna för att han köper det.
 
Tavlorna från Ullared har vi också fått upp.
 
 
Nä, nu ska jag återgå till en shake. Ikväll ska vi på kalas så det blir till att äta middag med familjen där, sedan har jag en hel månad utan kalas och skit så jag kommer igång på allvar, på helfart istället för helfart med plus i kanten.
 

RSS 2.0