SKJUT MIG!

Aaaah jag är inte alls på humör. Gästerna är här och vi har ätit mat men jag är inte hungrig alls. Trots att mami lagat den allra godaste maten på jag vet inte hur länge så kan jag inte äta. Hua. Jag vill bara sova.

Pressad potatis. Min favorit.. Så gott. Men kan jag äta då? Nääää. Efter 4 gafflar var jag mätt. Hahaha på ett sätt är det väl positivt för då käkar man inte så mycket och då blir det lättare att hålla nyårslöftet. Oooja!

Hunden är inte heller på humör för hon ligger på min säng och myser. Härligt. Det skulle jag också vilja göra. Sova bort nyårsafton men det går ju inte eftersom jag måste hålla mig vaken tills när de ska smälla raketer. Yey!

Jag tror jag ska kila ut och kolla när Tim spelar Hulken vid den stora tv:n.. Kan ni tänka er, jag och Tim på åtta bast, sitta och spela Hulken tillsammans. Plus att han kommer vinna. HAHA!

Jag är inte hemma själv i alla fall för Maria är minsann också hemma så jag har ju någon att snacka med på msn. Hahaha. MSN PÅ NYÅRSAFTON! Herreguuud. Jag ångrar mig, jag vill ivääääg nu. Inte vara hemma för detta är patetiskt. Jag hade minsann kunnat vara i Lund jag också nu och haft roligt. Haha men så blev det minsann inte.

NUUU VET JAG VAD JAG SKA GÖRA! Jag ska ha ett maraton med One Tree hill avsnitt från första dvd-boxen. Jag har inte ens börjat se dom och ändå har jag dom tre första. Jag hinner ju inte med ett skit men ändå gör jag ingenting. Konstigt.


image138

Ciao!

Allt är kirrat!

Precis allt är klart till gästerna kommer om ungefär en timme.. FÖRUTOM min städning. Självklart. Det blir väl att som vanligt slänga in allt i garderoberna. Där det nu får plats vill säga.

Nu har jag vart in till byn i alla fall och handlat det som de glömde köpa innan när de var där. Bland annat kycklingkorv, luftfräshare till toaletten (ett måste om man bara har en toalett), glass, juice och saft. Och så var det ju dom där jobbiga frysta hallonen och blåbären.  Det som vi allra mest behövde ha också. HAHA!

Jag var på Ica först, där var det totalt renplockat på hallon och blåbär, alla frysta bär utom tranbär..

Sen åkte jag till Lidl, där fanns det frysta hallon men de har ju självklart inte några blåbär i Tyskland så det blev jag utan där också.

Min sista chans, COOP. Det fanns inte där heller så jag fick mer eller mindre panik eftersom de sa att de verkligen behövde ha det. Ett tag tänkte jag plocka på mig blåbärssylt istället och frysa ner för att de skulle likna frysta blåbär. Så jag ringde hem och frågade vad jag skulle göra.. Jag hittade några skogsbärspåsar så jag plockade med mig dom eftersom de innehöll hallon, blåbär och björnbär.

Så nu får våra gäster mamis goda glasspersikahallonblåbärsgrej eller vad det nu är för något. Haha!

Sen så har jag stoppat hästarnas öron fulla med bomull och satt på dom flugmössorna så nu är de redo för raketerna som kommer smälla härhemma. Som jag inte ens ville ha. Man eldar upp pengarna. Precis som med cigaretter. Haha.
 
Aja. Jag ska klä på mig nu.

Tack och hej.

Humor på hög nivå.

När vi kom tillbaka till skolan efter APU:n så ville vi allihopa visa vilka nya, roliga youtube-klipp vi hittat. Denna var en stor favorit från Idas sida:

Slutet är bäst. Så se hela nu. Haha. Humor på hög nivå. Verkligen.



This music is quite depressing...

HAHAHAHAHAH!

TROJANHÄSTAR!

Aaah mitt internet är helt crazy så jag frågade om råd över vad det kan vara. Så säger den som jag frågar om råd:
- Ah, det låter som om du har trojanhästar. Kostar multum om man inte har datorn försäkrad.
Min reaktion:
- F-f-f-f-f-fööörsäkrad?
Buhuuhu. Så nu sitter jag här. Med en dator som är dum. Bilder och musik som jag inte vill bli av med och väntar på att snubben ska komma tillbaka till msn så jag kan få hjälp.

Han skulle tydligen gå genom msn till min dator via nån fjärranslutning för att se vad som är felet. Huah.

Hoppas att datorn bara behöver en halsduk och lite halstabletter för att må bra igen.

Jag vill ha snöööö!

Jag blir less. Det är "vinter" nu och det finns inte en endaste droppe snö. Det är minusgrader i Turkiet men vi har minsann 8 plusgrader idag. Vadfan, det stämmer inte liksom.

Så här såg det ut förra vintern hemma hos oss:

324543-137


324543-136

Där snackar vi snö! Haha. Plus vi blir alltid insnöade. Sjukt härligt. Snön får gärna komma när skolan börjar igen!

Vårtoperation!

För några dagar sedan ringde jag min morfar. Han sa att han nyss kommit hem från sjukhuset eftersom han hade opererats. Jag blev lite orolig och efter att ha lyssnat på varför han opererats så har jag förstått att han är lite fåfängd.. Om man säger så. Haha!

Jag: - Vad har du gjort för operation då?
Morfar: - Jag har tagit bort en vårta på näsan som bara kom tillbaka hela tiden oavsett vad jag gjorde.
Jag: - Aha, en skönhetsoperation?
Morfar: - Kalla det vad du vill men jag såg det som nödvändigt för jag såg vårteländet vart jag än gick!

HAHAHA!
Så min morfar har fått sy näsan och därför kan jag bara tänka mig att han såg/ser ut såhär:

Före:                         Efter:

 

Min morfar är bäst <3

AAAARG PÅ KANAL 5!

Jag är sjukt sur på kanal 5 som hoppar runt One Tree Hill hela tiden så jag var in på deras hemsida igår morse för att se vilken tid de skulle visa One Tree Hill eftersom jag inte vill missa det programmet. Det stod 17.35 så jag tog det lugnt tills klockan var dags att slå på tv:n. Då har dom jävlarna bytt tid för dom ska visa nån barnfilm. Hallåja, hur snällt var det? Jag missade ju halva programmet. Aaaah så sur man kan bli! Tur DVD-boxen kommer ut nu i januari. Då slipper man kanal 5s dumheter.

Jag som ville kolla på min älskade James Lafferty (Nathan) *dreggel*

image133

Over and out!


 


Holabandolaaa!

Idag så är jag så fruktansvärt trött att jag säkert skulle kunna sova tills på måndag, en vecka med andra ord. Haha!

Skönt att det är nyårsafton idag för då kan man hoppas på att nästa år blir bättre än det som varit. Det kan ju knappast bli sämre. Hoppas jag. Aja.. Skönt att man kan börja om med allt igen från och med imorgon. Ta nya tag liksom..

Ikväll så har jag inga planer alls. Så det känns otroligt skönt! Vi ska ha gäster härhemma så även om jag skulle vilja åka någonstans så måste jag köra dit och det känns inte så kul att åka hem sen när det är sena kvällen och när det är lite halt på vägen. Så nejnej! Jag blir hemma iår tillsammans med familjen och gästerna. Usch det betyder att jag måste städa rummet också ju! Igen! Jag lär mig aldrig hålla ordning oavsett hur mycket jag städar.

Gästerna kommer förmodligen runt sex ikväll och det innebär att mami ska bjuda på sin supergoda kyckling. Muuums! Sen ska vi väl skjuta några raketer och lite såntdärnt som är vanligt att göra på nyårsafton. Vi kommer behöva gå en bit ifrån huset eftersom vi har stallet på baksidan. Vi vill ju inte skrämma slag på mina stackars hästar inte.

image132


Just nu sitter jag och skriver lite på mitt Samhälle B-arbete om samer. Jag skulle egentligen ha börjat med det redan i september men bättre sent än aldrig liksom. Jag har ju haft APU och sånt så jag har ju ändå inte kunnat redovisa någonting.
Tack och hej, leverpastej!

PEPPARKAKSGUBBE?

Linda: - Vad fasiken ska det där föreställa? (pekar på den saken längst till höger)

image131

 
Stina: - Det är en äkta svensk pepparkaksgubbe!
Linda: - En vadå sa du? Ska DET föreställa en pepparkaksgubbe, kapa skallen och benen så är det ju ett ruttet päron!
Stina: - Nej, det ÄR en pepparkaksgubbe. Ruttet päron. Jahaja.
Linda. - Men varför är den så bred längst ner för då? Han är ju päronformad!
Stina: - Jomen du förstår, han har käkat upp sin läckra pepparkakstant och nu väntar han på att hon ska komma ut!
Linda:
- Borde han inte stå på huvud så han hamnar på längden istället då? Jag menar, annars måste det ju göra ont i den lilla pepparkaksrumpan?
Sara: - Jo det känns kan jag lova dig Linda!
Linda: - Va? Jag har aldrig vart med om det i alla fall. Jag kom ut den andra vägen!
Malin (ute i hallen) : - HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Tur att det inte bara var jag på min APU-plats som hade dålig humor. Haha.

Jag är kär!

I mina nya skor. De kom idag i mitt paket från Ellos. Aaaah. Jag är kär i dom båda två så jag kommer nog inte skicka tillbaka något par. Aah, supersköna att ha på sig är dom också. Dom är i sammet och dom är helt underbara!



image130

Kör dom du också vetja! 99 kronor kostar dom och dom finns i tre färger.

http://www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=9767&productId=185304&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink

Nya kläder!

Yeeey, idag ska jag hämta mina kläder som jag beställde för ett par dagar sedan. Hoppas dom är bäääääst! Haha! Näråå..

Jag hade en fruktansvärt hemsk dröm inatt så jag måste ringa till morfar! För den kändes så otroligt verklig att det inte är sant. Jag drömde att han var med i en olycka och att han dog! Hualigen. Min morfar är verkligen den bästa som finns så därför hoppas jag att jag dör före honom.. Med tanke på att han är 83 år gammal så lär väl inte det hända. Men ändå. Jag skulle aldrig klara av att vara på hans begravning.

Jaja, nu till något roligare. Jag har äntligen ljus på mitt rum igen! ÄNTLIGEN! Varde ljus, eller vad man nu säger. Jag har haft en trasig lampa på mitt rum men nu har jag äntligen en ny lampa så jag ser allt. Huah, man ser till och med hur stökigt det är. Mindre bra för då måste jag lära mig att hålla ordning.
 
Annars har det inte hänt så mycket under de senaste dagarna förutom att jag är grymt stolt över mig själv som har börjat ta itu med alla läxor, plus att jag gjort klart 2 av dom. Den ni!

Snackade med Christian inatt oxå. Det kändes bra fastän jag nästan somnade. Han är ju i Finland nu och träffar släkten men han kommer tillbaka till Sverige idag. Fattigt att jag inte ens vet om han åker flyg eller båt dit. Han kanske till och med går med sin mami på ryggen. Vem vet!

Aja, det var allt för mig för tillfället.

Ciao!

BTW, även om det inte har med detta att göra så måste jag visa TomteMusse som finns inne på Coop. Han är en riktig pudding minsann. Plus att han står och dansar eller nåt.

image127

Lots of love!

Som jag älskar den här låten

 

Bortsprängd postlåda!

Imorse när jag och mamma skulle åkt ill Hammenhög och hämta en ny termostat till "min" bil så fanns ingen postlåda.

Några ungjävlar har sprängt den igen. Inte kul för fem öre för den blev sprängd i våras också. Såhär mycket är det kvar av postlådan:


image126

Resten av postlådan låg lite överallt på åkern så det var väl inte så roligt. Mor min och jag åkte ut på postlådejakt och precis som förra året så var det bara våran postlåda och Per-Martins som var borta. Huah så arg mamma var. Ni skulle ha hört henne:

- Nästa gång vi köper en ny postlåda så ber jag grannen köra hit en bunker så ska jag sitta i den med en rottweiler och om ungjävlarna kommer så ska jag ta dom i nackskinnet, slänga ut dom på åkern och rulla dom i skiten.

Hua, jag tycker synd om dom jag för dom har aldrig sett min mami arg.

Annars har det varit rätt så slött idag. Jag har mest suttit i bilen och sen har jag jävlats med en lampa som var helt sne så den ska lämnas tillbaka imorgon.

Hej så länge!

LAS VEGAS!

Haha, det programmet är sjukt roligt. En tjur som springer runt och en kille som får panik för han har en röd slips. Plus en full kille som säger:
- Jag såg precis en tjur på parkeringen. Hur full är inte jag?

HAHA!

Min humor är kass. Jaja.. Nu ska jag hoppa i säng för jag ska iväg till Rusta och Överskottsbolaget med mor min imorgon bitti. Hon lär väl vilja vara där när det öppnar, som vanligt så jag får väl kliva upp vid åttatiden eller något liknande.

Jag aaaaavguuuudar min nya kamera.

Nu ska jag gå och mysa med min lilla bebis som ligger och myser i sängen.

image125

Vill-ha tarmen suger igen..

Joo, nu vill jag ha smycken igen. Ett armband och en klocka. Hua. Jag ska som sagt spärra alla hemsidor så jag inte kan beställa nåt.

Kolla in det fina som jag hittat nu igen:

image118


image119


Dessa snygga grejjor och massa annat finns på www.cocoo.se

Hualigen vad jag vill ha en massa grejjor. Alltid. Hela tiden. Hua, helt otroligt egentligen hur mycket saker som finns. Tänk smycken yill exempel. Det finns miljoooooner olika smycken i olika färger, former, utseende och allt.

Knasigt.

Till Ano med IP nummer 90.227.44.8!

Jag skulle vilja veta vem du är eftersom du bara lämnar negativa kommentarer. Detta är en blogg om mig och mitt liv. Om det inte duger åt dig så behöver du inte läsa min blogg. Du vet inte vad jag har gått igenom i mitt liv, det vet bara min familj så jag tycker att du lika bra kan vara tyst.

Jag berättar om mig och mitt liv, visst får du kommentera negativt om du vill och tycka att jag klagar men eftersom du inte kan stå för den du är och använder dig av namnet ano så skulle det vara kul att veta vem du är istället för att du ska vara en fejk som inte kan stå för sina ord.

Ditt IP nummer är 90.227.44.8 och det IPnumret stämmer överrens med en viss Patricia så istället för att använda dig av fejknamn så kan du istället stå för det du tycker Patricia. Du behöver inte ha någon kontakt med mig om du inte kan stå för det du tycker.

Jag är bortskämd!

Jo, det är ju så.

Jag har tre hästar hemma som jag slipper betala.
Jag får diesel betald för att kunna ta mig någonstans.
Jag fick mitt körkort betalt av familjen, moster och morfar.

Jag är en bortskämd unge och jag vet om det.

Men i och för sig så kompenserar dom att jag haft en dålig barndom och det får jag igen nu när jag är äldre. När jag var liten så hade jag till och med för korta byxor i skolan så jag blev retad av en kille som hette Olle. Han drog upp sina byxor och låtsades att det var mina byxor som såg ut på det sättet. Jobbigt.

Jag hade inte särskilt mycket leksaker (förutom det jag fick från moster). Men jag gnällde aldrig om det eftersom jag visste att det inte fanns några pengar. Jag förstod när jag var liten att det inte gick.

Jag fick ridningen betald. Ena terminen betalade moster och den andra betalade morfar.

När jag blev äldre så började jag jobba som reklamutdelare på Svensk Direktreklam och på så sätt kunde jag köpa min första häst Kalinka. Jag var sedan tvungen att fortsätta jobba för att kunna ha råd med stallhyran, mat, utrustning, hovslagare, veterinär och allt annat som krävdes. Jag jobbade så pass mycket att jag på slutet hade 7 områden att dela ut reklam i (det var cirka 3700 hushåll). Upp för trapporna, ner för trapporna.

Jag sparade pengar och sedan kunde jag köpa min andra häst, Hot Shot, eller Hotten som han också kallas.. Det var ett halvår innan vi skulle flytta till Skåne som jag köpte honom. För att ha råd med honom, fick jag ha en halvfodervärd som hjälpte till och red honom halva tiden, plus att hon även betalade hälften av alla kostnader.

Hualigen. Men vill man så kan man. Ett tips är faktiskt jobbet som reklamutdelare. Visst, det betalas inte så mycket men om man ligger i så som jag gjorde (vilket iofs inte var så bra eftersom jag inte orkade med läxorna) så kan man jobba ihop 10 000 kronor skattat (det fixade jag i alla fall).

Men det är ett tungt jobb för man får hem en massa buntar reklam, den ska man sortera och vika den. Sen ska man dela ut reklamen och efter det ska man rapportera in hur många reklam det är kvar av varje. Plus att man ska packa reklamen som ska tillbaka på papperspåsar. Allt detta ska göras från torsdag eller fredag (beroende på när man får reklamen) - måndag.

Haha, nu vet ni någonting om mig också. Många har kallat mig bortskämd eftersom de trott att jag får allt betalt och att jag tar det för givet. Hade ni haft min barndom så hade nog ni förstått att det inte är så. Jag har däremot lärt mig värdet av pengar. Även om det inte alltid märks. Haha!

JAG ÄR TACKSAM FÖR DET JAG HAR!

Jaja, nu ska jag pallra mig ut och plocka in djuren för det är kaaaallt ute.

Eller, först måste jag ju se klart på Top Model.


Lyckligt lottade!

Vi som bor i Sverige är jävligt lyckligt lottade. Vi kan åka vart vi vill, när vi vill. Vi kan åka på semester utomlands. Människor som bor exempelvis i Turkiet eller i Marocko, dom är fast där dom är, dom kan aldrig besöka exempelvis Sverige. Varför man nu skulle vilja besöka Sverige, här finns inte mycket att se men det är annorlunda för dom eftersom det är en helt annan kultur. Om de vill besöka Sverige så måste de söka om att få lämna landet men då bara under en kort period. Det är flera sidor papper som ska fyllas i. Otroligt.

Dom har inte ett sånt fritt land som vi har i Sverige. I Turkiet finns det vissa städer som har väääldigt smutsiga gator och i Sverige klagar dom på kostnaderna att plocka bort tuggummin från gatorna.

Vi vet egentligen inte hur bra vi har det. Jag menar, vi blir sura och besvikna för vi inte får den där nya mobilen av våra föräldrar medan man i vissa länder inte ens kan betala för mat.

Vi tar på tok för mycket för givet. Tak över huvudet, mat, mobiler, allt! Vi är petiga i maten och äter inte allt eftersom vi inte tycker om det. Alltså. Världen är sjuk.

Jösses!

Det var tydligen bara en som skulle orka med ljudet. Haha och då bara i en kvart. Haha, då är jag inte omänsklig som började få hjärnskador efter 6 timmar. Fy tusan. Haha!

Aja, idag väckte mor min mig kvart i nio eftersom jag inte skulle sova bort hela dagen. "- Ut och ge hästarna mat!!" Aaah, ibland önskar jag att jag inte hade hästarna hemma så man fick sova ut litegranna någon gång. Haha, sen nu när jag satte mig vid datorn så var det nästa fel: "- Sitt för fan inte vid datorn hela dagen nu!" Någon som känner igen sig? Haha. Hua, jag ska inte vända på dygnet så som jag gjorde på det senaste lovet i alla fall. Det slutade inte så bra.. Men men..

Idag ska jag inte göra ett endaste dugg! Jag ska slå av mobilen så ingen får tag på mig för jag vill bara feta mig idag! Härligt! Det enda jag måste göra, är att köra in till byn och köpa lite majsbröd. Åååh, har ni inte testat det så testa det! Det är så underbart gott att jag nästan smäller av. Man slipper till och med ha pålägg på. Det säger allt.

Men hur ska jag ta mig till byn utan att behöva gå ut? För det blåser så in i! Hela min skalle höll på och fladdra iväg när jag gick ut med hästarna. Haha! Dom är bra roliga dom också.



Okej, dom är kanske inte roliga men jag är lättroad. Ingen annan del i hagen duger att rulla sig på. Neeej, alla slänger sig ner på dendär lilla fläcken direkt när dom kommer ut. Först tjockisponnyn, sen Kalinka och sist Hotten. Djur är bra konstiga dom. Samma visa varje morgon.

Nej, nu ska jag slänga mig i sängen och se lite Scooby Doo. Man får faktiskt vara liten ibland. Ska jag vara ärlig så köpte jag filmen på Ica häromdagen. HAHA! När jag var liten så hade mamma och jag Scooby Doo-dagar. Ni vet då Cartoon Network visade en heldag med Scooby Doo. Då satt vi och såg på det tillsammans och lät allt annat vara. Scoooby Dooby Doo, var är du?

image116


Todeloo!

Ljud!

Ett olidligt ljud ska jag dela med mig av nu. Vi hade gäster och som ni hör så pratar de i bakgrunden. Pratet var väl helt okej att höra. Men det knarrande ljudet, efter 3 timmar ville jag ta leksakstraktorn och slänga ut den genom fönstret, efter 6 timmar ville jag strypa barnet. Hahaha! Mina ungar ska verkligen ha ljudlösa leksaker. Det är en sak som är säker i alla fall. Ni som inte förstår, det är en leksakstraktor som låter! Fy tusan!

Lyssna och bedöm själv, hur länge hade ni stått ut med ljudet?



Irriterad

Just nu är jag sjuuukt irriterad. Varför kan jag visa senare så får ni avgöra om ni själva skulle vara irriterad som jag. Haha!

Hualigen vad jag är trött. Jag vill soooova men det går inte med gästerna i vardagsrummet. Inte heller med tanke på barnen som springer in på mitt rum non stop. Haha!

Hua, nu har ett barn poopat i blöjjan. Hoppas dom inte kommer in på mitt rum och ska byta blöja på sängen igen. Det gjorde de i augusti och det är inget som jag vill ska hända igen. Haha, jag bytte lakan mitt i natten och låg så långt ifrån blöjbytesplatsen som möjligt.

Nu låter det som att de är på väg att åka. Härligt, då kan man klä på sig en morgonrock och fisa runt i huset istället. Haha! Inte bokstavligt talat dårå.

Ont i magen har jag också. Jobbigt.

Aja, vi höres lite senare.

Ciaao!

Idag får vi gäster.

Jajamensan vi får gäster idag. Släkten kommer och ska äta lite sådära. Vi brukar ses på sommaren och på annandag jul. Haha, sen finns ett schema som bestämmer när man ska ha hand om det hela. Plus vilka som har hand om gravplatsen och lite sådära. Det är rätt så smart tycker jag dårå.

Idag så har jag städat rummet, parkerat om alla bilarna så gästernas bilar får plats, dukat bordet och kokat upp glöggen. Glögg är gotti värre.

Så snart ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa iordning migsjälv och borsta av vovven en extra gång.

Så här fint ser bordet ut nu:

image114

Det är rätt vanligt liksom. Det syns inte så bra på denna bild men det ligger typ silverkedjor och röda klockkedjor på borden för lite extra fint. Eller något sådant. Haha!

Sen ska jag vara glöggmästare. Haha, det blir väl trevligt. Eller nåt sånt. - Vill du ha lite glögg? Haha, jag kirrar det jag! Nu ska jag snart kasta ut katterna och sedan ska jag hoppa in i duschen. Yey, I really need the shower. Haha!

Todeloo!

Haha!

Sjuk teori här nudå.

Folk börjar önska varandra god jul och gott nytt år redan i november. Haha dom gör säkert bara så för dom hoppas att dom ska slippa se personen tills efter det. HAHA! Sen önskar dom god fortsättning, gott nytt år igen, grattis i förskott. Osv. Allt för att dom ska slippa det.

Man skickar hälsningar på mobilen via sms eller mms, då slipper dom snacka med oss! Haha!

Fan vilken tur att mobilerna finns egentligen, och kikaren. Då kan man unvika allihopa.

I'm sprung!

Det finns ingen bättre låt än denna. Lots of love.


Okej.

Nu har jag äntligen fått ordning på den hemska headern. Hur jag byter färg från den snorgula färgen och sätter tillbaka bakgrunden, det gör jag en annan dag för jag orkar inte jäklas med bloggen mer nu. Haha!

Hur man gör osv hittade jag här: http://designadinblogg.blogg.se

Gryyyymt bra blogg om man behöver hjälp med någonting, även om jag kanske inte har sånt tålamod att sitta och leta reda på allt och så men men.. Den bloggen lär komma väl till pass senare när jag ska ändra resten på bloggen.

Todeloo!

Aaaah!

Jag får damp på detta. Jag jobbar och håller på att försöka fixa min blogg så den blir finare men istället så går det åt helvete! Aaaah!

Lady!

Min kära vovve duschade jag ju som sagt idag. Plus att jag klippte henne.

En förebild:

image105


En under tiden bild:

image108


Ooooch två efterbilder på min pudding:

image109


image110


Syns rätt så dåligt på bilderna men hon är klippt rejält eftersom hon drar in metelånga pinnar in i huset. Haha!
Nu luktar hon gott värre också. Härligt!

Allt hår under magen är borta så nu slipper man kanske vakna i en koja av pinnar i sängen. HAHA!

Resa :(

Jag vill härifråååååån nu! Bort,bort,booooort så jag tror jag ska boka en resa till Istabul den 10 juuuni. Yeeey! Men bara vara där i 20 dagar eftersom jag måste jobba och träna hemma med hästen också. Haha. Resa dit och hem kostar 1936 kronor. Fan va skönt det skulle vara. Plus att man kan boka ett tåg så man kommer till Stockholm lagom till att flyget går. Det blir en fruktansvärt jobbig dag med att resa överallt men det skulle det fan vara värt.

Bara komma ifrån allt och alla som finns runtomkring mig och komma lååååångt bort där man nätt och jämt kan bli kontaktad. Fy tusan vad underbart det skulle vara. Inte illa menat mot de som jag känner eller så men bara få vara för sig själv ett tag, slippa allt tjat och gnat från allihopa och vara med andra som man inte träffat på jättelänge. That would be wonderful.

image106

Jag ångrade mig nu. Jag vill vara borta en hel månad. Det kostar lika mycket. Wonderful.

image107

YEEY!

Nu slipper vi julen till nästa år! Härligt värre.


Jag fick lite allt möjligt jag. Kastrullset, tillbehör till kastrullsetet (ett extra set med slevar, stekspadar och sånt), en kokbok, kläder, pengar, plånbok och en samlartomte.

image102

Jag får en samlartomte varje år, till ingen nytta egentligen. Nog för att de är värda en massa pengar  och värdet ökar men vad ska jag med dom till liksom?

Sen måste jag köpa ett minneskort och ett skyddsfodral till kameran så inte min Sture går sönder och blir rispig plus att jag får trycka massor på honom då. Haha!

Jag är rätt nöjd så eftersom julen egentligen inte handlar om presenter. Haha! Fjantigt men sant. Allt pekade på att släkten ville att jag skulle flytta hemifrån. HAHA! Härligt värre. Betala en lägenhet ni så flyttar jag på direkten!

Visst, julen handlar inte om presenter men dendär dvd-boxen med Sex and the city, den ville jag så gärna ha. Men den fick jag inte. Buhu!

image104
Pengar fick jag eftersom jag håller på och sparar pengar till en laptop. Laptopen kan vara bra att ha sedan när jag börjar plugga i Kristianstad. Om jag nu kommer in, rättare sagt. Då kan man plugga på bussen när man åker. Slå två flugor i en smäll liksom.

Men om det inte fungerar att pendla så måste jag nog bo där, hur det går med hästarna då har jag ingen aning om. Förmodligen så får jag hyra in Hotten någonstans och ha Kalinka och Skrålle hemma. Aja, den dagen, den sorgen.

Idag så har jag hunnit med och duscha vovven. Jag väntar på att hon ska torka nu så jag kan klippa och frisera henne litegranna. Klippa klor, päls och så vidare. Just nu ser hon ut som en luffare. Haha!

image105

Aja, nu ska jag gå och släppa ut hästarna och sen får jag väl hitta på något annat. Imorn får vi ju gäster så det gäller att se så upptagen ut som möjligt idag så man slipper hjälpa till med en massa skit. Haha!

Todeloo!

GOOD JUL!

Eller något liknande. Haha.

Dagen började med huvudvärk och slutar säkert i skit.

Som vanligt med andra ord.

Vi ska till Maggan och Rolle och käka för att sedan öppna julklappar. Yey! Jag känner mig inte så lockad eftersom jag fortfarande mår botten pga magsjukan. Tror att det är Bifolak som gör att jag mår så illa som jag gör. (Bilolak är en medicin som bekämpar och skyddar mot maginfluensa eller ngt liknande) Jag har tagit den många dagar nu och jag tror att det är det som gör att det inte bryter ut ordentligt. Jag tror att jag kanske ska sluta ta dom nu och låta magsjukan bryta ut så jag slipper må illa mer.

Sjukt jobbigt.

Hoppas du har kul i Finland min lilla gulleplutt.

God jul allihopa. Vi hörs kanske ikväll, eller imorgon.

Ohoj!

Nu har jag suttit i närmare en timme med min blogg för att försöka lista ut hur man fixar in en header och för att ändra bakgrunden. Jag ändrade den för ett tag sen men som ni ser så blir det en massa småbilder istället för en stor vilket är rätt tråkigt. Jag önskar att jag kunde datorer och bloggen mer än jag kan men jag är ju rätt så dum så jag vet tyvärr inte hur man gör.

Så om ni vet någon som är bra på bloggar eller så, tipsa mig isåfall så jag också kan få en såndära störtläcker, skitsnygg blogg!

Åååh som jag längtar till fjärde One Tree Hill dvd-boxen kommer ut. Tror att den skulle släppas den 8 januari så jag har bokat den på http://cdon.com Häääärligt. Jag älskar verkligen den serien så jag hoppas verkligen inte att dom lägger ner den. Dåååå protesterar jag minsann. Haha. Närå. Så illa är det inte.

På tal om dvd-box. Jag köpte Grinchenfilmen idag när jag var in en sväng på Ica. Dom sålde sånadära billiga filmer och jag kollade lite sådär som man är tvungen att göra ibland. Såg bland annat Carola. Hualigen.. Men precis när jag skulle pallra mig iväg så glimtade Grinchenfilmen till och jag hittade honom. My darling <3. Haha. Jag älskar verkligen den filmen. Ni som inte har sett den kan ju kolla på klippet som finns inlagt i ett tidigare inlägg idag. Så fruktansvärt roligt. Tiiick tack, tiiick tack, counting down the christmas-clock! Old, young, big, small.. Roooooooar! Hahaha! Skrattar lika mycket varje gång jag ser det.

Näähh, nu ska jag pallra mig ut i köket och käka lite gröt med de andra och sen ska vi se filmen Julfritt som går på trean ikväll. På ett sätt är det bra att inte morfar är här, för då slipper man se på uppesittarkvällen med Bingolotto. Meeen jag saknar honom! Och hans gröna, slemmiga, bolliga godisar.

Todeloo!

Loka smultron..

I våras när jag tog tag i mitt liv och började motionera och dra ner på allt, helt enkelt banta så slutade jag dricka läsk så då fanns ju detdära underbara mineralvattnet som stöd för mig och det mineralvattnet har jag varit grymt beroende av hela året. Det blev så illa att jag var tvungen att tagga ner på det också eftersom jag drack ungefär en flaska om dagen vilket jag snabbt räknade ut, blev cirka 70 kronor i veckan, 280 spänn i månaden. Så då gick jag ner till att dricka en flaska i veckan och det fungerade superbra.

Men nu när det är jul så har jag köpt hem två flaskor. Wonderful!

image100


KÄRLEK!

Jag hittade riktigt snygga lampor på på http://www.josefssons.se som jag blev helt dökär i. Det skulle passa perfekt på rummet med tanke på bordern som finns i rummet här. Åååh, såna mönster som jag tycker om och allt. Fyyyytusan vad det kliar i "villha"-fingrarna. Jag måste prata med mami om det. Två stycken skulle vara sjukt nice att ha i fönstret. Haha eller en räcker kanske men ändå. Jag ska ju snart flytta hemifrån förhoppningsvis så då vore det underbart att ha mer saker fixade redan innan man flyttar..

image99

Lampan finns i svart, vitt och brunt men jag tyckte att den bruna här var snyggast. Oooh, jag vill ha!

Aaaah!

Min tomte! Min stackars tomte! Någon har tagit en tugga på min tomte och jag gissar nästan på att det är Fiddeliten som har gjort det. Moaaah.. Min stackars tomte! Han har ingen mössa kvar snart juu! Så nu har min stackars tomte fått flytta från köket och in på mitt rum istället. Stackarn!

image98

GRINCHEN!

Om du missat att Grinchen är på tv, så slå bums över till femman för där är han minsann. Haha även om den är på svenska och den versionen inte är lika bra så är han där i alla fall. Haha. Favoritscenen är när han sjunger här i början. HAHA!


Uppe med tuppen!

Stört att man inte kan sova länge när man är ledig. Nej då vaknar man självklart vid sjutiden, pigg som en lärka och redo för att ta itu med dagen. När man går i skolan så får man slita sig ifrån kudden för att ens komma upp ur sängen. Haha det är nästan så att man får ta sats och kasta sig ur sängen på morgonen för att ta sig upp. Haha!

Idag har jag städat ur stallet ordentligt och nu är jag inne och hade tänkt att städa rummet lite. Det känns säkrast med tanke på att vi får främmande på onsdag. Haha. På tisdag ska jag duscha och klippa hunden. Oh yes, hundfrisören Linda, det är jag det.

Nu ska jag städa lite. Roligt värre. Yeey!

Ajajaj

Om man har magsjuka och mår illa, då är det ingen bra idé att spela något spel där det är en massa saker som rör sig. Bara ett litet tips från mig såhära på lördagskvällen.

Nu ska jag krypa ner i sängen..

Det verkar som att alla är helt upptagna idag men ändå gör dom ingenting. Aja. Någonting gör dom säkert.

Jag klädde mamis gran tidigare idag.. Plus att jag la dit julklapparna. Haha, meeen.. Det var för få.. Haha!

image96


Sen var jag på Bo Ohlsson idag i Tomelilla som jag berättade tidigare och där stod tomtegänget och spelade musik som vanligt. Haha, jag petade på en tomte som satt på en motorcykel. Hahaha då flög han igång och började skumpa runt på motorcykeln och låta en massa. Haha, jag blev jääääättterädd. Haha, alla bara kollade på mig för jag röck till rejält. Vem trodde att en tomte skulle gå igång på att man petade han på foten?

image97
Gooodnatt och sov gott allihopa!

Sims 2..

Nu ska jag vara lite nööördig och sätta igång mitt Sims 2-spel för jag är trötter på allt annat. Jag är trött på att vara sjuk också. Magsjuka 2 ggr inom loppet av 2 månader. Det är inte illa pinkat inte..

image95

08-nummer!

Haha idag efter mami och jag varit i Tomelilla så ringde det på min mobil. Jag var måttligt irriterad men svarade ändå. Såg att det var ett 08-nummer så jag blev ju lite nyfiken över vem det var.

Som jag berättade igår så la jag ju in en annons om att jag kan arbeta och lite sådära. Som barnvakt eller som djurvakt. Haha så ringer det en tjej från Stockholm som har en vän i Båstad som har en vovve som behöver akut hundvakt. Jaha, tänkte jag. Det är ju en bit härifrån. Hunden skulle i sådana fall förmodligen komma till mig idag och vara här i fyra dagar. Haha. Jag sa att jag måste prata med min mami först om det så hon skulle ringa upp en halvtimme senare..

Mami och jag kom överrens att eftersom det var så brådskande så kunde jag passa vovven. Extra money tänkte jag liksom.. Men sen så hade dom hittat en granne som tyckte synd om Båstadsbon som skulle passa vovven. Haha. Tur i oturen var det kanske för annars hade jag blivit tvungen att städa rummet. Hualigen..

Men det är kul att man får svar så pass fort ändå, jag menar.. Jag satte in annonsen igår och det betyder ju att de redan sett den. Yey! Har jag tur får jag kanske något extrajobb senare. Håll en tumme för mig!

Jag passar ju redan tre barn som är syskon men det skulle vara härligt med ännu mer extrapengar som man kan spara till något härligt.


Året 2007.

Snart är år 2007 slut så då hittade jag en sånhär rolig grejj på Maddes bilddagbok som jag tänkte göra.

Sammanfattning av 2007

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag hade bättre närvaro än någonsin i skolan!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Ja, det gjorde jag. Ett tag.. Haha!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, tre stycken till och med. Jenny, Henrik och Jakup.

4. Dog någon som stod dig nära?
Ja, tyvärr. Och jag hoppas att du vilar i frid gumman <3

5. Vilka länder besökte du?
Danmark, Tyskland.

6. Är det något du saknat år 2007 som du vill ha år 2008?
Utlandsresa, en miljon på kontot och massa tävlingar.

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
25 februari, 10 juli.

8. Vad var din största framgång 2007?
Jag tog itu med mitt liv lite mera.

9. Största misstaget?
Onödiga bråk som blivit på tok för stora.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Haha ryggskott, magsjuka x2, sönderstampad fot.

11. Bästa köpet?
Körlektioner?

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, hur otroligt det än låter. Plus hästsaker. Täcken osv.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Självklart när min morfar kommer och hälsar på. Då blir jag otroligt glad.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Storm, Rise up och On top of you.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Alla säger gladare så jag chansar också på gladare.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Haha fortsatt med träningen som jag höll på med.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Suttit vid datorn och tv:n.

18. Hur ska du tillbringa julen?
Haha, hemma!

19. Blev du kär i år?
Jo, det blev jag. Christian <3.

20. Hur många one night stands?
Inte ett enda!

21. Favoritprogram på TV?
Navy CIS, Top Model, Ugly Betty och Desperate Housewives..

23. Bästa boken du läste i år?
Jag har inte läst någon. Haha!

24. Största musikaliska upptäckten?
Att man inte ska bränna en MCR-skiva och ha i bilen när Ida är i närheten!

25. Något du önskade dig och fick?
Ja, men det visade sig vara ett stort misstag.

26. Något du önskade dig men inte fick?
Samma som ovanstående.

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Jag var hemma, vi bjöd på lite tårta. Christian var här också och sen tog vi det mest lugnt. 1 maj liksom, röd dag och då är allt stängt.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Att vännen fortfarande var kvar i livet <3

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Haha, jag har ingen stil!

31. Vad fick dig att må bra?
Att ha en underbar familj <3

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
ENRIQUE IGLESIAS och TARKAN FFS! <3<3<3

33. Vem saknade du?
Morfar.

34. De bästa nya människorna du lärde känna?
Haha, Ahmet, Willy, Jakup, Emmah och Cecilia.


Jobb och tävling!

Jag la in en jobbansökan på Grannar idag. Jag hoppas verkligen att någon nappar så jag kan få lite extrapengar. Jag får ju ändå lite extrapengar i januari men jag vill ha meeeer. Haha! Jag måste spara alla dom pengarna nu också så.

För några dagar sedan fick jag ett sms från VR där de skrev att jag vunnit en tävling. Man skulle skicka in rim på olika julklappar som man kunde vinna. Så jag har antingen vunnit en parfym eller en plånbok. Det vara bara dom två julklapparna jag skickade in på så det blir en liten överraskning att se vad det blir. Jag hade ju hoppats på att jag skulle fått det innan jul men det fick jag ju tyvärr inte dådå. Men det går nog bra ändå.

Imorgon måste jag nog försöka röja upp på rummet lite också om jag klarar att böja mig utan att låta min mat komma upp. Det återstår att se.

Jag vill ha en massa DVD-boxar nu! Jag vill ha alla Vänner-boxarna, Sex and the city, Lost, Desperate Housewives, Beverly Hills, Fotbollsfruar och Gilmore Girls. Sen vill jag ha den fjärde dvd-boxen med One Tree Hill när den kommer ut. Lalala..

Haha en sann tv-nörd, jo minsann. Det är jag!

Justeja.

Jag skulle ju lägga ut Olivias ben här så ni fick se sån taskig humor vi hade på tåget påväg till Malmö. Så här kommer videon så ladda upp med lite red bull så ni inte somnar nu. Så hon jobbar på med det ena benet och sen så bytte hon ben för att det kanske gick men det slutade med att hon väckte killen bredvid sig istället.


Shopping.

Uscha, jag har internetshoppat idag igen. Det är fan farligt att göra det så nu ska jag spärra Ellos, Josefssons, Nelly och allt annat som jag är inne och shoppar runt på. Haha. Men ändå. Jag fick bra mycket för pengarna som jag kommer behöva hosta upp.

2 par skor.
1 långpolo.
3 par linnen.
1 boxningslinne.
1 topp.
1 tankini.

image93


Jag köpte två likadana skor eftersom dom var på rea och då var jag rädd att dom skulle ta slut. Haha. Sen får jag se vilken av dom som är snyggast irl så får jag skicka tillbaka det andra paret då. Haha, inte min typ av skor men något snyggt ska väl jag också kunna ha till sommaren när jag ska utomlands.

Den lila långpolon har jag redan i blått men den är så grymt skön att jag vill ha en i lila också.

Så helt onödigt var det kanske inte ändå. Allt gick på 789,50 så det gäller att passa på när det är rea på sakerna som man vill ha. Turligt att allt som jag ville ha fanns. Nästan i alla fall. Tre tröjjor som jag var helt kär i, var tyvärr slut så dom fick jag ju inte dårå.

Så goodbye my friends..

image94
Jag var helt kär i den vita och den röda men allra mest den vita. Buhu!

Passa på du också nu när det är rea! http://www.josefssons.se

Present!

Jag fick en present av min APU-plats idag eftersom det var min sista dag där.

Jag fick natuuuuurgodis eftersom jag sagt hur mycket jag tycker om det. Så nu har jag gottigotti när jag blir bättre från magsjukan som jag dragit på mig.. Bööh.

image90


Jag öppnade också presenten som jag fått av bejb idag.. JAG HAR FÅTT ONE TREE HILLS SÄSONGER 1-3. Fatta så häääärligt. THAANKS! <3

image92

Irriterad på bilen!

Jag är gryyymt irriterad på bilen. Innan så fick jag varningsmeddelanden. Nu börjar den ge mig varningsmeddelanden för Danmark också. Jag är ju förfan inte där heller! Aaaah! Var stänger man av skiten?

Sen borde det finnas gradlampor på bromsarna. Typ om man bromsar håååårt så lyser ännu en lampa och om man bara småbromsar lite så lyser inte den lampan.

Jag ska bli uppfinnare!

Jag "dödade" ett djur!

Haha, dom skickade hem mig tidigare från APU:n eftersom jag inte alls mådde bra.

Så när jag körde till Hammenhög från Smedstorp så kom en fasanhöna och kutade över vägen. Jag hade en bil bakom så jag kunde inte direkt tvärnita om jag ville det. Jag hörde ett högt BOOM och såg sedan hur fjädrarna yrde runt så jag saktade in och stannade vid en vägskylt cirka 100 meter bortanför. Varningsblinkers och allt. Bilarna bara yrde förbi, jag tycker ju att bilen bakom i alla fall hade kunnat stanna för att vara snäll.

Jag såg en fasantupp som kraxade runt och såg riktigt arg ut men sedan sprang han iväg så jag gick bort mot fågelplatsen.. Så ser jag hur den stackars hönan kravlar runt litegranna. Fladdrar med vingarna men kan inte röra benen. De var helt av, det såg jag direkt. Hemskt, kan man ringa till 112 för en fågel liksom? Jag var osäker så jag ringde till mor min och hon ringde vidare men innan hon hann ringa tillbaka så stannade en man med lastbil och han hjälpte mig med ett hjärnrör om man säger så. My hero! Fågeln slapp lida i alla fall. Sen visade mannen mig hur hela rumpfjädrarna var av och hur ett ben nästan var lös från kroppen. Uscha. Förlåt fågeln. May you rest in peace. Dom säger ju att fasaner lever med samma partner hela sitt liv så jag tycker synd om den stackars tuppen..

Mannen brukade jaga på fritiden så han tyckte det var bra att jag stannade och ringde efter hjälp eftersom det är otroligt många djur som blir påkörda som får lida för att människorna lämnar dom att självdö. Så nu ska jag lägga in ett järnrör i min bil så jag klarar mig själv nästa gång! Gör det du med, tänk själv på om du vill ligga kvar i ett dike och lida tills du självdör.. Hjälp djuret istället, det är det bästa man kan göra eftersom de oftast inte klarar sig efter en sådan olycka. Även om det "bara" var en fasan som jag körde på så är det ändå ett liv liksom.

En sak förstår jag verkligen inte. När man tar körkort står det att man bara får bromsa för älgar om man har en bil bakom eftersom det annars är fara för bilisterna. Men är det då rätt att ett oskyldigt djur ska behöva dö? Jag menar, de har ju ingen annanstans att ta vägen eftersom vägarna finns överallt. Kanske är det bättre att en människa får som inte kan hålla avstånden till bilen framför?

Jag förstår verkligen inte. Liv som liv liksom. Ett djur har ju även de ett liv. Sen om man tänker vidare så ska det komma ut en jägare och skjuta det stackars djuret så det slipper lida. Visst det är väl rätt men tänk våra tama djur, när de blir sjuka så ska de få somna in med hjälp av medicin för annars är det djurplågeri.. Varför får då inte människor också kunna få medicin så de slipper lida? Om vi är riktigt sjuka, vi kan inte ens be om att få somna in på det sättet utan vi måste lida tills livet rinner ur oss istället.

Jag förstår bara inte!


Maaagsjuka!

Idag hade jag en extradag på förskolan eftersom jag varit sjuk. Så kommer jag till förskolan och magsjukan börjar gå där. En pojke blev hemskickad för han k... på dagis. Hans syster var redan hemma och sjuk. En annan mamma ringde och sa att hon fått vinterkräksjukan och att farfar skulle hämta barnet. Aaah, jag mår illa som fasen. Springer på toa stup i ett och ska ha en hink på rummet. Alla håller sig undan för jag mår grymt dåligt. Jag ska gå och lägga mig nu. Det är lika bra för annars så vet jag inte vad som händer med mitt tangentbord.

Vi höres imorn!

Julklapp!

Oh yes, jag fick en julklapp av Elin idag. Kolla så härligt den är! Den i mitten är min, den till vänster är Olivias och Idas är till höger. Kolla så elak han ser ut. Hahaha! Tack darling!

image88

Jag åkte även till Ystad en extra gång idag eftersom moster skickat ner ett paket till oss via bussgods så då hämtade jag det. Goodie, I must have been a good girl this year bcz she sent me loooots of presents. Haha! Härligt det. Synd bara att jag är bäst på att gissa vad jag ska få för någonting. Har räknat ut att jag får en bok, en samlartomte, refillkort och lotter. Sen är det två presenter som jag inte kan lista ut vad det är. Men jag får se det imorn! Olala!

Hon skickade som vanligt med chokladtomtar också. Yey!

image89
Jag borde satsa på att bli bilmekaniker jag. Haha, jag kunde byta bägge halvljuslamporna helt själv. Fyfaaan vad jag är braaa!

Bilkrock på nära håll!

Jag har äntligen looov nu. Yey, inga tidiga mornar på ett tag.. Ja justeja.. Jag har praktik på torsdag och fredag. Börjar halv sju på mornarna och slutar halv två så det blir härligt.

Idag såg jag en bilkrock på väldigt nära håll. Typ 4 meters håll om man säger så. När man är påväg hem till oss från Ystad så finns det en smal bro. Man kan mötas på denna bro men det blir grymt trångt. Därför brukar de flesta som bor här, stanna om man får möte som är närmare bron än vad man själv är.

På vägen hem idag så hade jag en bil framför mig som inte verkade känna till hur vägen gick så jag höll mig en bit bakom honom... Tur var väl det. Jag såg att en lastbil var påväg över bron så jag stannade. Bilen framför fortsatte.. Och hann cirka 2 meter på bron innan föraren insåg att det skulle gå åt helskotta. Så han stannade eftersom lastbilen stod precis där han stannade. Haha så skulle han backa. För det första tog det 10 minuter för honom att inse att han måste backa. Sen när han backat klart så stannade bilen och lastbilen började köra. Haha, då rullade bilen fram och körde rakt in i lastbilen. HAHAHA. Som jag satt och skrattade.
 
Inte för att det var en riktig krock eller så men det vara bara så kul. Jag brukar möta den lastbilen varje morgon när jag kör till skolan fast då kör han hem mot oss. Haha så vi hejjade som vanligt och han bara skrattade och ruskade på huvudet. Jag gissar på att han tänkte: "TURIST!" Haha!

Det tyckte jag var lite roligt sådära.

Yeey!

Idag var vi i Malmö som sagt med skolan för att hälsa på i moskén. Trevligt värre. Olivia var rätt så trött i blåsan efter att vi vandrat hela vägen. Jag också för den delen. På tåget hade hon lite problem med benen också. Haha. Hon kunde inte lägga upp benen utan att stöta i killen som satt mittemot som sov. Hahaha. Herregud som jag skrattade. Lättroad.. Ni kan få se en film på det imorgon. Hahaha.

image82

Efter att vi kom tillbaka till Ystad så gick jag och köpte det nyaste numret av SOLO som kom ut idag. Efter det så körde jag till Lund för att hämta mami på sjukhuset. Hahaha. Det krävdes tre försök för att hitta rätt. Första försöket, så missade jag sjukhusinfarten totalt. Dåligt skyltat med små bokstäver.. Andra försöket så körde jag förbi själva sjukhuset och var påväg till förlossningen. Och den tredje försöket så såg jag mor min men råkade köra förbi så det var bara att vända om igen och rulla in vid sjukhuset. Hahaha. Så det krävdes 4 försök till och med. Haha. Snacka om att vara lost.

Vi åkte till Löddeköpinge och handlade lite på CenterSyd. Jag köpte två par nya jeans eftersom jag inte har några alls nu när de jag har är trasiga. Sen köpte jag en ny plånbok. Eller rättare sagt, mami betalade allt och jag pekade. Haha!

Nu är jag hemma och ser på 2½ men. Sen blir det väl Joey och Vänner som vanligt. Ugly Betty blir det också om jag orkar vara vaken. Tidig morgon imorn också tyvärr..

Ha det bra så hörs vi imorgon. Take care och dröm sött.

IMORN HAR JAG LOOOOV!

Tisdag?

Nu är det redan tisdag vilket innebär att det är dubbla avsnitt av Ugly Betty ikväll. Jag får se om jag orkar se det eller om jag knyter mig tidigt ikväll också. Haha. Igår gick jag ju och la mig vid halv nio-tiden.. I feel old.

Imorn är sista dagen i skolan och sen är det loooooov. Gosh, jag längtar efter att få sova ut riktigt. Det känns som att oavsett hur mycket man sover så blir man ändå inte piggare. Men det hör väl kanske till årstiden.. Eller nåt sånt. Jag får inte sova ut förrän på lördag och då lär jag väl bara få sova till halv nio som vanligt för sedan så måste man upp enligt mami. Jag tror aldrig någonsin hon varit 18 år om jag ska vara ärlig.. "Sov inte bort hela dagen!"

Idag har jag redan hunnit med massor. Har tvättat en maskin, plockat ur diskmaskinen, matat hästarna och jobbat. Haha. Justeja. Jag har jobbat. Som ni kanske vet så passar jag ju barn på mornarna. 3 stycken är dom. Full fart. Jag börjar vid halv fem eller vid fem för att sedan sluta vid sju eller halv åtta. Yey! Dåliga tider, lite betalt, bråkiga ungar men ändå ställer jag upp för dom eftersom dom är så himla härliga när dom är snälla. Men när dom bråkar rejält så har jag bara lust att blåsa av mig skallen med ett hagelgevär. Haha! Men det är väl normalt hoppas jag..

Jag tycker designen på min blogg är trist och det tycker nog ni med men eftersom jag inte är så haj på hur man fixar till den så den blir snyggare så får den se ut så här tills jag kommit på hur man fixar det. Haha. Just be patience.

Jag börjar klockan nio idag med en tågresa till Malmö för sedan ska vi till moskén med skolan. Det blir nog najs värre. Jag och Ollebollen together i Malmö. Haha. Det blir nog toppenbra! Så länge vi inte tappar bort gruppen för då virrar vi nog bort oss.

Jag fick peningar idag från barnens pappa så nu kan jag handla lite också. Om jag nu vill handla någonting när mami och jag ska åka och handla litegranna. Haha, det är kanske lättast att låta mami betala allt ändå.. Jag menar, gratis är gott.

image81
Ciao!

Kvällen..

Nu är det dags för mig att göra kväll. Jag ska vara på plats imorgon halv fem hos barnen så då gäller det att vara alert och pigg och kry..

Sen ska jag till Malmö och moskén med skolan och efter det ska jag till mami i Lund och hämta henne från sjukhuset plus att vi ska åka och handla lite på antingen NovaLund eller på CenterSyd eftersom jag behöver nya byxor.. Att jag lagade brallorna idag dög tydligen inte. HAHA!

Jag pratade med mami i runt 20 minuter så hon berättade allt som de gjort och hur oroligt hon varit inatt.. Hon hade tydligen inte sovit något och hon tänkte tydligen ta sin väska och rymma därifrån vid tvåtiden inatt.. Haha. Stackarn. Men allt hade som tur var gått bra och hon hade fått haft en blöja under sig eftersom läkarna inte tar några risker om man säger så. Min kära mami i blöjja. Haha, det hade kunnat bli ett fint grattiskort när hon fyller 50.
Jaja.. Nu ska jag kolla hennes företagsmejl för att se om det är några beställningar som ligger och väntar för då måste jag ut och plocka fram det som ska skickas imorn.. Yey!

Men men.. Vi höres imorn allihopa. Kul att det är så många nya som hittat hit. Det skulle vara mer kul om jag fick lite mer kommentarer. Haha just nu så verkar det som att det mestadels är snokare som är inne och checkar läget på min blogg. Haha.

Natti.

image80

Rädsla..

Det är nog den allra värsta känslan som finns. Senast jag kände rädsla var idag. Då kände jag rädslan att förlora någon som står mig nära, min egen mami.. Hon vet nog inte hur orolig jag var över att hon skulle till sjukhuset.. Det är kanske lika bra det för att visa sig rädd och sårbar är kanske inte en bra sak? Eller är det det?

Andra saker som jag är rädda för, förutom att förlora någon som står mig nära är.. Inget egentligen. Jag är inte rädd för någonting. Jag är rädd för att jag ska bli mördad av någonbli dödssjuk, såra någon eller skada någon men annars är jag inte rädd för någonting. Är jag onormal då? Det är min stora fråga till mig själv idag.

Jag är inte rädd för att störta med ett flygplan, jag är inte rädd för höjder, jag är inte rädd för mörker och jag är inte rädd för småkryp. Jag är kanske en kille i en tjejkropp?

Rädslan är att bli kvar helt ensam, utan någon alls.

image79

Flitig flicka.

Jo idag har jag varit flitig värre ska ni veta..

Efter skolan så åkte jag till ICA och handlade plus att jag postade en julklapp.

När jag sedan kom hem från en totalt värdelös skoldag så gick jag raka vägen in och bakade tills på fredag. Jag ska ju som sagt ha min sista APU-dag då så det är ju nice om man kan bjuda på någonting till barnen och de vuxna.. Haha, jag brände massor med choklad så diskmaskinen blev proppfull som jag även var duktig och plockade ur samt satte in all disk som stod på diskbänken.

Kolla sån mumma barnen ska få. Dom kommer nog bli smällfeta nu.

image78
(Det är sånadära chokladmuffar med ris i. Typ som rischoklad i muffinformar.)


Efter att ha bakat och sådär så pallrade jag mig ut i stallet och mockade. Gick sedan ut och lagade hagen som gått sönder. Haha, måttligt besviken Kalinka blev när hon inte fick komma in i stallet. Men efter jag lagat hagen så fick de små djuren komma in..

Efter det så gick jag in och plockade ur tvättmaskinen som jag satte igång innan jag åkte till skolan och sedan lagade jag mat. Duktig flicka jag känner mig idag.

Allt gick bra med mami men jag vet inte så mycket än eftersom hon var väldigt trött efter allt. Hon var ju tvungen att vara vaken när de höll på..

Jag skrev att det var en värdelös dag i skolan och det var det eftersom vi inte hade en endaste lektion. Så det kändes lagom lönt att åka dit.. Men det var trevligt att träffa allihopa igen även om Madde försvann rätt så snabbt..

Det enda vettiga var att jag hade utvecklingssamtal med min mentor. Hahaha. Han förstod sig inte på mina betyg för fem öre. HAHAHA! Men men. Det gör inte jag heller. Jag pratade så mycket på utvecklingssamtalet så han sa stopp och sedan bestämde han att vi skulle ha ett till utvecklingssamtal direkt efter jul eftersom jag hade så mycket att säga. Hahaha!

Nu tänkte jag skriva lite mer på nåt arbete som jag inte är riktigt nöjd med..

Hejhopp sålänge.

Goodmorgon!

Eller aa, jag har ju varit vaken sedan fyra så det är snart god middag för min del. Hoppas allt är bra med er därute för med mig är det väl så bra det kan bli med tanke på omständigheterna.


Jag passade barn i morse så det var fullt upp på morgonen.. Bråk och tjafs är jag van vid nu men jag tycker det är synd att den äldste testar på så mycket när man inte passat dom på ett tag.. Men det är väl så det är. E är äldst, K är i mitten och L är minst.. Så bråkade E och K medan L sov så jag sa till dom att om dom skulle bråka så fick dom pallra sig in på sitt rum och bråka så de inte väckte L... Dom slutade bråka men gick in på rummet och lekte lite. Sen kom dom ut igen och då sa K: - Vi ska inte bråka mer nu. E (som är sex) började bråka lite igen så sa K (som är tre): - Nej E! Vi skulle inte bråka. Sluta nu. Dom små liven är för kära. HAHAHA


Hästarna är ute och jag har börjat baka lite tills på fredag då jag ska bjuda på lite gotti till barnen på förskolan som hejdå. Det känns tungt att lämna dom nu.. Haha, när jag kom hem så hade jag två val:
1. Gå och sov till halv elva.
2. Sätt dig och renskriv samhället.

Haha, så nu sitter jag här och renskriver litegranna.. Tråkigt värre men det måste ju göras så jag kan lämna in det idag så slipper jag dra runt på det imorgon..

Usch, nu är det bara en timme kvar innan mamma rullar in på undersökning/operation. Ahua. My thoughts will be with her today..

Min vovve ligger och snarkar i min säng just nu. Jag skulle också vilja ligga och sussa lite.. Mmmm..


image77
Bilden är från i somras och har nada med texten att göra.

Men det är ju skola idag för första gången på sju veckor så det kommer bli kul att träffa allihopa igen. Men vi får säkert en massa läxor. Det skulle inte förvåna mig.. Jag som redan ligger efter. Jag får ta ett ryck nu över jul och studa skallen av mig.. Som om jag skulle ha nåt i den. HAHA!

Jaja, vi hörs väl senare. Ha det fint så länge.

Pling plong långkalsong

HAHAHA!

Jag kommer bli ihjälslagen för detta nu men wtf. Jag måste visa!

Derya hade köpt en kostym. Hahaha. Så fick jag en bild. HAHAHA! Kolla så lik Darin han är på den bilden! HAHAH! Annars är han inte lik honom men liksom. Den bilden. HAHAHAHA


image75image72
            Darin?                                                              Derya?

FÖRLÅT.. Men jag var tvungen..

Jag vet inte..

..jag känner mig tom. Jag är orolig. Jag är ledsen. Jag vet inte vad jag är. Det känns som om allt faller samman..

Det är så mycket känslor på gång nu. Jag vet inte varför och jag vet inte ens vad det är för känslor men jag är helt klart fucked up för tillfället.

Goooodermorgon!

Aaah, eller god middag eller något liknande. Jag vaknade redan vid sjutiden av att mamma sprang runt en massa uppe på övervåningen och ni som har vart hemma hos mig vet att taket ovanför mitt rum knakar en del.. Hualiigen ja.. Så jag låg i sängen och myste fram till åtta och sen fortsatte jag att se filmen som jag började se igår..

Igår kväll så blev det en riktig slappkväll eftersom jag såg på en och en halv film och hade ont i magen.. Happy Feet och På smällen blev det dårå.

Hittills idag så har jag käkat lite frukost, varit ute i stallet och mockat. Plockat ut hästarna har jag också gjort. Plus att jag longerade min kära Tott lite. Busig värre var han om man säger så. Men det är väl så det är när han har vilat plus att det börjar bli kallare ute. Han hoppade rakt upp i luften två gånger. Haha. Busen min.

Vid halv fem-tiden idag så ska mami åka in till sjukhuset i Lund. Jag tror jag ska följa med och lämna henne där. Man vet ju aldrig, går något snett så får man kanske inte träffa henne mer sen.. Men jag ska försöka tänka positvt.. Om det nu går. Så vi ska äta ute idag också eftersom hon ska vara på sjukhuset senast klockan sju..

Men jag hoppas att hon får komma hem på tisdag eller onsdag som det är sagt för då ska vi åka till NovaLund och julshoppa lite. Hahaha, om jag ändå hade pengar så jag kunde shoppa så vore det wonderful.. Jag får hoppas att jag får lite pengar i veckan när jag ska passa barn på mornarna.. Ska försöka föra över lite tankar till pappan så jag får peningar. Haha! Jag har seriöst 18 kronor på mitt konto nu. Hahaha. Snacka pinsamt egentligen, och halva månaden har nästan inte ens gått.. Jaja, det löser sig väl..

Btw, Bosson har gått och snyggat till sig rejält! Checka in honom vetja. Lalala, nog för han är rätt så mycket äldre än mig men ändå..

image71

Nu ska jag gå och studa lite. Hej så länge!

Haha!

Förra veckan tror jag det var, så laddade jag upp ett klipp med två olika danser. Jag har hittat en remix som bara är på puddingen. Aah. Idag laddar jag bara massa filmer men wtf, det är helg och jag pluggar så då har man inte så mycket tid att skriva. Haha!

Enjoy watching my man!


Sparkar sig själv i... jaa..



Jag var tvungen att lägga ut denna också som Marcus skickade till mig. Hur fan? Varför? Aah. Killar är bra korkade. Det har ni bevis på här.

Denna är klockren också. Spiderpig, spiderpiiig. HAHAHA!


BLOOOND!

Hahaha. I though Europe WAS a country! Hungry? I've heard of Turkey but Hungry? Hahaha. HUNGARY!

HAHAHAHAHA

Snacka blond!


Godmorgon!

Idag är det lördag och sooolen skiiiner. Aaah underbart skönt. Det var dock inte så varmt.. Jag har fönstret öppen och sitter och pluggar lite eftersom mami kom och väckte mig halv nio i morse och frågade om jag ville ha frukost.

Hon åker ju till sjukhuset i Lund imorgon för att göra sin hjärtsak.. Jag är sjukt orolig. Tänk om något går snett liksom. Usch.. Ibland går den undersökningen fel liksom. Om dom hittar något fel så ska dom operera med laser direkt. Usssch. Jag vill inte tänka på det. Jag skulle inte klara mig utan min mami.. She's my everything!

Jag har en snorm fluga som kryper runt på min datorskärm som vägrar att dö. Jag har slagit den typ 2000 gånger men den liksom vägrar dö!

Haha på tal om stora flugor. Denna Elvis passa in på flugan!


På den andra står det: Det är ju vinter nu! Borde inte du vara död?

Haha. Jag som Elvis. Haha.  Fotat med mobilen. Därför är det lite konstigt. Men ändå liksom.

Jaja, nu ska jag plugga lite samhällskunskap..

See you later!

Seriöst!

Kolla in killen som snurrar på huvudet. Hur många varv tror ni han snurrar? Inte blir han yr heller. Upp och iväg. Sjukt.. Allt det där kan ju jag också göra... HAHA! Tänk så kan jag det. HAHA! Vilken dröm!



Haha, jag vet att jag har kass humor men titta på pojken för tusan. Kolla rumpskaken, ryckningarna i byxorna och dom fina gliiiiidsen. HAHAHAHA, jag skrattar snart ihjäl mig! McDonald's M och allt. HAHA! "Blondinen "på slutet som sitter och skriker.


Fredagen den fjortonde..

..idag var det tänkt att det skulle vara den sista dagen på praktiken men eftersom jag varit sjuk så har jag torsdag och fredag nästa vecka som jag också ska få komma dit..

Jaaag kommer sakna barnen, rutinerna, personalen och hela kitet.. Det känns otroligt tråkigt att lämna det stället nu.. Jag vill verkligen inte tillbaka till skolan. Jag vill vara med barnen!!!

Aah, jag får skaffa egna barn och jobba som lärare senare i livet. Hela mitt liv kommer kretsa runt barn. HAHA!

Det har känts bättre och bättre och bättre på Längan. Det känns att jag har vuxit som person och att jag behövde ha denna delen av barnåldern på praktik också. Innan har jag haft sexåringar och tioåringar. Så nu var det en bra grej att vara med ett till femåringar. Man lär sig otroligt mycket om sig själv, barnen och hur man ska hantera barnen. Visst, jag passar barn på mornarna och de är tre stycken på 1½ år till 5 år dom med men det är en otroligt skillnad att ha tre och att ha trettio som vandrar runt en.. Som man ska hålla koll på osv..

Under dessa sex veckor tror jag inte heller att jag varit så här trött någon gång så det måste innebära att det tar hårt på en att hålla denna koll på barnen som man faktiskt gör..

image67


Ny kamera..

Igår (torsdag) när jag kom hem så låg Elgiganten uppslagen på bordet i köket och däär fanns en rosa kamera. Sen kommer min mamma ner för trappen och in i köket och säger:
- Vad skulle du tro om att få den kameran i jul?

Aaah, samma pris med med 10 megapixel istället för 8.. Rosa istället för röd. Gissa om att jag slängde mig i bilen för att åka till Ystad och köpa den eftersom den inte fanns i internetvaruhuset. Aah... Loove!

Nu ligger min kamera i en förpackning någonstans i huset och väntar på att bli inslagen så nuuu... Vill jag att det ska gå snabbt till jul så jag får börja använda den. Lalala..

This is my precious:

image66

Long time, no seen..

Haha. Jo.. Jag har inte haft lust med någonting de senaste dagarna på grund av det dåliga beskedet som jag fick i början av veckan..
 
Igår (torsdag) var jag på en information hos min läkare och hon berättade att jag var allergisk mot kvalstret i djurens päls samt alla kvalster som finns i våra sängkläder. Så nu måste jag börja byta lakan i sängen en gång i veckan, köpa dyra speciallakan, ha det kallt på rummet samt inte vara så otroligt nära djuren hela tiden. Yeey! Om man ändå hade nakna djur så kunde man vara med dom non stop. Haha! Jag vet att det låter löjligt men djuren betyder allt för mig..

Speciellt denna dam:

image65
Hon är kanske inte vacker men hon har ett hjärta av guld vill jag lova. Hennes tidigare nickname var älgen!

Jag trodde att allergin var värre, att jag skulle behöva göra mig av med alla djuren och att familjen hellre skulle adoptera bort mig.. Haha. Men vad ska man tro när läkaren har sagt att hon skulle ta ett allergitest för djur på mig och sedan får man hem ett brev där det står att testet visade positivt. Snordåligt djort av läkaren tycker jag. Henne gillar jag inte!

Tjolahopp!

Jag orkar inte mer!

För några veckor sedan så var jag ju till vårdcentralen eftersom jag var så otroligt förkyld.. Ont i halsen och sånt. Dom tog ju ett allergitest där då för pälsdjur. Idag fick jag svaret. Så nu är jag pälsdjursallergiker också.

Trevligt. Vad fan ska vi göra av hästarna, katterna och hunden nånstans då?

Jag orkar inte mer motgångar nu!

SKJUT MIG!

Flashback


Haha. Jag började tänka på vad jag lyssnat på musik när jag var mindre och detta var svaret. Jag lyssnade på 5ive, Backstreet Boys, A1 och alla pojkband som fanns men 5ive var favoriterna. Massor med posters på väggarna med dom hade jag. Abs, Sean, Jason, Scott och inte minst Ritchie. Jag var otroligt kär i Ritchie. Men självklart blev det ingen romans.. Tråkigt tycker jag. Kevin i Backstreet Boys var också en pojke som jag var helt galen i. Alla andra tyckte om Brian och Nick men jag ville ha Kevin eftersom han var mörk och otroooooligt fin.

Lugn dag..

Idag har det vart ganska så lugnt eftersom jag jobbat lite hemma i butiken..

Sen var mamma och jag till mässan i Tosterup för att kolla läget.. Så imorn ska jag dit och jobba. Haha. Faan då. Jag var dum som erbjöd mig att åka men vad gör man inte för pengar. HAHA!

Jag hade tänkt att plugga imorn men jag får väl göra det till veckan istället..

Ha det fint!


Happy dappy

Välkommen hem mina kära smycken! Er ska jag ta hand om på ett bra sätt! Haha! Tack bejb <3


Idag så har jag längtat så otroligt mycket till att få sluta eftersom jag har varit gryyymt trött idag.. Jag börjar trivas något så otroligt bra på förskolan så nu vill jag inte tillbaka till skolan eftersom det blir lite halvjobbigt.. Jag kommer sakna barnen.. Jag har haft en otroligt rolig dag idag så jag har verkligen haft det bra!

Efter att jag slutat på förskolan så åkte jag in till Ystad och köpte resten av julklapparna. Ett stort tack till Ferhat som följde med mig som smakråd. Det var sjukt längesen vi sågs nu.. Not good.

Idag så ser resten av familjen på Idol så det ekar i hela huset. Haha. Min fyran är trasig så jag kan inte se på någor där..

Idag hörde jag en låt som gav mig minnen.. 6 år har gått. Sjukt vad tiden går fort. Haha. Enjoy. Jag vet att ni känner igen den och jag vet att hälften av er trallar med i refrängen nu! Haha! Han i glasögon är lite sådära småsöt trots att man inte ska tycka det riktigt. Eller nåt sånt.



Nu ska jag pallra mig till sängen men först ska jag pillra i mig några sovtabletter så jag får sova ut. De andra ska till Danmark imorn och handla en massa skit så jag är ensam hemma, utan bil så det blir härligt värre. I och för sig så ska jag ju jobba lite men det blir nog rätt så lugnt. Jag måste slå in alla presenter också så det blir gjort.

Godnatt!

Livrädd!

Jag tordes inte somna om alls inatt. Jag drömde världens mardröm så jag var livrädd. Usch.. Så jag låg vaken från tvåtiden tyvärr..

Imorn ska jag till Ystad och köpa de sista presenterna som ska köpas. Jag får jobba i helgen så jag får lite extrapengar som tur är.

Idag blev en liten pojke riktigt dålig på förskolan. Han hade världens feberfrossa så jag satt och höll honom i 45 minuter när han somnade efter att ha gråtit en del. Uscha, stackarn.. Han låg där i soffan och väntade på sin pappa i två timmar eftersom han hade ett akutjobb som var tvungen att göras. Så jag satt där, tänkte en hel del gjorde jag också. Haha! Illa. Sen märkte jag hur pojken började dreggla när han sov så min boobie var helt slemmig. Haha. Vad gör man inte för de små liven.

Tack och hej!

Duktig flicka!

Idag har jag varit grymt duktig:

  • Efter att ha snoozat mobilen i cirka en halvtimme så pallrade jag mig upp ur sängen..
  • Jag åkte till praktiken och gjorde min tid..
  • Jag kom hem, la mig i sängen och slappade..
  • Sen kom Thomas. Min häst fick nya skor. Yey! 1000 spänn booorta bara sådär liksom. Illa.
  • Sen gick jag in och käkade middag och då ringde helt plötsligt Martina från skolan och sa att hon inte kunde komma på APU-besök imorn och att hon inte kommer att ha tid att komma och hälsa på mig. Jag blev arg som f... men sa inget eftersom den lärarn redan hatar mig. Kanske inte hatar men hon verkar inte gilla mig i varje fall.

Eftersom jag var väldigt arg så satte jag mig och shoppade på låtsas på internet. Jag hittade en massa smycken som jag ville ha.. Men jag köpte inget.. Jag måste verkligen jobba lite extra nu så jag kan få lite extrapengar. Jag får jobba lite i helgen om jag har tur. Jag får prata med mamma om det imorgon.. Klockan här vill jag verkligen ha!

image61
Efter jag "shoppat" klart i min fantasi så började jag plugga. Jag arbetade med projektarbetet och sedan började jag lite smått med Pyskosocialt arbete. Jag pratade även med Ida om hur vi ska göra men projektarbetet och nu känner jag mig motiverad som tusan. Tyvärr så smittade inte min motivation av sig eftersom Ida var för trött för det idag. HAHA!

Aja.. Imorn har jag öppning så jag ska vara på plats halv sju. Tråkigt värre.. Sen kommer nog min handledare vara rätt så sur eftersom min lärare inte hört av sig till henne. Så det blir ju trevligt värre. Vi skulle ju prata med henne om min rest. men jag antar att jag får skicka ett mejl till henne så jag kan lägga fram idén som jag hade.

Yey!

Nu har jag bara Samhällesuppgifterna som jag måste ta itu med till hundra och min relationuppgift. Ooooch Psykosocialt arbete.Plus att det är två saker med Psykosocialt arbete. Både boken och en organisation om man vill ha högre betyg och det vill väl jag som vanligt. HAHAHA!  Blööh, det var en del ändå att göra. Jag som trodde att jag började komma ikapp men när jag kom på att det var så pass mycket kvar så vettefasen vart jag ska börja någonstans.

Nej nu ska jag se klart Top Model och sen ska jag sova så jag slipper snooza telefonen i hundra år imorgon bitti.

Godnatt!

Presenter!

Idag har jag vart och köpt lite presenter. Eftersom jag har grymt dålig fantasi när det gäller presenter så är jag faktiskt stolt över att jag kom på en del av presenterna som ska ges bort i år.

Detta köpte jag till min kära morfar:

image57

En handduk med hans namn på. Lite personligt sådära. Sen köpte jag också hans dyra favoritgodis. STANDARD!

Till mosters man köpte jag detta:

image58

Två par badlakan och två vanliga handdukar.

Morfars fjälla ska få detta:

image59

En kökshandduk med jordgubbar på och två andra kökshanddukar med tutor på. En grytlapp och en gråthandske köpte jag också. Sist men inte minst så köpte jag även en duk som hon kan ha på köksbordet.

Moster fyllde ju år för ett tag sedan så jag köpte en härlig morgonrock i fleece och matchande tofflor till henne.

image60

Yeeey! Nu måste jag bara köpa en julpresent till henne och till resten av familjen och sen är jag äntligen klar med mina inköp.. Tänkte fixa det sista på torsdag så det är klart. Då slipper man all stress som är i butikerna. Fast jag måste ju skicka iväg alla presenter till morfar, Gertie, moster och Kjell. Böööh. Dryygt. Tur att mamma ska skicka resten för då kan jag pilla i mina julklappar där också!

I morse så låg jag i 45 minuter och snoozade min mobil innan jag klev upp, borstade tänderna, matade hästarna och körde till APU:n. Starkt jobbat av mig att kliva upp klockan sex och vara klar i bilen tio minuter senare.

I morse kom jag även på att jag måste börja använda vantar när jag kör på morgonen eftersom mina händer håller på och fryser ihjääääl i min kalla bil. Jag är ju nästan framme innan bilen är varm. Illa.

Aja, nu ska jag hoppa i säng så jag blir frisk nån gång. Jag har fortfarande feber! Otroligt jobbigt kan jag lova.

Nattinatti

Fyfan!

Vilken otroligt låååång dag det varit idag. Det kändes seriöst som att den inte skulle ta slut någon gång. Haha!

Jag gjorde ett barn ledsen idag.. Ooops. Jag sa:
- Hej din lilla fis, hur är det med dig idag då?
Ungen (gårtfärdig)
- Min mamma säger att jag inte är en fis, utan att jag är ett barn.

Nauw.. Så jag var tvungen att säga förlåt till honom och försöka få honom glad igen. Fast det var lätt. HAHA!

Sen ringde telefonen precis när jag höll på att byta blöja. Jag såg att det var hovslagaren så jag var tvungen att svara. Hahaha. Trevligt liksom. Sen frågade han:
- Är du upptagen eller?
- Jaaao, jag har en babygump som hoppar runt här på skötbordet men annars är det helt okej!

Idag blåser det full storm här. Regnar gör det också. Ingen bra dag för jag fryser som fasen och sen har jag otroligt ont i huvudet så jag ska hoppa i säng snarast möjligt så jag kan sova ut lite till imorn. Jag märker att jag inte är helt frisk än. Blööh, sen börjar jag halv sju resten av veckan. Men jag klagar inte för det innebär att jag slutar halv två. YEEEY! Det innebär att jag kanske kan åka in till Ystad och handla presenter någon dag. Jag måste ju posta upp till moster och hennes göbbe också.

Justeja, jag köpte en gris igår. Visst är han söt? Han ska jag lägga i min kista som jag har alla mina saker som jag ska ha när jag flyttar hemifrån.. Där har jag typ glas, muggar, bäddset och grymt mycket mer saker. 

                           
                             
Förresten så är ni grymt dåliga på att kommentera i bloggen. Konstigt att ni är så många som läser men så få som vågar lämna en kommentar. Skulle vara trevligt att veta vilka ni är. Men kanske vill ni vara anonyma! Haha. Det är lugnt för mig vilket som.

  Godnatt!

Dagens dans

Jag fick precis denna länk på msn. Kolla in killen i vitt hur jävla gryyym har är på att dansa? Jag vill också kunna dansa ju! Faaan att jag har fötter som är delade på alla håll och kanter som jag inte ens kan "vicka" åt samma håll. HAHA. SUPERNOLLAN! Pssst, han är ju rätt så söt också.. Haha! Dom i lila och rött är också grymt bra på att dansa men han i vitt var liksom... SPECIELL! Haha! Eller vem tycker du är bäst på att dansa i den här videon?



Ni får en till sjukt fräck video med dans också!



Jag vill också kunna!

Dagen idag..

...började klockan 7 då jag vaknade och inte kunde somna om. Klev upp och packade bilen istället och efter det så var jag ut och mockade i stallet innan jag slängde mig in i den underbara duschen. Käkade lite äggröra till frulle också. Jag har blivit helt galen i det nu. Illa. Snart börjar jag väl kackla också! HAHA!

Dagen har varit dåååålig för jag har varit fast under en högtalare med julmusik hela dagen. Jag förstår inte varför man sjunger vissa låtar ens. Kasst. Massa bjällror och grejjor som låter bara..

Jag kom nyss hem och sitter och käkar en tonfisksallad. Aaah, fick ingen lunch för dom hade bara en massa smögåsar där. Kasst!

Haha de som känner mig vet att mina ögon ändrar en massa färger så idag var jag helt chockad eftersom jag hade GRÖNA ögon. Hahaha. Det brukar annars oftast växla mellan mörkblå, ljusblå eller grågröna.. Men denna färg var helt ny! Så ny att jag var tvungen att föreviga det på bild. Gröna eller vad tusan det nu är för färg. Avgör själv. Haha, fast dom såg mer gröna ut i verkligheten än vad de gör på bild. HAHA!

image54

Imorn blire praktik och jag har fortfarande feber men jag har ingen som helst lust att ta hela vinterlovet till att komplettera praktiken. Big NONO! Jag ska nog hoppa i säng nu så jag är lite mer piggelin då än vad jag är nu.

Nattinatti.

Jag kan inte få nog

av denna videon. Det går bara inte. Jag klarar inte av den mer så jag måste gå och lägga mig. Hahaha, sen jag fick denna länken för ett bra tag sen så har jag sett den non stop. Varje dag, flera gånger om dagen. Tack Ohran att du gav mig länken. HAHAHAHAHA! Jag kan inte leva utan Achmed! Haha!

ENJOY och goooodnatt!


Dålig dag..

..idag hade jag en sjukt dålig dag. Allt gick emot mig som vanligt.. Så åker jag och handlar till familjen och vips så är där det senaste numret från Veckorevyn! Snacka om att den räddade min dag! Den tidningen har verkligen allt!

image53

Imorn så ska jag jobba men annars så händer inget nytt i mitt liv. Jag är fortfarande sjuker så jag har bara suttit vid datorn hela dagen. Jag har också vart iväg på Apoteket med lillplutten som kom och hälsade på.
- Jag vill följa med, skrek han.
Så jag sa till pappan att det var okej.. Vi känner ju ändå varandra rätt så bra.

Nu ska jag snacka vidare vid datorn för jag har inget liiiv. HAHA! Ren fakta..

Tack och adjöö!

Sjukt bra video!



Så sjukt cool video! Haha. Jag fattar inte hur dom kan hoppa runt och göra sånadära konster medan de hoppar hopprep. Jag borde kanske testa. Men förmodligen är det säkrare både för mig och för alla andra om jag stannar på två ben och nere på marken. HAHA! Annars lyckas jag säkert bryta något! HAHA! Men ändå, fan va tufft det skulle vara om man kunde göra så som dom gör i videon.. Tänk om.. HAHA!

PLUS!! Killen med stereon är ju inte helt fel om man säger så.. HAHA!
Jag antar att det är Yves Larock själv..

RSS 2.0