Nya träningskläder.

Jag har äntligen fått tummarna ur röven och köpt nya träningskläder vilket var på tiden.
 
Det var ju egentligen belöningen för -45 kg. Så nu var det på tiden att köpa dem. Ska dock skicka tillbaka byxorna och ta en storlek mindre då large var för stora i midjan. Kommer aldrig kunna jogga i dem för dom kommer hänga nere i knäna. 
 
Linnet är nytt, byxorna är nya och skorna är också nya.
 
What'cha think?
 

Awesome

 
 
 
Älskar den här låten!

 
 
 

Skoj skoj!

Var på tjejkväll i lördags i Helsingborg och träffade Carina, My och Sanna. Jennifer skulle också egentligen med men hon var tyvärr tvungen att jobba. Tråkmåns!

Nåja, vi hade skoj med en massa snack, skvaller och skratt.

 

Svar på lite frågor;

 
Svar: Du får helt enkelt ta dig i kragen och komma igång. Det finns ingen som kan göra det åt dig, utan DU måste ta det beslutet att "nu jävlar ska jag fixa det här". Annars fixar man det inte. Om man inte lägger hela hjärtat och själen i att jobba för en kropp man trivs i, då kommer man aldrig få den kroppen. Har man inte motivation till det, då vill man det kanske inte tillräckligt mycket?! Hoppas du kommer igång och finner motivationen. Kram på dig!



Svar: Det känns helt jävla sjukt om jag ska vara ärlig. Jag har en del lös hud på insidan av låren, under armarna, brösten och magen. Men det tar tydligen upp till ett år för huden att dra ihop sig igen så man får väl förmodligen smörja och hoppas på det bästa. Vet dock inte om det bara blir 10 kg till eller 15. Beror på hur jag ser ut/känner mig om 10 kg. Sjukt duktig du är som kommit halvvägs! Heja heja! :)
 


Svar: Vad kul att du fortfarande kikar in ändå trots att du inte har tid. Har saknat dina kommentarer! Hoppas allt är bra med dig!

 
Svar: 1-2 månader kan man gå på dom där pulvren som du kan köpa på Ica/Apoteket osv. Xtravaganzas kan man gå på längre. Har ju en coach som håller koll på mig osv, har man ju inte om du köper annat pulver. Jag frågar samma sak varje gång jag kommer in på viktcentret "kan jag verkligen fortsätta på helfarten, är det inte farligt?". Hon frågar alltid hur jag mår och jag berättar hur jag mår och tydligen är det ingen fara. Har dock mött 3 personer som gått på Xtravaganza innan som inte kunnat gå på helfarten pga att de blivit sjuka. Men alla kroppar är ju olika. Jag är bara glad att det fungerar för mig!

Ny vägning

Skulle egentligen ha vägt mig i torsdags men eftersom jag vägde mig för 2 veckor sedan och dessutom slagit huvud/nacke, plus att dom tvingade i mig en Snickers på sjukhuset så kände jag att det inte blir någon vägning idag.
 
Nästa vägning blir istället den 9:e augusti. Då kommer det vara 1 månad sedan den senaste vägningen.
 

Min blogg fick spel.

Ja min blogg fick spel igår när jag la upp bikini-inlägget och sparade skiten 5 ggr trots att jag fick ett errormeddelande när jag försökte spara.
 
Nu har jag tagit bort 4 av inläggen i arkivet men ändå finns de kvar på bloggen. Skumt.
 
Har bara vart problem med blogg.se sedan dom ändrade om här med en massa kossor som tar sig in i serverrummet osv osv. Blöö.
 
 

I've done it.

Jag har gjort det.
 
Idag köpte jag en bikini!

 
Ja ni ser ju hur huden hänger på mage och lår men vet ni vad?
Jag skiter fan i vilket nu.

Jag är JAG. Och jag är faktiskt förjävla bra ändå.

Onsdag

På dagen låg jag egentligen bara ute på gräsmattan. Inte fullt så jävla bra för min nacke klarar inte av det. Vi var in till byn en sväng först för att tanka lite och fixa med annat som att handla och posta grejjor osv.


Jag hade på mig en klänning som jag köpt på Kiviks marknad.
 

Jycken tyckte att jag skulle kasta kotten med 27 grader varmt i skuggen. La kotten på magen och satt sedan och väntade på att jag skulle kasta den. Maniac.
 
Igår hade jag en rolig kväll.

Var först upp en liten sväng till hästarna. Kalinka och Hotten stack när morötterna var slut och kvar var bara lillgrabben.



Sen begav vi oss ner till havet för att ta ett litet dopp. Var faktiskt riktigt varmt på kvällen och det var massor av folk kvar nere på stranden vid sjutiden när vi var där.




 
Lite gulligt att Ystad kommun satt upp en varningsskylt för dom visste att jag skulle komma och bada...

 
Och efter det åkte vi bara hem till mig och såg på "The Blind Side". Känns som att jag gör något fel när jag faktiskt hittar på någonting på kvällen när jag är hemma från jobbet pga hjärnskakning och att jag har ont i nacken. Känns fel.
 
Men samtidigt har jag fått ordination "lyft inte men promenera". Om jag då promenerar i hästhagen och gosar med hästarna eller om jag promenerar ut i havet så borde väl det inte ha någon betydelse?

Gårdagen

Ja, igår spenderade jag dagen ute på gräsmattan i solen.
 
Jag kom på det att om jag har ont i nacke/skalle och fortfarande är yr så kan jag lika gärna vara det ute i solen på en handduk istället för att ligga inne i sängen och tycka synd om mig.
 
Hunden tänkte samma tanke som mig:

 
Sedan satt han såhär under två timmars tid:

 
Kände mig en aaaaning uttittad...

 
Han nöjde sig till slut när jag kastade hans lilla kotte.
 
 
Funderar på om jag ska våga köpa mig en bikini så jag slipper ligga i trosor/bh när jag ska sola..


Känns bra.

Ja, det känns faktiskt bra att ha betalt alla räkningar dagen innan lönen trillar in på kontot. Då blir det till att spara lite pengar denna månad också.
 
Dessvärre hade jag många och dyra räkningar denna månad då hästarnas bete skulle betalas, samt att det var tid för Xtravaganzas faktura igen. Inte dyrt att gå ner i vikt inte, det ska ni minsann veta!
 
Så nu har jag i alla fall gjort någonting vettigt idag. Har varit riktigt fint väder idag så det är härligt!

Riktigt hemsk bild på mig men det bjuder jag på!

Resan som jag bokat.

Ja, jag visade ju en bild på att jag bokat en resa.
 
Well..
 
NU kan jag berätta var jag ska och med vem.
 
Det var nämligen som så att jag köpte resan i 50-årspresent till min mamma så den 6-20 november kommer vi befinna oss i Egypten för lite kvalitetstid tillsammans.
 
 

Mindre rolig söndag.

Ja, gårdagen var inte nådig kan jag lova.
 
Jag lyckades svimma och slog skallen i väggen. Var riktigt varmt i rummet, mycket lukter och dessutom hade ventilationen avstannat helt.

Det var verkligen det vidrigaste jag varit med om. Stod upp ena sekunden, sedan kändes det som att jag låg hemma i min säng sovandes och att jag sträckte mig efter mobilen för att stänga av alarmet för jag skulle åka till jobbet. Nästa sekund sitter jag på golvet och Terry säger till mig "sitt ner, sitt ner, du har slagit huvudet". Ööööh tänkte jag bara då, näe för jag stod ju alldeles nyss upp.

Det slutade med att jag fick åka ambulans in till sjukhuset, blev kopplad till en massa maskiner, fick dropp och blev röntgad.
 
 
 
 
Nåja, röntgen visade ingen blödning i hjärnan och inte heller någon skelettskada i nacken så jag slapp till slut nackragen som jag legat med i 5 timmar. Gjorde så sjukt ont kan jag lova. Tårarna bara rann i min ensamhet. Inte fick jag gå på toaletten heller utan de kom med en rulltoalett med något som såg ut som en kastrull undertill som jag fick sitta på och kissa i rummet. Hellre det än bäckenet som de först ville att jag skulle ligga på...
 

Alla värden var bra förutom att mitt blodsocker var lite lågt (låg på 3,5 när jag kom in). Fick sockerlösning i droppet men det gick bara upp till 3,8 så det slutade med att jag fick trycka i mig en snickers också. Verkligen asbra när man levt på helfart i 5 månader. Men det örat lyssnade inte läkaren på för mitt värde skulle upp innan jag fick åka hem, annars skulle jag bli inlagd. Anledningen till att mitt sockervärde var lågt, var för att jag inte ätit något ännu. Brukar äta vid 10.00 och klockan var ju bara 8.15 när jag svimmade. Dessutom låg min vilopuls mestadels så lågt som 42 vilket tydligen kunde bero på att jag tränar så pass mycket som jag gör.
 
Innan någon klagar på att jag svimmade på grund av att jag lever på pulver så kan jag nog avfärda er direkt då alla mina värden var helt utan anmärkning. Blodsockret var lågt pga att jag inte ätit och vilopulsen var låg vilket kan bero på att jag tränar mycket.
 
Stort tack till Elin som hämtade mig och skjutsade hem mig. Tack älskade vän! <3
 
Det är en jävla tur att jag fått min viktcoach mobilnummer för min mage fick ju panik på mig och krampade som fan på den där jävla snickersen. Fick då rådet att jag skulle äta mina shaker som jag hade kvar, sm vanligt, dricka massa vatten och mitt ingefäravatten. Dessutom skulle jag massera min mage 10 minuter varje timme. Jag gjorde det en gång, mamma gjorde det en gång åt mig och sedan slocknade jag ett par timmar.
 
Nu blir jag hemma en vecka med hjärnskakning och en nacke som jag skadat. Dessutom är mitt ben och min höft knallblå. Nästa gång jag svimmar ska jag landa på något mjukare än golvet och inte slå skallen i väggen.

 
 

Ny målklänning!

Detta är min nya målklänning!

 
Just nu sitter den såhär:

 
Jag kan dock stänga klänningen trots att det inte är någon stretch men då sitter den såhär:



 
 
Ja, det är en bit kvar innan klänningen sitter bättre men det är det som är bra med målkläder. Just att man ser ett tydligt mål!

SKÄRPNING!

Jag har inte hunnit med att träna på jättelänge. Jag har asdåligt samvete över det men just nu hinner jag fan inte med det. Jag har en intensiv jobbperiod och jag saknar träningen som fan!
 
Från och med idag/imorgon ska jag börja komma ut på en promenad om dagen iaf. 30 minuter i friska luften kan jag nog undvara. Dessvärre är det tråkigt jävla väder och dessutom är det riktigt kallt så man har inte riktigt lusten till att vara utomhus.
 
Sedan ska jag försöka hinna med antingen ett pass på gymmet i veckan eller ett spinningpass hemma. För just nu känns det som att jag mest skapar undanflykter trots att jag vet med mig att jag har väldigt lite fritid nu. Jag har ju en spinningcykel och en crosstrainer hemma. Dessutom har jag lösa vikter också. Så lite träning ska jag fan börja hinna med igen.

Saknar att svettas som en gris!

Spinningredo för 2 månader sedan.

Min målklänning.

Kommer ni ihåg min målklänning som jag kom i för ett tag sedan?
 
Om inte, kolla i detta inlägg.
 
Nu sitter den klänningen såhär:

 
Det har blivit lite för stort här...
 
 
 
 
Inget fläsk som står ut längre. Wohooo!
 
Men titta här. Bilden till vänster är från maj, den från höger är från juli.

 
Det är lite skillnad allt!

Katten på jobbet...

...är ganska så stor om man säger så! Haha!


I feel uglyyy

Ja, jag hatar verkligen mina armar och huden som hänger där. Det är helt sjukt. Önskar att jag kunde tejpa in huden eller något så jag slipper se skiten.
 
Jag vill aldrig ha linnen på mig så folk ser mig längre, utan jag kör på t-shirt eller ett linne med en cardigan.

Fast... Jag har mer och mer börjat inse att det kommer ta tid för huden att dra ihop sig och om folk vill kolla snett på mig för att min hud hänger där, då får dom fan göra det. Men jag kan inte gå runt och må dåligt längre.
 
Från och med nu så ska jag börja ha linnen på mig igen, trots att skinnet hänger/veckar sig under armen.
 
Mer skinn åt folket!


It's done!

 
Någon som kan gissa var jag ska bege mig nu?

Problem med maskineriet.

Jahaja, då var det dags för lite skitsnack dårå. För jag har helt plötsligt fått problem med nummer två.

Jag har varit in på Xtravaganza och snackat med min viktcoach och hon trodde att det skulle kunna bero på att jag inte tränar lika mycket just nu (eftersom jag jobbar på 4 ställen just nu) så kan tarmarnas rörelse tydligen påverka mitt bajseri.

Förra veckan gjorde jag nummer 2, 2 gånger. På onsdagen och på söndagen. Problemet är att jag är riktigt hård i magen samtidigt som jag kan gå runt att vara nödig utan att få ut något..

Min coach sa iaf att jag skulle öka på mina frön och istället ta dessa vid 2 tillfällen om dagen (2 msk) samt mer olja så jag nu tar det också 2 gånger om dagen för att smörja (0,25dl).

Dessutom ska jag koka 1 liter vatten med cirka 6 skivor ingefära i en halvtimme som jag sedan ska låta stå och svalna för att dricka det under dagen. Så vi får se hur det går. Om det inte kommer igång efter jag provat detta och om jag börjar få ont i magen så ska vi prata om att börja trappa upp så jag börjar äta igen.
Hon sa också att det inte var konstigt att det blev så för det tydligen kunde bli så under helfarten. Jag tyckte det var konstigt att det kom nu, efter 5 månader men då sa hon "det måste ju komma någon gång".

Dessutom har jag kommit på att jag måste försöka hinna med 30 min promenad dagligen också för jag saknar verkligen att röra på mig. Det kryper riktigt i benen på mig.

To be continued.


Allez ola olé!

 
 
 
 
 


Jag blir så jävla glad av den här låten.


Allez allez allez, allez ola olé
Allez allez allez ola olé
Allez allez allez, allez ola olé
Allez allez allez, c'est le son de l'année
 
Fan vad jag saknar att plugga franska. Får nog nästan börja igen..
 
 
 
 

Har bosatt mig...

...hos brukaren tills imorgon bitti. Jobbar dygn nu så då blir det mycket som ska med på dagarna för att få tiden att gå då hon vilar ganska så mycket pga sin nedsättning. Jag har laddat upp med datorn, film, massa pulver och tidningar.


Det man inte har i huvudet...

....får man ha i plånboken (eller på bankkortet höhö).

Jag köpte en ny burk med omega-3 och en flaska med olja häromdagen för jag tyckte det var längesedan jag köpt sånt. När jag kom hem insåg jag visst att jag redan hade 3 burkar med omega-3 och två flaskor med olja kvar. Dessutom har jag ytterligare en flaska olja och en burk omega-3 på jobbet. Haha. Jaja, tur att det är hållbara saker iaf..

 
 
 

Fuskat mig ner i vikt?!

Jag fick faktiskt en kommentar på bloggen häromdagen att jag ska ha fuskat mig ner i vikt eftersom jag går på helfarten och då endast lever på pulver.
 
Till dig säger jag bara BAHAHAHAHAHAHA, håll käften.

Jag ser det inte som fusk för fem jävla öre. Varje dag kommer man i kontakt med mat, man umgås över mat, man stöter på mat hela tiden i mitt jobb då vi ska tillreda, servera och även mata. Hur fan kan det då vara en genväg när man har denna nära kontakt med maten samtidigt som jag inte får äta det?

Har du någonsin gått på pulver? Jag kan helt seriöst säga att jag alltid varit anti-pulver då jag tycker att alla dessa nutrilettsaker och modifastskit bara innehåller just skit. Det står att man kan leva på dem i 3 veckor och sedan ska återgå till en normal kost.
 
Jag har levt på Xtravaganzas pulver sedan den 11 februari. Idag har jag alltså levt på pulver i 5 månader. 22 veckor. 154 dagar vilket innebär att jag tillrätt mina shaker/soppor 462 gånger. Jag ska inte ens börja prata om hur många tusenlappar min mat, frön, omega3 och olja kostat men jag kan säga att det ligger på ett femsiffrigt belopp tillsammans med min vanliga avgift som tillkommer.

Varje dag har varit en kamp i att kunna kontrollera mig själv och mina eventuella sug. Visst, det är jävligt bekvämt att ha pulver och sluta tänka på att laga/handla mat men samtidigt krävs det en sån otrolig självkontroll, envishet och viljestyrka att alltid tacka nej till allt som alla bjuder på. Jag har fått en ögonöppnare på ett helt annat sätt än tidigare då jag nu ser vad alla egentligen trycker i sig för skit och hur annorlunda jag ska göra när jag börjar äta igen. Det är helt sjukt hur helfarten har ändrat mitt synsätt på maten, samt att jag numer kan bli tillfredställd av att lukta på något som jag tidigare gärna stoppat in i munnen.

Jag har verkligen fått mig en tankeställare och en nollställning av alla mina inställningar. Den dag det är dags för mig att börja äta igen, ska jag boka ett möte med min viktcoach på Xtravaganza för att få koll på vad jag får/inte fåt äta.

Ni får tycka att jag har fuskat mig ner i vikt men då får det stå för er. För ni vet inte vilken jävla resa jag gjort inom mig och hur pass mycket jag egentligen kämpat. Trots att jag levt på helfart, har jag tränat massor på gymmet, ofta dubbelpass och ibland till och med trippelpass. Alla jag känner har varit helt chockade över hur mycket energi och vilja jag har inom mig att jag kan träna så pass mycket som jag gjort, trots att jag bara får i mig cirka 500 kalorier om dagen. Och vet ni vad det bästa är? Jag har i 9 fall av 10 varit iväg och tränat själv, utan vänner eller andra som peppar mig till att träna. Det är jag själv som tagit mig till gymmet, bokat passen och dessutom genomfört dem.
 
Folk säger även "det kan inte vara hälsosamt att leva på pulver sådär länge som du gjort, du kommer gå upp allt igen när du börjar äta". Well. Jag har gjort läkarundersökningar och jag är frisk som en nötkärna. Och nej, jag har pratat med min viktcoach som säger att man normalt kan svänga upp-ner 2 kg som enbart är vätska. Hon säger även att min kropp är i så pass hög förbränning nu då jag gått på helfarten så pass länge som jag har, att jag nog inte kommer gå upp dessa kilon, utan fortsätta neråt. Jag har idag gått ner 50,2 kilo i vikt. Och det har inte varit en dans på rosor.

Jag må ha gått på pulver (vilket ni vet, samt mina närmaste) men det är inget jag skriker ut om överallt. Ibland ser jag folk som höjer på ögonbrynen när jag har med mig en shake i väskan som jag äter medan mina kompisar köper en bakelse, pasta eller kanske en hamburgare på Max. I början tyckte jag att det var jobbigt men jag har blivit så pass självsäker i mitt val att leva såhär att jag längre inte bryr mig. Vill ni andra döma mig för det, gör det då. Men det får stå för er. För jag har gjort ett val, ett val att vinna mitt liv tillbaka och en framtid som jag kan få ut mer av.

 

Min vardag på jobbet.
 
 
 
Min vardag på helfarten.

Nyfixad i frillan.

Jajamensan, färgen går ju ur snabbt när man har rött hår så det var dags att färga om nu i onsdags innan jag åkte in till Xtravaganza.

 
Elenor sa att jag verkligen gått ner i vikt. Hennes reaktion när jag kom in var: "Oh shit vad smal du blivit". HAHA jag vet inte. Jag har nog inte riktigt förstått vad som hänt ännu. Tar nog lite tid att få in i hjärnan att jag ser annorlunda ut. Precis som när jag träffade Emelie igår när jag var in till Tomelilla med min brukare då hon sa att jag fått mindre röv än henne. Börjar tro hon var hög eller något eftersom min rumpa alltid haft ett eget riktnummer. Nåja.
 
Nu är jag snygg i frillan igen iaf. Färgade bara om och klippte bort det slitna.
 
 
Trivs verkligen till tusen i den röda färgen. Det kunde jag aldrig tro att jag skulle göra. Snacka om en drastisk vår jag haft egentligen. Men bloggen heter ju "2012 ska bli mitt år" så då krävs kanske lite drastiska metoder för att det ska bli som jag själv önskar. Well well, nu ska jag sluta surra i nattmössan...

Ibland är det gött att leva!

Ja, typ när man kan tjäna 2500 på 5 minuter en helt vanlig torsdagskväll.
 


SCORE!

En oväntad vägning.

Hörni. Vet ni vad?
 
Jag har vart in på Xtravaganza och vägt mig idag. 2 veckor för tidigt men jag var tvungen efter att ha fuskat på vågen här hemma i förrgår. Jag tyckte nämligen inte att det kunde stämma.

Iaf.
 
På två veckor har jag gått ner ytterligare 5,2 kg.
 
Därmed har jag nu gått ner totalt 50,2 kg.

FATTAR NI???? 50,2 kg? Det är ju helt jävla sinnessjukt. Detta har jag gjort på 5 månader.

Jag är så jävla glad! Och i chock...

Vi snackade om en massa mer också men det berättar jag mer om imorgon.

Januari 2012                                                        Juli 2012

En annan bild.

Som visar mina 45 förlorade kilon väl:


Helt jävla sjukt att jag kände mig så som jag ser ut idag för 4 månader sedan. Nu ser man ett tydligt bevis på att det är en stor jävla skillnad.
 
Allt går om man vill och kämpar för det. Glöm inte det!

Nya bilder.

Jag bjuder på lite nya bilder på min viktminskning som jag lovade.

Det är 3 bilder igen och den första bilden är tagen 21 februari, den andra 9 maj och den nya, sista bilden är tagen den 5 juli.

Jag ser lite skillnad på första bilden när det gäller armarna och magen under navelhöjd om man säger så.


På den andra bilden, från sidan så tror jag att bilden är lite knas för jag ser ingen skillnad alls men jag vet att det är skillnad för det har folk sagt. Jag ser lite skillnad ovanför rumpan och att armarna ser lite fastare ut.


På den tredje bilden ser jag skillnad uppe under nacken där jag ser lite mer ben typ att skuldrorna börjar visas. Sen ser jag skillnad på rumpan där jag tror den största förändringen varit denna gång, samt i midjan baktill (men inte framtill). Skumt. Benen har nog också blivit lite smalare också vilket syns baktill.

 
Var ser ni skillnaden denna gång?

Jag har ju glömt...

Jag har ju lovat er i över ett år att jag ska dela med mig av bilder på mitt nya rum som jag jobbade så hårt med förra våren. Såhär ser (eller såg) det ut för en månad sedan.

Jag har dock gjort om det IGEN och kommer dela med mig av nya bilder så fort jag tagit såna.
 


Här är spinningcykeln borta, bordet, vagnen och bokhyllan är flyttad..
 


Soffan och tv-bänken är väck och allt annat är flyttat.
 


Här ser det typ likadant ut. Skjutdörrar ska upp!
 


No difference.. 

Det är en stor skillnad mot för hur det såg ut för ett år sedan iaf. Minns ni det?

HÄR kan ni se det annars..

Höhöhöhö...

Vet ni vad jag hittade hemma idag när jag kom hem?
En sånhär:

Det är alltså mamma som köpt den till sig själv. Nämnde jag att hon precis lärt sig hur man smsar och att meddelandena är jävligt svåra att tyda?

PANIKEN

som innfinner sig när man inser att man bara har en enda omega3-kapsel kvar som ska räcka tills på måndag.. Hur nu det ska gå ihop då jag äter 6 stycken om dagen. Inte hinner jag in till Xtravaganza heller eftersom jag ska jobba en massa. Not good, not good...


En lite bättre bild...

...på de nya jeansen. Precis som jag lovade. Älskar dom verkligen ska ni veta! Riktigt sköna och snygga är dom också.
 

Så sött..

Jag har helt och hållet glömt att visa er vad jag fick förra veckan då jag avslutade mitt vikariat på förskolan. Nämligen;

Hur sött var inte det? Jag blev helt paff och rörd. Himla härliga människor jag jobbar med. Hoppas de är sjuka i höst också så jag får jobba vidare hos dem. Hehehe.

Det lilla kortet med falukorven är ett internskämt. Haha!

Love ain't easy..

 
 
 
 


Telling me this: I Don't wanna listen.
But you insist on repetendly trying to tell me lies.
And I just don't know why.
 
 
 
 
 

Min midsommar..

Min midsommar blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig vilket jag skrev innan men jag kan ju dela med mig av ett par få bilder jag tog iaf.



En knäpp väderpinne som hade bånge trots att vädret såg ut såhär;


REGN!


Men vi käkade ju inne så. Blev inget avancerat iomed vi varit upp på sjukhuset och hälsat på en kär dam som tyvärr inte längre finns med oss utan gick bort i torsdags.. Vi satt och snackade halva natten typ iaf.

Ja. det var alltså alla ilder som togs på midsommar. Vilket party va?

Usch...

Har suttit och kollat igenom en massa kvitton och slängt dem alla efter att ha skrivit in i min lilla "pengabok" vart mina pengar gått. Detta är kvitton från december/januari innan jag började på Xtravaganza. Många McDonald's-kvitton samt Statoil och konditorier. Fyfan vilket liv jag levde egentligen och det har jag förstått först nu.

Jag hade nog ett sockerbehov som jag inte riktigt visste om förrän jag gick igenom alla kvitton. Fyfan alltså. Tur det blir ändring på det nu iaf. Ska aldrig någonsin hamna där igen.


Veckans Träning

Måndag: Gym
Tisdag: Promenad + Hemmaspin
Onsdag: Spinning
Torsdag; Gym / Powerwalk
Fredag: Promenad
Lördag: Promenad + Gym
Söndag: Gym
 
Ja, jag jobbar massor i veckan också så jag hinner bara till ett enda pass som går att boka. Inte så roligt men vill man ha pengar så måste man ju...
 
 

SKÄRPNING!

Ja, nu jävlar får jag snart ta i med hårdhandskarna. Vet ni hur jag har hanterat stressen med många jobb?

Jag har börjat tugga tuggummi i enorma mängder. Asdåligt, jag vet. Man ska ju helst inte tugga tuggummi när man går på helfarten men Lovisa sa att jag förmodligen inte bryter min helfart då jag faktiskt gick ner så pass mycket som jag gjorde sist. Men det kan annars hända att man bryter helfarten.

Iaf, från och med måndag är det SLUT på tuggandet. Nu jävlar får det vara nog. Saken är ju den att jag bara har tuggummit i truten typ 2 minuter innan jag spottar ut det..


Alla dessa paket bor i min handväska just nu...
 
 

Nästa vägning.

Yes, nu har jag suttit och planera och bökat på igen och kommit fram till att nästa vägning blir om 4 veckor, den 26 juli.
 
Full fart fram tills dess med andra ord, eller så mycket full fart man kan få det till när man jobbar på 4 olika ställen. Jag ska kämpa på!


Nya mått

Ja det är väl dags för mig att redovisa lite nya mått så ni får se hur det går med resten av kroppen, inte bara vikten och midjan. Skriver ner förändringen från sist, samt totalt så ni ser både och.

Hals : -2 cm, totalt -4,5cm
Överarm: -6 cm, totalt -9 cm
Armbåge: -3 cm, totalt -5 cm
Handled: -0,7 cm, totalt -1,2 cm
Under bröst: -6 cm, totalt -18 cm
Midja: - 10 cm, totalt -30 cm
Navel: -13 cm, totalt -33 cm
Rumpa: -12 cm, totalt -31,5 cm
Lår: - 8 cm, totalt -19,5 cm
Knä: -3,5 cm, totalt -12 cm
Vad: -5 cm, totalt -7,5 cm
Vrist: - 0cm, totalt -1,5 cm

Totalt: 69,2 cm, totalt -172,7 cm.
 
Det är fan helt jävla sjukt...
 
 
Jag ska försöka ta nya bilder snart också då dessa "efterbilder" är 2 månader gamla och jag tappat 10 cm i midjan sedan dess och runt 15 cm på rumpan... Ja, det får fixas så snart som möjligt!

RSS 2.0