Ahualigen!

Igår fick jag magsjuka. Härligt. Har snart kräkts sönder mig själv...

Idag kommer päääslkii. Mindre härligt eftersom han kommer bli smittad.

Mamma fick inte komma till sjukhuset idag eftersom hon kan bära smittan till andra patienter så hon slipper göra sin grej nu. Woho!

Nu ska jag och min kära hink hoppa i säng igen. Otroligt att man kan gå ner 6 kg av att ha magsjuka. Jeje...

Take care!

image41

Holy smack!

Vilken dag.

Klev upp fem över halv fem i morse och pallrade mig iväg till toaletten. Ser mig själv i spegeln och får en smärre chock. Hela jävla ansiktet är nerblodat! Aaaaah. Antar att jag blött näsblod eller något liknande för en av kuddarna såg ut som om den blivit mördad! Haha! Men näsan var helt snusren. Aja, jag tvättade av allt snusk och gick ut i stallet och matade hästarna. Sen hoppade jag in i bilen och körde till jobbet. SVINKALL MORGON! Ska leta reda på den förbannade motovärmaren eftersom jag förfryser mina jumbohänder när jag ska åka någonstans. Rattmuff får jag ju inte köpa för mamma eftersom hon säger att man krockar då. Haha.

Ahua! En av pojkarna var riktigt dålig i magen idag så jag satt verkligen och tänkte: "Okej Liiiinda, andas genom munnen. Iiin, uuuut, iiin, uuuut. Du har ingen näsa" Haha sen räknade jag ganska fort ut att om det luktade så pass illa när ungen hade blöjan på sig så skulle det lukta 2000 gånger värre när jag tog av han den.. Holy smack! Så jag bestämde mig för att ungen fick springa runt i blöjan.. För mamman skulle ju snart komma hem.. Och hon kom typ 20 minuter senare. Ni kan inte förstå lukten, så döööm mig inte!. Aaah. Skitsamma. Jag bestämde att när jag gifter mig och skaffar bebbar så ska då min man byta blöjor, annars strejkar min babymaskin!

Efter jobbet så åkte jag i alla fall hem och drack tea med mami och sedan åkte vi till Ystad eftersom hon ville köpa lite smink och sånt.. Så jag tog min chans och skjutsade henne och sådär för då fick jag ny foundation, ögonskudda, concealer och ny hårfärg. Tralalalaaaaa! Så jag sparade typ 500 kronor tack vare min braiga mami.
image39
Ursäkta min dammiga tv...

Mamma köpte också lite smink och en hårfärg hon också eftersom vi ska färga varandras hår någon dag när hon kommer hem från sjukhuset.. Om hon kommer hem, ropar en röst i mitt huvud.. Usch, nej nu ska jag ta och vara lite positiv dårå. En såndära lagomt bra mami-dotter-dag.

Igår var jag ute och giiick igen så nu är jag på gång igen. Tyvärr så var det snordåligt väder idag så jag sket i det idag.. Tyvärr. Nu har jag ångest. Haha! Men jag parkerade allra längst bort på parkeringen när jag var och handlade så jag gick några extrameter i alla fall. Men igår var det sjukt fint väder när jag var ute och gick. Det är otroligt hur fint det är på hösten med alla färgade löv på marken...

image40

Nu är det bara två dagar kvar tills min pälskiii kommer. Längtar.

Högskoleprov...

Ooje. Nu sitter jag och Ida här på ÖP och väntar på att provet ska börja igen.. Fun fun.. Ida kände sig något blond efter första delen. Haha, det hade vi rätt skoj åt påväg till en butik för att tröstköpa lite choklad.

Ida skrev namnet fel, missade att man skulle ringa in frågor och missade att man skulle föra över på 2 min. Så provledaren var inte så happy på henne. Haha. Aaah, Ida gick och skrek och klagade över hur dåligt det gått och att hon ville hem. Haha, jag ville också hem. Fattar inte, jag kommer få 0,0 poäng alltså. Känner mig litegranna stupid.. HAHA!

Nu börjar vi om typ 7 minuter igen.

Todeloo sålänge!

Aldrig nöjd..

När man är liten vill man vara stor för man vill att livet ska börja. När man är stor vill man vara liten för att slippa få livet att börja för när man väl tagit det sista steget från barndomen, då finns ingen återvändo. Sjukt.. Man är aldrig nöjd hur man än gör.

Kanske börjar vuxenlivet tidigare än vad man vill.. Kanske börjar det inte alls. Kanske tar det slut för snabbt?

Kanske förlorar man någon man älskar och på så sätt tappar man hoppet.

Jag hoppas att min mamma fixar allt nu så jag slipper tappa mitt hopp. Kanske inte säger det allt för ofta men hon betyder allt för mig. Skulle jag förlora henne så vet jag inte vad jag skulle göra.

Hon åker in på sjukhuset på onsdag. Ska eventuellt hem på fredagen igen om allt går bra. Hon skrämmer mig och säger att hon aldrig kommer leva så länge att hon kommer se mina barn leka. Hon skrämmer mig även genom att säga att ett stort procentantal aldrig kommer hem ifrån det hon ska in och göra. Suger sjukt mycket att hon själv inte har något hopp. Hon är den som gett mig hopp genom att vara så stark.

Känns som att jag är inne i en dålig period just nu. Jag vet inte varför men det är fler än jag som märker att jag inte är samma jag. Man ler liksom på utsidan men inom sig så känner man sig helt tom. Jag vet inte varför jag blivit såhär. Kanske beror det på årstiden eller sånt. Mörkt och allt sånt. Vill bara härifråååån!

Life's a bitch..

Imorn är det i alla fall dags för Högskoleprovet. Sitta och göra prov från halv nio på morgonen. Härligt. Slutar runt halv fem. Haha, vilken jävla lördag. Jaja.. Jag slipper i varje fall göra det själv eftersom Ida också har varit så pass smart att anmäla sig till provet. Så vi ska ses på biblioteket tio i åtta imorn bitti. OM jag hittar dit.. Haha. Hon har suttit och försökt förklara i 10 minuter men jag har lokalsinne som en blind nittioåttaåring.

Var in till Sjöbo fram och tillbaka i morse eftersom mami glömde lämna peningar till mig i morse. Ringde ju som sagt till min braiga morfar igår eftersom han lovat mig förra sommaren att jag skulle få en fårskinnsfäll. Lalala. En svart sådan.. Rasistiska får. Moahaha! I alla fall så hittade jag ju en på marknaden i Tomelilla igår så jag bad snubben lägga undan den för den var lagom len och allt. Så han gjorde det och jag åkte till Sjöbo och löste ut den idag eftersom morfar satt in peningar på mitt konto. Min morfar är bäst <3

Efter det så körde jag vidare till Ystad för att lämna mina skolarbeten till Nemat och sen så körde jag vidare till Åhléns och köpte tre kuddar. Niice värre.

image38
Sött va?

Sen måste jag passa på och säga till Emmah, jag finns för dig om du behöver snacka. Jag vet hur det känns att förlora någon som står en så pass nära trots att man inte tänker på det liksom.. Någon som man känt hela livet och som alltid funnits där. <3

Resten av helgen blire väl att slappa typ. Ska kanske göra undan alla läxor som jag har att göra till veckan efter lov. Så slipper man ha det efter liksom. Så kan man slappa under APU:n och lovet och slipper sitta med det sista dagen bara för man är för lat att göra det tidigare.. Nån som vill hitta på nåt? Haha, glöm den frågan för jag ska slappa på söndag eftersom jag gör prov hela dagen imorn..

Aja, nu ska jag slänga på en film i DVD:n och sen ska jag bara slappa tills jag somnar.

nattinatti, snart är det tisdag och jag längtar!

Jobbig dag..

Minst sagt. Började morgonen med en genomgång som inte var så rolig kanske. Den var nog mer sövande. Försov mig i morse också så min mage lekte åskmoln. Haha. Illa värre. Men jag fick gå och köpa en liten smörgås för att stilla hungern. Sen så hade jag två prov men det gick inte så bra tyvärr.

Nu har jag äntligen gjort mitt samhällesarbete. Äntligen! Härligt värre.

Madde och Elin fluffade håret idag på skolan så Madde kommer nog inte hem med bussen idag. Haha!


image37

Imorn ska jag försöka tigga lite peningar av mami så jag kan pallra mig till Åhléns och shoppa lite saker som jag hittat där. Måste ringa morfar också! Lika bra att göra det nu. När jag ändå kommer ihåg det liksom.

Todeloo!

AAAAAAAAAAH!

Har hämtat in hästarna och sen har jag duschat oxå. Innan jag duschade så är man ju näck. Så då tänkte jag passa på och se hur illa jag fördärvat mina hårt slitande dagar då jag tappade 17 kilo.  AAAH, tänkte jag när jag hoppade på vågen. 5 kilo har jag gått upp. Må se ut som 50! HAHA. Illa. Aja.. Man får skylla sig själv när man inte haft tid att träna som man ska.


Ska sätta igång allt nu. För 20e gången jag säger det men vadfan. Man har ju inte tid när man får 2000 läxor. Men nu jävlar.

Ville bara dela med mig av det. Haha.

Nu ska jag gå och brygga lite tea och sen ska jag dricka deeet. Mumma!


Aaah aaah aaaah!

Såååå sjunger jag idag för så låter låten i Winamp. Haha!

Jag har haft en trevlig dag på skolan idag. Mindre trevlig eftersom jag fryser som fan. Vet inte vad det är på gång. Även nu när jag sitter med tjocktröjan på så fryser jag som ett as. Mindre roligt det alltså. Plus att jag skulle ut och gå på gymnastiken och då hade jag inga bra skor och gå i.. Märkte jag när jag kom tillbaka. Satan va ont jag hade i hälen då. Jaja. Jag överlevde. Men frös.

Sen när vi kom upp till skolan så hinner vi nätt å jämt komma innanför dörren till mentorstiden när brandlarmet börjar gå. Jaha, ut i kylan utan jacka. Aaah! Jag ska börja dra en kärra bakom mig med kläder så man är förberedd när man ska ut på brandövning. Hade varit mer trevligt om hela skolan brunnit ner. Men iochförsig så är det bara 2 dagar kvar i skolan nu och sen så slipper vi skiten! Oléy!

Haha efter brandövningen så hade vi i alla fall mentorstid. Trevligt, trevligt. Sen hade vi möte om studenten med klassen. D-klassen vill inte äta med oss så då får vi käka själva på nåt ställe som hette nåt på B. Jaja, vi är bättre utan dom ändå så! Moahaha!

Sen hade vi engelska så jag såg klart på MAMA-filmen ännu en gång. Haha. Sen så hade vi matte vilket inte var lika kul så jag och Idapidan gick in till skolan och lekte lite putsfönstermedtuttarna tillsammans med Olivia. Haha, hjälpte henne lite hur man fixar textrutor på arbeten oxå. Men det har hon glömt imorn hur man gör den lilla fisen.

Imorn så är det svenska- och engelskaprov oxå. Skulle vara trevligt om det går bra så därför ska jag lämna datorn inom 10 minuter eller nåt liknande. Måste hinna plocka in hästarna innan halv sju också för då börjar Navy CIS. Mammas och min umgängestid. Lalala!

Fick precis en låt från turken. Haha. Eller albanen som inte kan albanska. Aja, sjukt fin var den iaf så nu känner jag mig ensam värre. Huvvaligen..  "I wish I could be close to you and feel your every move. Never ment to feel this way. Maybe you could come around one day..."

Over and OUT

Tjilivippen!

Eller nåt sånt. Får speeel på skolan. Gör man 10 läxor så kommer 20 nya igen. Less.

+ 90
seni sevmemek elimde degil

Ibland kan man bli grymt glad över vissa ord... Men men..

Nu måste jag göra matte. Diagnos imorn. Sen måste jag läsa på engelskaglosorna lite till också. Ska ha test på dom nu på torsdag. Skönt att ha det gjort i och med att detta är sista veckan jag går i skolan för året. Okej, jag går två dagar till men då händer det förhoppningsvis inte så mycket.

Annars har det hänt naaada i mitt liv idag. Allt står stilla. Jobbigt. Orkar inte göra nåt heller så.

Fast i och för sig... Jag fick 5 nya filmer idag som jag beställt. Kanske kan se dom istället? Haha! Men då får jag väl smisk från chrillepillen. Haha! Så det är lika bra att studa. Igen. Bahh.

Min säng är nybäddad så jag längtar efter att få hoppa ner i den..

Nu saknas bara duuuu i den!

Aja, vi höres imöööööra.

Konstigt.

Jo, det är konstigt hur fort någonting kan bli så otroligt komplicerat och förvirrat och helt konstigt.

Hur kan saker ha gått såhär? Jag förstår inte.. För bara några veckor sedan så pratade vi med varandra non stop. Nu pratar vi kanske 5 minuter om dagen. Allting känns konstigt. Jag saknar dig otroligt mycket och jag vet att du saknar mig också men nu så är allt bara konstigt.

Jag ska inte klaga. Jag har en underbar pojkvän. Han är supergullig, snäll och allt som man kan önska sig. Problemet är att han är för snäll. Han blir aldrig arg. Han visar aldrig ilska. Jag borde inte klaga över det men det känns fel. Man ska kunna bråka med varandra. Aaaah, jag vet inte. Som sagt. Jag ska inte klaga, jag får ju alltid ha rätt tydligen. Jaja.. Jag saknar dig i alla fall och jag längtar efter dig.

Jag älskar dig men ibland känns allt bara fel. Som nu. Jag känner mig orättvis mot dig. Du förtjänar den bästa du kan få. Jag förstår inte varför du vill vara med mig. Det är nog fler än jag som ifrågasätter det..


Men men..

Love is a battlefield.

image36

Nyss hemkommen.

Yessbox. Det är jag. Jobbig dag idag. Mer än så ska vi inte gå in på här inte. Hoppas ni andra haft en toppendag i alla fall. Nu ska jag ta itu med det sista på samhällesläxan som ska in på fredag. 5 a4 kvar att skriva. Härligt... Eller kanske inte. Vore najs om jag är klar med skiten tills imorn så jag kan lämna in det då. Jag får ju inte igång arbetet. Tror aldrig jag varit så tom på idéer som jag är nu.

Fick jobba i morse trots att det var sagt att jag skulle ha en vecka ledigt. Resten av veckan ska jag nog få slippa. Slippa och slippa.. Det är ju kul och man får ju peningar men ändå. Det tar på en i längden om man kliver upp vid halv fem varje morgon och sedan går och lägger sig tio. För man vill ju inte missa dom superviktiga tv-programmen.

Nu är det en skitserie på tv:n. Sjunde himlen. Dyngprogram. Alltid så puttunittigt och kristet och skit. En pastor som adopterar en unge och grejjer. Familjer som kan läsa varandras tankar och saker. Vem bryr sig? Bööh! Släng in ett extraprogram av One tree hill istället så är jag nöjd!

Min tå är knas idag. Den bara knakar. Jaja..

Justefan. Måste renskriva projektplanen oxå. Jobb, jobb, jobb, jobb. Alltid bara jobb. Haha!
- Vi ska jobba, vi ska slita. Tralllalaaaa.

Nästa sommar ska jag spenderaden där stenen! Haha!

image30


Todeloo!
Smart värre.

Haha jag hittade precis mitt SIM-kort som jag fått av moster. Från Halebop. Jävla dynga som låg under tangentbordet. I alla fall så kom jag på att det är rätt otroligt hur tekniken är. Ni vet ju hur ett SIM-kort ser ut på baksidan. Tänk att vi får pengar att gå in där och sedan försvinna igen. Haha, rätt sjukt egentligen. När man slår några siffror på mobilen så har man plötsligt fyllt på mobilen igen.

Haha. Tänk om man vore uppfinnare. Då skulle jag uppfinna nåt som skulle göra mig superrik. Personen som uppfann mobilen borde man tacka otroligt mycket egentligen. Jag skulle inte kunna leva utan mobil. Haha, helt besatt av den är jag. Skickar kanske minst 50 sms om dagen., snackar 3 timmar om dagen i den gör jag också. Jag är mobilbesatt. Haha, man har hela livet i den egentligen. Jag kan kanske max 10 nummer utantill. Resten har jag i mobilen så om man tappar mobilen så står man utan alla nummer. Illa.

Aja. Nu ska jag studa lite.

Ciao!

23.23

Klockan börjar bli mycket. Borde gå och lägga mig så morgondagen kommer snabbare. Men jag lär väl inte kunna somna som vanligt. Sover kasst!

Yeye, ska hoppa ur kläderna och i min pyjamas nu.

Puss!

Done!

Haha, jag är äntligen klar med Samhälle B-frågorna. 68 jävla frågor med följdfrågor har jag suttit och skrivit klart nu. Nu har jag bara EMU-uppgiften som ska vara på fem A4-sidor och nån jädrans fördjupning som skulle vara ett halvlångt snöre. Haha, jävla dålig förklaring om hur långt ett arbete skulle vara.

Haha, den läraren gillar inte mig ett dugg så jag ska plugga järnet av mig så jag verkligen gör bra ifrån mig på arbetena nu så han blir blåst av stolen och sätter ett stort, fett MVG på mig!

Aja, jag är klar med dagens stud i alla fall. Så ikväll blir det gäster som ska äta tacos med oss. Yummi!

Haha idag fick jag veta en rolig sak också men det tar vi en annan dag.

Jag kan inte sluta lyssna på Halo-låten. Sjukt bra! Hmm, Lindasmakigt sätt för Elin och Ida klagar alltid på min musiksmak. Tur jag har Olskiipolskiin som gillar killar som gungar i knäna precis som jag!

Aja, nu ska jag hämta hem hästarna men jag lär väl få klä på mig en hel del innan. Märks att det börjar bli höst och vinter för det börjar bli lite småkyligt. Men jag har ju mina underbart varma vantar att värma mig i.

På måndag börjar jag inte förrän vid ett och slutar kvart i tre. Jävla lönt med den dagen.

Snackade med Tina igår också och hon sa att jag inte alls hade någon varning för mitt studiebidrag som min lilla mentor sa. Haha, hon sa att jag var så duktig så. Med tanke på ettans närvaro så tycker jag i alla fall att jag blivit jävligt bra på närvarolistan. Var nog borta 7 månader från skolan då. Haha. Sugigt värre. Fast i år har jag varit sjuk sex dagar. Är väl inte så farligt ändå med tanke på förkylningen och ryggskottet jag haft.

Bjuder på en gammal bild idag som togs i våras nån gång tror jag.


image29

Aja, nu ska jag skutta vidare.
Todeloo!


Förvirring.


image28

Finally!

Äntligen är det jävla skitprovet gjort! 3 timmars matte, fy jävlar. Fast det kändes som om tiden gick för fort. Men men.. Blev slarv på dom 2 sista frågorna. Eller nåt sånt. 

Nu är jag i alla fall hemma i min pyjamaaaas och väntar på att mitt tvprogram ska börja. Måste ut och röra på hästen lite snart också.

Aja, ska hoppa till sängen igen för det är snorkallt idag!

Todelooo. FASOO!

Gooodmohran!

Hahahaha fyndig jag är idag. Haha. Hela nästa vecka får jag soooova ut som normala människor och idag ska jag tenta av matten. Knas att jag är laddad för det. Aja.. Har laddat mp3'n med musika nu så nu blire te å köra hårt!

Hela helgen är totalplanerad med samhälle B-uppgiften, matte och nån annan skit som jag inte minns. Sen kanske jag slipper plugga till veckan. Skönt det skulle vara. Inget jobb, inget plugg. Jag ska bara fisa! Inte bokstavligt talat dårå. Hmm. Lyssnar på Kna Connecteds låt Fibs nu. Haha. Diggar den som fan. Inte för jag kan danska eller så men liksom. Ändå! "Er du min far?" Hahaha, garvar alltid på just dom orden. Aja, kass humor..

Nu ska jag klä på mig och ta mig till skolan. Måste snacka med Tina idag också om frånvarolappen jag fick igår. Hur kan man vara sjukanmält de två första lektionerna på dagen men de andra två har man oskänd orsak? Jag menar... "Jag är sjuk de första lektionerna men sen kommer jag". Skit. Eller så är det tvärtom, att jag har okänd frånvaro de första lektionerna och sen sjukanmäld. Vafan. Har man ringt in sig så ska man väl kunna få hela dagen inskriven. Har inte fått giltig frånvaro på uppkörningen heller, fick 1 timme och 5 minuters försenad ankomst.
Bah! I hate that fucking school. Fast i och för sig så är den bättre än den jag gick på i nian.

Aja, nuuu är det prov som gäller. Ciaaaao!

Btw, 
prutten skulle sminka Elin igår. Slutade det lyckligt? Avgör själv..

image27

Fillefjooonka!

Imorn ska jag tenta matte. Aaaaah. Kanske bäst att plugga resten va kvällen? Gjorde ett försök innan men jag hatar verkligen geometri! Baah!

Idag gör magen ont.

Aja, synes imöra.

2 eller z? VAFAN!

Haha, idag så var jag lagom duktig som åkte till skolan trots sprängande huvudvärk och feber.. Hade laddat för att göra mitt engelskaförhör men tji fick jag för jag fick inte göra det idag. Enda gången som jag någonsin blivit besviken för att inte få göra ett förhör. Aja.. Jag överlevde i alla fall. Vi såg nån film på engelskan som var konstig. Konstig eftersom jag missat över halva filmen. Haha, tyckte det var lagom kul när en afrikan sa MAMA! Haha, han lät som en jättebebis.

Ida var glad att jag kom eftersom hon då slapp vara ensam på matten. Yiiho, tänkte jag. Jag är i alla fall bra till någonting! Haha. Aja, hon visade sin stolthet eftersom hon räknat en del under gårdagens lektion. Creds till dig Idapida!

Vi satt och diskuterade om lärarn skrivit på tavlan om en massa tal som vi skulle göra. Men när han kom in så upptäckte även han att det var nån som skrivit snyggt på tavlan. Alltså sprack mardrömmen att vi var tvungen att göra alla de talen.

Sen hade vi genomgång och jag förbarmade oss eftersom vi satt längst bak. Insåg att jag nästan var blind. Eller så skrev lärarn dåligt eller nåt sånt. Dom andra verkade se i alla fall så det var säkert det förstnämnda. Efter att vi haft genomgången så var jag tvungen att skriva av genomgången som dom hade haft dagen innan. Yeah. Ida hade skrivit och vi spenderade säkert en halvtimme för att reda ut om det var en 2a eller ett z som hon skrivit. Haha!

- Vad fan har jag skrivit, vänta! Jag ska kolla... Så hon satt där med skrivboken upptryckt i näsan för att ta reda på vad hon skrivit. Haha, vi tänkte till och med försöka fråga läraren vad hon skrivit men vi kom på att det inte var en sån smart idé. Aja, allt löste sig till slut och allt var frid och fröjd.

Dagen slutade och sedan skjutsade jag ner Ida till stationen. Sen var vi in och shoppade på Pressbyrån. Jag ville ha en delfin och Ida tyckte jag var ekonomisk som köpte en vit för 4 kr istället för en brun för 7 kr.

Efter det åkte jag hem för att se på mitt underbara One Tree Hill-gäng. Aaah, jag älskar den serien. Även om den är tjejig värre så är den underbart bra. Aaah, om nån vänlig själ vill köpa mig någonting och är väääldigt rik, då kan ni köpa samlingsboxarna för säsong 1,2 och 3. Haha, 4an har inte kommit ut än. Illa. Men dyrt är det fanimej men det skiter jag i för på något sätt ska jag få tag på dom. Haha! Skiter ännu mindre om dom är dyr ifall någon annan köper som åt mig. Herrejisses, men det är rea på CDON nu. Härligt. Får övertala mor min antar jag.

Aja, bjuder på en bild sedan i måndags då Elin och Ida enjoyade rasten. Elin har inga ben och en stjärna till rumpa. Myyys!

image26


Nu ska jag läsa lite i BKF-boken.

OVER and OUT!

Skitsnack!

McDonald's är fan inte miljövänner som dom säger sig vara. När jag köpte sallad där idag så fick jag det i en plastpåse. Pfff! Var är miljövänskapen i det? Ingenstans skulle jag vilja säga.

Sitter och kollar på hästhoppning nu. Kommer ihåg hur otroligt mycket jag saknar att tävla. Shit. Även om det är dressyr jag tävlar i så tänker man tillbaka trots att man kollar på hoppning. Men nästa sommar. Då jävlar i mig ska jag tävla! Fyfan.

Måste hitta ett nytt ställe att träna på också eftersom Giezela sålt sitt hus så nu vettetusan var jag ska ta vägen. Det ska ju helst vara nära. I och för sig så ligger Bollerup 3 km bort men det är så grymt svårt att ta sig in i ridhusen där eftersom eleverna har förtur. Jaja.. Det löser sig.

image24

Nu ska jag studa lite matte och gå igenom engelskaglosorna igen. Stannade ju hemma från skolan idag... igen.. Vaknade i morse och kunde inte snacka. Sen så hade jag smällont i huvudet men jag pallrade mig ändå iväg till jobbet i morse. Jag har druckit cirka 1 liter tea idag bara för att jag ska vara frisk tills imorn. Tänker fan i mig inte få massa frånvaro i år.

Förresten så köpte jag en såndär Cotti Frutti idag eftersom man sett reklamen på tv. Jag har tänkt typ: "Det där kan omöjligt vara gott", men idag när jag var på Ica så köpte jag en liten pluttförpackning för cirka 8 kronor. Det var bortkastade pengar! Har aldrig ätit nåt som smakar så illa som det. Fyfan. Ändå köpte jag med äpple och kanel. "Yummi", tänkte jag. Men det var inte lika yummi som sagt.

image25

Faaaaan då!

Jag kan bara två eller tre engelskaglosor tills imorn. Hahahaha, vilket fiasko!

Jag trodde jag skulle få hjääälp men det fick jag ju inte juu. Not good.

Jag ser hellre på Vänner. Jag kommer ändå inte klara av att lära mig 40 ord tills imorn. Never.

Aja, nu väntar jag på Mullebullen lite eftersom alla andra är gone idag. Men men..

Mitt rum är sjuukt jävla varmt. Jag svettas nästan. Känns som om jag sitter i en bastu.

JAG VILL UTOMLAAANDS! Men för att komma dit så måste jag ringa Försäkringskassan eftersom jag saknar vissa peningar. Blev ju 300 kr fattigare idag också när jag betalade fakturan på CDON.

Btw, jag hörde att Britneys nya album kommer den 30e oktober. Haha, det är nästan så att jag ska köpa det eftersom jag tycker synd om henne. Visst, hon har ställt till det för sig själv men vafan.. Man förtjänar inte all skit oavsett hur svårt man har det. Sure, hon gör kanske inte bra musik men ändå. Hon kan behöva nåt som går framåt så någonting löser sig för henne. Hon kan ju annars behöva pengarna till advokater så hon får tillbaka vårdnaden om barnen.

Fillefjooonka. Jag har lust att hitta på nåt. Bara jag som saknar tjejkvällarna?


image23

Haha, jag och Elin i våras någon gång när vi skulle gå och bowla. Haha. Kanske kan vi ta en omgång till om ni har lust vecka 44? Jag menar, vi måste ju vara alla 4 ju och ni vill säkert ha en ny chans att klå oss?


Goodbajs.

I morse...

... var den snorkallt! Längtade verkligen efter mins vantar när jag åkte till jobbet. Haha! Men dom glömde jag hemma. Lönt att köpa nya vantar när jag inte kommer ihåg dom! Haha!

Btw, jag önskar jag var haj på datorer så jag kunde göra en egen design på bloggen... Det är kanske inte så svårt som det verkar. Aja, det får väl duga såhära sålänge.

Nu ska jag göra lite engelskaläxa.

Tjolahopp!

Faan vad jag är duktig!

Fööör nu har jag fixat en planering så jag ska hinna med alla läxor som jag har i veckan.

Tack och lov så kliver jag upp halv fem i veckan eftersom jag ska jobba. Så då hinner man studa lite då oxå. Härligt värre.

Såå imorn bitti blire till att läsa för hela slanten så jag kan studa engelska på kvällen eftersom jag har test på tisdag. Var ju sjuk förra veckan så jag kunde ju inte göra det då.

Sen blire full rulle med massa annan skit som ska vara klart i veckan.

Nästa vecka blir ännu värre eftersom det är hundratals samhällesfrågor och arbeten som ska in men sen är det fanimej loooov!


Fiiis!

Idag har jag ätit något som var riktigt äckligt! Det var en såndär "korv" med spagetti och köttfärssås. Köp ALDRIG det. Mamma lekte soptunna med mig idag eftersom utgångsdatumet var idag. Och det smakade ve och förbannelse. Blöööh!

Nu måste jag studa matte men det är inte lockande alls. Skulle hellre vara uuuute idag men det är för kallt att sitta ute och studa tyvärr.

Från och med ikväll så ska hästarna in på natten. Det är för kallt att ha dom ute nu. Fast i helgen fick dom mest vara ute eftersom jag har så frukstansvärt ont i ryggen. Jag förstår inte när det ska släppa. Jag kan inte ens böja mig utan det ska kännas att hela ryggen ska gå av. Not good. Har vart så i en vecka nu snart.

image22

Som tur är så har jag en världsbäst mami som mockat till mig under den senaste veckan. Bild från i vintras. Åååh som jag längtar efter snön!

Aja. Åter till matten.

See you later alligator.

I remember..

image21

Tänk den tiden då man var såhär liten. Då man inte hade några bekymmer och allt var frid och fröjd. Fan vad jag egentligen saknar dom tiderna. Skulle vara skönt som tusan att ta sig tillbaka dit någon gång. Bara för en vecka eller två och bara känna barnet inom sig igen liksom. Fast ibland känner man sig även nu som ett barn. Haha!

I och för sig så är jag grymt glad att jag redan varit där så jag slipper gå igenom allt jobbigt igen. Ni minns nog hur bråkade om en leksak eller om man tappade nappen och då blev man tvärsur. Haha, fast det var dagens problem. Nu har man 200 gånger större problem än vad man hade då. Jobbigt.

Idaaag..

..är jag supersugen på NUDLAR!  Det är ju något som jag verkligen inte tycker om men ändå är jag sugen på det. Knas.

Gräver gör dom hemma också så jag kommer inte ut med bilen för att åka och köpa det. Lika bra det kanske, det är ju inte det nyttigaste man kan äta. Som om det nu spelar någon roll.

Borde däremot pallra mig in till köket för att äta någon frukost men det är jag för lat för idag. Vill inte göra ett skit idag. Ligga i sängen hela dagen och ändå få alla läxor gjorda vore rätt najs.

Jag ska tenta av min Matte A på fredag så jag måste studa lite sånt i helgen och hela veckan lång. Fun. Plus alla andra läxor som vi har. Första gången som jag ligger efter i skolan och det känns inte bra. Oavsett var man börjar så har man ändå 20 000 läxor kvar att göra. Inte särskilt motiverande.

Skönt att det snart är lov och sen är det ju praktik så då slipper man ju alla läxor i alla fall. Förutom APU rapporten.

Blööh, ingenting känns lockande längre.

I feel like an idiot.


Det sägs att det ska finnas en skatt på andra sidan regnbågen, undrar om det stämmer?I miss the old times..

:/

I just want you close
Where you can stay forever
You can be sure that it will only get better

You and me together
Through the days and nights
I don't worry cause everything's gonna be alright
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's gonna be alright

No one no one no one can get in the way of what I'm feeling

No one no one no one can get in the way of what I feel for you

You, you

Can get in the way of what I feel for you


When the rain is pouring down

And my heart is hurting

You will always be around

There's a no for certain


You and me together

Through the days and nights

I don't worry cause everything's ganna be all right

People keep talking

They can say what they like

But all I know is everything's ganna be alright


No one no one no one can get in the way of what I'm feeling

No one no one no one can get in the way of what I feel for you

You, you

Can get in the way of what I feel for you

I know some people search the world

To find something like what we have

I know people will try, try to divide something so real

So til the end of time I'm telling you there is no one


No one no one no one can get in the way of what I'm feeling

No one no one no one can get in the way of what I feel for you

You, you

Can get in the way of what I feel for you


Oh oh oh oh oh...image14

:(

Jag känner mig tom.


Fillefjutt!

Idag var jag in till byn för att åka till optikern. Som tur var slapp jag punga upp peningar så därför gick jag och köpte nya Lovikavantar istället. Mmmm, så jävla kallt om händerna på morgonen när man åker till skolan eller jobbet.

Okej, jag kommer från Norrland och det är en helt annan kyla i Skåne. Man fryser inte om en endaste del på kroppen förutom händerna. Sjukt. Meen nu slipper jag som sagt frysa om händerna eftersom jag har mina vantar.

Det var rätt lite folk ute och gick men däremot fanns det inte en endaste jävla parkering i hela stan så jag fick köra lååångt åt heljottas för att få mig en parkering. Fast det var gratis parkering där i alla fall så det var ju nice.


image12

Sådär såg Gågatan ut idag. I och för sig var klockan närmare fem men ändå. Det var liksom höstigt värre..

Mannen i huset sa någonting roligt idag så därför måste jag berätta om det nu.
Jag: - Ikväll ska jag lägga på liniment på ryggen så smärtan går bort någon gång.
Herrn: - Har du testat att lägga kålblad i trosorna?
Jag: - Va? Jag är väl ingen kåldolme heller?
Herrn: - Nää men jag tänkte att masken kröp ut då.

HAHA, så dålig men det var rätt kul för jag fattade inte vad han menade med masken förrän han betonade LATmasken.. Hrrm.

image13

Någonstans där bortom åkrarna, finns du..


Idag är jag less!

Idag så hatar jag alla betestransporter. Idag när jag skulle till skolan så hamnade jag bakom en sån och jag kunde inte köra om eftersom det var mittstängsel och enkelfilat. Yes, tänkte jag. Jag lägger mig en bit bakom så jag slipper få en sockerbeta inslängd genom fönstret. Jag har ju sett miljoner ställen där det ligger tappade betor i exempelvis rondeller eller på vägen.

Varför använder dom inte det förbannade skyddet så man slipper få en bil som har krossade rutor? Det är ju lag på att dom ska ha skyddet på har jag fått höra, jag som bor på landet och allt. Men ingen använder dom skydden eftersom det tar extra tid att sätta på och ta av. VAFAN! Tänk när dom kör på landsväg där det är 80.. Dendära jävla betan får en jävla fart och hamnar den fel kan en ynka sockerbeta mörda oss. My name is Beta, Socker-Beta and I'm here to kill you!

image11

Förutom att det är jobbigt med alla transporter så luktar det ju för fan skit överallt av dom! Oavsett var man är, även om man är inne i stan så luktar det ändå skit eftersom transporterna går förbi där. Aaah! Geggigt överallt är det också.

Aaah. Blir sne på sånt.

Aja, nu är jag på skolan iaf. Jag överlevde färden till skolan så det är härligt värre. Nu sitter jag och väntar på att religionen ska börja så jag får redovisa. Sen tänkte jag åka hem eftersom min rygg håller på och tar död på mig. Jag fick några enorma smärtstillande grejjer som jag kan ta men vafan, det ska inte kännas som att man sväljer en hink när man tar smärtstillande. Eller ska det det?

Haha, jag känner mig som om jag vore 90 bast. HAHA!

Imorn är vi lediga och då är det meningen att vi ska hälsa på praktikplatserna men jag tror att det räcker om jag ringer till dom och bokar tid imorn så får vi se sen hur det blir.  Får man inte fingrarna ur så får man inte heller hälsa på barnen.

Nu ska jag halta mig till religionen. 

Iaf så måste ni köpa hem Shan Atcis Svenska 2 dvd. Fatta som man skrattar åt den.. Ett plus är ju att han är fin att se på också! Haha! Tycker jag i alla fall.

image10


OVER AND OUT!
*Har vi köpt hundar, hur många hundar har vi köpt?*

Hur jävla dumma är människor egentligen?

image9

Idag när jag var in till byn tillsammans med mamma, såg jag denna löpsedel. Jag var tvungen att köpa tidningen eftersom mami sa att det omöjligt kunde ha skett i Sverige. Jag öppnar tidningen och ser att det har hänt i Upplands Väsby. Vad i..., tänkte jag. Fortsatte läsa artikeln och läser att de två pojkarna som gjort detta mot den stackars mannen, endast är 15 och 16 år gamla. De har filmat allting med en mobiltelefon. Varför förstår jag inte. Är det verkligen någonting att vara stolt över, som de sedan kan sitta och se på tillsammans med sina vänner och säga: "Detta har jag gjort".

De hade skurit honom med kniv för att sedan hälla salt i såren. De hade även misshandlat honom med ett basebollträ och knogjärn och sedan sitter de och planerar kommande händelser på en chatt. De bröt sig in i hans lägenhet 3 gånger. En på morgonen, en på kvällen och en gång under natten/tidig morgon.

Hur jävla feg är man när man hoppar på en handikappad man som är 55 år? En man som tydligen hade jobbat sig tillbaka efter cancer och stroke. Och hur fan kan de åka hem efter att ha varit där första gången och sedan sätta sig och äta middag? Hur kan ingen märka att sånthär händer?

Pojkarna som var 15 och 16 år var aktiva i en nynazistisk rörelse. Jag förstår inte. Hur kan inte föräldrarna märka något sådant? Hur kunde inte grannar till mannen märka att två pojkar bröt sig in hos honom 3 gånger under samma dygn? Jag förstår ingenting. Jag tycker bara att världen blir allt sjukare för varje dag som går.

Om världen ser ut på detta sätt nu, hur kommer det då inte se ut om 10, 20 år om ingen stoppar våldet?

Aaaj!

Idag fick jag stanna hemma från skolan. Kunde inte resa mig från sängen i morse. Har fått världens jävla ryggskott. Härligt ont det gör! Ska försöka gå på skolan imorn så jag får hoppas att det har blivit bättre då.

Tänkte försöka skriva klart min ryggsäck nu så jag i alla fall gör någon nytta.

Todeloooo!
(Eller mer : Aj, aj, aaaaj!

Bilden har absolut inget med dagen att göra. Men jag älskar när det blir sådära på himlen. Haha!Goood morgooon!

Nu sitter jag här igen. Har nyss duschat så jag klev upp 4 i morse. Annars brukar man ju i alla fall få sova till halv 5. Men idag tänkte jag vara lite smart så slipper jag duscha efter jag varit och "jobbat".

Sitter och väntar på att mitt tea ska bli klart så jag kan åka iväg. Sitter även och bråkar med min lilla kattebebis eftersom han har fått nån knäpp.

Hade världens knäppaste dröm inatt. Drömde att jag kunde flyga eftersom jag hade magiska byxor och sen skulle jag flyga till Pluto för Pluto har stor näsa? Aja, man får till det rätt knas i drömmarnas land.

Sen undrar jag hur många kilon man egentligen går upp när man duschar? Idag vägde jag mig innan jag hoppade in i duschen sen när jag kom ut tänkte jag kolla om jag gått ner någonting under duschen eftersom jag gjorde vääärlens gymnastik i morse. Haha, tappade ner alla flaskor på golvet för grejjen som allt stod på, lossnade. Så det blev till att plocka upp allt. Tror jag räknade till 34 flaskor? Vem fan har 34 flaskor i duschen om inte vår familj? Jisses. Aja, åter till vågen, jag hade istället gått upp hela 4 kilo? WTF! Hur jävla mycket hår har jag egentligen på kroppen? Äähhh.

Idag är det redovisning på religionen. "Mina vänner, jag har haft det bra med kineserna. Jaa" Haha, den läraren är rätt cool ändå.

Mitt rum är så sjuuukt varmt. På natten när jag sover så kan jag inte ha någonting förutom täcket på mig. Annars svettas man ihjäl. Sen har jag fläkten på som står och blåser hela natten men ändå svettas jag. Aaah. Bara för dom har satt igång pannjäveln. Det enda positiva med pannan, det är att man slipper hoppa upp ur sängen an halvtimme innan man ska duscha för att slå på tanken så man får varmvatten. Annars är dendära pannan bara jobbig.

Oooont i magen har jag idag också. Kanske inte är så vidare roligt men jag får försöka överleva. Känner mig även slö och lite halvdepp. Men det beror nog på vädret. Haha, i och för sig så är det kolsvart ute så jag vet inte ens vad det är för väder. Haha!

Jaja, nu ska jag kiiila. Idag ska jag även hämta mina klääääder och koppar som kommit. Rooligt värre.

Todelooo så länge.

Have a nice daay!


Bio och youtube!

Igår var en trevlig kväll.


Åkte hemifrån vid halv sju tiden för att ta mig till Willyboooy i Dalby. Skulle leka superbralokalsinne så jag skulle hitta själv hem till honom denna gång. Haha, jo det gick ju bra. Höll på att köra på två människor som gick över ett övergångsställ. Mörkt ute, noll reflexer. Så jag var tvungen att tvärnita. Seeeen märkte jag att jag hade polisen bakom mig när jag tvärnitade. HELVETE tänkte jag, nu blir jag av med körkortet eller nåt sånt. Man vet ju aldrig hur noga polisen är och så. Men allt gick bra som tur var. Vid detta laget hade jag redan kört för långt så jag skickade ett sms till Willy och sa att han fick hämta mig på Vårdcentralen. Woho, han såg inte impad ut när han kom i sin minibil men vi tog oss hem till honom till slut.


Medan han käkade fick jag sitta och leka lite vid datorn. Yippi! Hittade inte ens internet på den grejjen bara för själva ikonen var omgjord. När han kom tillbaka så skulle visa mitt kanonbra toaskämt på youtube men internet var så segt så det blev aldrig så. Så då sket vi i det och åkte in till Lund för att hämta våra förbeställda biljetter till Supersugen som han hade bokat under dagen. Haha, han gillar att köra runt i min bil men bilen visade vad den kände, den slutade funka. Eller en lampa där man ser hur långt kört och sådära. Haha! Vi parkerade i alla fall och fick sedan gå en runda för att komma till biografen som filmen skulle visas på. Stoooooor salong vare. Gamla stolar med massa klet på. Yummi.. Verkligen. Såg två grabbar som går på skolan oxå. Helt stolt över att jag kände igen någons nuna! Haha! Bara för Willy själv såg människor överallt som han hejade på. Jisses.


Aja, vi fick till slut komma in efter att Willy checkat in dom gamla toaletterna. - Jag fick nästan inte plats ju! Jahapp, tänkte jag. - Det är därför man är tjej, för då slipper man stå. Haha. Aja, vi kom in i salongen och Willy har bergis varit där tidigare och gav mig därför biljetten med platsen som hade klet fulla stolen. Yummi, härligt att sitta där. Aja, reklamen började och han stoltserade över att han kände nån studievägledare som var på en reklam. Eller nåt sånt.


Filmen började till slut och jag hade skitkul. Skrattade en hel del. Även när alla andra var tysta. Hmm, pinsamt är det ju. Ni vet den känslan när man sitter där och tycker något är kul och man skrattar.. Och ingen annan gör det. Hmm.. - Tjejen där, hon använde mig som tampong! Haha, det tyckte jag var skitkul eftersom en tjej typ stått och dansat mot hans ben och han hade världens mensfläck på byxorna. Haha!


image7


Aja, efter filmen så åkte vi hem till Willy igen och glodde en del på Youtube eftersom filmen som jag skulle visa, funkade igen. Sen skulle han visa nån film som jag fattade nada av. 10 minuter lång var den iaf och det var en massa krigssnubbar och såntdära. Gubbar som ropade MINE, MINE, MINE. Öööh, tänkte jag. Men det blev lite roligare när det började regna män.


Aja, körde hem vid ett-tiden och var hemma kvart i två. Seeeen upp tidigt igen. Blööh. Min skalle gör ont. Haha. Men det vare värt för det var en väldans trevlig kväll.


Det är en film som ni måste se iaf för den var rooolig värre!

Tack för en trevlig kväll.

Ciaaao!


Spice Girls?

Haha, jag städade rummet lite igår och började plocka runt med mina gamla skivor. Haha, jag hittade två Spice Girls skivor och ett samlaralbum med bilder på Spice Girls.

Jag kan inte förstå hur otroligt "kär" jag var i det bandet när jag var liten. Jag gillade dom eftersom vi mimade till deras låt på en talangjakt på skolan. Haha, Victoria blev min favorit eftersom jag fick vara henne. Jag hade mörkbrunt hår och en svart klänning som kännetecknade henne.

Haha, vilka minnen man har sen man var liten. Anledningen till att jag skriver detta idag är just eftersom de ska återförenas och åka ut på turné i jul/nyår nångång. Haha, jag tror det blir en flopp. De flesta som gillade dom borde väl vara i min ålder nu och vilken 18-åring har lust att gå och kolla på dom nu? Inte jag iaf...

Tycker det ändå är rätt coolt att dom ska ut på turné. Det var ju dom som "startade" girlyliciousgrejjen liksom. Tjejband, massor av fan, bråk, korta klänningar osv.

Vilka tankar man kan få halv tio på morgonen. Herrejiiiises!

image6

Stuuudar!

Jag är så stolt över mig själv. Idag är jag ledig, inga lektioner eller nåt. Iofs så har jag aldrig lektioner på fredagar. Hur man nu kan vara stolt över att vara ledig men det kändes liksom som att det behövdes idag.

Det enda jag har på fredagar är projektarbete så man har ju ingen stor lust att bege sig till skolan för en sådan lektion. Hade kanske vart bättre om alla jobbat var för sig med projektete. Känns som vi aldrig kommer igång. Vi skjuter hela tiden upp när vi verkligen ska köra igång det. Vi kan inte skylla på någon annan än oss själva. Men vem har lust att sitta till tre på fredagar och studa projektarbete? Nobody! Ida har två bussar som kan ta henne hem. Antingen tar hon en tidig som går innan vi slutar (halv två) och då hinner man inte mycket på den tiden. Eller så sitter man över en och en halv timme och jobbar. Vilket vi har gjort en gång. I och för sig så gick ju det bra eftersom vi fick mycket gjort. Lånade böcker, skrev inledning och beställde fler böcker. Men det krävs mer. 

Vi är alla för slöa för att sätta igång. Fy på oss! Haha! Gunnel kommer få spasmer på oss snart eller nåt sånt.

Idag bestämde jag och Ida i alla fall att vi skulle jobba hemma eftersom vi har 20000 andra läxor som ska in i veckan. Emelie tänkte inte heller komma till skolan så då var det ju lika bra för oss också att skita i det idag.. Igen.

Det är stora grejjor som ska in i veckan också. Religionsarbete på måndag, matteläxa tills på tisdag, engelskatest och uppgifter in på onsdag, ryggsäcken i psykosocialt arbete ska in på torsdag och likaså svenskauppsatsen. Veckan efter ska jag tenta av min matte A, vilket jag inte gjorde i ettan eftersom jag var magsjuk när vi hade nationella proven i Matte och sedan glömdes det bara bort. Så jag måste ju räkna igenom lite av varje där så jag gör bra ifrån mig där. Härliigt värre. Känns som man inte hinner med sig själv alls nuförtiden. Man hinner med skolan men allt annat glöms bara bort om man vill ha bra betyg. I och för sig så ska vi snart ut på 6 veckors praktik så det är väl förmodligen det som gör att vi har så mycket läxor just nu. 

På måndag ska vi i alla fall starta upp projektarbetet på allvar. För om vi ska få vårt kära MVG så måste vi börja nu. Jajamensan! Känns lockande värre, eller inte.

Aja, jag började skriva på min ryggsäck tidigare men jag känner mig inte alls koncentrerad. Inte med musik, inte utan musik och inte heller när man har en kisse i knät. Blööh! Jag är less på skooolan men det är väl lika bra man tar ett rejält ryck och tar itu med allt så det blir gjort.


JAG VILL ÅKA UTOMLANDS TILL SOLEN OCH VÄÄÄÄRMEN FÖR JAG VILL INTE HA REGN MERA NUUU!
I och för sig så är det sol idag. Härligt varmt lyser det in på mitt rum men så fort man går utanför dörren så måste man ta täckkläder på sig, annars förfryser man håret på armarna. Det är typ 5 grader på nätterna nu så det är väl snart dax att plocka in hästarna på nätterna. Vilket innebär mer jobb.

Måste sätta igång hästen och träna med honom också men det är så sjukt svårt att hinna med allt. Jag är hemma vid typ halv fyra, då ska jag ut och gå till typ fyra och sen måste man hinna med träningen innan maten så man är kanske hemma vid kvart i sex om man har tur, sen ska man mocka. Då är det klart vid sex. Sen middag och sen då? Sen ska man orka plugga och se på tv oxå. Herrejises, dom får börja visa dåliga program på tv'n så man slipper glo på den jämt! Ajuste ja, jag ska hinna med pojken också. Känns som jag har ett socialt och superbra liv, oh yes!

Nu ska jag fortsätta skriva min ryggsäck och sen ska jag ut och promenera lite med vovven.
Tjolahopp!Nu får det fan vara nog! Stöööört!

Folk som snackar skitsnack skulle skjutas med ett hagelgevär. Om en person inte är på skolan för den är hemma och förkyld så är den bergis hemma och sjuk. Att det skulle vara något annat ska fan inte en person snacka i som inte ens själv är på skolan för "hon mår dåligt". Så jävla dåligt kan du ju inte må Emelie lilla när du kan snacka skit om mig på det sättet som du gjort.

Om jag nu är så fet som du säger, varför började du då umgås med mig? Sen detta att jag ska vara tacksam till dig för att du "hjälpte mig byta grupp". Det är bara skitsnack för du har behandlat mig som skit! Jag är så förbannat less på dina jävla dumheter, fördomar, skryt och skitsnack.

Aaaaah, jag får spel! Aja, jag ska inte bry mig mer. Men alla vet att du är full av skitsnack så. Alla ska tycka synd om dig men så fort de vänder dig ryggen så är de så jävla falska och ditten och datten. Aaah, less.

Aja, sitter i skolan nu. Ska ha redovisning vid ett och tills dess ska jag sitta hääära för vi har tränat lite så nu ska det väl kanske gå vägen. I måndags fick vi dessutom gratiströjor tills studenten. Snaaart tar vi studenten! Skööönt!


Mindre skönt att att vi har sjukt mycket läxor tills nästa vecka. Not fun! Men det blir att studa hela långa helgen. Roligt värre.


Igår var jag med bebisen till veterinären och då plockade jag även upp Idapida eftersom hon ville ha lite sovmorron. Hon var lite rädd om fåglarna. Haha!


Men men..


Åker till Turkiiiet antingen nu i jul eller till sommaren. Sparar pengar för fullt. Det är inte så farligt dyrt att åka ändå så jag kanske kan åka till jul ändå.


Skulle ha jobbat i morse oxå men Anders ringde så sent så jag hade ju planerat annat på morgonen som jag inte skulle ha hunnit med om jag passat barnen oxå. Hoppas han inte blev allt för sur och att jag fortfarande har jobb kvar!


Mina tröjor är påväg oxå samt mina vackra koppar. Lalala!


Snart är det juul och juul betyder snööö och julklappar!


Nu ska jag skriva lite på relationläxan. Lika bra att göra lite grejjor istället för att sitta och glo.


Ciaaao!


RSS 2.0