Veckans Vägning V.26

Har inte haft tid eller lust att skriva något på länge. Idag har jag dock varit ledig och har då varit hos frisören, läkaren och sedan har jag träffat Ida och spelat golf. Nu på eftermiddagen träffade jag en kompis och bokade en resa så jag åker om 15 dagar. Det blir härligt! Sitter hemma hos kompisen nu och väntar på att maten ska lagas. Sedan ska vi se en film innan jag åker och hämtar Josse på stationen. Vi ska nämligen se Twilight, Eclipse nu ikväll klockan nio så det blir nice värre! Annars så jobbar jag en massa och håller på att ska börja flytta mina saker också. I alla fall, här kommer veckans resultat:

Idag landade vågen på: -1,6kg

Total viktnedgång: 24,2 kg


Veckans Vägning. 25

Lingonveckan kom till slut. Som en störtflod i värsta tänkbara situation men jag löste det! HAHA!

Idag landade vågen på: -2,1kg

Total viktnedgång: 22,6 kg (insåg att jag räknat fel på nästan ett kilos vikt men nu är det fixat och rätt!)

I veckan har jag inte gjort något alls. Jag har varit och klättrat på ett berg i Skåne med Christoffer, men det är typ den motionen som jag fått. Har slarvat med maten också. Men i morse klev jag minsann upp och åt frukost så nu är jag back on track igen! Ska träna ikväll också tänkte jag och idag blir det en promenad i skogen med min lille Willy som jag glidit ifrån massor. Vi har inte setts på ett halvår!Jag på berget i tisdags.


Veckans Vägning V.24

Lingonveckan har fortfarande inte kommit så nu börjar jag bli orolig att det är något fel på mig. Men jag får väl kolla upp det om inget händer innan veckan är slut. Går ju runt med riktig mensvärk. Jobbigt läge. Hela veckan har jag iaf inte tränat på, och jag har dessutom slarvat jättemycket med maten. Ska börja om nu igen och ut och träna idag iaf och sedan göra något mer ikväll, kanske gå på promenad. Jag ska börja blogga igen också. Men jag har bara lite annat för mig just nu. Typ lever mitt liv. Hoppas ni har tålamod.

Igår landade vågen på: -0,4kg

Total viktnedgång: 19,6kg

Nu blir det hårda tag. Vill ju ner minst tio kilo till innan skolan börjar igen. Håll tummarna!En nyvaken Linda idag.


Veckans Vägning V.23

Förra veckan gick jag upp i vikt och jag trodde att mensen var på ingång. Denna vecka har jag gått ner i vikt men har fortfarande inte fått mensen. Knepigt! Den borde kommit förra veckan eller denna. Antar det är på gång iaf eftersom tuttarna gör ondare än ondast för tillfället. Well well, för mycket detaljer kanske.. Haha!

Idag landade vågen på: -2,3kg

Total viktnedgång: 19,2kg

KOLLA FÖRRESTEN IN MINA AUKTIONER PÅ TRADERA SOM AVSLUTAS IMORGON.


RSS 2.0