Tjockistankar

Jag har kommit på en sak som gör mig jävligt orolig över mig själv. Jag har blivit en riktig tjockis. Alltså. Jag har börjat att klä på mig på sommaren istället för att klä av mig. Se som idag till exempel. Jag ska åka och se efter barnen klockan halv fem och jag började kolla efter vad jag ska ha på mig för någonting. Jag drog fram mina långa mjukisbyxor och en långärmad tröja. Varför? Jag vet ju att det är varmt som tusan i deras hus men ändå så väljer jag att klä på mig när det är hela 27 grader varmt. Skärpning!

Jag ska nog försöka att leta reda på en kjol istället också kanske kasta på mig en tubopp och en trekvartströja över det istället. Det fungerar ju verkligen inte detta. Jag mår ju sämre och sämre med mig själv. Jag hoppas verkligen att läkarna hittar vad som är fel på mig snart så jag kan börja gå ner i vikt. Imorgon ska jag ut och börja powerwalka igen. Jag har ju dessvärre lagt det på hyllan under den tiden nu när jag har haft fullt upp med skolan men nu fungerar det inte längre. Jag börjar powerwalka imorgon och ska göra det hela veckan oavsett hur trött jag är när jag kommer hem från jobbet. Det måste helt enkelt göras.

Nästa vecka har jag tänkt börja tvinga mig ut och powerwalka två gånger om dagen om jag orkar ta mig upp på morgonen. Jag kan ju i alla fall testa det på måndagen då jag är ledig. Om det fungerar då så går det nog att fortsätta på det spåret för detta fungerar verkligen inte längre. Jag går upp i vikt utan att äta någonting som är "fel" att äta och ändå rör jag ju på mig. Knepigt värre.

Mitt mål är att gå ner så pass mycket i vikt så jag kan börja gymma till hösten. Visst är det knepigt att man vill gå ner i vikt för att kunna börja gymma? På gymmet handlar allt om utseende, hur tjock man är, hur mycket muskler man har osv och därför vill man ju inte se ut som en flodhäst när man börjar gymma direkt. Jag vill bli mig igen, utan en massa äckligt fett som sitter både här och där.

Nu börjar allvaret. Typ.

Jag rensade ju min garderob för ett tag sedan som ni minns och plockade ner allt som jag hade blivit för stor för, i påsar. Ni ser hur många påsar det är och ni ser hur pass lite kläder det hänger uppe. Detta är dock bara tröjor, byxor, shorts och kjolar. Sedan finns det ett helt skåp med linnen och t-shirts som vi inte ens ska titta på.



Var är du kroppen? Kom tillbaka!


I don't get it.

Min våg har fått spel. Den säger först att jag gått ner 5 kilo för att sedan säga att jag gått upp 5 kilo för att sedan säga att jag gått ner 5 kilo igen. Och allt detta inom loppet av en vecka. Knepigt.

Idag har jag faktiskt varit sjuk slö. Jag har legat till sängen tills nu. 15.22. Jisses. Tur att jag körde ut hö till hästarna igår kväll och att också grannen kom med ett stort traktorlass med gräs som han hade huggit med lie som dom har stått och smaskat på. Det är sjukt varmt på mitt rum och jag sitter typ naken eller kanske inte naken men nästan i alla fall men ändå håller jag på och svettas sönder. Konstig dag. För tillfället sitter jag och njuter av denna låt. Verkligen inte min typ av musik, gillar inte ens rösten men ändå älskar jag låten som fan.

Igår var jag ju in på skolan och gjorde mina två sista prov. Första hjälpen provet blev jag godkänd på och hon fick även in alla mina uppgifter som jag gjort och hon skulle rätta dom tills på torsdag och sätta betyg på mig i dom två kurserna. Så nu håller vi verkligen tummarna på att jag kirrar MVG i båda dom kurserna för annars gråter jag. Det andra provet gick väl okej och resultatet får jag tydligen på måndag. Nu har jag tre uppgifter kvar i skolan som jag planerat att göra nu i helgen för att sedan kunna skicka in allting och få betygen satta. Den 18e juni ska ju betygen vara inskickade och på plats i Strömsholm så därför är det väl säkrast att vara ute i god tid för att fixa det hela så man inte skickar in det för sent eller något liknande.

Nej. Jag ska väl försöka ta mig en dusch snart och kanske äta litegranna för ikväll ska jag kanske bort, bort, BORT! Vi hörs när jag är klar med allting igen och kan återuppta bloggandet till en daglig vana igen. Svarar även på alla kommentarer då och godkänner dom också då. Ciao!


Jag orkar inte....

...bry mig om bloggen just nu. Jag har fullt upp för tillfället så min blogg kommer att ligga på is ett litet tag nu. Den här veckan ska jag jobba tisdag, onsdag och torsdag. På onsdag efter jobbet så ska jag vara barnvakt och på fredag ska jag vara klar med två kurser i skolan samt ha två prov. Hela dagen idag har jag pluggat och jag har gjort klart två uppgifter. Sammanlagt har jag fem uppgifter kvar att göra så nu syns slutet i tunneln. Äntligen!

Ni vet att skolan kommer först och allt annat får komma i andra hand. Så ni som har kommenterat i min blogg får helt enkelt vänta tills jag har tid att svara på kommentarerna för man hinner inte mer än svara på allihopa så kommer det lika många tillbaka. Ni som läser här får helt enkelt ha tålamod. Hoppas ni förstår.

Ni som inte har lagt till mig på bloglovin, kan ju lägga till mig på bloglovin så ser ni när jag kommer att uppdatera här igen. Förhoppningsvis så blir det i slutet av veckan. På återseende!

Follow Liiiiinda89

Kunde inte hålla mig!

Så jag smsade Linus igår för att få Marcins nummer och skickade ett sms för att fråga vad han ville. Fick tillbaka:
"Jag bahova prota inte. Ta bort min numer". Dissade honom tillbaka men det är tveksamt om han förstår svenska tillräckligt mycket för att veta vad jag skrev.
 
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Plus att han tydligen har gift sig i julas. Jisses. Detta kommer att bli en hemsk sommar. Så fort jag såg honom idag så sprang jag fort som fan. Usch usch. Pinsamt värre.

Nåja, nu blickar vi framåt och går och lägger oss istället. Jag är sjukt trött.

Godnatt!

Vilken jävla dag!

Många kära återseenden och en mycket trevlig dag helt enkelt. Linus. Kamilla, Camilla, Josse, Fredrik, Gizmo, Elin, Ulla med flera, med flera jobbar där i år också så det är ju väldigt trevligt. Linus var redan på och frågade när vi skulle ha kräftskiva men det blir nog inte förrän i augusti tror jag.

Dock så hamnade jag nere hos Leo i skyttet och Marcin har tydligen berättat en hel del för Leo. Jag ska tydligen vara grym? På vad kan man ju undra. Men ni som har hängt med förstår nog. Både Leo och Jennek sa att jag skulle gå och prata med honom vad tusan han nu vill mig. Nåja, han får leta reda på mig om han vill prata med mig. Det är inte jag som gjort bort mig, det är han! Det kommer nog sluta med att jag kommer prata med honom imorgon ändå.. Jag är nyfiken för att veta vad han vill. Men jag är också rädd att han ska ge mig en rak höger.

Nu släpper vi det och går till den grejen som var rätt nice. Jag både träffade och pratade med Måns Zelmerlöw, helt gratis. Han var ju på Tosselilla Sommarland idag där jag jobbar för att uppträda och skriva autografer och eftersom jhag fick jobba i skytte idag så hade jag ju första parkett till där han var. Men jisses vad kort han var! Jag trodde att han i alla fall skulle vara 180 lång men istället var han bara runt 170. Jag var ju längre än den plutten.

Detta är ju dock en mobilbild så den blev väl inte så jäkla bra. Men ni får stå ut med det. 
 


Nåja. Min låtsasmormor fick i alla fall sin autograf som jag skulle fixa till henne. Men shhhh, det är en hemlis!


"Kram till Gertie!"

Jag är helt slut. Imorgon ska jag upp klockan sju igen så jag ska faktiskt krypa ner i sängen och mysa nu för jag är trött i benen. Trevligt värre, alltså att mysa i sängen.. Inte att jag har ont i benen.

Jobbekläder!

Jajamensan, nu har jag varit och hämtat mina jobbkläder för sommaren. Intressant värre va? Dom ser likadana ut som dom gjorde förra året. Jag lyckades ju vara så smidig att jag tog fel storlek på en av tröjorna och fick XS på en av tröjorna. Jisses. Vilken av mina tuttar ska få plats i den tröjan liksom? Nåja, jag får försöka byta den tröjan imorgon.. Ni som inte vet eller inte minns hur tröjorna ser ut så ser dom ut såhär:



Jag sa det förra året och jag säger det igen, det är en jäkla tur att ankan sitter på ryggen!

I år har dom börjat med personalkort som vi ska stämpla in med också. Tidigare så satt det ju någon och skrev när man kom och när man slutade. Men inte nu längre! Detta kort ger oss också gratis inträde och åkband på Liseberg under hela sommaren. Trevligt värre. Jag undrar om vi ska åka upp på Liseberg en dag på lunchrasten? Hmm. Det tål att tänkas på!



Jag önskar dock att jag hade haft en bättre bild på mig. Fy tusan! Men bilden är i alla fall bättre än både passfotot och körkortet..

Nåja, imorn börjar jag jobba klockan nio så det blir trevligt värre att träffa alla igen. Jag håller dock tummarna att det ska gå smärtfritt och att jag minns hur alla kassafunktioner fungerar. Nu håller vi tummarna på att det blir fint väder imorgon!

Pam pam paaaaam!

Nu bjuder jag ju dock på lite osminkade förebilder när jag har ett nattlinne på mig.

Före:



Ni ser ju min vackra utväxt där...  Ni ser också på ett ungefär hur pass lockigt hår jag egentligen har. Jag har ju som sagt korkskruvar lite här och där i mitt hår när jag inte borstar det efter jag duschat. Jag ser även pittögd ut på fotot.



Lockarna tar också bort en del på längden som ni ser här.



Efter:



Palla vara seriös. Här ser man även mina vackra hakor. Bill och Bull heter dom. Säg hej!

Jag tar bättre bilder på håret imorgon för jag orkar inte fixa mitt hår nu, det är inte ens helt torrt än. Men ni ser ju på ett ungefär i alla fall.. Den nyfärgade känslan kommer ju finnas ett par dagar tills man tvättat håret några gånger.

Aj äm...

....färging the hår!


The only thing I want from you...

...is for you to stay away



Cause you had a good girl, good girl, girl
That's a keeper, k-k-k-k-keeper
You had a good girl, good girl but
Didn't know how to treat her, t-t-t-t-treat her, treat her
So silly boy get out my face, my face
Why do you like the way regrets taste?
So silly boy get out my hair my hair, get outta here
No I don't want you no more, get outta here

Silly boy ,silly boy
Why you acting silly boy?
Silly boy, boy, boy, boy
Acting, acting silly boy?

I don't get it..

...jag var ju bara ut fyra minuter ju!



Mina pyjamsbyxor äger btw.
Fula, rosa, urtvättade, utgångna och jävliga men sköna som fan.

Lång dag!

Idag har jag varit ute i skogen halva dagen känns det som, även om det bara var två timmar. Jag var så sjukt nervös att jag hade kunnat skita på mig. Nåja, allting gick bra och barnen tyckte att det var roligt. Jag kirrade även ett MVG idag så det var ju grymt skönt.

Nu har jag bara fyra kurser kvar med sammanlagt 8 uppgifter och ett prov kvar. Sedan är jag klar med allt. Guuud vad jag ska njuta. NOT! För jag ska jobba hela sommaren. Men jag ska njuta ändå.

Sicken tråkig blogg jag haft den senaste tiden. Allting handlar om mina studier men just nu så gör jag inte särskilt mycket annat så jag hoppas att ni förstår det hela. Men i sommar blir det förhoppningsvis roligt värre med en massa bakom kulisserna-bilder från jobbet och en massa annat tok. Det blir nice.

Nej, nu ska jag mata hästarna och krypa ner i sängen. Tack för idag, slut för idag. Vi ses imorgon, ha det så bra! Hej då! Hahaha, minns ni när man sjöng den i skolan. Jisses.


Fattar ni inte?

Denna låt skulle ju ha vunnit hela skiten! Så jävla skön!


Miss Kiss Kiss Bang, come and let us sing
Miss Kiss Kiss Bang, now let us swing
Shake your sweet, sweet, sweet little thing
Mrs Kiss Kiss Bang, come let us swing

Do the he-de hi-ho
Do the he-de hi hey
Do the dip dip ded-de
Do the skiddly skiddly bo


Now do the Gucci bang bang
Do the skiddly buffely boodely bump
Do the oooh
Mrs Kiss, you are my everything tonight

Den har verkligen satt sig på min hjärna i alla fall. Jag hade den på hjärnan i morse när jag vaknade. Hahahaha. Den är så grymt jävla skön. Fast den passar ju inte i ett sånt sammanhang. Men nu vet ni vilken låt jag ville skulle vinna i alla fall!


Kämpa, kämpa, KÄMPA!

Sur som jag var så tänkte jag att jag skulle leta reda på lite statistik för att se hur många som har sökt till universitetet som logoped i år. 125 personer har sökt, det är typ en fjärdedel av dom som sökte förra året. Förra året var det nämligen över 400 personer som sökte till logoped i första hand. I år är siffran nere på 125. Jag har för mig att det är 40 personer som är antagna och av dessa är 66% betyg och 34% högskoleprov.


Eftersom siffran är ganska så låg på sökande i år så har jag gett mig fan på att jag ska komma in ändå. Sena nätter, tidiga mornar. Nu jävlar får jag väl kämpa ändå. Och kommer jag inte in då så lovar jag att den närmsta personen som finns nära mig då kommer att råka jävligt illa ut på ett eller annat sätt. Antingen kommer jag bryta ihop totalt så min gråt kommer göra personen i fråga, döv eller så blir jag så arg så jag klappar till någon.

Nej, nu ska vi inte vara såna.

Jag räknade ut att mitt snitt kommer att bli 19,02 om jag nu får MVG i resten av kurserna. Hade jag fått MVG i Engelska B så hade jag haft 19,24 och hade jag dessutom haft MVG i Naturkunskap B så hade jag fått 19,42. Så ni kan ju förstå att jag är grymt besviken för om jag hade kirrat MVG i dom två kurserna också så hade jag garanterat kommit in. Nu får jag leva i ovisshet tills i mitten av juli.

Imorgon ska jag ut i skogen med två pojkar och en lärare. Gud vad roligt vi ska ha (ironi ofc). Jag ska nämligen hålla i aktiviteter för dom imorgon samt lära dom hur Skogsmulle skulle göra om han kom vilse. Oj vad kul det kommer att bli. Haha! Nåja, jag gör allt för betygen..

Nu ska jag laga lax till middag och sedan ska jag sätta igång och göra klart en uppgift i fritidskunskapen. Jag glömde säga att jag mailade in min stora uppgift i ULS (Utveckling, Livsvillkor och Socialisation) på hela 20 a4-sidor. Kämpa på, ett och två!





Vilken jävla upp och ner vänd dag detta är.
Detta trillade precis in på min mail:


Jobbig dag.

Jävla f*tta

Nu fick jag mitt bertyg i engelska. Jag får VG i slutbetyg i engelska på grund av det jävlla nationella provet.

Det betyder att de arbetena som jag gjorde i engelska i höstas med ett arbete om samerna på tio sidor och min bokrecension som jag fått MVG på i båda två, har jag gjort förgäves. Allt jävla jobb som jag la ner på dom arbetena har jag gjort förgäves tack vare ett oförberett jävla prov på grund av att jag har haft tillgång till lexikon på dom arbetena som jag gjort hemma. SOM JAG LAGT NER SJUKT MYCKET TID PÅ.

Enligt läraren så står det i kursplanen och målen att man dom proven typ "bestämmer betyget". Jag har lusläst alla jävla mål och betygskriterier och jag ser det då fan tamme inte. Om det är någon som har lust att kika, klicka här. Och berätta var fan det står!

Nu kan jag ju bara lägga av. Ett VG i Naturkunskap B och ett VG i Engelska B liksom. Nu kommer jag inte in på universitetet. Hej och goodbye. Jävla skitdag. Jag visste att jag inte skulle ha klivit upp ur sängen.

Det känns så jävla surt för jag har suttit och pluggat hela jävla tiden. Dag, natt, helg, kväll, veckodagar. Jag har inte ens haft tid att träffa kompisar för jag vill kunna nå mitt mål och nu får jag veta att det varit helt förgäves.

Nu ska jag gå och gråta lite blod. Hej då.

Is there a doctor in the house?

Nog för jag är pollenallergiker men någonting säger mig att det är något annat fel på mitt öga..



Nu bortser vi ifrån att ögonbrynen inte är noppade.

Ni ser ju, ögat ser helt vikt ut längst ner ju! Och helt gult som i flammor. Ögat känns helt svullet och svider non stop. Jag har testat att tvätta ögat i vatten och speciellt ögonvatten från apoteket men ingenting verkar fungera. Ni ser ju att det är svullet ute vid ögonbrynet också. Plus att det bara är ett av ögonen som ser ut såhär och såhär ser inte ögonen riktigt ut när det är pollen. Damn it. Jag har inte tid att vara sjuk nu. Tänk om ögat trillar ur skallen min? Aaaah!

Is there a doctor in the house?

Facebook är roligt.


Vi kan konstatera:

Jag är en jävel på att kyssas eftersom det står hela tre gånger. Då måste man ju tro på det.. Jag är väldigt söt och romantisk och den bästa flickvännen man kan ha. Jag har vackra ögon. Jag är rolig och galen och samtidigt har den bästa personligheten. Sen får vi ju inte glömma att jag är "very sexual" också. Great! Jag är allt med andra ord!

HAHAHA.

Nej, nu ska jag till Malmö. Hej då!

Nu är jag nöjd!

Nu har min häst blivit hyllad i direktsänd tv som går över hela världen. Det är självklart Eurovision som jag pratar om och där sjöng dom om min lilla flicka. Jajamensan, hon är kändis!

Kalinka!


Knepig BH

Nu finns det underkläderna som ska få japanska kvinnor att vilja gifta sig. Mansjagar-behån har ett räkneverk som tickar och när Mr Right dyker upp är det behån som ser till att ljuv musik uppstår.


Unga japanskor blir allt mindre villiga att binda sig. Fler väljer att förbli singlar och de som gifter sig gör det sent i livet.

Nu vill underklädestillverkaren Triumph International Japan slå ett slag för äktenskapet. Igår onsdag visades deras nya mansjagar-behån upp.


"Husband hunting bra" har ett insytt räkneverk. Bh-bäraren får själv bestämma sin deadline - och sedan startar nedräkningen. För att få stopp på den, gäller det att få en förlovningsring. Det är nämligen när ringen sätts in i den hjärtformade hållaren mellan kuporna som riktigt ljuv musik uppstår - behån spelar en bröllopssång.


Klicka på bilden för mer information.


Tidigare så har dom också tillverkat shopping-behå för att få japanerna att sluta använda engångskassar. Överdelen tas av, vecklas ut och viks sedan ihop till en shoppingkasse. Det finns även en "My Chopsticks Bra" som hade ätpinnar instuckna i axelbanden och kuporna var gjorda av en skål för misosoppa och en risskål. Enligt företaget var meningen med den att sätta fokus resursslöseriet med engångspinnar.


Jag vet inte jag..

Är det bara jag som inte riktigt tror på denna idé?

Vad händer om man inte hittar Mr Right då?

Är verkligen Eurovision så viktig?

Jag har funderat på en sak. Är verkligen Eurovision så pass viktigt att ett land ska glömma bort sig själv bara för att få ett så bra framträdande som möjligt?

Turkiet är ett muslimskt land som står för att det är muslimskt och vägrar ändra på sin religion vilket man inte heller ska behöva göra. Alla ska få ha den religionen som man vill. Men eftersom de inte ändrar på sin religion och blir kristna så får de inte vara med i EU, helt enkelt för att alla blekfisar är rädda för det som är annorlunda och för sånt som de inte tycker.

Åter till Eurovision. Turkiet står för att dom är muslimer, vägrar ändra sig för att bli med i EU vilket jag tycker är grymt bta även om de väldigt gärna vill vbli medlemmar i EU så kan de inte det till stor del på grund av religionen.

Om man nu står så pass mycket för sin religion och vägrar förändra sig, varför skickar man då en brud som ser ut såhär till Eurovision?



Direkt när jag hörde att Hadise skulle åka till Belgrad så visste jag att hon skulle ha så lite kläder på sig som möjligt.

Hon svänger på höfterna, skakar på tuttarna och sedan kommer det ju in en man också som hon klänger en massa på. Jag fattar inte. Förlåt men jag kan verkligen inte förstå varför Eurovision har gått så pass långt att länder har artister som representerar dem som inte ens uppnår de normer som finns i det egna landet.

Nu menar jag ju inte heller att hon ska klä sig i en pösig soppåse utan kanske välja kläder lite mer med omtanke för vilket land hon egentligen tävlar för..

Sista rycket!

Vet ni vad jag precis insåg? Jag har massor kvar att göra.
2 uppgifter i BKF. (4 är klara)
5 uppgifter i Fritidskunskap (2 är klara)
2 uppgifter i Idrott och Hälsa A och B. (1 är nästan klar!)
1 uppgift i ULS
1 hel kurs i Natur och Friluftsliv A.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Nej, nu ska jag plugga denna fredagskväll. I och för sig är jag ändå sjuk så det spelar ingen roll. Hejdå.

Måns till Tosselilla Sommarland!

Jajamensan på öppningsdagen nästa lördag, den 23 maj så kommer Måns Zelmerlöw befinna sig på mitt jobb.

Han ska nämligen signera skivor där. Synd bara att jag jobbar i fel del av parken, jag jobbar ju uppe i entrén så det kan bli svårt att kirra en autograf till min låtsasmormor som älskaaar honom men jag ska försöka minsann om jag så ska behöva putta omkull  och tränga mig före alla småflickor! Nåja, har jag tur kanske jag träffar på honom lite "backstage" när jag har lunch eller något liknande. Det löser sig förhoppningsvis!

Nåja, klockan tre nästa lördag får ni komma till Tosselilla Sommarland i alla fall tycker jag!

Sedan kan ni ju också säga hej till mig om ni ser mig i entrén. Jag är tjockisen i luckan! Hehehehe.



För mer info, klicka på bilden..

Usch!

Jag har så ont i halsen och det kliar så otroligt mycket i den att jag har lust att köra ner en tandborste för att klia halsen.. Men jag vet inte jag, det kan väl sluta rätt illa kanske?

Jag blir sååå arg, jag har inte tid att vara sjuk!

Yesyesyes!

Nu har jag varit inne och kollat mitt schema för Tosselilla i maj månad. Jag ska jobba på öppningsdagen då det också är barnens dag, alltså helgen den 23-24 maj (då lär det vara högt tryck i parken) och då kommer MÅNS ZELMERLÖW vara på plats också. Synd att jag befinner mig i fel ände av parken.. Men har man tur så får man kanske se honom lite backstage liksom.

Sedan ska jag jobba 26,27 och 28 maj också. Jag hade hoppats på att få jobba helgen den 30 och 31 maj istället för man tjänar hela 20 kronor mer i timmen på helgerna meen nu fick jag ju 3 dagar mitt i veckan istället för 2 på helgen så det är väl grymt bra också.. Men det är ju lite högre lön på helgerna liksom så det hade känts gött i plånboken. Jag hoppas verkligen att jag får jobba så mycket som möjligt i sommar så jag kan spara och tjäna massor av pengar.. Som ni vet så har jag ju en del utgifter i sommar.

Nåja, detta innebär att jag måste plugga ännu hårdare nu eftersom 5 dagar som jag hade haft på mig och plugga, är borta, gone liksom! Så nu är det full fart som gäller och ingen återvändo. Sista rycket! Så nu har jag inte tid att vara sjuk. Jag hoppas att min kropp förstår det och helt plötsligt slår av allergin och febern.

Nåja, nu ska jag gå ut och mata hästarna och sedan ska jag ta ut dom ner till den gröna hagen som min granne har. Där kommer dom trivas som fisken i vattnet som vanligt. Från och med imorgon kväll så ska dom börja gå ute på nätterna också. Måste ringa och försöka få tag på hö också men det är svårt som fan. Sedan ska bilen lämnas in på sista lagningen idag innan besiktningen på fredag också..

Nåja, out we go.

Tjuvar lite

Jag stal denna lista från min fru så jag tänkte göra den nu..

Höger eller vänsterhänt: Högern vettu!
Humör just nu: Mätt, febrig, hostig och trött men också glad.
Favoritgodis: Jag käkar bara naturgodis så rostade och saltade solros- och pumpakärnor.
Är det nåt du absolut inte äter: Korv.
Vad sa du senast: Nu får du ta resten.

Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: 40-talet för jag skulle vilja döda Hitler.
Sommarplaner: Jobba och slita som ett djur.
Fisk eller badkruka: Firrefilé!
Saft eller alkohol: Isvatten!
Hur många kuddar sover du med: 7...

Favoritväder: Inte föööör varmt och inte fööör kallt. Lagom helt enkelt. 
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Dator med bredband, telefon och tv:n med en boxer!
Spelar du nåt instrument: Yes, piano.
Morgon eller nattmänniska: Inget av dom. Mitt på dagen människa.
Sparare eller slösare:  Big time slösare.

Tror på liv på andra planeter: Jaa, varför skulle vi vara själva?
Kommer du ihåg din första kärlek: Yes
Älskar du henne/honom fortfarande: Nope.
Har du några homosexuella vänner: Yes!
Tror du på mirakel: Beror på vilka mirakel som menas..

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Självklart!
Ser du på kärleken som ett misstag: Näe, life means love.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Tre!
Bio eller promenad: Bioo!
Är du kittlig: Lite överallt, typ i svanken.

Snarkar du? JA! Och gnisslar tänder också.
Stjärntecken? Oxe. MUUUUU!
Rädd för insekter? Näääe, worms rocks!
Äckligaste insekten: Tvestjärtar. Usch!
Det här är jag bra på: Skjuta upp saker och ting. Byta blöjor är jag kung på också.

Chips, morötter eller godis? Helst morötter doppade i tzatziki.
Pizza eller hamburgare? Hamburgare för jag hatar osten på pizzan. 
Skriver du dagbok? Nääe, bloggen isf. Skrev dagbok när jag var yngre.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Jag vill tatuera in mina barns namn i framtiden när jag skaffar barn.
Var nånstans? På vristen eller i nacken.
 
Stökigt eller välstädat? Välstädat men det är ändå alltid stökigt.
Gungar du på stolen? Nääe. Inte längre.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Jaa.. Om det var vatten längst ner.
Vilken hand håller du gaffeln i? Höger. Här äts det inte fint inte!
Är du rädd för blod? Nääe.

Saltar du på maten? Med sånt salt som är bättre för kroppen.
Gillar du att sjunga? Ja men det låter förjävligt.
Anser du att du är stark? Alla säger det så jag antar att jag är stark.
Brukar du sola? Om det räknas när solen når mig, annars har jag inte tålamod till det. 
Vad gör du om du får hicka? Dricker vatten samtidigt som jag håller andan typ.

Röker du? Chokladcigg mannen!
Snusar du? Nää.
Använder du knark? Nope.
Kaffe, te eller inget? Te
Har du en besatthet? I sure hope not.


Jävla pollenallergi

Varför bor vi på landet? Seriöst? Jag är så jävla sjuk nu tack vare den rapsodling som finns precis utanför mitt fönster. Jag har feber, ögonen är knallröda, rinner och klibbar, jag har hosta, jag har klåda i näsan, det kliar i halsen. Vad less jag blir.

Detta är utsikten från mitt fönster:


För er som inte vet så luktar raps starkt som fasen och det förvärrar allt.

Lider någon av er av pollenallergi?

Problem?

HAHA, förlåt.
 
Denna video är kanske inte så jävla rolig som jag lovade att den skulle vara.

Men det var askul att sitta där och vara kass på något.



Skratta nudå förfan. Jag bjuder ju på mig själv!

Detta var en liten del av vårt projektarbete.. Som ni ser är filmen hela 40 minuter lång, om inte ännu längre och jag skulle vilja bjuda på så jädrans mycket grejor från filmen men det går ju tyvärr inte..

Panik!

Just nu hatar jag att ha hästar och ett ansvar. Helt seriöst. Mina hästar har ingen mat. Vi skulle hämta hö imorgon på ett ställe och nu har dom fått salmonella på det stället! Aaaaaaah, det finns ingen annanstans att få tag på hö. Helvetes jävla skit. Om detta hade hänt en vecka senare så hade man kunnat släppa hästarna på betet men det är för kallt på nätterna än. Åååååååh. Jag hoppas att min kusin lyckas övertala sin chef så jag får köpa en stor rundbal av honom för annars sitter jag i skiten. Indeed. Någon skånemänniska som råkar ha en höbal eller två över?

Idag står det förövrigt plugga på schemat. Jag känner mig bara lagomt peppad. Jag har en känsla av att jag inte kommer att komma in på universitetet. Jag är livrädd rent ut sagt. Mitt VG i Naturkunskap B ställde till det utav bara helvete. Ångest.

Nåja, senare idag ska jag bjuda på något som är väldigt roligt så då får ni titta in igen. Hehehe.
 

L.O.V.E!

Did I ever mentioned that I like hairy men?


HAHAHAHA!



Alla vet väl hur det är att säga fel sak vid fel tillfälle liksom.. Haha!

Vilken hit!

Jag såg någonting på Coops hyllor idag som jag inte kände igen. Jag är inte särskilt mycket för tuggtabletter och liknande så mina ögonbryn höjdes både en och två gånger när jag såg att Läkerol hade gjort ett sockerfritt tuggummi som jag var tvungen att köpa. Hallon/lakrits liksom, hur gott låter inte det?


Det bästa är att varje tuggummi är chockrosa och smaken håller i sig jättelänge. 
 
Jag säger bara en sak: MUMS!

Tror ni inte på fan...

...att det var en skotte som snackade på flera ställen på nationella provet idag i engelska? Fy tusan eller bloody hell. Hehehe.

Annars har det inte hänt någonting särskilt idag. Vi har gäster här nu så det är väl trevligt värre. Dom sitter i vardagsrummet och äter glass. Jag sitter och dricker mineralvatten.. Mer fett på denna kropp behövs verkligen inte. Jag käkar ju aldrig något onyttigt så det är väldigt konstigt att fettet inte lossnar fastän jag tränar också.  

Jag gick igenom de två kurserna i idrott också med Erika och jag ska läsa upp dom två kurserna på tre veckor. Det blir en utmaning det också så de kommande tre veckorna kommer det att läggas lite mindre tid på bloggen igen för nu har jag har sammanlagt fem kurser som ska bli klar på dessa tre veckor. Finns det möjligen en polack som läser denna blogg som känner för att bli intervjuad? Marcin, speak up! Hahaha. Nääe, jag skojar!>

Nej, sängen kallar och hästarna måste komma in innan dess. Jag längtar tills dom går på bete, då behöver man inte lägga ner riktigt lika mycket tid på dom varje dag. Varje dag går det ju sammanlagt runt 3 timmar till hästarna när jag inte tränar med dom. När jag kommer att börja träna igen så kommer det minst gå 4,5 timmar om dagen till hästarna..

Men nu ska jag sova, eller krypa ner i sängen i alla fall. Jag ska upp klockan fyra och jobba imorgon också för att passa barn. YEEES!


Vi hörs imorgon!

Repeat x10

Ibland dyker det bara upp såna låtar som man sätter på repeat i hjärnan utan att man egentligen vet varför. Denna låt är ett sådant exempel och då gillar jag inte ens Black Eyes Peas eller sådan här musik men denna låt är annorlunda och skön som fan.

Black Eyes Peas - Boom Boom Pow



Vad tycks?

Tänk om vi inte lever i världen, vi kanske bara är fejkade?

Jag har funderat på en sak. Detta kommer nog låta helt sjukt och bra knepigt och risken finns väl att någon spärrar in mig på psyket men tänk om vi inte lever i världen utan att vi är i en stor dokusåpa för människor eller varelser på andra planeter. Det kanske finns kameror som sitter överallt som filmar varje steg vi tar och mikrofoner snappar upp allt vi säger och gör?

Man kan säga att vi kanske lever i en Big Brother värld fast i verkligheten. Jag menar, tänk så mycket drama som utspelar sig överallt. Människor som har det svårt, människor som försöker hjälpa, såna som skiter i vilket, människor som blir bedragna, människor som krigar, människor som alltid har det lätt för sig. Tänk om varje människa har ett eget manus som man ska följa och situationer som ska utspelas osv. Ibland har det hänt saker som man tänkt "det där händer bara i film" men ändå så händer det en själv.. 

Om man tänker efter så kan man ju undra om verkligheten verkligen ska se ut såhär? Borde inte livet vara lättare? Det tål att tänkas på.. Hrmm..


Bilden lånad här.

Förlåt!

Jag säger bara förlåt för att jag varit så pass oaktiv här dom senaste dagarna men jag tror att ni förstår att man blir ganska så hjärndöd av att vakna så pass tidigt och passa barn halva eller hela dagarna. Snart är denna vecka över och det innebär att jag inte kommer passa barn lika mycket då. Dessvärre kommer jag ha mer att göra med skolan eftersom jag satsar på att vara klar med alla kurser i slutet av maj. Som jag skrev för en månad sedan så skulle jag inte blogga förrän jag var klar, jag höll det väl i två veckor men sedan sprack det men om ni märker att jag blir mindre aktiv så vet ni varför.

Jag har fått reda på mitt betyg i naturkunskap b också och det betyget landade på VG vilket är sjukt synd eftersom lagt ner så pass mycket tid och arbete på den kursen. Ida känner mig väldigt väl och i vår värld suger ett VG rövsvett eftersom vi är sanna MVG-barn som blir besviken som fan när man får ett VG. Men ni får hålla tummar och tår för att det ska räcka så jag kommer in på universitetet ändå. Jag har det sista provet i engelska på fredag också så jag hoppas av hela mitt hjärta att min hjärna samarbetar med engelskan då. Så jag ska sova tiiiidigt imorgon kväll så jag verkligen är laddad! Men pressen är stor, det gäller min framtid liksom så risken finns väl att jag skiter ner mig totalt.

Sedan ber jag om ursäkt för att jag fortfarande inte svarat på alla kommentarer och godkänt dom men bloggen samarbetar inte med mig för tillfället. När jag ska klicka in mig på bloggarna så vägrar bloggen att komma fram, istället kommer det upp en sida från blogg.se. När jag väl har skickat en kommentar så verkar den inte ens ha kommit fram. Någon som har samma problem?

Foten då? Jaa, jag åkte ju aldrig till sjukhuset för jag kom på att man måste köra bil för att komma till sjukhuset och det är min gasfot som är så pass svullen så det slutar nog inte särskilt bra. Så jag har kletat in hästliniment fulla foten för andra gången idag och om det inte känns bättre imorn så får jag åka in till vårdcentralen i alla fall.

Nu vill jag ha tillbaka solen och regnet kan gärna försvinna!



HAHA, det är den enda bilden jag har av mig i solen. Enjoy!

Sjuuuukt lång dag.

Kan sammanfattas såhära:

Klev upp halv fyra.
Fått paket från Turkiiiiiet!
Träffade Pauline för första gången. Bloggträff in Tomelilla City! TUFFT! Så nu har hon sett pojken utan Shrekformat!
Köpte en FET gurka för 5,50 på LIDL!
Träffade Josse för en liten lunch.
Träffade 7 personer som berömde mig för att jag hade en fin och väldigt snäll son. Ehm...
Jag förstörde familjens bil. Eller egentligen inte för deras bil brukade tydligen göra sådära och allt löste sig till slut.
Blev strandsatt tillsammans med 3 av barnen hemma hos mig i 2 timmar medan vi väntade på någon som kunde fixa bilen.. Ingen höjdare!
Hjälpt till med läxor.
Slutade "jobba" i familjen klockan kvart över nio på kvällen.
Arbetade alltså 15 timmar.
Fick 1200 kronor. Nu kan jag äntligen klippa mig!
Hästarna fick vara ute hela 18,5 timmar idag.
Hästen hoppade mig på foten igen nu ikväll så nu knakar hela foten när jag böjer upp tårna. Den är blå och jävligt svullen så imorgon åker jag till sjukhuset för det gör jävligt ont och jag kan inte gå på fotjäveln.

Nu ska jag sova. Hade jag varit piggare så hade jag åkt in till akuten idag men med tanke på hur uselt Ystads lasarett är så kommer jag få sitta och vänta till halv fem då dom berättar för mig att jag får återkomma senare på dagen eftersom dom inte röntgar på natten. Yes, jag är stammis på sjukhuset. Jag vet hur det fungerar där!

Just ja, jag ska upp klockan fyra imorgon bitti igen så jag ska krypa ner i sängen nu. Det förtjänar jag faktiskt efter att jag varit vaken i 19,5 timmar.


Lättare tider

Nu när det börjar bli sommar så orkar man egentligen inte äta någonting till middag. Idag har det varit kvavt värre utomhus och det har regnat litegrann och då blir man inte heller särskilt hungrig. Mamma är ju bortrest en månad nu igen för att arbeta en massa så därför är det jag som får laga maten i huset nu. Därför blev det en väldigt lätt middag ikväll, nämligen kycklingsallad!


MUMS!


Jag har varit vaken sedan 4 i morse men la mig för att sova lite middag från halv tio till elva. Jag ska dock gå och lägga mig redan klockan 8 ikväll eftersom jag ska upp kvart i 4 imorgon bitti.

Jag måste bara berätta detta, jag måste ha hittat världens bästa familj att passa barn i. Eller om jag ska vara ärlig så hittade ju dom faktiskt mig. Jag får tydligen låna deras bil imorgon för att åka hem under dagen för att jag ska slippa vara i Tomelilla hela dagen och då ska jag alltså ha med mig den lilla ettåringen hem. För det första får jag betalt för att se efter honom och för det andra så får jag tydligen åka hem också för att göra annat samtidigt.

Jag tycker att det var väldigt snällt av dom att ge mig den möjligheten och att lita på mig så pass mycket men jag ska nog stanna kvar i Tomelilla hela dagen eftersom jag bokat tid med Pauline för att hitta på någonting i Tomelilla under dagen. Det kommer att bli roligt värre förhoppningsvis eftersom jag bara pratat med henne över bloggen och via msn tidigare men hon verkar väldigt lik mig till sinnet och har ungefär samma humor så det borde ju bli perfekt detta ju! Vi måste ju fungera ihop om vi nu ska kunna åka till Marocko över nyår. Annars får vi ju sitta och sura i varsitt hörn på hotellrummet i två veckor och det är väl kanske ingen bra idé!

Nåja, jag ska svara på lite kommentarer som jag ligger efter med innan jag ska krypa i säng. Vi hörs imorgon! Ha det jättebra sålänge!


Hej babes!

Jag är hemma! Äntligen, eller nåt sånt.. Jag är sjukt trött och ska snart sova. Har typ rest hela natten känns det som. Riktigt så är det ju inte men nästan i alla fall. Mycket har hänt och ni som vill veta all smaskig information får väl höra av er för det tänker jag inte kasta ut här i bloggen riktigt ännu. Men men.. Nu vet jag i alla fall tre stycken som kommer kasta sig på telefonen och ringa till mig för att få reda på rubbet. HAHA!

I alla fall så tänkte jag krypa ner i sängen och sova lite nu för senare idag ska vi åka och hämta min bil. Finally. Om den nu är klar. Sedan ringde min plastfarbror igår och snackade med mig i tio minuter, synd för honom att jag inte befann mig inom Sveriges gränser eftersom det blev jävligt dyrt för honom eftersom han pratade så länge. Jag vet inte hur, men jag gick tydligen med på att kliva upp klockan fyra imorgon bitti för att passa barn till halv åtta. Ehh.. Hur det hände har jag ingen aning om men det innebär ju lite cash i plånboken så det är väl bara att tacka och ta emot.

Så veckan kommer att se ut såhär:
Måndag: Upp klockan 4, passa barn till 7.30
Tisdag: Upp klockan 4, passa barn till 18.30
Onsdag: Upp klockan 4, passa barn till 7.30.
Torsdag: Upp klockan nåt för då ska jag inte göra ett skit förutom att¨åka in till skolan en snabbis.
Fredag: Upp klockan 6, göra nationella prov på skolan halva dagen.
Lördag: Upp klockan 4, passa barn till 7.30.

Pauline, vad pysslar du med på tisdag? Jag är nämligen fast i Tomelilla hela dagen med en ettåring. Lust att hitta på nåt kanske?

Ehh, yes. Så som sagt, jag ska sova nu. Det behöver jag för att orka med veckan och dagen. Kunde inte direkt sova på flygplanet eftersom jag snarkar som en jävla idiot. Jag kan ju inte skämma uit mig hur som helst.

Jag ska svara på alla kommentarer senare när jag vaknat till liv i eftermiddag men jag vill tacka alla er som grattat mig på min födelsedag. Både på facebook, email, sms, telefonsamtal och i bloggen. Tack,tack,tack!

GODNATT!



Jag bjur på en ful jävla bild på mig nu också så ni ser hur hemsk jag ser ut just nu.

HAHA!

HAPPY BİRTHDAY TO MEEE!

20 BAST İDAG, FYFAN VAD JAG E BRA!

KOM İGEN! GRATTA MİG NU, ANNARS BLİR JAG LEDSEN.

Stor puss!

RSS 2.0