Bääääähhhhh!

Allt känns bara så jävla fel!

..

Det är sjukt hur mycket tankar jag har i min skalle idag.
Mycket som jag inte ens visste att jag kunde tänka.
Jag vill bara bort, bort, booort. Lång härifrån och långt ifrån allihopa.
Jag känner att jag inte kan snacka med Christian om detta. Känner att det bara finns en enda person som kan förstå detta. Och den personen är sjukt långt ifrån mig.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Allt känns bara crap. Önskar att jag inte kände såhär. Jag vet inte ens vad det är jag känner. Jag vet inte ens varför jag känner såhär men jag känner mig sjukt jävla tom. Det känns som att det är ett tomt skal av mig som vandrar omkring. Som om jag inte finns med där längre. Som om jag bara flyter omkring utan att förstå vad som händer runtomkring mig.

Jag förstår inte hur allt kunde bli såhär. Jag fattar inget.
Jag vet inte ens vad det är jag skriver nu. Känns som att jag bara behöver skriva av mig.

Jag har seriöst gråtit varje dag nu i säkert två månader.
Jaha, tänker väl de som läser detta nu. Who cares? Men om ni tänker så så behöver ni inte ens läsa bloggen
för ni har ingen aning.

Seni özleyecegim



 


Choklaaad!

Jag vill ha choklad (??!!)

Blev ingen Tingvalla ikväll iallafall. Olskiis mami sa att hon inte fick åka vilket var synd värre. Var kanske lika bra eftersom jag ska spara massa peningar.

Jag har sviont i nacken och jag fattar inte vad jag gjort. Förmodligen har jag väl legat konstigt när jag sov.

Jag fattar inte varför vissa människor kallar mig för hora! Idag när jag loggade in på msn så skrev en helt okänd person till mig att jag är en hora (??) Hallå liksom. Folk måste verkligen ta reda på vad hora betyder. Annars bevisar dom bara att dom är strupid! Aah, blir så sur.

Igår fick jag laga egen mat eftersom resten av familyn var i Eslöv. Härligt tänkte jag och svullade i mig en pizza. Haha, pizza är inte ens gott längre. Då är det illa.

På måndag så är jag förhoppningsvis frisk igen så då ska jag ut och traska i mina nya utochgå-skor. Härligt!

Idag ska jag stuuuuda för det borde man kanske göra eftersom man har lite läxa i religion och så. Det är hyffsat lönt att ha måndagar nu eftersom vi bara har en lektion på 1½ timme. Blööh. Rätt slappt men det är en jävla dyr lektion! Haha, näärå.

Nu ska jag se klart på She's a Lady och sen ska jag studa.

Tack och adjö!

I hate this shit!

Jag hatar verkligen att vara sjuk. Idag har jag säkert hinkat i mig tio liter the.. Och klockan är bara tolv. Inte bra. Försökte att göra mig själv lite gladare genom att shoppa lite på josefssons hemsida. Så har jag plockat varukorgen full och vooopsi, då vill det inte fungera mera. Jag som tänkte handla lite så man fick dom fräcka kopparna på köpet som man kan ha sen när man flyttar hemifrån.

Jag har ju en hel kista full med saker som jag ska ha när jag flyttar hemifrån och mina soffor står på övervåningen så nu ska jag bara bli gammal nog att flytta hemifrån också. Men jag lär bo kvar hemma tills jag pluggat klart. Onödigt att ta en massa lån när man ska plugga vidare. Palla ha studielån som man måste betala resten av livet? Så därför har jag världens bästa familj som ska låta mig bo kvar i mitt minirum tills jag har pluggat klart. Weyy. Låter lockande att bo hemma i typ 5 år till? Eller inte. Äääh, skitsamma. Jag ska ju bo ensam resten av livet sen så.

I alla fall så vill jag bli frisk nu på studs. Idag när jag skulle ringa och sjukanmäla mig och telefonsvararen gick på så hörde man Tinas röst säga: Tala in tydligt ditt namn, klass och frånvaroorsak. Jomen tjena, när jag öppnade truten för att snacka in allt så kom det inte många ljud från min mun. Haha, det lät nog som om jag var i målbrottet. Men det är jag kanske? Har ju inte vart det än så det är kanske det jag kommit in i nu? :D Woooho, nu får jag hår på pungen oxå. Nääh, febern som talar nu!

På lördag ska jag och Olskipolskii till Tingvalla eftersom vår älskade Magnus Carlsson ska vara där. Känns som att det kommer vara vi två och 30000 gamlingar. Hon skulle köpa biljetter och sen skulle hon få peningar av mig så det blir nice.

Nu ska jag bränna lite skivor och sen ska jag be min kära mor ringa till Josefssons så hon kan beställa lite kläder och koppar till mig. Men det gör hon nog inte.

Idag kom skolfotot också men jag fick inte min skolkatalog! Har någon fått den? För jag fyllde i blanketten att jag skulle ha den också men jag fick bara skolfotot. Am I the only one?

Aja, nu ska jag övertala mor min.

Tjoooolahopp!

Blöööh!

PENGARNA RINNER IVÄG ALLDELES FÖR FORT OCH TYVÄRR PÅ SKITSAKER!

Hallelulja att det är studiebidrag på fredag. Sen ska jag spaaara alla mina peningar så jag kan göra det jag verkligen vill!

Jag ber verkligen till Gud att jag får sälja alla mina böcker som jag har till salu.. Skulle minst sagt vara skööönt för då skulle jag kunna få in cirka 2600 kr å det tackar jag verkligen inte nej till.. Ska ringa ett samtal jag inte vill ringa oxå så jag får mina pengar som jag ska ha. Blir så förbannat less att pengarna inte är där dom ska när man väl ska ha dom.

Aaaah! Jag får spel! Även om det bara är cirka 2000 du är skyldig så vill jag ändå ha dom nuuuu!

Mååånga dagar!

Nu är det många dagar sedan jag skrev i bloggen så nu får jag väl berätta om de senaste dagarna.

Torsdag
Hämtade Chrilleman på stationen i torsdags. Åt världens brakmiddag på McDonald's i blåsten sen åkte vi raka vägen hem och soooov eftersom jag skulle upp snortidigt morgonen efter.

Fredag
Idag så skulle Chrilleboy följa med mig till skolan och hälsa på alla dom andra snälla barnen. Vi började halv tolv eftersom det bara var projektarbete. Slutade med att vi strejkade eftersom vi blev utslängda från vårt hemklassrum. Lönt att ha hemklassrum när man inte kan använda dom?

Aja.. Jag, Olivia, Elin, Chrille och Ida drog till McDonald's och käkade glass och sedan fick vi köööra till sjukhuset eftersom Ida skulle med bussen hem. Elin och Ida skulle cruisa i Malmörondellen så dom slängde ut huvudena å fladdrade med håret dom 200 m till Donken..

Efter det så lämpade vi av Elin och Olivia uppe på skolan och efter det åkte jag och Chris hem för att slappa. Vi var ju tvungna att vila upp oss för den underbara middagen på kinarestaurangen i Simrishamn som väntade.. Olala, tack bejb <3 Kan du inte alltid laga sån god mat? Haha, närå men det va nice. Efter detta så åkte vi hem och soooovde igen eftersom vi var trötta värre.

Lördag
Vi vaknade halv åtta på lördagen och såg lite tv. Sen åkte Chrillen, jag och mamma till Malmö, Ikea och Hööks. Köpte lite grejjor på Ikea och köpte lite mer grejjor på Hööks Sen på kvällen åkte vi och hyrde filmer. Hyrde Little Man och Are you afraid. Haha. Sjuuukt kul Little Man var. Are you afraid var inte så hemskt som jag hade hoppats på men men..

Söndag
Idag så mockade jag och Chrillepillen hagen.. Det tog typ tid.. Massor av tid om man säger så. Hela dagen nästan. Haha. Sen så hoppade vi in i bilen och åkte till Tomelilla för att köpa silikon som mami ville ha. Efter det så hyrde vi två filmer. Hyrde Silent Scream och Big Mommas House 2. Höll på att garva ihjäl mig av Big Mommas House. Den var sjukt jävla rolig. Haha! Den första filmen var bara skit men så kan det bli ibland.

Måndag
Idag så skulle Chrille joina mig till skolan igen. Skoj värre på musiken men han såg mest förvirrad ut. Jaja.. Det är inte alltid lätt. Sen hade vi svenska och då försökte Chrilles mage överrösta svenskaläraren. Haha. Det är inte lätt att vara liten. Efter skolan så åkte vi och hyrde filmer. Blev 3 stycken. Boat Trip, School of Party och The last sign. Den första hyrde vi bara för att Victoria Silvstedt var med. Men filmen var fan kul. Haha! School of Party var även det en B-film som var skoj. The last sign var bara konstig så det är inget tips.

Innan vi såg film så åkte vi iväg med hästen och tränade. Han var rätt så uppspelt om man säger så. Blå traktor på åkern så han var ju lite som han blir ibland.

Tisdag
Idag så var min lilla kissebebis inte alls bra. Han mådde inte bra alls. Så vi fick köra till Sjöbo och veterinären eftersom vi var oroliga för honom. Han bara skakade och haltade runt. Christian fick sitta och klappa honom hela vägen eftersom han bara är en liten bebis.. Läskigt värre att åka bil då! Kom till veterinären och veterinären sa att han nästan hade 41 grader i feber! Herrejisses tänkte jag, han kommer dööö! Men han ska dit nästa vecka igen. Veterinären skrev ut ett recept på en annan antibiotika som ska hjälpa kissen nu. Köpte även lite leksaker till honom som han kommer gilla. Fick lite kattmat med oss hem för kissebebisar också.

Efter att vi vart iväg med kissen så såg vi klart en film och sedan åkte vi till Novalund. Vandrade runt där lite. Köpte typ ett hårband å 2 bh's men annars var det inte så mycket shopping för min del.. Måste ju spara peningarna så gott som möjligt eftersom jag inte tänker stanna i Sverigeeländet hela året! Vill bort, bort, booooort!!!

7 månader med bejbi idag oxå!

Onsdag
Jag har gått och blivit förkyld som fan. Var lite snuvig och hade ont i halsen igår men idag var det desto värre. Oh yes, tänkte jag. Cykla i detta skick? Det kommer ju sluta toppen.. Så jag ringde och sjukanmälde mig och sedan skjutsade jag Christian till Ystad. Han åkte ju hem idag så det känna lite tomt. Men det är skönt att vara ensam också. Speciellt när man är sjuk.

Aja, nu ska jag slänga mig i sängen och tycka synd om mig själv.

Natti natti!

I know you didn't bring me out here to drown
So why am I ten feet under and upside down
Barely surviving has become my purpose
Because I'm so used to living underneath the surface


Everything's alright...

Idaaag!

Så är det ju torsdag vilket betyder att Christian ska pallra sig ner hit. Han är på tåget nu så det är väl nice. Ska ta tåget från Ystad 17.38 så jag får väl köra hemifrån vid 5-tiden för att vara säker på att jag inte missar det.

Mor min körde precis in till Ystad oxå för hon har laddat hela veckan eftersom hon ville till Max. Haha! Men men..

Idag var vi på ett studiebesök i Malmö och hade skoj värre. Funktionshindrade skulle sjunga för oss å lite sådära. Men det var roligare än det låter. I och för sig så är mina händer helt trött och det känns som om 1000 myror kryper i dom fortfarande men det går väl an.

Efter att vi sjungit en massa så skulle vi vidare till nån mässa. Haha, jag, Madde och Olskiipolskii gick och plockade gratisgrejjor överallt! Haha, allt från pennor, reflexer, godis, tuggummin, nyckelringar och klistermärken. Perfekt shopping eftersom allt var gratis!

Skulle snacka med Sverker idag oxå ang. besök på skolan så Christian slipper sitta hemma men så var inte min kära mentor där som han så. Hmm. Skickade ett mejl till honom så jag får väl hoppas på svar då. Stuuud värre, var inte ifrån skolan förrän halv fyra eftersom jag skulle leta upp bibliotikarien eftersom böckerna som jag och Ida beställde i fredags hade kommit. Böckerna är ju till projektarbetet så det va nice värre att de kom innan imorn.. Registrerade mitt lånekort på skolan också så jag kan låna böcker även där.. Bibliotikarien sa att jag var så duktig som lyssnar av mina meddelanden på mobilen. Hon lämnade ju ett röstmeddelande där så jag fick höra hennes ljuva stämma..

Imorn ska jag få kinamaaat. Jag ska gödas! Kan ju inte tappa mina härliga kurvor inte! Nono!

Aja, nu ska jag pallra mig ifrån datorn. Även att jag sitter vid mor mins dator eftersom min är segare att starta. Haha! Måste pilla i mig en huvusvärkstablett och en åksjuketablett innan jag beger mig till Malmö med tåget.

Som Ida skulle säga:

Peace, love and Enrique Iglesias!

Bättring!

Jag måste bättra mig på att skriva blogg. Om jag redan nu börjar lacka efter så kommer det ju bli skit i slutet.

Aja..

Livet går vidare. Saknar vissa folk och får inte träffa dom på massor av tid.

Denna vecka har hittills varit rätt så okej. Har klivit upp tidigt eftersom jag skulle passa barnen innan skolan. Sen har man slutat passa dom vid sex-halv sju tiden så då är det ju ingen idé att gå och lägga sig igen. Inte ens när man har sovmorron till halv tio. Haha, så jag har suttit och pluggat på mornarna samtidigt som jag kollat på Beverly Hills. Har pluggat medan barnen har sovit oxå så nu är man tillbaka så man är ikapp det som man inte orkade göra i början.

Har haft det andra mötet med Gunnel om projektarbetet också. Var ensam där ifrån gruppen. Ida skulle ta tidiga bussen hem och Emelie vettefan vart hon tog vägen. Fast io och för sig så verkar inte Gunnel vara så haj på att Emelie ska vara med i vårt grupparbete eftersom hon inte tyckte hon gjorde så mycket i arbetet. Men men.. Hon skulle snacka med henne så får vi väl se vad som händer.

Tycker det är taskigt att man snackar skit om såna som man sedan låtsas vara urbra vän med. Dålig stil tycker jag dårå. Men men.. Vissa mår ju bättre av att klanka ner på andra så då får dom väl göra så. Jag orkar inte bry mig! Visst, alla snackar skit men om man har något att klaga på om alla människor, då ligger felet hos den som klagar och inte hos den som man klagar om! Tycker jag dårå.

Sen hatar jag att vara ovän med folk. Men vissa personer går mig på nerverna hela tiden och till slut orkar man inte med allt mer. Och då är jag hellre ovän med folket än att höra på all deras skit hela tiden.

Sen är detta min blogg så här får jag skriva vad jag vill om vem jag vill!

Imorse när jag kom in i köket så var det blod över hela golvet. Herrejisses, vem fan har blivit skjuten här egentligen? Haha men det visade sig bara vara en påse med kycklinglever som läckt. Men ändå att komma in i köket vid halv fyra på morgonen och se den synen... Så innan jag kunde brygga mitt the så fick jag skura.. Härligt!

Igår gjorde jag mitt engelskaförhör oxå. Gick skitbra så jag är nöjd! Sen börjar jag äntligen förstå matten igen så nu börjar det bli roligare igen. Säger jag nu sen om en vecka är jag väl lost igen! Haha!

Snackade med Sverker oxå om att Christian ska joina mig till skolan på fredag och måndag. Det är ju ändå bara sammanlagt 3 lektioner så det borde ju vara okej tycker jag.. Om han ska bo här så måste han ändå se hur det går till i en skånsk skola liksom, right? :D På tal om Christian så kommer han ner hit imorn så då åker jag med pågåtåget och hämtar honom i Malmö. Så det blir nice.

I lördags så åkte jag till Dalby oxå för att träffa Willypilly som jag ska skaffa supermånga långa barn tillsammans med. Vi har gjort världens plan över att vi ska utplåna förkortningen i Skåne. Haha. Vi såg en film, sen åkte vi till nån kulturnatt i Lund för att sedan åka hem till honom igen och se en till film. Nice. Han visade sin snorrelyftare oxå :O Jisses!

Igår missade jag Desperate Housewives bara för jag ville sova istället. Haha, jag får se reprisen på söndag istället. Ikväll är det Top Model Sverige och det får man ju inte missa. I och för sig så är det inte lika bra som Tyra Banks Top Model men det duger väl i brist på annat..

Imorn är det studiebesök på något ställe i Malmö som jag fattar noll om eftersom vår skola är kass på information.. Sen är det nåt annat skit där oxå. Som sagt, jag vet naaada.

I november ska vi till moskén i Rosengård med skolan oxå. Niice.

Hela veckan har jag sagt jag ska ut och börja gå igen :O I helvete att jag fått ut min feta röv i den friska luften. Aaah, blir gaaalen. Aja, jag ska börja åka och träna med Hotten nu på fredag i alla fall och sen får jag ta mig ut och gå medan Christian är här. Aah, om man ändå vart så skinny som han! Då hade nog allt vart lättare! Jag i alla fall! Haha!

Haha en strandad val på Manhattan, det är grejjor det!

Nu är det Navy CSI så det är nice det oxå. Är inte trött nu heller så jag har väl kommit in i rutinerna med barnvaktning, skola och TV!

Jaaaag saknar prutten! <3<3<3

Imorn, imorn, imoooooorn ska jag åka buss!

Less!

Minst sagt att man är less idag. Jag vill hem, hem till min sköna säääng och sova. Men inte ska jag sova inte. Nono, jag ska ut å gå och sen ska jag plugga mer för vi har test i engelska imorn. Härligt värre..

Till veckan kommer kanske Christian ner. Förhoppningsvis. Vi får väl se hur det blir med det..

Less blir jag på skolan också för det är kasst med information på skolan. Satt och väntade på Nemat i en halvtimme och sen dök han inte upp. Härligt. Suttit bort en hel halvtimme. Helt själv. Resten av klassen var gone. Sen såg jag Nemat kuta runt nere i korridoren men inte komde han till lektionen inte.

Kanske har jag missat informationen.. Men fyyy på skolan. Aaaaah!

Vill booooooort!

Jahaja!

Då har man gått och skaffat sig en blogg dårå. Känns kanske bäst så man kan skriva av sig det som man tycker om tänker. Sen om folk vill läsa det eller inte, då är det upp till var och en att bestämma det. Fast det skulle vara trist om man skrev i bloggen och inte en jävel läste det. Då skulle jag nog sitta och gå in på min egen blogg bara för jag ska se populär ut! Haha!

Idag så har jag haft ännu en pissig dag. Det regnar å vädret är kasst så det är tråkigt värre. Tycker iaf att man kunde ha fått en bra höst när sommaren varit så pass dålig som den varit. Nästa sommar drar jag nog utomlands hela sommaren istället för att gå på en nit när regnet kommer till Sverige..

Weyy, vi har matteläxa imorn och jag fattar inte ett skit av det. Häärligt! Matte som alltid varit min grej, det klickar liksom inte längre... Illa!

Känns som vi får mer läxor än vad vi har lektioner. Men men, det blir väl ordning på allt sånt snart förhoppningsvis.. Hade tänkt börja med träningen idag igen men det är ju verkligen skitkul att göra det i dethära regnet. NOT! Aja, jag får väl studa lite idag då så får jag ta mig ut för att starta med träningen imöra.

Ciaaao!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0