Stress stress stress!

Varför skjuter man alltid upp allting till sista minuten? Himla dumt om man frågar mig tycker jag då, men ändå gör man det.

Just nu håller jag på att tvätta kläder och packar för fullt. Jag åker ju "tidigt" imorgon bitti så det är full fart hela dagen! Jag hittar inte min laddare till kameran så det suger som fan. Mobilen la av i fredags också. Jag slog av den för jag skulle sova och sedan dess har den inte gått att starta. Den har legat på laddning sedan dess men ingenting händer när jag trycker igång den. Vilken jävla bra tajming!

Tentan som jag hade i onsdags är rättad och jag blev godkänd, tack och lov! Nu slipper jag ha med det ämnet att göra mer. Skönt som fan! Nästa tenta är den 10e april så jag måste släpa med mig alla papper och böcker ner till Turkiet. Roligt värre.. Det blir intressant att se om jag kommer läsa någonting i dom eller om jag kommer vara upptagen hela tiden. Men det får vi väl som sagt se då.

I fredags var jag hemma hos Josse och hade det trevligt. Det blev en hel del som hände fastän vi inte förflyttade oss många meter. Det var en rolig tysk, en rolig Josse, webcams, en galen katt, Nightmare on Elm Street- filmer, en trött Linda, datorer på pizzerian, sladdande småglin, "grodlårssallad" och en massa annat trevligt. Pyjamasparty helt enkelt!

Nu ska jag ut på min dagliga tur och efter det blir det en snabb dusch. Klockan fyra kommer min MSN-dejt in så då ska jag sitta bänkad. Haha!

Kram på er!


Stort minus!

Vägde mig i morse. Vågen stod på -3,7 kg. Anledning: 2 dagars magsjuka. Hahaha. Men jag vill ändå låtsas om att jag varit frisk och bara hade ett jävla flyt denna vecka!

Idag: 7 dagar kvar tills jag sticker till Turkiet.
Onsdag: Tenta.

Idag: STUDSTUDSTUDSTUD!

Lite flyt vore nice.

Hela tiden så har jag oflyt. Hela 2010 har sugit en jävla fårpung. När kommer flytet? Nytt år, nya möjligheter liksom? Heter det inte så? Jag förstår i alla fall inte varför jag bara får en massa skit hela tiden.

Folk snackar skit och ljuger.

Jag har kuggat två av två tentor denna termin. Jag som aldrig fått IG på ett prov i hela mitt liv och dessutom pluggade stenhårt till den andra tentan som vi hade för två veckor sedan. Jag förstår inte.

En "nära vän" har gått bort. Varför ska alla dö?

Hela familjen har problem med pengar för tillfället eftersom mammas sambo inte kunnat jobba på tre månader pga all jävla snö.

Jag flög omkull och gjorde illa benet och fick hoppa på kryckor i sex veckor.

Ja men ni ser ju. Oflyt till tusen men jag får väl blicka framåt.

Om en vecka blir det som tur, pyjamasparty hos favvo-Josse. Om tio dagar drar jag till Turkiet. Idag är det är bara två månader och tio dagar kvar innan jag börjar jobba igen. Sedan är det höst och plugg i fyra månader och sedan åker jag till Marocko i två veckor. Tills dess ska jag vara fit för då ska jag bada massor medan ni fryser hemma i Sverige. Sedan ska jag komma hem bajsbrun över hela kroppen. Moahahaha.


Vilken vacker utväxt jag hade förra våren. HAHA


Stor dag!

Ojojoj, jag vet inte hur många vuxenpoäng som jag tjänat in idag men det måste vara en hel del. Jag har nämligen stått och rullat köttbullar halva eftermiddagen (eller 45 min iaf) och även skaffat e-legitimation. Härligt härligt!

Jag har även varit ute på min powerwalk och råkade halka omkull på en liten isfläck. Den allra sista isfläsken på hela jävla vägen lyckades jag kliva på och halka omkull. Som tur var så gick det bra och jag slipper kryckor som tur är.

Efter det så ringde jag till min kära morfar och fy bubblan vad jag saknar honom! Jag har inte träffat honom på ett helt år nu. Fy vad trist!

Dessvärre har jag inte alls gjort det som borde ha gjort idag, nämligen pluggat. Precis när jag skulle sätta igång så kom en kompis in på MSN som hade lite problem med en tjej så jag fick leka psykolog och hjälpa honom så gott jag kunde. Nu håller jag tummarna på att det fixar sig!

Idag är det tisdag vilket innebär massor av bra tv-program. Imorgon MÅSTE jag sätta igång och plugga. Det är väldigt tråkigt att det inte kan göras av sig själv.


Känns bra!

Har varit ute på min första powerwalk nu och det känns bra. Alldeles röd och varm om kinderna.

Nu ska jag laga i ordning lite lunch och sedan ska jag försöka plugga lite innan hovslagaren Thomas kommer hit.

Det är strålande solsken ute så jag känner mig lite gladare idag som tur är!


Ur balans.

Jag har varit ur balans ett tag och har därför inte bloggat. Jag håller på och försöker ta mig upp på fötterna igen men det tar tid och man får ta ett steg i taget.

Imorgon ska jag ut på min första powerwalk sedan jag trillade och gjorde illa mig så det blir intressant att se hur mycket kondition jag tappat.

Ni vet i alla fall att jag lever och frodas även om jag inte boggar så mycket just nu. Jag har fullt upp på andra håll och om man inte mår riktigt hundra så är det svårt att hitta energin till sådant som kräver saker.

Det är 15 dagar kvar tills jag lämnar Sverige för en vecka så förhoppningsvis kanske det triggar igång mig lite och får mig lite gladare igen.

Tack till alla er som dagligen går in och kollar här fastän jag inte bloggar så mycket för tillfället. Känner lite press över att svara på alla kommentarer som jag inte svarat på än också och det gör att jag inte ens vill logga in på bloggen eftersom jag vet att kommentarerna finns där. Ha bara tålamod så kommer jag snart tillbaka!


Varför är det så svårt att släppa taget?

Satt och kollade på mina bilder på bloggen och mindes tillbaka lite. Sedan snubblade jag på bilder som jag inte ville se. Sedan trillade jag in på min email där jag sparat en hel mapp med email från the big S.

Förstår inte varför det är så jävla svårt att släppa taget. Om två månader var det ett helt år sedan jag hörde från honom sist. Då skickade han ett grattis email. Innan dess pratade vi inte med varann på fyra månader.

Det här tar knäcken på mig.

Jag önskar att allt detta aldrig hänt. Vem vet var jag/vi (?) hade kunnat vara idag om du varit ärlig från början?

Jävla skit.En bild från den tiden.


VÅR VÅR VÅR VÅÅÅÅR!!!!

Underbara dag!

Idag kan inget förstöra mitt glada humör. Inte ens tentaplugget som jag ska fortsätta med!

Idag åkte jag till skolan utan kryckor för första gången också. Tummen upp.

Bra dag helt enkelt! Det är dom små sakerna som gör det!

RSS 2.0