Hahaha, jag och Pauline har vart på IKEA. ...

imag0707 (MMS)

Hahaha, jag och Pauline har vart på IKEA. Vi skulle typ köpa stekpannor och flumma runt typ. Well, vi fick visst med oss lite mer hem va?


Sitter och tentapluggar och då får man min...

imag0591 (MMS)

Sitter och tentapluggar och då får man minsann ha benen på köksbordet. Imorn är det tenta klockan 9 i Lund. Kommer vara zombie då. Håll en tumme eller två. Vill gärna klara denna tenta..


It's over.

Ja Gud ja. Nu är det över, efter 4 år. Jag kan lova er att det kändes som en lättnad att få lämna in arbetskläderna i söndags, och stämpla ut för sista gången. Riktigt jävla härligt. Känns lite som att ett berg fallit av mina axlar för det har fan inte varit roligt att jobba där i sommar.

Jag har jättebra kollegor och jag gillar mitt jobb, men jag tycker att det går lite för långt när man hamnar på att göra skitjobb som att mocka hagen till ägarnas privata hästar/dammsuga huset de bor i (detta har dock inte jag gjort men en kollega till mig) när jag har entrén som min position. Dessutom var den nya personalchefen inte så pass bra som vi hoppats på (och då pratar jag inte bara för mig, alla har sagt samma sak).

Att sedan två gruppledare håller på att kränker mig när de tror jag inte hör, tog liksom priset. Tog upp det med en av dem i söndags när det var sista dagen och "han bad om ursäkt om jag uppfattat det så" men det syntes rätt så väl att det inte var något han menade.

Om man är 30 bast och kallar mig för Linda när jag är i närheten, och för "Horny" när han tror jag inte hör. Då är man bara korkad. Först förstod han inte alls var jag menade när jag snackade med honom och sa "jaha, att jag har kallat dig Horneij?" "Nä, men något annat", sa jag. Han påstod då att det stod "Horny" i papprena. Mitt efternamn är ju Horneij och han "trodde" det uttalades Horny (trots att han utan problem kunde uttala Horneij när jag tog upp det med honom), och trots att de sagt till honom x antal gånger hur det uttalas. Om han nu trodde det uttalades så och kallar mig för det, varför gjorde han det då inte direkt till mig? Klart som fan han förstod jag skulle ta illa upp. Att jag dessutom inte velat prata med honom alls under sommaren, och gått ifrån när han kommit till oss, då borde väl varningsklockorna ringa? Så jävla falsk människa.

Alltså men seriöst. När man säger "Horny" och garvar om det osv och skickar iväg mig på skitjobb för att han ska "slippa" ha mig i entrén och tror att man inte ska ta illa upp. Det är inte okej. Tror han verkligen det är första gången jag hör det liksom?! Var bara mobbad för mitt efternamn i 7 år under grundskolan då de äldre barnen sprang efter mig, slog ner mig och sparkade mig i ryggen. Och han är 30 år och tror inte jag ska ta illa upp? Snälla, väx upp och skaffa riktiga kläder istället för den jävla wannabe-hiphop-outfiten du glider runt i.

Nääe, nu är det över. Hade jag orkat så skulle jag ha anmält honom för kränkning eftersom jag har en del vittnen som står på min sida. Men jag orkar inte bry mig. Lättare att lägga skiten bakom mig istället.

Var bara tvungen att skriva av mig lite. Nu blir det lunch och sedan lite tentaplugg, hoppas ni har en bra dag allihopa!


Hej allihopa! Hoppas allt är bra med er id...

imag0523-2 (MMS)

Hej allihopa! Hoppas allt är bra med er idag. Själv mår jag väl lite sisådär. Har sovit lite dåligt senaste tiden vilket beror på både bra och dåliga saker. Men så är det iaf. Sitter på jobbet nu och när jag slutar, ska jag åka direkt till hästarna och efter det ska jag åka raka vägen hem för att plugga. Har ju hela tre salstentor nästa vecka så här krävs det förberedelse.. Såhär såg jag ut i morse förresten. Jag har laserögon så phew phew phew på er! Får ALLTID röda ögon av blixten, förstår inte hur fan jag lyckas. Tur jag snart åker till Turkiet så jag slipper vara så blek..


Tappat fokus

Ja hörni. Senaste tiden har jag verkligen tappat fokus. Jag har inte tränat på snart två veckor och dessutom slarvat massor med maten sedan dess... Jag har även varit sjukskriven sedan förra fredagen och sjuk sedan förra torsdagen. Ja. Inget direkt flyt med andra ord.

Har en luftvägsinfektion och har därmed fått en astmamedicin utskriven som vidgar mina luftvägar. Har även fått ordination röstvila och är sjukskriven till och med måndag. Jag hoppas verkligen att jag kan börja jobba på tisdag för jag är väldigt less på att vara sjuk. Har inte fått pluggandet gjort som jag velat och behövt heller. Har helt enkelt inte orkat.

En sak jag har orkat, är att planera höstens träningar eftersom schemat kommit ut. Jag älskar verkligen att planera, skriva in saker i kalendern och räkna ner till saker. I höst och vinter har jag massor med roliga saker inplanerat som jag räknar ner till. Berättar mer sen! Skoj skoj!

I alla fall. Såhär kommer hösten se ut:

Måndag: Vila
Tisdag: Spinning
Onsdag: Afrodans + Medeljympa
Torsdag: Skivstång
Fredag: Vila
Lördag: Spinning (varannan vecka)
Söndag: Boxing

En sista sak jag vill säga idag är: GRATTIS till min lillasyster som fyllde hela 20 år idag. Vet ni vad den fisen har för lyx? Hennes kille köpte en resa till henne i födelsedagspresent så dom drar till Alanya nästa söndag. Lyxlirarn!Hon fick utseendet, jag fick längden. Haha!


Snorigt.

Sjuuuuuk. Jag hatar att vara sjuuuuk. Blev sjukskriven i fredags när jag var till doktorn pga en förkylning. Tur i oturen var väl det eftersom dessa dagar har varit helt omöjliga. Fyfan vad jag mått dåligt. Hög feber, yrsel, sjuk hosta, halsont och snor. Massor av snoooor. Hahaha! Är skinnflådd på nosen fan.

Lite har jag iaf fått gjort nu när jag varit hemma. Har gjort 2 duggor och har därmed 1 uppgift och 2 hemtentor kvar. Dessvärre har jag även 3 salstentor att plugga till också.

Träningen har hamnat helt åt sidan och likaså mattänkandet. Försöker äta så bra jag kan men det går lite sisådär när man är fökyld, övertrött och inte känner någon som helst hunger.

Skittråkig blogg just nu, jag vet. Jag ska försöka bättra mig.

Hoppas alla mår bra iaf!


....

HORLIV!


Gick hem tidigare igår för jag mådde skit....

imag0347-1 (MMS)

Gick hem tidigare igår för jag mådde skit. Visade sig att jag hade 39 graders feber när jag kom hem. Imorse mådde jag skit när jag vaknade så jag ringde till vårdcentralen, satt tjugo minuter i kö och när jag väl kom fram, hann jag typ bara säga mitt personnummer innan det bröts. Så jag fick sitta ytterligare en kvart i kö innan jag fick en tid bokad. Halv elva ska jag vara där. Sedan kan ni gissa vad som hände.... Gick ner för att släppa ut hundarna och klev i hundskit. Dom var ute halv ett inatt sista gången men ändå skiter hundfan inne. Hon gör det i protest, för att jag och den andra jycken sover på ovanvåningen och hon därnere bara för att hon är för lat att gå upp i trappen.... Är det min dag idag eller? Svar nej. Har förövrigt grå ögon idag så denna dag bådar inte gott... Har ju malerade ögon så dom byter ju lite färg men när dom är grå så brukar dagarna inte vara så bra av någon underlig anledning..


Brööm brööm.

Sjukanmälde mig idag pga lite saker som hänt på det personliga planet så jag blev helt enkelt hemma.

Har inte gjort så mycket om jag ska vara ärlig. Har gjort det jag skulle göra och sedan har jag pluggat lite också.

Imorgon blir det jobb igen! Full fart, ingen vila. Eller aa, lite vila har det väl blivit eftersom jag inte tränat sedan förra måndagen. Måste skärpa mig på det planet också men det får ta den tid det tar. Jag har massor att göra just nu så det får faktiskt komma först då det är viktigast och sedan får jag helt enkelt träna i den mån jag hinner.

Fastan i måndags gick superbra. Drack bara vatten och klarade mig på det utan vidare hungerkänslor. Detoxen går bra också. Kör inte på full detox med linfrön och citronvatten denna gång dock.

Om exakt en månad drar jag till Turkiet. Då ska jag njuta. För då är allt elände äntligen över!


RSS 2.0