Skiter på mig!

Jag har alldeles precis skickat in min ansökan till universitetet. Oj oj oj, nu är det på riktigt. Jag är helt nervös och var tvungen att kuta iväg och kissa sönder mig när jag precis skickat in min ansökan. Min ansökan ser i alla fall ut såhär:

1. Logopedprogrammet 240hp (4 års helårsstudier), Lunds universitet
2. Arbetsterapeutprogrammet 180hp (3 års helårsstudier) , Lunds universitet
3  Audionomprogrammet, 180hp (3 års helårsstudier) Lunds universitet.

Fy tusan. Nu är jag nervös värre. Jag kommer skita på mig varje dag fram till i mitten av juli då man äntligen får svaren.

Om jag får alla MVG som jag satsat på nu så kommer jag att få 19,43 i snitt. Det borde förhoppningsvis räcka och det ska jag verkligen satsa på.

En annan sak som gör mig väldigt nervös är att dom nu har stoppat ansökningarna till Tosselilla vilket innebär att dom just nu kanske sitter och kollar på mitt CV. Så det återstår att se om jag får jobba där denna sommar igen eller om jag får gå på gatan för att försörja mina kära hästar. Man ska få något typ av svar den 7 juli men det är ju hela 8 dagar kvar tills dess. Fy tusan. Sånt här tar kål på mig.

Som ni förstår har jag väldigt mycket att göra just nu. Bloggen finns ju kvar när jag är färdig med allt pluggande så jag tittar bara in här lite då och då så ni får lite koll på vad jag sysslar med eftersom jag trots allt har nära och kära från runt 10 olika länder som faktiskt läser min blogg med hjälp av att översätta den med översättningsgrejen jag har här på vänster sida.

Jag har märkt att mina besökare som tittar in här varje dag inte har förändrats sig så pass mycket ändå trots att jag inte bloggar. Det är runt 20 personer som fallit bort (förmodligen de bloggar som jag själv läser och kommenterar och får svar från), resten läser ju fortfarande min blogg nästan dagligen vilket är roligt även om jag inte kan uppdatera så pass mycket som jag vill och gjort tidigare. På söndag är det tänkt att jag ska försvinna från Sveriges yta fram tills på fredag också. Det blir trevligt. Men böckerna kommer självklart att följa med. Det gav jag som krav om jag skulle gå med på att åka. Har inte tid att ligga på latsidan..

Nåja, nu har ni fått en liten uppdatering så nu ska jag väl sätta igång med att plugga igen. Jag håller på med hela 5 ämnen just nu. Samhällskunskap A, Barn-, kultur- och fritidsverksamhet, Utveckling, livsvillkor och socialisation, Naturkunskap B och Engelska B som jag bara ska göra nationella proven i april till. Sedan har jag ytterligare 4 kurser som jag inte börjar på än: Fritidsverksamhet, Natur och Friluftsliv A, Idrott och Hälsa A samt Idrott och hälsa B.

En sak som gör mig glad är att det ska trilla in hela 756 kronor på mitt konto inom det snaraste eftersom jag sålt en massa trevliga saker på Tradera.

På lördag är det högskoleprov från klockan 8.30 fram till 16.20 vilket innebär att jag ska vara i Ystad klockan åtta för att få en bra plats i matsalen där jag ska sitta tillsammans med massor av andra människor som ska snora hit och dit. När jag är klar med det så ska jag hem och jag kommer att vara hemma 16.45 och äta middag och mata hästarna. Sedan klockan 17.20 ska jag åka iväg och vara barnvakt fram till sena natten. Hard working, oh yeah!

Nä, that's all for now. Puss på er alla!


Snabb update

Jo vi kör väl på en snabb liten update så ni ser att jag fortfarande lever och att jag inte har blivit begravd under alla böcker och kollegieblock.

I tisadags var jag in till skolan eftersom jag skulle ha haft mitt läxförhör i naturkunskapen men eftersom jag av någon underlig anledning hade läst på fel sidor och missat en del sidor så sköt vi upp det första förhöret till den 31 mars istället. Då ska jag också lämna in det första arbetet i naturkunskap B. Sedan har vi bokat in två andra datum också då jag ska göra läxförhör och lämna in ett annat arbete.

Sedan håller jag på och jobbar sönder mig med ett samhällesarbete som handlar om levnadsstandarden i Tomelilla kommun. Jomentjena liksom. Klart standarden är låg där.

Dessutom så håller jag också på med barn-, kultur-, och fritidsverksamhetskursen också. Tråkigt värre för uppgifterna suger verkligen. Inte finns det någon lärobok till just den kursen heller och på internet finns det inte särskilt mycket information. Så jag lånade hem fem böcker på biblioteket idag så förhoppningsvis ska det få fart på den kursen också.

Efter dessa tre kurser så har jag ytterligare tre stycken bkf-kurser, engelska b där jag ska göra nationella provet i april och idrott och hälsa a & b kvar att läsa upp. Full fart framåt med andra ord!

Förövrigt så har jag äntligen börjat att powerwalka igen och det går jättebra. Jag och hundarna myser i solen när vi är ute och går.

Eehhh vad har mer hänt då? Jo, dom har ju öppnat anmälan till höstens kurser och program. Så nu är det snart dags att söka. Något nervös. Dessutom är det bara en vecka kvar tills när dom stänger ansökningarna till Tosselilla. Förhoppningsvis så får jag jobba där i år igen. Jag skulle ha gjort som Linus som pratade med dom redan under personalfesten om jag kunde få jobba i år också. Så nu är jag sjukt nervös över det också.

Nästa lördag är det en jobbig dag som väntar också. Först så ska jag skriva högskoleprov mellan 08.30 och 16.20 och sedan ska jag vara barnvakt från 17.45 och tills när föräldrarna kommer hem från festen som de ska på. Så det är full fart hela den dagen.

Jaa, det är väl så som det är. Annars så händer det inte så mycket. Börjar känna mig mer och mer isolera från alla människor eftersom jag sitter på mitt rum hela dagarna och pluggar. Tråkigt värre. Men jag gör det ju för mitt eget bästa.

Så, nu har ni fått en liten update om vad som händer i mitt liv. Förhoppningsvis så händer det lite mer saker till nästa gång då jag skriver.

Nu ska jag pallra mig iväg och umgås lite med mina nya "vänner".Det ser lockande ut va?

Ha det bra tills vi hörs igen!Måste tillägga två saker också!
För det första:
Det är SKAM av Sverige att dom ska skicka den där dragqueenen som sjunger opera till Moskva som ska tävla på min födelsedag!

För det andra: Hur i helvete kunde dom fortsätta döma matchjäveln som var mellan Timrå och Hv71 när skridskojäveln gick sönder. Backlund blev ju tydligen helt söndertacklad också. Men näää, låt hv vinna. Idioter.

Prioritering

Igår natt när jag inte kunde sova så låg jag och tänkte en massa. Jag kom att tänka på att jag måste börja prioritera andra saker än att blogga varje dag.

Jag har lagt ut 6500 kronor på att läsa upp 13 ämnen på min förra skola, från ett vg till ett mvg. Jag har läst klart 4 ämnen och håller på med 3 till nu. Jag känner att jag inte kommer att hinna bli klar med allt detta tills i juni om jag fortsätter att spendera så här pass mycket tid vid datorn. Just nu så spenderar jag alldeles för mycket tid på bloggen, msn och liknande. Jag känner att jag helt enkelt inte har tid med det eftersom jag gärna vill komma in på universitetet till hösten.

Därför kommer jag att från och med nu inte vara lika aktiv här. Jag kommer att skriva och svara på kommentarer när jag känner att jag har tid. Visst är det väldigt roligt med bloggen och allt folk som man "lär känna" men samtidigt känner jag att jag behöver ta mig vidare i mitt liv. Om jag inte kommer in på universitetet i höst så vet jag inte om jag kommer att komma in på universitetet senare eftersom dom gör om reglerna för intagning år 2010. Jag känner att jag måste lägga ner så mycket tid som möjligt på studierna just nu för att nå min dröm, att bli logoped. Jag vill börja migg liv på riktigt och bli någonting på riktigt! Jag kommer dock att blogga ibland ändå men bara när jag känner att jag har tid.

En annan sak som gör att jag inte kommer att blogga lika aktivt längre, är just min hälsa. Jag mår inte bra nu och jag åker in och ut på sjukhuset som om jag vore en studsboll. Jag sover inte på nätterna och jag har konstant ont.

Jag hoppas att ni förstår.

Ni som vill ha kontakt med mig utanför bloggen kan adda min msn: Holini_892@hotmail.com

Stort tack till er alla som följt mig, stöttat mig och skrattat med mig såhär långt, förhoppningsvis hörs vi senare igen. Jag kommer självklart att fortsätta läsa era bloggar. Men bara när jag har tid!Almaghrib, sawfa azorho kariba!

Vet ni vaaaad? Jag pratade nyss med Pauline om att åka till Marocko över nyår och hon är på! Fyfan vad härligt! Jag är helt nervig nu, sitter nästan och hoppar på stolen för jag är helt glad. Fyfan vad underbart det vore! Fan Pauline, nu får vi käka nudlar eller sten för att spara pengar. Eller förresten, varför käka alls?

Anna har ju sagt innan att hon ska följa med men eftersom hon ska ha barn i augusti så är det kanske inte så bra att dra med henne ut på äventyr ifall något skulle gå galet. Oss två singelkvinnor kommer ju ingen sakna så det har väl lite mindre betydelse. Hehehehe.

Skämt åsido. Alla andra av mina vänner är livrädd för landet och vill inte dit. Jag får damp på dom. Mer skit händer i Turkiet och i Sunny Beach än vad det händer i Marocko. I Marocko är det också så pass bra att om lokalbefolkningen umgås med oss så kommer polisen på en gång eftersom det är olagligt. Vill man umgås med någon där så krävs det att man går till polisstationen och skriver på ett speciellt papper som ger dom tillåtelse att umgås med turisterna.

Så det är betydligt säkrare där än vad det är i exempelvis Turkiet där varenda liten jävla fjolla går och kärar ner sig i killarna som jobbar där. Inget menat till er nu som har seriösa förhållanden. Jag syftar mer på dom små fjollorna som faller för det där "I looove you" och hoppar i säng med snubben på två röda. Big nono. Men man kan inte klandra killarna egentligen för dom är jävligt smarta. Dessutom finns det mycket mer droger och annan skit som cirkulerar i Turkiet som faktiskt inte är så pass stort i Marocko, än och förhoppningsvis blir det aldrig lika stort där.. 

Fan alltså, det gjorde verkligen min fredagskväll, även om det är hela 9 månader kvar..Typ sådär glad är jag nu! 

Almaghrib, sawfa azorho kariba!


Ehhh?

Jag tar tillbaka det där om att det är vår nu...Bilden tog jag för max 5 minuter sedan..

Precis utanför mitt fönster ser det ut så där...

Nog för att jag älskar snö men här i Skåne är det fan ingen idé att det finns för det finns inga backar som man kan åka snowboard i.

I Skåne blir det bara äckligt jävla slask.

Tävlar!

Nu är jag med och tävlar hos Lily:

Klicka på bilden för att komma till tävlingen

Själv är jag med om tävlar om denna mysiga dress:


Shiiit

Vilket jävla humör jag har idag. Jag var helt nära på att börja böla bara för att en person var upptagen och inte ville prata med mig på msn. Eller. Personen pratade väl med hjälp av smilies. Snacka om hormoner eller någonting sånt. Helt tårögd fan. Nåja, jag slipper hormonerna nu förhoppningsvis och jag har fått lite utlopp för min ilska för jag har skickat en massa e-mail halva morgonen. Grymt less på skiten. Nu ska jag i alla fall äta lunch, mocka och gå ut och gå. Eller om jag ska kalla det för att halta en sträcka. Nåja, nu har ögonen torkat lite så nu kan jag visa mig för allmänheten igen. Todelooo!

På begäran!

På begäran av Pauline så skulle jag skriva ett nytt blogginlägg så jag får väl göra det då. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för någonting. Jag kollade nyss på mitt Youtube-konto och såg att hela 54 900 personer har sett ett klipp som jag laddat upp. Intressant va? Det är rätt häftigt egentligen. Man får nya mejl där hela tiden från människor som skriver och vill prata med en, så det är ju rätt roligt egentligen.

Nu ser jag lilla Olivia och Elin blir skiträdda för att dom tror att det är klippet på dom som visats så många gånger men det är det faktiskt inte! Hehehe.

Nåja, slutbabblat. Nu har Pauline fått sitt inlägg och jag rundar av med denna låt för kvällen.


Pssssst

Vill ni veta en liten hemlis?

Det är vår nu!Kolla bara på mammas snödroppar!

Grymt bra!

Jag hoppas verkligen att dessa går till finalen som kommer att vara i Ryssland i år.Men som vanligt blir det väl någon riktigt tråkig, typ Måns eller nåt sånt.

Men mina tummar hålls för Heat och 1000 miles.

Trött

Fy satan vad jag är trött idag. Kunde nästan inte komma upp ur sängen.. Jag försökte övertala Orhan att lämna sitt kära Rosengård för att komma hit för att mata mina hästar. Men det gick tydligen inte FÖR ATT HAN INTE HITTAR HIT?

Är det verkligen så svårt att hitta hem till mig? Jag menar, jisses. Det finns inte många hus här på landet så det borde vara lätt. Haha, jag minns första gången Ida skulle hem till mig och hon ringde till mig för hon inte hittade. Så sa jag: "Nu kommer ni till en sväng och sedan är det en stor åker som det står ett hus på, där bor jag!" Det blev tyst i luren några sekunder och sedan svarade hon: "Eeeh.. Det är ju åkrar på alla håll här?" HAHAHAHA.

Nåja. Jag sitter och äter frukost nu. Havregrynsgröt med banan i och till det så dricker jag en äcklig Proviva med kiwi och päron. Varning på den sorten, den smakar tvi.


Idag så ska jag mocka ur stallet och sedan ska jag faktiskt ut och röra på fläsket. Det var på tiden va? Saken är faktiskt den att jag har gått ner hela 7 kilo trots att jag inte har tränat någonting på länge på grund av min brutna tå. Så jag tror vågen ljuger för mig, igen.

Senare ska jag faktiskt åka in till Tomelilla och vara barnvakt i en och en halv timme. Så då tjänar jag ju nästan storkovan där. Hahaha. Nåja, alla bäckar små finns det väl ett ordspråk som heter? Tror det för mamma brukar alltid säga det när hon tycker att jag slösar pengar och borde spara dom istället.

Vad pysslar ni med för skoj idag?

Stort tack.

Jag vill bara slänga in en liten sak här på bloggen nu. Stort tack till Roy, Linda, Martin och Anna som fanns för mig idag och ikväll när allting var som värst. Stort tack till alla er. Ni är guld värda. Ni vet vad det gäller. Och jag är väldigt tacksam över det hela. Tack!

Puss på er!


Ljuset i mörkret

Fan vad jag älskar denna snubbe. Jag har prenumererat på hans filmer väldigt länge på Youtube för han är så jävla rolig! Nu måste jag bara lägga upp denna video för han påminner väldigt mycket om Elin i denna video. Just själva minerna och allting. Inte sant Ida?But you don't have enough for a cookie!

HAHAHAHHAHA

Sjukhuset

Det är några som har skrivit och frågat vad som hände när jag fick åka till sjukhuset. Och det vet jag egentligen inte. Men ändå vet jag. Fast det är knepigt. Nåja, jag ska inte snacka i gåtor utan dra hela historian istället.

På kvällen på torsdagen skulle jag gå på toaletten. Jag kände mig helt yr i skallen så jag trillade helt enkelt omkull ute i hallen och sedan kom jag inte upp eftersom hela huset bara snurrade runt i mitt huvud. Så min mamma tvingade in mig i bilen, (hur jag kom upp från golvet vet jag fortfarande inte) och skjutsade mig till akuten. Som vanligt fick vi sätta oss i väntrummet och när dom äntligen ropade in oss så var jag återigen helt yr i skallen och började gå ner för en ladning. Det måste ha sett väldigt komiskt ut för jag kommer ihåg att jag gick helt snett med ansiktet ännu mer snett så dom kom utspringandes med en rullstol. Något gammal jag kände mig där.

Dom tog blodtryck, tempen och sådant och märkte att mitt blodtryck var på tok för lågt och det var nog därför som jag var så pass yr. Sen blev det testet, ultraljud och hela kitet för att få reda på varför allting var som det var.

Jag fick sova på sjukhuset två nätter och dom jädrans sjukhustanterna kommer ju in varannan timme för att kolla mitt blodtryck, feber osv. Då märkte dom att min temperatur låg på 34,2 och jag berättade att normalt sätt så ligger min temperatur på 35,4 och då blev det ett jävla liv om det också för det kunde tydligen vara blodförgiftning eller vad dom nu snackade om. Jag uppfattade inte så mycket av vad dom pratade om, jag ville bara sova.

Nåja, jag fick i alla fall åka hem på lördagen med en ny medicin som jag tydligen också ska ta tills dom får reda på vad det är för fel med mig. Dom trodde att problemet med magen och detta kunde hänga ihop eftersom dom nästan har en tjock pärm med papper som handlar om mig (eller om det lagras på datorn) och nu ska dom starta en riktig utredning med mig. Äntligen! Efter 7 år av problem så ska dom äntligen ta itu med skiten. Hallelulja! Nåja, det slutar väl med att dom hittar en gigantisk tumör någonstans. Det hade inte förvånat mig.

Så det är ju trevligt att man ska behöva trilla omkull i hallen för att dom ska ta en på allvar. Typiskt sjukvården i Sverige. Usch och fy. Det är ju något trist att man ska behöva bli sjuk och sånt nu när jag har så mycket att göra med skolarbeten. Nåja, dör jag så har jag väl kanske ingen nytta av betygen ändå? Eller? Hehehe. Nää, jag skojar bara. Dö tänker jag inte göra på många år än. Fast sådant kan man ju inte direkt planera. Allt står redan skrivet och vi vet aldrig vad som kommer att hända.


Hemma

Hej allihopa. Jag har precis kommit hem från sjukhuset. Jag har varit där sedan i torsdags kväll. Tänkte bara skriva några rader här för att berätta att jag inte trillat av pinnen, än. Jag skriver lite senare igen om jag orkar. Vi hörs.

Jag tjurar

Nu ska jag tjura resten av kvälljäveln, ska slå av min fucking jävla dator, lägga mig i sängen och tjura hela fucking kvällen. Jag fick ingen middag. Jag är arg. Ta maten ifrån mig och du dööööör, typ. Fast min mamma är lite otäck så jag tjurar i sängen idag. Idag när hon gjort mina pannkakor till och med. Helt glutenfria och allt. Då ska man behöva bli ovänner. Onödigt. Nåja. Sa jag att jag skulle tjura? Sen vägrar fisen svara när jag ringer till han också. Skitdag! Godnatt!


BAM BAM BAAAAM!

Man skulle kunna tro att en bomb sprängdes i mitt smyckesskrin eller något liknande. Hahaha.


Nää så illa är det faktiskt inte, jag håller bara på att sortera mina smycken, handgjorda och köpta. Det blir trevligt värre.

Imorgon ska jag nämligen städa mitt rum till fullo har jag bestämt. Hänga upp alla nytvättade kläder som jag inte hängt upp än utan istället pulat in dom i garderoberna, byta gardiner (vilket mamma ville att jag skulle göra innan julen...), damsuga bakom och under sängen också.

Så allt detta kräver ju faktiskt att jag ska sortera mina smycken först, eller hur?
Hehe

PainI'd rather feel pain than nothing at all!

Sådetså!

En liten fråga...

Hur fasen har hon lyckats med detta?Dom är bra lustiga dom "små" liven..

Mardrömsnatt

Jisses, inatt har jag inte kunnat sova alls! Jag har haft så fruktansvärt ont i magen att jag har hållit på att vända mig ut och in. Jävla skit. Någon som vill byta med mig så jag får en fungerande mage ett tag? Det vore väldigt snällt av er om ni kunde byta med mig för gud vad lycklig jag skulle vara då! Tänk att få sova en hel natt utan att vakna av att magen gör ont?

När jag inte kunde somna så ringde jag en signal till Aykut, mest för att kolla om han var vaken och det var han! Så det blev ett långt samtal till doktor Aykut också. Det behövdes verkligen, han är en av mina bästa vänner och vi har inte pratat på över en månad. Men den stackaren skulle upp tidigt på morgonen och vi la inte på förrän vid halv tre i morse, halv fyra i Bursa, Turkiet. HAHA! Hoppas han inte dödar någon nu bara..

Sedan så ringde jag bejb och hade det mys ett tag eftersom varken han eller jag kunde sova heller så det blev en massa prat, skratt och allmänt babbel. Efter ett tag kom jag på att jag kanske skulla sluta störa honom också eftersom han också skulle upp tidigt imorgon.

Så jag började läsa och radera sms istället. Jomen vilken jävla natt va? Hittade massor av gamla sms från Selim som jag inte raderat än. Men nu är nästan alla borta. Det känns ganska skönt, för då betyder väl det att han är helt ute från mitt liv? Vissa sms var jobbiga som fan att behöva läsa igen men måste man så måste man liksom. Varför göra det enkelt och radera alla sms på en gång? Nono!

Jag somnade i alla fall runt halv fem och vaknade runt sex igen och sedan har jag varit vaken. Men istället för att göra någonting vettigt så har jag bara legat i min säng och tänkt en massa. Överanalysera saker, tänkt på framtiden, tänkt på gamla minnen och annat konstigt.

Jag hoppas att ni andra har haft en mycket bättre natt än mig i alla fall. Men det förmodar jag att ni kanske haft?

Nääe, jag ska sluta att babbla och kanske sätta igång med uppgiften som handlar om Tomelilla kommun. Jag måste tydligen prata med arbetsförmedlingen, kommunen och Tomelilla polis. HA HA HA. Intervjuer skulle jag göra också med en massa människor. Någon Tomelillabo som ställer upp på en liten intervju? Självklart är den ju anonym.


Idioooot!


Vem är CV idioooooot!

HAHAHAHAHAHHA!

Finn 3 fel!

Finn 3 fel!Detta är alltså ovanför vår spis som jag tittade lite närmre på idag..

Finn 3 fel!


Jag, vaken?

Är det sant? Är jag verkligen vaken nu då klockan är 07.50? Helt ärligt har jag varit vaken i en hel timme eftersom min mamma väckte mig. Jag ska snart åka till skolan för att ha en liten date med Peter. Det låter väl trevligt värre va? Vi ska snacka om sexuella utnyttjade djur och sedan ska vi gå igenom en annan uppgift som jag inte riktigt förstår. Ni förstår, jag är ju faktiskt rätt så dum. Min hjärna tror nog att jag är blondin. Hehehe

Nåja, jag ska väl försöka äta lite nu på morgonen och mata mina kära djur så vi kan åka till Ytown. Hehehe.

Medan jag är borta så kan ni väl njuta av denna låt sålänge:Hittade tyvärr ingen bättre video då alla var live.

Nyttiga Linda

Jajamensan. Idag skulle vi äta pizza här hemma hade dom tänkt. Jag var så pass duktig att jag beställde en sallad istället. Annars brukar jag ju beställa kebabtallrik med pommes. Men inte idag. Sallad med kyckling stod det på min meny. Och fy tusan vad gott det var! Jag riktigt såg resten av familjens fettiga pizzor. Då satt jag där med min fina sallad istället. Då känner man sig rätt så stolt över sig själv liksom.

Passat barn gjorde jag också. Hela 70 riksdaler skramlade jag ihop idag. Jag var bara där en timme så det blir ju inte mer än så då. Men dom pengarna försvann lika fort igen när jag var och köpte gurka, isbergssallad och nya skosulor. 12 kronor fick jag över. Jisses, Sverige är ett dyrt land att leva i.

Jag ska flytta till Marocko istället. Billigare land än det kan det ju inte finnas. 2000 kronor får man i månaden när man jobbar där och det räcker till mat, hyra och hela kitet. Fast där använder man sig inte av toalettpapper, man sprutar ren stjärten med vatten istället. Kalldusch liksom. Hehehehe.Bara så ni vet liksom....

Effektiva Linda!

Fan vad jag har varit effektiv idag. Klev upp i morse, käkade gröt med banan till frulle, matade hästarna, borstade dom, klädde på dom, tog ut dom, mockade, blandade middag och frukost till hästarna, hjälpte mamma att ta ner belysningarna från träden här hemma, blåste ren (ren. HAHAHAHAHA)  mammas bil med tryckluften, duschade, sökte sommarjobb och nu sitter jag här. Fan vad jag är duktig.

Jag ska åka om sisådära 2½ timme hade jag tänkt för jag ska på Bo Ohlsson, jaa jag är fattig. HAHAHAHA! Men det är billigt där så det är skönt liksom. Då slipper man bli av med allt för mycket pengar bara för man ska köpa nya sulor till skorna.

För den delen så kliar det som fan i min tå så jag antar att det betyder att min tå läker. Najs! Då kan jag snart sätta igång att träna igen kanske då.. Det har ju trots allt gått typ 2½ vecka men jag haltar fortfarande fram. Men snart så ska det fungera som det ska. Föhoppningsvis.

Ungefär såhär ser min tå ut för tillfället. Nu är detta en gammal bild från när jag bröt vänster tå. Nu är det höger tå som är bruten så det är lite fel fot. Men det är samma tå, fast ändå inte. Men ni fattar grejen..Hehehe, min tå är smurf.

RSS 2.0