Kul med en reaktion.

 
Svar:
Jag är inte dömande när jag snackar om Viktväktarna, jag har själv varit med där och sett deras upplägg. Vägas varje vecka, tips och råd om att äta ute, motivation och typ matlagning. Nä, Xtravaganza går djupare och går in på endorfiner, insulin, fett, fettsyror, transfett, hjärnan, fettförbränning, självförtroende och resultat. Dessutom har man hälsoanalyser, gruppträffar och individuell handledning (man får boka så många möten man behöver).
 
Jag tycker Viktväktarna det är ett uselt system där man kan samla points som man sedan kan äta något onyttigt för eftersom det "inte finns några förbud". Det kan i sin tur leda till att man gör dåliga val när det gäller kosten i övrigt och inte får i sig tillräckligt mycket mat, bara för man ska spara några points. På Xtravaganza finns inget sånt system, du äter knytnäve/knytnäve/handflata och hur mycket du äter beror då på hur stor din kropp/händer är. Du får äta vad du vill utöver det men får ifrågasätta dig själv om det är värt det.

Jag är glad att Viktväktarna fungerar för dig men den mentala biten har du fått genom en psykolog. Hos Xtravaganza ingår detta i priset. Både den mentala träningen och den mentala näringen. Då det är lätt att glömma den sistnämnda.

Snicksnack

Igår hörde jag två personer som stod och snackade om just Xtravaganza och jag insåg vilken jävla skev syn de hade på Xtravaganza.
 
Nä det var precis som Viktväktarna förutom att man tar mer betalt för det.

Ehm, gå till en konsult och kika om det är samma sak vetja! Här räknar man inte några jävla points och man jobbar mycket med den mentala biten också. Man har gruppträffar där man går igenom en massa saker som är viktigt. Man lär sig om mat, rörelseglädjen och att lyssna på sig själv. Man får även lära sig att ta tid till sig själv, något man lätt glömmer.

Visst, man kan leva på pulver och shaker som jag gör nu. Men det är absolut inget måste. Det är ett val som man själv gör. Vill man inte gå på helfarten, kan man leva på något som heter halvfart där man inte äter något pulver alls. Exakt hur halvfarten ser ut, kan jag återkomma om på onsdag då jag ska ha mitt upptrappningssnack med min viktcoach och gå igenom själva upptrappningsfasen och halvfarten.
 
Jag blir så jävla irriterad över att folk ska döma något som de inte ens har någon aning om vad det är.

Jag har själv varit en person som alltid dömt människor som lever på pulver men det kommer jag aldrig mer göra. Inte om det sker under kontrollerade former som det gör hos Xtravaganza. Däremot dömer jag människor som går till apoteket eller Ica och köper en låda Nutrilett, ModiFast eller liknande för att ha en enkel väg ut ur fettovärlden.
 
Det krävs mer än så för att få en livsstilsförändring.
 
 

Jag slarvar som fan.

Ja, fy skäms på mig!
 
Vet ni vad jag kom på klockan 18.00 när jag satt mig på spinningcykeln?
 
Jag hade ätit en halv shake idag. Av tre möjliga. Klockan 18.00.
 
Jag är inte hungrig längre och jag är sjukt trött. Det är jävligt konstigt. Det måste vara hösten som verkligen kommit till mig. Jag kan få såna perioder på hösten medan jag under somrarna kan leva på att sova 2-3 timmar/natt.
 
Jag får skärpa till mig. Jag måste dela ut shakerna jämnt på dagen igen så jag får en bra balans.
 
Direkt efter träningen tryckte jag i mig en hel shake och nu dricker jag en andra shake så jag får i mig alla tre shakerna innan det är dags att krypa ner i sängen. Jag måste ju få i mig alla vitaminer, mineraler och näringsämnen som krävs dagligen.
 

Hur ska jag göra på julafton?

Ja, ni är ju tre stycken som frågat mig hur jag ska göra på julbordet i år.
 
Jag pratade med min viktcoach igår angående just detta och jag fick många bra tips och råd.
 
Maten som vi har på julbordet är i sig inte farligt att äta. Sill, lax, köttbullar, skinka och prinskorvar är ju det vi egentligen äter på julbordet. Prinskorv äter jag inte och potatis är jag inte heller särskilt förtjust i. Min last är dock bröd. Vi har vörtbröd på julbordet och jag har ont i magen över detta redan nu.
 
Hon sa att jag med gott samvete kan äta min lax, köttbullar och sill. Visst, spadet är kanske inte supernyttigt men hur mycket av det får jag egentligen i mig? Typ inget. Resten är inte onyttigt.
 
Nåväl.
 
Min coach sa såhär: Bestäm dig innan du äter. Bestäm om det är värt det och sätt ett stopp. Tex om jag sagt att jag ska äta en skiva vörtbröd, då äter jag en skiva vörtbröd och det är bra så.

Vi gör massor av julgodis på julafton och ska jag vara ärlig så är det egentligen bara två sorter som jag tycker om men likt förbannat är man där och trycker i sig mängder av alla sju sorterna.
 
Min plan är denna:
- 1 skiva vörtbröd.
- 3 st choklader ur Paradisasken.
- 4 hemgjorda kolor.
- 2 av den andra hemgjorda godiset.
- 3 pepparkakor med ädelost till glöggen.
- 1 lussekatt.
- 1 cornflakesdröm.
- 1 liten klick julgröt.
 
Detta är tanken. Men innan jag äter allting så ska jag ifrågasätta om det verkligen är värt det. Känner jag mig nöjd med mindre, då äter jag inte allt. Det ser ut som massor men egentligen.. Tänk så mycket mer man egentligen trycker i sig på julafton. Och kvällen innan jul, och juldagen, och annandagjul och dagen efter det. Ända tills alla rester är slut. Galet.
 
Jag ska äta en dag, och det är JULAFTON. Jag levde på helfart under påsken och under midsommar. Denna gång ska jag vara med och fira. Men på ett light sätt. Jag ska till och med ha med mig en liten burk med sallad hade jag tänkt.
 
 
 
 
 

Kunde inte hålla mig. IGEN!

Jag var på Xtravaganza idag för att ha en liten koll på hur det går osv. Well. Jag ska skriva ett inlägg om vad vi pratade om snart som jag tänkte posta imorgon. Meeeen....
 
JAG VÄGDE MIG. Igen.
 
Jag som inte skulle väga mig förrän nästa vecka.
 
Jag hade gått ner 3,9 kilo. Sammanlagt har jag därmed gått ner 46,3 kilo.
 
Nu håller vi tummarna på att jag når -50 innan julafton.

 
 

Ingen bra dag.

Igår var verkligen ingen bra dag. Allt kändes bara skit. Idag känns det lite bättre men det är långt ifrån bra. Fan, vilken jävla dipp jag fått nu. Det är helt sjukt. Käppar i hjulen som fan och det tar inte slut.

Se framåt Linda, se framåt! Idag ska jag jobba på ett nytt ställe mellan 8-12 och sedan vidare till gamla stället 12.30-16.30.

 
En glad kväll i somras.

Hemuppgift Xtravaganza

Efter varje gruppträff har vi en hemuppgift. Denna vecka ska vi planera inför de fyra ledstjärnorna under den kommande månaden.
 
Under mental näring ska vi planera in sju saker som vi njuter av samt att vi ska planera in dessa för var dag.
Såhär valde jag;

Stalltid = Lördag V.47
Sov lite extra = Söndag V.47. Vaknade klockan halv tolv haha!
Se en bra film och slå av telefonen = Måndag V.48
Fika med en vän = Idag ?!
Familjemiddag = Onsdag V.48
Umgås med familjen = Torsdag V.48
Spadag = Fredag V.48
 
Ja, så ser min lista ut för denna vecka. Jag känner att jag inte spenderat tillräckligt mycket tid med min familj. Vi går varandra mest på nerverna så på torsdag kväll ska jag se Criminal Minds med min mamma. Vi tycker båda väldigt mycket om den serien och ser den så då kan vi lika gärna se den ihop.

 
Vackra Småland

Min häst mår inte braaaa!

Min häst hade inte ätit upp sin mat från igår kväll och när jag kom ut imorse så låg han bara ner och ville inte kliva upp. Till sist klev han upp och drack vatten men brydde sig inte om den nya maten heller.
 
Förmodligen har han reagerat på avmaskningsmedlet då jag avmaskade hästarna igår och kanske hade lite mask som orsakat stopp. Han har säkert haft lite lätt kolik inatt för han låg bara och kollade på magen och hans temperatur var lite högre än normalt då den låg på 38,7. Hästar har ju mellan 37,2-38,2 i normala fall. Hans normala temp brukar ligga på ungefär 37,5.
 
Min lilla pojk!


Veckans Träning V.48


Måndag: Morgonspinning
Tisdag: Skivstång
Onsdag: Morgonspinning + Ridning
Torsdag: Kvällspinning
Fredag: -
Lördag: Morgonspinning
Söndag: -
 
Så ser denna veckas träning ut. Jag har varit jättedålig på att skriva upp min träning den senaste tiden men den har i stort sätt sett ut såhär de senaste 6 veckorna.

3 veckor kvar..

Det är inte alls lång tid.
 
Om exakt 3 veckor ska jag påbörja min upptrappning för att sedan gå på halvfart. Jag längtar lite samtidigt som det känns lite... Ehm. Osäkert.
 
Nu ska jag börja äta mat, kommer min viktnedgång fortsätta gå lika bra eller kommer det trappas av mycket? Jag förstår ju att jag inte kommer droppa 2,7kg i veckan längre. Men hur pass mycket mindre kommer jag att tappa?

3 veckor, 21 dagar och 63 shaker kvar. Det är inte så mycket som man tror. Swwwwischhhh säger det bara så är vi där.
 
16 december...
 
 
 
 
 

Ont i benen.

Jag har stått upp konstant sedan klockan åtta imorse. Var iväg på spinning och sedan rände jag runt i halva Skåne känns det som. Men nu har hästarna och katten mat för en månad till.
 
När jag kom hem så gick jag raka vägen ut i stallet och där har jag spenderat hela dagen. Jag har städat ur både foderkammaren och sadelkammaren. Dessutom har jag möblerat om inne i foderkammaren så det blir bättre plats. Jag har rensat ut massor också så det känns skönt.
 
Jag har redan sjukt mycket träningsvärk i benen och imorgon kommer det nog kännas ännu mer. Hehe. Det bränner härligt mycket i mina kinder också och fötterna är iskalla. Känns att jag varit utomhus i sju timmar.
 
 

Ooopsi.

Jag glömde visst att blogga igår.
 
Jag var så sjukt trött efter medelspinningen med Otto och sedan hade jag filmkväll med M. Vi såg Den gröna milen. Jag älskar verkligen den filmen ska ni veta. Det är lätt topp 10 hos mig.
 
Denna vecka har jag jobbat sent alla dagar (haft tre stängningar) och varit hemma sent. Så det ska bli riktigt skönt med helg nu. Jag ska egentligen bara träna imorgon bitti och sedan ska jag typ tvätta och dammsuga/skura då all annan städning gjordes i onsdags kväll. Byta däck på bilen ska jag också göra. Sedan borde jag fixa lite i stallet också.
 
Ja, sen är det måndag igen ja..
 
Nä. Nu ska jag lägga in alla räkningar så de betalas på tisdag när lönen kommer.
 

Mååånga kvitton.

Höll på att kika igenom alla mina Xtravaganzakvitton nu under kvällen och jag säger bara SATAN vad kvitton jag har. Dessutom har jag även 4 fakturor för medlemsavgiften.
 
Jag ska räkna igenom alla mina avgifter till Xtravaganza någon dag hittills och berätta för er hur mycket pengar jag egentligen lagt ner på min viktminskning. Jag gissar dock på att det rör sig om 15 000-20 000 kronor..
 
 
Kvitton från februari till november 2012.

Mental Näring.

Ja, förra tisdagen hade jag verkligen en stund av mental näring.
 
Jag åkte nämligen till Lund tillsammans med Josse, precis som förra året vid samma tid. Det var nämligen Twinight, världspremiär för Twilight Breaking Dawn part 2.
 
Och filmen var aweome!
 
 

Härlig helg!

Jag har haft en riktigt härlig helg.
 
Jag släppte allt som jag gått och grubblat på och bara njöt av tiden och sällskapet. Jag var nykter, den enda i gänget dock men jag hade roligt ändå. Alltid bra att vara nykter första gången man träffar nytt folk. Jag tog faktiskt inte några bilder alls så ni kan få stå ut med en bild på mig när jag försökte gömma mig vilket slutade med att jag såg askalas ut. Får se om jag kan bjuda på fler bilder senare.
 
När klockan var 02.20 drog de andra ut till någon klubb men tydligen hade det blivit en massa tjafs och det hade slutat olyckligt. Tur vi blev kvar hemma.

 
På söndagen fick jag köra "fin" bil hahaha. En Volvo. Vi drog till Vellingeblomman och kikade på Tomtebyn. Finfint!
 
 
 
 

Sådärja!

Såhär härligt svettig ska man vara efter ett träningspass!
 
Jag har invigt mina nya träningskläder idag och det kändes verkligen toppen att ha något nytt på sig att träna i. Nu längtar jag tills dess byxor börjar hänga mellan benen också!
 
Var iväg på morgonspinningen med Otto nu imorse. Hans pass rockar verkligen! Fyfan vilka kickar man får av honom trots att det alltid ser ut som att han precis stigit upp ur sängen. Helt galet!
 
 
Nu ska jag till Malmö på inflyttningsfest så ni får ha en underbar helg så hörs vi imorgon kväll!

Dagsfärska bilder

Ja, det var ju ett tag sedan jag laddade upp lite resultatsbilder så jag tyckte det var dags eftersom några efterfrågade det.

Den här gången handlar det ju inte om viktnedgång, utan snarare viktuppgång då det skiljer 7,8 kg mellan bild 3 och bild 4. Men jag har lärt mig att jag inte ska se det som ett misslyckande, utan snarare som ett gupp i vägen.
 
På bild 1 är min startvikt. På bild 2 hade jag gått ner cirka 30 kg. På bild 3 hade jag gått ner 50,2 kg. På bild 4 har jag gått ner 42,4 kg.
 
 
 
 
Personligen så tycker jag att det syns ganska så väl att de extra kilona har satt sig på överarmar, mage, rumpa och lår.

Besviken.

Ja, ni efterfrågade ju lite inlägg om skolan också.
 
Just nu så går det inte alls enligt planerna. Jag blev tvingad till att ta ett sabbatsår 2011-2012 pga lite omständigheter som jag inte riktigt känner för att gå in djupare på ännu en gång. Därefter började jag jobba i november 2011. Jag valde då att ta ytterligare ett års uppehåll från mina studier eftersom jag ville tjäna lite pengar och sedan fortsätta mina studier i januari 2013.
 
Tyvärr verkar det inte gå enligt planerna eftersom det ser ut som att det inte finns någon plats för mig i klassen i januari. Detta eftersom det är många elever i denna årskull.
 
CSN har mailat mig också och som det ser ut så blir jag återbetalningsskyldig också. Känns verkligen som att livet går enligt planerna nu..
 
Jag har mailat med studievägledaren och hon skulle prata med kursansvariga så vi får se vad deras svar blir, men personligen så har jag inte så mycket hopp..
 
Jag som verkligen är taggad att avsluta mina studier för att komma vidare i livet.
 
 
Bjuder på en gammal bild från april 2012.

QUE?!

 
Svar: Alltså va? Har jag fått ett utlandsjobb? Please fill me in för det här var mer än jag visste. Var och vem har du hört det från?Kunde inte låta bli.

JAG VET, jag skulle inte. Men.... Jag vägde mig idag.
 
-2,7 kg på en vecka blev resultatet.
 
Sammanlagt - 42,4 kg.
 
Nu SKA jag inte väga mig igen förrän den dag jag har mitt prat med min vikcoach angående min upptrappning. För idag har vi bokat ett datum som jag ska börja äta igen.
 
Känns jävligt bra om jag får säga det själv!
 
 
 

Vad vill ni läsa om?

Ja, ni läser här varje dag men ni kommenterar inte. Är det något särskilt ni vill läsa mer om? Lämna era åsikter för tusan!

Xtravaganza?
 
Träning?
 
Kärlek?

Hästar?
 
Jobb?
 
Studier?
 
Vad vill ni läsa om?!
 
Lämna en liten kommentar så jag vet! Jag har bloggat i 5 år som jag själv velat. Nu är det eran tur att berätta vad ni vill läsa mer om!

Lite väl mycket..

Jag tror att jag spenderar lite för mycket tid i bilen. Skulle nämligen städa ur bilen lite och tömma den på lite saker och vips så hade jag en hel påse full med tomma RTD-flaskor. Haha!
 
Dom är helt perfekta att ha med sig när man till exempel ska träna, eller om man inte hinner äta frukosten hemma. Grymt bra att ha med sig en sådan färdigdryck istället för att behöva ha en shaker, pulver och vatten.

Det enda negativa, är att dessa kostar lite mer än pulvershaker. Men det är de värda med tanke på smidigheten.

Min favorit är den med choklad eftersom man kan dricka den även om den legat i träningsväskan 2-3 dagar medan den med melonsmak MÅSTE drickas kall. Annars smakar den skit rent ut sagt. Det finns en tredje också som smakar iskaffe men eftersom jag inte tycker om kaffe så är det inte riktigt min cup of tea.

 
 

Några regler.

Jag kan ju dela med mig av något som jag läste om i Xtravaganzas kundhandbok både i våras, och nu för någon dag sedan. Det är nämligen 3 enkla regler för att lyckas med en viktnedgång.

1. Jag väljer själv att äta. Dåligt samvete har vi ingen nytta av. Istället kan man fråga sig själv "vad hände när jag valde såhär?", vad kan jag lära av det?" och "hur väljer jag att göra nästa gång?".
 
2. Jag väljer själv och tar konsekvenser av mitt handlande. Det finns inget som heter förbjudet men det går att ha roligt utan mat. Det är något man måste träna på.
 
3. Jag har bestämt mig. Det finns inget som heter "att försöka". Har du bestämt dig? Annars är det ingen idé.
 
Jag tycker dessa regler är jävligt vettiga om jag ska säga min mening. Om man inte bestämt sig fullt ut, då skiter det sig vilket jag själv fick se gällande helfarten. Till sist bestämde jag mig och nu har det fungerat sedan dess.
 
 
Måste ta en ny helkroppsbild. Detta är ju 11 kg sedan.

Extra vägning

Ja, igår var jag ju till Xtarvaganza och jag passade faktiskt på att väga mig då jag tycker att jag vart grymt duktig denna vecka. Mitt resultat blev
 
-1,6 kg sedan förra onsdagen vilket jag är supernöjd med. Visst, det är ingen sån stor siffra som jag haft innan men man får ju se det positivt. Alla kilon som försvinner är ju awesome.
 
Så sammanlagt 39,7 kg har jag numera tappat.
 

Svar på frågor:

hade du ente gått ner 50 kg? det står 38 nu? vad har jag missat ?
Jag hade gått ner 50,2 kg i juli månad men sedan hände det en massa skit, jag släppte allt och gick tillbaka till gamla vanor samt att jag inte rörde mig osv. Jag orkade helt enkelt inte med det psykiska. Tror även att jag behövde lite tid för att finna mig själv.
 
hur går det med kärleken?
Kärleken. Jadu. Vad som händer återstår att se.

vad är ditt mål med att gå ner i vikt?
Att jag kan ha mina gamla kläder, vara nöjd med mig själv när jag ser mig i spegel, samt att jag kan börja tävla med hästen igen. 
 
varför valde du xtravaganza? är du nöjd med de?
Jag hade varit inne och nosat på Xtravaganza tidigare och de ringde mig efter att jag skickat en intresseanmälan till mig men då dissade jag dem. När jag sedan såg en bekant ladda upp en bild på Facebook där hon gått ner 30 kg, frågade jag hur hon gjort och hon tipsade om Xtravaganza. Jag skickade en ny intresseanmälan och bokade ett möte. Jag är väldigt nöjd med dem. Jag önskar dock att det var billigare.
 
följer du någon serie på tv?
Criminal Minds missar jag inte ett avsnitt av! One Tree Hill är också en serie jag följt från start. Annars är favoritet Vänner, Big Bang Theory och typ South Park haha.
 
Vad fick dig att trilla av banan gällande viktminskningen?? Tycker dock att du kämpat otroligt bra och alla är vi inte mmer än mänskliga. Så sjukt svårt att bryta gamla vanor.
Att allt hände på samma gång. Jag blev itvingad en Snickers på sjukhuset efter att jag svimmat och därefter ansåg jag (som följt min helfart till punkt och pricka, aldrig fuskat), att jag var kass och hade förstört allt. Hade sjuuukt ont i magen eftersom det var grymt svårsmält. Ingen bra sak att äta som första sak direkt. Mamma masserade min mage på kvällen osv. Sedan kom jag ingenstans eftersom jag hade hjärnskakning och inte kunde köra bil = jag åt det som fanns hemma. Därefter åkte jag på magsjuka och var glad bara jag fick behålla något nere.
 
Vad är målet med viktminskningen?
Se svar längre upp =)
 
Längtar du efter julen och hur firar du & din familj den? Själv vill jag ah jul nu:P

Jag längtar efter julen och har bestämt med Xtravaganza att jag iaf ska äta i jul. Blir intressant att se vad jag kommer äta och vad som kommer väljas bort. Vi firar med mammas sambos släkt. Vi är tre familjer och håller därmed det vart tredje år. Förra året var vi hos oss, detta året ska vi till mammas sambos bror med familj. Maten delar vi upp och tar med oss så värden slipper stå för allt. Vi äter pepparkakor med ädelost och dricker glögg framför Kalle Anka innan vi käkar julmaten. Därefter delar vi ut julklapparna när jultomten kommer. Efter det, äter vi risgrynsgröt och julgodis. Barnen slocknar eller leker med sina nya leksaker och vi vuxna spelar vårt julklappsspel. 

Hur ser det ut på kärleksfronten? :
Se svar längre upp! =)
 
Du har ju gått ner så otroligt mycket, känner du att du behöver Xtravaganza, eller skulle du kunna klara dig själv?
Jag känner att jag har en bit kvar med Xtravaganza. Jag vet inte om jag kommer till att förlänga mitt medlemsskap eller hur jag ska göra i februari. Men just nu känner jag att jag fortfarande behöver deras stöd.
 
Om du träffar en kille via nätet och det visar sig att han bor 20-30 mil ifrån dig, eller längre, skulle du åka dit för att träffa honom eller vill du hellre att han kommer till dig?
Första gången skulle han få komma till mig eller att vi möts på halva vägen.

Skulle du kunna dejta någon som har barn?
Nej. Jag vill bilda en egen familj, inte bli med i en familj som redan existerar.

När passar det dig för en liten träff?
När kan du? :)

Favoritfärg?
Mörklila, rött, svart och mörkblått måste jag nog säga. Mörklila är nog nr 1.

Favoritmellanmål?
Älskar Kesos mellanmål med nötter och torkad frukt. Grymt lätt att ha med sig! Annars tycker jag det är gott att göra lite fruktsallad eller skiva ett päron och äta.

Vad skulle du göra om du fann en plånbok med flera tusenlappar i och ett körkort?
Oj. Just nu skulle jag behålla pengarna faktiskt. Skulle jag se på körkortet att det var någon jag hatade som tappade plånboken så hade jag verkligen behållit pengarna. Men samtidigt skulle jag ha dåligt samvete. Skulle nog sluta med att jag lämnade tillbaka pengarna och plånboken.
 
jag vill veta hur länge du tänker gå på extravaganza o hur mkt det kostar?

Mitt abonnemang löper ut i februari och vad som händer efter det, har jag inte bestämt ännu utan det återstår att se. Det är ganska dyrt som sagt. Återkommer med ett inlägg om detta. Ska räkna ihop hur mycket pengar jag lagt på Xtravaganza snart då jag sparat alla kvitton. 

Det brinner i mina lår!

Jaaa fan vad det bränner i låren. Jag har nämligen varit på skivstång nu under kvällen. Det är ett pass som jag verkligen har längtat efter. Det är bara synd att det passet och kickboxen ligger samma dag. Saknar att slåss och sparka som fan.
 
Hoppas jag får träningsvärk imorgon men inte för mycket för imorgon är det bommar på ridningen också. Kommer bli jobbigt för sätet och magen.


Frågestund?!

Hörni, jag tycker att ni är många som läser nu men ingen som kommenterar något.
 
Ska vi köra en liten frågestund? Får se om ni har något ni funderar över.
 
Fråga på, shooot!
 
Ni frågar, jag svarar!

I miss the lies and the pain

 
 
 
En låt som går på repeat hemma hos mig för tillfället.
 
 
I miss the bad things,
The way you hate me,
I miss the screaming,
The way that you blame me.
I miss the rough sex,
Leaves me a mess,
I miss the feeling of pains in my chest!
Miss the phone calls,
When it's your fault,
I miss the late nights,
Don't miss you at all!
I like the kick in the face,
And the things you do to me!
I love the way that it hurts!
I don't miss you, I miss the misery
 
 
 

RSS 2.0