Känslor överstyr.

Jag såg nyss en bild som fick mitt hjärta att hoppa över ett slag. Det kändes som ett slag i magen. Jag trodde aldrig att jag skulle känna såhär för en människa som svikit mig så otroligt. Fan också. Halva kvällen har det känts som innan den där dagen i april då allt störtade. Tänk om man kunde spola tillbaka tiden, vad mycket dum skit som jag gjort den senaste tiden som jag sluppit göra. Tänk om allt hade kunnat vara så lätt.Mmm, what you say?
Mm, that you only meant well? Well, of course you did.
Mmm, what you say?
Mm, that it's all for the best? Ah off course it is.
Mmm, what you say?
Mm, that it's just what we need? And you decided this.
Mmm what you say?
What did she say?


Speak no feeling, no I don't believe you.
You don't care a bit. You don't care a bit.


Konstigt

Det har precis hänt en superrolig sak som jag bara vill skrika ut till den person som står mig närmast. Men när jag tänker efter så vet jag ingen som står mig närmast? Hur vrickat är inte det på en skala mellan ett och tio? Jag hade en bästa vän när jag bodde i Sunsvall som jag berättade allt för och som jag delade allt med och som gjorde detsamma med mig.

När jag flyttade till Skåne så började vi sakta men säkert tappa kontakten.. Nu vet jag nästan inte längre vem hon är. Vrickat. Jag är 19 bast och har ingen bästa vän. Fan vad miffat egentligen. Nåja. Inte törs jag skaffa mig någon ny som står mig så pass nära heller. Det är kanske det som är mitt största problem egentligen? Att jag inte släpper in folk i mitt liv, alltså på riktigt. Jag kan skämta, snacka och umgås med människor. Men det är ingen som jag verkligen umgås med. Eller hur man nu ska förklara det. Det finns ingen som jag anförtror mina mörkaste hemligheter eller vad man ska säga. Allt är bara ytligt.

Nåja. Jag är frisk och mår bra i alla fall. Det är väl kanske bättre än ingenting?


Problem

Jag tror seriöst att jag har allvarliga problem med pengar. Sedan i Augusti har jag säkert köpt saker för 20 000 kronor. Hur fan går det egentligen till? Fan vad arg jag är på mig själv. Från och med nu så ska jag fan tamme spara alla pengar jag får! Fan

Damn

Igår förfrös jag röven, idag har jag svettats sönder och imorgon lär jag väl bli dyngvåt. Jisses...

Jag kom på att om prick två veckor så sitter jag och glor på Martin Stenmarck med Emmah och en annan tjej som jag inte vet vem det är. Men det blir nog great, tror ni inte det? Anyway så ligger jag efter med kommentarer och svår på dom igen. Not good. Hoppas ni har tålamod för svar kommer ni att få. Jag är inte så mycket för att sitta vid datorn just nu. Inget msn, inget sims och inget bloggande. Trist kanske många tycker eftersom jag inte är särskilt social nuförtiden. Jag har helt enkelt inte tid.. Lust är kanske det rätta ordet..

Nåväl..

Förresten så ska jag döda Olivias kille, eller ex blir det väl nu. Jävlar alltså. Lilla polskii som är världsbäst och hon hittar ett jävla svin som visar sig vara gift och ha barn i Polen. Jisses alltså. BUUU PÅ POLSKA POJKAR!

Så om ni ser denna kille, SPARKA IN NÖTTERNA PÅ HONOM, SPOTTA PÅ HONOM OCH HÄLSA FRÅN NORRLAND!


Kallt men ändå varmt

Jag sitter i skuggan nu och här är det skitkallt men om man går ut i solen så är det sommarvärme. Knepigt. Jag har städat boxarna med högtrycken nu iaf så nu är det gjort. På söndag ska jag ta hem hästarna. Jag har saknat dom väldans mycket faktiskt..

Perfekt?

Hur perfekt skulle inte detta jobb vara för mig på en skala mellan ett och tio? Förutom oliverna så skulle detta vara helt perfekt för mig! Sjukt. Jag fyller alla krav också. FAN!

Swedish/turkish family with 2 sons, 3 and 6 years old. Children speaks swedish, turkish and french beginners. Living on a farm with horses and dogs. We are cultivating grapes and olives. Location Cesme, 72 km from Izmir - turkish westcoast.

Description of tasks:
Play with the children after school and weekends. They are at school from 0800-1700. Light house work. Helping out with the horses and dogs.

Description of qualifications:
Have good experience of horses and children! You have to be independent, responsible and happy. Positive if you have driving license and also like cooking and baking. You should love the nature and its very good if you know french or english very well.

How does the aupair live:
Private unit on our farm, close to the mainhouse.

Working hours:
Due to our agreement.

Benefits apart from pocket money:
House and food. We are covering expenses done with the family. Trips, entrances fees etc.

Other conditions:
Cesme is a resort, close to the beach and sea. Surfing is very famous in the penninsula -Alacati.

We help with all necessary paperwork.

Vid en dator

Jajamensan, nu sitter jag vid en dator. Har ni saknat mig?

Idag har jag känt mig pigg som fan. Otroligt men sant. I och för sig så somnade jag redan klockan åtta igår kväll och vaknade inte förrän ett imorse så det blev en rejäl utsovning. Men det behövde jag nog eftersom jag inte sovit riktigt på en och en halv vecka. Som sagt så har jag vart på sjukhus. Men nu är jag hemma och allt är bra. Vi lämnar det så. För annars får jag en massa frågor om ditten och datten som jag inte kan svara på. Så vi lämnar det så. De som vill veta, får fråga mig personligen vad det gällde. Låter det bra?

I alla fall så är det mycket att göra härhemma eftersom hästarna förmodligen ska tas hem måndag nästa vecka. Så har jag planerat i alla fall.. Jag ska i alla fall jobba på härhemma så jag får iordning allt.

Detta är det som ska göras innan nästa måndag:

* Damma boxarna.
* Skrubba krubborna.
* Sätta upp nya saltstenshållarna.
* Sätta upp högrindarna (när dom kommer i paketet..)
* Tvätta boxarna med högtryckstvätt.
* Hämta hem hö från Svedala (görs på lördag..)
* Åka till foderhandlaren och köpa mineraler osv.
* Städa höloftet.
* Tvätta alla fodermått i diskmaskinen.
* Tvätta alla hinkarna med diskmedel.
* Beställa örter från örtgården i Lund.
* Ringa Bertil om de stora höbalarna som vi vill köpa.
* Måla spjälerna igen (gjordes senast för 2 år sedan..)
* Laga hagen.
* Städa undan pallkragarna i hagen.
* Fräsa rent runt hagen.
* Sätta upp klocka, rosetter och sådant på väggen igen.
* Städa sadelkammaren.
* Städa foderkammaren.
* Hämta hem halmen.

Jisses, jag kommer inte ens ha tid att sova. Jag hade verkligen inte tid att bli sjuk. Inte bra kan jag säga.

Det enda som jag har haft tid att göra i stallet under sommaren/hösten, är att jag har målat både foderkammaren och sadelkammaren.

Nåja, jag sätter igång redan imorgon. Jag har mycket planerat. Vilken jävla tur att jag varken har jobb eller skola just nu, annars vettefan hur det skulle gå ihop..

Btw så ska jag, Josse och förhoppningsvis Kari till Marocko i April. Som jag längtar!Hemma!

Jajamensan. Jag kom hem i fredags men äter fortfarande medicin men det ska jag tydligen göra ett tag nu.. Just nu sitter jag på en marknad och jobbar. Ska berätta allt sedan när jag kommer hem eftersom det är många som tydligen vart oroliga för mig. Sött.

Less

Sjukhusmat smakar inte gott har jag kommit fram till. För er som inte fattar så bloggar jag från mobilen. Ni hörde rätt,jag har en high tech mobil minsann. Andra saker verkar ordna upp sig snart också. "Snart" lämnar jag svensk mark. ÄNTLIGEN! Puss på er!

Blä!

Skjut mig! Jag hatar verkligen sjukhus. Det värsta med att sova på sjukhus är att dom kommer och tar puls+blodtryck typ varannan timme under hela natten. Dom ä väl rädda att man har dött. Mina snarkningar borde väl visa motsatsen? Men icke! Låt mig sova!

Grymt!

Fan vad jag älskar den här låten.


Nu ska jag till Josse. Ha det fint allihopa!

Dyrt.

Det är dyrt att vara mig. Idag fick jag två paket som sammalagt gick på 2700 kronor. Jag ska stänga av internet så jag slutar shoppa. Annars kommer detta sluta illa. Snart kommer mitt Ellospaket också som ligger på hur mycket som helst. Inte snällt mot plånboken Linda, inte snällt alls.

Knepigt.

Helt plötsligt blev jag alldeles varm inom mig. Fan va knäppt. Tänk vad tankar kan göra med en.. Nej.. Nu ska jag slänga mig i sängen istället för att sitta och spela bort hela natten. Imorgon ska jag försöka åka till Arbetsförmedlingen samt försöka få tag i min gamla skola också.

Nej, nu ska jag som sagt slänga mig i sängen och tänka vidare.

Puss!


Nu får jag ju ge mig.
Jag sa ju för en vecka sen att jag skulle börja skriva mer och oftare här igen och sen gör jag inte det? Som straff borde jag ju få godisförbud eller nåt. I och för sig så har jag redan godisförbud och förändringen av mitt liv håller i sig. Jag har gått ner 3 kg på 1½ vecka. Jisses. Det måste ha vart en jävla massa vatten i systemet. HAHA! Nej nu skojar jag bara.

I alla fall så jobbar jag på ute i stallet och målar, rollar och målar lite till. Det blir vitt. Blekt kanske men vafan. Det ska va fonky fresh liksom. Eller hur? Fan vad ovettiga saker jag skriver egentligen. Och inte har jag någonting vettigare att skriva heller.

Justeja. bloggen fyllde ju ett år igår. Grattis till bloggen i efterskott. Jorden gick trots allt inte under. Haha

Jag svarar på alla kommentarer imorgon i alla fall. Så jag har inte glömt bort er. Bara så ni vet.

Jag är glad att Panduro har massor med rea nu. Mindre glad blir jag väl när räkningen kommer. Men förmodligen så tjänar jag väl kanske lite pengar på mina smycken. Om jag har tur. Haha. Fan vad ovettigt egentligen. Man sitter som 19-åring och gör egendesignade smycken och säljer. Geeeeeeeek. Förresten så gick jag i samma klass med en kille som hette Geeeeeeek i efternamn. I och för sig så stavades hans efternamn Giek. Töft.

Nu ska jag spela Sims och sen ska jag se Top Model. Tack och hej.Btw, nån som är bra på att göra design? Eller som har lust att ta itu med min litegranna?

You make my day

När man är hemma och sjuk så vill man ju självklart ha något roligt att göra, därför så har jag hittat en underbar snubbe som är rolig som fan att se på.

Detta mina vänner, är min humor.

Enjoy!

Kolla i slutet på den. HAHAHA! Vem fan slänger mat på skärmen? Mat är mat liksom..


HAHAHA, spola fram till 2.08! HAHAHAHAH! Jag dööör!

Oh no!

Oh nooo. Jag säger bara oh no. Jag har fallit för frestelsen. Jajamensan, det har jag. Jag föll för frestelsen för två timmar sen. Jag skaffade en Facebook? OH NO! SNälla döda mig eller nåt. VARFÖR? Det är inte bra att ha feber och vara sjuk för då gör man dumma saker, som att skaffa facebook. Dumt.

Btw så är jag duktig. Bara så ni vet. Mitt nya liv har börjat och än så länge går det bra. Håll tummarna för att det fortsätter så. Fast helst av allt vill jag äta pizza, kebab och allt annat gott och onyttigt. Mjaaaow!

Utmanad av Angelica.

Utmanad!
Jag har blivit utmanad av Angelica den lilla fisen där jag ska avslöja 5-7 udda eller märkliga saker om mig själv. Självklart antar jag utmaningen dårå.


* Jag har storlek 42 på mina fötter. What's up with that?

* Jag ÄLSKAR spenat.

* Jag samlar på småpengar, sen sätter jag in dom på banken och handlar upp dom igen..

* Jag har sju kuddar i min säng.. PLUS dekorationskuddarna.

* Ibland är det skönt att se på en tecknad film.

* Att peta öronen med topz är bland det skönaste jag vet.

* Jag bär ALDRIG in disken från mitt rum. Så mitt rum liknar mer en diskho än ett rum.


Bloggare som blir utmanade ska skriva 5-7 märkliga saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Antar ni utmaningen? Här kommer min utmaningen till:

* Emmah LÄNK -> Emmah <- LÄNK

* Emma LÄNK -> Emma <- LÄNK

* Linda LÄNK -> Linda <- LÄNK

* Elin LÄNK -> Elin <- LÄNK

* Louise, fisen i USA  LÄNK-> Louise <- LÄNK

* Olivia LÄNK -> Olivia <- LÄNK


Föräldrarlös

Yes, nu blev jag föräldrarlös för nu åkte min mami. Skönt.

Jag själv ska krypa tillbaka till sängen och sova fär jag börjar bli sjuker. Nicht godt. Hahaha. Jag vet, jag kan inte tyska. Men det är kul att fejka språket iaf.

Förresten så tycker jag att det är ganska så konstigt att när jag inte bloggar så kommenterar en massa folk om att jag ska blogga och ditten och datten. Men närjag väl bloggar så kommenterar ni inget alls? Fy på er! Ni kanske hatar det jag skriver, SKRIV DÅ DET TILL MIG. I'd love some drama! Miiiaaaoow! Jag ser ju hur många som läser.. Nåja. Jag får väl nöja mig med att ni läser då. Haha.

Godnatt sötnosar.Livin' in a world without you

Jag älskar Rasmus. The Rasmus alltså. Dom är så jävla underbara att lyssna på och denna låt är sjukt bra.

Njut!


It's hard to believe
that it came to this.
You paralysed my body
with a poison kiss.

For 40 days and nights
I was chained to your bed.
You thought that was
the end of the story.

Something inside me
called freedom came alive.
Living in a world without you.

You put me together
then trashed me for pleasure.
You used me again and again
abused me, confused me.

Suddenly naked i run
through your garden.
Right through the gates of the
past and I'm finally free.

Ahh!, there's a world without you
I see the light.
Living in a world without you.

Ahh!, there is hope to guide me
I will survive!
Living in a world without you.

Grym va?

Lauri passar dock bättre i svart hår istället för sin wannabe MCR-sångarens blondiefrilla. Huvva!

Idag har jag hunnit med mycket trots att jag klev upp halv tio. William har vart här och fixat en sak så det är great. Sen har jag dammsugit hela huset. Duktiga Linda minsann! Nu håller jag på och bränner en skiva till mamma eftersom hon åker imorn och blir borta i 2 veckor igen. Great. Då slipper jag ha henne hemma. Hon lagar bara god mat och det innebär att hon gör mig fet med andra ord. HAHA! Det är faktiskt sant. Min mamma lagar för god mat.

Nu ska jag åka in till byn för att hämta ett eller två paket.

Stor puss!

Skojskoj

Jag skojade ju bara. Haha. Jag har målat hela dagen. Roligt va? Det var en jävla tur jag målade med vitfärg, annars hade jag kanske vart färgad nu. HAHA!


Btw så ska jag börja använda lacknafta som brun utan sol. Kolla in lystern!Nu gjorde jag alla målare en tjänst för nu kommer alla springa och köpa lacknafta imorn! HAHA!

Oh no!


Jag har fått Lupus och jag ska döööö!

Goodbye my cake!

Great!

Oxen 21/4-21/5

Den här dagen handlar om arbete och praktiska saker som du måste sköta om. Du är mycket produktiv.

HAHAHAHA, vilket skämt!


RSS 2.0