Svar till Sandra;


Svar: Jag går fortfarande på helfarten så jag dricker bara fortfarande. Jag har varit på läkarkontroll och min kropp mår bra. Jag tycker själv att det är smidigt då jag kommit i balans med det hela och dessutom är min mage HELT lugn vilket den inte varit på flera år. Jag ska hitta ett lämpligt tillfälle att sluta med helfarten och istället gå över till halvfarten. Men exakt när det blir, vet jag inte än. Jag vet iaf att jag SKA äta första veckan i augusti för då hade jag tänkt åka på en liten miniresa till Gotland.

Jag vet faktiskt inte om jag har några tips. Ha med dig en vattenflaska som du kan dricka ifrån om du blir hungrig. Jag minns faktiskt inte hur jag gjorde de första dagarna. Jag kände aldrig någon hunger och jag distanserade mig inte heller från mat då jag jobbar med mat hela dagarna då mat ska förberedas, ges till barnen osv. När jag nu är "sugen" eller ser något gott så räcker det med att jag tar det som jag blir sugen på och luktar (drar in andan riktigt) 3 ggr och känner lukten av det och sedan släpper suget.

Kom igen nu! :)

Kommentarer
Postat av: S

Vad duktig du är! Helfart, hoppsan! Jag känner mig sugen på mat, men det kanske bara är nu i början... (hoppas det iaf)..



Tack för tipset! Har faktiskt använt mig av det tipset vid godisförbud tidigare ;)

2012-05-29 @ 19:34:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0