The big thing..

Okej, det är väl dags att avslöja vad jag varit på för viktkonsultation. Ser att några gissat på en gastricbypass-operation men nej nej, här ska ingen skära! Får jag bestämma så ska jag aldrig operera mig i magen igen..

Min bekanta vän eller vad man ska kalla henne för, gick ner 30 kg och är asläcker nu om jag får säga det själv. Inte för hon var ful innan men ni förstår vad jag menar iaf.

Hon har gått på Xtravaganza. Ett dyrt bantningssätt där man får hjälp med mat, vägning, träning och den psykiska delen. Jag har funderat och funderat och funderat och nu är jag ungefär 90% säker på att jag faktiskt ska köra på Xtravaganza trots att det är jävligt dyrt;

Startavgift: 600kr.
Månadsavgift de 5 första månaderna: 667kr (kostar egentligen 868kr i månaden)
Månadsavgift de 5 senare månaderna: 499kr
Shakes/Soppor osv: 599kr/vecka.
+omega3, och två andra saker som kostar olika beroende på var man köper det.

Shakesen och sopporna använder man dock bara i början, 2-8 veckor (eller längre om man vill). Tanken är att jag ska dra igång med detta den 2 februari då jag ska dit på konsultation och invägning. Sedan är min första gruppsession den 21 februari.

Jag känner mig taggad. Jag hoppas att detta fungerar för mig. Hon sa även att de som haft mmycket problem med magen, kan bli bättre efter denna renande kur. Så jag hoppas på det för min mage reagerar på mjölk. mjöl, sojamjölk, vindruvor och en massa andra saker. Vore kul att kunna käka vindruvor utan att magen blir svullen som fan och låter som tredje världskriget.

Hoppas ni följer mig i min kamp tillsammans med Xtravaganza!

Kommentarer
Postat av: Anna - Lycklig mamma till Saga & Freja!

Wihoo! Spännande värre!

Ska bli jätteroligt att få följa med på resan :)

2012-01-14 @ 11:32:10
URL: http://egopix.blogg.se/firsttimeuser
Postat av: Fia

En kompis går på det och hon har tappat 40 kilo på 4 månader :)

2012-01-16 @ 17:23:00
URL: http://fiasfight.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0