Älskar IKEA!

Idag mailade jag till IKEA och förklarade läget om min madrass. Den är helt enkelt för stor och jag får inte upp den på övervåningen. Jag köpte den i somras, i slutet av juni men kunde inte bära upp den på övervåningen den pga min operation (gallsten) som jag gjorde då osv. Sen när jag var bra nog att få bära tungt så kom ju snön och förra veckan testade jag och Fadi att få upp den på övervåningen utan att lyckas.

Idag mailade jag som sagt till IKEA och en tjej som hette Katarina svarade att dom bestämt sig för att jag ska få byta in min madrass. Det enda jag behöver ha med mig in till butiken är madrassen, kvitto och ett ärendenummer. Fattar ni vad det gör för mig? Fan vad underbart. Nu kan jag köpa två 80 cms sängar istället för den 160 cm sängen som jag inte kan få in på mitt nya rum. Den kostade ju ändå 4395 kronor så den var ju inte direkt gratis, tyvärr.

Nu kan jag släppa det och sluta oroa mig. Jag måste bara ta mig in till Malmö någon dag till IKEA. Någon som vill följa med kanske?

Jag älskar IKEA!

Nu åker jag och jobbar!


Kommentarer
Postat av: Therese

Det var bra kundservice, precis så som man önskar att det alltid skulle vara.

2011-02-16 @ 21:19:44
URL: http://minendie.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0