Ohh no she didn't!

Ohh yes she did. Jag råkade göra någonting dumt idag. Jag råkade köpa någonting på Ica som inte var bra. Josse sa att jag förtjänade det. Men det tror jag hon bara sa för att hon själv skulle få köpa en likadan.

Jag köpte denna:

Billys pannkakor med choklad. Två stycken. Och allt jag har att säga är: KÖP DEN INTE. Smakade inte ett jävla skit. Nu har jag syndat i onödan. Dumt, dumt, dumt! 


Kommentarer
Postat av: M i z c a.se - Tredje gången gillt?

Jävlar.. Ett årskort för 650:- hade jag mer än gärna köpt. Men vi har inga såna här tror jag, det är 10-kort, 20-kort och 30-kort om jag inte minns fel.

2010-10-06 @ 21:53:54
URL: http://www.mizca.se
Postat av: Ellis

HAHAHA vad äckligt, ja kan ej äta pannkakor som inte är GJORDE PRECIS DEN STUND jag skall äta. Hahahaha.



Skulle aldrig falla mig in o köpa! :D



Sv: ibland får man så fina vänner via bloggen! :D

RUMPA ÄR HETT!!

2010-10-07 @ 02:14:28
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Emma

jag såg de där första gången idag o köpte den med äpplesylt till eddie. han tyckte de var goda, jag smakade en bit o tyckte precis tvärtom. ;)

2010-10-07 @ 16:29:27
URL: http://irrelevant.blogg.se/
Postat av: angelica

ooops! jag måste verkligen låta bli kakorna på jobbet. blir några koppar te o kakor några gånger varje dag, icke bra! Måste hitta något annat typ mellanmål som man kan ta när man är hungrig.. ja typ frukt eller nötter eller nåt..



svar: Ja, du kanske fick mig o ta mig i kragen hehe =) Så ikväll ska jag gå och simma en timme, ska bli skönt faktiskt. Sen är det en promenad på typ 30 min dit så de blir ju perfa =) Sen tycker jag inte att simning e jobbigt, de e ju mest skönt så de e ju en väldigt bra motionsform som man kan göra flera gg i veckan =)

men ja hade lunginflammation för ett tag sen o ja känner att ja inte e riktigt återställd för ja blir vääldigt lätt andfådd så vi får se hur de går =)

2010-10-07 @ 16:56:03
URL: http://snultan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0