Sjukt stolt!

Har kommit hem från kickboxingen nu och ätit min middag. Det känns bra. Ska gå och sova redan nu för jag är så sjukt trött eftersom jag passade barn sedan klockan 8 imorse och imorgon ringer klockan 05.15 eftersom jag börjar min första lektion klockan 9 i Lund. Sjukt tråkigt. Sedan är jag inte hemma förrän tio i sex på kvällen.

Måste dock berätta att jag igår nådde en milstolpe. Körde 5km på löpbandet och jag joggade hela 1,8 km på löpbandet. Jag är så sjukt jävla stolt över mig själv som äntligen orkade med det. Nu håller vi tummarna för att det visar sig på vågen också.

Jag har en tenta nästa vecka och jag ligger så sjukt efter i skolan redan så den kommer att gå åt helvete. Det är bara att inse att jag inte är så jävla smart som jag trodde. Lingvistiken är skitsvår! Ser ungefär ut på detta sätt:

Imorgon ska jag svara på alla kommentarer. Jag har helt enkelt inte haft varken tid eller ork till det än. Men det kommer. Jag lovar!

Btw, min msn fungerar inte. Jag förstår inte riktigt vad som är felet men sedan jag laddade hem den nya msn så har msn slutat fungera och det står bara att min kontaktlista inte är tillgänglig så jag kommer inte ens in på msn. Någon som vet vad det kan vara för fel?


Kommentarer
Postat av: Josse

Ja det e alltid tungt, men vi har vetat att det var på väg ett bra tag nu, så det gjorde det lite lättare.. Fanns liksom inget annat att göra.. Lennox får gå själv ett litet tag tills mamma har kommit på hur hon ska göra.. blir antingen att hitta stallplats till honom någonstans dit hon kan ta sig eller köpa/låna en häst att ha hemma. Får se hur det blir.



Fick du tag i biobiljetter till helgen btw?

2009-11-24 @ 11:53:21
URL: http://moonchild.weebly.com
Postat av: Emma

heej<3

hur mår du???

2009-11-25 @ 17:13:44
URL: http://dogsandcats.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0