Yesyesyes!

Mitt internet verkar som att det vill fungera igen vilket är UNDERBART! Jag kunde ta mig in till byn idag också så det var ju trevligt värre. Jag har kommit på världens träningsschema nu när jag har varit utan internet också. Nu jäklar ska jag ligga i... Okej, kanske inte just nu när det inte ens går att gå på vägen. Om jag ska kunna gå nu så behövs det världens broddar så jag inte bryter benen av mig.

Jag har alldeles precis skickat in min kurs. Hela min kurs i Arbetsmiljö och Säkerhet ligger nu i min lärares händer. Betalat högskoleprovet har jag också gjort. Så nu är jag på gång, känns det som! Det kanske var bra att mitt internet försvann eftersom jag då fick en spark i röven och gjorde klart en hel kurs på bara några dagar? Duktiga Linda! =)

Just nu sitter jag och skriver lite till kursen Samhällskunskap A. Jag ska skriva om en samhällsfråga och jag valde därför att skriva om sexuellt utnyttjade djur eftersom jag såg att jag fått svar på mina frågor från Djurskyddschefen här i Sverige. Detta är ett intressant ämne som gör mig riktigt förbannad.

Kan ni tänka er att endast 3 fall av 209 har lett till STRAFF? 3 av 209? Det är helt jävla sinnessjukt. Man måste tydligen kunna bevisa att djuret utsatts för LIDANDE. Fan, dra ner brallorna så ska jag sticka in en sopkvast i gumpen på dig så ska vi se om du lider liksom? Idioti hela skiten. Tänk att man var mer emot sådant innan 1944 då tidelagen avkriminaliserades? Då fick man hårda straff om man haft sex med ett djur. Nu döms man nästan inte ens. Det är ju inte klokt.

Skulle någon göra någonting sådant mot mina hästar som faktiskt är det mest utsatta djuret, då skulle jag slå ihjäl människan på stört. Om jag sedan skulle få livstids fängelse rör mig inte i ryggen.



Man skulle kunna tro att min häst är lite dålig i magen på bilden, men det brinner faktiskt bara bakom henne. Hon släpper alltså INTE någon rökare ;-)

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Om du behöver hjälp med photoshop, så kommer det lite enkla tips nästa vecka. Så håll utkik! Ja, det hade varit perfekt, fast kanske inte så kul. Då hade hela världen varit perfekt ju.

2009-02-15 @ 16:55:59
URL: http://snoppattack.blogg.se/
Postat av: Pinar

Hahaha :D

2009-02-15 @ 18:31:10
URL: http://nooshis.blogg.se/
Postat av: Linda

Usch ja,den är ju det :/

Jasså? Vem hände de för din del då? :/



2009-02-15 @ 19:13:43
URL: http://lenda.blogg.se/
Postat av: Birsen

hahhahahah..du jag förstår vad du menar. Jag vill ju så gärna ha en flicka men så tänker jag på den hemska håren som sitter precis överallt på min kropp och önskar att det blir en pojke för då är det mer acceptabelt att se ut som en apa på nåt sätt. ;-D

2009-02-16 @ 10:38:02
URL: http://birsen.blogg.se/
Postat av: inget namn

aa din brorsa är som mig 85a eller??

men lägg upp ett kort på han da???

eller skicka via mailen så kan jag se om jag dissar han eller inte.. hahaahahha



Jo man kan se, men man ser inte unika besökare

2009-02-17 @ 12:28:53
URL: http://www.metrobloggen.se/duvetinte
Postat av: Anonym

2009-02-17 @ 13:17:34
Postat av: Marica ~ Vill Du vara värdinna?

Gratis är bäst!

Du vill inte ha gratis tupperwareprodukter då?



Aha, vad synd, jobbigt att leta efter rätt Linda..

2009-02-17 @ 13:20:58
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: [ Viktoriae] En blogg om självkänsla & tänkvärda inlägg

Arbetsmiljö och säkerhet, ganska intressant kurs.. ;)

Samhällskunskap däremot låg mig varmt om hjärtat! :) Härligt att du har pluggat så ordentligt!

Ha en trevlig kväll!

2009-02-17 @ 18:01:27
URL: http://viktoriae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0