SEX FÖRSTÖR!

När man tänker efter, hur lättare hade inte livet varit om sex inte fanns?

Tänk själv hur otroligt många liv som sex har skadat. Både genom otrohet, våldtäkter, felvridet pornografiskt material och genom sjukdomar. Det är sjukt egentligen att det ska vara så.

När man vill såra någon man är tillsammans med, då har man sex med en annan person. Det är ett av sätten i alla fall och jag hoppas nästan att personer som är otrogna mot sina älsklingar, drar på sig en könssjukdom från den som dom är otrogen med. På så sätt lär de sig kanske att otrohet är någonting dåligt som kan ge konsekvenser.

Jag tror i alla fall att livet hade varit lättare om inte sex fanns. Tänk själv, ingen rädsla för att gå ut i minikjol på kvällen, ingen rädsla att bli sårad av sin älskade. Man skulle kanske till och med lita på att personen är ute efter kärlek och inte efter sex. Om sex inte fanns så skulle inte heller könssjukdomar finnas. Hur uppstod egentligen dom?

Porrfilmer är även något som ofta är väldigt kränkande, nedvärderande och allmänt våldsamt, främst mot kvinnorna. Många får ju uppfattningen om att det ska vara så även i det verkliga livet. HUR SJUKT ÄR INTE DET?

Visst, fortplantningen kan man väl tänka på men man kan väl gnugga fötterna mot varandra och på så sätt kanske ett barn kan uppstå istället. Eller så kommer storken liksom..

Det är sjukt vad sex egentligen kan ställa till med. Tänk så många som dött i AIDS och som blivit sterila på grund av könssjukdomar. Det är sjukt egentligen..

Sex är kanske en trevlig sak men det är väl upp till var och en... Tror inte du också att det varit lättare att leva om inte sex fanns?

image228

Kommentarer
Postat av: saba

Men jag tröttnade på serien för man fattade inte riktigt vilka avsnitt som var gamla och vilka som var nya när kanal 5 började visa både och.. aja, men jag hängde med fint igår iaf :-) verkar inte ha missat så mycket.

Skön bild!!

2008-01-21 @ 16:39:44
URL: http://sabas.blogg.se
Postat av: Anonym

Vem vill gå ut i minikjol?

2008-01-21 @ 17:26:24
Postat av: saba

Pjuuuh.. trodde nästan det var ni på riktigt ett tag :-P

2008-01-21 @ 17:36:11
URL: http://sabas.blogg.se
Postat av: saba

Jaa.. jag vill också kunna tecka så! Fattar inte hur hon får till det..

2008-01-21 @ 18:10:51
URL: http://sabas.blogg.se
Postat av: Angelica

Ser inte sex som något problem jag, visst har det uppstått en massa konsekvenser men för mig är sex någonting positivt. Sen får man ju tänka sig för och använda skydd och så. Och alla våldtäckter och sånt får man helt enkelt hoppas man slipper undan, de är sjukt hur vissa funkar, att de kan tvinga folk till sex, men de är en sjuk värld vi lever i..

2008-01-21 @ 18:16:35
URL: http://snultan.blogg.se
Postat av: Linda

Anonym: Alla vill kunna gå i minikjol. Man ska kunna gå näck utomhus utan att någonting ska hända!

2008-01-21 @ 18:44:07
URL: http://liiiiinda89.blogg.se
Postat av: IDA

Ja klart man ska.. Men vad vill man få ut av att gå runt i kortkort och urringat?

2008-01-21 @ 18:58:51
Postat av: Linda

IDA: Bra fråga. Många gör det. Kanske för man måste lufta muttan och titsen ? :)

2008-01-21 @ 19:37:03
URL: http://liiiiinda89.blogg.se
Postat av: Lina

det ligger någonting i det du skriver :p

2008-01-22 @ 00:12:57
URL: http://LabanLina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0