Så många härliga projekt!

Åh, vi har så många härliga projekt på gång här hemma just nu. Såååå underbart!!!

Idag kommer en kille och hämtar den tvbänk som vi försökt fått sålt i tre månader. Så nu slipper vi ha en extra stor klump ståendes inne i vardagsrummet..
 
Dessvärre (eller det är iofs en bra grej) så står det fyra nya stolar, två stora krukor och ett extra bord inne i vardagsrummet nu. Även en massa dynor. Vi var nämligen och köpte en snygg matgrupp att ha ute på vår balkong igår. Jag fick pengar till detta i födelsedagspresent (i förskott, fyller ju år första maj) så igår tuffade vi iväg och köpte det. Åååh det kommer bli sååååå fint!!!! Nu saknas bara konstgräs till balkongen. Ska dock köpa mörkgrått. Vi tänkte först köpa trall på Ikea men det känns ganska onödigt att lägga 2500 på något sådant (stor balkong) eftersom det tyvärr ändå kommer bli repat av stolarna.
 

 
 
 
 
Vi köpte ju blomlådor i Ullared som vi ska plantera blommor i. Dessutom fick jag en kruka av Johans föräldrar igår i födelsedagspresent (i förskott igen dårå), eftersom vi köpt en likadan själv men jag ville ha två.
 
 
 

Vi har även köpt ett litet växthus, ett billigt sådant eftersom vi inte vet hur det kommer gå att odla saker på balkongen eftersom vi främst har morgonsol. Lite onödigt att lägga flera hundra på ett växthus då.
 
 
 
LÄNGTAR!!!!!
 
Sedan saknas bara ett vitrinskåp, samt att vi ska få matgruppen såld så vi kan köpa en ny. Vi har redan sett ut en matgrupp som vi vill ha. Vitrinskåpet är också bestämt sedan länge.

Det kommer bli så jävla perfekt!!!


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0