Isolering.

Ja. Vi har ännu inte kommit till rätta helt i lägenheten pga att vi lever i isolering. En av katterna fick ringorm efter att ha opererats i februari månad. Vips så fick den andra katten också samma skit. Det är bara den tredje katten som sluppit undan, och det beror förmodligen på att vi hållit dem separerade.
 
Det är ett helvete detta.
 
Katterna ska börja med sin behandling efter att vi varit i Ullared. Vi har köpt medicinen och väntar just nu på att Apoteket ska få in Virkon S. För inte nog med att katterna ska ha medicin, samt badas två ggr i veckan så ska det även saneras hemma. En gång i månaden är riktlinjerna. Vi kommer köra en gång i veckan så vi blir av med skitet!!!
 
I alla fall så lever vi just nu utan filtar, utan kuddar i soffan, utan gardiner osv pga att ALLT ligger i frysen för att döda svampen. Blir galen!
 
En katt bor i köket, den andra på toaletten och den sista katten bor inne i sovrummet. Så det är ett evigt passande så inte en smiter hit, och den andra hit. Handsprit står i hallen och engångshandskar lika så. Skoskydd ska också köpas.
 
Längtar som en tok tills katterna är färdigbehandlade, allt är väck och vi kan få riktig ordning här hemma så vi kan bjuda hem folk och leva ett liv igen. Guuuuuud som vi längtar. Ni ska bara veta.
 
Just nu känns det som att vi är fångar i vårt eget hem.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0