Humhumhum

Vaknade i morse av världens smäll. Årets första åskväder. Fyfan. Satte mig rakt upp och sa: DET ÅSKAR! A la ut sin arm och jag kröp nära honom. Jag tycker inte om åska. Inte så att jag är rädd men jag har respekt för åskan. Åskar det, går jag gärna inte ut efter en händelse för ett par år sedan då det åskande och hästarna var ute i hagen. Fyfan värsta jag vart med om. Blixtrade på 3,4 ställen på himlen samtidigt som det brakade som fan. Hällregn var det också. Skräckslagna hästar mitt ute på en åker. Haha jag minns att jag sprang på huk för att inte bli träffad. Som om det hade hjälpt haha! 
 
Nåja. Det är över iaf så det är ju skönt. Däremot har jag världens smärta. Det känns som mensvärk men eftersom jag har spiral, har jag inte mens. Kan det vara spiralen som krånglar eller vad?! Någon som varit med om samma sak? 

Kommentarer
Postat av: Citrin

Jag tycker åska är jättemysigt. :) Okej, inte om man står ute utan att kunna gå in/få tak över huvudet, men hemma i en varm säng så tycker jag regn och åska är härligt. Knäppt kanske hehe. :)

2013-05-08 @ 13:08:19
URL: http://nolovestory.wordpress.com
Postat av: jannica

även om du inte har mens kan du ha mensvärk :) urs åska, vart bor du??

2013-05-08 @ 15:42:24
URL: http://jannicaaenneby.blogg.se
Postat av: rundamamman

Gillar inte heller åska.... och vi bor dessutom högt på en kulle och åskan slog ner i huset som stod innan vårat och gjorde så hela byn brann ner på typ 30-40talet. Huuu. En gång slog den ned precis bredvid huset så det blev alldeles BLÅTT inomhus! :o Våra hästar är som tur är härdade så de tar det lugnt när det åskar ute... huuu.

2013-05-08 @ 18:21:59
URL: http://www.rundamamman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0