Bott under en sten.

Jag tror jag vet varför det gått så otroligt dåligt för mig att komma igång på helfarten. Jag har ju för fan bott under en sten. Jag är sjukskriven pga en whiplashskada vilket gjort att jag ständigt går runt med en smärta. En smärta som gör mig trött och fruktansvärt osocial (försök själv att vara trevlig och glad medan det känns som att du får en kniv instucken i nacken liksom). Detta har lett till att jag mestadels varit ensam eftersom A jobbar och har träning. Mina vänner jobbar eller går i skolan och jag har inte kunnat ta mig någonstans. 
 
De gånger som jag faktiskt gjort något de senaste sex veckorna, är när vi varit till As svägerska på kalas, samt As syster och systersons kalas. Utöver det, här jag träffat Emelie en dag och varit på Emporia med Emelie och Mattias en annan dag. 
 
Hästen fick tas bort och likaså vår fina hund.
 
Med andra ord har jag haft en stor brist på mental näring samtidigt som jag gått igenom två kriser på kort tid. Det tar på psyke och kropp mer än man tror. Nåväl. Ikväll ska jag iväg på tjejkväll iaf. Det är en av As bästa kompisar som bjudit mig på tjejkväll tillsammans med vin, spel och skratt. Kanske tar vi oss ut i nattlivet, kanske inte. Jag har stoppat två flaskor vin i kylen iaf.
 
Jag tror jag kan behöva en sån här kväll för att känna motivationen igen. För det är ju när vi har mental näring i vårt liv, som vi känner för att göra en förändring samt finner motivationen för denna förändring. Vi kör på detta. På måndag är det jag och Issa som tar tag i våra liv. 
 
Jag tycker iaf att det är sjukt roligt att hon bjuder mig trots att jag och A varit tillsammans så pass kort tid (3 månader..). 
 
Kvällens outfit blir detta iaf: 
 

Kommentarer
Postat av: issa

PEPPA PEPPA! På måndag kör vi satan!! :-)

2013-05-04 @ 19:23:27
URL: http://stallbackenb.blogg.se
Postat av: Sofia

Va braaa!!
Haha jag tvättade den precis när jag kom från New York för den var så elektrisk, med det materialet. För den är inte använd någon gång.
Men det är nog sköljmedlet som luktar :) haha

2013-05-04 @ 21:10:49
URL: http://klangebo.blogg.se
Postat av: Sandra

Hoppas du hade en trevlig kväll snygging & att du fick den mentala näring du behöver. Skickar några styrkekramar & hoppas du får lite flyt i vardagen igen utan massa smärta & tråkigheter.

Eller hur, uuuäääk säger jag bara!

2013-05-05 @ 09:37:54
URL: http://www.saaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0