Naww!

Igår skulle A komma hem sent eftersom han denna vecka jobbar eftermiddagspass och dessutom skulle ha träning efter det. Vid halv åtta ringer det på dörren i vild panik så jag skyndar mig för att öppna så gott jag kunde. 
 
Där står A med en matkasse i handen och ler stort. Träningen hade blivit inställd pga snöovädret. Han kom in, kysste mig och sträckte sedan fram en bukett med rosor som han gömt bakom ryggen. Hur söt?! 
 
Idag tänkte jag försöka baka lite. Varje gång jag gått på helfart, blir jag sjukt sugen på att baka. Så idag tänkte jag försöka baka lite till A som tack för rosorna och tack för att jag får vara här medan jag är sjukskriven. 
 
Han var så söt imorse när han skulle gå också. Han konstaterade att jag inte får köra bil och sa då: då får du inte gå på toa så mycket idag för det finns bara lite papper kvar, så det räcker tills jag kommer hem från jobbet. Haha, till saken hör ju att det ligger ett litet Coop 500m från hans lägenhet. Så jag ska bege mig dit i snöstormen för att köpa lite dassapapper och alla ingredienser, sen får vi se om bakningen är uppskattad.
 

Kommentarer
Postat av: Ljungdahlskan

Tjusiga blommor <3

2013-03-20 @ 22:44:31
URL: http://ljungdahlskan.blogg.se
Postat av: Therese

Ååååh vad gulligt!!!!

2013-03-22 @ 07:29:14
URL: http://nyutsidaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0