Helt ärlig.

Jag tycker att det är väldigt kul med alla kommentarer jag får på min blogg. De flesta är positiva. Men sen har vi de negativa kommentarerna som alltid är lika roliga att läsa. 
 
Oftast är de som lämnar dessa kommentarer, anonyma eller så står det bara en bokstav i fältet för namn. Värre är det när de som lämnar de tråkiga kommentarerna, skriver flera kommentarer med olika namn och tror inte jag ska lägga ihop ett och ett. 
 
Det tråkiga är att folk som inte känner mig, tar sig rätten att döma mina val trots att de inte vet bakgrunden till det. Det som är mest intressant är att jag är 100% ärlig i min blogg. Om jag gör ett misstag, står jag för det och berättar det här. Om saker inte blir som jag tänkt mig, då berättar jag det här.
 
Ni har alla mina bilder, mitt sanna namn och min öppenhet. Många som bloggar om sin viktkamp är långt ifrån så öppen och ärlig som jag är. Hur jag vet detta? Jag känner flera stycken privat. Ingen är perfekt och jag vet att många kan relatera till mina problem med de sista kilona, samt de hjärnspöken som snurrar i min skalle.
 
Vill ni att jag ska fortsätta vara så pass ärlig som jag är, tänk då till både en och två gånger innan ni tar er friheten att kommentera negativt. Och om ni nu ska kommentera på ett mindre positivt sätt, gör det då med ert rätta namn och lämna gärna er mailadress så kanske jag tar era kommentarer på allvar.
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Härligt med lite sol :) skulle ju vara skit skoj :) Ses in real life liksom. Dock skulle jag ju bli femte hjulet, får väl "hyra" en sådan där karl på gula sidorna ;)

2013-03-28 @ 17:24:32
URL: http://www.saaka.blogg.se
Postat av: Emma

Men åhhh.. varför ska en del vara så elaka för?! Är de så bittra och fyllda av självförakt att de inte klarar av en annan människas framgångar? (För det är vad jag anser att du har - lite uppförsbackar har vi alla emellanåt och ibland blir det bara för mycket, men du är stark!)

Du är bäst, Linda, och en stor inspirationskälla för en som bara sitter hemma och gnäller men inte gör nåt åt det. :P

Svar: Tack vännen, vad glad jag blir att du förstår mig! :). Alla har vi våra bumpy roads tyvärr..
Liinda

2013-03-28 @ 20:27:06
URL: http://irrelevant.blogg.se
Postat av: Rundamamman

Åhh... det är där jag går! Kan iaf trösta din vän med att det är superbra där (oavsett vad som gäller med fröna och oljan), jag tycker att ägaren är fantastisk och det är en väldigt familjär och trevlig stämning där. :) Om hon vill ha en träningskompis så hojta till. ;)

2013-03-28 @ 21:55:28
URL: http://rundamamman.blogg.se
Postat av: Viktkamp

peppar peppar, har aldrig fått någon elak kommentar i min blogg =) Är väldigt skonad och glad för det. Förstår mig inte på såna som ska vara elaka, då kan dem likaväl vara tysta! Kram

2013-03-28 @ 22:04:00
URL: http://viktkamp.webblogg.se
Postat av: Carro - trebarns mamman på Gran Canaria!

Ja, det känns jätte bra! :)
Allt funkar super, mannen har fått ett jätte bra jobb här så det känns jätte bra :)

2013-03-28 @ 23:19:13
URL: http://carrosungar.blogg.se
Postat av: Marie

Bra inlägg! Jag förundras ofta över att en del personer väljer att skriva negativa/elaka kommentarer till personer som skriver om sådana personliga saker som du gör. Du bjuder in oss läsare att ta del av dina tankar, funderingar och uppdateriangar om hur det går med din viktminsking- och då kan jag verkligen inte förstå varför en del tar sig rätten att vara rent ut sagt otrevliga. Försök att inte ta åt dig av deras kommentarer utan försök istället att tänka på att deras brist på hyffs och respekt visar på att de inte har förmåga (intelligens, insikt etc)att bete sig på ett etiskt och respektfullt vis mot sina medmänniskor.Glad påsk! /Marie

Svar: Skönt att se att du förstår hur jag menar. Jag tror det kan handla om avundsjuka och skadeglädje hos vissa personer. Jag tror personligen att det är folk i min närhet som inte vågat ta itu med sina egna problem och därför anklagar mig för satt själva må bättre. Känns nästan som det med tanke på att de inte vågar stå för sina åsikter, utan använder sig av anonyma kommentarer. Men blir de lyckligare av det, fine. Jag tar inte åt mig av sånt men kände att denna kommentar krävde att få ett svar. Glad påsk! Kram! :)
Liinda

2013-03-28 @ 23:43:59
Postat av: angelica

Det brukar vara fega, avundsjuka eller allmänt borttappade människor som håller på med sånt strunt. Fyfan!

2013-04-01 @ 09:54:24
URL: http://snultan.blogg.se
Postat av: Emeliie

bästa orden från en bloggerska på länge!!

2013-04-02 @ 19:48:17
URL: http://emeliiesdagbok.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0