Varför helfart?

Några har skrivit och frågat varför jag väljer helfarf när jag "ändå bara failar". Well... Enkelt svar; Det går snabbt. Helfart är skittråkigt att gå på men det är en snabb viktnedgång ger mig mer tid att fokusera på halvfarten och få den att fungera. Jag hade en plan om att gå på helfart nu fram tills att jag nått min målvikt men vi får se hur jag gör. Just nu tar jag dagen som den kommer och jag tänker köra på.
 
Jenny tyckte jag skulle strunta "i sån här skit" men det är lätt för andra att säga hur man ska göra. Jag har inte motståndskraften just nu att låta bli det som är gott. Jag vet inte riktigt vad det är som gör det men det är betydligt svårare att låta bli det som är gott om man går på halvfart, än om man går på helfart. Under helfarten så känner jag inga sug och ingen hunger. Det är bara de två första veckorna som är tuffa som jag måste komma över.
 
heja på, ett och två!

Kommentarer
Postat av: Citrin

Jag kan förstå din tanke där på slutet. Tror också många kan ha lättare för att "allt" är förbjudet, och då låta bli det, än att försöka "ta lagom" av viss mat/snacks. Då ballar det lätt ur och blir lite för mycket av det goda på en gång, vilket så klart är svårt att få ogjort...

Lycka till!!! :)

2013-06-09 @ 13:40:49
URL: http://nolovestory.wordpress.com
Postat av: Sandra

Lugnt bruden. Jag har gått upp 6 kg och blivit mer social 6 spontan. snart fit for fight igen :) Vi kämpar på fast åt olika håll. Heja heja Linda detta fixar vi!

2013-06-09 @ 16:46:35
URL: http://www.saaka.blogg.se
Postat av: Anonym

Kanske kan vara det som är felet, att det ska gå fort?:) låt det hellre ta tid, så behöver man inte tänka så mycket på vad man får och inte får!:) har även jag gått ner en hel del, vet vad du går igenom. Mvh Lisa

2013-06-09 @ 17:10:50
Postat av: Theres

Sen handlar ju bara helfarten om en kort period i livet, så jag håller helt med dig där. Lättare att strunta i det goda när man bara äter shakes! :)

Svar: Tack för supporten!! Även om det är längesedan du peppade! =)
Liinda

2013-06-09 @ 17:29:40
URL: http://erelts.bloggplatsen.se
Postat av: Eleonor

Ja du ska lyssna till dig själv inte andra, men mest hälsosamt är det nog att försöka äta vanlig mat. Vilket sätt man än väljer och tycker funkar för en själv för att gå ned i vikt, är i vilket fall en väg för att nå ett hälsosammare liv :-)

2013-06-11 @ 21:28:04
URL: http://thecrowandthebutterfly.blogg.se
Postat av: Rundamamman -30kg, 30kg kvar!

Jag förstår dig! Många som inte förstår är de som antingen är normalviktiga eller bara lite lätt överviktiga som aldrig har varit gravt överviktig. Om man har ett fåtal kilon att gå ner kan jag förstå resonemanget, men har man många (eller har gått ner många, för det är ett jäkla slitgöra!) kilon så kan det kännas helt övermäktigt. Dessutom är det så skönt att bryta av HELT, bort med ALLT annat så man inte ens behöver tänka på mat. Jag tycker det är lite jobbigt att äta ibland, man måste planera så mycket, laga maten och hela tiden ha saker i kylskåpet och INTE stoppa i sig annat än just det man ska och bör.

2013-06-12 @ 22:02:21
URL: http://rundamamman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0